‘Migratiedeskundige’: Bewoners boos door hetze Wilders #AZC

Door Joost Niemöller

Het tempo waarmee de illegale immigranten onze ‘grenzen’ overschrijden is niet meer te behappen. Niemand weet waar het einde is. Van zelfs maar de illusie van een immigratiebeleid is al geen sprake meer.

De gevolgen worden beetje bij beetje zichtbaar.

Vannacht bijvoorbeeld een massale vechtpartij in AZC Overberg, Utrecht. De media blijven duister over de achtergronden van deze vechtpartij. ‘Twee groepen’ stonden tegenover elkaar. Maar welke ‘twee groepen’ waren dat? We hoeven het kennelijk niet te weten.

De vechtpartij is nu uitgewoed. Maar hoe moet het nu verder met die ‘twee groepen’ in Overberg? Ook daar mogen we naar raden.

Ondertussen is er in diezelfde AZC’s een ondergrondse strijd gaande van moslims die doodsbange christenen onderdrukken. Nederlandse moslims gaan naar die AZC’s om het vuur van de  islamisering aan te wakkeren. Daarover stond dit nu wel eens inzichtelijke stuk in het Reformatorisch Dagblad.  

Al deze verwende jonge mannen eisen dat er voor hen gezorgd wordt. Ze eisen snel internet. Goede service. En ze zijn echt niet van plan om zelf hun rotzooi op te ruimen. Dan doen de slavinnen van de Gutmenschbrigade maar.

 

Je zult er maar wonen. Je zult er maar je huis willen verkopen. Je zult er maar een winkeltje willen drijven. Je zult er maar vrouw zijn.

 

Overal in het land maken mensen zich druk. Een explosie van onrust was er gisteren bij een gemeentelijke vergadering in Purmerend, waar ook de overheid een AZC door de strot wil duwen. Door VVD bestuurders bijvoorbeeld die de komst van een AZC in een buurt vergelijken met de vestiging van een supermarkt.

Ook in Waalwijk bijvoorbeeld, wordt nu verzet georganiseerd. (Zie dit linkje.) En ook in Waalwijk is nu rumoer bij de opvang, in dit geval met een nabijgelegen school.

Maar waar niet.

Tja, de mensen zijn kwaad. Met name de mensen in de kleine gemeenten. Die weerloos staan. Die alleen maar achteraf worden ingelicht. Die te maken krijgen met ondoorzichtige spelletjes van ‘hun gemeente’, waar de burgemeester vaak niet het belang van die gemeente voorstaat, maar het belang van zijn eigen bestuurscarrière. Zo’n burgemeester wordt door de Nederlandse staat ‘dapper’ genoemd.

Zo’n burgemeester die de komst van andere klederdrachten een verrijking noemt, Nee, echt!

 

Dapperheid is juist het weerstaan van de staatsmacht. En opkomen voor de eigen bevolking.

In de ogen van de zogenaamde migratiedeskundigen die steeds weer in de media verschijnen, is niet de illegale immigratie het probleem, maar de mensen die de migratieproblemen benoemen.

Zo’n ‘deskundige’ is Leo Lucassen, de open grenzen ideoloog die nu niet meer uit de media weg te slaan is.

Het komt allemaal door Wilders, zegt hij vandaag in het AD.

Ik denk dat het voortkomt uit een soort hetze tegen moslims en de islam die eigenlijk al gaande is sinds Fortuyn, en verder is aangewakkerd door Wilders.

Als er geen Fortuyn of Wilders waren geweest, dan had de hele Nederlandse bevolking in eindeloze goedertierenheid tot in het einde der dagen de complete wereldbevolking opgevangen met dekens en soep.

Gelooft Lucassen het zelf?

