Steun Karskens!

Door Joost Niemöller

Journalist Arnold Karskens doet wat eigenlijk iedere journalist zou moeten doen: Zelf kijken wat de waarheid is achter de ‘vluchtelingencrisis’, zoals die ons wordt gepresenteerd. Zijn het echt vluchtelingen? Hoe verloopt hun reis?

Hij schreef over de werkelijkheid op Kos al een reportage die volkomen afweek van de huilverhalen die ons worden voorgeschoteld.

Zo heeft journalistiek een rol. Helaas is het bedrijven van dat soort degelijke vakwerkjournalistiek niet meer iets waarvoor tv omroepen en kranten normaal willen betalen. Daar doet men liever aan napraten en overschrijven. Het maakt ons medialandschap gevaarlijk grijs, nietszeggend en politiek correct. Iedereen klept elkaar na over een fotootje. Niemand zoekt uit wat erachter zit.

Omdat het zo geleidelijk is gegaan geloof ik niet dat veel mensen beseffen hoe dramatisch de situatie is.

Journalisten als Karskens worden door dit soort omstandigheden helden. Karskens is vandaag gearresteerd in Griekenland omdat hij undercover meereisde op een bootje. Hij kwam in de gevangenis wegens het illegaal overschrijden van de grens. De ‘vluchtelingen’ waarmee hij in het bootje zat werden niet gearresteerd, terwijl zij toch precies ook dat deden, namelijk illegaal de grens overschrijden. Het enige wat Karskens niet deed was ordelijk naar de douane gaan en zijn paspoort laten zien.

Alleen al met zo’n incident geeft Karskens de idiotie van de situatie aan de Europese grenzen weer.

Maar goed. Het maken van zulke undercover reportages moet dus tegenwoordig middels crowdfunding gesteund worden. Wat natuurlijk krankzinnig is. Maar zo is het wel.

Hierbij dus de oproep:

Steun Karskens! Doneer voor vrije nieuwsgaring!

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

30 Reacties

 1. Karskens is één van de zeer weinige ( journalistieke ) lichtpuntjes in een zee van imbeciele journalistiek in een politiek correcte dictatuur.
  De huidige media berichtgeving ( NOS, RTL, alle andere omroepen, alle kranten ) is vergelijkbaar met de propaganda die Goebbels bedreef.
  En net zoals men in 1933 het gevaar van Hitler niet zag ( Churchill was haast de enige uitzondering ) ziet men nu het gevaar van de islam niet. Men zal het vreselijk bezuren! De ellende zal niet te bevatten zijn.

  • Wat men ook niet ziet, of niet wil zien, is de destructieve kwaadaardigheid van de eigen globalisten http://www.infowars.com/the-real-refugee-problem-and-how-to-solve-it/

 2. Ik zal een mogelijk antwoord geven: hij brengt de krant rond .
  Jij ook?

 3. Joost hoe kom jij aan je geld voor onderzoek? Verdien je genoeg met je boeken?

  • wat een rare en onbeschaamde vraag ?

   • Helemaal niet raar en onbeschaamd. Om te kunnen beoordelen of een medium betrouwbaar en onafhankelijk is, speelt de financiering van dat medium een belangrijke rol.

 4. Zit jij in de sociale werkvoorziening?

 5. Het viel me op dat het NPO journaal (22.00) geen aandacht besteedde aan de arrestatie van Karskens. Ook op teletekst zag ik niks.

  Karskens heeft al genoeg geld bij elkaar gesprokkeld voor zijn onderzoek. U kunt ook zijn collega Wierd Duk ondersteunen: http://yournalism.nl/voorstellen/wierd-duk/

 6. Nu in DWN.de Niet de vluchtelingen maar de ver-drijvers moeten gestopt worden.
  Alle vluchtelingen komen uit landen waar Amerika met bommen en regime change democratie heeft gebracht en dat houdt niet op Obama u weet wel met zijn pies heeft pas een wet getekend voor vernieuwing van het Atoombommen arsenaal In Amerika is daar veel verzet tegen . Het zou mooi zijn als we de handen op elkaar kunnen krijgen Oekraïne USA coup staat nu op no 3 op de lijst van Vluchtelingen naar de EU We moeten ze stoppen

