De beer is los

Door Joost Niemöller

De EU heeft nu besloten tot een verdeelsleutel, waarmee schijnzekerheden verdeeld kunnen worden. Het zou, zo lezen we bij de NOS, hierom gaan:

De EU-landen zouden de komende twee jaar 32.256 asielzoekers van Italië en Griekenland overnemen. Wegens de toevloed van de afgelopen weken van vooral Syrische vluchtelingen wil Brussel de eerder gemaakte afspraken bijstellen.

Daarmee wordt dus afstand genomen van het Verdrag van Dublin.

Overigens is al jaren geleden door officieel onderzoek vastgesteld dat dit Verdrag in de praktijk helemaal niet werkt. Het is alleen maar de zoveelste schijnoplossing om voor de Europese burgers een ‘oplossing’ voor te toveren. De EU grossiert in dit soort ‘oplossingen’ die in werkelijkheid alleen maar politiek correcte utopieën zijn. Pas wanneer daadwerkelijk de Europese grenzen gesloten worden, zoals de Hongaars premier Orban terecht stelt, gaat het zin krijgen om over cijfers en verdelingen te spreken.

Nu is er enkel sprake van een aanzuigende werkelijkheid. Omdat Dublin niet meer bestaat, gaat ‘het land van binnenkomst’ Griekenland er alles aan doen om de mensen versneld door te slepen, dieper de Balkan in, en dan door naar Duitsland.

Maar naar een verstandige man als Orban luistert Brussel niet.

Liever gaat de EU door met een politiek die gebaseerd is op schijnzekerheden.

Zo lezen we in dit bericht dat het vooral om Syriërs zou gaan. Maar hoe weten we dat? Als we afgaan op de identiteitsbewijzen die zijn weg gegooid aan de Hongaarse grens, komen deze zogeheten  vluchtelingen uit de hele moslimwereld. Wie zich nu ‘Syriër’ noemt, komt automatisch binnen.

Moslims hebben in Europa een streepje voor. Christelijke vluchtelingen uit de moslimwereld, die waarschijnlijk weldegelijk echte vluchtelingen zijn, hebben het in werkelijkheid moeilijker.

Waar het om gaat is dit: Eenmaal op gang kan de stroom niet meer gestopt worden.

In Duitsland kwamen dit weekend alleen als twintigduizend illegalen binnen.

In München, waar verdwaasde Duitse Gutmenschen  met vlaggetjes stonden te zwaaien, wordt nu gevreesd dat de illegalenstroom en de bezoekers voor het Oktoberfest op het station slaags zullen raken. Zoveel dronken bezoekers en sexy bierdraagsters en zoveel oververhitte moslim jongemannen, dat moet wel misgaan.

In datzelfde München wordt nu gesproken over een ‘breekpunt.’

Maar dat breekpunt is allang voorbij.

Toch wordt in de media en via de EU nog steeds de schijn van de beheersing verspreid. Er wordt met cijfers gestrooid alsof we over de komende twee jaar nog zouden kunnen vaststellen om hoeveel mensen dit gaat.

Het is ondertussen allang duidelijk dat via de makkelijke route Turkije en Griekenland, puur door de massaliteit, het ‘Fort Europa’ is geramd.

Waarom nu ineens en waarom zoveel, vraagt iedereen zich af. Je kunt beter vragen: Waarom nu pas?

Want de voorwaarden waren allang geschapen.

Het oude vluchtelingenverdrag van Genève, dat deze ongebreidelde instroom mogelijk maakt. De zogenaamde Arabische lente. ISIS.

De buitenlandse politiek van Obama heeft dit alles veroorzaakt en zo de beweging naar Europa tot stand gebracht. Dit samen met Qatar dat een gasleiding door Noord Syrië wilde aanleggen. Om de Russen te dwarsbomen, want nu komt het Europese gas van ‘aartsvijand’ Poetin. Het is natuurlijk het Amerikaanse cynisme ten top dat juist nu de VS de Russen gaat verwijten dat ze Assad willen gaan helpen in de strijd tegen ISIS.

Maar de EU is de belangrijkste oorzaak voor de huidige problemen, door het openstellen van de interne grenzen, het vasthouden aan de fictie van het Dublin Verdrag en de daadwerkelijke opgave van de bescherming van de buitengrenzen. Poetin stelde terecht vast dat Europa de huidige problemen met de illegalen helemaal aan zichzelf te danken heeft.