En dat noemt zich wetenschapper.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

57 Reacties

 1. Wij hebben een nep-democratie. Nu wordt duidelijk waarom de burgemeesters in NL zijn BENOEMD. De regentenkliek wil niet het risico lopen dat een GEKOZEN burgemeester de kant van de bevolking kiest.
  De bevolking zal echter nog VEEL MEER in opstand moeten komen. Met alleen het bezoeken van “inspraakavonden” of raadsvergaderingen komen we er niet. En de media blijven indoctrineren en de boel positief voorstellen. Gisteren een totaal ONZINNIGE uitzending van RTL nieuws:
  “De asielzoekers leveren economisch veel op!” Dus lieden die NIET werken en alles gratis krijgen, zijn economisch interessant volgens RTL.
  NL is een open krankzinnigeninstituut geworden. De kliek en media zijn gestoord en er is sprake van een TOTALE DEGENERATIE, die leidt tot zelfmoord en “weg met ons”.

 2. http://www.freebritainnow.org/0/fabiansociety.htm

  Ik heb er een tamelijk lijvig boek over en eerlijk gezegd kon ik niet geloven dat er mensen zijn die zo door en door slecht zijn. Ja zelfs in mijn positie was dat zo naïef al maar mogelijk. Maar ik bevind me in goed gezelschap heb ik ondervonden.
  Kan de mens nog iets doen? Nee, ik denk van niet. Elke opstand zal worden overgenomen, dus het is volstrekt nutteloos. Mijn enige hoop is dat het militaire apparaat, zoals nog niet eens zo lang terug in de VS nee zei, op de handen gaat zitten. Het is lastig vechten met lalalala militairen. En dat bedoel ik als oud marinier als: we gaan alleen voor de juiste zaak en niet voor politieke spelletjes.

 3. Deel 2, vervolg:
  ‘Geen wonder dat hun woede daarover nu het kookpunt heeft bereikt! Eindelijk komt het edele Hunnenvolk in opstand tegen zijn uitzichtloze bestaan! Ik stel voor om 2 miljoen sestertiën uit te trekken om onze nieuwe Mederomeinen aan fatsoenlijke woonruimte te helpen!”)
  Chinezen op de Zeedijk hebben van ons nooit een rooie cent ontvangen, laat staan onderwijs in eigen taal, laat staan dat er voor hun kinderen banenplannen en buurthuizen met pingpongtafels werden gecreëerd, laat staan dat zij columns mochten schrijven in kwaliteitskranten, laat staan dat zij door politieke partijen op verkiesbare plaatsen werden gezet, laat staan dat zij regelmatig werden vereerd met een bezoek van de kunnegin en de premier, laat staan dat er een landelijk netwerk van meldpunten werd opgericht waar ze aangifte mochten doen als ze op straat voor pindapoepchinees werden uitgemaakt. ‘
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. ‘Al die naïevelingen zouden eens het kommentaar van Pamela Hemelrijk moeten lezen. Hier het begin:
  De pers en de politiek leren het ook nooit: ze blijven er maar op hameren dat de “jongeren” in de Parijse banlieu’s de boel platbranden omdat zij door de westerse samenleving “aan hun lot zijn overgelaten”. Hoe vaak moet ik die bêtise nog aanhoren, vraag ik u af? Geen groep immigranten uit de wereldgeschiedenis waarmee ooit zoveel rekening is gehouden als met de moslims! Het is een historisch unicum. Nimmer is het voorgekomen dat een beschaving zich niet alleen niet verdedigde tegen een vijandige overname van buitenaf, maar zelfs de rode loper uitlegde voor de ongenode gasten.
  In de Romeinse senaat zouden ze gek hebben opgekeken, stel ik me zo voor, als pakweg senator Dextrus Extremus gepleit zou hebben voor een verbod om je laatdunkend uit te laten over Attilla de Hun en zijn horden. ( “Wij hebben die laagopgeleide Hunnen eeuwenlang aan hun lot overgelaten!’
  Zie deel 2.

