Nederland is leugens over immigratie strontzat

Door Joost Niemöller

Bondskanselier Merkel gaat ervan uit dat de Duitse burgers niet goed bij hun hoofd zijn. Vandaag schoffeerde ze haar eigen kiezers met de opmerking dat de illegale immigranten ‘tijdelijk’ in Duitsland zouden zijn. Zodra de oorlog over is, gaan ze weer terug, beloofde ze vandaag op een partijbijeenkomst van haar partij. Die ‘tijdelijkheid’ is een van de grote leugens die de Europese regeringen verkondigen om de eigen bevolking in slaap te sussen over de ongevraagde en ongewenste immigratie van moslims en Afrikanen. Golf na golf na golf. 

De Nederlandse regeringen bleven al vanaf de jaren zeventig van de vorige eeuw die leugens verspreiden. Om maar niet te hoeven praten over de problemen, en om maar niets te doen aan die immigratie, werd de mythe van de terugkeer in stand gehouden. Zelfs nog toen iedereen na de gezinshereniging en de huwelijksmigratie kon zien dat daar nooit meer sprake van zou zijn. U, de Nederlandse burger, werd geacht dom en blind te wezen.

De leugen over de tijdelijkheid gaat samen met andere leugens, zoals die over de ‘integratie’ (als die ‘tijdelijkheid’ er toch eventjes niet in blijkt te zitten) of over de positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt (de overgrote hoeveelheid blijft werkloos, iedereen weet dat, iedereen ziet dat, en toch jengelen de politici maar door over die zo gewenste hoogopgeleiden die eraan zouden komen) en de best wel meevallende zedendelicten, als je namelijk corrigeert op dit en corrigeert op dat. Het is maar drie keer zo hoog als gemiddeld, dus waar heb je het over. Of de leugen over de ‘vluchtelingen’ terwijl iedereen ziet dat het illegale immigranten zijn.

De leugens over de criminaliteit onder de immigranten worden ook volgehouden door niet meer etnisch te registreren bij de politie en door de derde generatie allochtonen niet meer te benoemen, zodat we ineens last hebben van een stijgende criminaliteit onder ‘jongeren.’ Want ja, u, de kiezer, bent gek. Net zoals u dag in dag uit moet horen over ‘mannen’, of ‘jongeren’ die vrouwen verkrachten, laffe overvallen plegen enz enz. Over de etniciteit meestal geen woord. Dat hoeft u allemaal niet te weten. Daar wordt u maar onrustig van. Of de leugen dat Turkije de illegalen niet kan tegenhouden, zoals Nieuwsuur nu weer beweert.  Het gaat maar door en gaat maar door.

Maar de mensen zijn niet gek. En daarom maken ze zich in toenemende mate zorgen over de immigratie en de integratie. Het is, zo berekende het Sociaal Cultureel Planbureau onlangs, ongevraagd onze hoofdzorg. En ja,  niet vreemd dus ook dat uit dit zelfde onderzoek niet alleen een dalend vertrouwen in de politiek blijkt, maar ook in de media.

Nederland is de leugens over de immigratie namelijk strontzat.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

34 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  31 januari 2016 op 23:15

  Goed overzicht, Joost, dat kaartje van de NOS-leugens over de islam. Nu weet ik al heel lang dat het NOSsjenaal een ‘HHW’-sjenaal is, (HoogstensHalveWaarheden).
  En zinnen als “we kunnen niet alle grenzen bewaken” en “wij kunnen dit niet tegenhouden” zijn gewoon volbloed LEUGENS. Vóórdat het verdrag van Schengen in werking trad kon het ook! En liepen hier, in de buurt van waar ik woon, de Nederlandse en Duitse grenswachten gewapend te patrouilleren! Dus HOEZO, KAN NIET?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. De vertelling in de MSM wordt langzamerhand een beetje zielig. Ontkennen van de oorzaak en tevens ontkennen van de gevolgen van dit probleem. Hoe triest zijn de journalisten, nieuwslezers, redacteuren enz. Zij ondergaan een collectief cuckolding zonder dat zij daarbij kunnen rekenen op enig sympathie van de groep die zij denken te vertegenwoordigen. Deze vorm van beleefdheid wordt door hun als zwakte gezien, ze walgen juist van deze vorm van medeleven. Dat is ook de reden van de vele vormen van misbruik, zij gebruiken de naïviteit en domheid in hun eigen voordeel.

