Rutte, premier van alle ‘vluchtelingen’ #woerden

Door Joost Niemöller

Toen de illegale immigranten Europa begonnen te overstromen, was premier Rutte in geen velden of wegen te bekennen. Waar Merkel zich opwierp als ‘Mamma Merkel’ en zich op de televisie uitgebreid liet interviewen over haar krankzinnige voornemen om iedereen die zich voordeed als ‘Syriër’ met open armen in het land te ontvangen, daar had Rutte geen idee. Ook bij een door de PVV aangevraagd Kamerdebat bleek hij geen idee te hebben. De partij van Rutte heeft trouwens ook geen idee. (‘Grenscontrole is een droom.’) Zoals er al vijftig jaar lang van de gevestigde partijen nooit een aanzet tot een immigratiebeleid is ontwikkeld, zo staan ook nu weer alle gevestigde politici te schutteren en weg te draaien.

In het dorp Oranje werd een vrouw ongemeen hard aangepakt omdat ze in het verzet kwam tegen het uiteentrekken van haar dorpsgemeenschap. Waar was Rutte? Kwam hij naar het ziekenhuis om de vrouw te bezoeken? O, nee, hij zat in de VS, iets met business. Veel belangrijker.

Nu heeft een stel malloten het opvangcentrum in Woerden overvallen en ineens voelt diezelfde Rutte zich geroepen zijn gezicht te laten zien.

Voor  een Nederlandse slachtoffer van staatsgeweld heeft Rutte geen belangstelling. Voor verkrachte en gemolesteerde Nederlandse vrouwen, in de buurt van een AZC heeft hij geen interesse. Of mensen zich onveilig voelen in de buurt van diezelfde opvangcentra, en ’s avonds de straat niet meer op durven, het zal allemaal wel voor deze zogenaamde premier van het Nederlandse volk.

Nee, nu is er een mooi mediaplaatje te halen bij de zogenaamde vluchtelingen. Een dag hysterie en een kinderknuffelende premier op de foto.

Maar het Nederlandse volk staat in de kou. Want deze premier zal het allemaal worst wezen.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

29 Reacties

 1. Lager dan Rutte kun je als politicus maar vooral ook als mens, niet zakken.
  Deze door en door verrotte, opportunistische Gutmensch liegt en bedriegt en toont ook nu weer zijn waardeloze karakter. Onbetrouwbaar en tot alles in staat om zijn eigen positie te redden. Daarvoor is hij bereid alles te verloochenen. Daarom is hij ook de juiste leider voor de VVD: deze club heeft de zelfde inferieure eigenschappen. Walgelijke club met uitsluitend leugenachtige “proefballonnetjes”.

 2. Dat is exact wat er gebeurt. We moeten allemaal respectvol zijn voor de vluchteling, zélfs als het ’n gelukzoeker kan zijn. Maar wee je gebeente als je de overstroming zat bent. Als je het zat bent dat je eigen cultuur, leefgebied, vrijheid van meningsuiting wordt aangetast. Als je je niet meer veilig voelt op straat, of als je je kind niet meer alleen de straat op durft te sturen. Als je dáár iets tegen doet, dan ben je gelijk de pineut.
  .
  Ik geloof dat dit soort acties, zowel als wat die vrouw deed maar ook die brandstichting van die stel malloten, alleen maar vaker gaat gebeuren. Als je eigen MP niet eens een vuist durft te maken tegen:
  – de ongeregeldheden veroorzaakt door de vluchteling,
  – het gebrek aan veiligheid van de eigen burger in die omgeving,
  – het verdringen van het vrije woord door de burger
  – etc.
  .
  Tja… dan vraag je er eigenlijk ook gewoon om als MP. Ik geef ‘m nog een jaar, hooguit 2, voordat de poppen echt aan ’t dansen zijn en de problemen niet te…

 3. Geweld is niet de oplossing.
  Maar deze stelling zal geen adequaat antwoord kunnen zijn op het geweld waarmee de EU met stroman Rutte onze cultuur aan het ondermijnen is, en waarmee migranten optreden.
  Dit soort geweld is niet de oplossing, maar wel dé wég naar ONZE oplossing, zullen ze denken.

