Waarom houden ‘vluchtelingen’ zo van Merkel? Video.

Door Joost Niemöller

Wat mij opvalt is hoe weinig journalisten (met uitzondering van kritische doorvragers als Arnold Karskens) de moeite nemen om de ‘vluchtelingen’ zelf te interviewen over hun motieven. Een van de kwesties die daarbij aan de orde zou moeten komen, is: Waarom Duitsland? Waarom houden ze allemaal zo van Merkel?

De journalist Billy Six deed dat wel. Op het plein voor het Centraalstation in Boedapest sprak hij uitgebreid met ze. En hij vroeg door. Hij heeft daarbij als voordeel dat hij met wat beginners-Arabisch vertrouwen weet te scheppen. De meeste ‘vluchtelingen’ willen niet met hun gezicht in beeld. Maar wat ze zeggen is zeer onthullend.

Germany is good.

I love Germany.

Jawel. Maar waarom? Om het hoge niveau van de opvang. Het komt er na enig hakkelen en draaien uit.

Waarom vinden ze Hongarije zo vreselijk? Ook na veel doorvragen komt er, behalve wat vage klachten en wat gescheld op de Hongaarse regering, niets anders uit dan dat Hongarije simpelweg wil voldoen aan de EU plicht, namelijk registratie, om zo het verdrag van Dublin na te komen. Iets wat Merkel al eenzijdig heeft opgezegd, zonder dat hierover de EU ingrijpt. Iets wat normaal gesproken wel gebeurt.

Deze ‘vluchtelingen’ zijn goed ingelicht. Ze weten hoe het Dublin akkoord werkt. En ze weten hoe ze het naar hun hand kunnen zetten. Door hun massaliteit. En door pressie.

Kijk zelf.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

23 Reacties

 1. “Wir müssen das Europa des Gemeinschaftsgeistes notfalls jetzt auch mal mit Macht durchsetzen. Wir setzen uns notfalls auch in einem Kampf gegen die anderen durch.”

  https://www.youtube.com/watch?v=vQDR2eBuZmk

  Europese gemeenschapzin is een kwestie van met geweld doordrukken volgens de voorziitter van het Europese parlemement Martin Schultz. ’t Is maar je het weet.

  Steun het initiatief voor een raadgevend referendum en teken:

  https://teken.geenpeil.nl/

 2. Het zijn haast allemaal profiteurs, dus kiezen ze voor de meeste poen. Zo simpel is het. Echte vluchtelingen zijn dankbaar als ze veilig zijn. Deze zijn al in tal van veilige landen geweest. Is dat nu echt zo moelijk te begrijpen. Voor de achterlijke Gutmensch wel natuurlijk. En voor die idiote Goebbels media.

 3. Nog even iets over de term vluchteling.
  In Argentinie kwamen in het midden van de vorige eeuw ontzettend veel vluchtelingen uit Duitsland…

  Wat ik daarmee wil zeggen is dat alleen de term Vluchteling op zich zelf niets zegt.
  We horen niets anders van de dagelijkse media dan vluchteling, vluchtelingen komen, alsof het een homogene groep is die vlucht voor geweld.

  Vooral in de islamitische wereld bestaan er zoveel stammen en religieuze stromingen die elkaar naar het leven staan, laat staan de mensen die iets anders denken of doen dan wat er geboden is volgens de wrede onmenselijke islam leer.

  Evenzovele vluchtelingen kunnen voordien wrede moordenaars zijn. En dan heb je nog de groep die volgens de heersende sharia mensen mishandelen of executeren. Daar normaal gedrag, hier bepaald niet.
  Het lijkt ook belachelijk gemakkelijk voor IS strijders of andere jihadstrijders, er zijn er genoeg, om zich als vluchteling in de stroom te bewegen richting …Onze straten en pleinen.

 4. Hoe graag ik ook weg zou gaan uit Nederland, denk dat ik daar niet veel mee bereik. Ben hier geboren en laat me niet wegjagen. Ik vind het alleen nog steeds vreemd dat er ‘opeens’ zoveel ‘vluchtelingen’ richting Europa komen en dat de media het over niets anders meer heeft. Dat kan niet anders dan geregisseerd zijn. Daarnaast zou het ook heel erg goed een grote afleidingsmanouvre kunnen zijn van andere zaken die de machthebbers onder de pet willen houden.
  Ik blijf dus zitten waar ik zit met voldoende voorraden en andere overlevingsitems in huis en mocht men mij verzoeken om mijn huis te verlaten om onderdak te kunnen bieden aan deze ‘vluchtelingen’ dan is het wat mij betreft oorlog en zal ik mij met hand en tand verzetten.

  • Daar zie ik ‘ze’ nog toe in staat. Dat ze bij wijze van spreken elke vrije kamer in je huis opeisen om er vluchtelingen in op te vangen.