 3. .
  .

  Herkent u de reflexen van #wegkijken #verzwijgen #desinformeren #bagatelliseren #ontkennen #liegen ?

  Als het spannend wordt moet je liegen .. d.m.v. selectieve ‘informatie’..: #NPO #PubliekeOmroep #propagandaplatform #DWDD #VARA #PAUW #Nieuwsuur, #Eenvandaag #Buitenhof …

  En allemaal gewoon weer strategisch stemmen omdat dit hoernalisme u voorhoudt dat op PVV stemmen een verloren stem is. Zodoende dus..

  .

 4. Bombus Terrestris

  31 januari 2016 op 18:43

  Sprak laatst nog met een politicus zij het niet immigratie-gerelateerd. Tijdens een informeel gesprek gaf hij aan dat hij zich belachelijk gemaakt voelde door Wilders. Alles is Wilders’ schuld in in de ogen van linkse politici. De man die ik sprak is een goed mens en intelligent. Toch denkt hij dat Nederland alles, maar dan ook alles in het werk moet stellen om anderen te helpen waaronder grenzeloos onderdak te bieden.

  Hoe kan een intelligent en succesvol mens zo’n one-track mind ontwikkelen. Ik heb als theorie dat veel linksen, feministen en dergelijk een of andere ziekte hebben, maar dat gaat lang niet altijd op. Denken, voelen en handelen is bij zogenaamde progressievelingen is volstrekt uit balans. En opnieuw ik begrijp het niet. Joost, jij bent ooit vooral “links” geweest. Wijd er een stukje aan, over je transformatie en over hoe andere linksen denken op fundamenteel niveau en waar hun blindheid toch vandaan komt.

  • Volgens mij noemt Joost zichzelf nog steeds links. Als ik het goed begrijp betekent dit voor hem vooral zorgen voor zwakkeren.

   De linkse politicus waarmee je gesproken hebt heeft vooral heel veel grote plannen met het geld dat hij eerst van anderen moet afpakken en waar hij dan graag de honneurs voor wil ontvangen. Daar kun je ook andere kwalificaties aan verbinden dan ‘goed’ en ‘intelligent’.

   • Bombus Terrestris

    31 januari 2016 op 20:26

    Ik weet dat Joost zich nog steeds “links” noemt. Het gaat mij erom het denken op fundamenteel niveau te doorgronden.

    Als het erom gaat anderen te labelen, dan sta ik open kwalificaties van positieve aard te gebruiken. Het helpt mij niet blinde haat te ontwikkelen jegens opponenten ongeacht de grootte van mijn afkeer. Keinstein, er zijn maar twee manieren om verzet te plegen dit de waanzin dat nu heerst: (1) fysieke actie of (2) te doorgronden hoe anderen denken en dat uit te buiten. Dus ook jij hebt er belang bij om je te laten verleiden door blinde haat. Zolang er geen leider is die je huidige inzichten beschermt sta je er alleen voor.

 5. De regering zoekt zogenaamd draagvlak voor de migranten instroom maar dat doen zij door te liegen, zwijgen, doofpotten en weg houden van de pers. Het dialoog met de burger is eigenlijk een monoloog want alles is al beklonken voordat het nieuws gedeeld wordt. Dictatoriale trekjes van onze zogenaamde democratie die het veel moet hebben van schijn.

  • Bombus Terrestris

   31 januari 2016 op 20:29

   Het gaat niet om draagvlak in het algemeen, maar om draagvlak onder bruikbare idioten. De argumenten zijn aangepast aan die doelgroep.

 6. g.h.m.leferink

  3 februari 2016 op 09:50

  ‘De dialoog met de burger is een monoloog want alles is al beklonken voordat het nieuws gedeeld wordt.’ Helemaal mee eens, ‘Ni28’. En ik vind dat de oorzaak daarvan het Farizeïsme van de politici is. En daartegen protesteer ik dan ook al meer dan 10 jaar.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. Politici liegen altijd en voortdurend. Bij migratie valt het goed op omdat je de resultaten om je heen kunt zien, ofschoon het ook hier vele jaren geduurd heeft. Maar ze kunnen nog flink doorliegen over het klimaat, de economie, de pensioenen, sociale zekerheid, de kwaliteit van het onderwijs en van de gezondheidszorg en wat al niet meer.

