Verwende ‘vluchtelingen’ smijten hulpgoederen weg. Docu.

Door Joost Niemöller

Dezer dagen wordt er weer een dikke drab leed door de media bij ons naar binnen gespoten over de zogenaamde vluchtelingen uit Syrië, die geweldig te lijden hebben onder de oorlog en in grote angst en wanhoop een levensgevaarlijke tocht maken om in het veilige Europa te komen. In werkelijkheid is er niets gevaarlijks aan die reis, althans wanneer ze via de Balkan komen. Het is een stukje varen van niets tussen Turkije en het eerste Griekse eiland. Daarna is er verzorgd EU vervoer, maar moeten ze nog wel even door Macedonië, wat in de praktijk geen enkel probleem is, dan via Servië, waar men de mensen ook zo snel mogelijk doorlaat, en dan via Hongarije naar het rijke Duitsland waar de autoriteiten niet weten hoe breed ze hun armen moeten spreiden bij wijze van schuldbewust welkom.

Als we de beelden mogen geloven die ons worden voorgeschoteld, gaat het allemaal om kindjes en arme vrouwen en  moeten ze onder het prikkeldraad door en weer niet wat. In werkelijkheid gaat het om grote groepen mannen. Die geen enkele armoe lijden. Die het aangeboden voedsel en water gewoon wegsmijten, want ze hebben al meer dan genoeg. Die uit landen komen waar helemaal geen armoede heerst, zoals Turkije en Libanon. In Duitsland wacht ze een leven van lang luieren, gratis eten en drinken, opvang, gezondheidszorg. Wie wil dat niet. Soms moet je hier en daar een stukje door een grensgebied lopen, maar problemen van betekenis zijn er niet.

Kijk hier eens naar wat dramatische beelden zoals ze ons door de media worden gebracht.

Kijk dan naar deze docu waarin u zelf kunt zien hoe u weer beetgenomen wordt door de media.

Oordeel zelf.

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

7 Reacties

 1. Ik ben ruim 3 jaar lang vrijwilliger geweest bij Vluchtelingenwerk. Destijds, ruim 10 jaar terug, was het begrip “vluchteling” eigenlijk ook al een hol begrip. Daar kan ik heel veel over zeggen, maar de hordes mannen die nu aankomen, ik weet niet wat dit is, het is zo groots georganiseerd, ik vind het echt angstaanjagend! Ook anders dan 10 jaar terug. Daarnaast, in Nederland is hier geen draagvlak meer voor. Ik volg zowel de mainstream media als de onafhankelijk journalisten. Ook ik maak me grote zorgen, al heb ik soms moeite met woorden als “uitvreters” e.d. Wat MOET gebeuren in mijn ogen: onmiddellijke stop aanvraag Verblijf Asiel. De “echte” vluchteling red zich wel, geen zorgen daarover, ook al is dat een stuk moeilijker. Grenscontrole en de boten onmiddellijk terugslepen. Nederland moet eens een keer eerlijk zijn en erkennen dat wij het niet aan kunnen. Het halfslachtige gedrag van de politiek, Vluchtelingenwerk en soortgelijke organisaties vind ik ronduit inhumaan en…

 2. Regentenkliek, media : de indoctrinatie is in volle gang en de politiek correcte dictatuur wordt een echte dictatuur. Merkel heeft al gezegd: als de mensen deze “vluchtelingen” niet helpen, dan is dat onaanvaardbaar. Laat dat even goed doordringen. Deze bendes moeten dus door de autochtone bevolking “geholpen” worden. Dus meewerken aan je eigen ondergang.
  Het wordt zeer griezelig: Merkel blijkt een regelrechte dictator te zijn. De regentenkliek als junta.

 3. Onze democratie is monddood gemaakt. Wij als Demos worden verkeerd, selectief geïnformeerd. Gaat u maar rustig slapen. Onze volksvertegenwoordigers hebben een bond gesloten met de Vrije pers Ze mensen dat ze moeten samenwerken omdat het Volk de werkelijkheid niet goed kan interpreteren. Ik twijfel geen moment aan hun goede bedoelingen Er is gewoon niets aan de hand Die mensen zijn gekomen als hulptroepen om onze welvaart op peil te houden Ik denk dat ze dit echt deneken

 4. Al decennia doen we niet aan feitelijke ontwikkelingshulp doen. We doen dankzij overheid, NGO’s en de kerk aan promotie van onze dom naïeve barmhartigheid en hulpvaardigheid.

  1. Het is en blijft een fundamenteel onderdeel van onze westerse beschaving om medemensen in nood de helpende hand toe te steken.
  2. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, moeten we misbruik van onze gastvrijheid, hulpvaardigheid en tolerantie tegen gaan.
  3. Denken dat het allemaal wel goed komt en geloven in de goedheid van de mens, getuigt van een asociale naïviteit; onze beschaving staat op het spel! En als dat niet telt, ook het welzijn van de volgende generaties hier in Europa.
  4. Het hemd is nader dan de rok. We helpen ook liever belgen. Als het hier mis gaat, reken niet op “hun hulp”.

  Hoe helpen we de mens in nood (de arme achterblijvers in Afrika en de echte vluchtelingen voor oorlogsgeweld en vervolging) zonder totale uitverkoop van al wat ons lief is?

  Schengenverdrag…

 5. Al die naar Nederland komende vluchtelingen zijn zonder uitzondering gelovige mensen. Zij zijn een versterking voor politiek correct [ laf ] denkende politieke partijen die minstens 60 % van de bevolking uitmaakt. Een meerderheid die door deze nieuwkomers versterkt gaat worden. Hun moskee staat letterlijk klaar voor de volgen de stap. Daarna zal het beeld van Nederland geen tulp of molen meer zijn. Allemaal mogelijk dankzij een media in hun zak. Vol is vol en eigen mensen eerst zal de strijdkreet worden als ongelovigen, in massa, het kunstje ook willen proberen. In Afrika, honderden miljoenen wachten op hun kans. Nederland zal dan doen, ook in opdracht, wat het vandaag niet doe.

 6. Zo worden we dus beetgenomen. Iedere keer weer. Onze media zijn volledig politiek correct en op de hand van links en de multikul. Het is daarom erg belangrijk al deze filmpjes die de werkelijke situatie tonen, te delen en overal te verspreiden.
  In Duitsland gaan bij steeds mer burgers de ogen open. Dat is te merken aan de veninige reacties van Merkel c.s. die steeds bozer en wilder om zich heen gaan slaan vanwege het groeiende verzeet.

  Ik denk dat de Europese dictators als Merkel c.s. zich hebben verkeken op de schaapachtigheid van de burger. Die heeft er schoon genoeg van en door de grenzen maar open te houden sturen ze regelrecht aan op een complete burgeroorlog.

  De grenzen mogen niet dicht. En waar maken mensen (oa bij Editie NL !) zich druk over ? Dat ze op vakantie “uren” moeten wachten aan de grenzen als deze (weer) dichtgaan. Alsof dat erger is dan de intocht van honderdduizenden gelukszoekers !

  • Ik heb nooit uren moeten wachten bij de grens. Even vaart minderen misschien.
   .
   Die migratie heeft weinig met open grenzen te maken, grenzen voor personenverkeer waren al zo goed als open en er waren ook tal van grensovergangen zonder controle. Nee, die migratie lijkt bewust beleid.
   .
   Ondertussen in Zell am See… (scrollen)
   http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g608666-i10668-k4638314-o40-Zell_am_see_know_before_you_go-Zell_am_See_Austrian_Alps.html