Zo zweept Qatar moslimbendes naar Europa

Door Joost Niemöller

Here the English version at Gates of Vienna. 

Op de site van Al Jazeera stond een commentaar over de illegale migranten die Europa overstromen. We mochten, zo schreef Al Jazeera, niet meer spreken over ‘immigranten’, want het zijn ‘vluchtelingen’:

So far this year, nearly 340,000 people in these circumstances have crossed Europe’s borders. A large number, for sure, but still only 0.045 percent of Europe’s total population of 740 million.

Contrast that with Turkey, which hosts 1.8 million refugees from Syria alone. Lebanon, in which there are more than one million Syrians. Even Iraq, struggling with a war of its own, is home to more than 200,000 people who have fled its neighbour.

 Al Jazeera is het staatskanaal van Qatar. Qatar vangt zelf nul ‘vluchtelingen’ op. Net zoals al die andere steenrijke golfstaten, zo meldt Amnesty.

The six Gulf countries – Qatar, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait and Bahrain – have offered zero resettlement places to Syrian refugees.

Maar Qatar leert ons wel de politiek correcte les.

In werkelijkheid zit er planning achter de horden van deze zomer.

De paniek die in het Midden Oosten ontstond, is te danken aan ISIS, dat met hun uitgekiende, professionele PR apparaat duidelijk maakt dat het in beweging brengen van de mensen richting Europa deel van de strategie is.

ISIS speelt met de ‘vluchtelingen’ en jaagt ze zo op.

Tegenover de professionaliteit van ISIS staat de uitgesproken amateuristisch omgang met terrorisme door landen als Turkije. Alsof het ze eigenlijk niets kan schelen, zoals blijkt dit onthullende  blogverslag van een Nederlandse treinreiziger. In dat soort landen krijgt het terrorisme dus ruim baan. En dan wil je wel weg. Naar de EU.

Maar er zit een duivels plan achter.

Het geld voor ISIS komt uit landen als Qatar. In Turkije werden ISIS troepen getraind. Op het Arabischtalige, niet politiek correcte, kanaal van Al Jazeera wordt opgeroepen tot de vernietiging van de Alawieten.

Verder raad ik u aan om goed te kijken naar de bewegende beelden die de Westerse Main Stream Media niet laten zien. NRC Handelsblad bijvoorbeeld toont met opzet foto’s van die enkele vrouw, liefst met baby en prikkeldraad. Alsof het om spontane momenten gaat. Op de niet gemanipuleerde beelden is te zien dat de zogenaamde ‘wanhopige vluchtelingen’ in werkelijkheid goed georganiseerde moslimbenden zijn. Alles is in scène gezet. Leiders die zich achter de massa bevinden geven tekens. Fotogenieke baby’s worden standby gehouden. Op bevel worden hulppakketten in Macedonië van het Rode Kruis geweigerd, want niet halal. De Westerse media komen wel met de georkestreerde klaagverhalen hoe ze in Macedonië zo slecht behandeld werden. Geen eten en drinken.

In Nederland zet de wereldvreemde minister Ploumen alles op alles om de ‘vluchtelingen’ zo snel mogelijk ons land in te trekken.

Kijk vooral nog eens goed naar het organisatieniveau op deze beelden.

Je ziet een enkel ‘goedbedoelend’ Westers hulpverlenersmeisje op zoek gaan naar een bruikbaar mediaverhaal. Er is werkelijk niets spontaans aan. En ook helemaal niets wanhopigs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

33 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  25 augustus 2015 op 23:10

  Al eerder zei ik het: het is de kombinatie van twee dingen die zorgt dat er niets gebeurt tegen deze tsunami van potentiële klaplopers: De Achterbaksheid en de Lafheid van de verantwoordelijke politici.
  Want dat dit fout gaat, dat voelen Henk en Ingrid op hun klompen aan. De politici? Die weten dit ook wel, maar doen niks. Zoals Merkel, die blijft maar doorgaan met dit ‘Deutschland schafft sich ab!’. En Rutteflut weet niks anders te doen dan voor de media te spraakwatervallen. Denkt alleen maar aan de volgende verkiezingen….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Kijk ‘Asylforderer verweigern Hilfspakete vom Roten Kreuz: “Not halal!”‘ op

  https://youtu.be/HXYg5rFeuFk

 3. Kijk ‘Asylforderer verweigern Hilfspakete vom Roten Kreuz: “Not halal!”‘ op YouTube – https://youtu.be/HXYg5rFeuFk

 4. De extreem rijke, jawel, Andries Knevel , had vrijwel geen aandelen, wel emotioneel huichelen bij Jinek, Op kosten van de publieke omroep afgereisd naar Kos waar hij een 4delige uitzending heeft gemaakt. De buit in Knevels buidel groeit.
  Dit is nu een van de profiteurs/glijmiddel van de o zo behulpzame dames, die de binnenstromende immigranten verwelkomen en natuurlijk de absurde hulptroepen , die in dit theater acteren.

