Vader Aylan zelf mensensmokkelaar

Door Joost Niemöller

De foto van het aangespoelde lijkje van het jongetje op de Turkse kust, werd overal in de media getoond als een foto die verder geen commentaar meer zou behoeven. Deze foto werd het icoon van de pro-immigratie lobby in Europa, en zou ertoe moeten dienen om alle argumenten over illegale immigratie de kop in te drukken.

Het zou dan ook onbehoorlijk zijn om vragen te stellen over de achtergronden bij deze foto.

Maar wat is het echte verhaal? Dat begint nu stukje bij beetje naar boven te komen.

In de Australische pers verscheen vandaag een opzienbarend bericht.

Dat vormde de bevestiging van filmpjes die al eerder via Twitter te zien waren.

Hierin spreekt een Irakese vrouw, Zainab Abbas, die ook op het bootje zat. Ze verloor haar beide kinderen. Ze vertelt dat de bestuurder van de boot de vader van het beroemde jongetje Aylan Kurdi  was.

Zainab Abbas betaalde aan vader Kurdi en een andere man in een café tienduizend dollar.

Ms Abbas claimed she met Mr Kurdi and another man in a cafe and handed over $US10,000 to get them to Europe.

Mede omdat hij zijn eigen vrouw en kinderen aan boord had, werd haar verteld dat ze er vertrouwen in kon hebben.

Maar de situatie was desastreus.

Er waren te weinig zwemvesten aan boord. Het bootje was ook te vol geladen. De vader voer veel te hard.

De man van Zainab Abbas waarschuwde Kurdi nog: Langzamer! Maar Kurdi wilde niet luisteren.

Her husband had asked Mr Kurdi to slow down, but he didn’t listen, she said.

Het bootje sloeg om bij een golf.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

29 Reacties

 1. De meest uitgesproken haat die in Nederland voorkomt, is die van de goedmensen tegen de PVV-aanhangers.
  Verder is het zo dat het PVV-electoraat voornamelijk uit laagopgeleide autochtonen bestaat die van een uitkering afhankelijk zijn,
  Die laatste groep kun je dus het beste pakken door nog meer immigranten toe te laten (met enige collateral damage).
  Volgens mij is dit het belangrijkste mechanisme achter het gastvrije toelatingsbeleid.
  Dat geldt ook voor andere EU-landen.

  • @Koos
   Ik heb eens een statistiek gezien van de Hond waar opleiding, inkomen. etc goed te zien was. Het was zeer tijdelijk te zien., maar ik weet de verhoudingen nog goed.
   Daarbij had juist de SP verreweg de meeste kiezers met de laagste opleiding.
   De PVV zat op het gemiddelde.
   Maar in verhouding tot de opleiding verreweg het HOOGSTE inkomen van alle groepen! Met een hoge universitaire opleiding mag je een hoger inkomen verwachten, maar het hoge inkomen van de PVV aanhangers was zeer opmerkelijk te noemen.
   Die doen het VEEL beter in economische zin dan van hun opleiding verwacht mag worden.
   Een verklaring daarvoor werd niet gegeven. Maar de enige verklaring is een meer dan gemiddelde aantal zelfstandigen die het beter doen, en mensen met een baan die het beter doen.
   Overigens bleef deze statistiek maar vrij kort staan.
   Misschien voor sommigen toch te pijnlijk om te constateren dat nu juist de PVV aanhangers de motor van onze samenleving zijn.

 2. Migrant Crisis: The Footage the Media Refuses to Broadcast

  https://youtu.be/ZV315xqbRK8

 3. Vlucht. Prob. De oorz. General Wesley Clark: Wars Were Planned – Seven Countries In Five Years
  https://youtu.be/9RC1Mepk_Sw

  Official from oil rich ‪Kuwait‬ refuses to take in ‪Syrian‬ refugees
  https://youtu.be/SzPMAhl5_xs

  http://www.infowars.com/saudi-arabia-has-100000-empty-air-conditioned-tents-that-can-house-3-million-people-yet-has-taken-zero-refugees/

 4. Laatste nieuws over de Palestijnen:

  Palestijnse beweging Leger van de islam heeft zich bij de terreurorganisatie Islamitische Staat aangesloten.

