Sluit nu eindelijk de grenzen! #Parijs

Door Joost Niemoller

“Mensen vol bloed lagen op de vloer. Ik zag gewonde mensen liggen, maar ook dode mensen. Overal was bloed. Mensen kropen over elkaar heen.”

Aldus de Nederlandse metal fan Ferry Zandvliet tegen RTL Nieuws. Zandvliet was gisteravond bij het concert in de club Bataclan in Parijs. Langzaam krijgen we duidelijkheid over de omvang van de moslimaanslagen gisteren in Parijs. Door mensen met een ‘ Noord-Afrikaans uiterlijk’

Er kwamen zeker 128 mensen om het leven. En gezien het grote aantal zwaargewonden, zo’n tachtig, zal dat aantal stijgen. Er werden tegelijkertijd op vijf verschillende plaatsen aanslagen gepleegd. Zeven terroristen bliezen zichzelf op, een achtste werd anders uitgeschakeld.

ISIS heeft de verantwoordelijkheid opgeeist. Er werd op zijn minst bij een van de terroristen een Syrisch paspoort gevonden. Voor de complotdenkers is dat een teken dat het nooit een moslimaanslag geweest zou zijn, want welke terrorist neemt nu zijn paspoort mee. Een onzinnige redenering natuurlijk, want juist een terrorist zal zijn visitekaartje achter willen laten. Of het nu wel of niet zijn echte paspoort was, dat is een vraag apart.

Inmiddels is bekend dat tenminste een van hen in de zogenaamde ‘ vluchtelingenstroom’ langs Griekenland de EU is binnengekomen. Geen controle, lekker makkelijk.

Ondertussen wordt duidelijk dat het probleem met de islamisten niet een Frans probleem is. Het vliegveld van Gatwick wordt geevacueerd na een mogelijke wapenvondst.

De regering van Polen heeft als eerste land een directe link gelegd tussen de open grenzen politiek van Merkel en de aanslagen in Parijs. Het land weigert nog verder mee te werken aan de door de EU ingestelde quota politiek, die er niet op is gericht om de illegale immigratie via de Middellandse Zee en Turkije te beperken, maar om het draagvlak van die immigratie te vergroten door spreiding over de EU landen.

Het sluiten van de Europese binnengrenzen en van de buitengrenzen van de EU is, om te beginnen, natuurlijk de enige zinnige maatregel tegen dit moslimterrorisme. De legers van jonge moslimmannen die ongehinderd de EU binnenwandelen, zijn een signaal van overgave door de Westerse beschaving.

De aanslagen in Parijs van gisteravond staan niet op zich. Kijken we alleen naar Frankrijk en alleen naar dit jaar, dan zien we al een hele reeks islamitische aanslagen en pogingen tot aanslagen om de oorlog tegen het Westen op te voeren.

Op 7 en 9 januari de Charlie Hebdo aanslagen, samen met de dodelijke gijzeling in de Joodse supermarkt.

Op 3 februari worden drie soldaten aangevallen die een Joods gemeenschapscentrum in Nice bewaken door een dertigjarige islamist uit Parijs.

In april vermoordt een Algerijn met islamistische achtergrond een vrouw in een auto. Hij staat op het punt een aanslag te plegen op een kerk.

Op 26 juni onthoofdt een 35-jarige islamist zijn baas op een bedrijventerrein in Zuid-Frankrijk. Hij wil het bedrijf opblazen, maar wordt gearresteerd.

Op 13 juli worden vier mannen gearresteerd die het plan hebben om een legerofficier te onthoofden.

Op 21 augustus weten drie helden een moslimaanslag in de Thalys van Amsterdam naar Parijs te voorkomen.

Op 10 november arresteren de Franse autoriteiten een 25-jarige islamist die een aanslag voorbereid.

 

President Hollande heeft nu het woord ‘oorlog’ in de mond genomen. De noodtoestand is uitgeroepen. Niet alleen in Parijs, maar in het hele land, wat erop wijst dat de veiligheidsdiensten informatie hebben dat er veel meer op handen is. Die informatie hadden ze natuurlijk al toen zes of zeven dagen geleden in Beieren een man werd opgepakt die niet alleen veel wapens bij zich had, maar die volgens zijn papieren ook onderweg was naar Parijs. Nu wordt hij gelinkt aan de aanslagen in Parijs. Toen konden ze dat kennelijk niet doen. Dat stemt niet gerust. Voor dergelijke complexe combi aanslagen als in Parijs is communicatie nodig. Die communicatie kon hier kennelijk niet onderschept worden.