  Overigens lijkt een economische crash dichterbij te komen nu de koersen in het nieuwe jaar door belangrijke niveau’s gezakt zijn. En dat net nu de politiek verteld heeft dat de economie weer aantrekt. Nou ja zeg. Die crash zou er voor kunnen zorgen dat de stekker nu eindelijk uit de peperdure EU gaat en hopelijk uit een hele serie andere nonsens.

 8. Inderdaad, de hoeveelheid grove leugens van de regentenkliek ( gesteund door vrijwel alle media ) is gigantisch groot. Geen terugkeer, geen integratie, geen deelname aan arbeidsproces, geen verwerping van de achterlijke religie en cultuur, maar wel veel uitkeringen, wel veel criminaliteit en veel islamisering.
  NL “zou niet gek zijn”. Maar NL is in elk geval in meerderheid wel zo mak als een kudde schapen. De kudde accepteert de leugens en dat al tientallen jaren lang.

  • g.h.m.leferink

   3 februari 2016 op 09:43

   ‘Leo KarelJan’, het moet volgens mij eerst goed uit de klauw lopen, eerder wordt de slapende meerderheid niet wakker. Zo is het in Nederland ook gegaan vóór 10 Mei 1940….. En Wenen 2 keer belegerd geweest door islamieten, waarbij het een van die keren nog nèt goed ging? Geen benul van, toen zaten de nu slapenden in de spijbelbus… En 90 % van Spanje was islamitisch? En de Slag bij Poitiers-Tours, waar Karel Martel de islamitische horden versloeg? Geen idee van, “want dat is al zóóó lang geleden, en je kunt het totáál niet vergelijken met nu!” En meer van die dooddoeners/in-slaap-sussers die uit verregaande gemakzucht voortkomen….
   Soms voel ik me als die mythologische figuur Cassandra. Die kon de toekomst voorspellen, maar geen mens geloofde haar….
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 9. Regeren is vooruitzien. Het geld is aan het opraken. Gas verkopen levert niet meer op wat het ooit deed. Nederlands regeer traditie leert dat de zwaksten, extreem jong en oud het eerst de gevolgen merken. Lees AOW verhoging en huilende ABP bestuurders. Daarna gaat het hard terug naar het leef niveau van voor Columbus. Dan komt het moment van terugkeer vanzelf. Veel vlucht mensen komen uit een sfeer van omstreeks 1800. Kop er af als mooiste voorbeeld. Dat is beter als voor Columbus. En gaan ze allemaal terug dankzij meer als èèn paspoort. En sluiten hun grens om Europese, en vooral Nederlandse, vlucht mensen te weren.

 10. Ik lees dit diagram als een monopoly spel. Na de volgende leugen gaat u naar de gevangenis. Ik vraag me iedere dag opnieuw af wanneer de Europese Kennedy datzelfde lot ondergaat. Collateral damage lijkt mij normaal als ik zo rondom me heen het politieke landschap bekijk.
  Binnen de samenleving is wederom het politiek fascisme goed zichtbaar.

 11. Nederland is leugens over immigratie strontzat. Helemaal mee eens. Daarom stemt straks een ieder weer PvdA. En wel hierom, omdat Samsom de illegale migranten die aankomen op de Griekse eilanden vanuit de Turkse kust, per veerboot terug gaat sturen naar Turkije. Das logisch hé.

  • De Pvda en de daarbij behorende groep journalisten zijn deze week gestart met het in de tweede versnelling zetten van de propagandamachine.
   Vertel dit aan een ieder, die dit wil horen.

 12. De ergernis zit bij 50% van de bevolking, de andere 50% kijkt alleen naar de korte termijn en meent dat naastenliefde, mondialisering, onze schuld door kolonisering, nu eenmaal met zich meebrengt dat we die immigranten moeten helpen.
  Ik zou het overigens niet allemaal als leugen willen bestempelen, er zit ook een element van wensdenken in, en korte termijn denken, welke argumenten werken nu even.
  Het probleem is dat die leugens door een heel grote groep niet als leugen wordt gezien.
  Overigens, als het argument dat we de grens niet kunnen sluiten, of iets anders niet kunnen, dan is dat meestal omdat degene dat niet wil. In de benadering van Joost is dat beroepen op het kan niet, of het werkt niet of het mag niet, een leugen. Een goed Nederlands gezegde luidt: waar een wil is is een weg.
  Ik denk dat moslims dat gezegde niet kennen omdat ze daar geen eigen wil hebben, allah bepaalt alles. Maar dit terzijde.