 5. Ik had een mailtje naar de redactie van Jinek gestuurd dat ze eens op de website van Arnold Karskens moeten kijken die is op Kos geweest. Die noemt de vluchtelingen gelukzoekers en hij zegt dit:”Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep”. En dit:”Een makkelijk boottochtje vanuit Turkije naar Griekenland, heerlijk terrasweer en papieren om door te reizen binnen enkele dagen geritseld. Tussendoor nog even poedelen in het zwembad van het hotel. In het nieuws lijkt het afzien, maar voor gefortuneerde vluchtelingen begint het Europees paradijs al op Kos. Dankzij het migranten-apartheidssysteem van de Europese Unie.” Het zal toeval zijn maar Jinek vroeg gisteren aan tafel wat zij er van vonden dat Arnold ze gelukzoekers noemt. Niemand was het uiteraard eens met Arnold. De gelukzoekers moeten koste wat het kost zielig blijven. Onvoorstelbaar. En Andries Knevel was op Lesbos geweest. Die vond ze ook zo zielig. “Er is echt niets op Lesbos voor ze, echt niets”.

  • Het is iets psychisch men geloofd het niet Een vluchteling is per definitie zielig Daarom dat die Miepen echt op zoek zijn naar dat huilende lijdende kinderkopje, zoals gezegd met ontstoken ogen en een volle luier Dat willen wij de consument en dat krijgen we. Totdat er een omkanteling komt en daar mogen we best bang voor zijn want die modus zal omgekeerd evenredig zijn met het medelijden. fel en meedogenloos zijn

 6. Dank voor de kijktip. Andries vraagt aan jongeman met Himmlerkapsel en “Sky Eat Airplane” t-shirt waar hij vandaan komt. Jongeman twijfelt en zegt “eeeh, Syria”. Andries vraagt niet door of hij echt wel uit Syrie komt, laat staan hoeveel hij voor zijn nieuwe syrische paspoort betaald heeft. Een syrisch paspoort kost in Turkije tussen 400 en 1800 dollar.

 7. In een woord beangstigend en ronduit beledigend tot op het bot Ze eisen gelijkwaardigheid in onze zwaar bevochte democratie . Maar eisen ook dat hun gewoontes worden geëerbiedigd Kortom fanatici eisen toegang

 8. Wat nu in Europa gebeurt was de wil van een democratische meerderheid, ook in Nederland. Pim en Theo werden afgeslacht onder hun applaus. Wilders werd voor de rechter gesleept als de eerste de beste misdadiger vanwege zijn protest. Dat getuigde niet van eerbied en respect.. Het kenmerk van veel mensen waar nu de cent valt. De plaat voor hun kop is een permanente.

 9. De EU gebruikt dit als tool om de wensen van Wientjes cum suis (werkgevers lobby) uit te voeren, 50 miljoen immigranten. Merkel hoopt zo de krimp van de bevolking tegen gaan.
  Daar komt nog eens bij dat Merkel liever haar eigen bevolking in het verderf stort dan toe te geven dat de populisten gelijk hebben.
  De EU zal dit niet stoppen, weet dat de toestroom tot grote problemen zal leiden, maar ze weet ook dat hierdoor weer meer redenen zijn om de politieke unie door onze strot te trappen. Ze is nu ook de koude oorlog tegen Rusland begonnen, in de hoop zo de burgers achter hun ‘beschermers’ te krijgen. De bevolking wijst dit alles af, maar dit leidt niet tot ander beleid. Integendeel. Het lokt hun (de EU) woede uit. De Zweedse conservatieve ex premier verwoordde het eerder zo. Als de SD wint, dan zullen wij die stemmers traffen met meer immigratie.
  Eigenlijk haten de leiders het klootjesvolk.

  • Dan maar het hakblok klaarzetten, onbegrijpelijk dat deze Zweedse ex-premier nog niet gestraft is voor dit gedrag.

 10. Dat het uit de hand zou lopen was 30 jaar terug al helder. Drs. Hans Janmaat riep dat al en werd daarvoor compleet door het slijk gehaald. Ondanks zijn dubieuze medestanders en gebrek aan iedere uitstraling, had hij gewoon gelijk.

  Pim Fortuyn werd vermoord voor zijn waarschuwingen. Ook hij had een vooruitziende blik, hoewel het in die tijd voor iedereen al te snappen was dat het niet goed zou aflopen.

  Wilders moet al járen onder zware bewaking leven, omdat hij de waarheid heeft verkondigd.