 5. En de andere artikelen ook niet….

  • Nogmaals ook voor u zombie :

   Dat is ook niet van belang beste het gaat altijd om de algemene deler niet om de scherven.
   Probeert u het grote plaatje eens te zien.
   Dat wilde ik u alleen mee delen.
   Blijkbaar behoort u tot de groep zombies die klakkeloos in de val van de elite loopt.
   Het zij zo.
   Fijne avond!

 6. 3. Mijn voorstel zou zijn om de problematiek die hier beschreven wordt op deze site vooral te blijven weergeven , maar veel meer het accent te leggen op de werkelijke schuldigen. Met naam en toenaam wat mij betreft.

  Als u wilt dat er iets zal veranderen moet je et probleem bij de basis aanpakken. En het probleem is in ons geval absoluut niet de islam.

  Om het met Einsteins woorden te zeggen

  “We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.”

  Ik zou nog een stap verder willen gaan:

  ” We kunnen problemen niet oplossen met de mensen die ze gecreëerd hebben ”

  Fijn weekend.

  • Ik krijg de indruk dat je bovenstaand artikel niet hebt gelezen…

   • Dat is ook niet van belang beste het gaat altijd om de algemene deler niet om de scherven.

    Probeert u het grote plaatje eens te zien.

    Dat wilde ik u alleen mee delen.

    Blijkbaar behoort u tot de groep zombies die klakkeloos in de val van de elite loopt.

    Het zij zo.

    Fijne avond!

 7. @robbertdeberk
  Ik ben het deels met je eens, de problemen hebben we voor een groot deel aan de elite te danken, zonder die elite en hun (politiek correcte) handlangers had bijvoorbeeld de islam hier geen schijn van kans gemaakt. Dat de islam wel degelijk voor problemen zorgt in onze open westerse samenleving is een feit, probeer bijvoorbeeld maar eens één toegevoegde waarde van de islam aan onze open samenleving te benoemen. Dat gaat je niet lukken want die zijn er niet, toegeven aan de islam betekent terugkeren naar de middeleeuwen.
  .
  Dat de elite schuldig zijn aan de problemen neemt niet weg dat de islam een probleem is voor onze open westerse samenleving, en moet dan ook als dusdanig benoemd worden.
  .
  “Moslims zijn behoorlijk open en eerlijk m.b.t wat ze nastreven”
  .
  Alle moslims over één kam scheren? Hoe dan ook, Marcouch heeft een keer bij Jinek (per ongeluk?) erkend een kalifaat in Europa te willen. Waar wil jij liever wonen, in een kalifaat of in een open westerse…

  • U leest niet wat ik schrijf of u bent niet in staat te lezen wat ik schrijf. Juist om die reden schrijf ik het.

   Probeert u het nogmaals tot u te nemen.

   • @robberrdeberk.

    .
    Waar woon jij liever, in een westerse samenleving of in een islamitische samenleving?

    • @dick, robberdeberk heeft een punt. Lees zijn stukje nog eens zou ik zeggen. En lees dan ook dit: https://themolesite.wordpress.com/en-eu-and-the-migrants

 8. Die vraag kan ik beter aan u stellen.

 9. 2. Of de andere landen inde EU.

  Het zijn de mensen die het mogelijk hebben gemaakt dat deze mensen zich hier konden vestigen, ” de elite ” , die onze echte vijand zijn.

  De moslims kun je het niet kwalijk nemen dat ze dag in dag uit hun ideologie volgen en dat daar mee in problemen komen in het Westen. Het Westen en de islam gaan nu eenmaal nooit samen en van integratie zal nooit sprake zijn.

  Wat is er dan aan de hand?

  We hebben de afgelopen 45 jaar ons lot overgelaten aan groepen mensen die zich op elitaire wijze de macht hebben toegeëigend. Nu zeer zichtbaar in het gedrocht wat EU heet.

  Deze mensen, ik noem ze maar de elite, zijn als een soort kanker overal verspreidt in onze samenleving. Je komt ze overal tegen. In de politiek ( landelijk en op lokaal niveau ), bij de politie, de rechterlijke macht, de media, het onderwijs etc etc etc.

