Duitsland smijt autochtonen op straat voor ‘vluchtelingen’

Door Joost Niemöller

Vandaag komen er tienduizend illegalen Duitsland binnen.  Merkel heeft in een staat van totale verdwazing de grenzen wagenwijd open gezet.

Die mensen moeten natuurlijk een dak boven hun hoofd krijgen van de Duitse staat. Woonruimte is beperkt. En zeker goedkope woonruimte. Het probleem wordt her en der deels opgelost door huiseigenaren hun woning af te pakken en er de zogenaamde ‘vluchtelingen’ in te zetten.

Maar ook andere drastische maatregelen zijn nodig. Het is duidelijk dat de Duitse staat geen zee te hoog gaat bij het opleggen van de verplichte  multicultimoraal.

De eenvoudige onderkomens van de sociaal zwakke Duitsers moeten er nu ook aan. Kleine huisjes, lage huren. Vroegere daklozen hebben daar een onderkomen gekregen. Maar ze hebben een probleem. Ze zijn blank en hebben de Duitse nationaliteit. We zien hier dezelfde taferelen als in Zuid-Afrika: De arme blanken gaan er als eerste aan. In Zuid-Afrika komt dat door het instellen van de nieuwe apartheid, in Duitsland wordt die nieuwe apartheid nu ingevoerd door de autochtone onderlaag kapot te maken.

Onderstaande reportage werd notabene uitgezonden op het publieke Duitse kanaal, in een van die zeldzame momenten dat er een gordijntje wordt opengetrokken zodat we de waarheid kunnen zien.

Duitsers eruit.

Moslims erin.

Hier wordt het wrede karakter van de Gutmenschen zichtbaar. Hun abstracte moraal gaat boven het belang van gewone mensen. Het is op zich niet nieuw. Maar het is nu wel heel duidelijk. Denk maar niet dat een van hen deze eenvoudige mensen thuis gaat opvangen.

https://www.youtube.com/watch?v=PnE3cFEehxg&app=desktop

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

37 Reacties

 1. “(…) Deze landen steken geen poot uit om hun geloofsgenoten, de arme drommels van vluchtelingen te helpen of gracieus op te vangen. Integendeel, ze financieren de extremistische bewegingen en zijn zo verantwoordelijk voor het doormodderen van de vele conflicten. (…) ”

  “Saoedi-Arabië en de Golfstaten steken geen poot uit voor de vluchtelingen”
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/saoedi-arabie-en-de-golfstaten-steken-geen-poot-uit-voor-de-vluchtelingen~a4134992/

 2. Stel dat de voor- en tegenstanders van de massamigratie daadwerkelijk tegenover elkaar komen te staan voor de strijd, dan zullen de tegenstanders neergeslagen en opgepakt worden, zij zijn degenen die als terroristen en de agressors bestempeld zullen worden, en aan het kortste eind gaan trekken. Dat vrees ik, en als dat daadwerkelijk zo is dan gaan we hele enge tijden tegemoet want dat zou dan beteken dat je als tegenstander (autochtoon) geen kans maakt, en dat houdt dan tevens in dat de westerse samenleving zijn beste tijd heeft gehad. Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat het slechts een kwestie van tijd is, zeker nu de (linkse) media steeds schaamtelozer leugenachtige propaganda verspreiden alsof we achterlijk zijn. Ik denk dat de massa heel duidelijk moet zijn, echte vluchtelingen opvangen is oké, maar meer niet. Misschien kan het tij dan nog gekeerd worden, nu denderen we een hele verkeerde kant op. Althans, als de westerse manier van leven je lief is.

  • Echte vluchtelingen vang je op in de regio. Het heeft geen zin om het hier te doen: Onnodig hoge kosten en ze gaan nooit meer terug.

 3. En die unieke Westerse samenleving is het resultaat van een eeuwenlange ontwikkeling. Dieonbetaalbare erfenis wordt nu in een paar jaar tijd tot de grond toe afgebroken door de globalisten. Als we niet oppassen staan ons net zulke donkere tijden te wachten als anderhalf millenium geleden, toen de plotse opkomst van de islam de klassieke beschaving volledig overrompelde en ineen deed storten (donkere middeleeuwen). Klinkt dramatisch, maar gezien de houding van de macht zijn er weinig lichtpuntjes in het verschiet. https://www.youtube.com/watch?v=cCOLcMqdpls

 4. Merkel en haar verrotte ploeg Gutmenschen plegen misdaden tegen de autochtone bevolking en zijn pure landverraders. Merkel is een dictator en ze weet dat deze toevloed van gelukszoekers tot dit soort rampen voor de autochtone bevolking leidt. Toch zet ze bewust door: een misdadige vrouw die haar weerga niet kent.
  Helaas loopt de meerderheid van de Duitse bevolking achter haar aan.
  Ze zullen het bezuren en zullen kennis maken met de hel.

