Moslims mogen naar Nederland meegenomen kindbruidjes neuken

Door Joost Niemöller

Nu het, door een journalistieke actie van RTV Noord, bekend werd dat  ‘Syriërs’ die in Nederland verblijven, omdat ze zogenaamd vanwege de oorlog daar gevlucht zouden zijn, hun kindbruidjes meenemen, is er enige opwinding ontstaan in politiek Den Haag, want kindhuwelijken, dat wilden we toch niet met z’n allen? Nou, kennelijk wel. Er is nog steeds geen wet om het te verbieden in Nederland. Wie in het buitenland een meisje van acht dwingt tot een huwelijk, mag datzelfde meisje gewoon als echtgenote meenemen naar Nederland.

Want ja, dat is een andere cultuur, niet. En in andere culturen gelden andere gewoonten. En voor andere culturen dienen we respect te hebben. En zeker voor andere godsdiensten.

Er schijnt een wet in voorbereiding te zijn, maar erg veel haast hebben de politici nooit gehad met die wet. De Eerste Kamer gaat het er in november eens naar kijken. Want dat is kennelijk allemaal heel moeilijk.

In Nederland is seks met kinderen verboden. Maar niet wanneer je moslim bent, in het buitenland bent getrouwd, en je ‘vrouwtje’ is inmiddels al twaalf jaar. Dan is dat kind seksueel bezit van die man en de staat erkent dat bezit.

Onder het mom dat ieder mens gelijk is, zouden dus ook moslims in Nederland geen minderjarige meisjes mogen neuken. Maar dat bleek dus te ingewikkeld om snel te regelen, omdat de multicultuur hier belangrijker wordt geacht dan het recht van een kind om traumavrij op te groeien.

Vandaar dat er nog steeds niets geregeld is in Nederland. Heus, we hebben een minister, Ploumen, die echt meent te moeten dat er iets aangekaart moet worden in de Verenigde Naties. In principe dan hè.

Gratis iets roepen, dat kunnen onze ministers wel. Maar daadkracht tonen, en ervoor zorgen dat de omstandigheden waarin je in de moslimwereld een huwelijk kunt sluiten, hier niet als wettelijk worden gezien, dat is dan ineens weer heel lastig.

Alsof het probleem niet allang bekend is. Alsof we niet allang weten dat het kindhuwelijk door moslimgeestelijken in de hele wereld gepromoot wordt.

Nederland heeft er geen haast mee. Weer een voorbeeld dat de zichzelf superieur achtende regentenkliek gewoon amoreel is.

En ondertussen wordt het probleem steeds dringender. Vanochtend gaf het CBS aan dat er nog zeer veel vrouwen en kinderen na gaan reizen. Niemand die dat nog zal verbazen.

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

78 Reacties

 1. Nu ik hier toch ben:

  ‘k Zag vandaag een ongelofelijk interview (18 min.) met Senator Dick Black uit Virginia. Black, Vietnam veteraan en stijl conservatief (daar lijkt dezer dagen gemiddeld genomen het meest meeste verstand en integriteit te zitten) geeft een verpletterend oordeel over het optreden van de VS in het MO.

  US Senator Dick Black: US, Saudi Arabia and Turkey are financing jihadists in Syria

  https://www.youtube.com/watch?t=95&v=O0NX21xURbA

  Over alles wat Senator Dick Black uit Virginia aanroert hoor je niets, maar dan ook helemaal niets in de Nederlandse media. Daar wordt slaafs de propaganda van het State Department nagekauwd. En dat terwijl Obama’s oorlog tegen het MO net zo goed een oorlog tegen Europa (en Rusland) is. Senator Black wenst de Russen alle succes en spreekt z’n vertrouwen in hun optreden uit.

  Lijkt me, in de dagelijkse lawine van informatie en, vooral, desinformatie een absolute kijktip.

 2. @ Lancelot

  Allright, Eens wat dat gegoebbel en genazi betreft. Allemaal labeltjes die vaak meer verhullen dan verduidelijken en niet zelden ook muilkorfjes zijn waarmee de multiculturele policor de vrije gedachte tot zwijgen wil brnegen. ‘k Denk dat de hr Niemoller daar wel over kan meepraten. Laten we ’t hem niet onnodig moeilijk maken.

 3. Beste Dawg, Ik kreeg de vraag enkele feiten naar boven te brengen. Dat heb ik hierbij getracht te doen. Dit is zeker geen egotrip hoor. Het is enkel om er op te wijzen dat het géén Goebbelsen of andere nazi’s zijn die hierboven de touwtjes in handen hebben. Sommigen onder ons willen dat maar al te graag laten uitschijnen. Maar ik wil zeker geen tweestrijd, ons doel is uiteindelijk hetzelfde nl. het beste voor onze kinderen. En we moeten idd even onze geschillen in de kast bergen en ons focussen op de gemeenschappelijke zorgen.

 4. vervolg

  Je schaadt met je autistische egotrip de gemeenschappelijke taak waar we met z’n allen voor staan en dat is de leefbaarheid van Nederland en Europa te beschermen tegen de
  door de globalisten geplande culturele zelfmoord.

 5. @ Lancelot

  Waarom dram je zo door op dit punt? Je zet mensen tegen elkaar op die juist nu moeten samenwerken.

  Ik ben van na de Verlichting, Vind derhalve dat elke vraag gesteld mag worden als het om de zoektocht naar de waarheid gaat. Ook als het om taboe onderwerpen als de jodenvervolging, nazi’s en invloed van Israel op het buitenlands beleid van de USA gaat. Ik kan dus naar video’s van David Cole of David Irving kijken zonder meteen het schuim op de mond te krijgen, Voel alleen geen enkele behoefte om anderen dit soort zaken voortdurend in te wrijven omdat ik me ook heel goed de weerzin van mensen tegen dit soort revisionisme kan voorstellen. Is het belangrijk dat we weten dat we elke keer horen dat Paul Wolfowitz of Dov Zakheim joden zijn (volgens welke standaard eigenlijk) of volstaat het dat het feitelijk gedrag van dit soort heren aan de kaak worden gesteld.

