Uw islam. Weer enorm pedonetwerk ontdekt.

Door Joost Niemöller

De omvang is kolossaal, de gruwelijkheid, de wreedheid, ongekend voor Westerse maatstaven. Het wordt het grootse kindermisbruikschandaal in de Pakistaanse geschiedenis genoemd, en vond al plaats vanaf  2006.

Een gang van 25 jonge mannen, geleid door twee mannen van in de veertig, verkrachtte en molesteerde 280 kinderen, maakte er vierhonderd video’s van, die werden gebruikt om de families van de slachtoffers af te persen en hun goud af te nemen. Duizenden kopieën van de video’s werden doorverkocht. Het gebeurde allemaal in het Pakistaanse dorp Hussain Khanwala. Op sommige video’s is te zien hoe kinderen meer dan een uur lang werden verkracht. In een andere film is te zien hoe vijf, zes jonge mannen een kind molesteren. De slachtoffers zijn meisjes en jongens.

De zaak kwam aan het rollen toen de families van de slachtoffers tenslotte massaal de straat op ging om te protesteren tegen het nalatige politie onderzoek.

In de jaren zestig was er in de Pakistaanse stad Lahore ook een vergelijkbaar pedonetwerk opgerold. Toen ging het ‘nog maar’ om honderd verkrachtte kinderen.

Dit  soort pedonetwerken lijken sterk op de opgerolde pedonetwerken in Groot Brittannië. Ook daar waren de uitvoerders Pakistaanse moslims. Ook daar was de omvang en de wreedheid ongekend. Ook daar kon het voortwoekeren omdat het in de doofpot werd gehouden, in dit geval vooral door politiek correcte hulpverleners en politiemedewerkers.

Er is in de media altijd veel aandacht geweest voor de combinatie katholicisme en pedofilie. Maar als het gaat om dit soort duivelse netwerken, wordt er nooit aandacht besteed aan de relatie tussen de moslimideologie, die pedofilie en seksueel geweld toestaat, en dit soort gangs van moslimmannen, die jarenlang ongehinderd hun mensonterende vernietiging mogen uitvoeren. Want openbare kritiek op de islam, en bijvoorbeeld op de voorbeeldfunctie van Mohammed, wordt ongepast geacht.

En van de kant van de moslims uit is al helemaal geen sprake van enige openlijk uitgeoefende zelfkritiek. Daar moet de hele discussie nog beginnen.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

15 Reacties

 1. Tja, hoe kan je een profeet aanbidden die op meisjes van 9 valt. Blijkbaar identificeren ze zich met hem.

 2. Elke loverboy in Nederland is ook een soort pedonetwerk. Waarom worden loverboys nog steeds niet door de Hells Angels voor rot geslagen? Het zijn toch ONZE vrouwen die door de mocro-boys worden uitgebuit? Motorgeuzen, doe je werk, en win de sympatie van het Nederlandse volk!

 3. @aderooss De relatie met moslims wordt in het oorspronkelijke artikel niet gelegd. De relatie met de moslim zit alleen in de xenofobe gedachten van de schrijver.– De aanhef van het artikel gaat uit van: Het wordt het grootse kindermisbruikschandaal in de Pakistaanse geschiedenis genoemd en vond al plaats vanaf 2006. –We kunnen er natuurlijk van alles bijhalen uit het verleden, maar dat is net zo zinvol als schrijven dat je geen pruim naast een banaan moet leggen. Als we elke keer blijven herhalen als voorbeeld: maar de RK kerk enz. dan slaat elk argument dood wat voor velen natuurlijk prettig is. U schrijft tot slot: Misschien is het wel de bedorven Westerse cultuur waar misbruik wordt gemaakt van de armoede daar. —Armoede daar is onderdeel van het daar heersende systeem men moet dat zelf oplossen analoog aan onze voorouders. Met hetzelfde gemak kan ik zeggen dat de armoede in Nederland toeneemt door het bedorven EU-systeem.

 4. De relatie met moslims wordt in het oorspronkelijke artikel niet gelegd. De relatie met de moslim zit alleen in de xenofobe gedachten van de schrijver. Er heeft zich ook een groot schandaal in de katholieke kerk afgespeeld, duizenden kinderen zijn daar misbruikt. Ons eigen schandaal waar in Amsterdam 25 kleuters zijn misbruikt in een netwerk waar ook wel honderden kinderen zijn misbruikt. De Nederlanders en West-Europeanen die op grote schaal kinderen misbruiken in landen als Thailand en Brazilië. In het netwerk van Dutroux werden ook tientallen kinderen gruwelijk misbruikt. Als ik het artikel trouwens goed lees, waren er trouwens ook West-Europeanen bij betrokken, en wel van het soort ‘gay’, die grof geld gaven voor het misbruik. Misschien is het wel de bedorven Westerse cultuur waar misbruik wordt gemaakt van de armoede daar. Daar hoor ik de schrijver niet over.