 5. Veel mensen hebben het vermoeden dat de massale instroom van asielzoekers bewust wordt gefaciliteerd door de EU, ik ben daar ook van overtuigd geraakt. De vraag is dan; waarom? Dit is mijn vermoeden:

  De machthebbers/elite streven naar de verenigde staten van Europa, wanneer dat verwezenlijkt is dan bezitten ze over de grootste economie van de wereld. Echter, grote delen van de autochtone bevolkingen van de Europese natie staten zien dat niet zitten en verlangen soevereiniteit, eigen landsgrenzen e.d. Dit is een spaak in het wiel van de verenigde staten van Europa en proberen daarom deze autochtone groepen te breken, iig de mond te snoeren, door oa Europa vol te laten lopen met ander volk. M.a.w. de autochtonen die geen Eurofiel zijn, zijn nu de vijand van de verenigde staten van Europa geworden.

  Ik schrok er zelf van toen ik tot deze conclusie kwam, mede omdat ik me realiseerde dat de samenlevingen in Europa zoals we die kennen daardoor zullen verdwijnen, en vervangen worden…

  • Precies Dick. Die machthebbers weten ook 1 ding duidelijk. Daar wanneer de pleuris hier uitbreekt met de diverse bevolkingsgroepen zal er maar 1 oplossing zijn. Een totalitaire dictatuur. De ervaringen hebben geleerd dat alleen hierdoor de Islam enigszins ingedamd kan worden. Of dat lukt is een 2e. Maar in ieder geval de natte droom van de machtswellustelingen…

 6. Bekijk deze 3 minuten van de fantastische George Carlin:
  https://www.youtube.com/watch?v=rsL6mKxtOlQ

 7. Tsja Dick. Verzet van autochtone groeperingen zal zeer waarschijnlijk zeer bloedig in de kiem gesmoord gaan worden. De Timmermansen, de Junckers, de Merkels zullen er zeer waarschijnlijk toe in staat zijn; verraders van hun eigen landgenoten tot de 10e macht. Kijk naar Duitsland waar bezorgde burgers voor nazi’s en racisten worden uitgemaakt op het moment dat ze de euvele moed hebben om hun zorgen uit te spreken. Het is een grote schande.

  En dan te bedenken dat de (ongekozen) aanvoerder van deze club zeer waarschijnlijk een alcoholist van het ergere soort is; kijk eens naar dat uitgestreken en uitdrukkingsloze gezicht van de man. Alsof hij zijn uiterste best doet om zijn gevoelens te verdoven.

 8. Wie kent nog het verhaal “het laatste getuigenis” van Belcampo uit de jaren 60? Hij beschrijft hierin hoe in Nederland gaandeweg de gekken aan de macht komen. Het eindigt met het doorsteken van de dijken, en de ondergang van ons land.
  Ik kon er toen nog om lachen, wetende dat het volkomen fictief was. Nu is het de bittere werkelijkheid. En niet alleen voor Nederland.

 9. Bij die mensen die een vluchteling willen opnemen ,hoeveel zijn er eigenlijk moslim.
  Je zou toch denken dat die hun geloofsgenoten willen opnemen.

 10. Bij Buitenhof zat er zo’n dom PVDA-miepje uit Groningen. Sorensen verweet haar dat ze met haar vluchtelingen-welkom-beleid de belangen van de immigranten boven die van haar eigen burgers stelde. “Nee”, zei ze, “er zijn heel veel Groningers die ons beleid steunen. Dus behartigen wij hun belangen!”.
  Helaas is Sorensen geen Einstein, dus kon hij dit argument niet onmiddelijk ontkrachten. Maar gelukkkig zat er ook nog een Turkse, uiterst gewiekste dame, die het geheel met Sorensen eens was, en ons domme kaaskopje met de grond gelijk maakte. Een gevluchtte Armeense of zoiets. Heerlijk om te zien.