 4. All I want to say is THEY don’t really care about us……………

  https://www.youtube.com/watch?v=4WILvbFxKh8

  But WE, we’ll rock YOU.

 5. Kijk even hoe die Duitsers het aanpakken. Götz Kubitschek (PEGIDA) op 5 okt jl:

  https://www.youtube.com/watch?t=18&v=-1F67fDCbUY

  • Ja, en kijk hoe de Duitsers worden vernederd:

   Czech doctor describes conditions in German hospital:
   The worst is where the doctor explains they are not allowed
   to report on the reality of it.

   http://www.liveleak.com/view?i=681_1444192396

 6. g.h.m.leferink

  10 oktober 2015 op 22:33

  Vervolg, deel 2.
  Het was èn is me nog steeds een raadsel waarom die ‘politiek correcte’ gluipers ons die vloedgolf aan ILLEGALE IMMIGRANTEN door de strot willen wurgen. En ik stel voor dat we ze allemaal doorsturen naar Merkel. Zo mogelijk af te leveren op haar privéterrein. “Dat zal ze leren”, zou Pim gezegd hebben.
  Maar Merkel en Rutteflutte lijken in één opzicht sterk op elkaar: Drugsverslaafd aan de MACHT. Zoals Merkel steeds de voor haarzelf meest voordelige weg kiest om maar Bundeskanzler te blijven. Zoals het afschaffen van de kerncentrales toen de druk van de zich progressief noemenden zich deed gelden. Als natuurkundige weet ze drommels goed dat die centrales iets totaal anders zijn dan destijds Reactor IV in Tsjernobyl, en dat ze praktisch milieuschoon zijn, veel minder dan b.v. kolengestookte centrales. Haar beslissing van ‘afschaffen’ was dan ook alleen bedoeld om op de Kanzlerstuhl te blijven zitten! En nu dit weer…
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. g.h.m.leferink

  10 oktober 2015 op 22:18

  Ach Joost, dat joch Rutte-flutte, die snelratelende veelkwekker die zich premier van Nederland noemt, die doet ALLES om maar aan de macht te blijven. Van verkiezingsbeloftes als ‘Iedereen moet er 1000 euro bij krijgen’ tot nietszeggende woordenbrij. En inderdaad is het beter op zijn daden te letten dan op zijn woorden.
  “Eigen volk laatst” zul je hem niet horen zeggen, maar hij handelt er wèl naar! Het enige wat hij goed kan is per minuut zelfs nòg meer gebakken lucht uitkramen dan Jeroen Overbeek van het NOSsjenaal.
  Wat mij opvalt is dat de HoofdRioolMedia èn de regering èn zich progressief noemende partijen in de Kamer maar steeds blijven spreken over ‘vluchtelingen’ en ‘asylzoekers’, wat ze NIET ZIJN! Dat woorodgebruik is alleen maar bedoeld om ons op het verkeerde been te zetten.
  Waarbij steeds weer prietpraat, gedraai, gelieg, uitvluchten en halve waarheden elkaar afwisselen. Deze worden gebruikt door deze zich ‘politiek correct’ noemenden.
  Zie deel 2.

 8. Die vermeende eiergooierij in Woerden was niet op de Woerdense p2000 twitter (via Lewis Lewinsky) https://twitter.com/search?f=tweets&vertical=default&q=woerden%20p2000&src=sprv
  En inderdaad, vier aangerande vrouwen in Almere, bespuugde cassiere en aangevallen supermarkt medewerker in Oude Pekela, enzovoorts, het zal Rutte een rotzorg zijn.

