De 10 belangrijkste machtsfactoren achter de huidige mosliminvasie

Door Joost Niemöller

Pas wanneer de factoren in beeld komen die bepalend zijn voor de moslimstroom naar de rijke delen van Europa, wordt duidelijk hoe veelomvattend het fenomeen is, en hoe moedeloos makend groot het achterliggende krachtenveld.

 

 1. De lokroep van Merkel. Angela Merkel deed haar uiterste best een ‘vriendelijk gezicht’ op te zetten voor de ‘vluchtelingen’, en gaf daarmee het signaal naar de tienduizenden moslimmannen dat ze in ‘Merkelland’ welkom waren. Recent zei de onvoorstelbaar naïeve Merkel op een persconferentie:

Ich muß ganz ehrlich sagen: Wenn wir jetzt anfangen, uns noch entschuldigen zu müssen dafür, daß wir in Notsituationen ein freundliches Gesicht zeigen – dann ist das nicht mein Land.

Het Duitse weekblad Junge Freiheit noemt haar daarom ‘kanselier van de anderen.’ Door de lokroep van Merkel verdronken niet alleen veel vluchtelingen, maar komen Oost-Europese landen als Hongarije, Servië, Macedonië, en nu ook Kroatië in grote problemen. De premier van Hongarije zegt daarom dat het beleid van Merkel de EU opblaast. Aan de andere kant lijkt Merkel wel over enig realisme te beschikken aangaande de burgeroorlog in Syrië. Zonder Russische hulp, zegt ze, kan daar geen einde aan komen. Een hele andere houding dan die van de VS en Israël, die zich enorme zorgen maken over de Russische militaire inbreng. Maar alleen Rusland lijkt bereid om met ‘boots on the ground’ ISIS te verslaan, en daarmee een van de oorzaken van de vluchtelingenstroom ten einde te brengen.

 1. Beeldvervorming door de media. In de Nederlandse media wordt ingezoomd op de paar vrouwen en kinderen, die naar voren worden geschoven. In werkelijkheid gaat het om goed doorvoede, jonge, mannen. Wat tussen neus en lippen ook te zien is. Een ander mediaframe: De illegale immigranten worden stelselmatig ‘vluchtelingen’ genoemd. Of zelfs ‘Syrische vluchtelingen.’ Wat allemaal nog maar bewezen moet worden. Daarmee wordt hun  ‘zieligheid’ benadrukt. Dit heeft effect op de publieke opinie.
 1. Uitgebreid ‘hulpnetwerk.’ In Oost Europese landen zijn activisten werkzaam die de moslimmannen met informatie bijstaan over de te volgen route om zo snel mogelijk Duitsland binnen te komen. (Ook hierbij wordt door de media weer de ‘zieligheid’ benadrukt.) Tussen neus en lippen lezen we over de rol van ‘activisten’, maar wie dat zijn, wordt in de media verder niet uitgelegd. ‘Hulporganisaties’ die ondersteund worden door de miljonair George Soros verspreiden folders met praktische tips voor de moslimmannen on the run. Gesubsidieerde organisaties als VluchtelingenWerk werken er vervolgens in Nederland hard aan dat de moslims hier definitief zullen blijven.
 1. Arabische wereld duwt. De rijke Arabische staten nemen zelf nauwelijks vluchtelingen op, maar bevorderen de moslimexodus naar Europa wel. De islamisering van Europa wordt daar als een positieve ontwikkeling beschouwd, vandaar het schaamteloze voorstel van Saoedi-Arabië om tweehonderd extra moskeeën te bouwen in Duitsland voor de ‘vluchtelingen.’
 1. Turkije valt Koerden aan. Het Turkse leger, en Turkse demonstranten vallen in Turkije steeds vaker Koerden aan. Ook dit zal de migrantenstroom vergroten en zet Europa dus verder onder druk.
 1. Passiviteit Nederlandse leiders. Leiders van bijvoorbeeld de VVD nemen een fatalistische houding aan: grenzen kunnen niet dicht.
 1. Mensensmokkel. Deze is zeer goed georganiseerd en er gaat erg veel geld in om. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de massale productie van valse Syrische paspoorten.
 1. Westen wakkert oorlog met Assad aan. Een onderhandelingsvoorstel van de Russen werd bijvoorbeeld afgewezen. Terecht stelt Assad nu dat Europa de immigrantenstroom aan zichzelf te danken heeft.
 1. Economische redenen. Er is een enorm olieveld ontdekt voor de kust van Syrië. Assad heeft voor de exploitatie een contract met Rusland getekend. De onderhandelingen tussen Assad en Poetin vonden al plaats tijdens de burgeroorlog. Een andere factor is de pijplijn die Qatar door Syrië wil aanleggen naar de Middellandse Zee. Iets waar Assad zich tegen verzette. De VS wakkert om die reden de oorlog aan. Over deze belangrijke ‘pushfactoren’ achter de moslimexodus naar Europa, is vrijwel niets in de Westerse media te lezen.
 1. De bestuurschaos in de EU. Deze is voor iedereen duidelijk. Duitsland probeert de druk op de andere EU landen steeds meer te vergroten. Maar daardoor zal de chaos alleen maar toenemen.