  • Waar een wil is is een weg, Triumph des Willens.
   Dat klinkt als een godwin, maar is het niet. De Europeaan onderscheidt zich daadwerkelijk door een sterke wil, en is daardoor succesvol.
   Door de linkse kerk wordt de wil om onze cultuur te behouden als iets onwelvoeglijks gezien, zoals vroeger de sexuele aandrift “slecht” was, volgens de katholieke kerk.
   Het huidige patriottisme is daardoor enigszins te vergelijken met de sexuele revolutie van de jaren 60.

 13. robbertdeberk

  31 januari 2016 op 00:33

  Welk vertrouwen???

 14. De makers van het Vara programma cojones denken ook dat de burgers niet goed bij hun hoofd zijn. Ik heb er eens een paar keer naar gekeken. Maar het is iedere keer weer raak. Ik ben zelf wel een liefhebber van satire, cabaret of een goede grap. Maar dit programma is echt om te kotsen. De Nederlandse bevolking wordt compleet belachelijke gemaakt. Constant wordt Wilders gedemoniseerd en alles wordt verdraaid. De burgers worden compleet geschoffeerd. Het is echt niet om aan te zien. En dat je daar voor moet betalen. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn maar laat iedereen in zijn waarde.

  • Cojones, met o.a. Eric van Muiswinkel. Vanavond was ik naar zijn voorstelling. De hele zaal lachte en ik kon het maar niet. Terwijl ik vroeger wel degelijk met veel plezier naar satirisch cabaret keek. Mijn probleem met Van Muiswinkel was zijn veelvuldig maar niet constant gebruik van ironie. Bij ironie is sprake van contrast tussen wat wordt gezegd en wat wordt bedoeld. Uiting en bedoeling zijn dan elkaars tegengestelde. Het werd mij niet duidelijk wanneer hij geen ironie bedreef en wanneer wel. Zodoende weet ik nu nog niet wat hij zelf ècht van dingen vindt. Dat is tot daaraan toe, maar ik denk dat de meeste mensen in de zaal zelfs die gelaagdheid niet eens in de gaten hebben en dat ze feitelijk lachen om de onjuiste redenen.
   Ook bij Cojones is het mij niet duidelijk. Je zou verwachten dat ze politieke correctheid op de korrel nemen, maar wie PC is kan net zo goed denken dat ze PC juist verdedigen. Rara, wie heeft gelijk?

   • Dat is inderdaad precies wat ik ook heb met van Muiswinkel. De ironie ontbreekt en het lijkt wel alsof hij zijn eigen mening aan het verkondigen is omdat hij problemen heeft met Wilders, met mensen die het niet eens zijn met de “vluchtelingen” stroom en koste wat het kost politiek correct wil over komen. En dat laat van Muiswinkel op een geforceerde polariserende manier blijken. Maar dan is hij geen cabaretier, dan probeert hij politicus te zijn.

 15. Tja, weet je, de NPO is voor mij net als reclame: tijd om te zappen.
  Ik kijk al die kutprogrammas niet meer. Daarom ken ik ook 95% van de BN ers niet eens van naam, hooguit van gezicht.
  De komende maanden zal Wilders iets minder gebashed worden. De NPO heeft tijdelijk een nieuwe pispaal gevonden, in de vorm van Donald Trump.
  Over de jacht die de FBI op Hillary Clinton heeft geopend hoor je hun Amerika correspondenten niet over. Vanmorgen weer Charles Groenhuijsen. Pff.
  By the way, dat ik het nieuws nog wel eens kijk is om te zien hoe Links het volk manipuleert. En dan alleen tijdens het ontbijt.
  Ik roep al jaren dat de NOS/NPO (en RTL) op zwart moeten.

