Onthullend. Mee in een trein vol illegale immigranten. Video.

Door Joost Niemöller

Gelooft er nog iemand in het sprookje dat Syrische vluchtelingen wanhopig naar Duitsland en Nederland komen? Wie echt wil begrijpen hoe Merkel met haar krankzinnige beloften haar land in de afgrond stort, moet maar eens naar deze video kijken. De Duitse journalist Billy Six reisde mee met een trein van Boedapest naar München, en sprak de reizigers. Allemaal mannen, bijna allemaal jong, die een gratis reisje maken, en die zelf lachend toegeven dat er geen sprake is van enige trauma. Het is een schoolreisje. Een enkeling geeft zelfs ronduit toe dat hij geld verdiend heeft als mensensmokkelaar. Wat hij in Duitsland wil? zich eerst maar eens goed bezatten in een disco. Hij had het over een disco in Wenen, maar bleef toch maar zitten tot in München. Geen probleem. De trein was gratis. De politiecontrole stelde niets voor.

Een ontspannen reportage over een treurig failliet.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

50 Reacties

 1. Wil je geen azc?
  Hier is een uiterst goede methode , in rurale gebieden is varkensgier ruim voorhanden.
  Spuit dat hele dorp van Henry de Most onder, daar in Oranje, en zeker ook in Brabant .
  In de stad behoef je slechts het gerucht te verspreiden , moslims geloven alles.

 2. September 22, 2015. Marine Le Pen speaks of her contempt for the European Union

  https://www.youtube.com/watch?t=2&v=9APCkhob2jI

 3. Ernst Quispel

  4 oktober 2015 op 13:43

  De journalistieke bijdragen van Joost Niemöller blijvn ook elders niet onopgemerkt.

  http://barracudanls.blogspot.nl/2015/10/schoolreisje.html

 4. Waar Rusland meevoelt en ervaart en zich kordaat en oprecht opsteld heel lang geleden was ook europa 1 met rusland dus de band blijft en zal rusland nog europa beschermen tegen amerika als de poppen echt aan het dansen gaan en dan zijn de kernwapens die in duitsland ern nederland staan geheel nutteloos voor amerika opdat ze nu wel een kloof creeren in een goede verstandhouding laat amerika maar betalen voor al die syriers hierzo.

 5. En dan stevenen we af op een voortzetting van 1945 opdat al hetgeen nu gebeurd is misbruik van europa door amerika met hun isis shit

 6. Waar ga jij naar toe als nederlander of duitser als je het in eigen land niet meer ziet zitten, geef ze is ongelijk,het had nooit gebeurd zonder Amerika en ISIS,de terugval naar de Holocaust die nu een soort terugwerking heeft op 1945 en de onmiskenbare aanwezigheid van Amerika daarin maakt het er niet minder om, met of zonder Holocaust we zitten er mee, wie is er aansprakelijk voor deze bullshit grootste veroorzaker is en blijft Amerika met een mixed up idioot als Obama als moslim cristen opgegroid in indonesia en geboren op hawai van een stam uit afrika, hoe gekker kun je het maken om uit te roepen als wereldleider, Amerika gaf zich gewonnen na osama bin laden en 9-11 Amerika voelde verslagenheid en verlies gaf toe en vond dat een President als Obama het minste was wat ze konden doen om een compromi te stellen als een overeenkomst om dat Amerika is van alle landen, was het maar zo dan had het ook geen leger nodig, al met al Amerika is onmiskenbaar aanstichter en veroorzaker

  • @fuckamerika
   “Waar ga jij naar toe als nederlander of duitser als je het in eigen land niet meer ziet zitten”
   .
   In ieder geval niet naar een islamitisch land, rara hoe zou dat nou toch komen!!
   .
   Dat lees je vaker, dat mensen alle schuld bij de VS of het westen leggen. De VS en het westen hebben ook geen schone handen, dat geldt net zo voor al die andere grootmachten. Waar de burgers verder niets aan kunnen doen, dat gebeurt allemaal buiten hun om, zoals het ook buiten jou om gebeurd is.
   .
   Maar nu zou ik wel het volgende van je willen weten; waar woon je liever, in een westerse samenleving of in een islamitische samenleving?
   .
   Snap je m’n punt? En dan heb ik het nog niet eens over al die moslims die het slachtoffer zouden zijn van het westen en desondanks naar het westen gemigreerd zijn.
   .
   Zie je het al gebeuren dat wanneer Duitsland ons land binnenvalt wij massaal asiel in Duitsland zouden aanvragen en om hulp zouden smeken? Ik dacht het niet, toen niet, nooit niet!!

   • Wat is “het westen”? De Anglo Amerikaanse wereld plus Europa. Als we niet oppassen wordt dat westen de nemesis van Europa. Weer.