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

46 Reacties

 1. 11. Geen beschikbare sjarmoeta’s in de harem. Allemaal gestenigd, uitgehuwelijkd, gefamilieeerd, verkocht en besneden. Dus worden noordlandse blondines verkracht.

 2. Er is nog een 11e, alles bepalende machtsfactor, die door politici en hun paladijnen hevig wordt gevreesd. Deze machtsfactor beseft zijn eigen macht niet en die macht is aan alle kanten lamgelegd door de politiek en de journalistieke instituties:
  Deze macht is de macht van de stem van het goed geïnformeerde volk.

  Deze macht is zo ingekapseld en impotent gemaakt, dat de mensen verdeeld zijn geraakt en zich afhankelijk hebben gesteld van het overheidsapparaat.

  Het zijn de kiezers, die iedere keer op dezelfde verraders en volksverlakkers stemmen. De kiezer die in de afgelopen Algemene Kamerbeschouwingen hartelijk in zijn gezicht werd uitgelachen toen Wilders het over ‘opkomen voor het eigen volk’ in de mond nam.

  Het zijn de mensen die geen handtekening zetten onder GeenPeil en slaafs de volgende keer naar het stemhokje lopen om dezelfde bedriegers opnieuw te kiezen.

 3. @ merijn
  Wie Wilders “gecontroleerde oppositie noemt” is niet gek, maar knettergek.
  Debat van gisteravond toont dit voor 100% aan!.
  Lieden die dit beweren zijn ( geheime ) moslims of ( geheime ) Gutmenschen!
  Ook deze lieden zijn landverraders.

 4. “Een op tien vrijkomende sociale woningen gaat naar een vluchteling”, dat stond een paar weken geleden in het FD. De wachttijd voor een huis met een tuin is nu 10 jaar. De wachttijd door de vluchtelingen gaat 11 jaar worden. Ik vraag me af of dat niet nog langer gaat worden, maar dat terzijde. Ik las ook dat men regionaal op zoek gaat naar sociale huurwoningen voor de vluchtelingen. Tja, waar gaan ze dan zoeken, want die zijn er niet. De enige conclusie is dan dat er mensen uit hun huis worden gegooid. Illegalen eerst. Positieve discriminatie.

 5. Het optreden van Wilders in het debat van 16 september s’ avonds , was meer dan uitstekend en hij was keihard over de regentenkliek ( ALLE ANDERE partijen ) en vooral over de islamisering.
  Werkelijk grote klasse. Helaas staat de PVV volledig alleen: de rest kiest unaniem voor landverraad, islamisering en politieke correctheid.
  Vergeet NL: het is gebeurd. Wilders riep op tot verzet, maar hoewel hij een paar miljoen NL’ers achter hem heeft staan, zal het onvoldoende gebeuren. De regentenkliek, EUSSR, media, rechters, ambtenarij: de politiek correcte DICTATUUR is te sterk. En het NL volk zal nooit opstandig genoeg worden. Dus vergeet NL en hoop maar dat het jouw tijd nog zal duren.

