GroenLinks demonstreert zwijgend tegen komst Wilders naar Almere

Door Joost Niemöller

De Gutmensch gaat nooit het debat aan. De Gutmensch stelt slechts minzaam zijn of haar stelligheden en herhaalt die in een semi-religieus ritueel. Door het prevelen van de eigen ‘waarheid’ gaat het op den duur vanzelf klinken als een waarheid. Zolang de tegengeluiden maar buiten beeld blijven.

Neem nu deze Joske Galiart van de GroenLinks fractie in Almere. Ze gaat komende zaterdag een ‘stil protest’ organiseren tegen de komst van Wilders. Ze krijgt bij de lokale radio Almere alle kans om haar protest te verwoorden. Maar ze komt niet verder dan haar mantra. ‘We willen duidelijk maken dat vluchtelingen welkom zijn.’

(Luister zelf.)

Wil ze ook in discussie met Wilders? Nee, dat wil ze niet. Wil ze überhaupt een discussie over deze ‘vluchtelingen’?  Nee, dat wil ze ook niet. Joske Galiart wil zaterdag slechts zelfingenomen op de trappen zitten om haar morele superioriteit te uiten.

Dat is voortdurend het probleem met deze mensen die zich beter voelen dan de anderen. Ze gaan de discussie niet aan. Ze reageren met de minzame glimlach van een of ander kennelijk niet uit te spreken hoger gelijk.

Terwijl er toch zoveel zinnige vragen gesteld kunnen worden:

-Hoe weet u zo zeker dat het ‘vluchtelingen’ zijn?

-Weet u dat de vader van dat zielige dode jongetje op het strand een mensensmokkelaar was?

– Waarom spreekt u steeds over Syriërs, terwijl er steeds meer aanwijzingen zijn dat het slechts een minderheid is?

-Hoe beoordeelt u het zichtbare feit dat bijna al die binnenkomende ‘vluchtelingen’ wel doorvoede, goed geklede jonge mannen zijn?

-Heeft u gehoord over de verkrachtingsgolf in de Duitse asielopvang?

-Kent u het alweer wat oudere politierapport over de toegenomen criminaliteit rondom asielzoekerscentra?

-Begrijpt u iets van de angst van vrouwen die in de buurt van de AZC’s wonen?

-Wat vindt u ervan dat Nederlandse moslims naar de AZC’s komen om door middel van korans de asielzoekers bij de les te houden?

-Wat vindt u ervan dat christelijke asielzoekers doodsbang zijn voor de moslims in hetzelfde AZC?

-Hoe denkt u over de massale vechtpartijen, ook in AZC’s?

-Wat vindt u ervan dat al deze berichten over massale vechtpartijen wel hier en daar in lokale krantjes te lezen zijn, maar dat ze niet prominent in het nationale nieuws komen?

-Wat vindt u ervan dat de zittende Nederlandse politiek het niet nodig vindt zich uit te spreken over een plafond?

-Komt er volgens u een einde aan deze stroom gewelddadige moslims?

Ach, zal Joske Galiart dan verheven zwijgen. Of misschien houdt ze nog een bordje op waarop staat dat vluchtelingen welkom zijn.

Wat moet het heerlijk zijn om jezelf zo geweldig te vinden terwijl om je heen de wereld in elkaar stort. Steeds luider de mantra zingend over de vluchtelingen die welkom zijn om de ontploffende bommen maar niet te horen en de verkrachte dochters te negeren.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

91 Reacties

 1. Was AFA/Antifa nu weer op de been? Och mensen, en dat met 5 december in het vooruitzicht, de Olav Meyers raken er overwerkt van!

 2. “Ik hield het juist als levendige debatplek overeind.”
  .
  @Ernst Quispel, je houdt niets overeind laarmans, alleen dat de minder snuggere onder ons blijven reageren op een trol, helaas !
  .
  deze reactie is dus ook niet aan jou gericht maar om anderen te waarschuwen niet de trol te voeden en vooral negeren, dan is de lol er gauw vanaf bij jou.

 3. Eèn ding staat vast. Als alle gelovigen naar planeet Mars vertrekken word het hier een saaie boel. Met wel meer aandacht voor echt belangrijke zaken. Wat gelovigen echt niet zijn, maar voorrang kreeg door zaken zoals moord, via bom, en hoofd afhakken. Deze horde, op Mars, kan onderling elkaar uitmoorden zonder ongelovigen lastig te vallen. Wat nu dag en nacht het geval is. Belangrijke zaken zoals de armoede de wereld uit, via mijn bankrekening, giften welkom, kan dan van start gaan.

