Ali Lahrouchi: Fransen, word wakker!

Door Ali Lahrouchi

Mijn excuses aan de Fransen, het is tijd om jullie historische fouten te corrigeren. Van jullie heb ik geleerd: Qui cherche trouve. Wie zoekt zal vinden Jullie politici steunen al heel lang de  Arabische moslims overal om de Imazghens in Noord- Afrika te kolonialiseren.

Door deze steun worden de Imazighens in hun landen  gekolonialiseerd, gediscrimineerd, geïslamiseerd en gearabiseerd. Jullie politici werken samen met de terroristenstaten zoals Saudi Arabië, Qatar, Koeweit via hun makelaar de dictatuur roofdier Mohamed 6.

Jullie politici denken alleen aan meer winst maken in plaats van te denken aan het welzijn van de mensheid,  de veiligheid, de vrijheid en  de stabiliteit van hun  eigen burgers.

Jullie politieke  vertegenwoordigers  weigeren te accepteren dat de Koran  het woordenboek is van alle soorten van terreur, moord, mishandeling,  intimidatie, wraak, haat, en fanatisme, uit naam waarvan mensen als onschuldige schapen worden geslacht. Jullie politieke  vertegenwoordigers  zijn blind. Ze willen niet zien dat er geen plek hoort te zijn voor de achterlijke islam  in een moderne wereld. Het hoort niet bij deze samenleving. De islam is tegen de vrijheid, tegen democratie, tegen gelijkheid, want alles is al door Allah en  Mohamed geregeld in de koran en de soenna. De moslims houden van de dictatoriale regimes. Ze willen beheerst worden door  de  – Amir – commandant van de Gelovigen.

We zien nu het begin van de moslimaanvallen. De moslims dromen ervan om deze wereld te veroveren en de ongelovigen te liquideren. Ze geloven dat het gelijk aan hun kant staat. Volgens hen is de islam het beste. Hij is gekomen om op deze aarde de ongelovigen uit te wissen.

Het is tijd om de historische fouten te corrigeren. Het begint met de  bevrijding van de aarde van de Imazighens uit de handen van de Arabieren. De imazighens waren  voor de islam christenen of joden of ongelovigen.

Eergisteren is het in Frankrijk gebeurt, morgen zal het in andere landen in Europa gebeuren, want er is een slang die elke dag achter de eigen tuin groeit en groeit. De moslims vinden deze terroristen helden die hun leven aan Allah geven om de vlaag van de islam omhoog te telen. De islamitische gemeenschap in Europa, Amerika, Canada, Australie doen alsof tegen deze terroristische acties zijn. Maar de praktijk is anders. Iedere moslim weet en gelooft dat deze terroristen  volgens de koran rechtstreeks naar  de paradijs zullen gaan.

Maak  een eind aan de Arabische islamitische dictatuur. Begin met de regimes van Mohamed 6 in Marokko, Algerije, Tunisie , Libie, en Mali  om een  democratisch Amazigh  regering te installeren en zo deze tragedies  in de toekomst te voorkomen. Maak een breed veilig territorium in Noord-Afrika. Achter de rug van de Europa als  – Tamazgha –  om Europa te kunnen beschermen.

Anders blijven we huilen met dikke tranen van de ene tragedie naar de andere, zonder dat er een oplossing komt.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

15 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  17 november 2015 op 21:58

  Deel 3.
  Waarbij voor de volledigheid ik wil opmerken dat er enkele richtingen zijn in de islam die ècht vredelievend zijn: de Ismaili’s in het uiterste Noorden van Pakistan en Gorno Badakhstan (Z.O. Tojikiston), volgelingen van de Aga Khan. Maar die zijn dan ook het tegenovergestelde van al Qaï’da of Taliban.
  Wat voor sommige richtingen/personen van de islam geldt, geldt i.h.a. ook voor andere religies/volken: Te grote ACHTERBAKSHEIDCOËFFICIËNT? Een garantie voor een zee van ellende! Kijk maar naar een aantal Nederlandse politici en partijen. Of hèt schoolvoorbeeld: Drugsdorp aan de Amstel (soms hardnekkig Mokum genoemd). STIEKEM overal TEGEN zijn, STIEKEM de politie de voet dwars zetten, STIEKEM maatregelen van den Haag saboteren, enz.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. g.h.m.leferink

