Kijk eens naar deze dappere moslim, fuckers! (video)

Door Joost Niemöller

Waar waren ze, die gematigde moslims, zo vroeg ik me onlangs af na de aanslagen in Parijs. Waar waren die demonstraties? Nu, hier en daar zijn anti demonstraties, waarin ook moslims meeliepen, maar de meeste moslims lieten het bij een angstig of onverschillig stilzwijgen. Dat wil niet zeggen dat die zwijgende moslims in Europa voor het ISIS geweld zijn. Ze vinden het lastig., of vervelend, maar kennelijk niet echt een punt om zich in het openbaar vreselijk over op te winden.

Maar net kwam ik dit filmpje tegen, waarin de Engelse moslim Mufassil Islam, 49, op een geweldige wijze tekeer gaat tegen al die intolerante moslims die in de geest van ISIS hun ideologie willen opleggen en die zich maar druk blijven maken over de normen en waarden in het Westen. Het gaat over Charlie Hebdo, maar het gaat vooral over dat intolerante gedrag van al die drammoslims hier. Waarom rotten jullie dan niet gewoon op, maakt de woedende Mufassil Islam in dit filmpje duidelijk. De wijze waarop hij tekeer gaat, en de precisie van zijn woorden, ervoer ik als een grote opluchting. Eindelijk! Het kan!

Mufassil Islam zelf kreeg doodsbedreigingen van jonge moslims. Precies de ‘fuckers’ waar hij op scheldt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

29 Reacties

 1. Muffasil Islam(what’s in a name?) komt op mij niet geloofwaardig over.
  Is hij weer één van de weinigen?
  Is hij al bedreigd met de dood door z’n achterban?
  Is hij al als nestbevuiler bestempeld?
  Erg leuk, die protesten maar er hangt voor mij een zware TAYSIR-damp
  omheen.
  http://web.archive.org/web/20130605152306/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index7a39.html?pagina=11833
  Ik heb ze door, allemaal. Het zijn stuk voor stuk infiltranten
  met een duidelijke opdracht.
  Dus nog een keer info via deze links:
  http://tinyurl.com/ov43avh en http://tinyurl.com/okskkva
  (Project & Stadia v. overname)
  Moslims die protesteren tegen de ellende in Parijs(het waren er bitterweinig)
  zijn hypocriet. Ze doen dat voor de bühne, voor de vorm, om de naïevelingen
  om de tuin te leiden.
  In werkelijkheid denken ze: goed dat de ongelovigen een lesje hebben gekregen.
  Want er komt een dag dat waarschuwen geen zin meer heeft.
  Want zo is het en niet anders.

 2. Mufassil, mijn dank is groot. Eindelijk een Moslim die wél op komt voor de idealen van zowel hun eigen geloof, als het hebben van respect voor het land waarin hij leeft. De Moslims die zich altijd maar verschuilen achter hun geloof en alles en iedereen van racisme betichten als we “dan maar heel de Islam” slecht vinden, mogen wel eens een voorbeeld nemen aan déze Moslim. Dát is, in mijn ogen, zoals ieder mens zich zou moeten gedragen, ongeacht je geloof (of ’t niet hebben van een geloof).
  .
  Het verandert niets van mijn mening óver Islam als geloof op zich, maar ik heb wel respect voor iemand die zich niet achter z’n geloof verschuilt en die mafketels eindelijk eens de les leest.

 3. Als alle moslims dezelfde opvattingen erop na zouden houden als deze man dan had dat een hoop ellende bespaard, ik heb ook het gevoel dat deze man een goed hart heeft alleen de pech heeft gehad in een islamitisch land geboren te zijn.
  .
  Mijn punt is; hoe goed het hart van deze man ook is, desondanks blijft ie moslim, en dat wringt bij mij. Want hoe haal je het in hemelsnaam in je hoofd een massa moordende slaven drijvende pedofiele struikrover de perfecte mens te noemen en als “profeet” te aanbidden? Daar is maar één antwoord op mogelijk; je bent niet van deze wereld en dus niet toerekeningsvatbaar, misschien zelfs psychopathisch.
  .
  M.a.w er zijn schatten van moslims en zijn het de liefste mensen van de wereld, zolang ze geen afstand nemen van de islam met zijn massa moordende slaven drijvende pedofiele struikrover die ze de perfecte mens durven te noemen en als “profeet” aanbidden vertrouw ik ze niet verder dan m’n neus lang is.
  .
  Een wijze (geboren) moslim treedt uit.