 4. Islamofobie bestaat niet, het is een terechte afkeer van die woestijn nazi ideologie overgoten met een religieus sausje die zich als een kankergezwel genesteld heeft in onze samenleving, en gezwellen dien je te verwijderen, zeker als zij kwaadaardig zijn, en dat islam kwaadaardig is staat buiten kijf gezien de ontwikkelingen wereldwijd.

  • Ernst Quispel

   3 oktober 2015 op 18:02

   Afkeer en angst zijn psychologisch verwante begrippen, maar weet jij veel.

   • liefde haat mededeogen angst afkeer lust hoop verwachting hebzucht etc etc
    Allemaal psychologisch verwante begrippen.
    U kletst uit uw nek. Angst en afkeer zijn volstrekt andere emoties. Maar om dat te weten moet men natuurlijk wel even nadenken over de betekenis van woorden en zo en tja, ook dat is een psychologisch verwant begrip, net als plezier in fokken en tegenspreken etc etc

    • Ernst Quispel

     3 oktober 2015 op 20:04

     De heer Degeneree zou er goed aan doen niet mee te praten over zaken waar hij geen verstand van heeft.

     “Wanneer er sprake is van irrationele afkeer en/of obsessieve angst voor bepaalde categorieën personen wordt soms ook de term fobie gebruikt, hoewel dit geen medisch vastgestelde fobie betreft. Voorbeelden zijn homofobie (afkeer jegens homoseksuelen), germanofobie (afkeer jegens Duitsland of Duitsers), islamofobie (afkeer jegens de islam), gerontofobie (afkeer jegens ouderen) en xenofobie (afkeer van vreemden of buitenlanders).”

     https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Fobie

 5. Ernst Quispel

  3 oktober 2015 op 14:15

  Is het je overigens opgevallen dat DDS na mijn vertrek nagenoeg uitgestorven is? Je zou toch zeggen dat jullie nu gezellig onder elkaar elkaar kunnen bevestigen in het wankele wereldbeeld? Zelfs malle dominee Gielah weet niets meer te verzinnen.

  Het is dus merkwaardig dat je zegt dat ik DDS zou hebben stukgemaakt. Ik hield het juist als levendige debatplek overeind.

  Ik maakte een kritische opmerking richting de redactie over het steeds islamofobere karakter van hun redactionele stukjes. Dat was tegen het zere been. Dergelijke kritische opmerkingen hebben ze van jullie niet te vrezen , dus niets belet ze DDS verder te ontwikkelen tot een gezellige familiesite: “Dit lieve meisje keek heel verrast toen ze de deur opendeed en wat er toen gebeurde zal je verbazen!

 6. Rechts-extremisten?
  Ik heb hier nog geen woord gelezen dat ook maar in de buurt van rechts-extremistisch kwam.
  Niet- links.. oké… maar al wat niet-links is, is NIET automatisch extreem-rechts…. hoewel er hele onsympathieke linksen zijn die iedere niet-linkserd onmiddellijk met onterechte benamingen als extreem-rechts, buin, NSB-er, xenofoob of racist beginnen weg te zetten.

  We zitten dan in het trollensfeertje.
  Niet interessant, zullen we maar zeggen.

  En voorts past zulk gedrag mijns inziens NIET bij De Nieuwe Realist.
  Dan denk je toch al snel aan niet koshere forumvervuilers, die vooral komen zuigen en rotzooi trappen… en die NIET samen met anderen na willen denken hoe we dit land opnieuw vrij en democratisch kunnen krijgen….
  maar die juist de strijders voor genoemde democratie en vrijheid komen afzeiken en verdacht maken.

  Door ervaring wijs geworden zou ik zeggen: géén energie in stoppen, want dan krijg je ook hier DDS-achtige toestanden.
  Zonde van de…

 7. Ernst Quispel

  3 oktober 2015 op 13:20

  Blijf het maar proberen, beste Rob, en waarom bel je hem niet eens op om hem te bedreigen? Dat zullen de veldwachters in R. interessant vinden: een inwoner die zich permanent schuldig maakt aan strafbare uitingen en bedreigingen op het internet.

  • Ik lees in het geheel geen bedreigingen Wim, en die website is ook geheel vrij toegankelijk, dus wat zeur je nu?

   Bovendien ben je het naar eigen zeggen niet………beetje vreemd niet die ontkenning en de oproep tot bedreiging?

