Stuitend! BBC presentator vernedert luisteraar over immigrantenstroom

Door Joost Niemöller

Denkt u dat het al verschrikkelijk is gesteld met de Nederlandse media, dan raad ik u aan af en toe naar de BBC te luisteren. De hooghartige politiek correcte houding van de BBC journalisten, is de oorzaak dat een inspreker van het programma  BBC 5 Live, ene ‘Jon’ in Swansea, door presentator  Stephen Nolan werd afgebekt en belachelijk gemaakt op een manier waarop de honden geen brood lusten. En dat alles omdat ‘Jon’ kritiek had op de golf van immigranten die Europa nu overstroomt.

Dit riep de woede op van vele sprekers na ‘Jon’, die door Nolan op vergelijkbare wijze werden afgeblaft en uit de uitzending werden gegooid. Noland weigerde zijn excuses aan te bieden.

Een heel inzichtelijk, maar ook woedend makend staaltje publieke omroep. Hoe komt zo’n Nolan hiermee weg?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

40 Reacties

 1. Niet alleen de BBC probeert te vernederen. Het liefst zou Pauw ook vernederen. Let vooral op de Mediahoer de Vries hoe hij zich opwindt en zijn criminele input in wil brengen. Man man man wat vindt deze medianicht zich belangrijk en wil zichzelf een podium geven. In vrijwel ieder VARA pulp programma laat hij zijn wijsneus zien. Hij voelt zich bijna god zoals hij erbij zit… de nitwit…

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24557162/___Helft_Syriers_crimineel___.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=Facebook

 2. Wat een door en door verrotte vent is deze BBC “journalist”. Ongelooflijk en beneden alle peil.
  Het is stront, het is bagger. Om bellers zo de maat te nemen.
  Dit is Goebbels journalistiek. De BBC bestaat uit politiek correcte CRIMINELEN!!!!
  De meeste media zijn inmiddels zo politiek correct doorgedraaid, dat alleen een totale boycot en een stroom van uitsluitend keiharde mails en telefoontjes nog over blijft.

 3. De BBC is al jarenlang bezig om te doen wat andere landen ook doen. Zich als een middel laten gebruiken om geschiedenis van eigen te herschrijven. Dan heb je van die klojo,s die dat niet snappen en willen corrigeren. De tijd van hun empire was gisteren. Dankzij liefde en goed werden perfecte samenlevingen gebouwd door landen las Nederland, België, Frankrijk, Italië en natuurlijk het BBC land. Wereld beroemd door een ingang van park bord in hun eigendom Sjanghai. Voor honden en Chinezen verboden toegang. Dat word, net als veel andere Britse eigenaardigheden, door BBC land ontkend.

 4. Ik heb het ook gezien bij Pauw. Hoe ze er dan alles aan doen om haar proberen onderuit te halen om haar verhaal te ontkrachten. Terwijl die dame zelf uit Syrie komt en er nog familie heeft wonen die vertellen wat er gaande is. En toch proberen ze haar als leugenaar neer te zetten.
  Waarop baseert P.R.de V. dat het niet zo is wat die dame zegt.
  Waarop basseert hij dat de illegalen allemaal echte vluchtelingen zijn en er geen criminelen en moordenaars tussen zitten.
  Waarom zou die dame liegen. Zij was vluchteling en is nu ongerust over haar nieuwe toekomst in Nederland.

  • Wij kunnen het niet opbrengen om naar Paauw te kijken . Er was al eens eerder een Christelijke Syrische dame bij Paauw die dezelfde behandeling kreeg maar dat was lang geleden. Nederland is zo ontzettend geforceerd dik in orde hypocriet- Ik luisterde naar een radio programma met iemand van de Christen Unie die in Irak de Koerden helpt Hoe geforceerd en pervers kan iemand zijn Als Christen ga je toch allereerst de Christenen daar helpen Hongarije heeft 1.500 Christelijke families in hun land opgenomen en gelijk een paspoort gegeven Kijk dat begrijp ik

 5. De uitzending van Pauw van 29 september moet je gaan bekijken. Daar zit een Syrische ‘Christelijke’ dame en die vertelt daar dat minstens 50% van de vluchtelingen oorlogsmisdadiger of crimineel zijn. Ze herhaalt het meerdere malen en op het eind doet ze ook nog een voorspelling “Als het zo door blijft gaan dan hebben we hier binnen 2 jaar een burgeroorlog”. Dit was natuurlijk niet bekend bij de redactie van Pauw en aan alle reacties en het tumult eromheen kon je zien dat ze een hele gevoelige snaar had geraakt. Peter R. de Vries mengde zich er ook nog in. Maar het leed was al gedaan. Je moet het gaan zien, soms kan televisie vermakelijk zijn.