De noodtoestand in Frankrijk houdt in dat het land effectief in een politiestaat verandert. Maar de grenzen worden niet gesloten. Er komt wel meer controle aan de grenzen, heet het. Je vraagt je af wat je je daarbij voor moet stellen.

Niet genoeg.

 De eerste maatregel die genomen moet worden, is het sluiten van de grenzen.

Hier kunt u een petitie daartoe tekenen.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

52 Reacties

 1. Ik zag een reactie van Donald Trump. Die wees er volkomen terecht op dat alleen de terroristen bewapend waren en alle slachtoffers niet. je bent dus volkomen WEERLOOS. Burgers zonder strafblad moeten zich kunnen bewapenen. De overheid zal alleen maar verder blijven falen: die maken de problemen bewust groter door hun massale import van achterlijkheid, fanatisme en criminaliteit.

 2. Er komen zelfs nog meer concessies aan de islam aan.

 3. En weer die verdomde politieke correctheid bij regentenkliek en media. Nergens wordt DE islam als de schuldige aangewezen. Het zijn weer “lieden die de islam misbruiken” , “we zijn in oorlog met IS, maar niet met de islam”. En natuurlijk zijn we ook zelf schuldig: “we discrimineren moslimjongeren”, “ze krijgen geen kansen” en “we moeten moslims meer ruimte bieden voor hun geloof”. Het komt allemaal weer voorbij.
  DE KOPPEN BLIJVEN IN HET ZAND!!!
  De echte oorzaak is natuurlijk die verrotte ideologie genaamd islam en het feit dat die islam massaal wordt ingevoerd. Met dank aan de EUSSR, de regentenkliek, de media met hun open grenzen en hun weigering de grenzen echt te bewaken en te sluiten en hun weigering om te erkennen dat er een islamitische invasie aan de hand is.
  Het bloed druipt van hun handen, maar ze blijven de islam knuffelen.
  Er zal nog veel meer ellende volgen, maar telkens zullen de idioten de islam vrij pleiten. Er komen zelfs nog meer concessies aan de…

 4. Leger en politie hebben een enorme ondercapaciteit.
  Veiligheidsdiensten hebben niet alles in het vizier en wat ze in het vizier hebben mogen of kunnen ze niet preventief aanhouden.
  Ons juridisch systeem is op westers leest geschoeid en niet berekend op een islamitische-mentaliteit.
  Als er niet genoeg aanwijzingen zijn voor terrorisme mag men volgens westers recht niet ingrijpen, terwijl juist dan ingrijpen noodzaak is , blijkt te vaak achteraf.
  De burger is daardoor zo langzamerhand vogelvrij.
  Het zal zover komen dat die burger zich gaat bewapenen, …. omdat hij wel moet.
  Om te voorkomen dat dat dit een ongestructureerd chaos wordt zou de overheid geselecteerde en gescreende mensen, training in het omgaan met vuurwapens in penibele situaties, en een wapenvergunning moeten geven.
  Tientallen mensen die machteloos worden neergeschoten zoals in die concertzaal, zonder zich te kunnen verdedigen, is waanzin.

 5. Eerlijk gezegd begreep ik die opmerking van Timmermans niet.
  Bedoelde hij:
  a. ” Als we uit de beschermende omarming van de EU los raken, dan vallen vuige vijanden van buiten de EU ons aan?” of
  b. ” Als een land het waagt zich uit de EU los te maken… ook al wás het toetreden tot de EU onwettig, want zonder fiat van een meerderheid van de burgers van dat land….
  dan zal de EU het zo’n land úitgebreid betaald zetten?”

  Beide mogelijkheden zij zo belangrijk en ingrijpend, dat Timmermans daar best weleens wat uitgebreider op had kunnen ingaan.

  En voorts moet het mij van het hart, dat ik met enig heimwee terugdenk aan de jaren, dat ik dacht dat wij – als Nederland – in “HET GOEDE KAMP” zaten… bij het op bevrijden ingestelde democrátische Amerika,
  zoals ik toen nog dacht…. en in feite bijna iedereen.

  Nu zie ik alleen maar onrecht om me heen.
  Ik wil daar niet bij horen!

  • Ik ben bang dat er iets fundamenteel mis is met het democratisch systeem zoals wij dat kennen. Het levert slangachtig leiderschap op: Obama, Hillary, Asscher, Dijsselbloem, etc.
   .
   Ik vermoed dat de fout in de journalistiek zit, die hangt te veel naar links en weigert daarom uit politiek belang de linkse leugens te ontmaskeren. De mond vol van pluriformiteit maar niet-linkse-denkers mijdend als de pest, en dan heb ik het nog niet eens over PVV’ers.
   .
   De macht van de massa is in praktijk hierdoor de macht van het valse sentiment.