 6. We kunnen nu wel eens gaan mieren en komma neuken, maar het feit blijft overeind dat de meerderheid der Nederlanders hun verworvenheden in materiële zin niet in de waagschaal gaan stellen om te gaan rellen en protesteren of zich schuldig gaan maken aan burgerlijke ongehoorzaamheid.

  Daar gaat het hen simpelweg nog veel te goed voor, nog wel……

  • @Primo 170915-14:07. Als u de gegevens van o.a. Wikipedia inzake miljoenen mensen weg zet als mieren neuken enz. dan hoort u niet bij de PVV want die komt juist op voor die meerderheid. Die burgerlijke ongehoorzaamheid komt sneller dan u denkt want de mens kent geen groter belang dan eigen belang.

 7. Als bijna ieder gezin 2 banen zou hebben dan vraag ik me af waarom we ca. 600.000 werklozen hebben; 1 miljoen arbeidsongeschikten (die geen uitkering zouden krijgen als er geen voorafgaand werk bestond) en een massa AOW-ers (u weet wel van die vermeende vergrijzing). Volgens Wikipedia: Er zijn ongeveer 3 miljoen uitkeringsgerechtigden: 2 miljoen met en 1 miljoen zonder gezamenlijke huishouding met iemand anders. Slechts een klein deel heeft een partner zonder AOW. Dit betekent heel wat meer mensen die niet werken dan uit de aanname van Primo kan worden afgeleid. Denkt u soms dat die allemaal lid van de FNV zijn? En zeker niet allemaal pro-PVV; was dat zo dan had de VS , dan wel namens hen Brussel, al lang ingegrepen.

 8. Als je op de sociale media de reakties leest van mensen over deze invasie-intocht dan is vrijwel iedereen woest. Woest op Den Haag en Brussel. Maar zoals altijd, we zijn helden achter het toetsenbord en doen verder niets. Ga je nu eens verenigen, kom samen in zaaltjes in het cafe en later in grotere hallen of iets dergelijks. Ga daarna met miljoenen naar Den Haag of zelfs Brussel en laat daar je ongenoegen blijken. Niet alleen demonstreren maar misschien is het ook weleens verstandig om de boel daar gewoon op slot te gooien. Geen ambtenaar komt meer zijn gebouw in of uit. En volhouden een tijdje. Laat zien mensen dat jullie het zat zijn of wachten jullie op de uitbraak van ellende in je eigen buurt. Die komt er dan echt wel en het is dan eigenlijk al te laat. Want wat doe je tegen barbaren? Niks als je geen wapens hebt of geen saamhorigheid met elkaar. Niks. Het is dichterbij in uw buurt dan u denkt.

  • Dat gaat zeker gebeuren maar vaak totaal anders dan dat je verwacht Er zijn nu ongecoördineerde krachten aan het werk Het collectieve bewustzijn bepaalt zoiets de zwijgende meerderheid. Praten groepjes nee ik geloof daar niet in . zie DWDD enz kansloos

 9. Men heeft er natuurlijk in het nabije verleden voor gezorgd dat bijna ieder gezin twee banen heeft en tot in zijn nekharen in de schuld zit om allerlei luxe te kunnen betalen, en dat geeft men niet zomaar op.

  Begin nu eens om op de juiste politieke partij te stemmen zou ik willen adviseren, en het behoeft geen betoog om aan te geven welke partij dit is.

 10. Volgens de Oostenrijkse geheime dienst financiert de VS de migrantensmokkelaars: “Ein unglaublicher Vorwurf kommt nun aus den Reihen österreichischer Geheimdienste: Gemäß Informationen eines Mitarbeiters des „österreichischen Abwehramts“* sollen Erkenntnisse darüber vorliegen, dass US-Organisationen die Schlepper bezahlen, welche täglich tausende Flüchtlinge nach Europa bringen. [info-Direkt, 05.08.2015, via voltaire.net]
  http://www.info-direkt.at/insider-die-usa-bezahlen-die-schlepper-nach-europa/

 11. @Primo Voordat ze in de 2e Slaapkamer wakker zijn, bent u al bij de 72 houri’s. Vertrouwen in de politiek die ons al vanaf ca.1970 in de tang neemt, staat gelijk aan zelfmoord. De PVV is voor de meeste autochtonen een brug te ver. Logisch ook want de PVV wordt, i.t.t. Zwarte Piet, zwart gemaakt zoals voorheen Fortuyn en daarvoor Janmaat. De massa slikt alles voor zoete koek zo lang ze maar TV mag kijken en andere geregisseerde onbenulligheden tot zich mag nemen. Een procentje meer op papier doet ze nog eens extra knipmessen.