 

Bij de EU is er overigens geen sprake van een ‘leermoment.’ Met de invoering van de huidige quotaregeling wordt ook de fictie van Dublin opgegeven.

Iedereen kan komen. En mag vervolgens zelf kiezen naar welk Europees land men het liefste gaat.

Aangezien Merkel haar armen het meest wijd heeft geopend, gaan nu de meesten naar Merkelland.

Maar ook Frankrijk wil niet meer achterblijven.

In Oost Europa wordt nog iets meer realiteitszin betracht. Vier Oost Europese landen, Polen, Slowakije, Tsjechië en met name Hongarije, verweren zich tegen de nieuwe quotaregeling.

Hongarije wordt nu door de BBC neergezet als een wreed land, dat de ‘vluchtelingen’ tegenhoudt. In werkelijkheid kan het kleine Hongarije natuurlijk allang geen weerstand meer bieden tegen de ontstane problemen.

De beer is los.

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

56 Reacties

 1. Hij zegt wel wat hij denkt Hij is een slechte politicus maar hij is dus wel duidelijk was iedereen maar zo dat hij zegt wat hij denkt

 2. Official from oil rich #‎Kuwait refuses to take in #‎Syrian refugees calling them “different” and “psychologically disturbed”

  https://youtu.be/SzPMAhl5_xs

 3. In de jaren ’30 werd Hitler met vlaggetjes binnen gehaald, vandaag de dag wordt een stroom illegalen met vlaggetjes onthaald. Illegalen die doorgaans over joden hetzelfde denken als Hitler toentertijd. Hoewel de situaties totaal verschillend zijn, blijken Duitsers nog steeds gevoelig voor massa-hysterie.

  • Die mensen zijn doordrenkt met een schuldcomplex. Dat speelt mee. Een tijdje geleden kwam ik deze interessante video tegen, over wie er nu achter de massaimmigratie in Zweden zit, en waarom die lieden dat zo nodig vinden, Daarin komt dat schuldcomplex ook ter sprake: https://www.youtube.com/watch?v=P07PZgUOL-o

 4. @lauwebal. De voorgaande reacties van Lancelot en EHV69 zijn niet aan u besteed geweest. Kortheidshalve verwijs ik u naar http://www.tref.eu/nl/overzicht/46-de-%E2%82%ACUSSR-actueel/38981-the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe.html. Duitsers hadden in elk geval nog patriottisme over zich (wordt nu de grond in gedrukt), in Nederland gaat het voornamelijk om meelopers/-heulers.

  • Huiveringwekkend. Het klinkt als een vergezochte complottheorie, maar alles is zwart op wit terug te vinden in publicaties, en ook in openlijk beleid sinds een jaar of 20. Internationaal. 1984 steekt er schril bij af.
   .
   Werd er vorige week nog schuifelend geopperd dat de grenzen open moeten, vandaag kondigt Duitsland aan dat massa-immigratie van jaarlijks honderdduizenden mensen geen probleem zal zijn. In Den Haag is men het plots eens dat mensen zich maar moeten melden in de eigen regio, alsof men vegeten is dat niemand uitgezet kan worden en er geen landsgrenzen meer zijn.
   .
   Plasterk jast er een totalitair stasi-achtig afluisterapparaat doorheen terwijl mensen met terroristische plannen worden vrijgesproken.
   .
   Het lijkt er steeds meer op dat dit Kalergi-plan realiteit is en dat men achter de schermen ineens haast heeft.

 5. @Lancelot, @EHV69 Inderdaad het Coudenhove-Kalergi project werd tijdelijk onderbroken doordat Hitler WO2 voerde. Was dat niet het geval geweest dan waren we al tientallen jaren eerder overspoeld geweest door gelukszoekers. Ook TTIP kun je zien als onderdeel van dat project. Enkel Rusland en China liggen dwars.