  • De man P de V verdient inkomsten door anti PVV te zijn. Zijn zoeken naar de bron van veel Euro briefjes was het boer is moordenaar DNA bewijs. Politie en politiek staan bij hem in het krijt. Wat van zijn klus afstraalt.

   • Peter R Kippevel is de bijnaam van Peter R de V is een rioolhjoernalist van de ergste en domste soort. Dat toontje alleen al waarop hij zijn waarheden leugens uitbraakt is al zum kotzen. Als een schoolmeester die tegen debielen praat.
    Hij is door en door gechanteerd door de politie en justitie en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de veroordeling van veel onschuldigen die zijn veroordeeld voor een misdaad die ze niet hebben gepleegd.
    Schiedammer parkmoord, Marianne Vaatsta, boer Jasper veroordeeld, waarsch 100% onschuldig etc etc etc.

 6. @CeesvE Ja geweldig. Dit is er doorheen geslipt haha.
  Kijk en huivert: ‘De burgeroorlog die er aan komt, zegt zij binnen 2 jaar’.
  Ik denk ook dat dat risico er is, maar ik hoop het niet.
  Tijd voor de burgers om zoals als dat spreekwoordelijk heet om “in het geweer te komen”!

  http://pauw.vara.nl/media/346645 Kijk vnml vanaf 11:00 min

 7. @CeesvE

  Waar kan de uitzending gezien worden?
  Want in de hele uitzending op gemist VARA komt het NIET voor.
  Ik heb het net bekeken.
  En allemaal slappe hap, meer niet.
  Is het onderdeel handig gewist??
  Op het laatst wordt het afgekapt.
  Wanneer zegt ze het dan??
  Bij welke minuten?

  Bekijk uitzending gemist maar om te verifiëren.

  • Er zat een hikje in de ontvangst blijkbaar daarom werd het afgekapt.
   Bij minuut 31 zo’n beetje gaat het los.
   Die toon van Peter R alsof hij tegenover een zware crimineel zit die liegt.
   Maar hij zat tegenover iemand die het allemaal had meegemaakt.
   Ook al kon ze het niet met cijfers onderbouwen gaf het toch even een rimpel in de vijver. over 2 jaar burgeroorlog en de helft is moordenaar en verkrachter. Oeps.

   • Hoeveel van deze “indringers” ookwel vluchtelingen genaamd is CRIMINEEL?

    DE HELFT he!!! 50 % En volgens mij is dat bepaald niet overdreven en ZIJ kan het weten.
    Maar goed, we komen er nog wel achter!
    (excuses voor nogmaals de link plaatsen, eerste was fragment 2e gehele uitz.)
    Peter R is een leugenaar, brainwash agent v.d. rOverheid/OM

 8. @Pieter G Sorry link boven werkt niet Kijk hier maar vanaf minutt 22
  http://pauw.vara.nl/media/346483

 9. De buitenparlementaire actie die gaat komen, nadat nog wat onschuldige slachtoffers gevallen zijn, zal zich ook tegen dit soort figuren keren. Ik hoop dat het zeer gaat doen. En wat ik altijd zeg: ik hoop dan ook altijd dat het volgende ‘incident’ in hun gezin of familie valt. Zij zullen NIEMAND meer kunnen vertrouwen.

 10. Dat waren top-reageerders, die BBC-presentator was in opperste paniek. Verdiende loon.
  .
  Hoe kan zoiets gebeuren? Voordat de reageerders live mogen worden ze gescreend door de redactie. Pas nadat een reageerder aan de redactie het gewenste verhaal verteld wordt hij/zij in de live-show toegelaten.
  De redacteur achter de schermen speelde het spel mee of, en dat is waarschijnlijker, de reageerders waren *stuk voor stuk* zo slim om eerst een vals ‘correct’ standpunt aan de redactie uiteen te zetten om vervolgens live hun vernietigende goede werk te doen. Omdat het slag op slag was ga je denken aan een gecoordineerde actie tegen de politieke correctheid van de BBC.
  .
  Zeer goed om te zien hoe sterk het effect van zo’n actie is. Dat moet veel meer gebeuren om het smerige media-monopoly van links te doorbreken.