 8. Laten we hopen dat je een kort leven hebt alhier en in het echte leven.

 9. Ernst Quispel

  3 oktober 2015 op 13:06

  Je ontwijkt de vragen, beste Primo, en dat is heel verhelderend.

  Ik heb niet veel waardering (meer) voor het journalistieke werk van Niemöller en meen dat hij op tragische wijze radicaliseert en zich buiten de redelijke discussie plaatst. Ik vergeleek hem wel eens met Micha Kat die hetzelfde patroon volgde: die begon als respectabele journalist en gaandeweg in de obscure marge van het internet terecht kwam.

  Als Niemöller dit soort tegengeluiden niet accepteert moet hij me maar bannen. Ik kan daar prima mee leven .

  • Indien je geen waardering meer hebt voor deze site, waarom verdoe je je tijd dan aan het lezen en reageren?

   • Ernst Quispel

    3 oktober 2015 op 13:26

    Beste Cale,

    Als niemand meer rechts-extremistische uitingen op het internet bestrijdt kan per abuis de indruk ontstaan dat ze waar en juist zijn.

 10. Ernst Quispel

  3 oktober 2015 op 12:24

  Vast staat dat ik die Hutten niet ben maar ook dat jij R. de H. uit R. bent.

  Vind je het een goed idee om privé-identiteiten op het internet rond te strooien? Welk doel beoog je daarmee?

  • Wat doe je hier eigenlijk op een volgens eigen zeggen islamofoob vies blog? Je hebt niet anders gedaan als de heer Niemoller schofferen als zijnde een islamofoob en racist, fascist etc?

 11. Zeg Hutten, is het je doel nu ook deze site naar de verdommenis te helpen? Net zoals je gedaan hebt met o.a. DDS?

  • Naar mijn bescheiden bestaat de DDS nog. Niets te lezen bezocht en na vijf minuten weg. De commentaren alleen al. Zoveel eerbied en respect kom je alleen in religie of politiek tegen. Absoluut niet het verfrissende van eigen mening hier. Wel eindeloos geneuzel over hoe het moet terwijl het onderwerp vaak een luchtballon is. Eèn prik en Pfffffff. Neemt niet weg dat de Trein en Zorg nieuws ook aandacht verdient. Het maakt zoveel mensen rijk terwijl ik niet mee kan genieten. Ook een vorm van discriminatie.

 12. Ernst Quispel

  3 oktober 2015 op 12:07

  Het is wel buitengewoon onthullend dat om te bewijzen dat asielzoekers aan de lopende band vrouwen verkrachten Lavender aan komt kakken met een 33 jaar oude verkrachtingszaak waarin een blanke Friese boer schuld bekende een 100% DNA-match beschikbaar was .

  Dit was hetgeen te bewijzen viel!

 13. Ernst Quispel

  3 oktober 2015 op 09:30

  Er worden op deze wereld dagelijks miljoenen christelijke, islamitische, seculiere, Joodse en Boeddhistische vrouwen verkracht.
  Maar dat was mijn vraag niet. Mijn vraag was of er in Nederland al eens door asielzoekers vrouwen zijn verkracht of mensen zijn vermoord. Ik ken die gevallen niet, terwijl we toch al decennia asielzoekers in ons land hebben.

  Ik trek hieruit de conclusie dat al die alarmverhalen over de sporen van moord en verkrachting die de vluchtelingen in ons land zullen trekken weinig feitelijke basis hebben.

  • Ernst, ook zonder die verkrachtingen zijn de asieleisers al een ramp. Die verkrachtingen komen er overigens heus wel, als ze losgelaten zijn op ons land. Nu zitten ze nog een beetje opgesloten, en worden ze terdege in de gaten gehouden. Onze overheid snapt ook wel dat een verkrachting geen beste beurt zal zijn. Dan breekt de hel los. Misschien is dat ook wel beter. Wat mij betreft, kunnen er niet genoeg verkrachtingen plaatsvinden! Bij voorkeur van goedmensen. De kosten gaan immers voor de baten uit?

  • Marianne Vaatstra werd vermoord door een azielzoeker die diezelfde nacht nog Nederland is uitgesluisd en naar Noorwegen is overgebracht. Daar heeft hij trots zijn daden zitten rond te vertellen. Het was voor de AIVD en mins van just olv Demmink een koud kunstje om een pedofiele veehouder die betrapt was op kinderporno op zijn computer voor de moord te laten opdraaien met medewerking van het eveneens volkomen corrupte NFI
   [ gevallen ‘fout en kwijt’ niet meer te tellen]

   Vandaar de belachelijk snelle bekentenis binnen 10 minuten na de arrestatie een Volkertje 2.0, ofwel je bekent/[pleegt deze moord] met bescherming/beveiliging/begeleiding uitkering etc[ zogenoemde staatsveiligheid] of “wel we gaan jou en je familie/kinderen voor de ratten gooien ten opzichte van heel mediageil nederland. Jij en je kinderen zullen nooit meer normaal over straat kunnen de rest van hun leven achtervolgt worden etc. ”

   Wake up!!!! you are being taken for the fool you are!!!