 6. Nou nou,

  En niemand die aan het woord zionisme, trilateral commission, of Kalergi plan denkt?
  Ik dacht op een site terecht te komen waar men weet wie de échte oorlogstokers en choasmöngers zijn. Waar men doorheeft wie er écht al een massa geld verdiend heeft aan de oorlogen van de laatste 120 jaar. Waar men beseft wie onze ‘vrije’ media en opiniemakers achter de schermen aansturen. Ik praat die geïmporteerde kleurlingen helemaal niet goed, maar wel is het een feit dat hun landen ‘gedemocratiseerd’ moeten worden zodat ze netjes in de pas van het IMF lopen zodat ze netjes uitgeperst kunnen worden. En het grote geld gaat dan niet naar de bevolking, maar naar de banken, bedrijven en ngo’s die ervoor gezorgd hebben dat het land platgebombardeerd is (wordt). Noch Sadat, Khadaffi of Hoessein waren heiligen, maar waren landen met een zeer hoog levenspeil. Moet je nu eens nagaan wie na de ‘democratisering’ die verwoeste landen mag ‘opknappen’. Ze zullen wel van bij ons…

  • De grondlegger van de EU, vrijmetselaar, oude keizerlijke adel graaf Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi? Die? Het is dat de links naar Wikipedia verwijzen, anders zou je denken dat het niets meer dan een wazige complottheorie is.
   http://pastebin.com/bJmmrv9G

 7. Ik begrijp je reactie niet helemaal want soortgelijke opmerkingen zijn al gemaakt; Het vermoeden dat deze massamigratie gefaciliteerd wordt, en daar kunnen dan enkel soortgelijke machten achter zitten. Wij kunnen er verder net zo weinig aan doen wat ze in het MO uitgespookt hebben als jij, daar hebben wij als klootjesvolk feitelijk geen invloed op. Ze hebben daar de geest uit de fles gelaten door Sadam en Ghadaffie uit te schakelen, het is daar altijd een wespennest geweest. In Irak werden de soennieten uit hun macht gezet en daaruit is IS ontstaan, met alle gevolgen van dien. Ze hebben de geest uit de fles gelaten en die wordt nu naar hier geïmporteerd. En daar kunnen we misschien nog wél wat aan doen, hoewel het zomaar zou kunnen dat het al te laat is gezien hoe naïef veel mensen nog steeds zijn, het is goed bedoeld en daarom des te tragischer. Maar misschien zit ik er helemaal naast en gaan we met z’n allen een prachtige toekomst tegemoet. laten we het hopen.

 8. @Lancelot
  De Neocons bedoelt u? PNAC/CFR/TC? Jazeker, daar refereer ik regelmatig aan. Heeft u al eens gekeken welke “nederlanders’ in de TC zitten en de Club van Rome? Dan heb je nog de khazaarse maffia, de cultureel marxisten, de agenda21 bende, de banksters, enzovoorts. Dat overlapt allemaal. Zelf vat ik deze megalomane & destructieve criminelen graag samen onder de noemer “Globalisten”.

 9. Op TV zag ik een Nederlandse moslim die in Boedapest treinkaartjes naar München uitdeelde. En hoeveel immigranten worden er eigenlijk door moslims in huis genomen? Ik vrees heel veel.
  We hebben hier in Europa een enorm bruggenhoofd. Er is geen houden meer aan.

 10. Ze zijn niet gelukkig in Turkije.
  Ze zijn niet gelukkig in Egypte.
  Ze zijn niet gelukkig in Libië.
  Ze zijn niet gelukkig in Iran.
  Ze zijn niet gelukkig in Gaza.
  Ze zijn niet gelukkig in Irak.
  Ze zijn niet gelukkig in Afghanistan.
  Ze zijn niet gelukkig in Jemen.
  Ze zijn niet gelukkig in Syrië.
  Ze zijn niet gelukkig in Libanon.
  Ze zijn niet gelukkig in Pakistan.
  En waar zijn ze dan wel gelukkig ?
  Ze zijn gelukkig in Engeland.
  Ze zijn gelukkig in Frankrijk.
  Ze zijn gelukkig in Italië.
  Ze zijn gelukkig in Duitsland.
  Ze zijn gelukkig in Zweden.
  Ze zijn gelukkig in de Verenigde Staten.
  Ze zijn gelukkig in België.
  Ze zijn gelukkig in Noorwegen.
  Ze zijn gelukkig in Nederland.
  Ze zijn kennelijk gelukkig in elk land dat een niet-moslimland is.
  En wie geven ze de schuld?
  Niet de islam.
  Niet hun leiders.
  Niet zichzelf.
  Nee, ze verwijten het de bevolking van de landen waar ze wel gelukkig zijn.
  En dan willen ze juist DEZE LANDEN zo veranderen dat ze precies worden als…