 11. De journalisten die wij zien of horen zijn over de jaren zorgvuldig geselecteerd door linkse-krachten op hun ‘juiste’ visie.

  Andersdenkende (realistische) journalisten worden geweerd in vrijwel alle media-organisaties. Zolang de bestuurlijke elite een linkse pot nat is, zal hier niets aan veranderen.

  Soms zie je een jonge journalist een gezond realistisch geluid verkondigen op zo’n sterke wijze dat hij niet afgeserveerd, maar ingekapseld wordt. Ik denk dan bv. aan Kustaw Bessems, die snel aan populariteit won toen hij nog eigenzinnig voor Trouw schreef. Na een paar optredens op tv bij P&W en een succesvolle carriere move naar een chef-positie bij de VK was het anders denken ingeruild voor 13 in een dozijn correct-denken.

  De linkse macht doet ook passief z’n werk, je moet sterk in je schoenen staan om je niet te laten corrumperen door het zoet van maatschappelijk succes.

 12. Ik ben niks te beroerd om naast mijn omhooggestoken rechterarm ook nog mijn gepoetste laarzen omhoog te steken en mijn Ijzeren Gekwetsten Kruis op de borsten van de buurvrouw te leggen. Twan Huys trouwens net even af laten zinken, hij dreef mooi af.

 13. Goede reacties van de luisteraars wel. De ogen gaan wereldwijd langzaam open: óók in het Verenigd Koninkrijk trapt men niet langer in de propaganda machines van o.a. de BBC. Dit is hoopgevend.

  In Nederland hebben we een Twan Huys, die in Nieuwsuur (d.d. 21 augustus j.l.) de volgende uitspraak deed: “Je hebt mensen die met open armen de vluchtelingen opvangen, en je hebt mensen die ze met de gestrekte rechterarm tegenhouden.”. Ja, laat die opmerking maar even bezinken…

 14. Volgens mij zijn de meeste ‘vluchtelingen’ hoog opgeleide massapsychologen.
  Ze hebben het tenminste goed voor mekaar.

 15. Die Stephen Nolan is van hetzelfde hout als de beslissers bij het NOSsjenaal: alleen wat ZIJ vinden dat de TV-kijkers mogen of moeten zien wordt getoond en/of gezegd. Dus Halve Waarheden. Dat zijn dus Hele……… (vul maar in).
  Mijn oude litanie, beginnend met ‘Arie Achterbaks’, gaat dus nu ook al op voor de BBC. En de Duitse ARD en ZDF zijn ook al afgegleden naar iets wat in de buurt van Bildzeitung-nivo komt… ‘Objektiviteit? Wattistat? Kun je dat eten?’ En dat, let wel, op kosten van kijker/luisteraar.
  Het manipuleren van opnamen van Geert Wilders is een schoolvoorbeeld van Farizeeërjournalistiek.
  Mij verwondert dat niet, nadat ik in 2008 in kontakt kwam met een figuur dat aan de Universiteit van Amsterdam politicologie studeerde. Voornaamste kenmerken: Achterbaksheid en Lafheid. Toen zag ik al aankomen dat die twee dingen zich als een inktvlek zouden verspreiden…. Wat nu helaas gebeurt.

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 16. Emotionele chantage met, vooral, kinderen zoals die beller zegt gebeurt in elk land op alle zenders( radio en tv) consequent en systematisch.
  Dit lijkt te passen in een groter plan:

  Kalergi proclaims the abolition of the right of self-determination and then the elimination of nations with the use of ethnic separatist movements and mass migration. In order for Europe to be controlled by an elite, he wants to turn people into one homogeneous mixed breed of Blacks, Whites and Asians. Who is is this elite however? Kalergi is particularly illuminating on this:

  The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples and the diversity of individuals.

  Uit:
  http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot…

  • ..en met deze eenhapsworst eenhapsmens draai je ook de hele cultuur, de diversiteit aan kunst, muziek, literatuur m.n., sport en wetenschap de nek om.
   Kunt u zich een negroide Bach voorstellen? Of een Islamitische Dostojewski?

   p.s. Ik hoop niet dat dit racistisch of onwetenschappelijk wordt opgevat. Juist de diversiteit aan mensen is onze rijkdom, (idem b.v. plantenzaden). Zelfs binnen een cultuur binnen een volk is de mens zo verschillend dat daar vaak de inspiratiebron ligt van veel schrijvers enz.

