Ongecensureerd. De beelden van de weggezette Rotterdamse burgers (video) #AZC

Er wordt uiteraard in de media weer van alles gedaan om het verzet in Nederland ten aanzien van de komst van grote groepen islamisten naar dit land, neer te zetten als gewelddadig nazi-achtig gedrag. Het is daarom goed om te kijken naar de werkelijkheid. In deze video ziet u de hele bijeenkomst over de komst van het AZC in Beverwaard, Rotterdam. Zo kunt u gewoon zelf oordelen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

22 Reacties

 1. Aboutaleb is een wolf in schaapskleren. Gewoon een door en door verrotte PvdA’er. En er deugt geen enkele PvdA’er.
  Deze regent is onderdeel van de regentenkliek ( alles minus PVV ) en helpt bewust mee dit land naar de afgrond te helpen.
  Deze video toont zijn arrogantie. Dat AZC komt er gewoon, terwijl de bevolking tegen is. Door en door verrot dictatoriaal systeem. Niks democratie, niks inspraak. Politiek correcte dictatuur en niets anders.

 2. In Duitsland krijgen burgers te horen dat zij kunnen emigreren wanneer ze het niet eens zijn met het vluchtelingen beleid volgens Lübcke, CDU-fractieleider in Weinheim.
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KdnLSC2hy9E
  http://www.zeit.de/2015/34/sachsen-austritt-bundesrepublik-rechtsextremismus-pegida

 3. Iemand deze site al gespot?

  http://stophetgevaarwilders.blogspot.nl

  Die zijn echt van alle kanten los! Id De Kreek weer een nieuwe site begonnen?

 4. Verder gaf de coa mevrouw als antwoord op de vraag of er geen terroristen tussen zaten als antwoord dat er vingerafdrukken genomen worden.

  Uit dat antwoordt herleid ik dat de terroristen uit de islam landen allemaal vrijwillig hun vingerafdruk hebben afgestaan om zo later door de AIVD er uitgepikt kunnen worden.

  Die mevrouw van het COA is een dromer. En dromen zijn bedrog. Dat ze met dit antwoord weg kan komen is me een raadsel.
  Verder zegt de burgemeester dat meisjes/kinderen gewoon op straat kunnen lopen en spelen.

  Hoe weet hij dat?
  Aangezien de vingerafdruk al een stuk wensdromen is om jihadisten er uit te halen.
  En we weten dat vluchtelingen uit een land komen waar de sharia/islam wetten en regels gelden. Dus vrouwen/homo’s, ongelovigen minderwaardig zijn. Dat is de norm die ze meenemen. Daarvoor vluchten ze niet. Het is hun cultuur waar ze juist trots op zijn.
  De geboden veiligheid is een schijn veiligheid en het is geluk wanneer er niets gebeurd.

 5. Het Filmpje heb ik uitgekeken.
  Het is geen vergadering over de vraag of het azc er kan komen. Nee, het azc komt er gewoon hoeveel argumenten er ook tegen zijn van de burgers die er naast wonen.
  Het zogenaamde topdown principe.
  Het komt er hoeveel jullie ook schreeuwen wat ik niet netjes vind. Dat is zo’n beetje het argument van de burgemeester.

  Verder, en dat vind ik opmerkelijk.
  DE burgemeester legt uit dat vele vluchtelingen vooruit zijn gegaan om later hun familie over te laten komen. Heel merkwaardig.

  Dus de man gaat vast vooruit en laat vrouw en kinderen achter IN HET LEVENSGEVAARLIJKE GEBIED!!??
  De burgemeester lijkt dat een normale gang van zaken te vinden.
  Maar dat is het niet.
  Een echte vluchteling laat NOOIT zijn meest kwetsbare vrouw en kinderen achter. Aan hun lot over. En HOE moet de vrouw en de kinderen dan later de reis maken?? Zonder enige bescherming?
  NOOIT! Dat is onzinnig.
  Conclusie: Dit MOETEN wel economische vluchtelingen zijn.