 6. hetgebruikelijke

  15 november 2015 op 12:09

  Dan die opmerking van Timmermans, een dag van te voren, “De enigste optie voor de EU is oorlog”, eng gewoon als je er over nadenkt.

 7. De meeste mensen willen het niet zien en zullen het dus niet zien. We worden geregeerd vanaf de overkant van de grote plas. Rutte c.s. zijn slechts zetbaasjes om zaken glad te masseren. Het M.O. tot aan Azië zit in de klauwen van de veelvraat VS en slechts enkele landen spartelen nog tegen. Waarom heeft Israël nooit een gelijke invasie gekend zoals wij die nu meemaken? Altijd werd de EU gebracht als een zelfstandige grote organisatie die voor meer evenwicht in handel e.d. zou gaan zorgen. De praktijk geeft aan dat de EU, het oude Europa, wederom wordt gebruikt om speeltjes van anderen uit te proberen. Honderden miljoenen mensen staan erbij en kijken naar hun eigen (toekomstige) ondergang. Overal hoor je ach en wee maar een feitelijke oplossing durft men niet aan omdat we van wieg tot graf worden verzorgd d.w.z. niet meer zelfstandig kunnen en willen denken. Het ontbreekt aan visie bij velen. Jammer, maar helaas. Een enkeling lost niets op, de massa wel.

  • @gnor
   15 NOVEMBER 2015 OM 10:56
   Voor wie hieraan twijfelt:
   The Secret Rulers of the World
   https://www.youtube.com/watch?v=HBypAFQ3ZCk

   https://www.youtube.com/watch?v=WMsH8yU4JyY

 8. STand is dat nu al blijkt dat 2 daders via de Erdogan route, Europa zijn binnengekomen.

  Uit de laatste woorden van Merkel valt op te maken dat de grenzen wagenwijd blijven openstaan.

  Wordt het niet tijd voor regime change? Een raadgevend referendum voor nieuwe verkiezingen? We worden niet meer beschermd door onze regering. Voor hun zijn principes belangrijker dan de toekomst van onze kinderen of de veiligheid van hun burgers. De NOS zal het wel weer allemaal mooi uitleggen. Hoe lang trappen mensen nog in sprookjes?

 9. Het angstwekkend is dat WE nu menen dat we het boze kennen maar het is ons op een blaadje aangereikt Het boze heeft zich kunnen manifesteren omdat er heel wat gebeurd is in het Midden Oosten al decennia lang Elke dag vlogen de bommen werpers naar de gebieden waar de onmensen woonden Maar is dat wel zo ? Elke keer mogen we weer live meegenieten dat er weer met micro precisie een rebellenleider wordt gedood Het lijkt Hollywood wel met Tom Cruise altijd sterven de slechten hi five. En wij vinden dat goed Onze eigen jongens, NAVO, mogen ook een keertje gooien . Let wel zonder enige Juridisch mandaat het is Breedlove die zegt dat het mag . Dus de UN doet alleen nog belangrijke zaken zoals Zwarte Piet enz

 10. Grenzen sluiten gaat niet werken, “ze” komen hoe dan ook binnen.
  Dat snapt een kind van 3.
  Eén van die klootzakken heeft zich uitgegeven voor “vluchteling.”
  Dat en meer op:
  http://fubar.mobi/2015/11/15/zijn-parijse-aanslagen-voorbode-van-grootschalige-terreur-in-europa/comment-page-1/#comment-25511
  Daar vindt de lezer ook alle info over HET PROJECT.
  Wat dat is naast de koran de motor achter alle door moslims veroorzaakte
  rotzooi in de EU.

 11. Grenzen sluiten terwijl een goed burgemeester de grootste wil bouwen zal niet werken. Een andere reden is de macht van het aanwezige aantal. Die precies weten hoe om uw elite te sturen met dreigement en het gevolg. Wat alles verklaard wat u verbaast. Zoals voorrang in zaken zoals huisvesting en gratis financiële bijstand. Gelovigen , staat in hun boek, hebben een streepje voor. Ook het Wilders uitsluiten is een gevolg van succesvol dreigen en het grote aantal ambtenaar gelovigen met namen zoals Mo. Zij, een minderheid gelovigen, maken uw dienst uit.