  Ze zitten overal en ze doen allemaal in meer of mindere mate mee met de ellende die veelal op deze site op zeer goede wijze…

 10. 1. Goed beste mensen en beste Joost,

  ik zal nog maar eens een keer mijn best doen om jullie uit te leggen wie er werkelijk verantwoordelijk zijn voor alles, maar dan ook alles wat op deze site beschreven wordt.

  Of het nu de islam betreft of MH 17 of wat dan ook.

  En zoals altijd is het antwoord simpel de oplossing vrijwel onmogelijk , zolang men zich laat afleiden van de oorzaak.

  Om het simpel te houden zal ik het onderwerp “islam ” nemen, maar het kan ook elk ander onderwerp zijn.

  Welnu, het zijn niet de mensen, moslims, die de islam aanhangen die het probleem zijn. Degene die toegelaten hebben dat deze mensen zich in Nederland/Europa konden vestigen en nog steeds vestigen dat is onze vijand.
  Moslims zijn behoorlijk open en eerlijk m.b.t wat ze nastreven en winden daar ook geen doekjes om. Door daar telkens weer op te reageren zoals Joost doet, op zeer goede wijze trouwens, brengt ons niet dichter bij de oplossing.
  De islam is niet het probleem in Nederland of de…

 11. p.s.

  op Wilders na… 😛

 12. .
  Aandacht voor Joost, onze bewogen Nederlander,
  de schrijver met ’t hart nog op de trotse plaats,
  die dus van achter Niemóller blijkt te heten,
  .
  maar dàt maakt hem bepaald niet ondermaats,
  daar Joost beseft, wat élk mens dient te weten:
  er is wéér een totale Wereld-oorlog in de maak !
  .
  en hij is beide vorige bepaald nog niet vergeten,
  dus een betrouwbaar vechter voor onze Vrijheids-zaak !
  die ons respect verdient als nagenoeg geen ander…
  .
  volg ‘m dus vrienden, want wat hij zegt is wáár
  en dat krijgt geen enkele Hagenaar ooit voor elkaar !
  .
  http://www.Jasterke .Wordpress.com.
  .

 13. De migrantenstroom is geen toeval: https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup/

 14. Leo Lucassen heeft in die zin gelijk dat het wijzen naar de islam gewoon weg gebrek aan kennis verraadt. Als meer dan 1,5 miljard moslims wereldwijd vreedzame levens leiden in hun landen zoals Indonesië, grote delen van Pakistan en India en geen ambitie tonen voor expansie, terrorisme of cultuurafbraak, dan kun je niet spreken over een “islamitisch” probleem.

  Problemen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika hebben een complexere oorzaak. Veel landen die ooit in elkaar gedraaid waren door het Westen vallen nu uit elkaar. Verdeeldheid, armoede en conflict zijn daar cultuurelementen geworden. En mensen van daar wil je niet al te massaal en te snel mengen met culturen waar eigen instituten, orde en tradities belangrijk zijn.

  Buiten dat voelen we onze eigen cultuur langzaam wegglippen maar daar heb je geen immigranten voor nodig. Economische realiteit, globalisme, leven op de pof, verlies van zin & waarde – “Goed Mens” willen zijn wordt dan de psychologie van…

 15. @Dirk M.

  http://top10wala.in/deadliest-worst-terrorist-attacks-in-india/

  • ja toets, ik zie dirk m wel vaker vreemde uitspraken doen over islam.
   kan de vinger er niet op leggen, maar kon wel eens een islamtrolleke zijn…

 16. @DirkM
  “Leo Lucassen heeft in die zin gelijk dat het wijzen naar de islam gewoon weg gebrek aan kennis verraadt. Als meer dan 1,5 miljard moslims wereldwijd vreedzame levens leiden”
  .
  Onder die 1,5 miljard moslims waar jij het over hebt bevinden zich de sjiieten en soennieten die elkaar al 1400 jaar naar het leven staan en tot op de dag van vandaag dagelijks aanslagen op elkaar plegen en oorlog tegen elkaar voeren (nu in Jemen), en dan durf jij anderen gebrek aan kennis te verwijten?
  .
  Of jij hebt totaal geen verstand van de islam en lul je maar wat uit je nek met je roze bril op, of jij bent de boel bewust aan het beliegen en bedriegen!