 11. “Fahad Alshalami, Kuwaiti official, explaining why the gulf countries aren’t taking Syrian refugees. With subtitles”
  https://twitter.com/Hassan_JBr/status/640222369278218240
  .
  “Wat een schande. Wat een egoîsten. Koeweit, het land waar we oorlog voor voerden om het te bevrijden. ” – Francisco van Jole
  https://twitter.com/2525/status/640272457744695296

 12. We moesten zo nodig achter de plannen van de VS staan om o.a. diverse lentes te veroorzaken. De Navo wordt hiervoor ingezet waarbij Turkije als Navo-lid voor de VS erg belangrijk is mede i.v.m. pijpleidingen e.d. De Navo, maar dan genaamd EU-leger, zal op basis van “Lissabon”worden ingezet tegen de eigen autochtone bevolkingen wanneer die eindelijk in opstand komen. Dan zal er desnoods met geweld ruimte in eigen gelederen worden gemaakt. De juridisch/bureaucratische EU zal regeren over vele armen. Daarna kan de hegemonie van de VS worden bevestigd want die komen weer zoete broodjes bakken c.q. hulp verlenen. Alleen heeft men niet gerekend op weerstand van Rusland en China. Dat betekent, net als onder Hitler, dat het basisproject niet kan worden afgerond.

 13. Het is duidelijk dat de liberaal/linkse ‘elite’ – met Angela Merkel voorop – deze ‘inval’ vanuit het Midden-Oosten echt niet zomaar uitvoert.

  Hier is over nagedacht. En het wordt tijd dat wij klip en klaar aan het volk duidelijk maken wat de redenen zijn waarom wij deze instroom op ons bord krijgen.

  Zolang de mensen via kranten en TV alleen maar te horen krijgen dat dit ‘zielige vluchtelingen’ zijn en dat we dus verplicht zijn om voor hen te zorgen, om ons blijkbaar slechte geweten te sussen, blijven zij geloven wat hen wordt voorgehouden.

  Rechtse journalisten – met Joost Niemöller voorop – doe jullie stinkende best.

  Alle echte snode plannen van de EU en de bewijzen daarvoor moeten toch boven water gehaald kunnen worden?

  Als we nu niet alles uit de kast halen, is het straks te laat.

  Bedankt alvast, Joost, voor wat jij doet.

 14. Het zou me niet verbazen als ze in Nederland ook de mensen uit hun huizen gaan zetten. De scheefhuurders zijn een doorn in het oog van minister Blok. Een mooi moment om ze het huis uit te flikkeren en plaats te laten maken voor niet betalende illegalen.
  De NPO en RTL kunnen beter een programma maken om de bevolking op te roepen in actie te komen om de regering onder druk te zetten om wat tegen de illegalen te doen. Dat zou een rationele reactie zijn op die stroom illegalen. Wanneer een Schengenvisum is verlopen en je verblijft 1 dag te lang in Nederland dan komen er 2 politiemannen aan de deur. En deze illegalen kunnen zo doorlopen zonder te weten wat ze komen doen of ze voldoende financiele middelen bij zich hebben om hun verblijf te bekostigen. Of ze wel een geldige ziektekostenverzekering hebben. Positieve discriminatie.

  • Mee eens. Deze (door het Westen veroorzaakte) “crisis” zal vast misbruikt worden door de globalisten om vrijheden en eigendomsrechten in te perken, en om de ontvangende samenleving nog verder te ontwrichten en uit te knijpen dan het al is. Wij hebben immers sedert decennia geen regering van- en voor het volk, maar een regering tégen het volk.

 15. Hoe vaker dit soort dingen voorkomen, des te zekerder word ik er van dat de bom barst in Duitsland. Op een gegeven moment gaat zelfs de dreiging van een nazi te worden genoemd ze niets meer doen en gaat men echt massaal de straten op. Hard, ben ik bang. Of ik er bij zal zijn? Hier in Nederland wel, denk ik. Het slechtste kabinet ooit gaat lekker door met het verkwanselen van ons erfgoed, dus zij worden er ook uitgeschopt. Hopelijk ook naar Syrië of Irak. Kunnen ze zelf zien hoe die mensen die ze met containerladingen tegelijk ons land in halen echt zijn.

 16. Het is wel heel bijzonder dat het spaarvarken voor zoveel mensen tegelijkertijd vol is opdat massale volksverhuizing kan plaatsvinden. Tegelijkertijd vanuit verschillende hoeken komt de massa in gang op zoek naar het betere leven daarin gesteund door politici die dit zogezegd nooit hadden voorzien. Het orkestreren van een schuldgevoel komt oh zo goed van pas opdat de werkelijk schuldigen niet aangepakt worden.. Dit gaat goed fout. Maak inderdaad je borst maar nat.

 17. Jeroen Pauw staat met uitgestreken gezicht voor een afschuwelijke foto van een dood jochie dat verdronken is omdat de vader, al jaren woonachtig in Turkije, z’n gezin in een lek rubberbootje stopte omdat ie meer wilde dan alleen veiligheid en onderhoud. Pauw vertelt dat het jochie symbool staat voor de wanhoop van vluchtelingen. En daarom komt er een speciale TV avond of zo. ‘De grens bereikt’ (voor paarse broeken is altijd geld in Hilversum?)