 12. “Mensen vol bloed lagen op de vloer. Ik zag gewonde mensen liggen, maar ook dode mensen. Overal was bloed. Mensen kropen over elkaar heen.”

  Dit zou zo maar een beschrijving kunnen zijn van een gewone doordeweekse dag in een gebied van Turkije tot aan Afghanistan…

 13. Islam afzweren of vertrekken, stond daar met nog 12 karakters te gaan..

  • Het is de islam, die ideologie moet vernieuwen .
   En al degenen, die deze islam importeren zijn hoofdelijk verantwoordelijk voor de destabilisatie van onze samenleving.
   Het valt me trouwens iedere keer opnieuw op dat er een verschil tussen de politieke acteurs is wanneer zij zitten, ze zijn dan minder flink dan als zij staan. Wel blijven de handjes als hogepriester wat draaien, we weten wel dat ze gewassen zijn.

 14. Als Obama vandaag het probleem benoemd kan morgen aan de oplossing worden begonnen.
  .
  Helaas de hoogste baas van de westerse wereld vertikt het en lekker veilig in zijn spoor volgen al die mindere leiders. Het is om machteloos van te worden.
  .
  Het is toch niet moeilijk: in de koran staan oproepen tot moord en doodslag tegen niet-moslims, staat de opdracht aan moslims om oorlog te voeren tegen de niet-islamitische wereld, net zo lang totdat de hele wereld islamitisch is. Deze teksten *moeten* door moslims letterlijk genomen worden, want zijn in dit achterlijke geloof de letterlijke woorden van hun god.
  .
  Gooi er desnoods een legertje wetenschappers tegenaan om ieder misverstand hierover uit te sluiten, en.
  .
  Benoem.
  Het.
  Probleem.
  .
  De islam is een vijandige ideologie slechts verhult als religie.
  .
  Onderneem dan de nodige stappen tegen die vijand. Verwijder de islam uit de westerse wereld. Geef iedere moslim op fatsoenlijke wijze de keuze: islam afzweren of…

  • Benoem het probleem? het probleem is dat Islam geen probleem was totdat… Zullen we zeggen de VS de Mujahedeen ging steunen om Rusland Afghanistan in te lokken? Ja, de Sovjets reageerden op Black Ops van de VS en het werd oa daardoor hun ondergang. Daarna kwam Bosnie, 9/11… En Bush beloofde een 100 jaar durende oorlog. Nou die heb je nu. En er wordt goed geld aan verdiend. Net als in de Koude Oorlog. Business as usual. Alleen nu het dichterbij komt, voelt het hard aan, niet?

   • Amerika is al decennia aan het bombarderen in de regio Wat ooit alleen Lawrence van Arabië was gelukt om alle Arabieren, Moslims te organisatoren deed Amerika nog eens dik over met hun bombardementen. Osama Ben Landen gaf als reden op waarom hij geradicaliseerd was Hij zag als klein kind hoe Amerikaanse oorlogsschepen Libanon, ooit het Parijs van het MO, aan puin schoten Vergeet nooit in onze achtertuin . zeven uren vliegen van Washington met een enorme sloot er tussen

    • @Hugoden. Kan je uitleggen waarom de VS Beiroet bombardeerde? Niet omdat het het Parijs van het oosten was, dat was als een doorn in het oog van types als Osama en zijn geloofsgenoten. Dankzij die islamitische geloofsimbecielen zijn die gebieden verworden tot de donkere middeleeuwen, zoals nu het hele gebeid Rond Syrië, Irak en grote delen van Noord-Afrika.

 15. “het probleem is dat Islam geen probleem was totdat”
  .
  Om te beginnen, moslims slachten elkaar al 1400 jaar af. Alle gebieden die islamitisch zijn waren voorheen niet islamitisch, en die gebieden zijn echt niet vrijwillig aan moslims overhandigd. Waarom denk je dat de kruisridders in het leven geroepen moesten worden. Hoe kan het dat ooit een deel van Europa onder islamitisch bewind heeft gestaan, etc..
  .
  Waar je de VS van kan beschuldigen is dat ze ter eigen gewin misbruik gemaakt hadden/hebben van de onderlinge strijd tussen moslims die al 1400 jaar gaande is.
  .
  Dat ga ik zeker niet goed praten maar wat hebben moslims die vrijwillig naar het westen gemigreerd zijn, van allerlei zaken en vrijheden geprofiteerd hebben, om daarna aanslagen te gaan plegen op de gastlanden die voor ze gezorgd heeft, daarmee van doen?