 17. Merkel heeft geen kinderen genomen, waarschijnlijk haat ze zichzelf zo, vanwege haar Duitse achtergrond, dat ze vindt dat ze zich beter niet kan voortplanten.
  Nu zit ze keihard in de vernietigingsmode. Er komen 1 miljoen Islamieten Duitsland binnen. Duitsland zal en moet kapot.
  Als we niets doen zullen ook onze kinderen een vreselijke toekomst hebben. Merkel maakt dat niet uit. Zij heeft geen kinderen. Haar enige doel is Duitsland voorgoed uit te wissen.

  Helaas zal haar destructieve werk niet tot Duitsland beperkt blijven.

  Rutte zit simpel in elkaar. Hij denkt, ik heb een paar procentjes economische groei dus kan de verkiezingen winnen. Hij bekommert zich niet om de toekomst van onze kinderen. De elite zit zich te verkneuteren in de villawijken nu de door hun gehate Wilders stemmers keihard de hoek in worden getrapt door de EU.

  Waarom laten wij dit ove ronze kant gaan?

 18. Die massale vechtpartij was om een potje voetbal.

  citaat : De aanleiding was een meningsverschil over een potje voetbal, schrijft RTL Nieuws. Het spel werd niet door iedere asielzoeker gewaardeerd.
  ———-

  Een nogal cryptische omschrijving of beter gezegd code taal voor iets anders.
  Dit wordt de nieuwe trend onder bestuurders en MSM

  Nieuwe supermarkt= asielzoekerscentrum
  Vluchteling = Jihadstrijder, of iemand uit Afrika of ergens anders vandaan die via smartphone de uitnodiging van Merkel heeft gehoord.

  Potje voetbal= Gevecht met steekwapens en alles waarmee je een tegenstander blijvende schade kan berokkenen

  Niet gewaardeerd potje voetbal = verliezende partij die minder wapens dan wel personen had om het gevecht te winnen. (ook de meeste schade opgelopen)
  ————-

  Let op die codewoorden en vertaal het naar de werkelijke betekenis.
  Het is de enige manier om te begrijpen wat ambtenaren/politici echt bedoelen.
  De roze bril afzetten scheelt ook.

 19. p.s.

  écht waar hoor !!! 😛

 20. .
  Mijn naam is lieve vrienden Leo Lucassen
  en ik mag dus als kenner op Neêrlands toko passen
  want ben deskundig, zoals u snel zult merken
  en die Wilders gaat…beslist hoor… buiten alle perken !
  maar wij houden deze knakker heel eh. deskundig in de gaten
  en ooit…als hij wég is…gaan wij samen vérder praten… 😛
  .

  écht waar…!
  .

 21. Lucassen zou deskundig en gestudeerd zijn. Iedereen gaat ervan uit dat deze man doordachte en weloverwogen uitspraken zou doen, een academicus waardig. Niets van dit alles. De uitspraak van Lucassen is pure hitserij. Lucassen is een gevaar omdat hij indirect een oproep doet de volksvertegenwoordiger van zeer vele Nederlanders te demoniseren, met alle gevolgen van dien…

 22. Als men gasten in zijn huis heeft die zich misdragen zoals deze vluchtelingen dat doen, wat zou men dan met deze gasten doen?

  • Als we het geweld in de opvangcentra in ogenschouw nemen, dan komen hier al meer dan genoeg IS aanhangers binnen.