 9. Ik heb die horrorfoto van dat ei niet gezien dus is mij weer een trauma bespaard:)
  Een “bestorming” die voorkomen kan worden door een paar BOA’s lijkt me het woord “bestorming” ook niet waard.
  Allemaal hysterische flauwekul als je het mij vraagt.
  Dat kan morgen live want ik ben van plan naar de Pegida demonstratie te gaan.
  Oet Morn!

 10. …Het gevolg is een krankzinnige situatie waarbij inwoners van het anders zo rustige Woerden pal tegenover elkaar staan. Linkse christenen en andere gutmenschen lopen er de deur plat. Er is zelfs al een wandeling georganiseerd door de binnenstad, kijk ons eens menslievend zijn. De liveblog van de gemeente geeft uitsluitend ruimte aan positieve, knuffelachtige berichten. Er is geen enkele mogelijkheid om deze processen bij te sturen. Als er al geluisterd wordt, is dat voor de vorm. DIt is de houding van de regentenkliek in alle gemeenten in het Groene Hart, waaronder ook Montfoort.

  Deze actie keur ik af. Het is echter wel verklaarbaar. Als een normaal debat in een stad onmogelijk wordt gemaakt, radicaliseren aan beide kanten mensen. Dat is nu gebeurd met deze groep, maar het is even radicaal om vanuit een kerkelijk centrum een wandeling te organiseren door de binnenstad met die ‘vluchtelingen’. Maar daar hoor je niemand over, zeker Mark Rutte niet.

  • Fijn om te lezen hoe het echt zit in dat geval. Als je niet eens een bezwaarschrift mag indienen en verwachten dat deze serieus wordt behandeld, dan krijg je taferelen zoals in Oranje of Woerden. Als je als critici gelijk als radicaal, ongewenst of niet-ontvankelijk wordt weggezet, wat moet je dan wél doen als critici om aandacht voor je bezorgdheid te krijgen? Zowel in Oranje als in Woerden zijn gewoon veel mensen die hun bezorging uitten, maar als je dan het toppunt van hypocrisie te horen krijgt dat je “tegen mag zijn” terwijl je compleet genegeerd wordt… tja…
   .
   Ik veroordeel de actie ook, maar kan hem heel goed begrijpen. Aan de andere kant heb ik dan ook respect voor die malloten die wél opkomen voor hun eigen kinderen, wijk en cultuur. Hoe verkeerd de actie misschien ook is. En dan nog: eieren en vuurwerk, is dat echt een “aanslag”?

 11. Wat een theater. Zowel van Rutte als burgemeester Molkenboer. Even wat inside informatie van een burger van Woerden. Twee a drie weken werd aangekondigd dat de Snellerpoort was aangewezen als één van mogelijk locaties voor noodopvang van immigranten (steevast vluchtelingen genoemd), andere locatie was o.a. een zwembad in Harmelen. Alle locaties betreffen gebouwen midden in woonwijken die gebruikt worden door scholen of aangrenzend/dichtbij scholen liggen. Ik heb als bewoner een bezwaarschrift ingediend, maar dit is niet ontvankelijk verklaard omdat er geen formeel besluit aan ten grondslag ligt (het is immers een crisissituatie zegt men). Critici staan dus buitenspel. Er is geen mogelijkheid tot inspraak geweest. De raad heeft het besluit unaniem gesteund. Terwijl de weerstand in Woerden groot is. Molkenboer: je mag er tegen zijn, prima. Prima!?? Helemaal niet. Gemeenten moeten durven te zeggen: nee, we hebben geen geschikte locatie…

