Timmermans liegt, glimt en wurgt het volk dat hem nooit koos

Door Joost Niemöller

Frans Timmermans sprak gisteren in Amsterdam voor een zaal gevuld met geestverwanten, dat wil zeggen, zo bleek uit de vragen achteraf, van mensen die beroepsmatig van de EU afhankelijk zijn. Ze vonden het dan ook allemaal een ‘inspirerend betoog.’ Dat zeg je in een bedrijf ook als de directeur een toespraak houdt.

Timmermans. De man die zich altijd nog groter weet te maken dan hij is. Daar stond hij, met die vingertjes waarmee hij loog over een trouwring die door het ‘tuig’ werd afgetrokken. Die separatisten in Oost Oekraïne namelijk. In de Veiligheidsraad van de VN. De hele wereld kon zien dat hij loog. De leugen werd net zo genadeloos onderuit gehaald als die leugen over de chemische wapens die Sadam Hoessein gehad zou moeten hebben, en waarom zijn hele land aan gort geschoten moest worden.

Timmermans bood nooit een excuus aan voor die leugen, maar kreeg er integendeel promotie voor naar Brussel. Hij is nu de macht, en in de rol van de macht stond hij als een dominee te preken die geen macht heeft maar enkel een moraal.

Om zo hypocriet te kunnen zijn moet je een ongekend bord voor je kop hebben. Dat is zo erg dat het niet om aan te zien is. Worstelend tegen mijn fysieke weerzin heb ik het gedaan. Wie de vuiligheid van de macht wil leren kennen, moet kijken.

Hoe ging het?

Timmermans begon natuurlijk met schelden op Wilders. Dat is bij hem vaste prik. En op de stemmers op Wilders, nu naar schatting een kwart van de Nederlandse bevolking.

Waarom kiezen die mensen op Wilders? Vanwege ‘angst’ wist de dieptepsycholoog Timmermans heel zeker. Want:

‘Door hun angst kunnen de mensen niet meer kijken naar de mens achter de vluchtelingen.’

Want dat behoren we tenslotte te doen, niet waar, kijken naar ‘de mens’ achter wat we ‘de immigrant’ noemen. Waarom moeten we eigenlijk niet kijken naar de mens achter de Wilders stemmer? Waarom moeten we eigenlijk niet kijken naar de mens achter de Nederlander, naar al die de mensen die hem, Timmermans, zonder ooit echt op hem gestemd te hebben, in die machtszetel hesen?

Maar ‘de mens achter de Nederlander’, daar interesseert de machtswellustige leugenaar Timmerman zich geen ene reet voor. Net zoals die zich ook maar een heel klein beetje zou interesseren voor de ‘mens achter de immigrant’ overigens. Hij bedoelt alleen maar dat ‘we’ de ‘mens achter de immigrant’ dienen voor te stellen als slachtoffer. Want dat komt hem politiek gezien nu eenmaal het beste uit. Want al die 60 miljoen rondzwervenden in de wereld wil hij graag de EU binnen. Als slachtoffers. Zoveel slachtoffers, heerlijk!

Vervolgens ging Timmermans weer verder met zijn favoriete onderwerp: Geert Wilders. Die hij zonder enige toelichting ‘extreemrechts’ noemde. Timmermans zei:

‘Bij extreemrechts steeds hetzelfde patroon. Het begint met de stelling ‘we raken iets kwijt.’ De reactie kan zijn ‘shit happens.’ Maar tientallen miljoenen weten niet wat er voor in de plaats komt. En dan stap twee: ‘Dat is ons afgepakt door de elite en de moslims.’  Op het moment dat je bij dat stadium bent aangekomen wat zet je daar dan nog tegenover? Dan ben je die mensen al kwijt.

Kwijt. Afgepakt. Elite. Moslims. Als je dat niet weerspreekt kom je er nooit meer uit.’

Wat opvalt is dat Timmermans het verhaal van Wilders helder weet weer te geven. Dat komt ook omdat het een helder verhaal is. Er is geen speld tussen te krijgen. Dat heb je wel vaker met de waarheid.

Je zou dan natuurlijk, als Timmermans zijnde, moeten proberen om dat heldere verhaal van Wilders te ontkrachten. Met feiten. Dat het aantoonbaar niet de ‘elite’ was geweest die al meer dan veertig jaar de immigranten uit achterlijke gebieden hier binnenliet zonder de bevolking ooit iets te vragen, maar met het eindeloos verspreiden van leugens over integratie en tijdelijkheid. Dat die stroom inmiddels een storm is geworden. Dat er door diezelfde elite nooit met één woord over de verschrikkingen van de islam is gesproken. Dat er alle reden voor ‘angst’ is wanneer je ziet dat de Europese beschaving om je heen afbrokkelt door de enorme omvolking waarover je nooit iets te zeggen hebt gehad. Dat je alle reden hebt om bang te zijn wanneer je aan de rand van de afgrond staat. Niet als mens. Want we gaan allemaal dood. Maar als complete cultuur.

En wat stelde Timmermans daartegenover? Wezenloos gelul:

‘Er staat geen ander aantrekkelijke waardepatroon tegenover. Waarom eigenlijk niet? Respect, waardigheid, zijn dat dan geen waarden? Ik denk dat wel.’

Respect voor de onthoofders? De verkrachters? De dieven? De uitzuigers? Is ‘waardigheid’ hetzelfde als zelfdestructie? Is het niet beter om gewoon eens de grenzen te gaan controleren?

O, ja, grenzen. Daar had dominee Timmermans ook iets over te zeggen. Iets dat zo vaag en onzinnig was dat ik wil wedden dat zelfs al die lakeien in die zaal daar niets van hebben begrepen:

Mensen kunnen niet bestaan zonder grenzen. Maar grenzen zijn dingen waar je over heen kan. Extreem rechts heeft het over muren. Een grens is mooi zonder dat je die ander aan de overkant buitensluit.

