Testosteronbommen, verkrachtingen, het grote zwijgen

Door Joost Niemöller

Met de komst van miljoenen jonge moslimmannen uit het Midden-Oosten zet zich een proces van volksvervanging in. Dit wordt  door de bestuurselite en in de media aan de mensen verkocht met de illusie van ‘integratie.’ Wat onder ‘integratie’ begrepen wordt, weet niemand precies. Het is net zo’n vaag woord als ‘racisme’. Er wordt vermoedelijk een soort cultureel samengaan mee bedoeld in een kennelijk gewenste utopie van  multicultuur die de oude, kennelijk verfoeide, Europese cultuur moet vervangen. De vaagheid dient om de discussie uit de weg te gaan. Men neemt de gewenste termen over en raakt zo verzeild in schijndiscussies.

In werkelijkheid vindt die zogenaamde integratie natuurlijk helemaal niet plaats. Integendeel, in tientallen rapporten wordt juist vastgesteld dat er van het tegengestelde sprake is, namelijk segregatie.

Al op 20 april 1968 zei de staatsman Enoch Powell  in zijn beroemde ‘Rivers of Blood’ speech, dat ‘integratie’ een illusie is.  Van integratie zou namelijk alleen sprake kunnen zijn wanneer de immigranten ‘onzichtbaar’ zijn geworden. (Tegenwoordig wordt dat dan weer ‘assimilatie’ genoemd; links is altijd sterk in woordenspelletjes om het gesprek te ontwijken):

The other dangerous delusion from which those who are wilfully or otherwise blind to realities suffer, is summed up in the word “integration.” To be integrated into a population means to become for all practical purposes indistinguishable from its other members.

Powell had het toen nog over de komst van immigranten uit de vroegere Engelse koloniën, die recht op overkomst hadden.

De enige echte vorm van integratie is natuurlijk vermenging door middel van etnische vermenging.  Ook in een enkel stuk in de Main Stream Press wordt dat toegegeven.

Er is inmiddels een overweldigende hoeveelheid onderzoeken waaruit blijkt dat moslimmigranten niet bereid zijn tot vermenging en daarmee opgaan in de autochtone bevolking. Volgens de koran mag een moslim soms een niet-moslimvrouw trouwen, maar een moslima mag geen ‘ongelovige’ trouwen.

Overigens, kinderen van gemengde gezinnen, waarvan een van de partners moslim is, bevinden zich dermate in een uitzonderingspositie dat er ook dan van ‘integratie’ nauwelijks sprake lijkt te zijn.

Maar nogmaals, wie meegaat in de ‘integratie-frame’, verdwaalt in een moeras van nietszeggende woorden. Beter is het die woorden niet over te nemen, en stelselmatig te bevragen. Net zoals woorden als ‘vluchtelingen’, die gebruikt worden voor illegale immigranten.

Moslimvrouwen worden geacht het exclusieve bezit van  moslimmannen te zijn, en met hoofddoekjes en boerka’s wordt aangegeven dat ze niet vrij zijn in de huwelijksmarkt. Dit is zo zichtbaar dat je je afvraagt hoe dit nog politiek correct te negeren valt. Maar het gebeurt. Hoofddoekjes worden in de gevestigde media opgevat als een modebeeld en een uitdrukking van individuele expressie van de vrouw.

Dit is de essentie:

De islam is een imperialistische ideologie.

Vanuit de moslimwereld worden nu jonge mannen gestuurd. Ze zien er niet uit als soldaten, maar dat zijn het natuurlijk wel. De Turkse leider Erdogan, zei het al:

Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.

Jonge mannen hebben een grotere sexdrive en gedragen zich agressiever dan oudere mannen. Testosteron heeft hier grote invloed op.

Wie goed de foto’s bekijkt, ziet al snel dat het bij deze immigratiegolven vooral gaat om jonge, sterke mannen.

Door de grote aanwezigheid van die jonge mannen en de geringe hoeveelheid vrouwen is er nu sprake van veel verkrachtingen in de Duitse kampen.

In landen waar extreem veel moslimmannen zijn binnengestroomd, zoals Zweden, zijn de verkrachtingscijfers sowieso sterk toegenomen.

Met de komst van de miljoenen moslimmannen wordt hoe dan ook een proces van volksvervanging ingezet. Door verkrachtingen, door afgedwongen huwelijken, en uiteraard wanneer de hierna komende golf van gezinshereniging op gang zal komen.