 6. Dit geeft mij niet direct de indruk dat er vanuit de tribe niet gepushed wordt om het beleid in de VS te bepalen, toch? Dit is natuurlijk enkel een voorbeeld van een regering in de recente geschiedenis. Het is niet dat bush de eerste president was die ‘begelijd’ werd.

 7. en nog een paar om te eindigen:– Cliff Sobel (Ambassador to the Netherlands)
  – Tevi Troy (2003-2004) (White House Liaison to the Jewish Community)
  – Mark D. Weinberg (Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Public Affairs)
  – Ron Weiser (Ambassador to Slovakia)
  – Paul Wolfowitz (2001-2005) (Deputy Secretary of Defense)
  – Dov Zakheim (2001-2004) (Undersecretary of Defense, Controller)
  – Jay Zeidman (2006-2007) (White House Liaison to the Jewish Community)
  – Randy Scheunemann (Member of the U.S. Committee on NATO, Project on Transitional Democracies, International Republican Institute)
  – Paula Dobrinansky (Under-Secretary of State for Global Affairs, 2001–2007)
  – Aaron Friedberg (Deputy Assistant for National Security Affairs and Director of Policy Planning, Office of the Vice President, 2003–2005)
  – Peter W. Rodman (Assistant Secretary of Defense for International Security, 2001–2007)
  En dat samen met uitgaven van drukkingsgroepen zoals pnac, aipac, adl, jdl .

 8. en nog een paar:– Eliot Cohen (Member of the Pentagon’s Defense Policy Board)
  – Steve Goldsmith (Senior Advisor to the President, and Bush’s Jewish domestic policy advisor)
  – Joseph Gildenhorn (Bush Campaign’s Special Liaison to the Jewish Community)
  – Samuel Bodman (Deputy Secretary of Commerce)
  – Bonnie Cohen (Under Secretary of State for Management)
  – Ruth Davis (Director of Foreign Service Institute, who reports to the Office of Under Secretary for Management)
  – Lincoln Bloomfield (Assistant Secretary of State for Political Military Affairs)
  – Ken Melman (White House Political Director)
  – Elliott Abrams (Director of the National Security Council’s Office for Democracy Human Rights and International Operations)
  – Jeffrey Berkowitz (2005-2006) (White House Liaison to the Jewish Community and then office of presidential scheduling)
  – Stuart Bernstein (Ambassador to Denmark)
  – Brad Blakeman (White House Director of Scheduling)
  – Josh Bolten (2006- ) (Chief of Staff)

 9. Beste D. G. Neree, hierbij enkele leden van de tribe uit de bush regering:
  – Richard Perle (Foreign policy advisor, chairman of the Pentagon’s Defense Policy Board)
  – Edward Luttwak (Member of the National Security Study Group of the Department of Defence at the Pentagon)
  – Henry Kissinger (Foreign Policy Advisor, sits on the Pentagon’s Defense Policy Board under Perle)
  – Kenneth Adelman (Foreign Policy Advisor, Adelman also sits on the Pentagon’s Defense Policy Board under Perle)
  – Robert Satloff (U.S. National Security Council Advisor)
  – Marc Grossman (Under Secretary of State for Political Affairs)
  – Richard Haass (Director of Policy Planning at the State Department and Ambassador at large)
  – Robert Zoellick (U.S. Trade Representative, a cabinet-level position)
  – James Schlesinger (Foreign Policy Advisor, sits on the Pentagon’s Defense Policy Board)
  – David Wurmser (Special Assistant to John Bolton, the under-secretary for arms control and international security)

 10. Jammer dat er bijna nooit onderscheid wordt gemaakt tussen Zionisten en Joden. Het punt in de MSM en door veel mensen die reageren is dat er altijd op de man (mens) wordt gespeeld en niet op de organisaties. De mens als eenling is kansloos maar een organisatie is kansrijk. Daarnaast valt het me in bijna alle discussies op, op welke site dan ook, dat steeds maar weer voorbij wordt gegaan- op een enkeling na- aan de olie- en gasindustrie. De oorlog in Syrië bijvoorbeeld heeft alles hiermee te maken. Het zijn in principe m.i. geen rot-Joden, rot-Marokkanen enz. maar zo worden ze benoemd omdat ze deel uitmaken van een rot-organisatie/geloofsorganisatie die we kennelijk niet aankunnen waardoor we op de man spelen. De lachende derden treffen we aan bij de faciliteerders (politiek) en hun opdrachtgevers (groot-kapitaal). Wat betreft WO2 en Hitler is nagenoeg zeker dat Van Koudenhove-Kalergi’s plan moest worden uitgesteld doordat Hitler andere gedachten had.

 11. 11/9 was natuurlijk allemaal georganiseerd door die Joden met pijpekrullen die op de Brooklyn Bridge stonden te dansen toen de twin towers instortten.

 12. @Lancelot, kom met bewijzen en feiten, in plaats van ongegronde verdachtmakingen te poneren.

  U geeft Hitler gelijk, want de Joden hebben het aan zichzelf te danken. Kom met bewijs, anders is het gewoon laster.

  En blijkbbaar ook een zionistisch complotdenker. Ook al zo’n aanname die nergens wordt beargumenteerd.

  Het is gewoon postmodern antisemitisme, niet meer en niet minder.

 13. @Lancelot, ik hoef niet het tegendeel te bewijzen van wat u niet aan kunt tonen.