  17 november 2015 op 21:47

  Deel 2
  “Want dat had’ie nèt van Allah gehoord.” En een kind van 9 jaar rampetampen, Aisha, dochter van zijn vriend Abu Bakr? Geen punt.
  Met zo’n stichter als voorbeeld kun je je voorstellen dat dit ‘Herrenvolk’, vol met ‘WIJ hebben de ware religie’-inbeelding, bepaald niet zo volmaakt is als de islamieten zichzelf wijsmaken!
  Het enige punt wat zorgt dat ze een goed sociaal systeem hebben is de Zakat. De verplichting om mede-islamieten te helpen als die niets meer hebben. Een Zakat waarmee o.a. de Saoedi’s telkens weer de hand lichten! Maar het zorgt er wel voor dat er een soort verbondenheid is onder islamieten. En ze de grote boze wolf van Christenen, Jezidi’s, Hindoe’s, Boeddhisten, enz. als vijand beschouwen.
  De communisten hadden ook zoiets: ZIJ hadden het socialisme, dus het Arbeidersparadijs, en alle anderen waren maar smerige kapitalisten! Totdat Gorbatschov die ballon doorprikte en de Oostduitsers de muur omduwden!
  Zie deel 3.

 3. Bepaal uw eigen mening. https://www.youtube.com/watch?v=L7GAbVhjTSw
  https://www.youtube.com/watch?v=Ykb5sxTl1Rw
  Frankrijk zit onder de knoet van o.a. het Wahabisme en de VS/Israël

 4. Kent u de nieuwste loten aan de taqiyya-stam al?
  Klik deze link aan…
  http://fubar.mobi/2015/11/15/zijn-parijse-aanslagen-voorbode-van-grootschalige-terreur-in-europa/comment-page-1/#comment-25591
  … en lees mijn voorlaatste comment.
  Ik heb “ze” goed door, wanneer volgt de rest van Nederland..???

  • De herdenking bij de moskee in Rotterdam was inderdaad 1 groot toneelstukje. Zelden zulke schijnheilige gezichten gezien.

 5. Dragen de Imazgh-dames in Europa eigenlijk een hoofddoek?
  Dan zouden ze dit kunnen doen:
  http://www.dutchfootage.com/nl/video/650/prins-claus-doet-zijn-das-af-tijdens-een-toespraak

 6. Zo te zien weinig mensen die behoefte voelen om nog de discussie aan te gaan met een Ali.

 7. g.h.m.leferink

  15 november 2015 op 23:35

  Als ik dit op een andere webpagina lees: ‘Het is onverantwoord dat Nederland afwacht tot het moment dat de EU eindelijk iets doet. Daarom dient ons land met onmiddellijke ingang ­- in navolging van Polen – nu pas op de plaats te maken en geen nieuwe vluchtelingen toe te laten’, dan vraag ik me af: “Wordt die sufferd, die NU pas wakker wordt, zich eindelijk bewust van de slaap waarin hij door de MSM gesust is? En ziet’ie NU pas dat er andere dingen zijn om zich zorgen over te maken dan of de k..t van Christian Aguilera door haar kleding heen al of niet te zien is op een foto?
  En ziet’ie NU pas dat’ie in slaap was gevallen, iets wat’ie zich NIET kon veroorloven?
  Is Colijn soms terug in Nederland? De premier die in 1936 zei “Gaat U maar rustig slapen”? Is dit Nederland soms zó versuft door RTL-programma’s met Linda de Mol, waarin het alleen maar om makkelijk te krijgen GELD gaat? Versuft door de gluiperige reklame tussendoor bij die uitzendingen?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • De franse veiligheiddiensten in Parijs zijn niet wakker, ze zijn niet scherp. Dat is mijn ervaring van mijn laatste bezoeken aan die stad. In groepjes van drie lopen agenten danwel militairen onderling te zwetsen, maar niet een die zijn ogen scherp houdt op meer dan twee meter afstand, typisch frans tralala, ronflonflon avec une cule du mayonaise. Vraag je maar eens af waarom om 22:00 uur bekend was wat zich in Bataclan afspeelde en het theater pas om 00:58 uur ontzet werd. Niet dat de parijse politie daar gedurende drie uur iets zinnigs gedaan heeft, want de moslims bliezen zichzelf op, zo word ons wijs gemaakt. Tevens zijn er geen beelden gepubliceerd van de camera’s rond het stadion, dat geeft te denken. Maar geen journalist vraag zich af waarom er eigenlijk geen videobeelden van zijn. Het volk wordt weer eens flink in het ootje genomen.