Bij een grens zeg je: Jij komt erin en jij komt er niet in. Je sluit dus mensen uit. Zoals je bij een huis ook doet. Daarom heeft een huis muren en deuren en ramen en sleutels. Doen we dat niet dan gaat iedereen in dat huis van jou zitten en dan is het jouw huis niet meer. Toch? Nou nee, niet volgens Timmermans. Want volgens Timmermans mag je met een grens nooit iemand buitensluiten en daarom is een grens juist mooi. Of zoiets.

Wat stond die Timmermans ongelooflijk te zwetsen! Maar hij kon het, want hij deed het voor een zaal voor onderdanen. Dat is macht. Liegen in het openbaar. En daar niet op aangesproken kunnen worden.

En zo ging het maar door.

Zo zei Timmermans nog:

Solidariteit wordt vanuit het midden georganiseerd.

Door wie? Door wat? Toch niet door democratie. Want toen datzelfde ‘midden’ via een burgerinitiatief vroeg om een referendum in Nederland iedere keer dat er machtsoverdracht naar de EU zou komen, toen sloeg diezelfde Timmermans in de Tweede Kamer met een enorme knal de deur dicht. Meepraten van het volk? Dat zouden we niet moeten willen met z’n allen. Zo rolt links. Dat was al bij Stalin zo. En dat is bij Timmermans precies hetzelfde.

Timmermans zei trouwens ook nog iets wat gewoon klopte:

Extreemrechts heeft een wenkend perspectief. Links niet.

Volgens Timmermans moest links daarom gaan leren om ‘verhalen te vertellen.’ Maar welke verhalen dat dan wel zouden moeten zijn, daar bleek hij geen flauw benul over te hebben. Dat hoor je al tientallen jaren bij de PvdA. Dat er verhalen verteld zouden moeten worden. Maar je hoort nooit iemand met een verhaal. Domweg omdat links helemaal geen verhaal heeft. Het verhaal van Wilders daarentegen is zo duidelijk dat zelfs Timmermans dat kan vertellen.

Verder liet Timmermans nog weten dat hij ‘vluchtelingen wilde ophalen.’ Bovenop de illegale immigranten die nu al over de ‘grenzen’ komen die nooit bedoeld mogen zijn om ‘mensen uit te sluiten.’

Wat Timmermans dus wil is u, het Nederlandse volk, nog verder met uw gezicht in de modder drukken. Opdat u zwijgt. Opdat uw kinderen en kleinkinderen slaven zullen worden van de islam.

Of, nee, dat moesten we heel anders zien, want:

Vluchtelingen willen wel degelijk integreren, maar ook terug als dat weer kan.

En een daverend applaus van de financieel van hem afhankelijken was zijn deel. Al die mensen in die zaal die goed worden betaald om leugens aan te horen tot ze erin stikken.

Wat een lemmingen. Wat een verraad. Ondertussen gaf Timmermans gewoon toe dat zijn taak als volksmoordenaar er nu wel op zat. De aangerichte chaos kon nu verder haar eigen werk doen:

Ik denk nu voor het eerst: Het zou ook wel eens echt kunnen stranden.

Jouw schuld, Timmermans, jouw schuld. Je weet het. Je liegt erover. Want door leugens ben je geworden wie je nu bent.  Een vadsige, zelfingenomen dictator die een beetje met zijn kont staat te draaien voor het publiek dat het door hem weggezette volk heeft betaald. En de hele zaal zegt dat je mooi bent. En je glimt van eigenliefde.

Wie het aankan moet zelf maar kijken.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

87 Reacties

 1. We zitten nog in de fase “appeasen”. Het stadium “full scale killing and mass annihilation” is nog een paar stappen verder, maar dat komt nog.
  In 1928 werd feestgevierd, in 1929 was het crisis, in 1933 kregen we Onkel Adolf en in 1939 ging de hele zooi los. Wat je je nu niet kunt voorstellen, kan in een paar jaar absoluut werkelijkheid zijn. Wie nu de tekenen nog niet ziet, is stekeblind. De volgende Übermenschen-ideologie klopt aan onze deur, sterker nog: ze beukt ertegen met volle kracht. Kill of be killed. Of je het leuk vindt of niet.

 2. @ Annabel

  Is er een andere weg dan? Praten over het uitzetten van miljoenen moslims is illusiepolitiek.

  • @Dawq: het is ook illusiepolitiek om miljoenen moslims toe te laten. Uw stellingname is n.m.m. niets meer of minder dan berusting. Zoals Heikneuter terecht vermeldt: niets doen geeft ook ontwrichting. Ik voeg daar aan toe: hoe langer je wacht hoe groter de ontwrichting en de kans op omkeerbaarheid wordt kleiner en kleiner. beter nu een flinke schadepost dan afwachten op schaden die nagenoeg niet herstelbaar zullen blijken. Ik wil niet meedoen met de “zwijgers”en anderen willen niet meedoen met degenen die durven praten. Zo maken we elkaar gek en verliezen we beiden.

   • @ Gnor

    De golf van migranten die op Europa afkomt is geregisseerd en het toelaten ervan is culturele zelfmoord. Die golf moet dus onmiddelijk gestopt worden. Deporteren van moslims of neerhalen van mosketen moeten; hoe stel je je dat voor? Speelt ook helemaal in de kaart van degenen die de oorlog aan Europa hebben verklaard.

    • @ Dawg 15 november 2015 om 23:23 Het omhalen van mosketen en deportatie moet een antwoord zijn op aanslagen. Dat staat apart van het tegen houden van de miljoenen die deze kant uit komen om ons richting de afgrond te duwen. We weten met velen dat de EU samen met o.a. de VS verantwoordelijk zijn (zie bijv. elders op deze site de video van VS Apache helikopter(liveleak) die het IS-konvooi niet aanvalt. Hoe we er ook tegen aan kijken we zullen tot de conclusie komen dat het zo niet langer kan dus om slavernij in eigen land (voor zover dat nog bestaat) tegen te gaan. Velen van ons zullen hoe dan ook sneuvelen; daar helpt geen moedertje lief aan. Je hoeft dus geen juridisch gevaarlijke oproep tot geweld te doen daar zorgen o.a. de EU-adepten zelf wel voor. Regime change in Europa en sterke landen met eigen grenzen, leger enz zijn een grotere kans op stabiliteit dan de natte dromen wereld van de huidige politici die niet in staat bleken om zelfs Schengen fatsoenlijk te implementeren.

