Vrouw hoorde hoe ‘vluchtelingen’ haar verkrachting beraamden

Door Joost Niemöller

De woede over de ‘vluchtelingen’ in Nederland wordt steeds groter. In Oudenbosch is er een opmerkelijk initiatief. Mensen willen daar het plaatselijke voetbalveld kopen, zodat het niet omgetoverd gaat worden in een AZC.

Het enorme tentenkamp in Nijmegen kan ondertussen niet snel genoeg af zijn. De gemeenten zijn door al hun bestaande opties heen.

De berichten uit Kroatië maken duidelijk dat we hier  nog maar aan het begin staan van vele tienduizenden meer. En het gaat ons dus heel veel kosten.  In Duitsland worden Duitse huurders kennelijk uit hun woningen gezet om plaats te maken voor de ‘vluchtelingen’

Maar goedwillende Nederlanders blijven spullen aanslepen. Hebben die enig idee voor wie ze dat doen? Met andere woorden: wie zijn deze ‘vluchtelingen’?  De berichten over de verkrachtingen, aanrandingen en kindermisbruik stemmen niet gerust. Ook niet dit bericht waarin wordt verhaald dat ‘vluchtelingen’ in Duitsland over alleenstaande vrouwen heen pissen. Volgens sommige media is er in Duitsland al sprake van een verkrachtingsepidemie.

Van het onderstaande filmpje, zo te zien van de Hongaarse tv,  met een vrouw die per ongeluk verzeild raakte in een trein met ‘vluchtelingen’ in Hongarije, word je ook niet gerustgesteld.  De vrouw is Oekraïens en verbleef in het Midden Oosten. Ze kent de cultuur, en ze kent ook Arabisch. Ze hoorde hoe mannen met elkaar bespraken om haar te verkrachten, aangezien ze er niet islamitisch uitzag, en ook ging het erover wie ze konden beroven. Gelukkig voor haar kwam het niet zo ver. Ze wist zich op tijd uit de trein te wurmen.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

12 Reacties

 1. http://www.syriahr.com/en/

  Dat Syrische observatorium vd mensenrechten is van naam veranderd. Same thing, zelfde leugens.

 2. Europa heeft jaren de tijd gehad de vluchtelingenstroom via de Middellandse zee aan te pakken: mensensmokkel aanpakken, Italië en Griekenland te hulp komen en de nep’vluchtelingen’ terugsturen. Maar men heeft jarenlang niets gedaan, jarenlang Italië en Griekenland laten barsten. Alsof je in een keuken urenlang een kraan laat lopen zonder in te grijpen, en dan, als de keuken volledig is ondergelopen, in plaats van de kraan dicht te draaien, het wegstromende water gaat verdelen over de rest van het huis…

 3. Ik heb gisteren het slotfeest van 200 jaar koninkrijk gezien. Eigenlijk een raar gezicht om een illegaal koningshuis die ook vluchtelingen waren in de WO2,naar foto’s zitten te kijken van mensen die tijdens de WO2 hier in Nederland hebben geleden. De familie zelf was druk bezig om hun vermogen veilig te stellen. Een laf koningshuis die afstand heeft gedaan van de troon door zich in Engeland te vestigen. Daarna is de wet aangepast die niet in de staatscourant is gepubliceerd en niet rechtsgeldig is. Zou het daarmee te maken hebben dat er zoveel illegalen binnen mogen komen. Het schept wel een band illegalen en een illegaal koningshuis. Een beetje hypocriet allemaal. Een illegaal koningshuis die voor een groot deel eigenaar is van Shell en dus van Nam en bezig is de huizen te vernielen van hun eigen burgers in Groningen. Met wat voor een patriottisch gevoel zouden zij hebben geluisterd wanneer er werd gezongen over mooi Nederland. Aan welk land zouden ze hebben gedacht.

  • Ik heb niet gekeken, maar zapte er wel langs, en zag toen Willeke Alberti, voor een enorme foto van…Ik dacht, wie is dat ook alweer, en herkende toen Theo van Gogh. Maar…schuin onder zijn foto was een, ook enorme foto van zijn moordenaar gemonteerd! Een soort ‘dubbelportret’ dus…
   Toen wist ik alweer hoe laat het was. Men had het kennelijk niet aangedurfd een portret van van Gogh alléén te tonen. Dat zou immers opgevat hebben kunnen worden als ‘discriminerend voor de moslimgemeenschap’. We moeten immers ‘met elkaar samenleven in een veelkleurige maatschappij’, en dan moet iédereen vertegenwoordigd worden, ook moordenaars.
   Maar stel je even voor: een dubbelportret van Pim Fortuyn en zijn moordenaar…Niet voor te stellen, toch?

 4. Heel snel zullen de regentenkliek en de media ook in NL bloed aan hun handen krijgen. Het is wachten op slachtoffers. De wrede veroveringsideologie islam heeft deze parasieten en uitzuigers gemaakt tot gewetenloze schoften.
  Wij gaan dingen meemaken die ons verstand te boven gaan. De hel van de achterlijke religies bestaat niet, maar wel de hel op aarde. En daar zorgen de Gutmenschen van regentenkliek en media wel voor.