 14. Diep van binnen weet U toch ook dat 911 niet het werk is geweest van ’19 evil moozlims with boxcutters’, niet? Maar deze discussie gaan we niet voeren.
  ‘Vroeger’ was ik tamelijk links, jong en onbezonnen. Heb zelfs een aantal keer meegelopen tijdens een betoging tegen racisme. Ik kon er bvb met mijn hoofd niet bij hoe iemand in hemelsnaam de ‘holocaust’ in twijfel kon brengen. Dit meen ik. Maar je wordt ouder en stelt jezelf van alle soorten vragen over de ‘geschiedenis’ die we ‘aangeleerd’ zijn en dan gebeurt 911 en wéér mag je geen vragen stellen of je wordt door de stront gesleurd. Wetenschappers die even wijzen op de wetten van de fysica worden hun carriere ontnomen. Net zoals wetenschappers (neen, geen neonazi’s oid) die over WO2 enkel vragen stelden; beschimpt, in mekaar geslagen, geterrorizeerd. Als dit in ons ‘vrije westen’ ; waar toch iedereen al is het een eigen mening mag hebben, of niet? Zolang we niet de juiste vragen mogen stellen zal de geschiedenis zich…

 15. Beste Harrynak, dat doe ik inderdaad. Ik kan er écht niet bij hoe deze ‘vluchtelingenstroom’ tot stand is kunnen komen. En het zijn bijna allemaal (jonge) mannen, klaar voor de strijd. Ik heb trouwens geen haat tegen dat ene ras dat al vele jaren een slachtofferrol speelt; ik ben me er alleen van bewust dat zij hierin een groot deel van de touwtjes in handen hebben. Oa om wéér te kunnen claimen dat het antisemitisme weer naar boven komt in het westen. Maar net als U vind ik het ook vreselijk wat er ons (en onze nakomelingen) te wachten staat. Wij kunnen ons nog verdedigen, dat hebben bvb die +500.000 Iraakse kinderen nooit gekund. Wij (onderdanen van het IMF, Nafta, Trilateral Commission…) worden gelijd door psychopaten die uit eigenbelang (banken, grondstoffen, wapens, slaven…) voor niets terugdeinzen en alle échte leiders zover in de hoek drijven tot de emmer overloopt en de boel ontploft

  https://www.youtube.com/watch?v=QuYKtwnzG7M
  https://www.youtube…

 16. Ik woon al 26 jaar in zuid Spanje en installeer schotels voor de Nederlandse vluchtelingen die het niet meer uithouden in Nederland. Hier is het heerlijk rustig geen vluchteling te zien. Heel simpel. Geen uitkering geen huis geen gratis fiets enz. Denk dat ik hier maar blijf. Wat een zooitje daar. Succes allemaalm

 17. Beste D. G. Neree, kan U mij dan zeggen waarom ze dan steeds onschuldig verdreven werden? ” By way of deception thou shalt do war. ” Daar zijn ze nu volop mee bezig (al enkele jaren).

  • 80% van de grond was eigendom van vet verdreven ottomaanserijk de rest van absenteïstische landeigenaren in Caïro en Bagdad , deze laatste gronden werden opgekocht door askenazische joden, de eerste gronden behoren aan de Israëlische staat, de staatsopvolger.
   Wat zich nu Palestijn noemt sinds de uitvinding ervan door Jassr Arafat, was geen grondeigenaar, en is op de vluchtgeslagen onder invloed van de arabische propaganda die een vrij schootsveld wilden om de genocide op de joden af te maken.

 18. lancelot, voor jou een vraag, zonder enige voorkennis van het het israel gebeuren, antisemitisme of whatever,
  vraag jij je nou niet af waarom moslims alle statistieken aanvoeren in criminaliteit, bijstand, ww, afgekeurden, buurten terroriseren, het westen minachten, de sharia boven de grondwet stellen, haatpreken organiseren, niet qillen integreren, etc, etc en dat de joden zo goed als niet in die lijstjes voorkomen ?
  .
  gaat er dan geen belletje rinkelen bij jou ?
  of gaat jouw structurele haat gewoon zo diep ?

  • niet WILLEN integreren.
   .
   en ik heb het dus over moslims in de nederlandse maatschappij in mijn voorbeeld, dat je dat wel begrijpt..

 19. Deel 2: In 1970 was Bulgarije nog communistisch, en werd ik aan de grens, als ‘kapitalist’ als oud vuil behandeld. In 2002 smeekte aan de Roemeens-Bulgaarse grens een Nederlandse familie van Iraanse oorsprong aan mijn medechauffeur en mij om hun te helpen: Ze waren bij het geld wisselen al bedrogen voor meer dan 50 euro, en omdat hij deel III van het kentekenbewijs niet bij zich had (daar totaal niet ter zake doende) lieten ze hen niet verder…. Eten of drinken kopen mochten ze niet, en ze stonden daar al een halve dag in de gloeiende hitte….. Deze familie Hosseini is daar tenslotte weg gekomen door nòg eens een paar honderd euro te betalen…. En dat land, waar de hoeren in rijen langs de hoofdwegen staan, hebben ze in de EU gehaald….. Met dank aan Wim van de Camp en consorten!
  In 1970 ben ik op de terugweg van Turkije naar Nederland via Griekenland en Yugoslavië gereden, ik had schoon genoeg van dat rotland.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 20. Lancelot, lees ik het goed als u de daden van Nazi-duitsland goedpraat en verontschuldigt door te stellen dat niemand joden in zijn land wilde hebben?
  Schandalig!

  • Maar het klopt inderdaad dat dat land door Joden gekocht werd en vaak voor een veel hogere prijs dan dat verwaarloosde stuk wildernis waard was.
   Gekocht dus. en niet illegaal bezet.