 16. Wat opeens bij me opkwam: Rutte heeft gezegd dat we in oorlog zijn, met IS. Voor het eerst sinds 1940 heeft een minister zo’n uitspraak gedaan. Ik kan me vergissen maar betekent dat niet dat IS leden en aanhangers in Nederland nu met oorlogsrecht te maken hebben en dus niet meer onder de politie maar onder het leger vallen? Dat zou wel top zijn, dan krijgen ze met het leger te maken. Dat zou dan meteen een goede aanleiding kunnen zijn voor gematigde moslims om een keer publiekelijk naar buiten treden en hun standpunten, normen en waarden, helder kenbaar te maken en over hoe zij zich als een harmonisch onderdeel zien van een seculiere open westerse samenleving. Zo dat voor eens en altijd het kaf van het koren gescheiden kan worden.
  .
  Ach ja, hoop doet leven, ook al is het voor even 🙂

  • Nou, zo zou ik het niet willen zien. Meer als zijn uitspraak dat de onderste steen boven zal komen in de MH17 affaire. Ik vrees dat je jezelf blij maakt met een dooie mus.

 17. Hou nou eens op over die gematigde moslims. Er is geen kaf en er is geen koren. Er is maar een islam. Ze zeggen het zelf. Neem die mensen eens op hun woord. Jij zult moeten buigen of anders sterven. Hoe moeilijk kan het zijn.
  Duitsland zat ook vol gematigde nazi’s, er waren maar 13 erge. In Wannsee.
  Dit is een conflict om het simpele recht om te bestaan. Met DAT geloof horen die mensen hier niet. Tolereer geen mensen die zichzelf beter vinden dan alle anderen.

  • Ik ben met je eens dat er maar een islam is en dat die het probleem is.
   .
   Maar er zijn ongetwijfeld een heleboel moslims die het gewoon goed bedoelen en doen, dat zou je ‘gematigde moslims’ kunnen noemen.
   .
   Het probleem is echter dat een deel van deze mensen, om welke reden dan ook, ooit zal worden terug geworpen op hun beginsels, de letterlijke teksten van de koran. Dan is het gedaan met dat ‘gematigde’ interpreteren van het geloof, daar zorgen de fundamentalistische scherpslijpers wel voor.
   .
   En tja, dan heb je weer een nieuwe lichting potentiële moordenaars.
   .
   De voor moslims verplichte letterlijke teksten uit de koran en de plicht daarnaar te leven zijn het ware probleem. En dat is voor iedereen die maar leren wil zo klaar als een klontje.

 18. Waarom ik met het voorstel kwam om (gematigde) moslims feitelijk te dwingen publiekelijk uit te laten spreken hoe zij een toegevoegde waarde denken te zijn en in harmonie met onze westerse samenleving kunnen leven deed ik omdat ik ervan overtuigd ben dat dat nooit zal gebeuren, wel massaal demonstreren tegen Israël, maar dat niet. Waardoor een keer algemeen erkend moet worden dat de islam in z’n geheel een probleem is in de westerse wereld. Want iedere keer gebeurt hetzelfde ongeacht hoe zwaar de aanslag is: ‘we zijn niet in oorlog met de islam, islam is vrede’. En zolang dat blijft gebeuren kan de aanrichter van het kwaad niet aangewezen en bevochten worden en kijken we met z’n allen als een konijn in de koplampen van de volgende aanslag en maar hopen dat ie ons mist.
  .
  Dat valse hypocriete dubbele paspoort types als Marcouch en Aboutaleb zichzelf weer in de picture spelen na aanslagen van hun geloofsgenoten moet ook een afgelopen zijn gezien zij daar gvd garen bij spinnen.

 19. Om IS-asielzoekers te ontdekken heb je gewoon inlichtingenmensen in het veld nodig. Gewoon een kritisch iemand met wat vuurkracht achter de hand die ‘foute’ mensen op gevoel eruit pikt en durft te pikken. Militairen. Geen halfzachte COA- en IND-gutmenschen. Als de politiek geen enkele vorm van kritische selectie in die zin organiseert of toestaat, is hun dood door schuld te verwijten. Dat is nu dus al. Iedereen die deze import verder nog ondersteunt, zonder dat er 100x kritischer gescreend wordt, mag van mij de vierkante tyfus krijgen en pijnlijk creperen. Letterlijk. Je zou ze doodknuppelen. En de dienstplicht terug, boots on the ground. Massa.