  Anno 2015 moeten we het normaal vinden dat marine duizenden dobberaars redt en niet terugsleept naar Afrika maar netjes afzet in Europa, waar ze het hele continent overspoelen en onveilig maken.
  Dat is echter niet normaal. Dat is 100 % opzettelijk een ooit welvarend en
  veilig contintent slopen. En waarom ? Om te kunnen zeggen “kijk mij eens goed en niet racistisch zijn !”

 11. En mocht het zover komen dat wij in actie komen dan komt er dit in de krant te staan:
  ,Een agressieve, vijandige sfeer die totaal onacceptabel is.” Met die woorden beschreef de Duitse bondskanselier Angela Merkel maandag het geweld van rechtsextremisten tegen een onderkomen van asielzoekers in Heidenau, een stad in de buurt van Dresden.
  ,,Het is walgelijk hoe rechtsextremisten en neonazi’s hun idiote haatzaaiende boodschap over het asielzoekerscentrum proberen te verspreiden”, aldus een woordvoerder van de regering. (bron AD)

 12. Totale Remigratie

 13. Goed, er zijn dus geen grenzen meer. Behalve op papier, maar zelfs daar wordt aan gemorreld. Iedereen ter wereld moet welkom zijn volgens sommigen. Hoe dan ook, migranten zullen blijven komen, ook tot op het bot getrainde en door oorlogen geharde mensen die verblind zijn door een totalitaire, gewelddadige ideologie met wereldwijde ambities.
  .
  Vroeg of laat leidt die migratie tot enorme problemen met de openbare orde, je kunt niet iedereen blijven opvangen of zelfs oppakken als het er echt teveel zijn geworden. Je krijgt dus dolende bendes, waarvan een deel gefinancierd zal worden door heilstaten met oliedollars. Bevolking en overheid zullen machteloos staan als die dolende groep groot genoeg is geworden. Wat er dan gebeurt laat zich raden. Een algehele noodtoestand of staat van beleg zal de eerste stap zijn.

 14. Ja beste Joost dit soort beelden worden door de MSM heel selektief gekozen om de PR machine te voeden. Misschien herinnert men zich nog de beelden vanuit Bosnie in de jaren negentig. Er waren zowaar concentratiekampen en men bracht een sterk vermagerde man (ribben gewoon te zien) in beeld. Ja die serven waren monsters, kijk maar. Alles is propaganda en wordt georganiseerd om ons voor de gek te houden. Ploumen is wereldvreemd, altijd al gevonden. De vraag is hoe moeten we dit te lijf gaan. hoe ontmasker je die idioten. En als je ze ontmaskerd dan roepen ze nog (beeldvorming) dat zij gelijk hebben en het hartstikke zielig en erg is.

 15. Ja we moeten ze door laten Ze hebben immers een voet op EU bodem gezeten dan moeten , we zijn verplicht ze te helpen ??? De mens of de wet We wachten op Obama

 16. De regeerders maken gebruik van de onderlinge politieke verdeeldheid in het volk over dit onderwerp: immigratie, asiel,multi culti, EU en politiek correcte normen.
  Het volk bestaat dus niet in deze,want je kunt geen front vormen met twee miljoen VVD kiezers, bijna 1 miljoen D’66 verraders, 700.000 Groen Links uitverkopers, nog altijd 600.000 PvdA uitvreters. Als ik CDA en CU stemmers bij elkaar optel,kom ik aan bijna 1,8 miljoen goedgelovige Wilders bashers. Daarom ziet u geen demonstraties,daarom gaat dat immorele takkewijf en leidster van het Europese Korps Verraders Merkel gewoon haar gang,want elders is het net zo. Ik zou liever de linkse gekken bestrijden met alle denkbare middelen intussen en de fluwelen handschoen uitdoen. Zíj produceren dit soort rampzalige regenten en durven nog iedere dag mensen,die de werkelijkheid benoemen en willen strijden voor hun land als een soort afval weg te zetten. De Ruttes en Merkels kunnen naar de hel wat mij betreft. Basta.

 17. Qatar, onbewezen, was èèn van de redders Euro. Eerbied en respect [voetbal ] was hun deel. Denken voor oplossingen mensen, denk Femke, waren toen democratisch in meerderheid. Geert en de rechtszaak , even lachen,.

 18. In de buitenlanden lijken er al stemmen op te gaan om ze dan maar terug te schieten naar hun eigen gebieden. Dit heeft nl. niets met een vluchtelingenprobleem meer te maken maar puur het destabiliseren van Europa door horden waar Djengis Khan trots op zou zijn geweest. Denk daarom dat er over niet al te veel tijd vast wel mensen zijn die zich zullen bewapenen en voor eigen richting gaan omdat het mandaat van de Overheid enkel wordt gebruikt tegen degenen die (uit verkeerde angst of domheid) op de zelfverklaarde elite hebben gestemd. Het verdrag van Lissabon zal zich dus nog meer tegen de gewone burger gaan keren.