 21. @D.G.Neree. Het is overdreven te stellen dat niemand de Joden wilde. Maar, leest u ter info op Wikipedia het artikel over Zionisme. -In reactie op de grote Arabische opstand stelden de Britten in 1937 opsplitsing van het mandaatgebied voor in een kleine Joodse en een grotere Arabische staat -met al dan niet vrijwillige verplaatsingen- om de bevolkingsgroepen in beide gebieden zo veel mogelijk te scheiden. De zionisten namen het plan in overweging, maar de Arabieren wezen het resoluut af. In 1939 werd Joodse immigratie naar het gebied door de Britten sterk beperkt. Dit werd veel Joden die aan de vervolging door de nazi’s probeerden te ontkomen noodlottig, temeer daar veel andere landen (waaronder Nederland) Joodse vluchtelingen weerden. -Nederland riep na de oorlog ach en wee maar heeft in hoofdzaak weg gekeken. Net als nu gebeurt met de islamisering.

 22. Reaxy naar ‘Heikneuter’, zijn opmerkingen van 12.41 uur: “Wie breidt er continu uit naar het oosten en wie stond er nou op Maidan het vuurtje op te stoken? Dat waren toch echt Verhofstadt en van Baalen, de EU dus. ”
  Goed dat U het zegt. Mij zat dat ook niet lekker. En ik vraag me af wat die twee ingebeelde knapen daar op het Maidanplein te zoeken hadden. Egobevrediging? Megalomanie van ‘de EU moet en zal nòg groter’? Waarbij WIJ de rekening van de armlastige nieuwelingen mogen, nee, MOETEN betalen…. Roemenië en Bulgarije binnenhalen was al een blunder van de eerste orde. Denk aan de Roemeense pinpasmaffia’s en de Bulgaarse hoeren en criminelen. En Wim van de Camp (CDA Europarlementariër) die kort daarvoor ons verzekerde ‘dat die beide landen hard bezig waren om hun begroting op orde te brengen’….. We weten nu wat daarvan terechtgekomen is. Mijn persoonlijke ervaringen met Bulgarije in 1970 en 2002 waren: MAFFIASTAAT!
  Zie deel 2.

 23. Beste LKJ,
  Israhel de enige fatsoenlijke staat in het Midden Oosten? Nu moet ik toch even kokhalzen hoor. Bezetters van een gebied dat ze 98 jaar geleden gekocht hebben, en ze claimen dat te mogen omdat hun aartsvader hun dat beloofd heeft.
  Maar waar moesten ze anders heen, niemand wilde hen in hun midden. Uit tientallen landen verdreven, maar waarschijnlijk waren ze totààl onschuldig. Net zoals nu.

  • De meeste arabieren die in het voormalige Britse mandaat gebied wonen, zijn zijn recente immigranten, na 1880, toen ze afkwamen op door joden gecreëerde welvaart en gezondheidszorg .
   De meesten afkomstig uit Caïro en Bagdad .
   Jerusalem is altijd een joodse stad geweest, tot ze verdreven werden uit oost jerusalem in 1948, net als 800000 joden uit de arabische landen, allemaal opgenomen in de staat Israël , geen vluchtelingen meer dus.
   Dat hebben de arabische landen altijd geweigerd omdat het in de islam onbestaanbaar is een stuk land dat ooit islamitisch was een andere heerser zou krijgen.
   Vandaar de islamitische claims op Iberisch schiereiland ,zuid Frankrijk zuid Italië, en de Balkan , en zuid Ukraine en Rusland,
   Het is een onoplosbaar religieus probleem dat slecht met de vernietiging van de islam als ideologie kan worden opgelost.

 24. schijnbaar moet pedofilie weer helemaal salonfähig gemaakt worden in europa.
  .
  wat een verrijking….

 25. ik heb een gouden tip voor alle pedofielen !
  bekeert u tot de islam, u zal na betrapt te zijn wegkomen met een taakstraf…….

 26. Antisemiet Merijn blijft aantonen dat hij knettergek is. Wilders is dus “gecontroleerde oppositie” omdat hij vriendschap met Israël wil, de enige fatsoenlijke staat in het hele Midden Oosten.
  Juist niet: alle andere partijen likken die terroristische zogenaamde “Palestijnen”. Dus juist weer het zoveelste bewijs dat hij anders is dan alle andere partijen. En omdat hij de Troonrede bijwoont, wordt hij dus gestuurd. man, je bent niet alleen antisemiet, maar echt dom, zo ongelooflijk dom.

  • snap eerlijk gezegd ook niet dat joost dit niet in de gaten heeft.
   .
   moet je toch niet willen, van die stormfront aanhangers op jouw site…

 27. Wat is er bovendien verkeerd aan het woord ‘neuken’? Zijn uw kleinkinderen niet ook door neuken in de wereld gekomen?

 28. @Jan Van, sinds wanneer is De Nieuwe Realist een kindersite? Moeten kinderen niet buiten spelen en naar school? Door de media worden we al behandeld als kinderen, voor wie de werkelijkheid te schokkend is.
  Tip: houd uw kleinkinderen weg van sites als deze van Joost. Ze zijn niet voor kinderen bedoeld, maar voor volwassenen.

 29. The Magic Word is islamofobie. Om het verzet te breken en hun zin door te drijven, zullen linkse volidioten het strafbaar stellen van islamofobie weer uit de la gaan trekken. Als dat er ooit doorheen komt, zijn we helemaal terug bij af. Dan hadden de moffen nog beter kunnen blijven. Dat mogen ze dus NOOIT ongestraft doen. En dan heb ik het over buitenparlementaire actie. Wie daarover begint, moet daarvoor boeten. DAT is de streep in het zand.