 5. Exact Lancelot, we gaan toch niet ons mooie land opgeven om er vluchtelingen van te laten genieten!! De mensen zijn het dus al zo zat dat ze hier al aandenken. Nou ik mooi niet, dit is mijn land en dit blijft mijn land. We moeten niet vluchten, maar in het verzet gaan!

 6. Misschien moet er een keer over nagedacht worden of er voor de autochtone West-Europeanen die deze multiculti en islam waanzin niet trekken geen plaats in Oost- Europa is, als ze daar trek in zouden hebben. Als dat mogelijk is dan zou ik daar serieus over nadenken, dan maken wij hier mooi plaats vrij voor de ‘vluchtelingen’ onder voorwaarde dat Oost-Europa ‘vluchtelingen’ vrij, en in ieder geval islam vrij, blijft. Dan mogen ze van mij NL hebben, dan wens ik ze veel succes en dan zoeken ze het maar uit met het bidmatje naar het oosten. Toedeledokie…. en oh ja…. vergeet de dijken niet…. doei doei….

  • Hey, Dick, sorry, maar vluchten? Nooit hoor. Wat ga jij tegen je kleinkinderen zeggen?

   • Vluchten klinkt wel een beetje laf Lancelot en zo zie ik mezelf niet graag 🙂 Ik denk ook niet dat ik hier ooit weg ga maar soms bekruipen bepaalde gedachtes me.

    • Bij mij net hetzelfde hoor, moet ik toegeven. Maar we mogen er niet aan toegeven. Maar idd, soms komt het ook in me op van “dat de boel hier maar ontploft, ik trek naar Noorwegen iod”. Maar is dat de oplossing? Ik weet het echt niet.

 7. Vissen naar een antwoord. Wat niet gebeurde bij het vinden van een stuk aangespoeld vliegtuig vleugel. Maak er 10 kopieën van, met een zender. En drop het op 10 verschillende locaties in de oceaan hoef je bij woestijn gelovigen niet te doen. Eèn kopie wat aanspoelt op dat eiland geeft met honderd % zekerheid de positie waar de rest vliegtuig ligt. Gelovigen in ongelovige landen hebben een opdracht en belofte. Wat inhoud dat u, de ongelovige, vreemdeling in eigen land word. Dat is zelfs glashelder voor de meest simpele ziel aan de borrel.

 8. Het manipuleren van media is al heel oud.
  Er zijn echter manieren om dat te doorzien,zoals hier bij Joost bewezen wordt.
  Jammer is alleen dat de “correcte media” dit negeren en stug doorgaan met hun promotie van islam en gelukzoeker.
  De meeste kranten onderzoeken niks meer en papegaaien naar elkaar.
  Dat er massaal vervalste id ’s van Syriërs onder de gelukzoekers circuleren weet blijkbaar niemand.

 9. En toch dringt de werkelijkheid langzam door. Luister bijvoorbeeld naar de klare taal van deze heel erg boze Duitse man https://www.youtube.com/watch?v=c1PEWCmEMJM

  • Volgens de man in het filmpje is de VS de oorzaak van de vluchtelingenstromen, of de VS dat bewust gecreëerd heeft volgens deze man wordt mij niet duidelijk. Echter, ongeacht de VS de vluchtelingenstromen wel of niet bewust gecreëerd heeft, zonder onvoorwaardelijke medewerking van Europa zou het zinloos zijn, en dat mis ik in het betoog van deze man. Europa had de deuren gesloten kunnen houden, of op een kiertje kunnen zetten. Maar in plaats daarvan heeft Europa de poorten wagenwijd opengezet en noemt iedereen welkom waardoor ze de mensen hebben aangezet deze kan top te “vluchten”. Dat Europa hier voor de volle 100% aan meewerkt in niet onbelangrijk om te kunnen begrijpen waarom die mensen naar hier gelokt worden, hoewel ik nog geen sluitend bewijs maar wel vermoedens heb. Hoe het ook zij, er worden hele vieze spelletjes gespeeld ten koste van de autochtone Europeanen waar de msm zwaar medeschuldig aan is, en dat heeft ie in ieder geval goed begrepen.

   • Alle wegen leiden in dit drama naar Washington. Inclusief de ontelbare doden, ontheemden en de vluchtelingen-trunami. De neocon-politiek van Washington immers, met al die voorspelbare rampzalige consequenties, is de hoofdoorzaak.