 12. @Primo. Beetje naïef dat verzet plegen. Het is WO2 niet toen je je kon verschuilen in het riet. Nu val je daar op als er een helikopter of drone met warmtezoeker over vliegt. De techniek kan ook tegen je werken. Het is niet iedere dag feest. Wilders bedoelt het in principe goed maar staat achter de VS en bondgenoten w.o. Turkije, S-Arabië en Israël die mede aan de basis staan van de volksverhuizingen. De een wat meer dan de ander. Maar de volkeren van West- Europa leven nog in de roes van de bevrijders van WO2 en staan nog steeds met oranje vlaggetjes en roze koontjes langs de route alsof het 1950 is. Niets bijgeleerd denk ik dan.

  • Verzet kan ook behelzen om PVV te gaan stemmen, wanneer steeds meer mensen dit doen gaat men zeker bij de VVD zich achter de oren krabben, gezien de reactie gisteren van Halbe Zijlstra op het debiele geklap van die landverraders.

   • Stemmen is INstemmen met het systeem. Helpt geen moer. We stemmen al 70 jaar na WO II en in die tijd is er nog nooit iets beter geworden (door deze regeringen).

    Stemmen is je stem wegschijten.

    Deze regering en dit Kloningshuis dienen te worden weggescheten.
    En alle meeheulende burgemeesters, journalisten NOS directie etc. dienen onmiddellijk te worden opgepakt door de STAKENDE POLITIE en in voetbalstadions te worden ondergebracht of AZC-en in afwachting van het VOLKSTRIBUNAAL!!

    Dat is de enige oplossing, alleen zal dat in alle landen van de EU cq rest wereld moeten gebeuren anders blijven we dweilen met de kraan open……

 13. Dat is een prima vorm van verzet, Primo, democratisch stemmen op de partij waarvan je denkt dat die de problemen zal oplossen. Of de PVV dat zal zijn is een kwestie van politieke voorkeur maar stel wel vast dat die partij de afgelopen jaren alleen maar verkiezingen verloor. Misschien kunnen ze garen spinnen met de ellende van de vluchtelingen.

 14. @Wilders is gecontroleerde oppositie. Daarentegen heeft wel gelijk met zijn oproep,
  echter gecontroleerde opp betekent traceren wie stemt op hem waar zit het verzet etc.

 15. Oproep van Wilders

  PLEEG VERZET!

 16. Een zekere Gerard Bakker, grootverdiener binnen de asielzoekersbusiness, is van mening dat we nog even moeten doorbijten.

 17. Dit is ook wel aardig, in de Volkskrant:” Nieuw team politie registreert vluchtelingen”
  “Daarnaast wil de politie de veiligheid van vreemdelingen waarborgen en voorkomen dat spanningen in de samenleving escaleren.”
  Uhh, veiligheid van vreemdelingen?? En onze veiligheid??

 18. Het kan het haast niet anders, of het kabinet valt binnen een paar weken, gezien de grote kloof tussen het standpunt van de VVD en de PVDA , mbt de instroom,
  Was het niet de BBB-regeling waar ze een half jaar geleden bijna over struikelden? En dat ging over een fractie van het aantal waar we nu mee te maken hebben.

 19. In Nijmegen komen er 3000 eisers in barakken in het bos. Volgens een D66-miepje uit de gemeenteraad aldaar, blijven ze er 14 weken zitten.
  Waarom vroeg de journalist niet hoeveel eisers er in deze 14 weken nog bij komen, bij een instroom van 700 per dag? Dat is ongeveer 70.000, ruim twintig maal zoveel als wat ze er nu opvangen. Dat illustreert de volstrekte uitzichtloosheid.
  Oh ja, de eisers zijn vrij om te komen en te gaan. Leuk om ‘s-avonds nog een boswandelingetje te maken. Van de natuur genieten, waar onze linksmens zo mee dweept, is voorgoed verleden tijd. Tijd voor milieuactivisten om te demonstreren! En hoeveel stookkosten, en hoeveel extra CO-2-uitstoot heeft het tot gevolg?