  Zo weten we ook weer waar Israël en uiteindelijk wij mee te maken hebben.
  Is er niet een andere hooggeplaatste moslim die ervan Overtuigd is dat Israël binnen 25 jaar verleden tijd wordt.

  We zijn in oorlog en velen die er toe doen halen onze doodsvijanden binnen om een soort collectieve zelfmoord te bewerkstelligen.
  We zullen het zien de komende tijd.
  Komt er nog een actie tegen alle islamitische waanzin?
  Graag een beetje snel want het komt allemaal wel erg dichtbij.

 5. Nog even ter herinnering: JUNCKERS ” NAZI VERBINDUNGEN”
  “Junckers Vater kämpfte für Hitler im zweiten Weltkrieg. Sein Schwiegervater war Nazi-Sympathisant, der Juden in seinem Heimatland Luxemburg verfolgte”.
  En “onze” Rutte zoent deze Nazi. Dan lijkt het dat hij ons en ons land heeft verkocht. Zou dat nog terug gedraaid kunnen worden met een nieuwe regering.
  Zou Pechtold ook een Nazi zijn? Die komt bijna klaar als hij over de EU en dus overJuncker praat.

 6. Madness of Blockading Syria’s Regime / Robbert Parry

  “The U.S. State Department is trying to block Russian supplies going to Syria’s embattled government despite the risk that collapsing the regime would create a vacuum filled by the Islamic State or Al Qaeda, another nightmare dreamt up by the neocons and liberal hawks, writes Robert Parry.

  It appears that hardliners within the Obama administration have placed the neocon goal of “regime change” in Syria ahead of the extraordinary dangers that could come from the black flag of Sunni terrorism raised over the capital of Damascus. That would likely be accompanied by the Islamic State chopping off the heads of Christians, Alawites, Shiites and other “heretics” and/or Al Qaeda having a major Mideast capital from which to plot more attacks on the West.

  https://consortiumnews.com/2015/09/10/madness-of-blockading-syrias-regime/

  • Het is zeker zorgelijk Zeker nu dit allemaal gebeurd buiten de United Nations om In feite hebben enkele lanen besloten om in Syrië een machtsovername uit te voeren al lang voor 2011 Nog erger als de Five Eyes USA, UK, Canada , Australië en Nieuw Zeeland hier een front hebben gevormd zowel in Oekraïne, Georgië en nu Syrië en wij Nederland mogen mee doe n buiten de UN om In mijn perceptie is dit gewoon Internationale Maffia Al-Capone die een overname doet en dat krankzinnige bommen gooien We weten dat onze kleinkinderen de rekening gaan betalen

   • Vlucht. Prob. De oorz.

    General Wesley Clark: Wars Were Planned – Seven Countries In Five Years
    https://youtu.be/9RC1Mepk_Sw

 7. Inmiddels gaan de Apeldoornse huizen open om de “vluchtelingen” te voeden.
  Wat ik me dan afvraag of daar joodse mensen, Lesbische koppels, een homo stel, dan wel atheïsten, of afvallige moslims tussen zitten?
  Een combinatie is ook mogelijk.
  We weten hoe een gemiddelde orthodoxe islamiet denkt over genoemde voorbeelden.
  Krijgen die nog bepaalde instructies anders dan kip en rijst geven zonder alcohol aan tafel?
  Hoe ver gaat de aanpassing van de Apeldoornse goedmens?
  Wordt de tienerdochter nog even snel besneden om de welkomstsfeer te benadrukken? Is de zwarte stof in Apeldoorn inmiddels uitverkocht om de vrouwen te bedekken.
  Honden en katten afgemaakt, die zijn immers onrein.
  En ga zo maar door.
  Die goedmensen zijn er maar druk mee om alles op orde te krijgen en in de smaak te vallen van alle nieuwe cultuurverrijkers.

 8. Ondanks alle goede teksten die ik hier lees….zonder revolutie komen we er niet. Het is jammer, maar helaas want een andere uitweg voor u en uw (klein)kinderen is er niet. De mogelijke oplossingen zijn m.i. aanwezig maar we durven niet. Ook op bijv. GS gaat het enkel om een referendum pro of contra maar niet om de basis van het bestaan. Velen hebben in WO2 onterecht vervroegd hun leven verloren; het bleek met de kennis van nu een zinloze excercitie. Binnenkort gaat Nato (i.c. VS) ons vragen (nee opdringen) om een forse oorlog aan te gaan om een aantal landen tot de orde (welke) te roepen. De EU meent hiervoor ons mandaat te hebben. De rest mag u zelf invullen.