Geert Wilders merkte dit gisteren ook op in zijn inbreng voor de Algemene Politieke Beschouwingen:

En zo zakt ons mooie Nederland verder in het moeras. Dit onder leiding van de elites die een invasie begroeten met vlaggetjes en teddyberen. Die juichen hoe ons volk gewoon vervangen wordt.

Wilders sprak gisteren in de Kamer ook over ‘testosteronbommen.’ Een term die Rutte verafschuwde. En in de linkse pers wordt er een beetje lacherig over gedaan, de feiten vermijdend.

Ook Tineke Ceelen, directeur van de Stichting Vluchteling Twitterde dat het ‘ronduit schandalig’ was wat Wilders hiermee zou impliceren. Op mijn Tweets over de verkrachtingsgolf in Zweden en de verkrachtingen in de asielzoekerskampen in Duitsland, reageerde ze niet.

Dat is typisch voor de elite. Wel roepen dat iets ‘schandalig’  zou zijn, maar niet ingaan op de inhoud.

Ik vind vooral het zwijgen schandalig. Om zeer veel reden. Maar vooral omdat zo de Europese beschaving ten onder gaat.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

40 Reacties

 1. @ Koffij

  ‘k Doe het niet vaak, maar heb onlangs naar Wilders optreden tijdens de APB in te kamer gekeken. Vergis is me nu of proef ik nu een soort wellust waarmee mainstream politiek (m.u.v. Wilders) en media het klootjesvolk inwrijven dat de massaimmigratie een voldongen feit is? ‘Resistance is futile’ Alsof het die politiek en media het vuurtje nog eens extra opstoken door dat klootjesvolk heel nadrukkelijk te laten voelen bewust blind en doof te zijn voor oprechte zorg over de leefbaarheid van Nederland bij veel inwoners van dit land? Als dat zo is, waarom dan? Moet er soms een soort machtloze woede en frustatie worden opgebouwd die zich uiteindelijk gaat ontladen in geweld tussen bevolkingsgroepen?

 2. Op dit moment weer een brainwash campagne bij nieuwsuur. Over islamofobie, waar we ons overheen moeten zetten.
  Er is een rol voor de politiek, zegt de ‘deskundige’.

  Waarschijnlijk bedoelt ze de Merkel methode, pak de sociale media en internet aan en zorg dat de waarheid wordt toegedekt.

 3. Schermen met contextloze statistieken is altijd al het favoriete wapen van Wilders geweest. Komt vaak neer op liegen, zoals politici dat routinematig doen. Daarom past Wilders heel goed in Den Haag als verwijtende pot. Maar goed, die verkrachtingsnummers. Uit de link: “volgens een woordvoerder van de HEAE komen verkrachtingen ‘slechts’ incidenteel voor.”

  Laatst was het geschat dat er bijna 200 vrouwen per week verkracht worden in Nederland. Dat is zeg 1 op 15000 vrouwen per week. Voor een centrum met 7500 mensen heb je dus één geval per maand nodig om gewoon Nederlands te zijn.

  Wat is incidenteel? Dan zit iedereen ook nog op elkaar met weinig privacy, teveel tijd en opbouwende agressie. Kampen maken mensen tot beesten.

  Wat betreft Zweden, Julian Assange is nu ook een verkrachter wegens een kapotje en opdringerig gedrag bij iemand waarmee hij al sliep. Ik zou geen statistieken over Zweden gebruiken die hoger werden naarmate ze strengere regels maakten. Dat is een…

  • @Dirk M
   En nu de realiteit:

   Het Nederlands Debat Instituut heeft Geert Wilders (PVV) uitgeroepen tot de beste debater van de Algemene Politieke Beschouwingen; hij heeft daarmee de Debatprijs 2015 in de wacht gesleept.Volgens het instituut leverde Wilders ” een retorisch hoogstandje” tijdens zijn eerste termijn. “Met een snoeihard en zorgvuldig opgebouwd betoog presenteerde hij het standpunt van zijn partij. De climax was het tot twee keer toe opsommen van een lijst gemeenten waar op dit moment volgens de PVV asielzoekerscentra zijn of wellicht komen. Een ijzersterke illustratie die tot groot ongemak in de vergaderzaal leidde, omdat hij daarmee de omvang van het probleem voelbaar maakte”, stelt het instituut.