 4. Moslims zijn sowieso niet te vertrouwen. Enkele uitzonderingen daargelaten. Akif Pirincci is zo’n uitzondering.
  http://nieuws.tpo.nl/2015/10/20/duits-om-gaat-pegida-speecher-akif-pirincci-onderzoeken-op-strafbaarheid/

 5. Wat een grenzeloze zelfoverschatting in deze tegeltjes. Je heb helemaal geen theologisch boek nodig om je oorlog te voeren, oorlogen uit te lokken, oorlogen mogelijk te maken. Bewijzen we dagelijks. De oorlogen in het MO zijn gepland, weten we nog wel:

  https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  Misschien vinden ze ons in het MO wel christenhonden. Onbegrijpelijk.

 6. Een infiltrant die de bui ziet hangen. 🙁

 7. Islam is a cancer, napalm is the answer!

  De koran: het is moslims niet toegestaan zich permanent in niet-islamitische landen te vestigen.

 8. Aboutaleb en deze snuiter vertrouw ook ik voor geen meter. Moslims kunnen heel goed de opvatting huldigen dat het nog geen tijd is voor gewelddadigheden. Het gaat immers prima via de weg van de gelijdelijkheid: islamisering.
  .
  @Vasti Met je eens dat we een deel van de moslims, die toe zijn aan vrijheid zonder de islam als blok aan het been, beter proberen te verleiden om zich van het mohammedanisme af te keren. Ruimhartige steun aan ex-moslims is een must.

 9. Natuurlijk zijn ze er, moslims die in vrede met andersdenkenden willen leven. Die de religie ook meer als een cultuur, als een tweede huid ervaren dan een diepe geloofsovertuiging . Binnen de Islam is zo goed als geen ruimte voor het individu, Juist daarom moeten wij, als vrije samenleving, oog houden voor de individuele moslim , Daarom moet ook in het debat generalisatie vermeden worden. De kunst is hen te verleiden..

 10. @ harrynak
  Als je echt afstand neemt van de haatpassages in de koran, dan neem je afstand van het LETTERLIJKE en IN TIJD ONVERANDERLIJKE woord van allah. Dan ben je dus geen moslim meer, maar een afvallige. Daarom zal de koran NOOIT herschreven of veranderd worden. Een mens ( wie dan ook )kan immers nooit het opperwezen corrigeren! Dat is de ABSURDE ideologie van de islam.

  • En daarom is de islam fascistisch, 1 onaantastbare leider.
   Mohammed heeft Allah even bedacht, hij is het natuurlijk zelf, de feitelijke leider.
   Dus oppassen voor iedereen, die Mohammed heet.

 11. Religie is nog altijd het beste middel om iets voor elkaar te krijgen. Het werkt voor al die mensen met een leider willen zijn complex. Nadat Romeinen naar huis gingen was het religie christendom wat overnam. De Mo religie, een concurrent, corrigeerde fouten zoals mede en lijden. In geschiedenis van deze planeet zijn hun daden opgeschreven. Zoals bekering door, en voor wie. Dat leverde koningshuizen, leiding gevend, op, die religie, tot vandaag, zien als hun licht in donker. Dat verklaart prins Charles die bewegen van u ziet als klimaat verschijnsel. Volgens religie, welke ook, helemaal correct.

  • g.h.m.leferink

   24 november 2015 op 17:49

   Zeg eens ‘Bas’, wat is dat voor onbegrijpelijke onzin? En dit is de laatste keer dat ik nog de moeite neem òm op jouw gebrabbel te reageren!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   • Gait dat je dat niet gelijk zag Het is de bijbel, Koran en Talmoed in 7,5 regels Dat zie ik jou nog niet doen!

