Wat ging Humberto af

Door Joost Niemöller

We moesten allemaal kijken gisteren naar de extra lange uitzending van RTL Late Night van Umberto Tan.  Normaal gesproken is dat een soort RTL Boulevard, waarin BN-ers langskomen om hun producten te promoten. Maar nu stond het in het teken van een goed doel: Geld voor de ‘vluchtelingen.’

Het beloofde al bij voorbaat een groot succes te worden, zo moesten we leren van de vele promotiestukjes in de media. Overstelpend wat er allemaal te gebeuren stond:

Verder zal RTL Late Night: Actie Voor Vluchtelingen in de uitzending en op de social media-kanalen ook aandacht besteden aan enkele van de vele particuliere initiatieven die bij de redactie zijn binnengekomen. Dat het besef van de ernst van de situatie en de noodzaak voor hulp leeft in Nederland is heel duidelijk: de redactie is overladen met honderden initiatieven.

Uiteraard zouden er bij deze superuitzending geen kritische kanttekeningen gemaakt worden. Uiteraard hier niet de beelden over wie die zogenaamde ‘vluchtelingen’ echt zijn. Of informatie over wat hun echte beweegredenen mag wezen. Uiteraard niets over de naburige Golfstaten die geen enkele ‘vluchteling’ op willen nemen, maar daarentegen wel tweehonderd (!) extra moskeeën in Duitsland willen bouwen. Niets over de godgeklaagde werkelijkheid dat Europa in snel tempo geïslamiseerd moet worden.

Het was alleen de bekende emoporno. Het jongetje op het strand. Of weer een jankfilmpje over een nat geworden jongetje in een boot. (Wat is die Danny trouwens diep gezonken.)

De uitzending werd een totale mislukking.

De helft van het normale aantal kijkers voor dit entertainmentprogramma.

(Tan schijnt het sowieso slecht te doen in concurrentie met de andere entertainmentprogramma’s op de andere zenders de laatste tijd.)

En dan de totale opbrengst. Een schamele twee ton!

Hier is dus iets heel erg mis gegaan. Ik weet wel wat. Het verschil tussen de schijnwerkelijkheid op de tv en de werkelijkheid van de mensen thuis is enorm geworden.

We hebben de afgelopen weken zoveel huil-tv gezien over de ‘vluchtelingen’. Maar kennelijk hebben de mensen hun eigen mind opgemaakt: Niet nog meer moslims. Niet nog meer aanslagen. Niet nog meer profiteurs. Genoeg is genoeg. Tweederde van de Nederlanders wil gewoon de grenzen dicht.

En dus niet nog meer betalen voor nog meer illegalen.

Tja. Humberto, als je populair wilt blijven, zul je toch echt een ander liedje moeten gaan zingen. Of gewoon van de buis. Want de commerciële wereld is keihard hoor. Geen poen. Geen zendtijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

36 Reacties

 1. Tan staat voor totale politieke correctheid en daarmee ook voor leugenachtigheid. De anti Zwarte Piet is een onwetende , volgens de laatste mode geklede paspop. Het totale NIETS. NIETS. NIETS.

 2. De hamvraag blijft wat we er aan gaan doen. Kennen jullie die zinsnede “to boil a frog”? Nou, wij zijn de frog en het water is al aan het pruttelen. We kunnen nog uit de pot springen maar dan moet het heel snel gaan. Het water kookt zo.

 3. Ik heb die uitzending niet gezien, maar ik kan hem zo voor de geest halen: ‘Ach en wee’, ‘die arme vluchtelingen’ en wat is Europa toch hard en kil door niet alle grenzen wagenwijd open te zetten….zoiets.

  Het feit dat er een schamele 2E 00.000 is opgehaald geeft mij een sprankje hoop in deze duistere dagen.