 9. @ LKJ

  Vergis je niet. Werkgevers in West Europa hebben de afgelopen 30 tot 35 de wind mee gehad met het laaghouden van de lonen. Eerst was daar de vrouwenemancipatie die het aanbod van arbeid ruimt hield, later de val van de Muur die het mogelijk maakte om een blik met Oosteuropees personeel open te trekken of bedrijfsactiviteiten te verplaatsen naar Oost Europa. Duitsland en Oost Europa, maar ook Spanje en Italie staan echter een sterke vergrijzing te verwachten met een bijbehorende krimp van de beroepsgeschikte bevolking. Nederland is wat dat betreft echt een uitzondering.

 10. @LKJ

  “This flow of refugees is a worry for the European populations, but is warmly encouraged by German business leaders. In December 2014, the German « boss’s boss », Ulrich Grillo, hypocritically masking his interests behind a trickle of fine sentiment, declared to the DPA : « This counry has been open to immigration for a long time, and it must remain so ». « As a prosperous country, and also out of Christian love for our neighbours, our country should be able to welcome more refugees ». And again : «I want to be clear – I am in no way close to the neo-Nazis and racists who are meeting in Dresden and elsewhere ». More seriously : « Because of our demographic evolution, we are consolidating our growth and prosperity through immigration » [1].

  This speech uses the same arguments as those used by the French business leaders in the 1970’s.”

  http://www.voltairenet.org/article1886

  • De Atlanticist en pro-TTIP Grillo “nahm 2013 an der Bilderberg-Konferenz in Hertfordshire teil”. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar deze Gillo wordt gerekend tot de globalisten, en dat zou mede zijn enthousiasme voor balkanisering kunnen verklaren: “Die deutsche Wirtschaft unterstützt gerne das Globalmanagement ihrer künftigen Diktatoren” http://www.clubderdenker.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=231:die-verschwoerung-einer-theorie&catid=41:welt&Itemid=58

 11. Er is helemaal geen behoefte aan laaggeschoold personeel. Er is nu al veel meer aanbod dan vraag. Waar zijn dan die vacatures die de werkgevers niet kunnen invullen? Aantal banen gaat krimpen, niet groeien. ( Robotisering, automatisering enz )

 12. Excuses voor het nogal uitgebreid overnemen van het artikel door Thierry Meyssan, maar het stuk is in mijn ogen een mustread. (kost je minder dan 10 minuten). Wat velen hier al vermoeden wordt door Thierry Meyssan bevestigt: aan die plotseling oplaaiende vluchtelingencrisis zit (los van het daadwerkelijke door oorlogsgeweld in het MO veroorzaakt menselijk leed, waaronder dat van enorme vluchtelingenstromen) een doordringende stank van manipulatie. Qui bono? Volgens Thierry Meyssan zijn dat de werkgevers die, net als in de jaren ’70, verlegen zitten om laaggeschoolde goedkoop personeel en de NAVO die, onder leiding van de VS en de UK kost wat het kost van Assad af willen.

 13. De Lügenpresse en een regering van Leugenaars hebben al lang een verbond gesloten. Dat resuteertin dit soort berichtgeving en het uitblijven van rectificaties. We zijn in een tirannie terecht gekomen,waarin waarheidsvinding in alle lagen justitie en bestuur iets ongepasts lijkt, als hierdoor het ideologische doen van de Gutmensch – de nieuwe Fascist in wezen – niet bereikt wordt. De gehanteerde methoden beginnen ook aardig overeen te komen met die van de zwart- en bruinhemden. Radio 1 kan de race om de meest demagogische radiozender met Radio Pyong Yang 1 glansrijk winnen. Het Bestuur en de journalistiek in Nederland (maar ook Zweden,Duitsland,Frankrijk enz) is een open riool geworden voor 99%. Als ik terugdenk aan het Migratiedebat ,is dit een uiterst welwillende en vriendelijke omschrijving voor het schorem dat bezig is NL te vernietigen. Van het Torentje tm de burelen van MSM en de NPO.
  Hulde aan Joost,dat hij onafhankelijk, kritisch blijft berichten en analyseren.