   Wilders sleepte vandaag nog een prijs in de wacht: de Klare Taalprijs. Die wordt toegekend door de Nationale Jeugdraad (NJR). Deze raad liet tijdens de Algemene Beschouwingen acht jongeren meeluisteren, die vervolgens besloten wie de ‘prijs’ krijgt
   Weinig aan toe…

   • Debat en taalbeheersing zijn uistekende kwaliteiten voor een raspoliticus. Dat was ook mijn standpunt. Dat hij heerst in de debatten, dat heeft geen twijfel. Alleen gaat het nooit over de realiteit daar dus we praten over een meesterzwetser. Qua inhoudelijke ideeën al het zo’n armoedzaaier als het gros in Den Haag. Ik proef vooral sentiment bij hem en dat is het moderne politieke-media circus dan ook geworden. En ik vind het jammer dat Wilders daar niet tegenin gaat, integendeel, hij beheerst het spel het beste. Maar dat gaat de politiek dus nier redden, misschien breekt het gewoon nog sneller af. Misschien uiteindelijke een zegen, de Oorlog, de Staat, de Vluchteling… ze leven allemaal van elkaar….

    • DirkM
     Alleen gaat het nooit over de realiteit
     —–
     Voorbeelden?
     Helaas is hij de enige die de ongemakkelijke realiteit wel benoemt en ook de (enige) oplossing heeft.
     De rest leeft in een soort parallel universum.

 4. .
  M’n hele wezen schreeuwt het steeds weer uit:
  zijn jullie werkelijk zo blind, of is het domweg angst ?
  waarom verheugt zich steeds de misdaad met haar vangst
  en produceert dan ons GEZAG steeds geen Gezags-geluid ?
  .
  m’n hele wezen stoort zich aan uw hypocrisie
  aan U als Neêrlands makste schaap in ons herbouwde hok
  waar was het dat u voor het eerst geen grenzen trok
  en zich verloor in dwaze verten zonder visie ?
  .
  m’n hele wezen…houdt zich enkel op de been
  met dromen over DIE verlichte geesten
  die pogen steun te zijn bij onze trieste queesten,
  dàt biedt wat troost vrienden, maar dàt helaas alleen !
  .

 5. Een interessant Interview van president Viktor Orban van Hongarije door Die Welt 16 -09-15 Zeer realistisch hij verteld wat de EU voor plannen heeft 200 miljoen mensen erbij en dat de EU via Instituten wil regeren Hongarije heeft al 1600 Koptische gezinnen opgenomen die gelijk een Hongaarse pas kregen Orban een man die een hele realistische kijk heeft Dromen zijn hem vreemd http://www.welt.de/politik/ausland/article146497225/Am-Ende-werden-die-Muslime-mehr-sein-als-wir.html via @welt

 6. Al jaren geleden werd al besloten om 56 miljoenen immigranten toe te laten tot de EU.
  Dat is m.i. ook een van de redenen dat Merkel in het begin niet zo wakker lag van de immigratie, die ook nodig was om de bevolkingssamenstelling dusdanig te veranderen dat deze volgzamer is en kritiek op de grootste Godsdienst, de Islam, niet meer mogelijk is.
  Alleen dat de stroom zo groot zou worden en het verzet ook zo groot, had ze niet verwacht.

  Overigens is Merkel ook bezig om de mensen op de sociale media die zich te negatief uitlaten over de Multi culturele samenleving te kunnen aanpakken, in Oost Duitsland was dat immer ook een succes.

  http://www.nu.nl/internet/4123562/angela-merkel-wil-facebook-meer-doet-racisme.html

 7. !!!DE OORZAAK ACHTER DE VLUCHTELINGENSTROMEN!!!!

  ZOU HIER TOCH OOK GRAAG EENS EEN COMMENTAAR VAN DE TWEEDE KAMER GUTMENSCHEN OP WILLEN HEBBEN OF IS ER SOMS OOK WEER MET DEZE BEELDEN GEKNOEID MENEER VAN BOMMEL.