 20. ‘Tot nu toe geen IS-asielzoekers geregistreerd’ Aldus onze MSM NPO en Tele’tubbie’graaf http://nos.nl/artikel/2067631-tot-nu-toe-geen-is-asielzoekers-geregistreerd.html . Wat weten zij wat wij niet weten ? Om IS asielzoekers te kunnen ontdekken heb je immers een lijst met namen nodig ?

 21. http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2015/03/what-isis-really-wants/384980/

 22. Alle aanslagen die plaatsvonden met de islam als aanjager hadden voorkomen kunnen worden door simpel een rem te zetten op moslim import en het faciliteren van de islam binnen onze samenlevingen.

  LAAT je geen moslims toe krijg je geen aanslagen.
  zoals 1+1=2
  De enige handelingen die nu nodig zijn is de islam invloeden terugbrengen tot beheersbare proporties.
  Daarvoor zijn totaal andere leiders nodig.
  Daarnaast hoort de islam zich van binnen uit te hervormen van een gewelddadige ideologie met onderdrukking en onvrijheden naar een ideologie waar de gewelddadige karakters uitgedreven worden. Dat is een langdurig proces waar we niet op kunnen wachten. Het is nu hard reageren tegen de islamisering en de grenzen dichtgooien.

  • Mee eens, behalve het woordje “hoort” in “Daarnaast hoort de islam zich van binnen uit te hervormen van een gewelddadige ideologie met onderdrukking en onvrijheden naar een ideologie waar de gewelddadige karakters uitgedreven worden.”
   Wat mij betreft zoekt ‘de islam’ het maar lekker uit, zolang ze dat maar in hun eigen zandbak doen.

 23. Een stap in de vele die nog moeten volgen. Verliezen nemen. Het is niet anders en je moet er je gevoel voor afsluiten. Zonder doden geen verandering. Dan blijven de boven ons gestelden geschokt hun medeleven betuigen aan de nabestaanden. Wel 100.000 keer als het moet, zonder dat er IETS verandert. Er zijn nog teveel mensen die het goedpraten, wegkijken, er geld aan verdienen enz. enz.
  Belangrijkste is niet noodzakelijkerwijs meteen de grenzen dichtgooien, maar het uit de comfort zone beuken van de faciliteerders. Wie die import op de manier van de aflopen tijd blijft ondersteunen, moet het gaan voelen. Zoals zij het zelf ook iedereen menen te moeten laten voelen. Al decennia lang. Oog om oog, tand om tand. Hoe iedereen dat invult, moet hij zelf weten, maar er zijn grenzen overschreden. Wij zijn geen slachtvee. Niemand heeft het recht ons ertoe te maken uit winstbejag en baanambities.

 24. Als al die 128 mensen en hun ouders hun leven lang links c.q. socialistisch c.q. arbeiderspartij hebben gestemd, kunnen de weldenkende gewetensvolle mensen daar geen medelijden mee hebben. Waar ze voor hebben gekozen, hebben ze gekregen, dus moeten zij verplicht dankbaar voor hun lot zijn.

 25. g.h.m.leferink

  14 november 2015 op 18:54

  Joost: als ik waarschuw voor de Ali ben Dubbelhartigs en de Achmed Achterbaksen krijg ik medelijdende blikken, zo van ‘Oh, Gait weer met zijn ideeën. Niet op reageren, da’s het beste.’
  En als ik wijs op de Nazi-mentaliteit van islamitisch ‘Herrenvolk’ tegenover ons als Untermenschen/Dhimmy’s krijg ik al jaren geen reactie…… Om dezelfde reden.
  Benieuwd of NU ook onze linkse pias Freek de Jonge, die toen zo tekeerging tegen het bezoek van Johannes Paulus II, ook zulke taal durft uit te slaan tegen ISIS. Na de moorden bij Charly Hebdo zei hij “Je HOEFT niet te beledigen!” Typisch een LAFBEK-reactie!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 26. Ik plaats het nog maar een keer .
  De Dijk – Recht in de Ogen .
  Toepasselijk op de politiek .
  https://www.youtube.com/watch?v=Opn6kCWwo_k

  BTW . Wat is het alweer een tijd stil rond het gebeuren in de Oekraine en na het vrijgeven van de uitkomsten van MH17 zelfs akelig stil . Ook mbt het neer gestorte , wellicht neergeschoten Russische Airbus in de Sinai , waarbij Cameron en Obama al snel tot de conclusie kwam dat het een Bom is . Bom Bom Bom , en weet U het nog , Barrel bombs Barrelbombs Barrel bombs . Als je het maar genoeg herhaalt . Zo werkt dat toch ?!