   Ze worden zelfs ‘van harte welkom’ geheten.

   Net weer een 11-jarig meisje afgeslacht tijdens veel geweld met gebruik van messen.

   Of zijn de onschuldige ‘vluchtelingen’ al net zo gewelddadig?

   Is er trouwens iemand van onze ‘elite’ die de verantwoordelijkheid op zich neemt als deze figuren straks de maatschappij ingaan en autochtonen afslachten?

   Onze regering kennende zal niemand zich daarvoor lenen.

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/25/massenschlaegerei-unter-fluechtlingen-in-leipzig/

 23. http://tora-yeshua.nl/2015/09/univ-docent-bas-van-bommel-geeft-wilders-gelijk/
  En Joost ook.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

 24. is het ook niet raar dat mensen die in die centra zitten en gewelddadig zijn toch gewoon door de asielprocedure komen?
  waarom niet bij misdragingen ze er gelijk uitgooien.
  ongewenst gedrag moet bestraft worden en niet steeds dit volk een nieuwe kans geven

  • de asielindustrie interesseert het niet wat voor testosteronbommen ze uiteindelijk loslaten op de maatschappij, elke asieleiser is gewoon big business, centjes in de pocket.
   .
   asielindustrie en maatschappelijk belang gaat niet samen, dat is allang gebleken.

 25. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD) van Asiel vindt het normaal dat mensen even schrikken als ze horen dat in hun buurt een asielzoekerscentrum (azc) komt.

  Net als bij een nieuwe supermarkt!
  ———
  En dit zijn dan “onze” politieke leiders.
  Het verzet zal alleen maar toenemen.
  Als er werkelijk iets gebeurd zal de vlam in de pan slaan.
  Wat doen de burgemeesters als er 10.000 burgers voor het gemeentehuis staan om te protesteren. Na politie, het leger inschakelen om de meute in bedwang te houden zoals in dictaturen gebruikelijk is.
  Het gaat nu heel snel.
  En het geduld raakt op.
  De EUSSR politici verslikken zich in een belangrijk onderdeel van hun taak:
  De veiligheid van onze samenleving.
  Als de overheid niet van plan is de burgers te beschermen ja zelfs enorme risico’s nemen hoort niemand verbaast te zijn wanneer de ongeruste burger zelf het heft in handen neemt. Dat moment is niet ver weg.

  • Indien u het verdrag van Lissabon wel eens heeft gelezen dan wel een populaire versie er van dan weet u dat als er 10.000 burgers opstaan, ze in het belang van het EU-project zullen worden omgelegd. De EU en de uitvoerders zijn even onschendbaar als de Paus in zijn beste dagen. De democratie bestaat al lang niet meer maar de massa ziet het nog niet en dus is het al te laat. Enkel het weigeren van opdrachten door leger en politie kan er voor zorgen dat hun medeburgers niet worden opgeofferd.

 26. @Pieter G
  Kijk:
  http://rssr.nl/politiek/kominverzet-zal-het-wilders-lukken-nederland-te-mobiliseren/

 27. Iemand die zulke stomme dingen zegt heeft minachting voor de “gewone” bezorgde burgers. Hij onderschat toch echt de intelligentie van het voetvolk. Maar hopen dat moordenaar V. van de G. niet weer in actie gaat komen. Hij doet af en toe wat klusjes zei die op tv. Misschien eerdaags wel een nieuw klusje voor de overheid.
  Tenslotte wordt ie gesponsord door de overheid met 900 euro per maand zonder sollicitatieplicht.

 28. Zo’n burgemeester wordt door de Nederlandse staat ‘dapper’ genoemd.
  ____
  Met het oproepen door Dijkhoff van dappere burgemeesters wordt impliciet door da staat gezegd dat ze weet dat de meeste mensen dit niet willen,…. en dat betekent dus dat de staat ondemocratisch te werk gaat.
  Als het makkelijk geaccepteerd zou worden had je geen dappere burgemeesters nodig.
  Je hoort ook steeds dat men zich beroept op democratie, alsof mensen gekozen hebben voor influx van massa’s ‘vluchtelingen’.