 12. g.h.m, welke regel snap je niet?

 13. NBoven de Turkse grens met Syrië is dinsdagochtend een Russisch gevechtsvliegtuig uit de lucht geschoten. Het toestel is door Turkije neergehaald, omdat het het Turkse luchtruim zou hebben geschonden. Het vliegtuig stortte neer in Syrië. De Russische president Vladimir Poetin noemt het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig door Turkije ‘een mes in de rug’. Het neerhalen van het toestel zal volgens Poetin “ernstige consequenties” hebben voor de Turks-Russische relatie. Poetin spreekt zijn verbazing uit over het feit dat Turkije contact heeft opgenomen met de andere leden van de NAVO. Ook meldt de president dat de Sukhoi Su-24 zou zijn neergehaald door een ander vliegtuig en niet vanaf de grond.<Waarom schrijft men boven de Turkse grens en niet boven de Syrisch-Turkse grens? Turkije behoort niet in de Navo (of juist wel) omdat het vals spel speelt. Kennelijk hebben de media daarnaast de opdracht om alles wat Turkije doet met de mantel der liefde te bedekken.

  • Het is sowieso idioot om een vliegtuig dat de kennelijke bedoeling heeft de gemeenschappelijke vijand aan te vallen, uit de lucht te schieten.
   We kunnen hier alleen uit concluderen dat Turkije ISIS niet als vijand ziet, en verraad aan het bondgenootschap heeft gepleegd..
   Dat lijkt me een reden om Turkije uit de Navo te gooien, en Rusland erin te halen.

 14. Jan Van
  24 november 2015 om 11:21 zegt
  .
  super goede reactie @jan van +++++
  .
  precies mijn gedachte, pure camouflage van een zogenaamde “goede” moslim.
  maar ik vraag me dan af, welke koran lezen zij dan ?
  want als ik die koran lees, lees ik heel veel passages met haat jegens joden en niet moslims en dat alles geaccepteerd is voor de heilige jihad ?
  .
  .
  je bent pas echt oprecht eerlijk als je als moslim afstand neemt van al die haatpassages in de koran.
  .
  je bent pas oprecht als je bereid bent om die haatpassages uit de koran te gummen, oftewel, de koran te herschrijven.
  .
  kom op, wie is de eerste dit dit durft ?

 15. “fuckers” = “knullen” !

 16. Zelf JIJ snapt er geen zák van, joost!
  Heb jij hem afstand horen nemen van de gewelddadige opdrachten in zijn “heilige” boeken?
  Laat je toch niet in de luren leggen! Alleen omdat hij het woord F*ck 80 keer gebruikt tegen mede moslims? Hoor je hem niet zeggen dat “Islam teaches Tolerance”?

  Er rest nog maar één ding…. en dat is telkens, met links, te wijzen op de gewelddadige opdrachten uit islam’s heilige boeken.
  Moslims nemen vrij makkelijk afstand van terroristische daden maar nóóit van terroristische opdrachten in hun boeken!
  Waar is het makkelijk nakijken?
  http://www.answeringislam.org/Dutch/index.htm
  Mvg aan allen, moslims en de afstammelingen van apen en varkens. (Sorry…, het staat er allemaal in!)
  En nóg iets…:
  Als iemand nou ‘radicaliseert’ in een ‘religie van vrede’…… waarom wordt die persoon dan geen vredes-engel maar een terrorist?

  Mvg

  • You got your point. Ik neem een Moslim pas serieus wanneer hij publiekelijk afstand neemt van de haatpassages in de Koran en tevens van de handel en wandel van de profeet Mohammed. Wijlen Hans Jansen (arabist) had er zelfs een beloning voor uitgeloofd indien een vooraanstaande Moslimgeestelijke dit in het openbaar zou doen. Nu komt een en ander niet verder dan het niveau Aboutaleb : “De Islam is vredelievend en tolerant. Als het je hier niet aanstaat rot je maar op”. Volstrekt ongeloofwaardig en absoluut onvoldoende om deze beweging zelfs maar een zweem van vrede te geven.