 3. @Dawg met alle respect , wat is uw oplossing dan? Onze eigen politici aanpakken ? Graag maar , hoe doen we dat dan !!!!

 4. @ gnor

  Wie zegt dat hier om pamperen gaat? Mosketen omhalen en moslims deporteren klinkt krachtdadig, maar is het recept voor burgeroorlog en totale ontwrichting. Precies datgene wat de bedoeling is van de migratiegolven en de terreuraanvallen die op Europa worden afgestuurd.

  • Als we niks doen, komt er ook ontwrichting, dat blijkt wel. Het enige wat we moeten doen, is het beleid veranderen en de militaire aanpak. Omdat er wereldwijd toch vrij grote aantallen mensen het loodje zullen moeten leggen, zal het omleggen daarvan per persoon een stuk goedkoper moeten. Je kunt geen miljard mensen omleggen voor 100.000 dollar per stuk, dat is veuls te duur. Collateral damage down the tubes.

 5. @Dawq. Stilstand is achteruit gang. De politici hebben er voor gezorgd dat deze figuren hier nu rondlopen. De politici willen hen niet weg hebben want zij laten hen de kastanjes uit het vuur halen. We zijn kennelijk niet in staat om de politici rechtstreeks mores te leren. Derhalve blijft als enige optie over terug naar af. Dit betekent dat we er zelf voor moeten zorgen dat de importers weer weg gaan.Meer smaken heb ik niet. Kanker moet je niet pamperen maar wegsnijden. Uiteindelijk zullen er politici opstaan die door hebben dat ze in hun eigen belang achter het volk moeten gaan staan. dat betekent dat die politici de huidige opmakers zullen weg rangeren. Israël heeft vergelding nodig anders wordt het overlopen. Australië wil geen bootvluchtelingen en stuurt ze terug dat is ook een soort vergelding. Wie niet horen wil moet voelen. Pamperen kost, tijd, geld en uw leven.

 6. @ Gnor

  Met vergelding gaan we nu net de kant op die de drijvende krachten achter de aanslag ons op willen hebben: polarisatie, en escalatie van onderling geweld. Onze grootste vijanden zijn onze eigen politici en mandarijnen bij de media die het zo ver hebben laten komen.

 7. Slechts vergelding kan werken want het pamperen heeft bewijsbaar niets opgeleverd behalve onnodige doden en gewonden en een enorm pak frustratie. Stel in dat voor elke door een hakbar veroorzaakte dode een moskee wordt omgehaald dus voor 100 doden 100x een moskee. Als dat niet goed genoeg werkt begin dat met daarnaast per moskee gezinnen uit te zetten (je mag het deporteren noemen want what’s in a name; de tijd van correctheid is voorbij). Miljoenen jonge islamieten komen deze kant op terwijl ze weerbaar zijn en in feite hun eigen landen zouden moeten opbouwen. Maar de VS heeft belangen waarvoor o.a. Europa moet boeten. Daarvoor huurt men o.a. Timmermans in om ons te masseren richting oorlog (die in feite al lang aan de gang is maar veel mensen willen het nog niet zien omdat de TV aanstaat.)

 8. De kolonisatie van Indonesië ging op dezelfde manier als Europa vandaag. Koen gebruikte ook een boek als handleiding. Weinig nieuws onder de zon. Oplossingen zijn mogelijk. Religie uitroeien bijvoorbeeld. Wat uiteindelijk aan de wieg stond en staat van alles rot op deze planeet. Die Europa kolonisatie is bijna klaar. Onzichtbaar voor velen was de overname van een Europa economie door gelovigen. Opgevolgd door Euro en Griekenland redding. Frankrijk had een kleine recht stellende actie nodig. Nederland niet. Luister naar uw regering èn media maakt dat stiekum glashelder duidelijk.

 9. Ban de islam uit westerse samenlevingen, de huidige status quo is eenvoudig te gevaarlijk.
  .
  Geef iedere in het westen levende moslim de keuze: islam afzweren (1) of per direct vertrekken naar islamitisch land.
  .
  Sluit iedere vorm van islamitisch onderwijs en maak iedere moskee of gebedsruimte met de grond gelijk.
  .
  Sluit de grenzen voor moslims.
  .
  Deze aanpak is mogelijk zodra de politiek de islam benoemt voor wat het is: een vijandige ideologie slechts vermomd als religie.
  .
  Er zullen in het begin nog steeds ondergrondse cellen zijn die terreuraanslagen doen, maar hun ruimte om te opereren is dan nihil. Roei ze simpelweg uit.
  .
  Vorm een internationale coalitie met oa. Rusland en de VS voor preventieve militaire aanvallen waar ook ter wereld er sprake is van een islamitische bedreiging tov het westen, te beginnen met Iran.
  .
  (1) dat afzweren moet overtuigen, laat ze desnoods eigenhandig een koran verbranden of een andere daad verrichten die niet door leugens verhult…

 10. 150 doden en het zal waarschijnlijk oplopen.
  Zo drukt de islam haar stempel op de wereld.
  Wegkijken heeft geen zin.
  Er is maar 1 oplossing.
  Minder islam op alle fronten. Geen islam onderwijs en terreur indoctrinatie hard aanpakken. Moskeeën dicht. Grenzen dicht. En islamisering tegengaan een vast onderdeel maken van politiek bedrijven in Nederland, Europa en heel de wereld.
  We zijn in oorlog en aan het verliezen.
  Alleen echte actie tegen de islam werkt.
  Dit betekent het einde van de open grenzen politiek en waarschijnlijk alle politieke kopstukken die zich pro islam opstellen.
  Merkel kan gaan.
  En die Franse hoofdman kan er ook mee stoppen.
  Ik denk dat Marine le Pen een goed kans maakt tegen een vele malen te hoge prijs.
  Ik wens de Parijzenaar heel veel sterkte toe. En hoop dat er mensen wisten te ontkomen en gewonden op zullen knappen.
  Vrijdag de 13 is echt een slechte dag voor vredelievende mensen die gewoon van het leven willen genieten op een terras of in een…

 11. Ik hoop dat de Fransen Hollande ter verantwoording roepen en dat zal leiden tot het aftreden van Hollande . En anders het startsein voor een revolutie 2.0 . De Grenzen gaan dicht , althans in het geval Frankrijk . Nu de rest nog , al is het misschien te laat . Ik moet er niet aan denken wat honderd duizend in een miljoenen gemeenschap kan aanrichten .