 7. Kijk nog maar eens na een jaar. Ik heb zelf die Wende meegemaakt waarbij Oost Duitsers naar het Westen kwamen Ze werden met Champagne en bananen ingehaald na een half jaar werden ze met stenen bekogeld . En dat waren Duitstaligen Ook de Euforie bij de vluchtelingen zal heel snel verdwijnen als ze in kampen worden weggestopt en begraven onder papieren die ze moeten invullen Ik zie dit avontuur zwaarmoedig in

 8. Men construeert een goedkopere arbeidersklasse en je ziet onze regenten elkaar vriendelijk toeknikken.

 9. De hele immigratie explosie is mijn inziens aangestuurd omdat het niet snel genoeg ging en mensen gingen protesteren (o.a. Pegida), ze (land en volksverraders) denken als het “oorlog” vluchtelingen zijn en we sympathie kunnen wekken het volk niet gaat protesteren en het draagkracht creëert en het zullen accepteren dat er zoveel immigranten komen.

  Nederland, land waar veel van onze voorouders hun leven lang voor hebben gewerkt en twee oorlogen hebben uitgevochten wordt zonder stoot of slag weggegeven, onze welvaart, vrijheid en democratie gratis en voor niets weg. Ik heb voor minder iemand een draai om z’n oren gegeven.

  • Dit is volledig geregisseerd, er wordt al jaren geroepen, dat we veel heel veel mensen nodig hebben, we sterven uit.. Politici en zgn. broodwetenschappers zo-als van Houtum, die zich feitelijk als hoeren gedragen, zeggen dat openlijk.
   Kijk naar het benoemingsbeleid in Tilburg en je ziet dat er hoogleraren rondlopen met vrijwel geen wetenschappelijke publicaties, het zijn trekpoppen. In Nijmegen idem dito, alle neuzen worden m.b.v. baantjes, die status en een Armani pak opleveren, naar Brussel gericht.
   De politici , die dit schijnbaar organiseren zijn goed afgericht door de sociale klasse daarboven.

 10. Ongelooflijk en schandalig. Zeker verdient Karskens ons aller steun. En dan te bedenken dat isis heeft laten weten dat “it has smuggled THOUSANDS of extremists into Europe.” Als “slapende cellen” voor latere actie. Maar “the operative said he believed future attacks would only target Western governments – not civilians.” dus dat valt weer mee. http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees

 11. AJ Boekestein: “Er zijn 4 miljoen Syriërs op de vlucht. Route door Turkije kost nu 2000 dollar. De 20.000 die deze week aankwamen is slechts een begin.”
  https://twitter.com/ajboekestijn/status/640602049743319041

 12. vervolg

  Massa immigratie wordt dus gebracht als een oplossing voor een niet bestaand probleem. Als een kortzichtige oplossing bovendien, want ook migranten worden ouder, waardoor het vergrijzingsprobleem zich een generatie later opnieuw zal aandienen, maar nu op een veel hoger schaalniveau. Hebben we het nog maar helemaal niet over de afstand van onze nieuwe medelanders tot de arbeidsmarkt , om over ander afstanden nog maar te zwijgen.

  • Immigranten, bijna allemaal jonge mannen, zullen hun vrouw uit het land van herkomst laten komen. Ze zullen de komende paar jaar minstens 3 kinderen krijgen. Dus per 1 immigrant hebben we er over een paar jaar 5. Simpele rekensom: Vandaag 1, morgen 5.

   • @ Cale

    Zo halverwege de jaren ’70 stopte de arbeidsmigratie naar Nederland. Op dat moment bevonden zich circa 150.000 ‘gastarbeiders’ in ons land. Toen kwam de zogeheten gezinshereniging op gang.

    • Precies, en de meesten waren Turken. Nu hebben we honderduizenden Marokkanen in huis. Waarom toch?

 13. De oplossing van massa immigratie voor het vergrijzingsprobleem is al lang doorgeprikt, zelfs door adviseurs van de staat. Ik herinner mij een CBS rapport.
  Het is de taak van journalisten daarop te wijzen. Dat soort kennis wordt juist uitgedragen door journalisten als Karskens, terwijl de NOS die zou brengen als ware het feiten.
  Verontrustend vind ik dat de EU, ondanks de afkeer van de bevolking voor meer immigratie, dit toch doordrukt. De reden? Of men is bang krasse maatregelen te nemen en legt zich erbij neer en verpakt het, of men heeft een dikke plaat voor hun hoofd, of men hoopt dat dit weer een nieuwe uitdaging is om de EU verder rijp te maken voor, afijn vul zelf maar in.