  • Geheel mee eens.
   Wat de propagandamedia betreft. luister ook even naar Mark Mitchell (ex. Wall Street Journal): “Journalism is dead” https://www.youtube.com/watch?v=D7E1PvjMh7U

 14. @ arjope
  70% -80% Syriërs is soenniet. Vandaar de opstand tegen Assad. Die is Alewiet en die maken maar 10% van de bevolking uit. ( Alewieten is een shiitische stroming ) Verder waren er haast 10% christenen en druzen.
  Daarom wordt Assad gesteund door het shiitische Iran.

 15. vervolg

  So far, NATO, or in other words the international armed branch of the United States, has not reacted. But according to its most recent missions, the Atlantic Alliance is reserving for itself the possibility of military intervention if the migrations should become important.

  Since we know that only NATO is capable of publishing false information on the front page of all the newspapers of its member states, it is very probable that it has organised the present campaign. Besides which, the fact that all migrants are represented as refugees fleeing the war zones, and the insistance about the supposed Syrian origin of these migrants, allows us to suppose that NATO is preparing a public action linked to the war which it is secretly waging against Syria.

  citaten overgenomen uit:

  The phoney « refugee crisis » door Thierry Meyssan

  http://www.voltairenet.org/article188623.html

 16. De ontmaskering van de NL media als een Goebbels maffia en een verzameling politiek correcte idioten, staat nu wel vast.
  Elke geloofwaardigheid hebben de journalistieke Gutmenschen verloren.

  • Ja, aheum, sorry ik lees dit dus net; maar willen jullie aub (AUB!!) iets verder de geschiedenis ingaan dan de MSM je aangeeft? Niet persoonlijk hoor, maar those “ieevoool nazis who want to kill 6 million jews” waren eigenlijk niet zo “ieevoool”.

 17. vervolg

  Furthermore, at the start of the war against Syria, Qatar printed and distributed false Syrian passports to jihadists from al-Qaïda so that they could convince Atlantist journalists that they were « rebels », and not foreign mercenaries. False Syrian passports are today distributed by certain smugglers to non-Syrian migrants. The migrants who accept them rightly believe that these false papers will facilitate their welcome in the Union. Indeed, since the member states of the European Union have closed their embassies in Syria – except for the Czech Republic and Romania – they have no way of checking the validity of these passports.

 18. Since the « Arab Spring », in 2011, the number of people attempting to cross the Mediterranean and enter the European Union has augmented considerably. It has more than doubled, and rose to 626,000 in 2014.

  More than two thirds of the migrants are men. According to their declarations, more than half of them are between 18 and 34 years old. So, generally speaking, this is not a family issue.

  Contrary to the information presently being published by the media, less than a third of these are refugees from war zones : 20 % are Syrians, 7 % are Afghans, and 3 % are Iraqis.

  The other two thirds do not come from countries at war – they are for the most part economic migrants.

 19. Bij DWDD laten ze nu ook steeds een “gezicht” zien van een asielzoeker en in een verhaaltje horen wie de persoon is.
  Ze gaan er gemakshalve maar van uit dat iedere asielzoeker altijd de waarheid spreekt terwijl bewezen is dat er veel gelogen wordt om een verblijfsplaats te krijgen.
  Logisch dat er veel gelogen wordt, want wat heb je te verliezen.
  De emoties hebben de boventoon en rationeel denken is verdacht zo niet racistisch.
  Wat mij ook opvalt is dat er niet gesproken wordt over Sjiieten,want in Syrië zijn de meeste moslims Sjiiet.Terwijl Turkije Soenniet is .Iran is bijna volledig Sjiiet en neemt niks op,merkwaardig

  • Arafat en de zijnen zijn alevieten, die zijn een stuk gematigder dan de sjiieten van Iran, daar zou een verklaring kunnen liggen. Want het mag duidelijk zijn, wij moeten alles opnemen want anders racistisch volgens de goedmens maar de islamitische landen weten precies wie ze niet in huis willen hebben en beginnen daar dan ook niet aan. Geen haar op hun hoofd die daar aan denkt, en niemand van de goedmensen zal tegen hun hysterisch racistische fascistische intolerante xenofoben beginnen te krijsen want daar hebben ze de ballen niet voor, stelletje land verradende schijtlijsters zijn het.

 20. Fantastisch hoe je die laaielichters bij de publieke omroep naar hun morele begrafenis leidt.