 4. Nog een quote van Noam Chomsky

  Create problems, then offer solutions
  This method is also called “problem -reaction- solution. “It creates a problem, a “situation” referred to cause some reaction in the audience, so this is the principal of the steps that you want to accept. For example: let it unfold and intensify urban violence, or arrange for bloody attacks in order that the public is the applicant‟s security laws and policies to the detriment of freedom. Or: create an economic crisis to accept as a necessary evil retreat of social rights and the dismantling of public services.

  • Idem bij een demonstratie daar mensen zich goed georganiseerden tussen met een eigen agenda die de massa gebruiken als instrument. Dit gebeurd krek hetzelfde in de Internationale Politiek met Maidan als het duidelijkste voorbeeld Massa, chaos, geweld, snippers en de regime change is een feit In Georgië in Gori met de granaat was een mislukte versie hiervan Daar moesten de daar heen gedreven internationale journalisten voor slachtoffers zorgen e.e.a volgens de OTPOR regels

 5. The strategy of distraction
  The primary element of social control is the strategy of distraction which is to divert public attention from important issues and changes determined by the political and economic elites, by the technique of flood or flooding continuous distractions and insignificant information. distraction strategy is also essential to prevent the public interest in the essential knowledge in the area of the science, economics, psychology, neurobiology and cybernetics. “Maintaining public attention diverted away from the real social problems, captivated by matters of no real importance. Keep the public busy, busy, busy, no time to think, back to farm and other animals (quote from text Silent Weapons for Quiet War ).”

  Noam Chomsky

 6. Humberto Tan zou eens moeten gaan overwegen om Joost uit te nodigen . Zo’ook die muts Jinek , DWDD welke zou moeten veranderen in de DEUDD . Weg dalende werkloosheid cijfers en weg de zg miljarden meevaller . Zouden de nieuwkomers moeten participeren bv in de zorg of werken voor hun uitkering , immers als wij de NPO , MSM en Tan moeten geloven zijn ze zielig ? Enkele gezinnen daargelaten , maar de meeste jongeren zien er toch wel erg fit , gezond en goed gekleed uit .

 7. Ik deel de video’s via social media , want dit dient verspreid te worden . Zoveel video’s te vinden die het verhaal van politici en MSM tegen spreken . Mensen dienen wakker geschud te worden . Ben in Spanje woonachtig en hier hoor je verhalen die wij niet te horen krijgen in Ned .

 8. https://www.youtube.com/watch?v=WtBV3Qq3RdY
  Als wij naar de beelden kijken en zien hoe de Spaanse politie zich rustig houden en hun houding vergelijken met de Spaanse demonstraties in Madrid / Barcelona vorig jaar waarin de politie geweldadig tekeer ging tegen demonstranten dan mogen wij aannemen dat dit op hogerhand ( Brussel ) is beslist . Geen geweld tegen de zg “vluchtelingen” ! Putin had gelijk dat het “vluchtelingen probleem” het ondergang van de EU wordt . Zoals wij vaak hebben kunnen zien heeft de dekselse Putin vaak het gelijk aan zijn kant .

 9. Nooit naar Tan en zijn RTL Late Night gekeken . Allemaal van hetzelfde laken een pak .
  Maar ik heb een boodschap voor Danny https://www.youtube.com/watch?v=A74bMcJdH0s ( Muslim “refugee” with a little message to Europeans )

  En dan Spanje in de voor vele landgenoten bekende Salou https://www.youtube.com/watch?v=WtBV3Qq3RdY

  Ze komen werkelijk van alle kanten ( ik mijd bewust het woord EU ) Europa binnen .
  Intussen hebben wij verschillende politici in Brussel , Obama , Cameron en Hollande hun toon zien veranderen richting Assad . Niets anders dan oorlogstaal . Ik hou er rekening mee dat de US en Nato binnen een niet al te lange tijd Syrie gaan plat bombarderen , om Assad te verdrijven cq vermoorden . De stroom “vluchtelingen welke in een paar weken tijd echt op gang is gebracht lijk mij dus georganiseerd . Wellicht betaald met financ. steun vanuit het westen . Men kan mij niet wijs maken dat velen zoveel geld hebben om naar het westen te vluchten .