 30. Hi Joost.
  Normaliter ‘deel’ ik je berichten, maar met zulke bewoordingen in de kop kan ik dan niet.
  Ook mijn kleinkinderen krijgen dat dan onder ogen.
  Mvg

  • Ja, titel klopt niet. Lijkt iets uit het staatsblad, een mededeling. Moet zijn:
   Moslims mogen naar Nederland meegenomen kindbruidjes verkrachten!

   Uitroepteken hoort er bij om walging uit te drukken.

 31. en die weten niet wat neuken is jan van ?
  .
  dan zijn deze artikelen hoogst waarschijnlijk ook niet aan hun besteed..

 32. Geld stinkt niet. Elke man heeft zijn prijs. Deze oude wijsheden is het antwoord op veel vragen. Zij werden geboren in lang vervlogen tijden. Maar zijn actueel tot vandaag. Europa staat aan een einde van vijfhonderd jaar bloei en groei. Het wereld deel domineerde deze planeet met als eindresultaat op = op. De Ukraine was de laatste hoop, letterlijk, om te doen wat Napoleon en Hitler niet lukte. Om ongehinderd te lopen tot de Japanese zee. Plan B is ingelijfd te worden door schatrijke geld stink niet landen zoals Saoedi. Elke man heeft zijn prijs reguleren dat proces. Zij zijn herkenbaar door alles wat u afstoot en hun aantrekt. En worden, vorstelijk, letterlijk, er voor beloont. Dit proces veroorzaakte na de Columbus ontdekking de bloei en opkomst van Europa. Eindigen gebeurt door dezelfde mensen.

 33. Ook dit toont weer aan hoe door en door verrot die hele smerige regentenkliek is. Dat slijmen naar die fascistische ideologie is te stuitend voor woorden. Een combinatie van angst, verrotte politieke correctheid en het doelbewuste kop in het zand steken.
  Alle partijen doen hier aan mee, uitgezonderd de PVV.
  En nog steeds stemmen er genoeg kuddedieren op deze gore partijen.
  Het is de totale DEGENERATIE van een land!
  En wat een toespraak van Lex voor de VN : een stroom politiek correcte prietpraat.
  En die VN: dat vindt hij toch belangrijk! Dit land verdient ook zo’n koning: volledig eens met de heersende politiek correcte DICTATUUR.

  • Vooral dat MH17 gedoe vind ik stuitend. Wie breidt er continu uit naar het oosten en wie stond er nou op Maidan het vuurtje op te stoken? Dat waren toch echt Verhofstad en van Baalen, de EU dus. Heel simpel gezegd: als je al oorlog wilt voeren, houd dan je eigen burgers uit de vuurlinie, maar daar zijn die baantjesgraaiers weer te stom voor. En die bolle overstijgt dat niveau dus ook niet. Het is sowieso al niet meer te harden in dit land, hoe moet dat niet zijn voor die MH17-nabestaanden? IK zou moordneigingen krijgen. En dan stel ik nog eens een heel harde vraag: waarom vlogen ‘witte’ vliegmaatschappijen om Oekraïne heen en liet men een ‘bruine’ maatschappij daar wel vliegen. Is dat de onderste steen die niet boven mag komen?

   • @Heikn Het is nog eel erger, eigenlijk om je dood te lachen 🙂 🙂
    Er zijn geen Nederlandse nabestaanden…ik herhaal
    ER ZIJN GEEN NABESTAANDEN uit Nederland!!!

 34. De PVV is gecontroleerde oppositie. Hoeveel keer is meneer(quod non) Wilders niet in IsraHel geweest, heeft hij de belofte aan het pedohuis van Oranjuh afgelegd en zit ie braaf in de Ridderzaal tijden de voorstelling….
  Nee, hij is aangesteld om voor het volk van Jan met de pet en Truus met de legging de illusie te wekken: Kijk er is toch iemand die het voor ons opneemt, eindelijk iemand die het door heeft en oejjj het zelfs in de Kamer en voor de televisie durft te zeggen.

 35. Deel 2, vervolg.
  En dat soort politici van het soort Gijs Glibber dat ons deze zoveelste vloedgolf door de strot wurgt woont zèlf nooit in een volksbuurt, en heeft geen last van islamitische onverdraagzaamheid, stelen, eerwraak, enz. . ‘want jaaaa, andere cultuur hè?’.
  Pedofielen van autochtone oorsprong komen, uiteraard, voor de rechter. Maar is het import? Dàn wordt meteen de fluwelen handschoen uit de kast gehaald! En als het islamieten zijn, dan is het helemáál voorzichtigheid geboden…. ‘Want jaaaa, bomgordels hè?’
  Woedend word je op dit soort Hannes Halfzacht, Wesley Weekdier en Bittan Bibbervanangst. En op naïevelingen van het soort Adalbert Aaipoesaai.
  Churchill zou zich in zijn graf omdraaien als hij dit stel Jan Slapzakken zag.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • @GHMLeferink
   Joris Demmink niet, die zal nooit veroordeeld worden, ja misschien ooit door een Volksgericht, als ze hem te pakken krijgen, maar waarsch zit ie allang in Thailand, Laos of Saoedi Arabie, maar wellicht ook gewoon in het AZC.
   Nee , de kleintjes zoals Benno L., en andere worden wel gepakt, al is het maar voor de Buhne!