 12. We kunnen het er niet mee eens zijn want het is geweld tegen officieel overheidsbeleid, maar dit is wat er gebeurd is:
  NL-Ondergrondse valt noodopvang Woerden aan
  Een groep van twintig blanke verzetstrijders met bivakmutsen hebben de noodopvang van vluchtelingen in Woerden aangevallen. Ze gebruikten daarbij vuurwerkbommen en eieren en duwden hekken om. Ze poogden binnen te komen, maar onder andere buurtbewoners van sportcentrum Snellerpoort wisten dat te voorkomen. Sinds afgelopen woensdag zitten er 150 gezinnen uit Syrië en Eritrea in de sporthal, waarvan de opvang gisteren met 72 uur werd verlengd. Burgemeester in oorlogstijd Victor Molkenboer spreekt van een zieke groep mensen. En daar heeft hij ongelijk in. Deze groep is niet ‘ziek’, dat zou veronderstellen dat ze een excuus hebben voor hun gedrag. Deze groep mensen zijn in opstand gekomen tegen het ondemocratische gutmenschen beleid. Met bivakmutsen en vuurwerkbommen angst en verderf zaaien in een migrantenopvang. Ze zijn…

 13. Ik heb van het hele gebeuren geen enkel filmpje of zelfs maar een foto gezien.
  Of zouden nu net in Woerden asieleisers zitten die als enigen geen nagelnieuwe I-phone hebben?
  Pics or it didn’t happen.

  Ik geloof er geen reet van.

  • Nou ja, je hebt toch die verschrikkelijke horrorfoto van dat gebroken ei als stille getuige van deze tsunami van dodelijk geweld gezien? Dat gebroken ei staat op mijn netvliezen gebrand en ik vrees dat het nooit meer van mijn netvlies zal verdwijnen want dan denk je na ISIS wel alle mogelijke horror te hebben gezien en dan krijg je deze overtreffende trap die bijvoorbeeld een aanslag als in turkije van vandaag totaal doet verbleken.
   .
   Het zal me niet verbazen dat het ei op het 8 uur journaal geblurd wordt want dit soort horrorbeelden onthouden ze het volk liever zo fatsoenlijk als ze zijn 🙂

 14. heb eerder het idee dat het een false flag operatie is om iedereen die tegen de immigranten is in de extreem rechtse hoek/hooligans te framen.
  .
  vervolgens kunnen de pvv-ers tevens in de extreem rechtse hoek/hooligans geframed worden, want die zijn tegen immigranten.
  .
  zo is het balletje weer rond, en kunnen de slinksen de komende dagen op de npo weer volop afwijzend en gut o gut roepen over de pvv, want pvv staat voor extreem rechtse hoek/hooligans.
  .
  toch wel handig, zo een volledig gesubsidieerde staats/propagandaomroep.

  • en dit alles om meer goodwill te kweken bij de steeds meer twijfelende burger, want geloof me, die burger wil zeker niet geassocieerd worden met extreem rechtse hoek/hooligans, en dus indirect ook dan niet met pvv.
   .
   missie geslaagd, want weer minder pvv-stemmers uiteindelijk…

 15. Het is wel verrassend en sowieso gunstig dat ze allemaal opgepakt zijn, wanneer we er verder weinig tot niets meer over horen dan ga ik ook mijn vraagtekens plaatsen want als het idd Utrecht supporters/hooligans zijn dan zal het de komende tijden uitgebreid ter sprake komen in de msm.

  • Ik moet je zeggen dat ik het bekladden van opvanggelegenheden onlangs met een davidster, en later op een andere locatie met een verkeerd getekende hakenkruis, ook zeer vreemd vond want hoezo een davidster en hoe kan het dat je als nazi niet weet hoe je een hakenkruis moeten tekenen? Wat me ook opviel was dat beide bekladdingen met dezelfde zwarte (spuit)verf was gebeurd. Ik heb nagedacht over die davidster en het enige wat ik kon bedenken is dat het symbool aan Wilders te koppelen zou kunnen zijn, een andere logische verklaring voor die davidster kan ik niet bedenken. Maar ja, zo lang het bij speculeren blijft hou ik het eigenlijk liever voor mezelf. Ik kan me nog wel dat AFA mannetje herinneren die voor de camera zei dat alle marokkanen moeten oprotten naar istanbul alsof het een hersenloze racistische tokkie was, ik meen dat het GS was die middels foto’s kon aantonen dat het een AFA imbecieltje betrof. Kortom, het past wel in hun smerige propagandastraatje.