   • Dat van Hans Jansen wist ik niet…….
    Maar soms dringt de waarheid pas na een lange tijd van bedrog tot ons door.

    De opmerking over waarom een extremist in Islam geen vredes-engel wordt, las ik een week geleden voor het eerst!
    Ben toch al een dikke 2-3 jaar behoorlijk grondig onderzoek aan het doen…..
    Mvg

 17. g.h.m.leferink

  24 november 2015 op 17:44

  Nico Spaak, dat ben ik met je eens! Die Aboutaleb heeft me een veel te uitgestreken smoel. En hij zegt precies dat ‘wat goed valt bij Henk en Ingrid’. Laat hij eerst maar eens:
  # Officieel zijn Marokkaanse paspoort inleveren.
  # Openbaar en ondubbelzinnig afstand nemen van alle haatpassages in die koran van hem.
  Dàn pas wordt hij voor mij een stuk geloofwaardiger. Als hij mij niet meer tot de ‘apen en varkens’ rekent en dit ook openbaar zegt.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • “Afstand nemen van alle haatpassages” heeft geen zin. Als het om passages gaat moet je alle ” Woord n van God” gaan bekijken. En komt het geweld echt uit die passages voort? Speculatie! De geschiedenis is vol met massamoord, terreur en holocaust die geen heilige schrift nodig hadden. Punt is dat mensen gewoon een excuus of rechtvaardiging nodig hebben ervoor.

   Die rechtvaardiging voor de doodsdrift/moordneiging zijn onder meer: wraak, persoonlijkheidsstoornis, drugs, vaderland verdedigen tegen een onbewezen gevaar, hersenspoeling, enz/

   De zaken die ons normaal verhinderen te moorden: goede opvoeding, zinvol leven, religieuze regels, sociale afkeuring, luiheid, gebrek aan wapens, zelfbehoud.

   De weg naar haat, deportatie en dehumanisering is nooit moeilijk.. Laten het juist religies zijn die in een redelijke grove context vaak een andere weg predikten. Om nu juist dááruit, die context, het geweld te liften en het geheel te veroordelen duidt op onwetendheid en nauwe…

   • Zelfs al had je gelijk dat wij even erg zijn als de moslims, dan zie ik nog geen reden ons te laten inmaken. Elk volk, en elke cultuur heeft het recht zijn eigen territorium te verdedigen, hoe slecht ze ook is.
    De overtuiging dat wij beter zijn, is ook niet het resultaat van een meting, maar het is een principe, zonder welke geen cultuur kan overleven.

 18. Goed die video, er zouden er meer van moeten zijn. Maar twee dingen die opvallen: Deze man is volgens mij geen Arabier. Ik heb nog nooit van een gematigde Arabier gehoord. Hij ziet er uit en zijn stem klinkt als een Aziaat, een Maleisiër of Pakistaan. Maar goed, het doet niet af aan de goede bedoelingen van deze Moslim.
  Echter, Charlie Hebdo was een false vlag operatie waarvan automatisch, binnen enkele ogenblikken na de gebeurtenis , moslim extremisten de schuld van kregen, zoals bij de meeste aanslagen in het westen.
  Dus waar het om gaat is dat moslims afstand moeten nemen van dit geweld. En deze man doet dit in het openbaar. Heel goed en moedig.

  • “Echter, Charlie Hebdo was een false vlag operatie ”
   .
   @Cale, het konijnenhol gaat veel dieper: de gehele islam is een false flag en de “profeet” mohammed was onderdeel van een zionistisch complot.

 19. Dat maakt de dag weer goed zo’n video. Deze man moet uitgenodigd worden om te spreken in de 500 moskeeen die we hier hebben.
  Ik ken persoonlijk wel meer moslims, Marokkanen en Bosniers, die ondernemer zijn en er ook zo over denken. Ze zijn er best wel. Zij veroordelen ook alles wat er gebeurd. Vooral Bosnische moslims die zijn voor de ellende in hun land gevlucht en bang dat ze nu hier hetzelfde te wachten staat. Alleen hoor je ze niet.