 12. @ Cale

  En de huiskamervraag: waren de daders soms weer bekenden van de inlichtingendiensten?

  • We weten nu zo langzamerhand wel dat Deash niet uit het niets is opgestaan.

   • We weten ook dat die mooie nieuwe witte Toyota pick ups soms geescorteerd worden door Apaches:

    http://www.liveleak.com/view?i=fd7_1447058458

 13. Wederom vreselijke terrorist aanslagen in Parijs. Laatste telling: 60 doden en 100 gegijzeld.
  En Timmermans maar lullen: Door hun angst kunnen de mensen niet meer kijken naar de mens achter de vluchtelingen.’
  Juist.
  En Hollande reageert manhaftig en gooit onmiddellijk zijn grenzen dicht.
  Juist.
  Met 15 miljoen moslims reeds binnen diezelfde grenzen, waarvan de laatsten binnen zijn gekomen zonder documenten.
  Juist.
  Ik zeg het nog maar eens: Er staat ons nog wat te wachten…

 14. De dag gaat komen dat Breivik met slingers en taart uit de bak gehaald gaat worden en dat de Timmermansen erin gaan. Uiteindelijk wint de ratio altijd.

 15. Intussen schietpartijen en gijzeling in Parijs met meer dan 40 doden en vele gewonden .
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2523324/2015/11/13/LIVE-40-doden-bij-schietpartijen-en-explosies-gijzeling-gaande.dhtml

  https://www.youtube.com/watch?v=lqvQaAcSB4A

 16. Vanaf vandaag is het afgelopen met de vrede.

  Lugendpresse, elite en gutmenschen, bedankt!

 17. @Hugoden. Heb het gelezen. Door ongekozenen, die niet aangeven tegen wie die oorlog zou moeten zijn, wordt oorlog gepropageerd. De interne problemen zijn kennelijk zo groot dat gezichtsverlies enkel met oorlog is op te lossen. Tijd dat er snel een bijltjesdag komt om deze gekken van de aardbodem te doen verdwijnen.

 18. Timmermans: enige alternatief voor EU is oorlog Dit op vrijdag de 13de http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/11/Timmermans-enige-alternatief-op-EU-is-oorlog-2717581W/?masterpageid=158493

  Wolt ihr den Totalen Krieg?

 19. Volgens mij weet Timmermans (aanslag Parijs bv ) meer dan wat wij weten . Toeval in de politiek bestaat niet .

 20. Timmerfrans is een soort dominee die hier een preek houdt. En zoals alle geestelijken is ook hij vrijgesteld van de plicht een consistent en samenhangend betoog te houden. Wartaal wordt door de goegemeente voor zoete koek geslikt!

 21. @Leo KarelJan,
  Hier speelt ook het vraagstuk van het bondgenootschap met het kwaad tegen een groter kwaad.
  En het argument dat we de linksgekkies geen argumenten in handen moeten geven (tegen ons), gaat op zolang de linksgekkies geen eieren voor hun geld kiezen. Want hoe lang zal het nog duren voor ze hun fouten inzien, en het islamofascisme tot vijand verklaren?
  Misschien komt er dan zelfs een moment dat de socialisten alles in het werk zullen stellen om hun bondgenoten tegen het steeds verder oprukkende kapitalisme niet voor het hoofd te stoten. Dan zijn de rollen dus omgedraaid!

 22. Wat Timmermans en democratie en mandaat betreft: De laatste keer dat de mensen op Timmermans konden stemmen (2012) kreeg hij er -meeliftend op de PvdA lijst- slechts 15.150. Dat is ongeveer een kwart van een zetel. Twee armleuningen bijvoorbeeld. Voor een hele zetel waren 62.828 stemmen nodig (kiesdeler). Timmermans heeft dus geen enkel democratisch mandaat. Toch wel knap hoe die lui de hele democratie van tafel hebben geveegd zonder dat de mensen in opstand zijn gekomen.

  • Delecluze , het is bekend dat een kleine minderheid het altijd voor het zeggen hebben.
   Kijk maar naar de kleine partijen in de kamer die beslissingen nemen die nadelig zijn voor de meerderheid onder de bevolking . Het is business as Usual . Timmermans is een aanfluiting . Willens en wetens de boel besodemieteren . Maar dit geldt zeker niet alleen voor Timmermans . Het is één pot nat . truthseeker1313.com/nazis-hijacked-the-netherlands-to-continue-the-third-reich/

 23. Heel goed Koos! Wij hebben genoeg argumenten om die politiek correcte kliek te bestrijden. Daarvoor is Adolf niet nodig!

 24. @ Koos
  Adolf en vooral Himmler waren zeer pro islam. Bovendien zijn het de meest walgelijke massamoordenaars. Met positief gelul over die smerige nazi’s worden wij als tegenstanders van islam , EUSSR en regentenkliek alleen maar gehinderd. Stop ermee; het verzwakt ons en versterkt de elite.

  • Beloofd!
   Maar bedenk wel dat politieke correctheid niets anders is dan de angst om op het nazisme te lijken. In welk opzicht dan ook. Zelfs de onwil om het gezonde verstand te gebruiken is op die angst te herleiden. Daar gaan we dus aan kapot.

 25. Timmermans is het KWAAD, het ECHTE KWAAD. Een door en door slecht mens, een leugenaar, een bedrieger, iemand die heel BEWUST de zaal misleidt. Een dhimmi, een islamknuffelaar, een pure EUSSR dictator.
  Kijk goed mensen: zo ziet de tronie eruit van de kliek die NL en Europa naar de verdommenis helpt. Zo zien de doodgravers van de vrijheid eruit.
  Overigens: heden geweldige column van Leon de Winter over Europa: weliswaar in het politiek correcte vod De Telegraaf, maar wel ontzettend goed. Wat ziet die man het juist. Meer hersens in zijn pink dan Timmermans in zijn hele rotte Gutmensch lijf!!!