 19. De burger hoeft zich in ieder geval geen zorgen meer te maken… die hebben namelijk 0,0, helemaal niets, nada, noppes te vertellen. Het is betalen en je klep houden. Want de overheid en de rest van het propagandaleger (media, hulpverleners, AZC’s etc.) maken de dienst uit. Landverraders is nog heel zachtjes uitgedrukt.
  .
  En dan heb je dat stel onverlaten wat hier eten en drinken komt eisen (want vluchtelingen zijn het vaak niet eens), maar dan een corrigerend vingertje geeft omdat het niet halal is… alsof we hier in het Westen genoodzaakt zijn daar rekening mee te houden. Wees blij dat je wat te eten krijgt! Anders ga je toch gewoon op dat gammele bootje zitten en vaar je vrolijk weer terug naar je eigen land? Als je zo makkelijk eisen durft te stellen aan het soort eten en nog dreigt ook, dan zal het vast zo slecht niet zijn daar.

 20. Breinbrouwsels

  24 augustus 2015 op 15:57

  Goed getrainde soldaten die eerst in Syrië de zaak uit hebben gemoord om nu in burger op te trekken naar de vleespotten van de vijand. Dit is de mooiste versie van het Paard van Troje dat ik ooit tussen andere valse vlaggen heb gezien.

 21. De Europese regentenkliek van de EUSSR en hun afdelingen in de landen, maken zich schuldig aan doelbewust landverraad door deze moslimbendes binnen te laten. Dit zijn islamitische schoften die het Westen haten. En die Westerse leiders zijn naïef: nog steeds willen ze DE hele islam niet als vijand zien. Daarom is het onbegrijpelijk dat er , ook hier op deze site, mensen zijn die vinden dat Amerika schuldig is. Amerika doodt tenminste nog duizenden terroristen. Wat je Amerika en Europa kwalijk kunt nemen is dat ze nog niet genoeg militair optreden en dat ze zich door die vuile schoften in de Golfstaten laten bedonderen.
  Meer bommen, sluiting van de grenzen en islamisering keihard aanpakken. Hopelijk wordt die slappe zak van Obama opgevolgd door een keiharde president.

  • @ LKJ

   De ‘war on terror’. Altijd belangrijk. Elke burgelijke vrijheid wordt er desnoods voor ingeleverd. Alles prive gegevens mag de overheid inzien, afluisteren en observeren.
   Elke bescherming tegen machtssmisbruik van de staat wordt er voor ingeleverd.

   En dan nu de huiskamervraag:

   Zou het Obama Bin Laden lukken ongezien de VS binnen te komen?

   https://www.youtube.com/watch?v=fB37TCDcZBg

 22. Op diverse sites zijn deze filmpjes beschikbaar, er zullen dan ook steeds meer mensen bewust worden van dat wat de dames en heren politici niet doen.

 23. Ik hoop dat het iets meer mensen duidelijk wordt dat er ergens iets fout is gegaan.

 24. Ook hier in Hollandistan zullen acties a la Heidenau gaan ontstaan. De reacties van Merkel en haar woordvoerder zijn hemeltergend te noemen. Rutte en in zijn voetspoor engnek Pechtold staan al klaar om de burger, voor wie ze niets (zelfs geen 1.000 euro) over hebben de les te gaan lezen. Nu zijn het natuurlijk ineens geen incidenten. Wie wind zaait, zal storm oogsten.

 25. Misselijk makende landverraders zijn het, die de burger bewust misleiden en dit laten gebeuren.
  Zolang de verantwoordelijken voor dit drama zich onaantastbaar voelen en er aan hun wangedrag geen consequenties zitten zal dit doorgaan.

  • Er zijn als de terreur losbarst consequenties voor verzakende politici. Timmermans is zijn huis al aan het beveiligen (ons huis laat deze lamlul niet beveiligen) , maar ze hebben een bekend gezicht en passen niet allemaal in het regeringsvliegtuig op weg naar Zuid Amerika.

   • Inderdaad… en reken maar dat als de zogeheten “pleuris” uit breekt en er een (burger)oorlog begint, of als het land definitief naar de maan is, dat burgers wel degelijk een keer verhaal gaan halen bij de verantwoordelijke landverraders… ehmm, politici bedoel ik.
    .
    Waar ze het lef vandaan halen om zelfs zoiets schofterigs (van de asielzoekers) te verdraaien en alleen de enkele zielige vrouw of baby laat zien, gaat bij mij echt m’n pet te boven. Waar is de waarheid gebleven? Waar is het fatsoen richting de belastingbetalende burger gebleven? En waar is de transparantie gebleven waaruit we burger een eigen mening kan opbouwen m.b.t. financiële, sociale en economische zaken?

 26. Timmermans vindt dus dat er een grens moet zijn rondom zijn huis !!! Ja dan geven die heertjes niet thuis met OPEN GRENZEN.