  • En die dagelijkse miljoenen christelijke, islamitische, seculiere, Joodse en Boeddhistische verkrachte vrouwen zijn natuurlijk wel op feiten gebaseerd, zou je die dan even met ons willen delen trol?

  • Leuke woordspelletjes speel je. Het gaat niet om asielzoekers, daar heeft niemand moeite mee, iemand die ECHT op de vlucht is voor oorlog. Het gaat om MOSLIMS, ja ik noem ze bij naam, die hier voor de kat z’n kut heenkomen om er beter van te worden. Onder welke noemer die hier komen maakt niet uit. Daarvan uitgaand spreken de criminaliteitsstatistieken en persberichten voor zich. Dat jij met je drogredenen en woordspelletjes mij/ons voor gek probeert te verslijten in ONS eigen land om die lui in de kaart te spelen, is wel heel typisch voor mensen die tolerant zijn voor intoleranten zolang die maar van elders komen. Moge een van jouw naasten het volgende slachtoffer zijn en dan niet te zuinig.

 14. Ernst Quispel

  2 oktober 2015 op 22:45

  Het ws toch een eenvoudige vraag maar misschien moet ik hem nog eens wat concreter herhalen: zijn er eigenlijk al gevallen bekend van asielzoekers in Nederland die in de afgelopen jaren vrouwen verkrachtten of mensen vermoordden?

  • Als het gaat om moslims, is het antwoord ja en het maakt de facto niet uit hoe die dan hier gekomen zijn, want er is iets basaal mis het het wereldbeeld van veel van die mensen dat niet strookt met onze kijk op het leven. Wat probeer je te bewijzen? Je Stockholm-syndroom? Mij praat je geen schuldgevoel aan, ik moet ze niet en ik moet mensen die het voor ze opnemen ook niet. Jou dus ook niet. Verder nog vragen?

  • Zal ik het dan maar eenvoudig zeggen Ernst.
   Een paar miljoen keer per dag worden moslimvrouwen verkracht omdat ze bezit zijn van mannen. Het aantal keren dat asielzoekers het in de hele wereld doen. Want laten we niet bekrompen zijn, maar als wereldburger waar iedereen van deze wereld is, dan is het getal groter dan sterren in ons bekend heelal. Daarbij komen alle kindjes. Heb je dochtertjes Ernst? Bij de asielzoekers cultuur worden eerst de clitoris weggesneden want daar komen maar foute ideeën van. Dan wordt het kindje aan de grillen van een 50 jarige man overgeleverd waar we wel enige beelden bij kunnen denken. Misschien jij ook wel Ernst. Want dit is ernst!
   Hoeveel mensen er ondertussen door zich asiel noemende wrede psychopaten de keel afgesneden zijn is ook ontelbare keren. genoeg filmpjes! als dat je kick is? Verder vindt ik het buitengewoon walgelijk dat je blijkbaar alleen in Nederlandse omstandigheden geïnteresseerd bent. Toppunt van bekrompenheid. Gefeliciteerd.

 15. enfin veel leesplezier en vergeet het vooral niet te delen met het team oranje!!!!

 16. Groenlinks wordt een bijzonder stille partij. De jongerenafdeling DWARS roep nu op om niet te gaan stemmen bij het referendum.

  Het lijken wel beledigde kinderen.
  “Als je niet doet wat ik wil, hou ik gewoon mijn adem in tot ik stik! Dat zal je leren!”

 17. joost, kijk even naar de trollenvragen van Ernst Quispel ?

 18. Ernst Quispel

  2 oktober 2015 op 20:00

  Dat vermoedde ik al.

 19. Ernst Quispel

  2 oktober 2015 op 17:35

  Zijn er eigenlijk al gevallen bekend van asielzoekers die in de afgelopen jaren vrouwen verkrachtten of mensen vermoordden?

