Moslims hysterisch over Hongarije. Video.

Door Joost Niemöller

Waarom doen de ‘vluchtelingen’ allemaal zo panisch over Hongarije? Waarom willen ze daar zo snel mogelijk doorheen om eindelijk, eindelijk, in het gastvrije Duitsland ‘vrij’  te zijn? Er is veel hysterie, die kennelijk gevoed wordt uit doorgedraaide mediaberichten. In werkelijkheid wordt in Hongarije helemaal niemand vervolgd. De opvangkampen zijn er keurig. Er wordt niemand geslagen. De ‘vluchtelingen’ worden, net als in Duitsland, op de stations voorzien van eten en drinken, door vrijwilligers meestal.

Maar moslims beweren dat de islam onderdrukt wordt in Hongarije. Zonder dit te onderbouwen.

Omdat u deze berichtgeving niet zult krijgen via de Nederlandse media, is het goed om de kritische media te volgen. Billy Six is zo’n kritische journalist. Hij plaatste net deze documentaire op het net, waarin hij de vragen stelt die de andere journalisten niet stellen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

19 Reacties

 1. Dat intervieuw met die namaak moslim imam jochie, whatever. Je ziet gewoon aan zijn gezicht dat ie maar wat staat te verzinnen. Immigranten moeten correct gescreend worden maar veel beter dat ze opgevangen worden in de regio waar ze vandaan komen. Er zijn veilige plaatsen genoeg daar. In die zin zijn alle migranten die naar Europa komen dus economische vluchtelingen die niet direct aan gevaar ontsnappen maar zich een beter leven wensen, op onze kosten dan wel. Gezien de deplorabele economische situatie in Europa is dat dus onbetaalbaar. Maar eerst moeten de VS en Nato stoppen met bommen gooien in die gebieden. Ook moet de EU opgedoekt worden dan kunnen alle individuele landen in Europa hun eigen grenzen weer controleren. Het zal wel bij dromen blijven…

 2. Wanneer gaat het volk zelf doen wat de overheid niet doet: De sprinkhaneninvasie tegenhouden. Met z’n allen naar de grens van Hongarije, en met alles wat voor handen is de stoet terug Servië injagen. De politie doet niets, we moeten Europa beschermen.

 3. Er is maar een ECHTE OPLOSSING en dat is per direct een eind maken aan alle uitkeringen in een land m.u.v. de WW (recht op na een gewerkte minimale periode) en de AOW (2% van het eindbedrag per jaar aanwezigheid in Nederland). Over de bijstand moet je heel goed gaan nadenken en misschien moeten kerken etc. dit maar over zien te nemen.
  .
  Geen uitkeringen, geen aanzuigende werking.

 4. Zolang men asielzoeker is mag men niet eens werken. Kinderen hebben leerplicht, maar that’s it.

 5. ik neem aan dat deze mensen direct ook aan alle verplichtingen van de participatiewet moeten voldoen voor ze een uitkering krijgen.

  dus papieren gegevens vorige werkgevers geldig identiteitsbewijs, goed nederlands kunnen spreken, 5 sollicitaites per week, etc want daar moeten wij als allochtone nederlanders ook aan voldoen of is er voor artikel 1 grondwet een clausule in de maak waardoor deze mensen een “status aparte” krijgen”maw dat voor hen andere regels gelden als voor ons nederlanders[ ende politie en de politici] zo dat we effectief vierde rangs burgers worden in ons eigen land.

  en ojah vanwege de bezuinigingen uit brussel voor de eu moesten alle bejaardenhuizen dicht en de ouderen’langer thuiswonen’die gaan we dus nu voor opeens beschikbare miljoenen verbouwen voor al die vluchtelingen????

  neem vooral een asielzoeker in huis ipv je eigen ouders want als je een asielzoeker in huis neemt dan krijg je 500 premie en als je je ouders in huis neemt krijg je korting…

  • “ik neem aan dat deze mensen direct ook aan alle verplichtingen van de participatiewet moeten voldoen”
   .
   fout, die mensen zijn zwaar getraumatiseerd en kunnen die verplichtingen niet aan…
   daar gaan we pas dus over 5 jaar over nadenken, dan te beginnen met een licht psychologische test of ze het wel aan kunnen, zo ja, dan 5 jaar later aap noot mies leren….

 6. als ik nu mijn huur huis afsta aan een vluchteling gezin, mag ik dan met een vertrekpremie en opleiding naar Hongarije alstublieft

 7. Koop een houtkachel. Haal voldoende conserven, gedroogd, en overig lang houdbaar voedsel in huis. Zorg voor een drinkwatervoorraad van een paar dagen of een regenton. Hekwerk om je huis. En bewapen jezelf.