 36. Het is hier toch geen Afghanistan? Waar de dochter na de eerste menstruatie door de vader wordt uitgehuwelijkt?Aan een veel oudere man als ze pech heeft, zonder dat zij of de moeder daarin ook maar iets te zeggen hebben?
  Al eerder heb ik het opgemerkt: De combinatie van de tweeling ACHTERBAKSHEID en LAFHEID is de grootste bedreiging van de democratie in ons land! En dat LAFFE politici opeens geen haast hebben om hier iets aan te doen, dat had ik al verwacht. Want ‘Jaaaa, die lui hebben nou eenmaal een kort lontje (en bomgordels), hè….’ en ‘Jaaa, andere gewoonten hè….’ en meer van die kulsmoezen van Arie Angsthaas, Lambert Lafbek en Bram Broekvolschijter.
  Waar datzelfde soort wèl haast mee heeft is het ‘Laatste modetjes narennen en totaal-idioot trendjesvolgen. “Want jaaaa, je kunt die Vluchtelingen en Asylzoekers toch niet in de kou laten staan?” Zonder erbij te zeggen dat het gewoon economische migranten zijn.
  Zie deel 2 voor vervolg.

  • Ja mijnheer Leferink het is mij geleerd dat ik andere culturen moet respecteren immers “Wij zijn wij dat wij onze cultuur boven van die van hen durven te plaatsen” Tsja Dus als zij de vrouw zien als een bezit, ruilmiddel dan moeten wij dat respecteren Ook de minderwaardige Boerka stonden zij aan de kant van de Moslim Patriarch . Tsja dit waren Nederlanders die zoiets durfde te zeggen Ze domineerden zelfs de MSM je kon door hen ter verantwoording geroepen worden
   Wanneer dwingen af dat iedereen in Nederland wonende zich aan onze wetten moet houden. Zo niet even goede vrienden maar eruit

 37. Praat het maar goed DirkM – u bent net zo knettergek

 38. Westerse landen denken vaak de universele standaard in pacht te hebben. En dat mogen ze. Maar deze standaarden als minimum stellen voordat hulp volgt, dat dan weer niet…

  Deze huwelijken zijn natuurlijk bijna “normaal” in veel drukbevolkte landen in West Afrika, de Sahara en Aziatische landen, ook India bijvoorbeeld, Bangladesh, enz. Zeker geen Molsimverhaal dit keer. Het stamt uit culturen die ingericht zijn op heel andere omstandigheden, waar jonge vrouwen snel een beschermer en toekomst nodig hadden omdat vrij rondlopen op vruchtbare leeftijd niet werkte. Je mag het barbaars vinden maar het verleden was nu eenmaal niet modern, veel zaken toen waren geboren uit noodzaake en context.

  De wet staat trouwens huwelijken met 14 jarigen nog toe ook in wat “Westerse” landen nog, met consensus van meisje en ouders. Volgens canon Katholieke kerk: 14 jaar. Kijk maar ’s hier:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Marriageable_age#North_America_and_Central_America

  • Uit de laatste link viel me op:

   1. New Hampshire: 13 for females, in cases of “special cause” with parental consent and court permission.

   2. Texas: 14 to 17 with parental or judicial consent

   Tienerzwangerschappen?

   https://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_marriage_in_the_United_States

   • @DirkM
    “Je mag het barbaars vinden maar het verleden was nu eenmaal niet modern”
    .
    Daarom noemen we die culturen achterlijk en zijn ze ongewenst in onze geëvolueerde moderne open westerse samenleving.
    .
    Maar ik begrijp dat jij heel graag zo snel mogelijk terug wilt naar de middeleeuwen zodat jij als lijfeigene je dochter als eerste aan je leenheer kan aanbieden voordat je haar uithuwelijkt.
    .
    Het wordt gekker en gekker in dit land, en voor wat??

 39. Ja beste Joost, dit land (het bestuur) is echt KNETTERGEK geworden.
  .
  In Valkenburg laat een loverboy een meisje van 16 meerdere malen misbruiken en de ‘daders’ zijn opgespoord, berecht en veroordeeld. Want het meisje was 16 jaar oud, zwaar getraumatiseerd hierdoor en onze wet verbiedt sex met kinderen onder de 18 jaar.
  .
  Maar deze moslims leggen we geen strobreed in de weg. Die mogen het dus nog bonter maken en kinderen van 8 gewoon huwen en misbruiken. Kun je je voorstellen hoe traumatisch dit voor zulke kinderen wel niet is? Alleen dit hier zo opschrijven maakt me al verdrietig, woedend en misselijk. Het bestuur doet er niets aan en past de grondwet gewoon niet toe. Het staat er overduidelijk dat ieder mens voor de wet gelijk is en op gelijke wijze zal worden behandeld.
  .
  Maar waarom zwijgen zij? Ze willen moslims en andersgelovigen in de AZC’s gaan scheiden, zodat er minder vechtpartijen plaatsvinden. En wat dan als ze straks verspreid worden in de wijken? Geen…

 40. Je zal toch maar homo zijn in Nederland. Waar kun je nog heen? In ieder geval kunnen de Joden nog vluchten naar Israel……

 41. @ Alpi

  Als ik me niet vergis heeft die koning heeft zelf drie jonge dochters. Misschien herinneren die hem aan onze wapenspreuk “Je maintiendrai”. Dat moet genoeg zijn. Hebben we geen bizarre wetten nodig die onze kinderen tot horigen van het koninklijk huis maken. In ruil voor schijnveiligheid.

 42. Misschien een wild idee, maar wat nou als men in NL een wet aanneemt, dat alle minderjarige vrouwen in NL automatisch met de Koning(in) getrouwd zijn, en dat nadat haar/zijn ambtstermijn is afgelopen, de huwelijken automatisch naar de volgende troonopvolger overgaan? Zou dat de islamisten de wind uit de zeilen nemen?