 16. robbertdeberk

  11 oktober 2015 op 01:38

  False flag mee eens!

 17. Nederland begint onderhand een strafkamp te worden voor de autochtone bevolking.

 18. Leiderschap. Dit bestaat niet meer in de Nederlandse politiek. Goed gebekte ontkenners. Verder komt men niet. Zelfs Wiegel komt tot deze conclusie over onze “primier”. Leiderschap betekent verantwoording nemen. Maar dat is wel heel erg eng en wellicht te veel gevraagd, toch Mark Rutte? Walgelijk mannetje.

 19. Eieren en vuurwerk….. zijn niet hetzelfde en hebben een ander effect dan een kalasjnikov, AK 47, zelfmoord terroristen met bomgordels of mensen aan hun handen ophangen om daaronder een vuurtje te stoken. Ledematen afhakken als sharia gerechtvaardigde straf voor ieder los lopend mens die snakt naar vrijheid.

  DAAR moet je geen goed woord voor over hebben meneer Rutte!
  Wie dat verschil niet wil zien is niet geschikt voor een bestuursfunctie. (of welke dan ook)
  Behalve in Nederland dan, daar is islamisering tegenwoordig de norm voor een betere toekomst.

  Niet mijn toekomst Rutte en niet de toekomst van een ruime meerderheid in dit land.
  Ga zo door en de VVD wordt nog kleiner dan de PVDA!

 20. Wij zijn hier op aarde om de overheid te dienen lijkt Rutte te zeggen.

  En pas op!
  Alles wat de overheid doet of van plan is dient u ten alle tijden te respecteren. Tegenspraak wordt niet geduld.

  Behalve als het islambroeders en zusters zijn. Die mogen alles!
  En alles betekend echt alles.
  Eten, drinken, een dak boven hun hoofd. In Grachten panden en herenhuizen plus 2000 euro in de maand als zakcentje.
  Is het eten niet goed , dan passen wij dat aan.
  Zo nodig confisceren wij dorpen om daar islamsteden van te maken.
  Niemand hoort daar over te zeuren want dit is goedgekeurd beleid: Tegen islamiseren wordt niets ondernomen: Lees het betreffende wetsartikel er maar op na.

  Ja, dan had u op een andere partij moeten stemmen!
  Ha, ha ,ha….

 21. Van mensen blijf je af zegt Rutte.
  IK lees echter nergens dat er iemand is aangepakt?

  Dus wat bedoelt Rutte nou eigenlijk?
  Gaat hij alle islam landen boycotten omdat daar de sharia heerst waardoor geïnstitutionaliseerde wreedheden tegen mensen normaal is?

  Of druist dat in tegen economische belangen.
  Dit wordt hypocriet genoemd.
  Wel de splinter zien, niet de balk.
  De luchtballon Rutte is helaas voor hem doorgeprikt. Het wachten is op nieuwe mensen die beslissingen voor burgers nemen in plaats van tegen burgers. VVD =PVDA= niets.

 22. De laatste berichten zijn voetbal hooligans uit Utrecht die wat rotzooi trappen. Gebeurt elke week in stadions.

  In China is de islam verboden. Eindelijk!

  IK weet nog van Balkenende die na de dood van vGogh niet naar de ouders en nabestaande ging, maar naar de moskee om steun te betuigen.

  Als onze regering zich steeds meer profileert als vijand van het volk kan je een gigantisch oproer verwachten vandaag of morgen.
  Daarbij is dit incidentje lachwekkend vergeleken.
  Zijn de Almere aanranders al weg Rutte?

 23. Zo ging het na de moord op Theo van Gogh ook…..