  • g.h.m.leferink

   2 februari 2016 op 21:08

   ‘observer59′, al zo’n kleine 15 jaar protesteer ik tegen die Slinks-Linkse Farizeeërs van de door ONS betaalde NPO. En o.a. heb ik meer dan 500 kommentaren geschreven op internet tegen die Hilvotroep. Die een mengsel is van onverschilligheid, CENSUUR toepassen waar het nieuws hun niet bevalt, inbeelding, luiheid (’s morgens zich er met een paar onderwerpen vanaf maken), afraffelen van onderwerpen en neerkijken op ‘Henk en Ingrid’. Plus neerkijken op Noord-, Oost- en Zuidnederland.
   Vanavond was o.a. weer duidelijk te merken dat de Hilvogluipers Donald Trump niet mogen. Door glibberig hun kommentaar zó te brengen ‘dat je hun lekker niks kunt maken’. Helaas zie ik ook bij de Duitse ARD en ZDF dat de objektiviteit begint te verdwijnen. O.a. aan de manier waarop ze kommentaar geven bij een onderwerp als Alternative für Deutschland.
   Mijn hoop is Sander Dekker, dat die de nu ontbrekende pluriformiteit bij de NPO weer een kans gaat geven.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 16. g.h.m.leferink

  30 januari 2016 op 23:19

  Joost, dat ik het er volkomen mee eens ben is dacht ik op deze webpagina onderhand een overbodige opmerking. En al meer dan 10 jaar ben ook ik de leugens over de immigratie strontzat. En protesteer ik ertegen op het enige echt vrije medium dat we nog hebben: het internet. En verwonder ik me over de ongelofelijke LAKSHEID van de autochtone Nederlander anno 21e eeuw.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 17. Joost Niemoller is een van de weinigen die dit durft te benoemen. Laten we hopen dat hij gelijk heeft dat “de Nederlandse bevolking” al die leugens strontzat is. In oost Europa geen twijfel. In west Europese landen als Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk (en Rusland) zijn d mensen zich al aan het roeren tegen al die onzin migranten. Het zou verdomme tijd worden, na 40 jaar van krankzinnige moslim immigratie. Waarom, waarom hebben we het toch zo ver laten komen? Onbegrijpelijk.

  • omdat er pas de laatste tijd echte waarheden naar buiten komen, maar niet door de mainstream media, die pas iets bevestigen als ze echt niet anders meer kunnen… en de PVDA een van de ergste partijen zowat opgehouden is te bestaan…helaas wil Samsom tnt niet toegeven dat hij beter weg kan gaan. de plaat gewapend beton wat die man voor z’n kop heeft is werkelijk gigantisch…

 18. Omdat er genoeg mensen hun zakken ermee gevuld hebben. Daarom.

 19. g.h.m.leferink

  2 februari 2016 op 20:00

  ‘Cale’: volgens mij ligt de oorzaak in 1975, toen de EEG met de olieboeren uit het Midden Oosten de GEHEIME ‘Resolutie van Straatsburg’ sloot. het kwam neer op ONGEHINDERDE IMMIGRATIE van mossels, in ruil voor olie. E.e.a. kwam weer voort uit de olieboycot, ingesteld tegen de landen die in de Yom Kippoer oorlog nadrukkelijk achter Israël waren gaan staan.
  Dus waren het de LAFFE Europese politici die de eigen bevolkingen hebben bedrogen! Dit beweert Pamela Hemelrijk in haar artikel ‘Oil for Immigration’, wat ik een redelijke en plausibele verklaring vind.
  Volgens mij hebben de Europese politici NIETS GELEERD van de stommiteiten die Chamberlain en Daladier tegenover Hitler uithaalden! En LAFHEID doet de rest!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 20. Robert Lopes Cardozo

  30 januari 2016 op 23:02

  Prima aflevering. Het bijgevoegde plaatje las ik als een gedicht.

 21. g.h.m.leferink

  2 februari 2016 op 18:59

  ‘Koos’ : Wie is die dominee Gremdaat? Nooit van gehoord.
  Wat me wel bekend is is dominee Wawelaar uit de Max Havelaar. En wat me elke dag weer ergert zijn de dominees van de Vrij Gemáákte Slinks Linkse Zwartekousenkerk. Die nooit te pas maar altijd te onpas op mijn TV het scherm vullen met hun glibbertaal en bijkomend beeld.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink