Reacties op ‘Parijs’ bewijzen: Europa geeft zich over

Door Joost Niemoller

De aanslagen in Parijs zijn aanslagen op de Westerse beschaving door moslims, die zich gesteund weten door de tevreden zwijgende ‘ gematigde’ moslimgemeenschappen die het grenzeloze Europa zijn binnengelopen. Dat zijn de belangrijkste feiten. Het is verschrikkelijk, maar er is niets schokkends aan. We kennen het patroon al sinds 9-11, Londen, Madrid en al die andere kleinere aanslagen in naam van de islam.

Nee, dat moslims aanslagen plegen stemt me niet somber. Het past binnen de imperialistische, agressieve ideologie. Dat ‘gematigde moslims’ niet massaal protesteren, verbaast me ook al niet meer. Maar dat er binnen de politiek correcte heersende klasse, en hun miljoenen niet-nadenkende aanhangers, geen enkele sprake is van enig leermoment, is wel zeer verontrustend. Want hiermee wordt de basis gelegd voor de ondergang van Europa.

We zien steeds dezelfde standaardreacties.

Wat ik zoals langs zag komen in de media de afgelopen dagen:

-Het sluiten van grenzen is een sprookje, ook al wil zeventig procent van de Nederlandse bevolking dat.

-We moeten niet alle moslims over een kam scheren.

-De echte vluchtelingen moeten massaal opgevangen worden.

-Assad, met op de achtergrond Poetin, veroorzaakt het probleem.

-Wilders is het probleem. Hij zet groepen tegen elkaar op.

-Dit is het moment om ‘solidariteit’ te betonen met ‘minderheden.’

-We kunnen de acties van enkele idioten niet toeschrijven aan de moslims wereldwijd.

-ISIS is een ‘verwerpelijke ideologie’ (Obama), en het is niet nodig hierbij het woord ‘islam’ te laten vallen.

-De multiculturele samenleving blijft een verrijking.

 

Wat in de jaren zestig werd ingevoerd als de ideologie van de globalisering, heeft inmiddels de vorm aangenomen van een psychose. De politiek correcte mantra’s sussen ons de dood in, en de vele verdwaasden zullen dat nauwelijks nog merken.

De oorverdovende, angstige stilte in Europa na Parijs, de volstrekte afwezigheid van actiebereidheid, bewijst weer eens voor de islamieten dat ze op de goede weg zijn. Dit is het moment om toe te slaan, te beginnen met de omvolking waaraan de suicidale Europese elites van harte mee instemmen. Een beschaving die op zijn rug ligt, is klaar voor de totale verovering.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

36 Reacties

 1. Frankrijk weer onder de duim van Washington:
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=XCCNDGefuP0
  .
  Rond 6 min;45 sec

 2. Psychopaths Rule Us | Gerald Celente
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=1s570OpuW04

 3. “Wat in de jaren zestig werd ingevoerd als de ideologie van de globalisering, heeft inmiddels de vorm aangenomen van een psychose.”
  .
  Precies. En dat globalisme is ook zelf terreur aan het worden [zie ook op infowars.com “Special Report: Paris Massacre Only The Beginning”] . Wie tijd heeft wil ik graag het volgende interview met Gearoid O’Colmain aanbevelen. In een paar minuten worden alle kernkwesties ontrafeld: https://www.youtube.com/watch?v=L7GAbVhjTSw

 4. In 1918 werd een soort NATO geboren. Als antwoord op een Rusland revolutie. Een gebeurtenis wat uiteindelijk het einde betekende van kolonisatie oude stijl. De nieuwe stijl kwam na 1945 en kreeg de naam koude oorlog. Daarin werden bondgenoten gezocht en gekregen. Na de afschaffing USSR werd de NATO overbodig. Bondgenoten wilden hun eigen weg gaan. Libië, Qaddafi, was er èèn van.
  Saddam ging hem voor. Frankrijk was hèt land wat van veilige hoogte bommen op Qaddafi mensen gooide. Een groot NATO succes. De boodschap was duidelijk. Maffia mensen weten wat ontrouw betekend. Het motief is duidelijk. Een planeet bestuurd door het beste beschikbaar. De U.S/E.U.