 27. Ik denk dat de aanslag veel te maken heeft met Wenen , waar wordt gesproken over de oorlog in Syrie en de G20 as zondag in Turkije . Ze willen de Russen en Assad een hak zetten . Niets is toeval in het geopolitieke spelletjes van mn de US/Israel en Navo.
  De PVV gaat wederom scoren . Weinigen hebben door dat Wilders voor de meeste asociale wetten van het kabinet voor heeft gestemd . Zo hebben ze in Brussel ook voor het TTIP gestemd . WIlders misbruik de Islam voor politiek gewin , maar wie verder kijk , ze dienen allemaal de belangen van de Zionisten in Israel . Het is niet voor niets dat de zichzelf noemende volksvertegenwoordigers het Israelisch kleurige blauwe stropdas dragen . In dit gebeurd niet alleen in Nederland maar in heel het westen . Wilders is gewoon een verrader en dien niets anders dan tegenwicht bieden voor allen die stemmen op links . Mocht de PVV de grootste partij worden bij de komende verkiezingen dan zullen partijen als de VVD , CDA en D’66 een kabinet vormen .

 28. Wat die noodtoestand betreft denk ik dat ze doodsbang zijn voor oproer (en publiciteit daarover) in de vele “Zones Urbaines Sensibles”, zoals in 2005. Aan de andere kant heeft Hollande gedurende zo’n maatregel buitengewone bevoegdheden. Maar voor het naar Syrië sturen van het vliegdekschip Charles de Gaulle is dat niet nodig, want dat was kort voor de aanslag al op pad gestuurd.
  https://www.rt.com/news/321873-france-aircraft-carrier-Syris/

 29. http://www.globalresearch.ca/attack-in-france-state-sponsored-terror-but-which-state/5488941

  • Goed stuk. Inderdaad heeft uitgerekend Frankrijk in een megalomane waan dat ISIS mede op de been geholpen om Assad omver te werpen http://www.voltairenet.org/article176619.html

 30. Yes. Het gevolg van deze actie is dat Frankrijk een eind wil aan de oorlog in Syrie, en bij een internationale coalitie zal aansluiten om naast ISIS ook Assad uit de weg te ruimen, en daarmee Rusland uit de regio te krijgen en Iran verder te verzwakken. Dit soort aanslagen zijn ideaal om een land de oorlog in te lokken. Beproefd recept.

  • Et voila, de oorlogsverklaring is al gedaan. Frankrijk is om, en doet mee. http://www.telegraaf.nl/buitenland/24742901/__Valls__Wij_zijn_in_oorlog__.html

 31. Grenzen dicht moet nu vooral betekenen het meteen invoeren van een streng immigratie- en actief uitzetbeleid, ongeacht wat Brussel daar van vindt. Tevens zou Halsema’s islamiseringsmotie van 27 oktober 2010 ingetrokken moeten worden. Dus een resoluut einde aan-, en dan terugdraaien van de aanval op de bevolking met “Weapons of Mass Migration” [zie ook: “Weapons of mass migration: forced displacement, coercion and foreign policy | Kelly M Greenhill”]
  http://www.waynemadsenreport.com/forum/21/219

  • Het duizelt me als ik me de omvang van de manipulatie en (psychologische) oorlogsvoering waaraan de bevolking van Europa wordt blootgesteld tracht voor te stellen. Europa moet voor de derde keer kapot lijkt het. Sluiten van de grenzen is de voor de hand liggende en ook de enige oplossing, maar dat de EU lijkt hiertoe niet bereid is zegt genoeg.

 32. En weer wil Nederland net zoals na 9/11 , London bombing , Charley Hebdo , niet achter blijven . Door een ” dreig tweet ” wordt een Frans toestel aan de grond gehouden . Na elke aanslag elders dreigt er in Nederland ook iets aan de hand te zijn . Nederlandse veiligheidsdiensten doen er alles aan om Nederland op de kaart te zetten . Daarom de terechte vraag :, Cui Bono !!!

 33. 9/11 paspoort gevonden , Charly Hebdo paspoort gevonden en wederom paspoort gevonden , een Syrische . Rijst bij mij de vraag , wie heeft hier het meest belang bij . Betekent dit groen licht voor het zenden van grondtroepen in Syrie ? Het toeval wil dat de Franse carrier Charles de Gaulle reeds op weg is naar Syrie . Hollande en coalitie wilde immers al lange tijd hun leger in Syrie hebben . En dan de genomen en verscherpte veiligheids maatregelen door overheden . Wellicht zijn wij nu versneld op weg naar een politiestaat . De controle op burgers zal verder worden uitgebreid en verfijnd .