 10. Goed verhaal trouwens Joost!
  Zoals gebruikelijk.

  Ik denk dat de lezers van je artikelen ook gestaag groeit.
  Goed bezig!

 11. Maar 90% zijn testosteron bommetjes , om mijn zin af te maken.

  Het gaat om beeldvorming.
  De realiteit is dat niemand archaïsch denkende islamieten in zijn huis wil.
  De reden lijkt me logisch.
  Je wilt de volgende morgen nog meemaken.

 12. Opbrengst 2 ton.
  Misschien dat er 1 wannabe vluchteling van bekostigd kan worden voor een korte periode als je echt alle kosten van al die onzinnige hypocrisie bij elkaar optelt.
  Advocaat, vervoer, eten, huis, kleding, scholing, artsen, tandarts (denk aan het gebit wat DE foto opleverde)

  Het barst natuurlijk overal van de echt schrijnende gevallen, maar dan kijkt iedereen even toevallig weg. christenen, koerden, homo’s ( hoe dachten de islam”vluchtelingen” eigenlijk over homo’s, joden, of 9-11 toen ze nog geen vluchteling waren?mmm Weet Humberto dat?

  Veel van die “vluchtelingen” hebben dezelfde ideologie als IS. Marginaal verschil.
  Net als Saoedi Arabië bewoners waar de koppen ook dagelijks rollen.

  Wil Humberto een stelletje van die messen trekkende bende in zijn logeerkamer om kost en inwoning te bieden? Of andere aanwezig BN goedmensen misschien?
  Ja, misschien de oma, jonge vrouw en baby die we constant onder prikkeldraad zien kruipen. Maar 90% zijn…

 13. Zou de gemiddelde Nederlander dan toch minder manipuleerbaar zijn dan ik altijd gedacht heb?

 14. WAKKER WORDEN!!! dit is een bewust leeg ruimen van een continent en het economisch ontwrichten van een conccurerende handels partner

  http://www.informationclearinghouse.info/pdf/RebuildingAmericasDefenses.pdf

 15. Obama Slips Up: “We’re Training ISIL”

  https://youtu.be/p2NkjNvwuaU

 16. Joost, ik vind je scherp en alert. Waarheidsgetrouw en reëel.

  Ben echt blij dat je zoveel schrijft op dit moment. Blij dat het jou net zo raakt als mij.

  Of het verschil maakt, ik verwacht het niet. Alleen anarchie kan ons nog helpen. Afschuwelijk! Tot dan zal de ‘overheid’ doorgaan met hun dubieuze agenda.

 17. General Wesley Clark – 7 countries in 5 years

  https://youtu.be/ylZqvNHRHzI

 18. Ondanks dat 54% niet meer asielzoekers wil toelaten, gaat het kabinet toch akkoord met meer asielzoekers.

 19. @Gnor Wat is een modelneger precies?

 20. Humberto Tan. Sylvana Simons.
  Negers die geen uitkering hebben, maar werken en sympathiek overkomen.

 21. Het is mij de laatste weken wel heel erg duidelijk geworden dat de loyaliteit van onze medelanders niet bij Nederland ligt. Ook Danny kiest uiteindelijk voor zijn vaak leugenachtige soort- of geloofsgenoten. Het is enorm jammer dat er niet beter geselecteerd wordt wie wel en wie geen vluchteling is. Economische migratie kan prima zijn, maar niet nu. Nu zijn er andere prioriteiten. De economische migranten die met de vluchtelingenstroom meekomen en zich Europa binnen liegen nemen 1. de plaats in van een vluchteling en 2. zorgen voor minder draagvlak.

  • Het maakt niet uit of het vluchtelingen zijn of economische migranten. Beide niet binnenlaten. Vluchtelingen kunnen in de regio terecht.

 22. The Truth About the Migrant Crisis
  https://www.youtube.com/watch?t=175&v=-BDqzmG-rH8
  En hé….wat zag ik daar? Een immigrant die een keel doorsnijdend gebaar maakt? Heet hij toevallig Ali Hoesein Hassan, de moordenaar van Marianne Vaatstra ?