 5. Ach ja als een groep arme mensen een terreurdaad begaat komt het door Armoede en moeten alle arme mensen op aarde zich snel uitspreken dat ZIJ er niet achterstaan, dat HUN Armoede toch anders is. En zijn er geen harde getallen dat armoede een duidelijke link heeft met misdaad, huiselijk geweld en verkrachting?

  Dat klinkt natuurlijk onzinnig maar het is niet anders dan enig verband trekken met een wereldgodsdienst. In een ander universum hadden de moslims ooit Europa veroverd en wellicht de modernisering ingeluid. Terwijl eilandjes van christelijk oosters-orthodox en andere christelijke cults in het Midden-Oosten hadden gefloreerd. Moslims die hun hun hoofd schudden over die gewelddadige bijbel waar heidenen uitgeroeid werden met kinderen, vrouwen en vee incluis. Waar God een beer stuurt om kinderen op te eten die een Joodse profeet beledigden.

  Je kunt natuurlijk ook alles versimpelen tot het compleet achterlijk wordt en zo uitleggen dat het heerlijk simpel wordt allemaal. Hoera!

  • Wat is je punt?

   • @Heikneuter
    Dat DirkM bijbelsages vergelijkt met die aanslag op Charlie Hebdo oid. Want zie je wel, de Joden waren ook niet mals, dus als we nou marsmannetjes zouden zijn geweest, dan hadden ze niet voor de poorten van Wenen gestaan en had martel op zijn handen kunnen blijven zitten, want geen tours of Poitiers….

    Mjah en dat in het Swahili.

 6. “C’est un acte de guerre” commis par une “armée terroriste, Daech”, déclare Hollande

  http://www.europe1.fr/politique/cest-un-acte-de-guerre-commis-par-une-armee-terroriste-daech-declare-hollande-2620367

  Vast wel, maar hoeveel doden in Syriërs heeft diezelfde Hollande op z’n geweten met z’n steun aan diezelfde extremistische moslims:

  http://www.moonofalabama.org/2015/11/terror-attacks-in-france-some-related-links.html#more

 7. g.h.m.leferink

  15 november 2015 op 19:32

  En ik hoop dat nu eindelijk, eindelijk, Europa wakker is geworden over die zgn. ‘vredelievende’ islam. Twee keer hebben ze Wenen belegerd, en zijn ze teruggeslagen. Al had het in 1683 weinig gescheeld.
  En al eerder waren de islamieten onder Tarik in 711 bij Gibraltar (= Jebel al Tarik = gebergte van Tarik) Spanje binnengevallen. Maar tenslotte, ze waren al in Noordfrankrijk (!), in 733 in de Slag bij Poitiers teruggeslagen. Waarna ze tenslotte in 1492, terwijl Columbus Amerika aan het (her)ontdekken was, de laatste stad die in hun handen wasGranada, en de sleutels ervan overgaven aan Ferdinand en Isabella.
  Wanneer leren de Europeanen nou eindelijk eens van de geschiedenis? Wanneer raadplegen ze o.a. eens wat Oriana Fallaci over de islamieten in Europa heeft opgeschreven? Een verslag over wat ze hebben aangericht……
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. Joost, mijn verbazing en verbijstering is overgegaan in misselijkheid.
  http://fenixx.org/2015/11/15/slaapwandelend-naar-de-afgrond/

 9. Jan Stemerdink

  15 november 2015 op 17:55

  Wel of niet islam, het maakt allemaal niet zoveel uit. We moeten de terroristen proberen te stoppen. We moeten geen enkele vluchteling meer toelaten. De moslims die hier al zijn, zullen blijven. Daar kunnen we ook niets aan veranderen.
  En de politici zullen Wilders en Le Pen nooit gelijk geven, zie https://janstemerdink.wordpress.com/2015/11/15/krijgt-wilders-gelijk-van-wie/