 11. Ik las vandaag het volgende:
  .
  Ze zijn niet gelukkig in Turkije.
  Ze zijn niet gelukkig in Egypte.
  Ze zijn niet gelukkig in Libië.
  Ze zijn niet gelukkig in Iran.
  Ze zijn niet gelukkig in Gaza.
  Ze zijn niet gelukkig in Irak.
  Ze zijn niet gelukkig in Afghanistan.
  Ze zijn niet gelukkig in Jemen.
  Ze zijn niet gelukkig in Syrië.
  Ze zijn niet gelukkig in Libanon.
  Ze zijn niet gelukkig in Pakistan.
  En waar zijn ze dan wel gelukkig ?
  Ze zijn gelukkig in Engeland.
  Ze zijn gelukkig in Frankrijk.
  Ze zijn gelukkig in Italië.
  Ze zijn gelukkig in Duitsland.
  Ze zijn gelukkig in Zweden.
  Ze zijn gelukkig in de Verenigde Staten.
  Ze zijn gelukkig in België.
  Ze zijn gelukkig in Noorwegen.
  Ze zijn gelukkig in Nederland.
  Ze zijn kennelijk gelukkig in elk land dat een niet-moslimland is.
  En wie geven ze de schuld?
  Niet de islam.
  Niet hun leiders.
  Niet zichzelf.
  Nee, ze verwijten het de bevolking van de landen waar ze wel gelukkig zijn.
  En dan willen ze juist DEZE LANDEN zo…

 12. Het enige,dat ik me nog echt afvraag is: wanneer begint de strijd van dat deel van de Europese volken,dat dit écht niet wil. Dat is eerst een burgeroorlog. Nee,niet eens met de islamitische uitvreters hier,maar met de neo-nsb delen van de ‘ eigen’ bevolking: D’66-ers, CU-ers, CDA-ers voor een aanzienlijk deel ;GL gekken en die- hard PvdA-ers. en Dijkstallianen. Zij zijn het platform van waaruit onze destructie plaatsvindt. Het zijn geen lieden met wie je ‘gewoon van mening verschilt’ .Het zijn mensen,die bestreden moeten worden,helaas maar de handschoen moet uit! Discussie,uitwisseling van opinies was er vroeger en dat ging vaak over geld of ethische zaken als abortus of euthanasie. Maar dat ging niet over de totale destructie van ons land of continent. Merkel of Juncker cs zijn geen politici met wie van mening verschilt,maar doodsvijanden. Ze maken ons, met hun soort, kapot.

 13. Isis lacht zich kapot.
  Hun mes snijdt aan twee kanten.
  In het midden-oosten hun islam agressief afdwingen, met als gevolg veel moslimvluchtelingen, waarvan de meeste nep zijn (die voor de camouflage zorgen voor gevaarlijke gekken die meeliften) die dan in het westen het voorwerk komen doen voor ISIS.

 14. vervolg:
  niet lezen, het is in het Arabisch

 15. De Amerikaanse president Barack Obama en Koning Willem Alexander wonen een demonstratie bij van een tele-tijdmachine die 20 jaar in de toekomst kan kijken.Allebei willen ze de machine uitproberen, en mogen ze de
  machine 1 vraag stellen.Obama begint : ‘Waar staat Amerika binnen 20 jaar ?’
  De machine ratelt, rinkelt,… print uiteindelijk een document af.Obama leest het volgende :Het land is in goede handen van een republikeinse president, er is nog weinig misdaad, de Taliban is verslagen, Noord-Korea is een democratie. De economie is in goede doen, er zijn geen problemen. Koning Willem Alexander denkt : “Mmmmm, niet slecht die machine” en waagt zijn beurt.Hij vraagt : “Waar staat NEDERLAND binnen 20 jaar ?”De machine treedt in werking, ratelt, rinkelt en print uiteindelijk een document af.Hij neemt het document, …….. gevolgd door een akelige stilte.Obama vraagt dan : “Wel, wat voorspelt hij ? Lees het eens voor ,…..”Willem Alexander stamelt : “Hmm, ……Ik kan ’t…