 8. B ijna een jaar geleden…
  https://joostniemoller.nl/2014/10/ali-lahrouchi-sluit-de-moskeeen-in-nederland/#more-3898
  Er zijn inmiddels bijna 600 moskeeën in dit land.
  Moskeeën zijn kazernes!
  http://tinyurl.com/q6756ng

 9. Pardon? Ali zal toch eerst moeten uitleggen hoe het komt dat juist de Amazigh (als ik het goed heb op gezocht in NL gewoonlijk bekend als Berbers) zo’n slechte naam hebben.

  • @Victor Onrust
   Ik weet niet in hoeveel originele Amazigh er nog resten, want vergeet niet, als er één ding is dat de Arabieren grondig deden en doen, is het het uitwissen van de originele bevolking. Zie Egypte waar de Kopten de echte Egyptenaren zijn. Ze zijn overigens ook stukken intelligenter, maar werden tot voor kort zoveel mogelijk gebruikt om het werk te doen voor Arabieren die er zelf te dom voor waren (maar wel voor de functie werden betaald).

   http://www.vijfeeuwenmigratie.nl/kahina-jeanne-d-arc-maghreb

   Is een kort stukje, maar kan noden om er wat meer over te lezen.

 10. Dat is het grote probleem, er is geen verklaarbare logica. Islan is Islam.. Punt uit…

 11. Beste @Ali Lahrouchi, wat ik nou niet begrijp; als er een land of gebeid was geweest op de wereld onder leiding en bestuur van de islam waar het de hemel op aarde voor iedereen zou zijn dankzij de islam en zijn profeet dan kan ik me voorstellen dat ze streven naar een wereldwijd islamitischbestuur, maar de werkelijkheid is dat overal waar de islam het voor het zeggen heeft het de hel op aarde is en de daar woonachtige moslims op risico van lijf en leden vluchten naar seculiere landen waar de islam het (nog) niet voor het zeggen heeft, en desondanks wanneer ze eindelijk in die (vooralsnog) veilige seculiere landen aangekomen en woonachtig zijn ze zich toch halsstarrig blijven vastklampen aan die doodscultus/islam en vooral hun dochters verbieden te trouwen met de daar autochtone kafirs. Hoe is dit te verklaren, wat is de logica??

  • g.h.m.leferink

   17 november 2015 op 21:31

   ‘Dick’, misschien dat ik je dat kan verklaren. Die islamieten volgen het voorbeeld van Mo, die hun de Koran gaf, met daarin teksten die hun toestonden om elke niet-islamiet, dus dhimmy, als slaaf te gebruiken, te beliegen, te bedriegen, de vrouwen te naaien, te begappen, enz. Want de niet-islamieten zijn, om het in Hitler-termen te zeggen, toch maar ‘Untermenschen’.
   Dus wat de Nazi’s deden in Oosteuropa, om het wat anders te zeggen. En de islamieten zijn dus het ‘Herrenvolk’, dat over die dhimmy’s kan regeren, en met hen (wij dus) kan doen wat hun goeddunkt. Kop afhakken? Geen punt!
   Dat het aantal uitvindingen door islamieten dat een Nobelprijs opleverde nul-komma-nul is, dat interesseert hun niet. Dat inteelt bij hun in sommige streken welig tiert, met als gevolg een boven-normaal aantal debielen, geeft hun ook geen kopzorgen. En Mo gaf zelf het ‘goede’ voorbeeld, door te verklaren dat de buit van een overval op een karavaan helemaal voor hem was,
   Zie deel 2.