 5. @Joost Niemöller,

  Joost, wil je onderstaande informatie ook even lezen?

  http://www.ukcolumn.org/article/rotherham-common-purpose-effect
  http://www.ukcolumn.org/article/rotten-core
  http://www.ukcolumn.org/search/node/child%20abuse

 6. @MBRini
  “heeft niks met islam te maken”.
  Slaap zacht: komt namelijk wel degelijk veel vaker voor in de islamitische wereld. Hun verwrongen ideologie met zijn achterlijke taboes en de ondergeschiktheid van vrouwen en kinderen aan de almachtige mannen, staat garant voor misbruik en mishandeling op ongekende schaal.
  Mo met zijn negenjarige bruid: Mo is het grote voorbeeld voor alle moslims. Dan weet je wel in welk kader die kerels opgroeien.
  Mishandeling is vrijwel standaard in de islamitische wereld. Vrouwen mogen geslagen worden en kinderen zijn volledig aan de luimen van hun vaders overgeleverd.

 7. Kijk daar, er zit een vogel in de boom. Volgens mij is het een koolmees, volgens mij gaan de natuursubsidies nu eindelijk vruchten afwerpen. Lekker weertje vandaag vind u niet ?

 8. En als ze in Pakistan problemen hebben gaan ze gewoon naar Engeland.
  Paki’s in Rotherham hebben daar ook meer dan 1000 kinderen misbruikt (voornamelijk Engelse) en de politie en Labour veegde de klachten onder de tafel.
  Een groot schandaal dat door de BBC genegeerd werd.De zaak loopt nog

  • “De zaak loopt nog”
   Ja, de MH17-zaak loopt ook nog. Maar die krijgt een enorme aandacht in de media. Over de Rotherham zaak daarentegen zwijgt de pers in alle toonaarden, hoewel deze zaak vele malen ernstiger is!
   Wanneer zulle de kinderverkrachtingszaken door Pakistani het nieuws volledig domineren? Ik vrees dat dat een mooie droom blijft.

 9. De reguliere media verzaakt haar taak weer eens en is daarom, zoals voor veel meer misstanden, mede verantwoordelijk voor dit soort walgelijke zaken.

 10. Het feit dat de overheid in Pakitan het probleem weigert te zien, doet vermoeden dat dergelijk misbruik op enorme schaal moet voorkomen. Alleen als de bevolking tegen alle gewoonte in in opstand komt, gaat het deksel soms even van de ketel. Beruchte verkrachtingszaken laten hetzelfde patroon zien. De islam biedt nu eenmaal geen voedingsbodem voor een functionerende rechtstaat.

  • Hier gebeurt het ook….kijk alleen de zandvoort zaak waar de morkhovengroep al jaren mee bezig is…vreemd dat ze elke keer door de belgische en nederlandse justitie worden tegen gewerkt…….of joris demmink bijvoorbeeld …hier word ook het probleem geweigerd te zien…..kijk wat er in Engeland gebeurt met al die bekende pedofielen……
   Waarom denk je dat de zaak Robert M achter gesloten deuren werd gehouden….

   Heeft niks met Islam te maken…. maar met zieke geesten ongeacht kleur of geloof…

   • Maar alleen moslims martelen de kinderen, of verbranden ze levend na afloop.
    Daar kunnen onze “eigen” pedo’s niet aan tippen!

 11. Bas@ Juist de Pedo klokkenluider in de Joods Orthodoxe kliek in Israël en Amerika is het zwijgen opgelegd en is uitgesloten in zowel Amerika en Israël. Het wordt ook niet meer door anderen , het OM, opgepakt .

 12. Religie, elk, is een hulpmiddel om domheid intelligent over te laten komen. Met bewezen, en grandioos succesvol. Koning en religie, samen, is een eeuwenoude succes formule. De gevolgen zijn wereldwijd te zien. Bezoek een conservatief religie gedomineerd land en hun centrum van macht. Dat heet kerk, moskee, of synagoge. Voor toekomst zekerheid heeft de kerk ooit Inquisitie bedacht. Dat veroorzaakte de geboorte van Nederlandse, uw verrader slaapt nooit, cultuur. Moskee cultuur is van kerk afgekeken en verbeterd op punten zoals wreed en toekomst zekerheid. Het resultaat van deze intelligente domheid is voor ongelovigen weerzinwekkend. Voor gelovigen de wil van E.T. Daar kom je met geen speld tussen. Toen en nu niet.