  Wel, publieke omroepen, mijn grens is inderdaad bereikt. Emo snuff.

 18. In het Brabantse Veghel kan zo een wijk gebouwd worden. De straten, verlichting en aansluitingen e.d. liggen er al. De gemeente had miljonairs op het oog, maar die willen geen kavels kopen. Gisteren op TV bij Astrid Joosten, Ook Dat Nog-achtig programma.
  .
  800.000 mensen erbij in een jaar. Ik post de link naar deze video nogmaals, uitgelegd wordt waarom politici niet verstandig bezig zijn:
  https://www.youtube.com/watch?v=cCOLcMqdpls

 19. Bij alle samenzweringstheorieën maak ik graag de aantekening,dat een verziekt en verzwakt West Europa voor de vele bedrijven een economische ramp is, ook voor Unilevers en Proctor and Gambles. Dat de multi nationals er belang bij hebben hun meest kooprachtige en belangrijke markt te verwoesten( ipv er een in Noord Afrika op te bouwen b,v,) gaat er bij mij niet zo in. Ik denk eerder dat het een ideologische (=religieuze) verblinding is ,een soort fanatisme om de eigen waarheid (geloof)in stand te houden. Van die mentaliteit kennen we de sporen in de Geschiedenis. De politiek correcte elite maakt nu een vlucht naar voren. Doordat Merkel (met haar juichaapjes)wijd met de benen open gaat liggen naar Noord Afrika ,kunnen alle onderdrukkings -en propagandaregisters worden opengetrokken,zoals in de autoritaire staat. Noord Korea b.v.,waar Germanië nu veel op begint te lijken. Die terreur is ook een uiting van paniek,want men weet dat geloof en werkelijkheid onverenigbaar zijn.

  • Er zitten al een hoop multinationals in Noord-Afrika, Unilever bv die het daar moet hebben van de producten gemaakt met palmolie uit Azie. Of bv Maersk, de container industrie. In Marsa Alam, Egypte zitten ook nog steeds een hoop olieboys etc. Deze markten zullen echt wel blijven bestaan want er spelen teveel belangen. Ik maak me dus niet zo’n zorgen om de grote multinationals.
   Ik maak me meer zorgen om de ‘gewone man’ die door de propaganda van de media door de bomen het bos niet meer ziet.

 20. Het enige voordeel is het graf wat de huidige politici voor zichzelf aan het graven zijn.
  Want dit kan natuurlijk niet goed gaan.

  Was het eerder een soort langzaam slopende ziekte die de islamisering is.
  Nu dendert het in zo’n tempo door dat de ” Arabische lente” die nu geïmporteerd wordt snel in een nachtmerrie zal veranderen.(wat nu al bezig is).

  Al die islam gevormde testosteron bommetjes zullen hun hobby ( etteren, vermoorden en erger) in de praktijk gaan brengen. De ” vluchtelingen” verschillen in ideologie nauwelijks van de IS aanhangers. De media getoonde beelden van vrouw met kind zijn ver bezijden de werkelijkheid van 90% jongen mannen.
  Ook al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt het wel.

  Te hopen is dat de schade nog meevalt en de krankzinnige politici snel vervangen worden door normale praktisch ingestelde figuren die eens opkomen voor de belangen van de EIGEN bevolking.
  Het wordt eens tijd!!

  • Reken er maar niet op. Democratie is een illusie. Accepteer de ondergang en brace for impact.

 21. Merkel en co zijn niet gek geworden, dit is onderdeel van hun plannen zoals besproken op de jaarlijkse Bilderberg meetings. Het omver gooien van de gevestigde regimes in de landen in het MO zijn ook allemaal georkestreerd met het demonische Amerika in de hoofdrol. Ik heb zelf een aantal jaren in het MO gewoond, voor de Arabische lente. Zodoende ken ik de culturen daar van binnen en van buiten. Wat mij altijd is bijgebleven is het opportunisme, de ik geef 1 vinger en mijn hele hand wordt gepakt. Ik kan de keren niet tellen dat ik beledigende en ronduit hatelijke opmerkingen kreeg, in de trant van: ‘zo jammer, je bent zo’n leuke vrouw, maar helaas moet je gaan branden in de hel want je bent geen moslim’ etc. etc. Ik had er na een paar jaar mijn buik van vol. De Bilderberg clan haalt deze mensen bewust binnen in Europa om chaos te creeren. ‘Divide et Impera’.
  We stevenen recht af op WWIII en dat is exact het doel. Mensen, maak uw borst maar nat en zorg dat u voorbereid bent.