 7. Die Deutschen haben sich was eingebrockt:
  .

  Uit gesprekken van een van ons met hulpverleners, mensenrechtenactivisten en politiewoordvoerders rijst een beeld op van onderling geweld, etnische en religieuze twisten, verkrachtingen, dwangprostitutie, van malafide private bewakingsfirma’s die in de asielzoekerscentra’s criminele zaakjes optuigen en van christenen en jezidi’s die worden gemolesteerd. ‘Ze zijn tot de tanden bewapend met messen en knuppels,’ zei de voorzitter van de grootste Duitse politievakbond, Rainer Wendt over de geweldserupties. ‘De overheid heeft de situatie niet langer onder controle. Zo “schaffen wir das nicht”.’
  .
  Uit:
  http://media.tpo.nl/2015/10/03/bonusquote-opnieuw-snoeihard-realisme-in-xenofobie-aanwakkerende-volkskrant/

 8. Oogklep op en blik op oneindig waren ooit een kenmerk van vervlogen tijden. Neem de laatste twee duizend en hoogtepunten. Dat waren zonder uitzondering mijn boven Danen. Armzalig gedoe van likkers in geschiedschrijving bracht, neem W.O èèn, als ruzie. Kruistochten, gek en nog gekker, de wil van het volk. Met een beetje denken van eigen hoofd, de juiste, proef je honger. Naar mèèr. Teringzooi is een woord van onderdanen bedacht als alternatief voor toekomstverwachting en uitkomst. Woestijn religie is vijfhonderd jaar, of meer, achter. No links.

 9. In de jaren 40 vorige eeuw groeiden landgenoten op met de respect paplepel. Voor priester, dominee, meester en vooral werkgever. Duitse invloed was duidelijk proef en zichtbaar door orde. Daarbovenop, letterlijk, stond de koningin en getrouwen. De laatste een ratjetoe van adel inteelt, industrie kapiteins, en geboren hiel likkers, ook wel ambtenaar genoemd. Deze toestand kreeg in de jaren 60 de boodschap dat een pot met goud, gas, in Nederland stond. Wat resulteerde in het begin van de teringzooi nu. Dat kwam door het bedenken van de verdeelsleutel goud onder de bevolking. Een uitkering voor u en, juist. Dat is menselijk. Terugkeer naar die goede oude tijd van respect kan alleen door vluchteling impulsen. Hun religie is respect. Hun leven is respect. Hun toekomst verlangt uw respect. Dan krijg je twee honden die vechten terwijl de bovendaan, Juist. Dat verklaart Teflon, Windmolen, en Pechtold lachjes.

 10. Nog even en dan loopt Duitsland over en dan krijgen we dit:
  Dat als gevolg van een Duits schuldgevoel de landen die slachtoffer waren van Hitler-Duitsland ook mee moeten doen aan de aflossing van HUN schuld, en Duitsland (Merkel) volgen in haar ‘großzügigkeit’ tav van ‘vluchtelingen’.

 11. Motie Halsema en de ondertekenaars:
  https://ejbron.wordpress.com/2015/10/03/even-ter-herinnering/#comments

  Opdat we nooit vergeten wie er voor de islam ramp gezorgd heeft in dit land
  En wie er opgepakt en berecht moet worden wegens het veroorzaken van al het islam gerelateerde leed in ons land. En wegens hoog verraad.
  Levenslang is nog niet lang genoeg gezien de ernst van hun misdaden.

  • @PieterG Op hoogverraad staat normaal de “doodstraf”.

   Overigens zullen door deze rOverheid geen -ik zeg GEEN- maatregelen genomen worden om deze indringers ookwel asylzoekers of vluchtelingen genaamd Neanderland weer uit te zetten,
   De agenda is genocide op de blanken of vermenging van rassen of burgeroorlog en andere “mayem” in Europa te veroorzaken door deze gigantische “vluchtelingen” pardon immigrantenstroom!!!
   Het mag niet van de regering of beter van hun opdrachtgevers/bazen!

   De bevolking zal op den duur het recht in eigen hand nemen, met gevaar van geweld en escalatie.

   Inderdaad de meest simpele en pijnloze oplossing het hele zooitje er weer achterelkaar weer uitzetten! Maar ja wie doet dat en hoe?

   • Ernst Quispel

    4 oktober 2015 op 17:17

    We kunnen ook proberen krachtig te imagineren dat de vluchtelingen er helemaal niet zijn. Misschien zijn ze dan weg als we onze ogen weer opendoen.

 12. Wij van wc eend adviseren wc eend………..Stichting Vluchtelingenwerk, de nieuwe NSB ‘ers van Nederland.

 13. De mensen in het filmpje zijn nog dolenthousiast maar ik vrees dat het enthousiasme snel zal verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer ze hun bestemming bereikt hebben gezien de negatieve reacties van degenen die al op hun bestemming zijn aangekomen, ik raad deze mensen dan ook aan zich alvast in te schrijven voor het programma ‘red mijn vakantie’.