  • Is een mogelijkheid.

   “Dear friends,

   While it is way too early to come to any conclusions about what really happened in Paris, I want to share the following thought with you: President Hollande has just declared that what took place was an act of war. This, in turn, means that the entire NATO alliance could be called in to respond to this (under Article 5). As for the attackers, already one Syrian passport was found, and witnesses say that one of them screamed “for Syria” before opening fire. In other words, this attack has just given NATO a pretext to intervene in Syria. Last, but not least, the only French aircraft carrier was schedule to leave its port this Wednesday. For the Middle-East, precisely.”

   http://thesaker.is/a-warning-about-the-paris-terror-attacks/

 34. Helemaal mee eens; het is geen toeval dat er weer eens paspoorten gevonden zijn. Welke boodschap dat inhoud blijft gissen maar Westerse regeringen en hun meesters 911 hebben gebruikt om meer macht te verkrijgen is nu toch wel duidelijk. Elke keer een stapje verder is niet een strategie van Juncker alleen. ISIS wordt niet alleen meer gebruikt om Assad te wippen, nu wordt ISIS ook tegen Europa ingezet. Dit is GEEN complot denken. Operatie Gladio was ook echt. Gladio pleegde bloedige aanslagen op Europese burgers in de jaren 70 -80. Toegegeven door de toenmalige Italiaanse minister president. Het blijft gissen wie precies achter deze aanslagen in Parijs zitten maar het is wel een heel smerig spelletje wat er met ONS gespeeld wordt.

  • Het paspoort wat gevonden is is van een soenniet, Assad is een alewiet en wordt door soennieten als niet-moslim gezien en daarom moet ie dood. Assad heeft naar aanleiding van de aanslagen van gisteren zelfs gezegd ‘dit is dus waar ik al die jaren mee te maken heb’. M.a.w. deze aanslagen spelen in het voordeel van Assad.
   .
   Een reden waarom die gasten paspoorten bij zich dragen kan te maken hebben met dat zich kunnen legitimeren voordat ze de aanslagen plegen, stel je voor dat de aanslagen niet door kunnen gaan omdat ze zich tijdens een routine controle niet kunnen legitimeren en mee naar het bureau moeten.
   .
   Als het een false flag is, wie zijn dan de “terroristen” die zijn doodgeschoten? Of zijn die niet dood, zoals van Gogh volgens sommige complotters niet dood zou zijn?
   .
   We hebben helaas met moslimimbecielen te maken, en onze “leiders” zitten er duidelijk mee in hun maag want islam, ze hadden liever gehad dat het tokkies of extreem rechts was, dan konden ze compleet los…

   • @Dick
    Eens.

    Hoorde trouwens vanmorgen Ben Bot een partij zwatelen op radio 1 ! Eerst vertelt hij wat voor een aangenaam persoon Assad junior is en dan ineens maakt hij een 180graden draai. Er zat iets erg tegenstrijdigs in.

    Inzake die laffe aanval, Frankrijk zal de gelegenheid natuurlijk wel te baat nemen om Assad figuurlijk in de rug te schieten, want dankzij de Russen wil dat niet zo lukken.
    O ja, Bot zat ook te wauwelen over Turkije als bufferstaat tussen Europa en Rusland, dus moeten we Turkije maar dichter aan de boezem trekken. Blijkbaar zijn we in oorlog met Rusland en waren het de Iwans die op laffe wijze mensen hebben vermoord gisterenavond.

    • Ik had Ben Bot echt hoog, mijn perceptie een echte diplomaat Ik schrok van zijn verklaring van We moeten Turkije binnenhalen en Assad is een schoft enz Syrië moet gewoon opnieuw ingericht worden blijkt De EU is een Handels Unie De verborgen agenda is dat het een macht gaat worden en NAVO sluit aan NAVO dat zelfs nu aan het bombarderen in Afghanistan Is dus verworden tot een leger onderdeel van Amerika

 35. Dan vraag ik me direct af: zouden de kersverse immigranten uitSyrië die Frankrijk als bestemming hadden en nu zitten uit te rusten in een opvangcentrum in of nabij Parijs denken: ojee, dacht ik veilig voor IS te zijn, zit ik nog met ze hier! Of zullen ze binnekort scanderen: sluit de grenzen voor alle anderen behalve ons!

  Zomaar een gedachte.