 16. Het hek is van de dam en de media gonst van de Gutmenschen die wel een moslim in huis willen. Ik wens ze sterkte. De zwijgende meerderheid is uitgeschakeld omdat deze grote groep traditioneel stemt op de grote partijen en geen idee hebben dat ze door deze partijen zijn verraden. Dat besef groeit maar langzaam, te langzaam. Een brede peiling van de Hondt geeft aan dat 66% van de mensen Schengen wil opzeggen en de grenzen sluiten omdat de buitengrenzen niet bestaan. In tegen deel Frontex + Italiaanse en Griekse kustwacht halen de boten op en brengen de mensen in de EU aan wal. Een massa invasie, een casus belle feitelijk wordt door de EU uitgelokt in hun streven de nationale saamhorigheid te breken door er een etnische lappendeken van te maken wrijvende, geweldadige en elkaar bestelende etnische bendes.

 17. Der Spiegel, 2005:
  ‘The Fifth Phase This will be the point at which an Islamic state, or caliphate, can be declared. The plan is that by this time, between 2013 and 2016, Western influence in the Islamic world will be so reduced and Israel weakened so much, that resistance will not be feared. Al-Qaida hopes that by then the Islamic state will be able to bring about a new world order.
  (..)
  The Seventh Phase This final stage is described as “definitive victory.” Hussein writes that in the terrorists’ eyes, because the rest of the world will be so beaten down by the “one-and-a-half billion Muslims,” the caliphate will undoubtedly succeed. This phase should be completed by 2020, although the war shouldn’t last longer than two years.’
  http://www.spiegel.de/international/the-future-of-terrorism-what-al-qaida-really-wants-a-369448.html
  .
  ‘horrifying map 2020’
  http://www.express.co…

  • Over 2020 gesproken: “In het jaar 2020 zal de eerste fase van de ondergang zijn voltooid–de Nederlandse antropologische cultuur zal teloor zijn gegaan. Voortaan zullen de Nederlanders, als een lichaam zonder ziel, jaar na jaar voortleven in rouw en spijt om het verlies van wat in eeuwen was opgebouwd, en om de klok die van geen terugdraaien weet.” (uit het door goedmensen in 1992 verboden boek van Mohamed Rasoel, ‘Ondergang van Nederland’).

   • Bedankt voor de tip. Het staat zelfs online.
    Mohamed Rasoel, De ondergang van Nederland
    http://www.dbnl.org/tekst/raso001onde01_01/raso001onde01_01.pdf

    • Geen dank, schitterend boek, in één keer uit te lezen. Niet voor niets heeft de gesubsidieerde politiek correcte meute er indertijd alles aan gedaan om dat boek te verbieden.

 18. Ik denk dat het belangrijk is om
  1. geen permanente verblijfsvergunningen geven
  2. de procedures verkorten (max 6 maanden) 1beroepsmogelijkheid
  3.de advocatuur niet meer door de belastingbetaler te financieren,dat mogen de fans doen.
  4.nederlands paspoort alleen geven na 5 jaar mits geen strafbare feiten gepleegd zijn en persoon een regelmatig inkomen heeft.
  en per direct kinderbijslag afschaffen (hooguit voor 1 kind)

  • @Arjope Prima oplossing. Zo zijn er meerdere.
   De grap de wrange grap is dat de Fascistisch Joodse leiders van Europa en Nederland GEEN oplossing willen!!

   Ze zullen ieder voorstel daartoe torpederen.
   Het enige is al deze regeringen afzetten.
   Echter als de bevolking echt in opstand komt zullen ze politie en leger inzetten
   en wel rucksichtslos!

 19. Domheid is altijd het kenmerk van een handel waarvan de èèn er beter en de ander er slechter op word. Knap is het als domheid in zichzelf gaat geloven door knapheid schouder klopjes. Neem de tijd van Fitna film en zo ga je niet met mensen om. Terwijl de film gewoon een goedkope documentaire was. Of vandaag de hoofd CDA christen Buma.
  Bommen op Syria is zijn oplossing. Dat is het beste denken wat Nederland in huis heeft. Niet op koppensnellend Saoedi land. Begrijpelijk, centjes, maar wel oerstom als leider.