  • Ernst Quispel
   Blijf je even bij de les. Mensen hebben niks tegen legitieme asielzoekers. Mensen hebben iets tegen opportunistische migranten uit veilige landen en allerlei rare gasten die er Übermenschenideeën op na houden zoals nazi’s, fascisten en moslims en die dat op een agressieve manier uiten tegen homo’s, vrouwen, lesbo’s en andersgelovigen. Als jij daar problemen mee hebt, spoor JIJ niet. En kijk je in die categorieën dan vind je inderdaad verkrachtingen en moorden tot 90-jarigen aan toe. Dus alweer hoop ik dat het volgende incident jouw kinderen of familie treft. Volgens jou is er geen risico, toch?

  • http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

   hier maar even mee beginnen de 15 andere linken die ik eronder wilde zetten werden niet geaccepteerd leek teveel op spam maar als je me even een gmail adresje geeft dan stuur ik je ze wel even op hoor geen probleem!

 20. Laat de Joskes en medehunkeraars maar een dubbele kuisheidgordel bestellen…ze gaan die nodig hebben eerdaags.

 21. Ernst Quispel=trol en hoogst waarschijnlijk laarmans!
  .
  niet op reageren !

 22. Ernst Quispel
  2 OKTOBER 2015 OM 10:01
  Protesteren tegen een asielcentrum betekent feitelijk dat je meent dat andere Nederlanders dat probleem moeten oplossen. Het is het verschuiven van het probleem om egoïstische motieven.
  In die zin begrijp ik het stille en beschaafde protest van Groen Links wel.

  ____
  .
  Dit is typisch het uitspelen van mensen.
  Niemand heeft hierom gevraagden, niemand wil deze massale influx.
  (Behalve bijna alle politici met voorop Merkel, de MSM en gutmenschen, die in de minderheid zijn maar overal in Europa van de MSM een podium krijgen waardoor ze een meerderheid lijken).
  Het probleem is ontstaan door wanbeleid.
  Vervolgens wordt de bevolking daarmee opgezadeld.
  Als mensen dit niet accepteren beticht je ze van egoïsme omdat andere mensen dat probleem dan zouden moeten oplossen:
  .
  ‘Als JIJ dit niet accepteert zit IK met de gebakken peren’…..
  Dit drijft mensen uit elkaar en zet kwaad bloed.
  Op deze manier worden mensen tegen elkaar opgezet.

  • ‘gevraagden’ moet natuurlijk ‘gevraagd’ zijn

  • De enig humane reactie is terugsturen met zeewaardige boten, en wel direct, dan droogt die stroom op..
   Enwat hier nu is ,DEPORTEREN.
   Liefst via Assad, die weet er wel raad mee.

 23. IK SCHAAM ME VOOR DEZE VIJFDE COLONNE GUTMENSCH MUTSEN DIE MEEWERKEN AAN HET BETITELEN VAN ONZE NEDERLANDSE VROUWEN EN DOCHTERS ALS HARAM

  http://www.dutchfreepress.nl/vrouwen-hebben-de-plicht-zich-te-verzetten-tegen-de-hoofddoek/

  sHAME ON YOU 4 EVER AND EVER !!!!

 24. Ernst Quispel

  2 oktober 2015 op 10:01

  Protesteren tegen een asielcentrum betekent feitelijk dat je meent dat andere Nederlanders dat probleem moeten oplossen. Het is het verschuiven van het probleem om egoïstische motieven.
  In die zin begrijp ik het stille en beschaafde protest van Groen Links wel.

  • @Ernst Quispel
   Je kan het protesteren tegen een asielcentrum ook zien als een protest tegen het door de strot geduwd krijgen waar men absoluut geen zin in heeft vanwege alle negatieve aspecten.
   .
   “egoïstische motieven.”
   Dus protesteren tegen al het negatieve wat je ondemocratisch door je strot geduwd krijgt is egoïstisch?! En daarmee ga ik ervan uit dat je egoïsme als slecht ziet, mensen moeten volgens jou altruïstisch zijn, toch?!
   .
   Al die mensen die nu naar bijvoorbeeld Nederland gevlucht cq gemigreerd zijn, doen die dat uit altruïstische- of uit egoïstische motieven?! Ja, denk daar maar eens over na want altruïstisch is het zeker niet, dus dan valt het onder egoïstisch. Maar dan heb je er opeens geen probleem mee, sterker nog je valt uit tegen de mensen die gedwongen worden mee te betalen aan deze egoïsten.
   .
   Als je op die toer gaat dan kan ik dat ook. Ga lekker een ander je zelfhaat aansmeren. Ik ben echt helemaal klaar met deze morele en leugenachtige chantage

  • Ernst Quispel=laarmans=trol !
   .
   joost, let ff op !