 17. Ja, het is om uit je vel te springen richting BBC en de man even een flinke bats tegen een edel deel te geven.
  Uiteindelijk echter heeft de ” journalist” of te wel pedanterige kwast,zichzelf te kakken gezet. Niet alleen in het verenigd Koninkrijk maar zelfs hier.
  Net als de MERKEL tapes waar Merkel een ongeruste burger vergelijkbaar even de mond snoert : https://ejbron.wordpress.com/2015/09/19/het-wereldbeeld-van-merkel/
  Met een zeer sterke Ezra Levant die haar optreden fileert.

  Het punt is. Die gasten komen er niet meer mee weg.
  Binnen een dag gaat het de hele wereld over en daarmee wordt de toon gezet.
  Nog steeds denken sommigen dat de vermolmde propagandistische MSM het voor het zeggen heeft maar hun invloed is tanende.
  De PVV al 37 zetels terwijl de ramp van de islamtsunami nog lang niet voelbaar is.

  WE moeten maar zo denken: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald het wel.
  Het tijdperk van de Wilderianen breekt spoedig aan beste… broeders en…

  • Nomen est omen

   Wilders met zijn “Wilderianen” 🙂

   Zelfs al is Wilders gecontroleerde oppositie, misschien nog altijd beter dan de huidige oplichters & criminelen c.q. land- en hoogverraders!
   Maar lopen toch risico dat mocht hij de MP worden, hij met als Tsipras 180 graden draait. Tenslotte zijn alle politici behalve reeds genoemde typeringen gewoon ook draaikonten, kontenlikkers en vaak ook nog konten…. etc.

 18. BBC? Het begon al met Churchill. Niet dat ik zo’n fan ben maar hij werd in het begin genegeerd door deze omroep. Daarna is het met de BBC alleen maar bergafwaards gegaan. Vaak heb ik haar op ferme leugens betrapt met het laatste dieptepunt het pedofolie schandaal waarbij Pakistaanse moslim gangs, Britse prominenten en hooggeplaatste politici werden ontmaskerd maar stilgezwegen door de BBC. 9/11. Gebouw 7 van het worldtradecentrum in NY was nog niet ingestort terwijl de BBC het al vermelde als zijnde verwoest…De BBC heeft wereldwijd een goede naam maar ze is in werkelijkheid medeplichtig aan het verzwijgen van vele (politieke) misdaden.

 19. Staan er eigenlijk overal in dit soort programma’s of in de 2e Kamer en diens wandelgangen van die auto-cues, die oplees- en spiekschermen,? Of kunnen alle betrokkenen zo goed dat ellenlang geleuter uit het kopje leren? Hebben ze allemaal op de toneelschool gezeten of dat als kind tussen de schuifdeuren van opoe op zondagmiddag bij het Donald Duck nadoen geleerd? We zijn verloren, het is nog erger dan ik dacht. We worden gehersenspoeld en geregeerd door een zooitje papegaaien, verdomme!

  • @ Breinbrouwsels

   “We zijn verloren, het is nog erger dan ik dacht.”

   “Truth will set you free, but first it will piss you off” las ik onlangs ergens. Ik denk dat we wat dat laatste betreft het dieptepunt nog lang niet bereikt hebben. Het konijnenhol blijkt elke keer weer wat dieper te zijn.

 20. Betere research kan dit soort fouten in de toekomst voorkomen.”

  Weet even niet hoe hier op te reageren. Doen jullie dat maar.

  • Niet te diep gaan; het zijn gewoon betaalde leugenaars

   • Je doet ze een beetje tekort Cale. Het zijn eigenlijk fantastisch acteurs die de rol van journalist spelen. Kijk eens met hoeveel expressie Koens de vragen van de interviewer beantwoord. Alsof de antwoorden spontaan in hem opwellen. Eerst op 15 september bij DWDD en dan 12 dagen later bij ZmL dezelfde spotanitiet: identieke tekst met slechts minieme , nauwelijks waarneembare, verschillen in dictie en timing.

 21. @Cale Razend knap eigenlijk van die Hjournalisten. Ik weet niet wat ik nou meer bewonder : een Topacteur die Shakespeare speelt of een Jhoernalist die 2 x hetzelfde zegt(moet zeggen) in 2 verschillende programma’s.
  Razend knap echt, maar niet heus!

