Repo: Intense chaos aan grens Oostenrijk (video)

De Duitse journalist Billy Six was aan de Oostenrijkse grens en bezag de totale, ongecontroleerde chaos van de met elkaar vechtende massa’s illegale immigranten die zichzelf de grens over forceren. Hij sprak ook met Oostenrijkse demonstranten en met een Gutmensch, die vertelt dat het goed is dat de demonstranten niet aan het woord komen in de media. Andere journalisten willen ook niet met de demonstranten spreken omdat het toch maar ‘nazi’s’ zouden zijn.

Een onthullende, en objectieve, reportage, zoals je die in de Main Stream Media niet ziet.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

8 Reacties

 1. Zweden heeft er eindelijk genoeg van. Beter laat dan nooit.
  http://www.nu.nl/buitenland/4159601/zweden-vraagt-migranten-weg-blijven-gebrek-opvang.html

 2. Die mafkees kan op de vraag ‘wat is dan die verrijking, die zij meebrengen’ niet een echt antwoord geven, sterker nog er komt alleen maar onzin uit zoals we moeten elkaars cultuur leren kennen. Billy vraagt toch duidelijk naar bijdragen tot de verrijking. Nou dan kun je die toch opsommen, denk ik dan. Zoiets als (fictief natuurlijk), er zijn veel hooggeleerden ICT-ers bij en daar we hier een tekort aan die mensen hebben, vullen zij dit gat perfekt in. Zoiets dus, maar ja wat wil je ook met een gutmensch? Deze persoon leeft denk ik van een uitkering en hijzelf zal straks als een van de eersten gaan merken dat die cultuurverrijking hem zal treffen. Er is straks onvoldoende geld om iedereen een goede uitkering te geven, dus over de gehele linie omlaag ermee. Dat zal hem wel leren.
  .
  Europa stevent zo rechtstreeks af op een midden-oosten clone en of wij dit nu willen of niet, het interesseert de politici dus helemaal niks.

 3. 3mn more migrants could arrive in EU by end of 2016 – Euro Commission
  The EU is predicting that 3 million more migrants could arrive in Europe by the end of next year. Autumn economic forecasts released Thursday say that based on current migrant entries and a “technical assumption,” arrival rates are unlikely to slow before 2017. “Overall, an additional 3 million persons is assumed to arrive in the EU over the forecast period,” the European Commission said. More than 700,000 people have come to Europe so far this year.

  https://www.rt.com/news/line/

  Drie miljoen. Getal is ongetwijfeld een slag in de lucht, maar de EC laat ons in ieder geval even even weten dat ze zero intentie heeft de migrantenstroom af te stoppen.

 4. Europa zakt steeds verder weg. En er is nog geen begin van een oplossing. De regentenkliek en media bestaan uitsluitend uit blinde en idiote Gutmenschen. En dan Wilders verwijten dat hij geen oplossing heeft. maar hij heeft de ENIGE WERKBARE oplossing: grenzen dicht en nul immigranten.
  De “oplossing” van de kliek: gewoon alles binnen laten en de boel volledig kapot laten gaan. Op dit moment krijgen Eritreeërs, Somaliërs, Syriërs vrijwel zonder deugdelijk onderzoek een vergunning. Dat weet ik van een asieladvokaat: die schaamt zich voor Nederland. Dat wil toch wel wat zeggen.

 5. Zal wel een bijzonder gewilde en hardwerkende architect zijn als hij op die leftijd nog in een éénkamerwoning woont. Waar moet hij aan zijn een creaties werken? En hoe komt het dat hij zoveel tijd heeft om zich met deze invasiemacht bezig te houden?

  Een mislukte architect dus, die als compensatie zich inzet voor vreemdelingen, mensen die hij niet kent, en anderen laat opdraaien voor zijn zogenaamd altruïstische instelling.

 6. De goedmensen staren zich blind op het feit dat er ook goede immigranten zijn. In de eerste plaats is dat natuurlijk een vorm van generalisatie: Je kunt uit een paar gevallen niet afleiden dat ze allemaal goed zijn.
  Maar veel belangrijker is dat ze niet snappen dat de goede immigranten het effect hebben van een psychologisch menselijk schild. Het zou best eens zo kunnen zijn dat de Jihadisten dit ook bewust als strategie hanteren.

 7. Deze persoon maakt idd goede docu’s, ik had er al een paar gezien van ‘m.
  .
  Het zou me niet verbazen dat de ‘goedmens’ uit de docu net zoals Folkert een uitkering geniet gezien hij in een eenkamer woning woont. Maakt op zich niet uit maar het is dan wel makkelijk praten om iedereen binnen te halen op andermans kosten, en helemaal bizar om dan de mensen die bang zijn voor het verlies van hun pensioen waar ze hun hele leven voor gewerkt hebben weg te zetten als nazi. Ook typisch, hij gunt de ‘vluchtelingen’ landen als Duitsland zodat ze kunnen doen en zeggen wat ze willen, maar voor de autochtonen geldt dat voor hem niet want als die iets zeggen of doen wat hem niet aanstaat dan noemt ie ze nazi’s.
  .
  Het is de complete waanzin, waar dit soort docu’s mij steeds meer van overtuigen is dat het gefaciliteerd wordt en wellicht bewust op gang gebracht is, en dat is een beangstigende gedachte. Ze kunnen wel roepen ‘wij zijn het volk’, maar daar denken anderen blijkbaar anders…

  • Ik deel je vaststelling Er zijn in Nederland veel fanatici/fundamentalisten Folkert van der G.- RaRa , dieren bevrijdingsfront – De wereld zonder grenzen en niemand is illegaal – Scientology etc Dit soort idealisten worden op een eenvoudige manier gehackt door mensen met een plan OTPOR achtige organisaties Als je het geld , organisatie hebt is zoiets kinderlijk eenvoudig . In een clip over een vluchtelingen centrum Berlijn is duidelijk te zien dat Duitse gutmenschen de relletjes veroorzaken door de Politie aan te vallen Op zich een trieste vaststelling Zij zouden juist moeten laten zien dat de Politie er is voor hun veiligheid