 10. g.h.m.leferink

  15 november 2015 op 17:44

  Geloven jullie Aboutaleb? Ik voor geen meter! Dat hij tegen ISIS zou zijn is gekwek tegen de MSM, ofwel HRM (HoofdRioolMedia).
  Het probleem met ACHTERBAKSE islamieten, net als met andere Arie Achterbaks figuren, is dat je moeilijk door de buitenkant heen kunt kijken.
  In Armenië heeft eens de voorzitter van de Duitse stichting Armenienhilfe opgemerkt tegen bisschop Ajapahjan (van de Armeense Kerk, en bisschop van Gjumri) “Dat de in Duitsland binnengekomen islamieten toch wel mensen waren zoals alle anderen”. Waarop de bisschop, die ik als een heel rustig mens ken, in vuur en vlam raakte. En zei: “We hebben in Armenië honderden jaren ervaring met islamieten. Ze houden zich rustig zolang ze nog niet de macht hebben. Maar zo gauw ze die hebben draaien ze om als een blad aan de boom, en word je hun slaaf!” (o.i.d.)
  Dus hierbij sluit ik met bij de woorden van de bisschop aan!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Aboutaleb wordt klaargestoomd (en in de media vast positief bekend gemaakt) als nieuwe leider van de PvdA en misschien zelfs de nieuwe Minister President (denken ze) met als sidekick Marcouch.
   De uitspraak van Rutte dat NL in oorlog is met ISIS geeft hen al de rechtvaardiging om straks Syrië en Irak verder in puin te bombarderen (waardoor er nog meer vluchtelingen zullen komen). Zo lopen ze aan het handje van Washington en de ‘boude’ uitspraken van Aboutaleb moeten in dit licht bezien worden. Het is een carrièrestatement. Een loyaliteitsverklaring.

   • NU…. Nederlandse overheid is duidelijk niet in oorlog met DE islam… integendeel… het lijkt er eerder op dat ze in óndertrouw is met de islam.
    Is dat óók alweer van tevoren bedisseld en bekonkeld dat ( …. in déze tijd nota bene ….. )een Marokkaan omhoog getild en naar voren geschoven moet?
    Fout!
    En bovendien stom!

    Laat Aboutaleb eerst maar eens een ex-moslim worden… én overtuigend… en dat gedurende merkbaar worden in al zijn woorden, daden en keuzes.

    Dan praten we over een jaar of 10 ( 20) nog weleens verder.
    Of niet.
    Tenslotte hebben we ook nog Nederlanders, die dit land kunnen besturen en dat hoeven niet állemaal politiek correcte labbekakken te zijn.

 11. @DG
  De dag dat ik Aboutaleb geloof of zijn sidekick Marcouch, moet ik opgesloten worden, dan ben ik in een vergevorderde staat van dementie.
  Ik geloof die vos voor geen woord! Maar ja, veel PvdA’ers zijn uitgekeken om Samsom en Abou wist het weer zo krachtig te vertellen…….
  Moslims geloof ik pas als er ex voorstaat .

  • g.h.m.leferink

   15 november 2015 op 23:46

   ’toetssteen’: Helemaal mee eens!
   Net als met ‘Gielah’: Laat Aboutaleb eerst maar eens een ex-moslim worden… én overtuigend… en dat gedurende merkbaar worden in al zijn woorden, daden en keuzes. Dan praten we over een jaar of 10 ( 20) nog weleens verder.’

   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 12. “While France will undoubtedly try to use this attack to justify further intervention in Syria to topple the government in Damascus, it was most likely France’s own allies in Turkey, Jordan, Saudi Arabia, Qatar, and even Paris itself who were directly or indirectly involved in the training, arming, and funding of those who spilled blood on Parisian streets this week.”

  http://www.globalresearch.ca/attack-in-france-state-sponsored-terror-but-which-state/5488941

  Gelukkig was binnen een uur na de aanslag al bekend dat er een Syrier bij de aanslag betrokken was. ‘Voor Syrie’, schijnt er zelfs geroepen te zijn. Gelukkig was het Franse vliegdekschip Charles de Gaulle al afgelopen woensdag op pad gegaan naar de Middellandse Zee.