 20. Oost Europa zit niet te wachten op een hernieuwde ottomaanse bezetting, een eeuwen lange moslim terreur ervaring.
  Ze zijn het nog niet vergeten.
  Onze zelfbenoemde elite levert ons uit aan die moslim terreur, dit gaat leiden tot de grote nationale bevrijdingsstrijd, en veel slachtoffers……

 21. Toch knap. Neem de Euro problemen met Griekenland als hekkensluiter. opeens is het vluchteling wat de klok slaat. De vorige problemen zijn opgelost. Ook FIFA is weer gewoon een club van leuke mensen die van voetballen houden. De rechtszaak tegen Wilders met de naam minder werd onbelangrijk door veel meer. Volgens mijn bescheiden mening allemaal mogelijk als je banden heb in olie rijkdommen zoals Saoedi en andere gelovige landen. Handel is ruilen. Zij hielpen. En in ruil lozen zij hun prachtmensen. Net als vroeger koloniaal Nederland en anderen dat deden. Knap staaltje uitvoering van gelovige mensen met een visie.

 22. De beer was al los maar hoe krijg je die weer in zijn hok? In 2010 verklaarde mevrouw Merkel de multiculturele samenleving voor mislukt. Toen vond ik dat getuigen van realiteitszin, die durfde zeg. Daarna zijn we even wat anders gaan doen want we zijn in het Europese parlement wel met veel mensen maar we kunnen onze aandacht niet verdelen tussen Griekenland en zeg maar, de planten water geven. En potverdorie wat gebeurt er intussen? Oorlog! Even niet opgelet. Ook niet toen mevrouw Merkel terloops opmerkte dat dan, om te beginnen, die Syriërs welkom zouden zijn in Duitsland. De goede verstaander heeft echter een half woord nodig, “We moeten gaan, het is nu of nooit” werd aan menige Syrische keukentafel gesproken. En daar zijn ze dan. Selber Schuld Deutschland! Maar ga mij nu niet vertellen dat Nederland ook nog meer mensen moet opnemen! Alsof de multiculturele samenleving hier WEL gelukt is.

 23. De KERN van de zaak is dat de Westerse leiders, de media en ook de meerderheid van de bevolkingen nog steeds de islam niet willen zien zoals die werkelijk is. ( De islam is op islamisering van de hele wereld uit, te beginnen met Europa. ) Zo lang dit politiek correcte dogma in stand wordt gehouden, komt er geen oplossing. Grenzen dicht en zeker voor islamitische gelukszoekers. S.Arabië en de Golfstaten hebben de ruimte en de enorme financiële middelen om hun geloofsgenoten te helpen.

  • Dat weten ze echt wel, anders zouden ze er niet zoveel moeite voor doen het te ontkennen. Zij zien niet de moslims maar de niet-Eurofiele autochtonen als het probleem, ze gebruiken de moslims om deze groepen autochtonen te stigmatiseren en buitenspel te zetten als zijnde racistische fascistische intolerante xenofoben. De moslims gebruiken ze als partner in crime, wat betekent dat wanneer de pleuris uitbreekt onze overheid en de autoriteiten partij zullen trekken voor de moslims en ten strijde zullen trekken tegen de niet-Eurofiele autochtonen want dat zijn immers de ‘racistische fascistische intolerante xenofoben’, en zullen de niet-Eurofiele autochtonen als de agressors bestempelen.
   .
   Of de vork daadwerkelijk zo in de steel zit weet ik uiteraard niet zeker maar het is helaas de enige logische conclusie die ik kan trekken naar aanleiding van alle onlogische gebeurtenissen.
   .
   Als dit daadwerkelijk het geval is, dan hebben we een serieus probleem.

 24. De beer draagt bruine laarzen.

 25. Ik realiseer me net dat die verdeelsleutel Merkel en consorten weleens in verlegenheid kan brengen want de meeste ‘vluchtelingen’ weten waar ze naartoe willen maar dankzij die verdeelsleutel beslissen ze daar niet zelf over en wat nu als groepen geplaatst worden in afgelegen gebieden van bijvoorbeeld Finland en Polen terwijl ze eigenlijk op weg waren naar bijvoorbeeld grote steden in Duitsland en Engeland? Helemaal als ze dachten op weg naar familie te zijn maar in plaats daarvan aan de andere kant van Europa geplaatst worden. Ongetwijfeld zal geprobeerd worden daar rekening mee te houden (alles voor de zielige ‘vluchteling’) maar de landen moeten ook aan de quota’s voldoen anders slaat die verdeelsleutel nergens op. We zullen zien.