 14. Ze zijn ook immers uitgenodigd om naar Europa te komen, dus dit is geen verassing:
  https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup

 15. @ pieter
  Zou het niet verstandig zijn om alle onruststokers bij voorbaat asiel te weigeren?

  • @Arjope mee eens.
   Verstandig is geen enkele islam lover binnen te laten en te beginnen met een islam exodus uit Europa in plaats van de islam tsunami die nu plaats vindt.
   Deze haatdragende ideologie waar allerlei gestoorde regels gelden hoort niet in onze samenleving.

 16. Het is weer oorlog in Drachten:

  Volgens getuigen is mogelijk ook geschoten, meldt Waldnet. “Verder was er veel geschreeuw, werden automobilisten belaagd door een omringende groep die over de wegen naar tegemoetkomend verkeer rende en er werden fietsen op straat gegooid,” aldus een getuige.

  De politie kwam met 15 auto’s, politiehonden en twee motoren ter plaatse. Meerdere asielzoekers zijn verhoord door de politie.

  De testosteron bommetjes doen weer van zich spreken.
  Verklaring: Te weinig vrouwen voor een body massage aanwezig. En te veel ongelovigen die niet willen luisteren naar de asielzoekers.

 17. 1.Schaf zo vlug mogelijk de kinderbijslag af
  2.Stop alle subsidies waar islam(religie) bij betrokken is.
  3.Stop met subsidies voor advocaten en beperk beroepsmogelijkheden
  4.Zorg voor een degelijk en waterdicht uitzetbeleid
  5.Stop met flauwekul,zoals zwemuren voor moslims,moslim omroepen,toestaan van hoofddoeken in rijksoverheidsberoepen,halal slachten
  6.Nederlander kun je pas worden als je geen strafblad hebt en minstens 2 jaar een regelmatig inkomen hebt.
  7.Gezinshereniging kan alleen als je de taal spreekt en economisch onafhankelijk bent.
  Volgens de Duitse wet heeft slecht 2% recht op verblijf maar dat proberen de fatsoensgekkies uiteraard te veranderen.

  • 8: Vluchtelingen bij registratie steriliseren.

   • @Koos
    Ik denk niet dat dat nodig is als de punten van arjope toegepast worden. Persoonlijk denk ik dat je dan de echte vluchtelingen krijgt die alles zullen doen om een plaatsje te krijgen in de maatschappij. En verlost te worden van hun achtervolgers die nu juist met bakken vol binnen worden gehaald.

  • Datum van je artikel is 15 maart 2015. Beetje oud nieuws, maar het toont wel aan hoe ver je moet spitten om met een tegenargument denkt te kunnen komen.
   Bovendien zegt dit artikel dat de meeste vrouwen en kinderen per vliegtuig arriveren. Dit heeft dus niets te maken met de problematiek waarover Joost en andere critici momenteel schrijven.

   • Cale ; game set Match.

    Zijn het misschien de bestelde besneden kindbruidjes voor oom die er aan komen?
    Plus de slavinnen die het allemaal moeten ondergaan.

 18. Ernst Quispel

  3 oktober 2015 op 13:14

  De behoefte om te bewijzen dat vluchtelingen jonge en rijke mannen zijn is te verklaren uit schuldgevoel.

 19. t Hoofdgeschud

  3 oktober 2015 op 11:51

  Andere invalshoek van een Syrische criticus.

  https://www.youtube.com/watch?v=4Fo9sD7K660

 20. Ik hoop dat het Putin lukt om Syrië te stabiliseren. Dan kunnen al die profiteurs en parasieten terug naar hun land, waar ze hun vrouw en kinderen hebben achtergelaten. Welke vluchteling doet dat trouwens, vrouw en kinderen in oorlogsgebied achterlaten en zelf de benen nemen?

  • Misschien omdat het gros van die jonge mannen niet uit Syrie komt, laat staan uit een oorlogsgebied. Ik zie weinig oorlogs verwondingen en traumas in de vele video clips. Wat je wel ziet is een hoop opgewonden jonge mannen op zoek naar gratis westerse luxe, hetgeen als hun recht wordt gezien.

 21. Zojuist op RT tv gehoord dat Polen 400.000 werkvergunningen heeft afgegeven aan Oekrainse “vluchtelingen”. Die blijven waarschijnlijk niet in Polen. De Polen zelf verspreiden zich over West Europa. Tussen die Oekrainers zitten ook een hoop “fijne” jongens, speciaal die uit West Oekraine aan de Poolse grens, daar bevinden zich vele nazi aanhangers. West Europa heeft er dus nog een probleempje bij.