 13. “De EU ligt als een hoer met haar benen wijd om genomen te worden. En ja zo’n piemel is veel kleiner dan zo’n groot lichaam, dus waar heb je het over.”
  http://onrust.2fd.eu/2015/11/het-gaat-om-de-kwaliteit/

 14. Er zit niet bepaald een rationele logica achter de vaak geopperde, ietwat zweterige aandoende veronderstelling dat ‘gematigde moslims’ massaal zouden moeten gaan protesteren bij elke aanslag sinds 9/11. Ten eerste veronderstelt dat de meerderheid van de moslims op één of andere manier het verband leggen zoals radicale Islamofoben die leggen. Dat hoeft helemaal niet en je hoeft maar heel even het onderwerp te bestuderen om te zien dat inderdaad de moslimgemeenschap over het algemeen een ander perspectief heeft (dus niet van “wij” of “iemand van ons” deed het).

  Ben het wel met een deel van de analyse eens: Europa is zwak, verward, ligt in een identiteitscrisis maar is vooral wereldvreemd, sluit zich steeds meer af voor de wereld elders. Nu komt -ie wereld op de deur kloppen. Laat de EU eerst eens een zinnige buitenlandse politiek verzinnen! Niet één land elders laten bombarderen op een land in burgeroorlog ergens en de rest met open grenzen de gevolgen afwachten. Waanzin!

  • Ja @@DirkM, ik begrijp je zorgen. Je bent uiteraard bang dat ‘gematigde moslims’ hetzelfde overkomt als de ‘gematigde nazi’s’ die Mein Kampf toch echt als zeer vredelievend interpreteerde, daarom scandeerde ze continu nazisme is liefde en vrede, maar het mocht niet baten dankzij equivalente haatzaaiers zoals Wilders. Wat die vredelievende mensen is overkomen mag natuurlijk nooit meer gebeuren. Wanneer ga je die vredelievende nazi’s herdenken, en wellicht is pleiten voor een standbeeld voor deze mensen misschien een idee voor je met de tekst ‘dit nooit meer’ en dan voornamelijk met degenen in gedachte die de koran zo vredelievend interpreteren net zoals de vredelievende nazi’s dat met mein kampf deden.

 15. Het is opvallend dat wanneer opgeschoten jeugd eieren en vuurwerk naar een vluchtelingencomplex gooien de msm staan te ronken al was de derde wereldoorlog uitgebroken, zonder verder over de achterliggende gedachte te spreken, en (bepaalde) mensen inclusies de msm over elkaar heen vallen om de schuld bij tokkies/extreemrechts en Wilders te leggen. Nu voor de zoveelste keer in de westerse wereld honderden willekeurige burgers afgeslacht zijn door moslims – aanhangers van de islam en mohammed – wordt van alles erbij gehaald en krijgt iedereen de schuld behalve de moslims, de islam en mohammed, sterker nog die worden weggezet als de slachtoffers. Dus ik begrijp de kop van het artikel wel.

 16. Helemaal gelijk ja. Boven het artikel staat: Europa geeft zich over, maar beter is misschien nog: Europa trapt d’r in…

 17. Er zijn nogal wat theorieën die de huidige politieke waanzin proberen te verklaren, deze vind ik wel redelijk kloppen:
  http://langleveeuropa.nl/2015/08/het-5-stappen-programma-herken-het/
  Volgens LLE zitten we nu in stap 3.