  • @Koos. In Binnenlands Bestuur las ik dat het in kamp Heumensoord om 5.000 mensen zal gaan d.w.z. een veelvoud van de toenmalige opvang (1998). Nijmegen regelt dit allemaal. Daarnaast heeft Nijmegen er al 275 in een AZC en er komen per oktober nog eens 100 Ama’s bij. Het totaal is dan 5.375. Zoals bekend verondersteld is dit het militaire 4-daagse kamp. Dus minder militaire deelnemers aan de 4-daagse. Of laten we deze mensen hun plaats innemen in het kader van internationale verbroedering op Via Gladiola?

 20. Vanavond informatieavond Montessoricollege Kwakkenbergweg 37 Nijmegen 20.00,
  Ik weet, dat daar zeer veel vrouwen in het bos trainen, ik ben heel nieuwsgierig wat het m.i. fascistisch systeem, ze doen maar wat met de democratie, de burger te vertellen heeft.

 21. De chaos is niet meer te herstellen. Nederland krijgt 700 agressieve moslims PER DAG binnen. Onvoorstelbaar. Bij Nijmegen worden 3.000 “Syriërs” in de bossen gehuisvest. Honderden gemeenten krijgen asielzoekerscentra. In tientallen centra zijn vechtpartijen geweest, waarbij vooral Christenen en “verkeerde” moslims het moesten ontgelden. Ook de omgeving van deze centra is onveilig en chaotisch.
  Ik sprak iemand van Vluchtelingenwerk en die gaf aan dat met “Syriërs” en Eritreërs geen land te bezeilen valt. Fijn als die mensen straks in onze straten wonen, waar toch al zoveel ten prooi is gevallen aan Afrikanisering en Arabisering.

 22. De NOS blijft maar over vluchtelingen praten. In het beste geval gaat het om 5%, waarvan de meeste al onderdak hadden gevonden in Turkije.
  Het is alsof je alle maanlanders uitmaakt voor dieven, omdat 5% een dief is.

  Dit soort logica is de NOS vreemd.

  Ook blijkt uit de uitspraken van Merkel (indien niet gastvrij genoeg, dan is het mijn land niet meer) dat de Gutmensch vleesgeworden is. De Gutmensch bestaat, het is Merkel.

  En zoals bekend veroorzaakt de Gutmensch een hoop ellende. Lees van Maarten Toonder: De Zwarte Zwadderneel. Een ontwrichtende Gutmensch die aan het einde met zijn magische koffer geld uitdeelde aan de armen waardoor ze nog armer werden.

 23. Kreeg net een app binnen. In België is een vrouw met kind uit haar woning gezet. Woning was te groot zodat er nu 3 asielzoekers in zitten. Zij en kind in noodwoning. Niets aan de hand. We slapen verder. Tijd om Brussel op te blazen? Geen grenzen dan maar spel zonder grenzen.

  • Was ik al bang voor. Binenkort gaan hier in Nederland ook huizen gevorderd worden.
   Het is geen invasie meer HET IS EEN BEZETTING!!!!!!! en de tweede kamer helpt volle poule mee de bezetter binnen te halen wat ze effectief landverraders maakt nsb érs en de Joodse raad !HALLO MSM HOERNALISTEN WAKKER WORDEN!!!! vooral ook julllie/ eigen kinderen gaan eronder leiden want
   deze ‘migranten benden gaan als ze niet direct inkomen werk en of huis krijgen zelf halen waar ze menen recht op te hebben. [ zie opstanden arme vluchtelingen vrouwen en kinderen bij de hongaarse grens] paar dagen leefgeld bij elkaar , autootje kopen en rondtoeren maar!!!!!