  WARS WERE PLANNED 4 * GENERAL WESLEY CLARCK

  https://youtu.be/-KkNAQIuGZY

  OBAMA SLIPS UP ON LIVE TV SAYING WE ARE TRAINING ISIL

  https://youtu.be/p2NkjNvwuaU

  VOLKOMEN SIMPEL OF OPZETTELIJK ACHTER DE BILDERBERG/NATO AGENDA AANLOPEND HE MARK, DIEDERICH, ALEXANDER SIEBRAND EN CONSORTEN. OH DAT ZACHTE PLUCHE…..MET BIJBEHORENDE EMOLUMENTEN…..

  http://www.veteranstoday.com/2015/08/03/us-trained-syrian-force-captured-by-al-qaeda/

  LET U VOORAL OP HET VAKANTIE KIEKJE VAN jOHN MC cAIN

 8. Een parlement, een gemeenteraad of whatever heb je ook niet nodig. Zeker niet als die louter en alleen bestaat uit mensen die niet door het volk zijn gekozen, maar simpelweg door een lidmaatschap van een of andere dubieuze partij het baantje toegeschoven krijgen. Ze mogen wat mij betreft allemaal naar huis.
  .
  En wat woningen betreft ook daar heb je geen overheid bij nodig. De markt bepaalt hoeveel woningen er gebouwd worden en tegen welke prijs.
  .
  Bestuurlijke vernieuwing zou er toch komen!! Waar blijft die dan?????
  .
  We leven heden tendage in een keiharde dictatuur. Van democratie kun je niet spreken omdat een minderheid haar wil oplegt aan een ‘zwijgende’ meerderheid.

  • Met een man of twintig kan je met gemak dit piepkleine landje besturen.
   Elke week een digitaal vraagje aan het volk wat het wil en daarmee heel openlijk de wensen in verhouding inwilligen. Het kan nooit zo zijn dat 51% een volmacht geeft om alles te doen waar 49% op tegen is. Alleen nu is het zo: 1% is tegen zwarte piet en dan wordt zwarte piet afgeschaft om maar iets te noemen.

   Een totaal andere bestuursvorm is gewenst die in deze snelle communicatie maatschappij waar onze bestuursvorm als middeleeuws bij afsteekt.

   Maar de macht zal niet intern afgebroken worden. Integendeel, het wordt alleen maar vergroot met extra bestuurslagen en ongekozen ambtenaren die van alles verzinnen. Die bestuurlijke vernieuwing zie ik pas komen wanneer de internet/smartphone/facebook generatie die geen tv meer kijkt zich omhoog begint te werken. Als we nog leven en niet afgeslacht zijn door onze nieuwe cultuurverrijkers.

   • “door het lidmaatschap van een of andere dubieuze partij het baantje toegeschoven krijgen”, “extra bestuurslagen en ongekozen ambtenaren die van alles verzinnen”. Dit is precies dezelfde gang van zaken als in de 18e eeuw, toen Holland “bestuurd” werd door de Regenten, zwaar corrupte, stinkend rijke, volgevreten zakenlieden die het niet om het welzijn van het volk ging, maar alleen om zelfverrijking. Frankrijk idem dito.
    De gevolgen zijn bekend: volksopstanden en anarchie, wat na enkele decennia weer tot rust kwam.
    Dit volk is vergeten hoe het in opstand moet komen. Maar als er straks steeds meer incidenten met onaangepaste exoten voor gaan komen en het eigen volk steeds achtergesteld wordt, ga je eigenrichting krijgen. Mensen die hun recht zelf halen en islamitische overvallers en verkrachters aanpakken. Die daarbij geholpen zullen worden door de politie en het leger, die net zo goed afgeknepen worden.

 9. Vervolg
  .
  Het creeeren van werkgelegenheid is een zaak tussen werkgevers en werkwillenden evenzo kunnen die gemakkelijk zelf hun afspraken vastleggen in een CAO. Er behoeven geen uitkeringen te zijn die door de overheid worden gefaciliteerd. Alle werkenden leggen geld in een fonds voor werkloosheid (doen we al), voor AOW (doen we al), voor ziekte (doen we ook al) etc. dus ook hier zou de overheid zich buiten moeten houden. Het leveren van energie aan huizen wordt gedaan door energiebedrijven en ook daar is de marktwerking al zodanig dat de overheid buitenspel staat. En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. In feite zou de overheid zeer sterk kunnen inkrimpen, zich terugtrekken van de burgers en zich bezig moeten houden met alleen die kerntaken zoals ik al eerder opsomde. Dit betekent een enorme afname van ambtenaren op alle echelons, en een afgeslankte regering die toezicht houdt en niet dwingend is.
  .
  I HAVE A DREAM – en zo ook op immigratiegebied.
  .
  WIJ ZIJN HET VOLK.