  • Maakt dat veel uit soms? Je kunt toch verhuizen nadat je binnen bent.

   • Is dat zo, kan ik bijvoorbeeld zo naar Engeland of Duitsland verhuizen en daar direct aanspraak maken op de sociale voorzieningen, etc? Als dat kan dan hebben ze inderdaad vrij spel wanneer ze genaturaliseerd zijn. Maar ja, hoe lang gaat daar overheen en hebben ze daar wel zin in?
    .
    Wat ik verwacht is dat er weerstand ontstaat wanneer blijkt dat ze ergens geplaatst worden waar ze absoluut niet wezen willen.
    .
    Misschien zit ik er volledig naast en is alles veel makkelijker dan ik verwachtte, dit is dan ook onbekend terrein voor me.

    • de “vluchtelingen” moeten eerst in de asielprocedure komen. Een Pool bijv. zal de asielprocedure niet eens inkomen. Aan de hand van de info over de reisroute en land van herkomst wordt bekeken of die asielzoeker in feite kansloos is of niet, bij “kansloos” wordt de 48-uurs procedure gevolgd. Een asielzoeker kan dus binnen een week volledig zijn uitgeprocedeerd en heeft nergens recht op. Het Schengen verdrag is ook ingesteld dat zo iemand niet meer in een ander land asiel aan kan vragen, het zgn asielshoppen. Gaat zo iemand wel de “normale” asielprocedure in, komt hij misschien in aanmerking voor een verblijfsvergunning Asiel (of een andere, als er ook andere procedures worden gevolgd naast Asiel). Pas als statushouder komt die in aanmerking voor een huis en bijstandsuitkering, maar niet in een ander land van de EU. Omgekeerd ook niet.

     • Na een tijdje krijgen ze een paspoort in het land waar ze zich gevestigd hebben. Met een EU-paspoort kunnen ze zich vervolgens vrij vestigen in een land naar keuze. Het duurt een tijdje, maar uiteindelijk komen ze toch naar Duitsland en Nederland.

 26. Maar alhoewel door het systeem afgewezen worden ze ook niet terug gestuurd. Ik begrijp hier helemaal niets meer van.

 27. Je kunt toch een baantje van het een of ander doen in een ander land en vervolgens werkloos worden.

  • volgens mij mag iemand met verblijfsvergunning asiel niet in het buitenland werken, ook niet in de EU, of het moet allemaal verandert zijn afgelopen jaren.

 28. Je hebt gelijk. Na 5 jaar asiel kun je de Nederlandse nationaliteit aanvragen. Pas dan kun je vrij reizen en werken in de EU.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Verblijfsvergunning
  https://ind.nl/organisatie/informatie-jongeren/wat-is-asiel

 29. Er kunnen alvast 11.000 meteen door naar pathetische idioten in IJsland (300.000 inwoners, dat zal gezelllig worden) http://www.zerohedge.com/news/2015-09-06/11000-icelanders-offer-house-syrian-refugees

 30. Deze ellende wordt nu ook een getallen spelletje. Er zijn volgens informatie te vinden op verschillende blogs, veeeel meer migranten dan Merkel en Brussel ons willen doen geloven. Punt is, de puinhoop en chaos is zo groot dat niemand het werkelijke aantal weet. Dus zijn het er meer. Veel meer.

 31. “De EU-landen zouden de komende twee jaar 32.256 asielzoekers”
  .
  hoe komen ze nu weer aan dit getal als duitsland komend jaar al meer dan 800.000 gelukzoekers verwacht ?
  .
  wat begrijp ik niet ?

 32. Met de vijandige horde zijn al 4000 jihadstrijders van IS meegekomen volgens de laatste berichten.
  Die liggen zo meteen lekker in een bedje te slapen naast de kinderen en het goedmens echtpaar. Vetgemest en knorrend van plezier worden de keeltjes doorgesneden als de tijd daarom vraagt.
  Na de gestructureerde aanslag natuurlijk.

  De vraag is niet of het echt mis gaat.
  De vraag is: Wanneer het mis gaat.