 25. Vanaf minuut 30.
  http://www.npo.nl/studio-powned/01-10-2015/POW_02939185

  Let vooral op het in gesprek gaan terwijl de sharia wetten gewoon geuit worden.

  Vluchtelingen??
  Jihad strijders en ze lopen er gewoon mee te koop.
  Als dit tuig los wordt gelaten op onze dochters vrouwen en dochter en de rest van de Nederlandse bevolking krijgen we echt een groot probleem.
  Denk ook aan Hamburg..

 26. Ella Vogelaar kon dat ook zo goed, zwijgen…

  Dan is het zwijgen van Netanyahu toch van een andere orde.
  https://www.youtube.com/watch?t=1&v=YllqrXMkDWo

 27. Joske komt nooit tot rede, zelfs niet als ze zou zijn verkracht door een gelukszoeker. Het syndroom van Stockholm zal dan op haar van toepassing zijn. Zo zit de gutmensch nu eenmaal in elkaar. We zullen er mee moeten dealen, maar we moeten wel met zijn allen begrijpen dat we deze gutmenschen niet te ver moeten en mogen laten gaan: WIJ ZIJN ER OOK NOG !!!

 28. Net nog powned nieuws gezien!

  Allemaal AZC asielzoekers die hun sharia wetten hier komen brengen.
  Door alleen al door zo duidelijk te maken hoe ze in elkaar zitten horen ze gelijk teruggestuurd te worden.
  Je hoort je oren niet.
  Sommige zijn hun leven niet zeker omdat er moslims met de dood bedreigen enz.
  En dan een (christen) politicus die nog zegt we moeten met ze in gesprek gaan.
  Kijk het maar eens terug Joost en alle anderen.
  Een goed inkijkje.
  Ik geloof dat de herhaling er nog niet is.
  Gelukkig ook wat realistische opmerkingen

 29. Komop jongens, nog even dieper in je buidel tassen. De gasten zijn niet tevreden!
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=34435

 30. Men is ook druk bezig video’s van internet te verwijderen die de illegalen schade kan berokkenen. Ik had wat video’s gedeeld op facebook over agressieve illegalen, die zijn verwijderd. En ook van de websites waar ik ze vandaan had. En niet alleen Nederlandse sites. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik dacht dat vrijheid van meningsuiting in de grondwet was geregeld.

 31. Triest dat wij ons moeten meten met Ideologische idioten om het management van ons Nederland

 32. De mensen gaan tegen Wilders in omdat ze net zoals de asielzoekers afhankelijk zijn van de Nederlandse welvaartsstaat. Zij willen de leugen dat hier mensen wonen zonder toegevoegde waarde te leveren koste wat het is in stand houden. Zij begrijpen ook dat zonder de welvaartsstaat alle linkse partijen geen toegevoegde waarde leveren aan de maatschappij. Net zoals linkse media, gefinancierd door deze onwerkelijkheid wil ten koste van alles, deze leugen versprijden.
  .
  Het probleem wordt alleen dat op een gegeven moment de kosten van al onze sociale voorzieningen groter zijn, dan de kosten om er vanaf te komen. Deze omslag wordt door de massa-immigratie heel snel bereikt. Op dat moment wordt het politiek of economisch het niet meer houdbaar om de linkse ideaal te hanteren en zal er korte tijd enige chaos uitbreken. Denk maar over na wat er gebeurt als niemand meer geld van de overheid krijgt. Gelukkig zullen de hardwerkende goede Nederlanders deze periode overleven en het land weer…

  • Ik vertrek. Einde van de maand ga ik. Mijn onvrijwillige financiële bijdrage aan dit drama houdt op. Het land waar ik ooit trots op was, is afgegleden naar een zielloze poel van idioterie en onrechtvaardigheid die ik niet meer om aan te zien vind. Persoonlijk zou ik er nog wel voor willen vechten en mentaal ben ik er klaar voor om al dat ‘weg met ons tuig’ met een nekschot de Nieuwe waterweg in te helpen. Je bent per slot van rekening opgevoed door een Indiëganger of je bent het niet. Maar mijn wederhelft wil dat gedoe niet, dus we gaan. Die wil liever een mogelijkheid tot exit voorbereiden voor de kids. Soit. Succes met mijn ‘vervangers’.