 5. Het protest of de woede in Nederland is helemaal niet zo groot. Helaas, want ik ben erg verontrust. De zogenaamde woede wordt door de media nogal opgeklopt. In Purmerend, waar de burgemeest de politie inschakelde om de zaal te ontruimen, was het al met al nogal bedaard. Er waren vier mensen die schreeuwden, leuk voor de televisie. Als er ergens een demonstratie georganiseerd wordt, Nijmegen en Gouda, komt er een handjevol mensen opdraven.

 6. …en terwijl de berichten over verkrachtingen, berovingen, vervuiling en gezeik binnenstroomden zaten de Poederpruiken met den hand in elkaars slipje te meanderen dat we toch zo’n ongelofelijk goed land hebben. En te pinkten allemaal een traantje weg terwijl ze gelukkig hun stem braken. Ze wuifden proestend van de lach de alarmerende meldingen over de massa’s woedende burgers met draagbare guillotines en pruikenversnipperaars weg, want zoiets was echt iets voor aluminium pruikjes..

 7. ik stel voor dat al die “vluchtelingen” die zich op gruwelijke wijze misdragen, dat die door onze goedmensen die welkom zingen e.d, in huis worden genomen.
  want volgens de goedmens is het toch maar een incident, dus daar ligt een schone taak voor de goedmens.
  .
  .
  kom op goedmens, adopteer een vluchteling !!!

 8. http://medischcontact.artsennet.nl/archief-6/Tijdschriftartikel/80482/Verkrachting-als-oorlogswapen.htm

  KEY WORD HERE IS “OORLOGSWAPEN”

  ”En zij smeedden een list, en Allah smeedde een list; en Allah is de beste listensmid
  Soera 3;54
  http://islamla.com/takia-the-islamist-art-fooling-the-enemy-t1767.html

 9. We mogen heel blij zijn dat er internet bestaat, anders zouden dit soort gebeurtenissen onder de pet gehouden zijn van de woordvoerders van de elite, de MSM.
  De wijze waarop dit alles doorgedrukt wordt en de wijze waarop de Oost Europese landen onder druk gezet worden duidt er op dat wij al niet meer leven in een democratisch land.
  Het verzet moet dus van onderop komen, aangezien de volksvertegenwoordigers loopjongens zijn van Brussel en Rutte denkt dat hij met een paar procentjes economische groei weer genoeg stemmen zal krijgen, zonder dat hij echt zijn volk hoeft te redden.
  Er zijn lichtpuntjes, het referendum over Oekraïne zal de elite niet leuk vinden. Dat valt al te merken hoe deze wordt doodgezwegen door de NOS. Luister naar de NOS en je weet wat de elite wil.
  Ook de acties in de buurten m.b.t. het verzet tegen nieuwe AZC’s zijn hoopvol. Op de TV probeert de PO nog wanhopig het beeld van de zielige vluchteling op te houden, maar dit wordt ontkracht op internet. Leve…

 10. Joost, volgens mij hebben de HRM (HoofdRioolMedia) geheime afspraken over deze illegale immigranten. Zoals de telkens weer gebruikte benamingen ‘vluchtelingen’ en ‘asylzoekers’. En gaan ze aan gekleurde berichtgeving doen, zoals alleen de ‘sieluchche’ gevallen laten zien, geen zin wijden aan wie dat allemaal moet gaan betalen, geen kritiek op die uitnodigings-flater van Merkel, geen schatting van het aantal ECHTE vluchtelingen, enz. Dus doen die sensatiebeluste HRM aan:
  * HALVE waarheden, dus HELE ………..
  * In een kwaad daglicht zetten van hen die durven protesteren en/of maatregelen nemen, zoals Orban van Hongarije.
  * In het zonnetje zetten van de naïeve ‘verwelkomers’.
  * Onderlinge uitwisseling van hoe ze de berichtgeving hierover zullen brengen.
  Om van te kotsen, zoals we door de ‘eigen’ HRM worden verraden en tegengewerkt. Goebbels had het niet sluwer kunnen verzinnen!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. Dankzij de politieke elite zullen we moeten wennen aan een nieuw soort beschavingsniveau. Laat al die zogenaamde goede mensen die dit over ons afgeroepen hebben, nu niet opeens schijnheilig gaan doen. Niet alleen dierenwelzijn gaat er op achteruit met onze huidige naïeve gastvrijheid en tolerantie, Ook wat betreft vrouwen, joden, kinderen, homoseksuelen en straatveiligheid maken we weer stappen terug naar de middeleeuwen,

  Maar dat is goed. Want wij zijn grote blanke weldoeners die onze schuld afkopen. En we begrijpen alle uitwassen van extremisten uit schaamteculturen.

  Dank dat ik stukken armer en anaal verkracht, nu weer gerust kan slapen als Gutmensch.