  • Menig zelfingenomen politicus is een sociopaat. Amerikanen hebben daar een raak en viezig klinkend woord voor: “EVIL”.

 26. Frans Timmermans is zo verguld van zichzelf , zie oa zn facebook pagina, dat het niet uitmaakt wat ie uitkraamt . Als het maar voor publiek is. En degene die reageert als ie een slok op heeft , krijgt de volle lading shit over zich heen. Onze Roda , as roma en feyewnoord supporter, tot nu toe , kan altijd nog eewn club bij…….

 27. Elite mensen bestaan niet. Wel mensen met voorouders die begrepen waar Abraham de mosterd vond. Eenmaal gevonden bleef het in de familie. Er is daardoor geen correlatie tussen mosterd en wijsheid. Wel domheid. Als bewijs is er wereld geschiedenis. Wat uitsluitend gaat over de optelsom van mosterd gevonden mensen + hun domheid.

 28. Het Adolf Europa is als twee druppels water de E.U vandaag. Met de U.K, net als toen, hope en glorie land. Adolf maakte een verenigt Europa met een doel. Met de naam levensruimte voor glorie mensen. Koloniale landen, de inboorling, die tijd, konden daar van mee praten. De NATO vandaag is bezig met een herhaling van Barbarossa. Voor Europa, Bilderberg goedgekeurd, de enigste oplossing. Frans soort mensen zijn het resultaat van uitselecteren. Bekijk de hele santenkraam van ministers en ambtenaren. Eèn pot nat. Praten net als in Adolf tijd, zijn E.U taal. Rusland, niet verwacht, is er gereed voor. Intussen gaan de voorbereidingen door voor hèt moment. Frans speelt daarin een rol.

  • Adolf zou Europa niet met arabieren hebben laten overspoelen. Een beetje meer Adolf in de EU zou geen kwaad kunnen. Vermoedelijk de enige kans op overleving.
   Het probleem is volgens mij juist dat de EU zich op sommige punten tegen Adolf afzet.

   • Adolf en zijn Schaar SS waren van de juiste mentaliteit van liever een liter meer als minder bloed. Religie uit de woestijn is als de pleuris uitbreekt direct inzetbaar. Hun leger en zwarte vlag heet vluchteling. Als NATO besluit, èèn oproep, en het vluchteling probleem is opgelost.

 29. Gelukkig dat we radio oranje hebben, zoals deze site!

  Maar ik denk dat het niet zo ingewikkeld is. Het complot is glashelder en transparant, daar heb je geen Bildereberg voor nodig, al maken die er wel propaganda voor.

  Het complot is dat de elite, en daaronder versta ik banken, bedrijven en een politieke moreel superieur voelend (daar gaat de vergelijking met de NSDAP wel op) en klein deel van de bevolking een supranationaal beleid wil. De drijfveer van banken en bedrijven is geld, goedkope arbeidskrachten en bescherming van de markt en 1 munt. Het probleem is, de democratie is een sta-in-de-weg. Maar die kun je met een EU demonteren, en je kunt dat straffeloos doen omdat het grootste deel van het journaille en de media behoort bij die kleine club zich moreel voelend superieuren die dit alleen maar zullen toejuichen en hier propaganda voor voeren, en het volk hersenspoelen.

 30. Vreemde speech. Hij lijkt eigenlijk wel te onderstrepen dat ‘we’ van alles kwijtraken. Zijn oplossing hiervoor is alleen wat bizar: Nog meer respect, tolerantie en kijken, vooral héél veel kijken.. naar die ander. Wat een grap.
  De man leeft in een roze bubble.

 31. g.h.m.leferink

  11 november 2015 op 23:01

  Deel 2.
  De Britten hebben in 1940 aan de rand van de afgrond gestaan. Alleen de FOUTE beslissing van Adolf H. om de steden te gaan bombarderen heeft toen Fighter Command van de RAF gered van de ondergang. Zodat er zoveel Duitse bommenwerpers konden worden neergehaald dat de invasie van het Britse vasteland tenslotte door Hitler werd afgelast.
  Want de Britten hadden toen bijna niets om zich te verdedigen: elke Kustwachter had toen maar 5 (ja, vijf!) patronen bij zijn geweer. Op een schietbaan oefenen? Dat kon niet, dan waren die 5 schoten op!
  Churchill heeft in het Parliament een rede gehouden waarin hij beloofde dat de Duitsers “aan de kust, op het strand en daarachter zouden worden tegengehouden”…. Bluf! Buiten mikrofoonbereik zei hij tegen een Staatssekretaris: “Waarmee? Met lege flessen misschien?”
  En NU dit ‘Manneke Miezerig’…… Ik noem het “Nico Nietszeggend en Onno Ongeïnspireerd”. Dus geruisloos onderweg naar het: “Weg met ons!”
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 32. g.h.m.leferink

  11 november 2015 op 22:44

  Joost, bedankt voor DIT kommentaar!
  Die Timmermans lijkt echt op Chamberlain en Daladier, anno 1939! Waarbij me in de gedachten komt dat ‘wie weigert te leren van de geschiedenis is gedwongen om ze te herhalen’. En een andere zin: “het enige wat men leert van de geschiedenis is dat mensen nooit leren van de geschiedenis’.
  Dit minkunkeltje Timmermans is werkelijk een schoolvoorbeeld van hoe het NIET moet. Hoe heeft dat Hampelmannetje ooit deze positie weten te bereiken? Dat slijmballetje is gewoon een Gevaar voor de Demokratie!! Van het LAF-TOEGEVEN-type. En voor de zoveelste keer zien we dat Europa is ingeslapen. En dat op dàt moment dit kaboutertje is benoemd!
  Maar zoiets kunnen we ons helemaal niet veroorloven! De 2e Wereldoorlog werd ook voorafgegaan door types als dit JAN SLAPZAK kereltje.
  Op 10 Mei 1940 werd Churchill benoemd tot premier van GB. Wat een grote bijdrage is geweest voor onze redding. Maar DIT stuk Minne Miezerig? Dit gaat ABSOLUUT FOUT!
  Zie deel 2.