 43. De diploma’s uit het thuisland worden volgens de geldende regels hier niet erkend. Waarom dan wel zo’n huwelijk ? Het gaat primair om de rechten van kinderen. Dit is door de overheid gelegimiteerde pedofilie. Van kinderen blijf je af. Pedofilie is voor mij een grond om iemand af te wijzen. Als je als volwassen man ongeacht je achtergrond dit normaal vindt dan hoor je niet thuis in deze samenleving. Godsdiensvrijheid houdt in dat je niet de angst hoeft tehebben om vervolgd te worden om je geloof. Het is geen vrijbrief om de publieke ruimte te claimen.

 44. De UN doet ook nog een duit in het zakje:

  The United Nations states the current influx of 8,000 refugees per day entering the continent is merely “the tip of the iceberg.”

  “I don’t see it abating, I don’t see it stopping,” Amin Awad, regional refugee coordinator for the United Nations refugee agency UNHCR, said from Geneva last week. “If anything, it gives an indication perhaps that this is the tip of the iceberg.”

  Muslim migration “has been the biggest engine of demographic growth in the EU as a whole since the mid-1990s,” a report issued by the EU’s Organization for Economic Co-operation and Development states. “It is about to become the only one.”

  Of we zo vriendelijk willen zijn om culturele zelfmoord te plegen in Europa. Resistance is futile laat Amin Awad ons weten.

 45. ………………… George Soros demands Europe “accept responsibility” for the mass influx of Muslims now flooding the continent.

  The plan must be globalist in nature, Soros argues, and led by the United Nations. “This would distribute the burden of the Syrian crisis over a larger number of states, while also establishing global standards for dealing with the problems of forced migration more generally.”

  Moreover, according to Soros, the Muslim migrants must be allowed to choose where they will settle. Most currently travel to Germany and Western Europe where social benefits are available.”

  http://www.infowars.com/soros-demands-europe-accept-a-million-muslims-annually/

  Vriend Soros. Miljardair en Gutmensch

  • Soros Jew, zionist and total criminal: mass-criminal!

   • ‘Zionist’?? Soros?
    Die schiet er bij jou zeker vanzelf in als je ‘jood’ ziet..
    Als Soros een zionist was hadden de joden een stuk minder te vrezen..

    Is er iemand die iets heeft aan die qualificaties van jou??

 46. Soros een ulta linkse cultuurrelativist en Obama klant.

 47. Eerlijk gezegd kan het mij niks schelen wat moslims elkaar aandoen. Dat is aan hun. Maar ik moet ze hier niet. Geen een. Je kunt in deze tijd van informatie met goed fatsoen zo’n geloof niet aanhangen en dan ook nog welk respect dan ook eisen. Niet in dit deel van de wereld. Opflikkeren.

  • @Heikn
   Ik kan het niet korter en krachtiger zeggen.
   Vooral je opm in deze tijd van informatie.
   Helaas is ondanks de snelheid van informatie (smartphone, comp, faceb,mail mond tot mond) blijbaar nog onvoldoende om het gros van de mensen hiervan te overtuigen!

   Dus nog meer hameren ….zegt het voort……

 48. Pedofilie. Vind maar eens een groter taboe in de Nederlandse samenleving. Maar gaat hem om de islam dan ligt dat klaarblijkelijk allemaal toch weer een beetje anders. Dezelfde smeerlappen die eerst het MO naar de filistijnen hebben gebombardeerd of stilzwijgend hebben weggekeken doen nu een beroep op ons om ‘wees welkom’ te zingen voor de invasie van vreemdelingen die ze met hun oorlogen hebben veroorzaakt. Ze laten ons weten dat ze noch onze grenzen, noch onze waarden en belangen zullen verdedigen. Schiet mij maar lek, maar dit is een geregisseerde crisis.

  • Gelukkig weet de regering ALLES van Pedofilie, want zit zelf vol met pedo vriendelijke danwel pedo bedrijvenden sujetten.
   Ongeloofelijk dat de Nederlander en evenzo de Duitsers en andere landen in Europa dit maar toelaten.
   Toch weet de bevolking op de ‘werkvloer’ donders goed dat dit gebeurt, er is verzet maar helaas nog te weinig.
   Pas als we met een of een paar miljoen de straat opgaan richting Binnenhof kan er nog iets aan gedaan worden.

 49. ” Nederland heeft er geen haast mee. Weer een voorbeeld dat de zichzelf superieur achtende regentenkliek gewoon amoreel is. ”

  Als dat alles was zou het relatief nog meevallen.

  Iemand hier wel eens van Joris Demmink gehoord?

  Iemand hier zich wel eens afgevraagd waarom er helemaal niets gebeurt tegen deze man ongeacht het aantal aangiften tegen hem?

  Iemand zich wel eens afgevraagd waarom de gehele politiek, inclusief PVV, hier geen antwoord op heeft maar vooral ook geen antwoord op geeft. Men doet namelijk geheel niets!

  Zet dat eens af tegen deze kindbruidjes en zie daar de overeenkomst.

  Zowel in de islam als bij de hoge elite in Nederland lust men wel pap van sex met kinderen. Ze hebben er allemaal geen problemen mee.

  Neen sterker nog als ze de kans krijgen legaliseren ze het in Nederland, en dit is de eerste stap in die richting.

 50. We kunnen niet alle leed van de wereld dragen. Daar hebben ze Atlas voor. Gaan we nu ook alle kindhoertjes uit India enz. zeg maar Azië, hier heen halen? Eerst werden we genaaid door het tonen van kindjes met natte oogjes en vliegjes op het gezicht in tranentrekkende vooral vrouwomturnende TV-berichten. En maar blijven betalen om een plekkie in de hemel te verkrijgen. Toen een klein jochie dat dood op een Turks strand lag waar hij all inclusive lag na te genieten met dank aan zijn ouders en straks krijgen we nog meer idioterie voorgeschoteld door figuren die hoernalist i.p.v. journalist zijn. Tijd voor de grote klap want vrij naar o.a. Jan Schaefer: in gelul kun je niet wonen.