  • @ Koffij

   Collateral damage wellicht a.g.v. strijd om wie aardgas gaat leveren aan Europa:

   http://www.opednews.com/articles/The-Latest-in-the-New-Cold-by-Mike-Whitney-Assad_Brics_Cold-War_Iran-140813-449.html

   http://www.strategic-culture.org/news/2013/05/31/the-geopolitics-of-gas-and-the-syrian-crisis.html

 14. Ze weten heel goed wat ze doen daar in Brussel. Deconstructie van de natiestaten, afbraak van de samenhang, onteigening, ontheemding en onderwerping. Slopen is gemakkelijker dan beheren of bouwen. Een invasie van een cultuurvreemde massa komt die inhumane slopers-agenda alleen maar ten goede. De EUtopia is er immers niet voor de productieve mensen, maar voor de uitbuitende globalistische machtselite. Daar zouden de goelags en godwins van weleer nog een puntje aan kunnen zuigen.

 15. @ Koffij

  En waaruit zou die volgens Juncker betaande noodzaak tot (massa)immigratie dan moeten bestaan? De vergrijzing van de bevolking. Dat is inderdaad één van de meest genoemde drogredenen, maar desalniettemin een drogreden.

  Afgaande op bevolkingsprojecties van het CBS zal de beroepsgeschikte bevolking in de leeftijd 20 – 65 van 10 miljoen personen in 2015 dalen naar 9,3 miljoen personen in 2040 bij het pieken van de vergrijzing. Zelfs bij een zeer bescheiden toename van de jaarlijkse arbeidsproductiviteit zou die daling van de beroepsgeschikte bevolking gemakkelijk opgevangen kunnen worden. Nu de AOW-gerechtigde leeftijd is opgetrokken tot 67 jaar is de te verwachten daling van de beroepsgeschikte bevolking zelfs omgeslagen in een lichte toename per 2040.

  http://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/C4EDE847-BA55-447D-90F4-EB6CD281DB8C/0/pb12n073.pdf

 16. De vraag is hoe lang er nog kritische journalistiek mogelijk is, als het gaat over de EU. Dit zou een concept zijn van de ‘state of the union’. Junker gaat pleiten voor open grenzen, omdat de EU die mensen nodig zou hebben. Het lijkt we een hate speech tegen de eigen bevolking.
  Er moet anders geschreven worden over immigratie:
  “geen “fobische taal”, ongedocumenteerde migratie niet criminaliseren, legale arbeidsmigratie, opbouw van rechten voor migranten, Schengen behouden en Artikel 1 van de Grondwet mondialiseren.
  Rozenburg zegt dat acht van deze tien punten van Henk van Houtum door Juncker worden onderschreven. Dat zit volgens hem “onder de presentatie”. De geest van de presentatie van Van Houtum komt dus overeen met die van de State of the Union van komende week. ,,,Juncker het eens is over de cijfers, het pleidooi zaken in perspectief te zien en de noodzaak van legale migratie en een genereus vluchtelingenbeleid waar alle EU-landen aan bijdragen.”

 17. Wat zijn hier voor vreemde spelletjes aan de gang.

  Heb zijn verslag gelezen en hoewel het voor mij geen eye opener was, ik ben al op de hoogte, zal het politiek zeer onwelgevallig zijn.

  Nederland komt pas in opstand als het te laat is. Doet in die zin echt wel denken aan de tweede wereldoorlog. De meesten lieten toen ook het hoofd hangen en zouden wel zien of erger, incasseerden kapitalen aan onderduikgeld.. Nu gebeurt hetzelfde.
  De grote wakkere groep wordt constant geïntimideerd door de media en kan daardoor geen lans breken. Lost case.

  En ook al lijkt het alsof meer mensen wakker zijn, ik kom verrekte veel politiek correcten tegen. Onbegrijpelijk en zeer beangstigend.

 18. Helaas zijn er maar weinig onafhankelijke journalisten. Volgens mij kopieert iedereen alles zonder te controleren van het Algemeen Nederlands Persbureau het ANP. Die in handen is van Sanoma. Een Europees commercieel media bedrijf die zo’n beetje alle tijdschriften beheert en eigenaar is van Veronica en SBS6.

 19. Ik heb hier geen woorden meer voor. Knap (en moedig) dat je nog steeds kunt blijven schrijven Joost. Ik ben reeds sprakeloos en misselijk genoeg geworden (voor vandaag dan).