 6. robbertdeberk

  17 oktober 2015 op 00:21

  Geweldig filmpje Joost.

  Ben blij dat je dit geplaatst hebt.

  Het verschil tussen de gewone man/vrouw op de straat en de criminele elite had niet beter weergegeven kunnen worden dan in deze video.

  De arogantheid van deze psychopaat burgermeester komt terug als een boomrang in zijn gezicht.

  En terecht!

  Deze man valt hier mega door de mand!!

 7. robbertdeberk

  17 oktober 2015 op 00:19

  Vanaf 32:00 loopt die psychopaat, de burgermeester, opnieuw uit zijn nek te lullen.

  Mensen laten we eerlijk zijn als hier al niets maar dan ook niets van klopt wat denkt u dan van de rest van zijn antwoorden.

  Deze man is in werkelijkheid een crimineel en zou zich als zodanig in de gevangenis moeten bevinden.

  Het punt van verfijndheid zijn we reeds vele jaren geleden gepasseerd naar mijn inziens.

 8. robbertdeberk

  17 oktober 2015 op 00:04

  Te gek vanaf 24:10 krijgt die psychopaat er terecht van langs!!

 9. robbertdeberk

  16 oktober 2015 op 23:52

  Lees eerst even dit :

  http://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/03/aantal-daklozen-daalt-weer

  En luister dan wat “de burgermeester ” op 19:37 zegt.

  We kunnen dan stellen dat alles wat hij zegt lulkoek is, maar wat veel erger is, gezien de manier waarop hij het brengt………..we hebben hier te maken met een psychopaat.

  Bijna elke bestuurder eigen trouwens.

 10. g.h.m.leferink

  16 oktober 2015 op 23:17

  Het ergste is nog de soort berichtgeving die op het door ons betaalde NOSsjenaal komt. Dat doet dan wel of het objektief is, maar draait het dan zó ‘dat je hun lekker tòch niks kunt maken’. De nieuwslezer/-lezeres past dan ook telkens de toon aan, zodat de veroordeling er bijna vanaf druipt.
  Voorbeeld: ze vertonen een deel van wat Geert Wilders zegt, om direkt daarna een Groen SLinkse volksvertegenwoordiger uit te zenden. Iemand ‘die voor ons allen de eindkonklusie trekt’. Met bijpassend gezicht, waar de veroordeling van Geert duidelijk op is af te lezen….. Bijna overbodig te melden dat die ‘het met Wilders ONEENS is, en zijn hele optreden uitdrukt ‘dat’ie het gelijk aan zijn kant heeft’.
  Mijn eindkonklusie: het aantal NIET-Farizeeërs bij dat NOSsjenaal is op de vingers van één hand te tellen.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. Allereerst mijn petje af voor de Burgemeester. Hij probeert alles om er een “normale open” bijeenkomst van te maken, wat natuurlijk niet kan. Men had al besloten voordat deze bijeenkomst werd gehouden en de burgers hebben daarbij geen inspraak. Zij kunnen daarom alleen maar zeggen wat ze ervan vinden. En als je geen inspraak hebt gehad, dan ben je natuurlijk boos. Maar goed, je mag vragen stellen. Op die vragen komt jammer genoeg geen concreet antwoord, behalve dan dat ze ervoor zullen zorgen dat alles goed verloopt. Ook wordt geen goeie voorlichting gegeven over hoe het elders verloopt. Allemaal interne rellen zegt men.. Ik weet anders, van mensen die in zo’n AZC werken.

  • Als voormalig Rotterdammer zijnde en inwoner van Ijsselmonde, niet in de Beverwaard, moet ik eerlijk bekennen dat Aboutaleb, ondanks dat hij deel uitmaakt van een abjecte Politieke Partij voor mij behoorlijk is te pruimen.

   Hoe het verder af gaat lopen met dit AZC in de Beverwaard is ongewis, al denk ik dat het allemaal wel mee zal gaan vallen, uiteindelijk staat een overgroot deel der Beverwaarders op zondag te juichen voor allochtonen in een rood en wit shirt.