  Dit soort voor de politieke partijen heikele thema’s werd in verkiezingstijd juist gemeden, en voor de kiezer uit het zicht gehouden of ze waren simpelweg nog niet aan de orde, zodat het ook niet in het bewustzijn van de stemmer, als hij met het rode potlood in het stemhokje stond, opkwam.
  Na de verkiezingen worden er dan beslissingen genomen over deze stiekem meegelifte thema’s waarbij de politici zich dan ineens beroepen op de parlementaire democratie.

 29. In het laatste stukje hierboven zou je haast gaan denken dat Lucassen een oproep doet naar een 2e volkert.

 30. frappant hoe de msm toch zo eenzijdig positief blijft publiceren over de tsunami van “vluchtelingen”, terwijl alle publieke peilingen/polls over “vluchtelingen” negatief zijn ?
  .
  krijgen de msm hoernalisten en de p.o. smeergeld of zo?

  • Begint het te dagen?

   • “Begint het te dagen?”
    .
    @observer59, het daagt mij al een hele lange tijd, maar wat mij wel frappeert is dat tot de kleinste msm (het regioblaadje, het gratis weekkrantj etc, etc is door gedrongen, zijn die amateur journalisten dan ook allemaal omgekocht ?

 31. Google Udo Ulfkotte maar eens, je zult verbaasd zijn over wat deze hoog opgeleide journalist in zijn boeken publiceerde. Ulfkotte leeft nu ondergedoken in zijn eigen land Duitsland omdat hij onlangs een kritisch boek heeft gepubliceerd over de huidige migratie problematiek en daarom (natuurlijk, want zo gaat het) serieus bedreigd wordt…
  Zijn vorige boek ging over het omkopen van Westerse journalisten door met name de CIA. Wat veel mensen al opmerken en waar Ulfkotte bewijs voor levert is dat de MSM op een paar uitzonderingen na, totaal verrot is.

 32. De discriminatie tussen hen die zich aan Allah’s wil onderwerpen en zich daarom Moslim noemen en hen die dat niet doen zit in de leer van Mohammed ingebakken. Islam en haar volgelingen staan daarom symbóól voor de onverdraagzaamheid. Veel mensen in Nederland en Europa weigeren om het eigen gebrek aan tolerantie en naastenliefde onder ogen te zien. Door de vertegenwoordigers en dragers van de Islam binnen te halen dwingen zij zichzelf daartoe op pijnlijke wijze. Oh schande.

 33. Je zou bijna in lachen uitbarsten! Ware het niet zo triest…..

  • Inderdaad, het is gewoon belachelijk zoals er door Migratiedeskundigen wordt gewauweld!

   • Het zijn zelf benoemde deskundigen want ze weten geen klap van migratie laat staan van de oorzaken. Het probleem in geheel Europa is op dit moment dat er (op Hongarije en een paar andere vm Oostblok-landen na) gewauweld wordt en doekjes tegen het bloeden worden aangelegd. Maar het project, dat op de achtergrond wordt voltooid, mag niet bekend worden bij de massa’s want dan zijn de rapen echt gaar. De werkelijke oorzaken worden niet bestreden. Dit simpelweg omdat men de oorzaken niet wil c.q. mag (zie project) zien en omdat er geen beleid is neergelegd voor een situatie zoals de huidige. Men verschuilt zich achter de spaken van een fiets net als die patiënt die net ontvlucht was uit de instelling.

 34. Eigenlijk zijn het vier projecten in een: “Oil for immigration” van het EAD in Parijs, “The Project” dat bij Youssef Nada is gevonden, het Coudenhove-Kalergi plan en de islamistische opdracht dat de Dar-Al Harb in de Dar Al-islam moet veranderen.

 35. het zit hem in het woord des- kundigen