 10. Nieuw Bestuur ?!
  .
  Ik zit weleens te mijmeren over hoe de maatschappij er eigenlijk uit zou moeten zien. We hebben burgers die met elkaar samenleven en een overheid die een aantal regels voor dit samenleven opstelt / heeft opgesteld om alles zoveel mogelijk naar ieders wens te maken. Die overheid zou maar een beperkt aantal taken mogen hebben zoals: veiligheid van de burgers (politie, recherche, justitie, rechtelijke macht en leger), zorg voor de infrastructuur (aanleg en onderhoud van o.a. wegen, waterwegen, luchtwegen, spoorbedrijf), onderwijs (alle vormen van kleuteronderwijs tot universitair onderwijs), het verstrekken van paspoorten en het mogelijk maken dat onze burgers veilig andere landen kunnen bezoeken (diplomatieke diensten). Dat is de kern van het geheel. Voor alle overige zaken hebben we GEEN overheid nodig. Een overheid hoeft geen bemoeienis met werkgelegenheid te hebben, zich niet te bemoeien met zorg (doen verzekeraars).
  .
  Lees het vervolg

 11. https://www.youtube.com/watch?v=-30gF6WB-GY

 12. Misschien valt het mee met die meereizende jihadstrijders.
  Het merendeel van de ” vluchtelingen” zijn moslim, maar dat niet alleen, ze komen uit een land met de sharia in de praktijk.
  Dus zo veel scheelt het nou ook weer niet met hun denkbeelden en ideologie in verhouding tot IS. Die doen er nog een tandje bij.

  Het Merkel regime met in het kielzog onze politici zien alleen vluchtelingen.
  Dat is werkelijk het enige wat ze zien en waar barmhartigheid voor op zijn plaats is.
  Geen enkel negatief toekomstperspectief wat het betekent om deze mensen met een 1000 jarige achterstand op ons in onze woonwijken te dumpen.

  Zo tergend dom en verraderlijk kom je nergens tegen. In geen enkel land.

 13. *) Pechtold zei vanochtend dat de natiestaat z’n langste tijd gehad heeft. Merkel heet de wereld welkom en zegt dat islam het land zal bezetten en veranderen. Juncker had het over massamigratie als speerpunt.
  .
  Die mensen zijn dronken met hun utopische gedachten. Onder dreiging of met geweld mensen in een keurslijf dwingen werkt niet. Heeft nooit gewerkt. Onze verlichte humanitaire ideeen zijn geen universele waarden die vanzelf verschijnen als doel van een evolutie, en dus wel worden overgenomen door ‘wat primitievere culturen’ als ze eenmaal gewend zijn. Al eerder geschreven hierboven ergens. Evolutie heeft geen doel. De eerste de beste bioloog kan dat uitleggen.
  .
  Het lijkt wel een nachtmerrie. Dit kan enkel op diepe ellende uitdraaien, als duidelijk wordt dat dit ‘nobele’ project onze samenlevingen wereldwijd heeft ontwricht.

 14. Hou maar op. Er is moedwillig een massa-immigratie op gang gezet met als doel wereldwijd natiestaten te ontmantelen (* Pechtold). Geen aluhoedjes-werk, dit is de agenda. Peter Sutherland (Goldman-Sachs, Bilderberg, UN, EU, Vaticaan) legt het gewoon uit in deze video:
  https://www.youtube.com/watch?v=RgSsM3MGLuk
  .
  De man ziet nationalisme als grote bedreiging van de mensheid omdat het mensen het idee geeft beter te zijn dan een ander, en dat klopt niet, volgens hem. Culturele identiteit moet kapot. Optuigen EU gaat niet snel genoeg, geeft hij in de video aan.
  .
  Dit is dus waar Bilderberg en al die clubs om draaien. Een elite van regenten die een eenheidsworst van de mensheid wil maken. Een wereldwijde fluwelen conservatieve dictatuur waarin elk risico is uitgebannen en er over je wordt beschikt van de wieg tot het graf. Oorlogen komen goed uit nu, miljoenen vluchtelingen. Islam komt goed uit. Polarisatie binnen gemeenscha
  .
  Het zou me niets verbazen als er religieuze motieven…

  • (edit, tekst was bij twee zinnen afgebroken.
   “Polarisatie binnen gemeenschappen.” en “Het zou me niets verbazen als er religieuze motieven in het spel zijn.”)