 23. Daar is lang sprake van geweest.
  Maar is voor die moord niet een veehouder uit de buurt veroordeeld ?
  Op grond van DNA sporen + een bekentenis ?

 24. Sinds die Danny Ghosen bij de EO zijn kunstje mag flikken wordt steeds meer duidelijk wat voor figuur het is. Een echte meedeinende kontkruiper die braaf zijn riedeltje mag doen voor de baas.

 25. Het Zwarte Pieten debat is verschoven naar…. veel later

 26. Humberto is van een ander slag dan de gemiddelde anti zwarte Piet of pro vluchteling. Hij heeft een podium die hij kan misbruiken voor zijn eigen politieke standpunt. Zoiets als Pauw maar dan meer geslepen. Het met een vleugje show de kijker vol plempen met pro multiculti Tv en gevuld met politiek correcte BN’ers. Troep van het ergste soort. Maar ook herkenbaar voor velen als een anti Nl programma van het linkse RTL. Vandaar de kijkcijfers. Nederland word langzaam wakker!

 27. Tuurlijk eerst samen de door de amerikanen CIA/Sorosopgestookte alle kleurenrevoluties toejuichen, [ mabels grote vriend uit het Bilderberg/TLC circuit] Dan loopt het uit de hand. Bewust!!!!! Project for the new American Century van Cheney en Bussh. !!!!!Dan bombaderen we het hele midden- oosten samen met de nato plat/ en sturen we “vredes missies om de bezetter van afghanistan te steunen en dan gaan we alle ontheemden
  opvangen.De golfstaten nemen 0 en de amerikanen ook 0. Die hebben de buit via de wapenhandel a 1 miljoen per raket en 86 milj aan Fliegende Fyra orders allang binnen.

  Nee de golfstaten willen geen vluchtelingen opvangen maar hebben wel aangeboden 200 moskeeen in duitsland voor de vluchtelingen te willen bouwen. Gelukkig is ons huis van Oranje zo goed bevriend met Saoedie Arabie daarom krijgen wij er 300 moskeeen bij voor al die vreselijk gelovige broeders van de ‘Vredelievende Islam ‘die zelf geen broeders in nood willen opvangen

  https://youtu…

  • Official from oil rich #‎Kuwait refuses to take in #‎Syrian refugees calling them “different” and “psychologically disturbed”

   https://youtu.be/SzPMAhl5_xs

 28. Tan is een beroepsverongelijkte, bij wie het woord discriminatie in de mond bestorven ligt. Een omhooggevallen soms vlotte kletskous,wat beschaafder dan Ali B,maar met dezelfde verkeerde in wezen anti-nederlandse instelling en troetelkind van policolor Nederland. Dat hij zich leent voor een dergelijke uitzending spreekt boekdelen over waar deze Surinaamse figuur staat en zijn mentale hygiëne,voor mij.
  Ik vraag me overigens af,of er in die twee ton niet enkele giften zitten van organisaties, die met soepsidie gespekt worden. Om het nog een fooi te laten lijken.
  Ben er bijna zeker van. De emoporno heeft tot een in wezen vreselijke vernedering geleid. Een teken aan de wand hopenlijk voor onze landkapotmakers.

 29. Hij kan aardig voetballen, op zich is het een modelneger. Maar hij laat zich voor het policor-karretje spannen. Surinamers hebben we nog iets mee. Maar zogenoemde vluchtelingen, veroorzaakt probleem door onze Navo-helden van de VS, gaan er bij de massa niet meer in. Geen wonder dat Diederikke wil dat in de directe omgeving asiel wordt aangevraagd en hij weet dat dit een doodlopende weg is (vraag maar aan Asscher m.b.t. het sociaal verdrag met Marokko) zodat er niets anders gebeurt dan nog meer narigheid conform Coudenhove-Kalergi. De massa is al dom, maar dat zal door mixen nog erger worden.