  • Gisteren kwam een complottheorietje bij me op: stel dat de terroristen geen soennieten maar sjiieten of alewieten waren om het de soennieten en IS in de schoenen te schuiven. Dan helpen ze Assad, de Russen, de Iraniërs., de sjiieten. Ze ondermijnen daarmee IS, ze ondermijnen daarmee de soennieten, ze ondermijnen daarmee Saoedi Arabië, ze ondermijnen daarmee Israël, en als klap op de vuurpijl het Westen, Europa stroomt vol met soennieten as we speak.
   .
   Ik kwam hierop na die eeuwige complottheorieën die het westen zou uitvoeren wegens hun superioriteit en de daarbij behorende geo-politek. Maar ik denk dat we ons maar eens moeten gaan realiseren dat het Westen zijn beste tijd heeft gehad en al lang niet superieur meer is maar slachtoffer is geworden.
   .
   De keerzijde van de complotmedaille 🙂
   .
   Desondanks ga ik er vooralsnog vanuit dat soennieten van IS hier achter zitten.
   .
   Echter, hoe het ook zij, zowel links- als rechtsom, we zitten behoorlijk in de problemen.

   • @Dick
    Uhuh, vandaar dat Saoedi Arabië de Jemenieten naar het paradijs bombardeert, want zij vechten tegen Is. Net zoals de Peshmerga’s die zo af en toe een paar Turkse bommen mogen koppen . Ow, wacht, maar hier klopt niets niet…..

    IS of DAESH, of of of, wordt gesponsord door Saoedische oliedollars. Daarom kijkt het westen weg bij de grove mensenschendingen in dit Wahabieten nest.

    http://www.globalresearch.ca/targeting-isis-terrorists-in-syria-grandmaster-putin-beats-uncle-sam-at-his-own-game/5489095

 18. Zoals Joost aangeeft is dit het gevolg van beleid dat al decennia gevoerd wordt en waar nu met de ‘vluchtelingenstromen’ een versnelling is ingezet. Wie dit beleid geformuleerd heeft weten we niet. Het is zeker dat het de nationale politieke leiders niet zijn; die voeren enkel een agenda uit die door anderen (naar alle waarschijnlijk gelieerd aan de EU en andere supranationale instanties) is uitgestippeld. Het doel van dit beleid lijkt uiteindelijk een one-world-government te zijn voor een uniform volk dat nu via mlticulturalisme in elkaar gestampt wordt. Daarom ook wordt er voortdurend onderscheid gemaakt tussen islam en islamisme, ISIS, of hoe ze het ook noemen, terwijl het de meerderheid zo langzamerhand wel duidelijk is dat dit onderscheid slechts oppervlakkig is en vooral de bereidheid om geweld te plegen betreft. Het is dus de vraag hoe lang die onzichtbare beleidsmakers met hun experimenten willen doorgaan; hoeveel bloed ze bereid zijn op te offeren. Ik vermoed een heleboel.

  • Je kunt aan je klompen aanvoelen wie dit beleid mede aanstuurt. Het zijn beleidsmakers, die de mens als een voorwerp beschouwen. Ik zat zonet op de fiets, er kwam een veewagen voorbij met varkens op weg naar het slachthuis en ik realiseerde me dat er mensen zijn, die ook jou als varken positioneren. Islam en beleidsmaker ontmoeten elkaar.

 19. Zo is het ! Men wil gewoon de confrontatie met die verrotte ideologie NIET aan. Je wordt onpasselijk van het politiek correcte gelul: het is het beeld van een verloren land. Gelukkig is er in Oost-Europa nog wat gezond verstand. Maar dat zal West-Europa niet redden. De zaak is verraden en verloren: zo simpel is het. Ik vervloek die verrotte regentenkliek, die EUSSR, die vuile media en hun stomme volgzame kudde van Gutmenschen.
  Gelukkig zullen ook zij ( en hun nageslacht ) de vreselijke gevolgen ondervinden. Lafbekken!