   • @ EHV 69

    “Het zou me niets verbazen als er religieuze motieven in het spel zijn.”

    En daarmee doel je op?

    • Dat mensen die dit uitvoeren denken dat ze geroepen zijn. Nogal wat beleidsmakers zijn religieus. En dan niet van het zweverige type ‘er is vast meer tussen hemel en aarde’, maar behoorlijk fundamentalistisch. Sommigen geloven echt in de bijbelse eindtijd en dat ze gekozen zijn om een taak te vervullen. In de VS komen politici hier meer expliciet voor uit dan bij ons. In landen als Iran vormt het openlijk de basis van beleid (bevordering van de islamitische eindtijd, de 12e imam).

 15. Nu hebben we ik weet niet hoeveel beelden van ” vluchtelingen” gezien.

  Altijd zien we kinderen met vrouw of oude man voort sjokken. Man met baby op de arm met gezicht onder bloed. Meisjes.
  Nooit zie je de jonge mannen alleen.
  Altijd wordt er gefocust op het meest tot de verbeelding sprekende emotie object.
  Kwetsbaar zielig, hulpbehoevend.
  Meewerkende propaganda van onze MSM om de jihadstrijders onder de lenzen door een veilige binnenkomst te garanderen.

 16. Gisteren hoorde ik tijdens het debat dat Wilders niet met een oplossing komt. Gek is het dat zij dat niet horen of niet willen horen. De oplossing is dan ook heel eenvoudig. De grens dicht. Uit de unie. En het overschot aan opvretende economische vluchtelingen terug. Heel simpel en effectief. Wilders heeft gelijk.

 17. Een klein bommetje. Woonjaren als het AOW tijd is. De vijftig x 2 = 100%. Vandaag een probleem bedekt met liefde. Bijstand, uw geld, zorgt voor legale aanvulling bij niet voldoende van gast en andere door VVD èn links uitgenodigde buitenlanders. Uw AOW word gekort via de bekende methode van inschrijving of nieuw paspoort aanvraag. Dat gaat spannen als nieuwe aanvraag gaan doen. Uiteindelijk worden zij een democratische meerderheid.

 18. In oorlogsomstandigheden wordt verkrachting vaak als strijdmiddel gebruikt.
  In “Dar al-Harb” (het huis van de oorlog) heeft de mainstream Mohammedaan met ondersteuning van heilige teksten een handig excuus en/of toepasselijke motivatie om vrouwen zonder hoofddoekje naar believen te misbruiken.

 19. We hebben helaas te maken met “ouwe hoeren”.
  Dit zijn de bestuurders en de vele politici die niks anders kunnen maar zich verstoppen achter een breiwerk van termen ,regeltjes,EU geneuzel en iets wat ze solidariteit noemen.Ze staan ver weg van wat er feitelijk gebeurt en hopen dat ze gelijk krijgen.
  Net zoals de media die een foto van een huilend kind laten zien en dan zeggen : “dat wilt u toch niet. wij zijn toch beschaafd”
  Wat in godsnaam heeft dat met de problemen te maken. Net zoals rondlopen met een bord “vrede voor iedereen”
  Grenzen dicht,alle bootjes in beslag nemen en terugsturen is een eerste aanzet.

  • Politici zijn hoeren ja precies. Eigenlijk zijn het door en door gechanteerde door geld macht of sex(pedofilie) lamstralen te lui om met hun handen te werken en vooral zijn het de boodschappenjongens van de bankiers/multinationals/militaire en andere industrieen zo simpel is het.
   Zodra zij van hun opdrachten afwijken worden ze afgeserveerd in het gunstigste geval of gePimFortuyniseerd in het ongunstigste geval.
   Stemme heeft dan ook geen zin, alleen een Volkstribunaal en een massaal sterk volk dat gezamenlijk(!) zelf het heft in handen neemt.
   Maar ja hoe krijgen we dat voor elkaar, als het gros uit schapen, linkse idioten en hjoernalisten bestaat.