 24. Gaat deze vrouw, en al haar vrienden, familie en kennissen nu op het Vlaams Belang stemmen?

 25. Wat je ook vaak hoort is de op zich niet geheel verkeerde opmerking dat de problematiek zo complex is geworden dat één land het niet meer aan kan. En als dit volksverhuizingsprobleem zich blijft uitbreiden dan zul je ook vanzelf in een situatie belanden als Europa zijnde qua onveiligheid en protesten, dat het niet meer op te lossen is zonder macht over te dragen aan een “slagkrachtige” centrale EU “taskforce”.

  Punt is natuurlijk dat je de tape een kleine beetje moet terugspoelen. Waarom liep het nu allemaal uit de hand? Waarom is de schaal zo groot geworden dat één land het niet of nauwelijks op kan lossen? Hongarije bijvoorbeeld kan wel de grenzen zelf dichtzetten maar als Europa kapot blijft gaan, hebben zij er weinig nut van verder, van die hekwerken. Dan worden ze economisch en politiek toch gewoon alsnog meegezogen.

  Schaalverkleining is toch wel een betere richting hier. En al helemaal tov “problematiek” elders “aanpakken” met megalomane regime changes.

 26. De belangrijkste reden voor deze grote vluchtelingenstroom is het gedrag van Westerse landen. De V.S. en hun bondgenoten vernietigden de sociale, economische en politieke infra-structuur van landen als Irak, Afghanistan, Libië en Egypte en lieten alles vernietigende burgeroorlogen achter waarin geen normaal mens nog een menswaardig bestaan kan opbouwen.
  Op dit moment voeren Westerse landen, waaronder Nederland, dagelijks bombardementen uit op burgersteden in een halfslachtige maar tot mislukken gedoemde poging ISIS te verzwakken en waarvan het aantal burgerdoden in de duizenden moet lopen. Intussen gaan de ISIS-zwijnen gewoon door en bombardeert Assad burgerdoelen in Syrië met vaatbommen waardoor meer burgerdoden vallen dan ISIS ooit nog zal kunnen scoren.

  En terwijl we dit weten, of tenminste zouden kunnen weten, verbazen we ons over de vluchtelingenstroom die we zelf veroorzaakten. Hoe hypocriet kan men zijn?

  • BOOM! George Soros W2EU Group Is Giving Handbooks to Fake Refugee Invaders

   https://youtu.be/W3Tk74-O-so

 27. Je doet je naam eer aan, een landverrader pur sang destijds…

 28. Quispel Volkomen nonsens Assad bombardeert geen burgerdoelen.
  Alleen als de burgers zijn gevlucht en de huizen vol zitten met ISIS CIA/Mossad-arabstrijders!

  De haviken uit IsraHEL en de Washington DC zitten achter dit hele zooitje oorlogen in het Midden Oosten.
  En deze Duivelse idioten zijn zelfs in staat om een Wereldoorlog te riskeren.

  De Neanderlander in casu u zelf slaapt en slaapt voort maar niet de slaap der onschuldigen, dat kan ik u wel vertellen.

  Ondertusssen wordt (straks) ALLES wat mooi en goed is onze cultuur, de Duitse componisten Bach, Beethoven, onze prachtig mooie blanke kinderen, onze schilders onze christelijke kunst zelfs nog vernietigd en vervangen door Musselmannen, Hoofddoekjes en burka vrouwen, sjaria, besnijdenissen en ritueel slachten eventueel zelfs of liever bij voorkeur Christenen!!!!!

  Dat is/wordt de realiteit…

  • Beste Merijn, u weet niet waarover u spreekt.

   https://www.washingtonpost.com/world/islamic-state-has-killed-many-syrians-but-assads-forces-have-killed-even-more/2015/09/05/b8150d0c-4d85-11e5-80c2-106ea7fb80d4_story.html

 29. “vluchtelingenstroom die we zelf veroorzaakten”
  .

  Waarom veroorzaakte jij dan ook die vluchtelingenstroom?? Wat had je in hemelsnaam in gedachte toen je daar mee bezig was?
  .
  Jij hebt heel wat uit te leggen!

 30. Wat mij betreft zijn de media één van de hoofdschuldigen. In Nederland is dat -met afstand- de NOS. Het is een socalistische propaganda omroep met veelal eenzijdige berichtgeving, gekleurde reportages en soms klinkklare leugens.