 22. vervolg:

  Arjen Lubach: “Ik heb vanmorgen met stijgende verbazing zitten kijken naar een compilatie van beide interviews. De gelijkenis is verbijsterend. Als je een gast interviewt die al in meerdere talkshows te gast was, is het logisch dat er enige overlap zit in de gesprekken. Maar dat het zo dichtbij elkaar ligt, daar schrik ik echt van. Aan de andere kant: dit moest natuurlijk een keer gebeuren. Na ruim zestig jaar Nederlandse televisie met zoveel zenders zijn er ontelbare uren zendtijd verstreken. Dan is het onvermijdelijk dat een aantal minuten een keer identiek is.
  Het is zoals het bekende voorbeeld van de chimpansee met de typemachine: als je ’m er maar lang genoeg achter zet, schrijft hij uiteindelijk het hele oeuvre van Nescio. Niets meer dan een bizar toeval.”

  Producent Human Factor laat weten geen verdere stappen te ondernemen naar aanleiding van het incident: “We zullen een stevig gesprek voeren met de redacteur die dit interview heeft voorbereid.

 23. “het bekende voorbeeld van de chimpansee met de typemachine”

  Lubach wauwelt natuurlijk hier maar wat. Dat bekende voorbeeld heeft te maken met het conceptualiseren van een (bijna) oneindige voorraad apen en/of tijd. Getalsmatig niks te maken met 60 jaar en trouwens gaat het om interviews in een veel kortere tijd in een beperkte setting. Met deze dwaalredenering wordt eigenlijk gezegd dat je geen vragen moet stellen want het is taboe, het publieke geheimpje over hoe failliet de journalistiek wel niet is. Maar het is pas een feit als je het allemaal eens uitspreekt met z’n allen? Anders niet? Daarom een dooddoener dus.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Stelling_van_de_eindeloos_typende_apen

 24. Excuses voor de caps maar,

  NIEUWE REALISTEN: KIJKEN!!!

  Interview met Olaf Koens (journalist van het jaar) in De Wereld Draait Door op 15 sept, 2015 en Interview met Olaf Koens in Zondag met Lubach (VPRO). Bizar. VOLSLAGEN IDENTIEKE VRAGEN EN ANTWOORDEN waarin Koens z’n anti Poetin/ Rusland kan spuien. We moeten klaarblijkelijk geconditioneerd en geprogrammeerd worden dmv een gezamelijke propagandacampagne van de publieke omroepen.

  https://www.youtube.com/watch?v=I-Y_Rfad3X4&feature=youtu.be&app=desktop

  Nog krankzinniger die de VPRO geeft in een persverklaring:

  Amsterdam, 28 september 2015

  “De redactie van het VPRO-programma Zondag met Lubach betreurt dat een interview met correspondent Olaf Koens identiek blijkt te zijn aan een gesprek dat Koens eerder voerde in De Wereld Draait Door. Na analyse van de beelden moet de redactie toegeven dat de overeenkomsten groot zijn. Presentator Arjen Lubach benadrukt dat er geen kwade opzet in het spel is.

 25. Journalisten (of soms HOERnalisten) zijn niet dom, ze hengelen naar bevoorrachte baantjes of plaatsen vooraan in het circus, dat we iedere dag weer krijgen voorgeschoteld. Sommigen, hebben ruggengraat zoals Niemöller, Karskens, Doornbos. velen van de ‘rest’ is rubbish. Meelopers, mee-likkers, meelullers en reedtenlikkers.

  • ‘Dirkovision’: Helemaal mee eens!
   Helaas worden de HoofdRioolMedia de laatste tijd steeds minder Objektief, (waarbij sommige dat al nooit waren). De neutrale houding, waar o.a. de BBC vroeger om bekend stond, is bezig in rap tempo te vedwijnen. Een veeg teken!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 26. Dat lijkt wel Candid camera zonder camera. Dat is niet goed voor je bloeddruk. Die toon van die man lijkt erg op die van Pauw of Jinek. De mensen ten onrechte een schuldcomplex proberen aan te praten. Terwijl ze alleen maar bezorgd zijn. Vreselijk. Of ze doen het in opdracht. Ik kan me niet voorstellen dat die journalisten echt zo dom zijn.