 20. Ik weet niet hoe het met jou is Joost, of met anderen die reageren, maar mijn dochter, moeder van twee kinderen (en journalist), zit echt al te kijken en te rekenen waar naar toe te gaan als hier echt de vlam in de pan uitbreekt. En ze wil ons (mijn vrouw en ik) mee hebben. En eigenlijk zitten we hier precies goed. Alles wat ons hartje begeert.
  Overigens zouden we ook kunnen vertrekken op een paar op te lossen dingen na.

  Wanneer over geheel Nederland Testosteron bommetjes en jihadstrijders worden uitgerold is er geen vluchten meer aan. De vijand zit overal. Al vaker heb ik het voorbeeld van dijkdoorbraken van Flevoland genoemd plus aanslagen in elke stad en dorp met een flinke bom erop en Nederland bestaat niet meer.
  Het beroerde is: Het kan dit jaar nog.
  Of er dan nog veel gelachen en boe geroepen wordt om Wilders taalgebruik waag ik te betwijfelen. Maar het gaat wel erg snel allemaal.

  • Ik hou van Europa en dacht mijn hele leven te blijven in het continent waar ik geboren ben en mijn hele leven geleefd heb. Heb hier ook een mooie carrière die ik niet graag zou achter laten. Het zou mijn hart breken om weg te gaan maar geloof het of niet, ik ben echt concreet aan het plannen. Mijn paspoort ga ik nu toch – zonder concrete reisplannen buiten Europa – vernieuwen. Ook al allerlei info opgezocht op websites en zo, qua werk en immigratie. Ik denk echt dat alle grote financiële beslissingen die ik vanaf nu neem in mijn achterhoofd zullen hebben dat ik hier plots heel snel mijn boeltje zal moeten pakken. En dat terwijl ik van middelbare leeftijd ben. Ik ben ook alleen, wat enerzijds een voordeel is maar anderzijds het ook wel extra hard zal maken. Hopelijk komt het niet zo ver maar ik heb er geen goed oog in en ik bereid me zowel mentaal als praktisch voor op het ergste. En te zeggen dat mijn grootouders vluchteling waren in WOI. Alles komt terug.

 21. Juist als inderdaad mensen door de instorting van onze normale structuren worden bedreigd en gaan emigreren uit Nederland naar zeg b.v. Canada dan zal de verdunning van de Oorspr Nederlandse bevolking nog sneller gaan.
  Dan nog een gezinsgereniging of beter een familie-hereniging erover heen en Nederland is TOTAAL ISLAMITISCH! Veroverd op een uiterts geraffinineerde manier van binnenuit door het paard van Troje (vol testosteron bommen) binnen te halen.

  We (bedoeld de linksen en de politiek) lijken wel gek.

  Enige oplossing is zo snel mogelijk dit Kabinet eruit trappen en zelf het heft samen met de protesterende politie in handen nemen!!!!!

  een snel want het is al 1 minuut OVER 12!~!!!

 22. En dan die gore leugens van de kliek: het probleem is niet simpel op te lossen.
  Alle Europese marines hebben nog steeds genoeg schepen ( VELE HONDERDEN!!! ) om de kusten van Libië en Turkije VOLLEDIG af te sluiten. Liever helpen ze de gelukszoekers aan land te brengen.
  En dan het gelul: als we de grenzen sluiten nemen ze “landweggetjes”. Alsof er nog één binnenkomt als hij weet dat hij nooit asiel krijgt. En zo wordt de kudde door kliek en media ( vooral NOS benadrukt nu: er is geen simpele oplossing ) geïndoctrineerd. En velen tuimelen erin: ik wens ze alle slechts toe.

 23. Rusland helpt Syrie met het opzetten van een vluchtelingen kamp in Hama, een middel grote stad, inclusief levensbenodigdheden zoals keukens, voedsel en verwarming. In een gebied gecontroleerd door het Syrische leger. Zal wel weer veroordeeld worden door het huichelachtige westen.
  http://rusvesna.su/news/1442489712
  Dit artikel is (nog) niet vertaald in het Engels.