   En zijn er bijdehante asielzoekers die menen schijt te hebben aan de bewoners aldaar dan komen die van een koude kermis thuis!

 12. ogenschijnlijk een correcte reactie @Bouchra… en respect voor Gezag kan nooit kwaad natuurlijk, maar hoe leerzaam zou het voor ons kunnen zijn als u zou vermelden wat U “anders” weet 😛

 13. De waarheid is dat NL en dus ook Aboutaleb helemaal niets voor het zeggen hebben in dezen, ze krijgen de ‘vluchtelingen’ verplicht in hun maag gesplitst door de EU. De politiek en Aboutaleb, die aan de leiband van Brussel lopen, moeten deze massa migratie zo soepel mogelijk bij het volk in de maag splitsen desnoods door middel van list en bedrog zoals misleiding, het doel heiligt immers de middelen. Het COA en andere bedrijven wrijven geniepig in hun handjes want die zien hun omzetten aanzienlijk stijgen door nieuw geld afkomstig van belastingcenten die er eigenlijk niet zouden zijn. ‘Links’ wrijft ook in de handjes maar niemand weet eigenlijk waarom, inclusief zij zelf niet, ja iets schimmigs als vijanden van mijn vijanden zijn mijn vrienden. Te verblind om in te zien dat ze daarmee hun eigen ondergang definitief hebben ingezet, wat op zich geen probleem zou zijn was het niet dat ze heel veel anderen ongevraagd meeslepen in hun ‘fatsoen’ en ‘anti-racisme’ hysterie.

  • “moeten deze massa migratie zo soepel mogelijk bij het volk in de maag splitsen desnoods door middel van list en bedrog zoals misleiding,”

   Btw, deze massa migratie is moedwillig gecreëerd middels Merkel, het dient namelijk een hoger doel > het verwezenlijken van de Verenigde Staten van Europa.

 14. Velen geloven de onzin van de linkse media allang niet meer. Stemmingmakerij en demoniseren van mensen die het gewoon zat zijn. De nieuwswaarde is nul komma nul als het al uit handen komt van de socialistische staats TV. Ik ben benieuwd wanneer er een docu komt over de gewelddadige AFA en zogenaamde autonoom krakertuig! Daar zal de extreem linkse NPO niet aan mee werken.

 15. vind het knap hoe die agent, excuus-turk en die coa-doos allemaal van zulke nietszeggende antwoorden gaven.
  .
  waar kan ik die universitaire cursus “nutteloze antwoorden bedenken” volgen ?

  • Niet alleen nietszeggend maar ook leugens. De uitspraak van de burgemeester over compensatie voor woningbezitters is een regelrechte leugen.

   http://www.nu.nl/binnenland/4144540/aanvraag-schadevergoeding-bij-komst-azc-vrijwel-kansloos.html

 16. Deze film zou ik nou eens graag op de NPO zien bij bijvoorbeeld Holland Doc. of in een andere docu. willen zien. Helaas is en zal dat wel een droom van mij zijn aangezien de linkse media nou eenmaal niet het aangewezen medium is wat waarheid getrouw is!!

 17. Net zolang het volk minachten en ongevraagd azc’s door de strot trappen tot het volk het niet meer trekt en daardoor ongenuanceerd in opstand komt, dat dan als bewijs gebruiken dat het intolerante racisten zijn en dus ook niet naar ze geluisterd hoeft te worden. Zo is het balletje rond.

  Het is schandalig.

 18. Vanaf Janmaat tot nu lukte iets wat in history leidde tot de beeldenstorm, waag, reformatie, en in Parijs tot kop er af. Tussen deze tijdbeelden door was er een inquisitie, als plezier en muziek bij het werk. Geen nieuws onder de zon is de volgende tijd periode. Gedomineerd door uw lokale moskee die, democratisch, een afspiegeling gaat worden wat Nederlanders willen. In elkaar slaan, is altijd de eerste stap.