  Zojuist op het NOS-journaal het item bekeken over de (letterlijke) bestorming van de Hongaarse grens. De NOS liet uiteraard weer alléén beelden zien van het handjevol vrouwen en kinderen. Volgens de NOS: “Ze waren het wachten beu” , “De Hongaarse grenspolitie spoot traangas over de grens. Een schande!” en ” Op Facebook kunnen vluchtelingen tips krijgen voor hun reis”.

 31. overal waar George Soros Non Govermental Organisations foldertjes uitrijken ontstaan rellen of kleurenrenrevoluties. Dezelfde foldertjes met wat je mee moet nemen naar een opstand zijn in diverse landen aangetroffen. Het wachten is op de eerste rellen. hier in de noodopvang met geheel bijpassende foldertjes geheel volgens Agenda 21 planning vna Mabels grote vriend

  Niet voor niets heeft putin de NGO’s van soros verboden en de deur gewezen, allemaal cover-up voor geheime wapen/smokkel/drughandel/mensenhandel routes. denk maar aan de relatie tussen Mabel Mohammed Saccerby destijds tijdens de balkan oorlogen en de “vergeten door-te-geven luchtsteun komt er niet/screbrenica ‘Bilderberg Bea’ en de enorme belangen die deze familie in wapenhandel heeft.Al generaties lang aangezien papa ook al als spion voor IG Farben werkte om over zijn occulte banden met allerlei geheime nazi broederschappen en Aleister Crowely/Thule society het nog maar niet te hebben.

 32. Een groot gevaar is dat Nederlandse en Duitse moslims met hun auto asieleisers binnensmokkelen, en thuis opnemen. Die zijn dan volkomen onzichtbaar, vallen buiten de statistieken, maar kunnen wel ingezet worden voor jihadistische praktijken.

 33. Om een aanvullend inzicht te krijgen in de vluchtelingen problematiek is het aanbevelnswaardig dit recente interview met Assad te lezen:
  http://www.rt.com/news/315482-assad-terrorism-refugees-interview/

 34. Moslim landen hebben een goeie dictator nodig om het land leefbaar tehouden. Geen machtig man betekend dat een land zo uiteen valt in sektarisch en of stammenstrijd. De superieure westerse moralisten van links liberale snit vinden Isis 3 X niks maar Assad ook niks en zo blijft de oorlog daar voortduren. We hadden in 2011 gelijk Rusland moeten steunen om Assads macht te herstellen. De USA is hier de kwade genius met hun anti Russia trauma. Had Isis zich niet ontwikkeld en waren er geen 10MIO ontheemden en vluchtelingen geweest die nu in massa naar Europa marcheren, waar de incapabele Brussels dromers geen enkel verweer tegen hebben. Want alles moet ‘humanitair’ zonder de militaire macht opgelost worden. Daar lachen de miljoenen verdienende mensensmokkelaars natuurlijk om.

 35. Deze chaos zal te groot zijn om nog te managen.
  Helemaal wanneer de jihad koekoek strijders hun terreur beginnen.
  Plus datgene wat sharia gewende moslims graag willen: Hun recht claimen.

  Wat overblijft is een 180 graden verandering om het zooitje aan te pakken. Onze huidige politieke leiders zijn dan allang van het toneel verdwenen met het Merkel regime.

 36. Vluchtelingen rellen hongaarse grens mediablackout!

  https://www.rt.com/on-air/hungarian-border-police-refugees/

 37. .
  Als de verbale dampen straks zijn opgetrokken
  en ieder heeft zijn keurig woordje weer gezegd
  dan zal den Haag weer haar bekende plasjes plegen
  .
  en echte handdoeken blijven in de ring gelegd,
  want wat het zwaarst is…zal toch vàst zo zwaar niet wegen
  daarmee krijgt Wilders zo-wie-zo niet zijn gelijk !
  .
  men kiest eendrachtig voor : “op hoop van zegen”
  zet daarmee alle werkelijk verontrusten in de zeik, want
  er BLIJVEN er méér binnenkomen dan er zijn vertrokken!
  .
  Als de verbale dampen straks zijn opgetrokken
  is ’t nog steeds wachten op het Lucht-alarm en wat vergeten klokken !
  .