 33. Bij de Opperste sovjet ging het net zo vroeger, iedereen was met de gevoerde woord eens en er volgde een minuten lange applaus. Timmermans is een van de huichelaars die de EU leiden. Nooit een stukje zelfkritiek het is altijd de schuld van degene die dankzij hem succes heeft. Wilders is door de Timmermannen van deze aarde zelf gecreëerde monster. Bij gebrek aan eigen vermogen moet je hem natuurlijk uitschelden. Timmermans maar ook onze regering zou de linkse György Konrád moeten raadplegen. Hij mag Orban niet maar hij geeft hem gelijk als hij gelijk heeft. Geen machtspelletjes gewone dialoog.

 34. @ toetssteen 11 november 2015 om 16:38
  Goed stuk van Hannan! Misschien zou men daarbij dan ook dit extreem-linkse pamflet uit 1941 even onder Timmermans lange neus kunnen houden :
  http://www.geheugenvannederland.nl/?/en/items/NIOD01:47511

  • @Delecluze
   Dat is ook een fraaie, wat dat aangaat zal het internet wel een pain in the ass zijn van velen.
   Hanan ben ik gaan volgen nadat ik wat artikelen las bij Stan. Was een gouden tijd inzake internet. Nu moet ik meer en meer uitwijken naar buitenlandse sites voor goede info. En gelukkig draait Joost weer mee.

   • Inderdaad, ik ben ook die kant op gegaan. Wat Nederlandse sites betreft lees ik alleen nog dagelijks deze site van de onvolprezen Joost Niemoller, en GS. Jammer dat er nog niet een Nederlandse reporter (zoals Niemoller) regelmatig met interviews en beschouwingen op Youtube is, zoals Amerikanen veel doen, denk aan bijvoorbeeld Greg Hunter.

    • @Delecluze

     Ken je deze:

     https://www.corbettreport.com/

     En ik heb nog wat economische sites, maar hoewel het nauw samenhangt is het voor een leek boring.

 35. Wat een geweldige column! Plus veel van mij.

  http://blogs.telegraph.co.uk/news/danielhannan/100260720/whenever-you-mention-fascisms-socialist-roots-left-wingers-become-incandescent-why/

  Wellicht dat Timmermans het eens zou moeten lezen…, hoewel, ik neem aan dat hij het weet en de bevolking alzo moedwillig bedriegt.

 36. @Rob Dam 11 november 2015 om 15:37 ” ‘Frans staat aan de goede kant, de kant van het verzet van WO2’. ”

  Precies, en dat moet hij alleen al benadrukken al omdat hij ideologisch verwant is aan de foute kant. Maar er speelt mogelijk nog iets mee, een superioriteits-waan: “Many leftists have an intense identification with the problems of groups that have an image of being weak (women), defeated (American Indians), repellent (homosexuals), or otherwise inferior. The leftists themselves feel that these groups are inferior. They would never admit to themselves that they have such feelings, but it is precisely because they do see these groups as inferior that they identify with their problems.” http://www.wildism.org/docs/tk-isaif.html#_the_psychology_of_modern_leftism

 37. @DirkM 10 november 2015 om 23:48
  Timmermans zit in Brussel vast vanwege zijn kwaliteit als gewillige deurmat en zelfvoldane misleider (zie MH17), want verder heeft hij niet veel om het lijf. Volksverlakker zou ook toepasselijk zijn. Frontex bijvoorbeeld heeft Merkel al in het voorjaar van 2015 in stilte gewezen op een op handen zijnde invasie, dus Timmermans wist het dan vast ook, maar ging niet aan de bel trekken:
  http://www.welt.de/newsticker/dpa_nt/infoline_nt/brennpunkte_nt/article148566709/Regierung-war-angeblich-frueh-vor-Fluechtlingsandrang-gewarnt.html
  Jean Monnet zei het al: “Europa zal gesmeed worden middels crises, en de som zijn van de oplossingen voor die crises”. Hierbij heiligt het doel (Europese dictatuur, NWO) alle middelen, zoals “man made crises”. Daarbij zijn gemotiveerde volksverlakkers handige vehikels.

 38. Het centrale begrip van Timmerfrans is ‘uitsluiting’, hij wil geen mensen ‘uitsluiten’. ‘O ja’, zal de toehoorder met gewillige oren denken, ‘zoals de joden vroeger’. Zodat ze meteen de koppeling kunnen maken: ‘Frans staat aan de goede kant, de kant van het verzet van WO2’. En daar is het Timmerfrans natuurlijk om te doen, nergens anders om. Europa zal hem worst wezen, in het leven van Frans draait alles om…Frans Timmermans.

 39. Timmermans is de vertegenwoordiger van het kwaad. Het kwaad en vooal het grootste kwaad zit/zat verstopt in datgene waarvan men ooit dacht dat het goed was.

  Kortom alles wat deze ” man ” uitkraamt moet je in deze context zien.

  Ofwel draai alles 180 graden om en dan weet je precies wat hij zegt.

  Goed stuk Joost.

  Ben trots op je.

  J.

 40. Bij alle drogredenen komt ook nog het idee dat er economisch groei te verwachten valt van de ongeschoolde massa immigratie.
  Dit is zo conservatief paard achter de wagen spannen. Veel werk wordt zeer binnenkort door robots gedaan.
  (intelligente) ROBOTS die ongeschoold werk overnemen.
  – Staken niet
  – zeuren niet
  – doen niet aan ramadan
  – hoeven geen uitkering
  – hoeven geen huis of kinderbijslag
  – prettig in de omgang
  – Geen zorgkosten, alleen beetje onderhoud (druppeltje olie)

  Japan is er al heel ver mee. Vergrijzing is geen probleem, maar biedt meer robot innovatie. Gaan we hier ook zien.
  Ik heb de verhoogde pensioen leeftijd ook nooit begrepen
  Over niet al te lange tijd is al het ongeschoolde werk uitbesteed aan robots. Ook veel hoogwaardig werk zal er aan geloven. Wie nu nog denkt er met massa immigratie economisch gewin uitvloeit snapt de toekomst niet. Dit is voor Duitsland weer met paard en wagen de straat op gaan in plaats van de audi, vw of Porsche. Waanzin…

 41. Ik heb een ijzersterke lakmoesproef: wie NIET ” de mens” achter de Nederlandse burger, achter de bejaarde en achter de zieke en achter de onvrijwillig werklozen van het eigen volk kan zien of wil zien…
  die moet zijn snavel houden over ” de mens achter de vluchteling” ,
  want die LIEGT dus.
  Die is nep.
  Die heeft een verborgen agenda.
  Die dient machten, door wie hij niét is gekozen of aangesteld.