    • Het is daar altijd een wespennest geweest die in ‘rustige’ tijden als een veenbrand doorwoekerde, door Saddam uit te schakelen werd het een uitslaande brand. Hetzelfde verhaal met Assad, een NL christen heeft daar 40 jaar ongestoord ontwikkelingshulp kunnen verrichten totdat de soennitische ‘rebellen’ dat gebied binnentrokken en ‘m direct afmaakte. Dat zijn dus de mensen die het daar voor het zeggen krijgen wanneer Assad verdreven is, toch wil het westen van Assad af. De VS, het westen in het algemeen, hebben zeker geen schone handen. Dat neemt niet weg dat ik me verzet, zo ver als mogelijk is, tegen het verdwijnen van de westerse cultuur en samenleving in Europa, waar vreemd genoeg Europa zelf het hardst aan meewerkt. Het lijkt er sterk op dat het westen zowel de soennieten als de sjiieten voor hun karretje spant, wat mogelijk is omdat ze dankzij de islam totaal doorgedraaid zijn. Dus alleen zou het westen het niet voor elkaar krijgen, de islam is daarom hun beste ‘vriend’.

     • @ Dick

      Doe je zelf een plezier bekijk onderstaande clip (+/- ) en vertel me daarna s.v.p. wat ‘het Westen’ betekent voor Europa:

      https://www.youtube.com/watch?v=lBYcuJb6Qb0&feature=youtu.be

 10. Stratfor is al een tijdje bekent. Bush jr. provoceerde de EU al eerder door de Baltische landen en Polen het nieuwe Europa te noemen “His Friends” Polen had zelfs een martelcentrum ingericht voor de CIA vluchten onder Tusk Zie DWN 30-03-2015 Polen: Flughafen für CIA-Folterflüge wurde aus EU-Steuergeldern finanziert EU-Gelder in Höhe von 30 Millionen Euro flossen in den polnischen Flughafen Szymany. Den Flughafen soll die CIA genutzt haben, um Gefangene in Folterlagern zu verhören. Die EU will davon nichts gewusst haben.- enz Polen heeft zelfs USA raketten en USA militairen in hun land. Het is uiterst gevaarlijk dat EU landen een eigen militaire koers met Amerika varen tegen Rusland Vergeet niet dat Polen ooit ook bij de Sovjet Unie hoorde en de Praagse opstand bloedig neersloeg Nu andere tijden Rusland stapte als eerste uit de SU en is nu net zo als Polen een democratie Hun frustratie mag nooit het EU beleid bepalen Helaas loopt Polen voorop met oorlogstaal

 11. @Dawg

  Ik begrijp niet wat je bedoelt. Wil je zeggen dat Europa niet onder het westen valt?
  .
  Het enige wat ik aangeef is dat Europa zelf meewerkt aan de instroom van de ‘vluchtelingen’ door de poorten wagenwijd open te zetten en ze zelfs aan te sporen tot migratie, dus daar is niet alleen de VS verantwoordelijk voor.

 12. @ Dick

  “Wil je zeggen dat Europa niet onder het westen valt?”

  Daar komt het wel op neer. ‘Het Westen’ is de status quo van de transatlantische verbondenheid van Europa en de VS plus het overige angloamerikaanse taalgebied, Wij hebben geleerd de VS als een bondgenoot te zien maar uit wat Friedman naar voren brengt kun je opmaken dat de VS heel wat ambivalenter tegen Europa staan. We zijn voor hen in de eerste plaats een potentiele concurrent die als het nodig is een kopje kleiner gemaakt moet worden door ons uit te putten in onderlinge oorlogen.

 13. @Dawg
  Dit artikel en deze discussie gaat over de massamigratie waar Europa de laatste tijd mee geconfronteerd wordt. Ik weiger de suggestie dat Europa hier niet zelf aan meewerkt te accepteren want hoe wil je anders verklaren dat Europa de poorten wagenwijd open heeft gezet en alle pro-vluchtelingen propaganda van de msm.

 14. @ Dick

  Oh ja, laat daar geen misverstand over bestaan. EU en nationale mainstream politici in de lidstaten doen zelfom het hardst mee. De enige uitzondering, Orban van Hongarije, wordt niet voor niets verketterd. De vraag is dus: voor wie werken die politici eigenlijk.

  Hier nog een mooie infographic die laat zien hoe veel/weinig van de vluchtelingenstroom daadwerkelijk afkomstig is uit Syrie.

  http://greenmediabox.eu/syrischevluchtelingen/

 15. Die “vluchtelingen” komen voor een groot deel uit landen die niet in oorlog zijn. Ze worden niet geinterviewd door de reguliere media omdat de realiteit dan wel eens ontdekt zou kunnen worden en dat moet ten alle tijden voorkomen worden. Daarom zie je slechts beelden van vrouwen en kinderen terwijl die slechts een kleine minderheid vormen. De beelden van zeer agressieve jongen mannen die als “gast” in een Europees land zijn aangekomen en als ze hun zin niet krijgen keihard tegen de politie gaan vechten, die beelden krijg je bijna niet te zien. De doorsnee burger in Europa schijnt nog steeds geen idee te hebben wat hun te wachten staat…