  • Cale,
   Het kan geen kwaad als er een hoop Polen komen. Dat is op zijn minst een kleine compensatie tegen de Islamisering. EN: een nazi-aanhanger is geen moslim. Ik heb er moeite mee om de Oekrainse neonazi’s als een probleem te zien.
   Zo zie je, hoe opvattingen door de tijdgeest (gedwongen) kunnen veranderen. Vroeger maakte ik mij bezorgd over de overbevolking. Nu wordt ik gedwongen om in een demografische wedloop partij te kiezen. De keuze is niet moeilijk.

   • @Koos
    Je denkt toch niet dat Polen deze club binnenslands zal dulden? Reken er maar op dat die naar Oostenrijk en Duitsland/Nederland zullen komen.

    Die Tusk heeft volgens mij een weet ik hoeveel dubbele agenda. Past excellent bij de rest van het clubjes EU engnekken.

 22. Ook miljardair Soros maakt zich zorgen om die arme “vluchtelingen”
  http://stopdebankiers.eu/george-soros-eist-dat-de-eu-1-miljoen-asielzoekers-per-jaar-opneemt/

 23. Als wij naar een ander land willen zoals Syrië, Irak en noem de landen in Afrika en Azië maar op, dan zijn we verplicht de nodige injecties te halen vanwege de besmettelijke ziektes in die “exotische” landen.
  Een Nederlander is in Griekenland besmet met cholera, waarschijnlijk vanwege de asielzoekers aldaar.
  Nederland zet de grenzen, gelijk Duitsland en Zweden wagenwijd open zodat asielzoekers al of niet met een besmettelijke ziekte onder hun leden bovengenoemde landen ongestoord kunnen bezetten. Er komt een moment dat de besmettelijke exotische ziektes ook zullen toeslaan in Nederland en dan zijn vooral de ouderen de pineut en zullen bij bosjes het loodje leggen. Penicilline is in veel gevallen al nutteloos dus ga maar na wat er zal gebeuren.
  Natuurlijk zijn de regeringsleiders hiervan op de hoogte maar ze houden gewoon hun criminele mond en wachten tot het zover is en dan zullen ze een voor een weer “geschokt” zijn. Het zijn criminelen en Merkel is nog veel erger als Hitler.

  • Perfecte biologische wapen voor de Bilderberg genocide agenda. Straks allemaal verplicht vaccineren en chippen vanwege de “bewust opgezette migranten problematiek’ met ziekten en…… ‘wie is wie’…… uiteraard moeten dan de oorspronkelijk nederlanders ook gechipt worden want heeee “in nederland is iedereen voor de grondwet gelijk’ en we willen niet discrimineren toch, ‘dat hebben we zo afgesproken ‘aldus Malek Ramadan van Bilderberg team Oranje

 24. Allemaal onderweg om “hun” huis en “hun” uitkering op te eisen. Over een tijdje zijn wij degene die getraumatiseerd zijn en moeten vluchten.
  Zoals Arnold Karskens al zei, we worden allemaal in de zeik genomen.

 25. Het is steeds duidelijker dat Duitsland collectief haar oorlogstraume ongedaan wil maken. In plaats van treinen vol wegsturen naar kampen vol ziekte en dood (uiteindelijk) moeten het nu letterlijk treinen vol zijn naar het beloofde land zelf, een omgekeerde Holocause. Er zit geen verstand achter, alleen schaamte. Om straks 100.000 op een trein terug te moeten zetten tegen hun zin, dat zal “nooit weer” gebeuren uiteraard. Dan ligt de wond helemaal open.

  En toch juist door deze acties zet de Duitse regering en vazalstaten de deur open naar de frictie, onvrede en crisis die het trauma van toen weer in leven zullen roepen. Alsof men het diep van binnen WIL weer!

  • Het is geen omgekeerde holocaust. Het is de VOLTOOIING van de holocaust, aan de moslims gedelegeerd.

  • @DirkM
   “collectief haar oorlogstraume ongedaan wil maken”
   .
   Trap daar niet in, dat wordt gebruikt als excuus om het volk weer eens op een dwaalspoor te zetten. De machten die deze massa migratie faciliteren zijn dezelfde als die WO2 begonnen zijn, dus laat je geen zand in de ogen strooien door dit soort emo-argumenten. Deze mensen zijn spijkerhard, meedogenloos en gewetenloos. Vooralsnog loopt alles volgens plan: i’ve got the poison > i’ve got the remedy.

 26. Precies zoals Mamma Merkel, Hurmen fen Rompoay, Malek Ramadan en Framboos Hollander het zich wensen. En volgens de vier verenigde plannen DaralHarb 2Daralislam, Coudenhove-Kalergi, Oil4Immigration en het Altaqwa-project. Ze vinden het allen wat spijtig, dat de EU nog wat achter loopt op hun schema…

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