  Dat is een vijand.

  Mooier moeten we het niet willen maken.

 42. Ik zou het niet beter verwoord kunnen hebben. Ik moet meteen denken aan de socialist Helmut Schmidt, er zijn immers ook wel goede socialisten geweest, bijvoorbeeld Willem Drees, die een Duitse minister bij zich liet thuis komen en hem een kopje thee en een mariakaakje gaf. De minister gaf Nederland toen meteen een grote zak marshall hulpgeld, want een premier die zo zuinig was daar moest je wel van op aan kunnen. Of wat te denken van Lieftinck, die met keiharde monetaire ingrepen de economie weer op stoom wist te krijgen.

  Terug naar Helmut Schmidt die zag het somber in voor Europa met al die immigratie:
  “Als we nog tientallen jaren zo doorgaan als tot nu toe, dan zie ik het zwart in voor ons vaderland.”
  (In gesprek met de zender Phoenix, 2006)
  Ook waarschuwde hij voor journalisten:
  “Als je heel goed kijkt, dan zie je dat de politieke journalisten eigenlijk meer tot een politieke kaste behoren en minder tot de journalistiek.”

  • @Koffij

   Het was geen Duitse minister bij Willem Drees. Dat land had net de oorlog verloren en lag in puin. Het waren Amerikanen.:
   In 1947 ontvangen Drees en zijn vrouw twee hoge Amerikaanse ambtenaren bij hun thuis aan de Beeklaan 502 in Den Haag. Het Catshuis is dan nog niet de ambtswoning van de premier. De twee ambtenaren Harriman en Hoffman zijn verantwoordelijk voor de toekenning van de gelden in het kader van de Marshallhulp.

   Mevrouw Drees serveert de twee hoge heren een kopje thee voorzien van een mariakaakje. Volgens het verhaal zouden Hoffman en Harriman tegen elkaar gezegd hebben: “Aan een land waarvan de minister-president zo woont en leeft, is ons geld goed besteed.”

 43. Schijnt broodje aap-verhaal te zijn.

 44. Marshall hulp . Heden ten dage betalen wij nu een zware prijs voor die “hulp ” .
  Wij zijn nog steeds een bezet land . Wie weigert dit in te zien , die lopen met oogkleppen op .

 45. g.h.m.leferink

  12 november 2015 op 23:18

  ‘Koffij’, dat was geen Duitse minister maar een Amerikaanse. Ik meen John Foster Dulles. En die nam de beslissing tot Marshallhulp!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 46. Door het bord voor hun kop kunnen mensen als Timmermans niet meer kijken naar de Jihadist achter de vluchtelingen.

 47. Timmermans is ook de nutteloosheid zelve. Hete lucht verkopen zonder dat ie weet waar ’t vandaan komt. Dingen roepen over open grenzen, zonder dat hij in z’n omheinde wijk met elite’tjes enige vorm van kennis heeft over wat die “vluchtelingen” doen, en wat voor impact het heeft op het (zowel financieel als emotioneel) welzijn van de burger. Om maar niet te spreken van de impact die deze instroom heeft op de veiligheid, cultuur en vrijheid van meningsuiting. Want hoe hard je ook roept dat het niet zo is, Islamieten zijn tegen het vrije woord… ténzij het woord van hun komt.

  Het elite spek druipt van z’n dikke nek, dat hij zo vol overgave klaagt over Wilders, terwijl “zijn” partijen nog nooit iets hebben gedaan voor het volk. Of in ieder geval een poging hebben gewáágd. En nee… Wilders heeft ook geen lange termijn oplossingen buiten “de grenzen sluiten”, maar geef ‘m eens een kans. Want aan klagers hebben we sowieso niets, net zoveel als aan gütmenschen.

 48. Eèn kwart van de bevolking is met Wilders gedachtegang. Driekwart heeft geen mening of is voor. In een democratie betekend dat veel. Zoals het denkvermogen van die grote meerderheid. Dom op nul en verstand bij tien geeft altijd een democratische win win voor domheid. Frans en soort maakt daar dankbaar gebruik van. Het is afgekeken werk van tijdperk Adolf. Zo bewonderd door hun voor ouders.
  Die gebruikte precies dezelfde democratische manier van verstand op nul en blik op oneindig. Zo bewonderd door mannen soort broeders en Joop mensen door het anti en orde denken. Links en religie lusten daar al eeuwen pap van.
  Zij zien de toekomst door een bril die geleend is van Napoleon en Hitler. Ook gebeurtenissen waar driekwart van de bevolking achterstond.

 49. Ik sla ‘m ff over.

 50. Timmermans heeft natuurlijk veel mee en is heeft veel complimenten ontvangen over zijn kundige talenkennis en het Russisch zo uit te spreken dat het accent een beroemde balletdanser of kenner van het Bolsjoi theater in vervoering brengt dan wel een corrupte oligarch.

  Maar daar gaat het niet om.
  Het gaat om de argumenten.
  Klopt het verhaal, of zitten we naar een zwetser te luisteren die gewoon heel geraffineerd de luisteraars naar de mond praat met vaten vol bullshit in een prettige verpakking.

  Persoonlijk vind ik Geert Wilders 1 van de echte politieke helden wiens toon nog wel eens ter discussie staat. Maar hij weet exact waarover hij het heeft en wat hij wil bereiken. Die man is goud waart. Top materiaal.