  Waarna alle mee heulende politici de straatjes schoonvegen waarna niemand verantwoordelijk is.
  Grote kans dat oorzaak en gevolg weer verward worden en PVV stemmers de schuld krijgen.
  Rechtsextremisme- en buitenlanderhaat-werkeloosheid- maken lieve moslims gek waardoor ze uit wanhoop terreur daden gaan plegen.

  Heeft natuurlijk niets met de islam te maken en de meeste migranten zijn lieve hard werkende handophouders.
  De krankzinnigste argumenten worden van stal gehaald om als bezweringsformule te fungeren.
  En er zijn ZOOO VEEEL mensen die daar nog intrappen ook.
  Mijn hemel…

  • “De vraag is: Wanneer het mis gaat.
   Waarna alle mee heulende politici de straatjes schoonvegen waarna niemand verantwoordelijk is.”
   .
   die namen staan genoteerd, die gaan hun straf wanneer het echt mis gaat niet ontlopen…

 33. Russian action in Syria could increase refugee flows zegt Kerry Die brualiteit Het was toch Khadaffi die hiermee dreigde – Wat een kul lees dit artikel maar eens http://www.juancole.com/2015/09/mostly-regime-refugees.html
  De vluchtelingen zijn door Amerika en wij doen ook mee, hierheen gebombardeerd

 34. Zinsopbouw had beter gekund, mea culpa.

 35. Ik ben benieuwd naar het aantal Europese autochtonen , die vermoord zijn door nieuwe bewoners vanaf ongeveer 1970, collateral damage natuurlijk volgens de generaals in Brussel.

 36. De westerse samenleving moet verdwijnen uit Europa, zoveel is voor mij nu wel duidelijk. Al die zelfstandige en vrije mensen, dat wil je niet als machthebber. Als de westerse samenleving verdwijnt, welke samenleving komt daar dan voor in de plaats? Daar is maar één antwoord op mogelijk; een islamitische. Zijn de machthebbers en de corporaties dan zoveel beter af met een islamitische samenleving, vroeg ik mezelf af? Tsja, religieuze mensen zijn zeer makkelijk te manipuleren en te sturen, en daarbij zijn moslims super materialisten gebleken. Dus het zijn ideale schapen voor machthebbers en corporaties. Helaas, want daardoor moet de oorspronkelijke samenleving verdwijnen.
  .
  Iemand haalde de VS en Australië aan als lichtend voorbeeld van geslaagde migratie (landen), waarop iemand anders terecht aanvulde dat in die landen de oorspronkelijke bewoners nagenoeg uitgeroeid zijn. En wij zijn de indianen/aboriginals van Europa.

  • Er wordt weleens gezegd dat wij in het vrije westen helemaal niet in vrijheid leven, we zouden in een mentale gevangenis leven. Waar ik het deels mee eens ben btw, kijk maar naar bijvoorbeeld de massale pro-migranten propaganda waar we op dit moment op alle msm mee geconfronteerd worden. Echter, wanneer de westerse samenleving een mentale gevangenis is, dan is een islamitische samenleving een mentale isoleercel cq -martelkamer.
   .
   Als je hierbij stilstaat dan begint de vergelijking met de ondergang van het Romeinse rijk steeds meer overeenkomsten te vertonen, na de val van dat rijk zakte Europa weg in de donkere middeleeuwen, terwijl de elite uiteraard een goed leven hadden zoals je maar kon hebben in die periode.

   • En de plotse ondergang van de klassieke beschaving en dat wegzakken in de donkere mideleeuwen kwam door… de overval achtige opmars van de islam https://youtu.be/t_Qpy0mXg8Y

    • Grappig genoeg waren het voor Rome vooral volksverhuizingen (De “barbaren”), maar juist uit NW Europa richting Noord Italië. Directe aanleiding waarschijnlijk een aantal klimaatwijzigingen maar ook al die mooie Romeinse wegen om karren op te trekken en vooral ook verlaten grenzen. Zo zit vaak dus de sleutel tot het probleem in je eigen maaksels…

 37. In Eurabië beschrijft Bat Ye”Or de transformatie van Europa in Eurabië, een cultureel en politiek aanhangsel van de Arabische wereld. Ik geloof dat haar beschrijving heden ten dage door onze ELITE wordt uitgevoerd. Onze leiders hebben getekend voor deze waanzin.