 20. 2
  .Dat snapt toch iedereen dat dat niet kan..Daarvoor hoef je toch geen postduifhouder te zijn om dat te snappen.
  We kunnen gewoon moslims en vluchtelingen een brief laten tekenen dat ze vriendelijk zijn. Dat is goed PVDA beleid, en al veel beter dan zomaar populistisch de grenzen dicht doen die niet dicht kunnen.
  ———-

  Het is gewoon zo lamlendig dom dat je volledig begrijpt waarom het hier volledig misgaat.
  Als we echt iets willen bereiken moeten er totaal andere leiders opstaan.
  Leiders die de islam zien wat het is en daar adequaat beleid op toepassen.
  De tijd van pappen en nathouden is geweest. Ons leven is direct in gevaar waar we ook lopen. Tal van makkelijke maatregels zijn zo te nemen. Het gaat er om dat ze uitgevoerd worden. Veel beleid is er al, alleen het wordt niet uitgevoerd. Jihadstrijders en haatpredikers uit de moskee afvoeren. De moskee sluiten. Jihadscholen sluiten. Grenzen sluiten. Moslims die van hun geloof afstappen ondersteunen. enz

 21. 1.
  Ik wordt gewoon kriegel wanneer ik al die zoetsappige blauw, wit en rode fotootjes zie op Facebook. Iedereen leeft mee met de Fransen. Het burgervolkje wat weer op intense wijze emotioneel zijn meelevendheid toont. Wat hebben we met elkaar te doen. Is er al een giro 555 geopend? Kan ik al ergens een bloemetje neerleggen? Bah dat gemene IS toch. Altijd weer dat IS. Rutje was er ook als de kippen bij om te roepen dat het IS was en dat het vooral weer niets met Islam te maken heeft. In een verklaring bij monde van: Yahia Bouyafa spreekt het CMO van “barbaarse, laffe, onmenselijke terreuraanslagen tegen de Franse samenleving en in feite de gehele mensheid. De Nederlandse moslimgemeenschap is intens verdrietig en voelt zich dan ook verbonden met alle slachtoffers en het Franse volk.” Wie echter de achtergrond kent van deze man weet dat hij een lid is van de Moslimbroederschap.

  • 2.
   En de zoetsappige nederlandertjes pinken hun traantjes weg. Zien door hun dikke weemoedmist in hun hoofd niet wat er werkelijk aan de hand is. En het meest fnuikende: Wat hun zelf straks gaat overkomen. Hadden wij maar een leider zoals die Russen. Die leider zegt in ieder geval: “Bestrijd die Satan” Maar helaas is deze man al gedemoniseerd.

   • Een update: feestende moslims en reacties na de aanslag in Parijs.
    https://www.youtube.com/watch?v=eSzZcVDK2WM
    https://www.youtube.com/watch?v=LCWcqU5ucbg
    https://www.youtube.com/watch?v=icXJH6WYkOE

 22. Koenders (PVDA) wil de grens niet sluiten.
  Koenders:
  Zo iets simpels om de grenzen dicht te houden voor mensen die ons naar het leven staan moeten we niet aan beginnen.

  Want simpele oplossingen die iedere kleuter van 4 jaar zou kunnen verzinnen is gewoon te simpel gedacht.

  Nee, we moeten de grenzen gewoon wijd openzetten voor mensen die ons naar het leven staan en gezamenlijk moeilijke oplossingen verzinnen die eigenlijk geen oplossingen zijn, maar dan doen we het wel goed.
  En daar gaat het om.
  We moeten goed doen.
  Want wie goed doet goed ontmoet.
  Dat zei mijn moeder altijd: Jongen wordt een goedmens, en mag ik wel zeggen dat is goed gelukt. Toch?
  Simpele oplossingen zijn leugens omdat het allemaal heel gecompliceerd is. Daarnaast kunnen we de grenzen niet dicht doen want dan komen ze met een bootje van texel naar ons toe. Dus zo eenvoudig is het allemaal niet. Vogels vliegen ook gewoon de grens over wil je die dan ook allemaal tegenhouden?
  Dat snapt toch iedereen dat…

  • In ruil voor olie krijgen we de islamitische cultuur gekoppeld aan zgn. asielzoekers door de strot geduwd.