  • kuch..:
   Je lijkt dat tweewielig knijn wel: je vergeet de moestuin !

   • denk dat de reactie van marcel nog niet eens zo raar is !
    .
    wacht maar tot de vlam in de pan slaat in europa en ook nederland, waar dacht je jouw voedsel te gaan halen als het complete anarchie is ?
    .
    die vlam in de pan kon zomaar eens binnen 5 jaar heel reëel worden als het zo door gaat …

 8. Sommige woningstichtingen verbieden het hebben van een wietplantje in de tuin. Dit terwijl het gedoogbeleid de buitenkweek tot 5 plantjes toestaat. Het excuus van de woningstichtingen is dat het criminaliteit aantrekt.

  Hetzelfde kan gezegd worden van een moestuin.
  U zult echt de eerste niet zijn die zijn moestuin ’s morgens geplunderd terugvind.
  Voor het overige is het wel een goed idee natuurlijk.

 9. @Marcel check V heb alleen nog iemand nodig die me even helpt de handpomp met wandflens op een bielz te monteren. mannenwerk!

 10. “Maar moslims beweren dat de islam onderdrukt wordt in Hongarije. Zonder dit te onderbouwen.”
  .
  Dat is toch eigenlijk goed nieuws? Ik zou graag zien dat moslims dit ook beweren over de rest van Europa. Dat zou een hoop ongein schelen. Je bent in 1 klap van het “vluchtelingen”probleem af, en de huidige (vooral de extremere) islamieten verlaten het land. Het zou eigenlijk een hoop oplossen als moslims dit over álle westerse landen zouden verkondigen.

 11. Ja, en wij krijgen er HEEL VEEL ELLENDE bij!!

  Ik ben inmiddels boven de 70 jaar oud, dus dat overleef ik, hoop ik wek.
  Maar mij kinderen en mijn kleinkinderen, daar houd ik mijn hart voor vast!!

  • Loritta, als je ziet in welk tempo alles zich ontwikkelt dan denk ik dat jij nog volop mag meegenieten met alles wat er gaat komen. Of je nu boven de 70 bent of niet, dit proces voltrekt zich af in de komende jaren. Helaas.
   .
   En Dick als je zegt dat je geen flauw benul hebt van wat ons te wachten staat, dan zie je het niet echt goed. Je kunt gewoon heel goed zien wat er gaat komen en dat stemt mij niet vrolijk….

 12. Ook een reden dat z niet willen registreren in HU is dat een groot deel van deze migranten deserteurs en dienstplichtontwijkers zijn vanwege het Aassad-regime, dat nu wordt geholpen door Rusland. Bij de schifting door de Duitse ‘IND’ komt een en ander waarschijnlijk wel aan het licht. Ga maar kijken bij de Makedonische grens, in de velden zijn heel wat ‘verloren’ paspoorten te vinden. Zouden ze in HU hebben geregistreerd, mag DE ze uitzetten naar HU, maar die zijn niet scheutig met uitkeringen zoals in NL en DE. Dus gaan ze desnoods met geweld naar DE.
  Alles voor de poen. waar ze niks voor hoeven doen.

 13. We weten onderhand toch wel hoe dat gaat bij moslims, wanneer ze hun zin niet krijgen en niet op hun wenken bediend worden dan schreeuwen ze moord en brand dat ze onderdrukt en vervolgd worden en gaan het liefst over op geweld zoals overal ter wereld te zien is.

  We hebben geen flauw idee wat ons te wachten staat, ik begin me zo langzamerhand zorgen te maken over wat de toekomst zal brengen. Nu ben ik nog relatief jong en sterk maar straks ben ik oud en zwak zoals bijvoorbeeld oma Toni en het zwaar bejaarde joodse echtpaar in de Heemstedenstraat waren.

 14. Ze willen naar landen met de hoogste uitkeringen en met de meeste multiculti Gutmenschen. Dus …Duitsland, NL, Scandinavië enz.
  Hongarije mag blij zijn, dat ze zo negatief over het land denken. Dat zal Hongarije veel ellende besparen.

  • Hoe zou dat toch komen dat zij weten welke landen hoge uitkeringen hebben . Dit vraag ik mij dus al sinds jaar en dag uit . Wellicht via internet ( afrikanen ) en zou de EU / Merkel foldertjes hebben uitgedeeld in het midden oosten ? Op www gaan er al verhalen rond dat duizenden IS leden zich al massaal onder de “vluchtelingen” bevinden en zo Europa binnen stromen .