  • Gwen, er hebben zich zo’n 20.000 vrijwillig aangemeld om een vluchteling of meerderen in huis op te nemen. Gaat lachen worden met hen. Ik juich het toe, want na korte tijd komen deze 20.000 er achter dat het ongelofelijk dom is geweest wat ze hebben gedaan. De vluchteling (en) komen in hun huis wonen en dan begint het. Je helpt ze vanuit humaniteit of je nu atheist of christen of andersgelovig bent. Maar na korte tijd kom je er achter dat de vluchteling(en) je niet als gelijkwaardige beschouwd maar als minderwaardige, hij of zij is immers moslim en alle anderen zijn ongelovig en dus minderwaardig. Hij gaat halal voedsel eisen, een gebedsruimte, je moet je verder qua kleding aan gaan passen en vooral op je taal letten. Huisdieren moet hij niets van hebben en als je weg van huis bent naar je werk of zo, dan is hij alleen thuis….. Je zult flink verrast gaan worden. En die 20.000 moeten het gewoon ervaren dat multiculti niet zo leuk is als gedacht.

   • @Cees: exact. Ik probeer mensen dit ook uit te leggen en kan dit ook met een goede onderbouwing gestoeld op mijn eigen ervaringen. Ik krijg dan als reactie dat ik dan maar ‘PVV moet gaan stemmen’. Totale quatsch. Maar, laat deze 20.000 mensen maar barmhartig zijn, bij mij komen ze er niet in. Wat mij het meeste steekt is de linkse propaganda in de media, inspelend op goedkope sentimenten. Om maar te zwijgen van die walgelijke acties door zogenaamde BN’ers. Maar de andere kant is: hoeveel van de mensen die nu boos zijn zitten dagelijks verdoofd te spelen met hun smartphones en kijken naar crap als ‘Utopia’ ( mooie Orwelliaanse naam ) op hun op rekening gekochte flatscreens?
    Ik heb altijd geleerd dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken, laat deze gutmenschen dat maar proefondervinderlijk ervaren. Alleen, mijn steun gaan ze niet krijgen.

    • Ik zit nu het RTL Nieuws te kijken en er is geen enkel kritisch geluid te horen over de gevolgen van deze invasie/bestorming/volksverhuizing. Men laat enkel beelden zien van ‘zielige’ kinderen en vrouwen, terwijl 90% van deze zogenaamde “vluchtelingen” bestaat uit mannen. Verder een reportage over gutmenschen die hulpacties zijn begonnen. Er is sprake van een massapsychose.

     Mijn bloed kookt bij het zien van deze linkse/politiek correcte propaganda.

 22. scherp geschoten…CeesvE

 23. Mahomed de Eerste

  5 september 2015 op 21:06

  Ik kan het niet meer opbrengen om nog naar het journaal te kijken; ik word er gewoon ziek van en krijg de meest sadistische fantasieën over de betreffende journalisten en politici. Ik kan er niet meer tegen.

 24. Het heeft er wat van weg. Ik blijf dit verbazend vinden.
  http://pastebin.com/bJmmrv9G

 25. Dit artikel van een Nederlandse onderwijzeres zal u bekend in de oren klinken
  Heel netjes uitgelegd – http://t.co/3fqJ6DYkVp

 26. Merkel en co zijn gek geworden; ze verdrinken in hun “schuldgevoel” of iets dergelijks, geheel wereldvreemd.
  In Nederland is verplichte verhuizing misschien niet nodig omdat reeds 20.000 idioten hun huis vrijwillig beschikbaar hebben gesteld aan “vluchtelingen” (liefst zwangere vrouwen en huilende kindjes lijkt me, des te groter het ego gevoel), waarvan ze de achtergrond niet kennen – zeer onverantwoord. Dit gaat dus mis.

 27. Breinbrouwsels

  5 september 2015 op 18:13

  Als je als woningzoekende nog een redelijk dak boven je hoofd wil hebben kun je alleen nog in de leeglopende provincie terecht. Driekwart van de sociale huurwoningen worden door de overheid bij de corporaties gevorderd voor de immigasten. De rest is overwegend rijp voor de sloop, is al volledig omsingeld door de zozieligen of staat te daveren vanwege geluidsoverlast van een industrieterrein of een winkelcentrum. Maar ja, je zit dan wel in de bewoonde wereld, daar waar het allemaal gebeurt en waar elk uur wel iets te beleven valt.