  Daartegenover staat 1 van de grootste leugenachtige landverraders die dit land ooit heeft gezien, maar wel 12 talen vloeiend kan spreken.
  Zulke mensen kunnen we missen als de ergste kiespijn. En ik hoop dat die hele EUSSR finaal uit elkaar spat onder zijn handen.

  • “Timmermans heeft natuurlijk veel mee”
   .
   En Timmermans neemt natuurlijk veel mee, hij lijdt behoorlijk aan overgewicht 🙂

 51. Dank voor de ondankbare taak die je hebt verricht.

 52. Die Drahtzieher der Flüchtlingsinvasion im Detail:
  https://www.youtube.com/watch?v=yZzYfH1vpto

  Der Beweis: Flüchtlingskrise ist staatlich inszeniert und gewollt :
  https://www.youtube.com/watch?v=LoQopLg10KA

 53. Die emmer snot wordt steeds voller. Hoe kun je die machtswellusteling nog serieus nemen. Hij verkoopt z’n eigen kinderen nog voor een betere positie. Maar ja, PvdA-er
  Hij moet weg, Brussel moet weg, EU moet weg, Regering moet weg. En dan met verstandige mensen de boel opnieuw opbouwen.

 54. Timmermans gewoon een typische politicus hoor. Noem het de “elite” desnoods. Ook Wilders is uit dat politiek elitehout gesneden trouwens, als je dat niet ziet ben je iemand die met alle retoriek meeloopt, vandaag rechts morgen weer eens links. Zo van “links rechts link rechts” misschien wel.

  Maar het Timmerende mannetje mag dan walgelijk zijn, om die vent nu te gaan demoniseren als “volksmoordenaar” is natuurlijk ook retoriek. Van het giftige soort. Zo werd er ook eens over Fortuyn gesproken aan de linkerflank en zo doet men het al een tijdje t.o.v. Wilders ook. Maar zieke en zwakke geesten gaan dan hun gewelddaden rechtvaardigen. Je geeft ze houvast. En daarom mag je eigenlijk het “duidelijke” van een verhaal niet verwarren met het demoniserende, mensen wegzetten als bron van ziekte en veroorzaker van kwaad. Want de problemen liggen dieper, binnen partijen, het bestel wellicht, alle lagen in de bevolking die afgesneden leven van die andere lagen. Versnippering &…

  • Het gaat niet om de stijl, of om “het hout waaruit ze zijn gesneden”, maar om de INTENTIE.
   En die intentie is bij Timmermans fout, en bij Wilders goed.

 55. “en zo doet men het al een tijdje t.o.v. Wilders ook”
  .
  Stel dat Timmermans op een dodenlijst staat wegens zijn uitspraken van groeperingen die bewezen hebben dat waar te maken wanneer ze de kans krijgen, en geheel Brussel een cordon sanitair rond Timmermans vormt vanwege zijn standpunten, geloof jij dan echt dat Timmermans dat riedeltje zal blijven afsteken, zoals Wilders?
  .
  Hahaha….
  .
  Ik heb één schrale troost, stel dat Europa vorm krijgt volgens Timmermans dan zal ook jij daar de gevolgen van ondervinden. En je kan één ding met zekerheid stellen, gezelliger dan dat wij het de afgelopen decennia van voor de massa-migratie in Nederland hebben gehad gaat het niet worden, het kan enkel nog bergafwaarts als zijn visie uitkomt.
  .
  Ik ben geen helderziende, dit is simpele logica.
  .
  Zeg je dat ik ongelijk heb, leg dan maar uit waarom het gezelliger zal worden wanneer de visie van Timmermans werkelijkheid wordt.
  .
  Btw, je woont wel in NL en/of in Europa, toch?!

 56. Alleen het feit dat hij in dit rijtje staat, zegt al genoeg:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_ridders_in_de_Orde_van_Oranje-Nassau
  Met zo’n opsomming van crimineel tuig en beroepsmisdadigers wil geen enkel weldenkend mens geassocieerd worden.

 57. Nee, het is mij niet gelukt, na twee zinnen van deze man borrelde mijn maaginhoud. Op tijd kon ik mijn laptop dichtklappen en rende ik naar het toilet…
  Maar ik kreeg daar gaandeweg wel een goed idee. Ik ga toiletpotten in de handel brengen met de afbeelding van die vent in de pot.

 58. Sterk stuk wederom. Heb een poging gedaan om naar die enge beroeps leugenaar te kijken maar het lukte niet omdat ik juist daarvoor, op aanwijzing van Geelstijl, deze video had bekeken: https://www.youtube.com/watch?v=kwl5kyjLGT8
  Luistert en huivert mensen, en hou je dochters binnen! Met dank aan Timmermans c.s.

 59. Breinbrouwsels

  10 november 2015 op 23:16

  Timmerfranz: https://youtu.be/NCrNxJ0nUAM

 60. Mensen geloof dit Timmermans mannetje niet , hij gaat alweer zijn straatje schoonvegen en Turkije als bindmiddel gebruiken om de boel good by good bij elkaar te houden .

  Wij hopen al jaren op het uiteen vallen van de EU , en dit gaat voorlopig niet lukken jammer.

  Zij liggen namelijk op ramkoers dankzij de vele immigranten , zo kunnen zij ons klein krijgen om als de loonslaven ons sociale bestel op de schop te doen en de grote zakken pensioengelden en AOW te confisqueren.

  Dit was mijn reactie ook bij (zie bron)
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/11/Timmermans-Europese-Unie-dreigt-te-stranden-2715259W/#comments

  • Zijn de jongstleden gebeurtenissen in Parijs de oorlog waar hij eergisteren toe opgeroepen heeft?

 61. The Secret Rulers of the World:

  https://www.youtube.com/watch?v=HBypAFQ3ZCk

  • En nu zouden weldenkende rechtgeaarde mensen medelijden moeten gaan hebben met al die franse socialistische communistische dhimmitude Hollande-stemmers, die heden in Parijs om het leven zijn gekomen? Integendeel, in Parijs zijn te weinig slachtoffers van hun soort naar het crematorium geholpen worden. Hopelijk is geen enkele rechtsstemmer in Parijs vermoord, want dat zou heel erg zielig zijn.