   • Succes !
    Ik ben sinds lang reeds vertrokken. De druppel was een zoveelste woordenwisseling met “vrienden” over Turken en Marokkanen. Die horen niet thuis in Nederland was mijn mening; ik werd (verbaal) gelynched, voor de zoveelste keer. Genoeg is genoeg, dacht ik. Het is toch vechten tegen de bierkaai. Ik vind het zeer moedig van Joost en collega’s die onvermoeid blijven schrijven over o.a. dit migratie probleem. Bovendien haat ik die fascisten in Brussel. Nooit is iemand ook maar eens gevraagd of wij deze soevereiniteit overdracht wel willen. Niet helemaal waar; er was een referendum over de EU grondwet, dat maakt het allemaal nog veel erger. We weten wat er toen gebeurd is. Schandalig. Wel jammer van ons mooie landje. De enige echte beslissing die je voor jezelf kunt nemen is blijven of vertrekken. Daar tussen bestaat er geen keuze meer. Maar ach, ik treur liever in de schaduw van een palmboom dan in de koude regen.

    • Het wordt inderdaad een palmboom en uitzicht op zee.

     • Waar kun je in vredesnaam deze waanzin nog ontvluchten?

      Ik ben altijd benieuwd waar men dan wel naartoe verhuist.

     • De volstrekte jaloezie van correct en links Nederland maakt het raadzaam NIET te zeggen waar men naartoe verhuist en met welk concept. Rest mij te zeggen dat ik de EU uitga naar tropische breedtegraden en op de plek waar ik heenga nog goed kan leven als ik er de helft van mijn huidige omzet verlies.

     • Hartelijk dank voor de informatie en heel veel geluk voor de toekomst.

 33. Joost, je vergeet de inbraken, berovingen in winkels bedreigingen op straat, en de berovingen op straat.
  Heb je nog een mooie foto van toen die golf nog niet was gearriveerd in de lage landen.

 34. De gevestigde regentenkliek bestaat uit partijen die SAMEN ongeveer 2% ( TWEE !!! ) van de bevolking als lid hebben. Deze 2% bestaat voornamelijk uit Gutmenschen, ongeacht de partij. ( Daarom is het goed dat de PVV geen ledenpartij is: binnen de kortste keren regeert de Gutmensch! )
  Van deze 2% is ongeveer 10% echt actief, dus 0,2% van de bevolking. Deze 10% juicht de “leiders” toe en is zelden kritisch.
  Ons hele systeem is ondemocratisch en gericht op het in stand houden van de gevestige pro multikul en pro EUSSR regentenkliek. De media doen graag mee.
  Zo’n miep van GL: het is te genant en imbeciel voor woorden. Met een beperkt denkvermogen en niet in staat tot erkennen van feiten. Maar door dit soort lieden wordt de politiek gedomineerd: ze lijden vrijwel allemaal aan COGNITIEVE DISSONANTIE. ( = het niet willen erkennen van feiten die met jouw denkbeelden in strijd zijn. )

 35. Non discussie. Je kunt aan die kop van dat wijf zien dat ze te dom is om te poepen. Maar dat is nog nooit een beletsel geweest om een functie te vervullen in een linkse partij. Moge het volgende incident op het hoofd van haar kinderen of familie vallen. Dat is toch geen onredelijk verlangen, of wel soms?

 36. Joske Galiart wil zonder geluid een tegengeluid laten horen zoals ze het zelf zegt.
  Wie zwijgt stemt toe.

  Zo denkt ze er zelf niet over.
  Ik weet niet of ze nog dochters in de aanbieding heeft om de vluchtelingen welkom te heten. Het zou me niets verbazen als ze verzand in haar eindeloze domheid het nog zou doen ook.
  Alles er voor over hebben om Wilders een hak te zetten kan ver gaan.
  Heel ver…

  En dat lekkere gevoel in de hersenpan door de zelfbevrediging. Ik denk dat de hormonen uit haar oren komen na dit interview.

 37. Ik las vanmorgen dat na de verkrachting van een 16 jarig Duits meisje door een AZC bewoner werden Duitse ouders door de politie in verschillende steden aanbevolen hun kinderen niet alleen, maar onder toezicht op straat te laten gaan – zoals dat in Islam landen gebruikelijk is.
  Ook Duitse scholen informeren ouders dat hun dochters zich Islam correct zouden moeten kleden uit respect voor azielzoekers. Wat precies de kleding norm is weet ik niet maar ik kan me er wel iets bij voorstellen…het beste is dit advies te volgen anders loopt je dochter de kans te worden verkracht – of erger. Eigen schuld dus (?) Die politici zijn helemaal gek geworden; opzettellijk of niet. Het is gewoon een krankzinnge situatie.