 51. Overigens ben ik minder pessimistisch over de toekomst (ondanks dat we met onze volwassen kinderen over mogelijkheden in het verre buitenland bezig zijn)

  Omdat de tsunami van de islam nu niet meer stapje voor stapje gaat zoals alle macht langzaam weglekt richting Brussel en het Merkel regime maar met donder en geweld in onze Europese samenleving gedumpt wordt komen alle islam gerelateerde problemen ook dubbel zo hard binnen.

  Daardoor beginnen zelf islam neutrale figuren de nadelen in te zien. Het komt wel erg dichtbij allemaal. Juist het lijstje steden, dorpen, gehuchten welke Wilders oplas maakt dat iedereen, niemand uitgezonderd de islam voor de deur krijgt.
  De fuik raakt vol waardoor een politieke aardverschuiving veel dichter bij is dan ooit zou kunnen bij een traag lopend proces.
  De kans is er g groot dat de islam schermutselingen aanblijven wat het omkeer proces alleen maar versnelt.
  Waarna de weg dus vrij is voor de opruimers van het krankzinnige beleid.
  Wilders en co…

 52. Geweldig. Een land waar een kinderfeestje wordt verpest door een verwarde immigrant die in een zwarte-geschminkte clown zijn eigen minderwaardigheidscomplex dan wel geldingsdrang projecteert, staat pedofilie toe zolang het hebben van een buitenlandse cultuur het legitimeert.

  Dieren onverdoofd bewerken met een bot mes mocht ook al. De vrijheid van meningsuiting staat ook al onder druk. En humor zal binnen kort ook wel verboden worden.
  Wat is het volgende stap. Mogen ze ook homo’s van flatgebouwen af flikkeren?

  Vinden wij onze verworvenheden en onze cultuur dan echt niets waard?

  • ’t Is wel DE manier om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Vandaar dat ik er steeds meer van overtuigd raak dat deze vluchtelingencrisis geregisseerd is.

 53. @Ger
  -Hoofddoekjes verplicht voor ‘blanke’ vrouwen.
  -Reclamespotjes voor besnijdenis van ‘blanke’ mannen (want het is zo hygienisch)
  -Uitbreiding van het aantal moskeeen in Holland en afbraak van kerken.
  -Afbraak Nederlandsch cultuurerfgoed: molens weg, museums opschonen v blote schilderijen e.d.
  -Aanstellen van een Moslim min. president (nou zal dat al niet meer erger kunnen dan die tRutte die we nu hebben, dus …dat valt dan nog wel mee 😉
  -Na vervroegde verkiezingen MOslim kabinet en Kamer, Moslim rechters etc.
  -‘Herschikking’ publieke omroep (dat zal nu ook al niets meer uitmaken met dat zooitje zich prostiuerende persparasieten c.q. landverraders
  ….en zo kan ik nog wel doorgaan…

 54. Een gedachte over “Moslims mogen naar Nederland meegenomen kindbruidjes neuken” .
  Misschien kan Rutte of “onze koning” dit voor de VN zo woordelijk citeren om de Saudi Arabische afgezant van de mensenrechten helemaal blij te maken.
  Sharia wetgeving is hier dus al jarenlang ingeburgerd en gefaciliteerd door”onze” overheid.
  Daarnaast kunnen er best van die islamitische vrolijke snuiters tussen zitten die MEERDERE kindvrouwtjes bezitten. Plus de aantallen waarvan de schaamlippen of de clitoris afgesneden zijn. Dat ik dit moet schrijven alleen al maakt me waanzinnig kwaad.

  Hoe diep gaat het inktzwarte konijnenhol vol islamitische wandaden die zich in onze samenleving heeft gepenetreerd?
  Sturen alle burgemeesters hun minderjarige dochters naar de AC om als bruidje terug te komen of een body massage te ondergaan bij meerdere hoog opgeleide vrolijke snuiters?
  Kom lekker binnen jongens, en daar zijn mijn dochters. Nou, leef je uit.
  Wie dit toelaat is net zo strafbaar!!

 55. Gelukkig werkt de rechtsstaat nog wel.Tenminste, ‘k kreeg onlangs een boete in de bus, omdat ik na aftrek van meetcorrectie vier km te hard had gereden op de A13. Dat zal me leren. Smeerlap die ik ben.

  • @Dawg
   Je bent idd een grotere crimineel dan ik. Ik reed een paar jaar terug wel 3 km te hard in de buurt van Alkmaar in een huurauto en kreeg daarvoor in Spanje (!) een acceptgiro van justitie toegestuurd. Het schaamte gevoel was immens maar vluchtig, de schaterlach daarna duurde een paar borrels lang. Wat een sukkels.

   • Waarin een klein land klein kan zijn:

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/24546741/__Verkeersboetes_hoger__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed

 56. Gewoon met 5 vermenigvuldigen, dan zit je aardig goed. Over 5 jaar zullen alle mannen, de bekende testosterone bommetjes die nu binnenkomen, getrouwd zijn en dus hun vrouw en minimaal 3 kinderen in Nederland hebben. Dus wat nu binnenkomt, plus wat er al aan moslims aanwezig is – weet iemand een getal? Laten we aannemen dat dit getal 1 miljoen is.
  Dat zijn dus over 5 jaar, 5 miljoen moslims.
  16 miljoen blanke Nederlanders zullen hun land moeten delen met misschien wel 5 miljoen moslims. En dan te bedenken dat het gros zich zal ophouden in de grote steden waar momenteel al meer dan 25% van de inwoners moslim is…Onze politici zijn een stelletje waanzinnigen. Er staat ons nog wat te wachten.