 24. Het zwijgen is onbegrijpelijk. Het is alsof mensen totaal geen idee hebben van wat er in de wereld speelt. Alsof ‘onze’ verlichte, humanitaire kernwaarden universeel zijn. Of zelfs superieur, bestand tegen onredelijkheid. Alsof de mens iets speciaals is ipv een primaat die maar net komt kijken.
  .
  Opmerkelijk artikel Daily Express. Mij niet bekend hoe betrouwbaar dit is.
  “Secret plot to let 50million African workers into EU”
  http://www.express.co.uk/news/uk/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU

 25. Dit is bestuurlijk fascisme, volledig gestuurd door politici, die hun wil opleggen aan de oorspronkelijke bewoner, door de democratie te beperken m.b.v. de constructie Europa. Over enkele decennia beschikken de politici dan over nieuw kiezersvolk, die wat minder als gewoon ervaart en denkt in een democratisch systeem te leven, maar uiteraard minder mens is.
  De nu functionerende politici zitten gevangen in een matrix en kiezen voor zichzelf, je moet toch wat?

  • ‘snurker’: Ze kunnen toch ook gewoon eerlijk zijn? Of is dat voor hun buitengewoon moeilijk, omdat ze dan, waarschijnlijk voor het eerst, het gluipercircuit moeten verlaten?

   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 26. Wilders was fenomenaal en het antwoord van Rutte erop was dat van een politiek correcte wegkijker, ontkenner, leugenaar en landverrader. En met hem de hele kliek: ook ALLE ANDERE partijen. De ondergang is nu definitief ingezet: geen houden meer aan. De TK blijkt vol te zitten met mensen die zich uitsluitend om “zielige vluchtelingen” druk maken en volkomen schijt hebben aan de NL bevolking. Ze omhelzen die gore gewelddadige ideologie en haten Wilders tot op het bot. Wat een schandalige vertoning in dat imbecielenhuis genaamd volksvertegenwoordiging.
  Verkrachtingen, misdaad, islamisering en uitzuigen van de bevolking: het gaat allemaal gebeuren en Rutte en zijn kliek werken BEWUST mee!
  Zonder directe opstand: vergeet NL. Het is gebeurd.

 27. Wilders werd toch gewoon weggehoond toen hij aangaf het volksbelang te dienen.
  Zoiets achterlijks als volksbelang vonden de bijzit politici erg vermakelijk.

  Wat mij voor de miljoenste keer opvalt is de vreugde om weer te mogen babbelen over het moeilijke immigratie probleem. WEER een probleem erbij om lekker over te kissebissen.
  Volgens mijn observatie is 95% van de problematiek een ZELF gekozen en veroorzaakt probleem. Onze politieke leiding zijn er in de eerste plaats om problemen zelf te veroorzaken of problemen zich toe te eigenen wat eigenlijk op hetzelfde neerkomt. Zo wordt er meer macht en werk aangeleverd om zichzelf onmisbaar te maken. Zonder politieke leiding bestaan er 95% van de problemen eenvoudig niet.
  Er moet echt een totaal maar dan ook totaal andere leiding komen, want zo gaat dit niet langer. De enige die zich als volksvertegenwoordiger waar maakt is geert Wilders. Die heeft het door. De anderen zijn vijanden van het volk.

  • Tja ‘Pieter G’, leuk of vooral ’trendy’ kwekken aan de bars van ‘de Zwart’, dé Pels’ of ‘de Schouw’ is iets heel anders dan werkelijk MOED hebben om dàt te zeggen in de media wat vooral NU gezegd MOET worden!
   En wel: * Dat we ons door deze Jan Lafbek politici een enorme molensteen om de hals in huis halen, financieel èn sociaal.
   * Dat vooral de islamieten die binnenkomen zich zeker niet aan ONZE waarden en normen zullen aanpassen.
   * Dat de megablunder van die ‘Open Grenzen’ van het verdrag van Schengen, toen besloten door Rozewolk politici, zich dubbel en dwars gaat wreken!
   * Dat deels Wilders in Nederland en grotendeels Thilo Sarrazin in Duitsland gelijk zullen krijgen, ook al wordt nu telkens Geert op TV door de Hilvo-farizeeërs een mes in de rug gestoken zodra de gelegenheid zich voordoet!
   De HRM (Hoofd Riool Media) objektief? Vergeet het maar!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 28. leuke video voor mevr tineke ceelen ,

  weet ze alvast wat de vrouwen van Nederland te wachten staat. Zal ook hier wel weer door de staatspropagandadienst met de ANP voorleesmoders weggewassen worden

  https://youtu.be/rSOOsmv7A_I

  ps cijfers van toegnomen verkrachtigen liggen gewoon vast en zijn opvraagbaar hoor Zweden staat nu als tweede op de wereld ranglijst voor verkrachtingen net onder Lesotho zuidafrika