 38. Tja,
  De ergste mannelijke massamoordenaars krijgen in de isoleercel liefdesbrieven van wildvreemde vrouwen.
  Je weet nooit precies wat er in hun hoofden omgaat.
  Bij de vijandelijke horde die nu binnenkomt is het een verkokering van compassie.
  Men wil eenvoudig niet de realiteit zien. En misschien kunnen ze het ook niet.
  Er zijn wel vrouwen die hun kinderen totaal verwaarlozen maar wel constant klaar staan voor anderen. Wat dan uitkomt en iedereen met stomheid is geslagen want ze was het middelpunt van goedheid.

  Er komt een geluksgevoel brengend hormoon in de aderen die verslavend werkt.
  Zoals FK01 argumenteert. Een soort zelfbevrediging. En met vele goedmensen bij elkaar is het een orgie van zelfbevrediging en elkaar bevredigen.
  Je zou het met een (schadelijke) sekte kunnen vergelijken.
  Dan heb je nog het stockholmsyndroom waarvan ik me bij vrouwelijke slavinnen in de islam wereld best iets bij kan voorstellen. Daar zal ook een percentage bij ons tussen zitten.

 39. Het zou goed zijn als er een duidelijke psychiatrische term zou komen voor dit syndroom. Iets met hysterie, obsessie, en pavlow, een voornamelijk bij vrouwen voorkomende aandoening. Is er een psychiater op deze blog? Iets om op te promoveren!

  • Er is al veel geschreven over het vervrouwelijken en verkinderen van de moderne westerse samenleving. Daarmee wordt natuurlijk niet een probleem bedoeld met vrouwen “an sich” en al helemaal niet met kinderen. Hoewel je natuurlijk wel gekruisigd wordt ervoor “just in case” door de Gutmenschen.

   Het heeft meer te maken met een op hol geslagen verzorgingsmaatschappij waar het steeds meer ging draaien om de welvarendheid en gezondheid van modale gezinnetjes, de kinderen en de al dan niet werkende moeder met haar gelijke rechten dat dit doorgeslagen is door alle media, opvoeding, educatie en campagnematerialen.

   En er is niet eens zoveel verbeterd voor de gezinnetjes zelf maar meer het zorg en regelcomplex, het omvormen van de maatschappij tot één grote opvang en begeleidingsmolen voor alles wat zorg nodig lijkt te hebben, wereldwijd zelfs. Of misschien is het iets uit het christelijke verleden dat nog overtrokken doorwerkt, dat kan ook. En het nestelde inderdaad in de psyche!

   • De op hol geslagen verzorgingsmaatschappij is waarschijnlijk ook het effect van de toegenomen invloed van de vrouw.
    En de ontkerkelijking heeft, paradoxaal genoeg, de “naastenliefde” tot groteske, ongecontroleerde proporties opgeblazen. Dat komt doordat VOOR de ontkerkelijking de kerk de naastenliefde in goede banen wist te leiden, zoals het Leger Des Heils, giften aan de zending, en de financiele ondersteuning van de arme leden. Zeer zeker geen giften aan de mohammedanan!

 40. Ook weer een voorbeeld van dat die Gutmenschen eigenlijk grote narcisten zijn en helemaal niet zo gut zijn. Ze willen koste wat het kost hun medelijden gevoel bevredigen. Meer niet.

 41. Wegkijken ,negeren en vooral niet de discussie aan gaan.
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2470253/2015/09/28/Fanatieke-moslims-bedreigen-christenen-in-opvangcentra-Hier-heerst-de-sharia.dhtml
  Of zoals bij de NPO, er gewoon niet over praten en onbelangrijke nieuwsfeitjes groot maken.

 42. Toen onze Joske nog een Joske was, was ze aardig om te zien. Plichtsgetrouw voor de plantjes zorgend en vooral ook voor de mensen, de mensen aan de onderkant van de maatschappij, welke ook hulpbehoevend zijn. Helaas is de grote boze wereld boven onze Joske uitgegroeid. Zou ze geen zinnig antwoord kunnen geven op alle hierboven gestelde vragen. Daarom bald Joske net als vroeger toen ze nog onze lieve kleine stoute Joske was, de vuistjes en zegt niets meer, ervanuit gaande dat ze toch lekker gelijk heeft. Puh.

 43. Joske Galiart
  ___
  Weer ’n vrouw.
  Vooral vrouwen lijken te smelten voor asielzoekers.
  Emotieporno werkt.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