Mega aanslag ISIS in GB aanstaande? Piloten vanaf Schiphol.

Door Joost Niemöller

De Britse pers brengt op dit moment een aantal sterke aanwijzingen dat er een grote ISIS aanslag op Groot Brittannië aanstaande is. Er zijn twee bronnen:

-Een afgeluisterde conversatie tussen piloten, die waarschijnlijk vertrokken waren vanaf Schiphol.

-Een nieuwe ISIS video met een versleutelde boodschap.

Express publiceert over een door de geheime diensten afgeluisterd gesprek tussen piloten. De conversatie tussen de piloten wees op een mogelijke aanslag op vier Britse steden: Londen, Bath, Brighton en Ipswich. Deze aanslagen zouden moeten plaatsvinden in de week na de laatste aanslagen in Parijs. De boodschappen werden verzonden via versleutelde berichten over het noodsignaalkanaal. De ontdekking ervan leidde tot een grootscheeps alarm: tienduizend soldaten zouden ingezet zijn in Engelse straten.

De piloten kleedden hun boodschappen in met termen uit de muziekindustrie: Een liedje zou stijgen in de hitparade. Ze zouden betrokken zijn bij de smokkel van explosieven en chemische wapens. Ze zouden net opgestegen zijn van Schiphol. Waarschijnlijk stond een van de vliegmaatschappijen al op een Britse waarschuwingslijst. De piloten zelf stonden op geen enkele lijst. Gevreesd wordt dat ze horen bij een extern ‘logistiek’ team van ISIS.

Het bericht in de Engelse krant geeft precies weer waar het bericht werd opgevangen:

The conversation was intercepted by RAF operators based at the National Air Traffic Services (NATS) Control Centre in Hampshire.

Suspicions were raised and the recordings sent to GCHQ in Cheltenham, where analysts took seven hours to decode the transmissions.

De vliegtuigen mochten hun vlucht vervolgen. Het is niet bekend waar de piloten nu zijn, maar hun identiteit is inmiddels bekend bij de geheime diensten.

Een ander bericht in de Britse pers wijst ook in de richting van een ISIS aanslag in Groot Brittannië. Dit is een zojuist vrijgekomen ISIS Video. Aan het einde van de video staat een waarschuwing aan ‘alle ongelovigen’ die deel uitmaken van de coalitie tegen ISIS. Ze zouden in het luchtruim van Allah vliegen. Ze zouden Allah de oorlog verklaard hebben, en die oorlog zouden ze al verloren hebben voor ze hem begonnen. Die boodschap is nog algemeen, maar hierop verschijnt vervolgens het beeld van Britse gevechtsvliegtuigen, en een beeld van de Britse premier David Cameron. Bij dat laatste beeld klinken de woorden: ‘wie aan de kant van de ongelovigen staat, wordt het doelwit van onze zwaarden en zal vernederd worden.’

Aan het einde van de ISIS video verschijnt er een ISIS vlag in beeld, die volgens Express een cryptische boodschap bevat. Via deze geheime boodschap zou de nieuwe aanslag worden aangekondigd na Parijs:

Now experts are warning the cryptic message at the end of the clip could reveal the brutal jihadi group’s next target.

Terror researcher @RamiAlLolah tweeted: “ISIS challenges the world to decrypt a PGP message dated 2015-11-16 for the next attack after Paris Attacks.”

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

10 Reacties

 1. ‘k Vertrouw die veiligheidsdiensten net zo min als de terroristen. De angst voor terrorisme gaat keihard gebruikt worden voor repressieve maatregelen die onder min of meer normale omstandigheden geen schijn van kans hadden gemaakt.

  • @Dawg,
   “‘k Vertrouw die veiligheidsdiensten net zo min als de terroristen. De angst voor terrorisme gaat keihard gebruikt worden voor repressieve maatregelen die onder min of meer normale omstandigheden geen schijn van kans hadden gemaakt.”
   Ik ook niet en onderschrijf je vermoeden -die de afgelopen 15jaar al overduidelijk is aangetoond.

 2. iPad op Engels gaat vaak de mist in.
  Vliegverbinding = vliegverbod

 3. Die piloten zullen toch zeker wel zijn gearresteerd of volstaat identificatie?

  • Die piloten zijn bekend, hebben hopelijk een vliegverbinding gekregen voor het westen.
   Zo’n moslim maatschappij die op het westen vliegt, zal at altijd honoreren, omdat de vluchten op het westen lucratief zijn, een verbod rampzalig ..
   Ik hoop dat die namen in de internationale luchtvaartwereld gaan circuleren, geheim blijf niets echt heel lang.

 4. Echt, wat moet er gebeuren om onze politici een keer wakker te krijgen? Moeten er nu echt 100’en, zo niet 1000’en mensen dood voordat ze een keertje de oogkleppen af doen? Knikker al die gekken nou een keer het land uit. Spoor ze op, jaag ze op, sluit die grenzen en schop ze terug naar hun eigen gezellige landje. Moeten we hier nu echt eerst met z’n allen “lekker” doodgaan voordat er een keer wél een concrete en correcte reactie komt vanuit de overheid?
  .
  Parijs is al enkele keren aan de beurt geweest, Engeland is ook niet veilig te noemen, Duitsland is een verkrachters-paradijs aan het worden, België is rumoerig, Nederland is een puinhoop (met dank aan o.a. het AOC)… wanneer is genoeg, genoeg? Want op ten duur moet je inderdaad kiezen tussen vluchten of vechten. En reken maar dat dat hoe dan ook een gigántische puinhoop gaat veroorzaken.

 5. Moslim en piloot is geen goede combie, mh370 is zoek, mh17 vloog over oorlogsgebied , egyptair uit jfk werd expres gecrashed door piloot, 911, het is een lange lijst als je er naar gaat zoeken.

  • Misschien stuurde de piloot van MH17 opzettelijk valse informatie, waardoor het toestel wel neergehaald moest worden. Het doet er dan ook niet meer toe of het door de Oekrainers of door de Russen werd neergehaald.

 6. In de UK is de moslim populatie enorm groot gegroeid onder Tony Blair en zijn een volledige parallel society geworden met Sharia wijken en een enorm groot crimineel imperium in drugs, vrouwenhandel, roof en diefstal. Door het politieke correcte wegkijken zijn de Britten zich aan gaan passen aan de allochtone instroom van miljoenen. De Britse regering wil meedoen in de militaire wereld en is het blafpoedeltje van de US geworden, onder Obama minder dan het was met Bush maar toch blijven de Britten Isis bombarderen. Voldoende reden om door een paar terugkerende IS-radicalen van Britse origine een mega aanslag te plegen. In Frankrijk zijn er in 2015 11 aanslagen verijdelt….