Waar blijft de Duitse volkswoede?

Door Joost Niemöller

Er dook een tweede briefje op, dat een van de moslims op zak hadden die hun handen staken in vrouwen in Keulen. De opmerkingen liegen er niet op. Het is het zoveelste bewijs dat het niet zomaar ging om een paar jonge mannen die met teveel drank op hun handen niet thuis konden houden. Het was een georganiseerde actie.

Er is zelfs een naam voor dit soort acties: El-taḥarrush. Dat hier nu zelfs in de Duitse media openlijk over wordt geschreven is een klein wonder. Volgens dit commentaar in notabene de politiek correcte New York Times moet Merkel nu maar aftreden.

Nu, best.

Maar wat gaat dat oplossen?

De EU komt alleen maar met niet werkende plannetjes. De Duitse regering gaat vergaderen en komt dan ook met niet werkende plannetjes. En daar gaat dan weer heel veel over geschreven worden in de kranten. En daar zullen weer heel veel talkshows over gaan.

Maar waar blijft de woede?

We hebben hier te maken met jonge mannen die er klaar voor zijn om massaal te verkrachten, en die opnieuw zullen toeslaan en opnieuw. Die laten zich echt niet afschrikken door een demonstratie hier en daar, hoe goed bedoeld ook, of een cursusje integratie.

Alleen echte volkswoede kan deze aanzwellende massaverkrachtingen keren. Maar de Duitsers lijken wel verlamd. Ze zijn verbaasd. Ze vragen zich af hoe dit nu komt en hoe het verder moet weten ze ook niet. Dat vind ik nog wel het meest verontrustende van alles. Deze volstrekt onnatuurlijke reactie op deze oer-aanval op de Duitse samenleving.  Hier en daar wordt wat geroepen, maar waar blijft de oer-reactie? Is die optie uit de Duitse mannen en vrouwen gesneden?

Wordt het nu niet echt de hoogste tijd dat de moslimverkrachtigers zich in Duitsland onveilig gaan voelen, in plaats van de vrouwen?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

75 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  17 januari 2016 op 21:14

  Wat me opviel is dat bijna automatisch weer DE POLITIE DE SCHULD IN DE SCHOENEN GESCHOVEN WORDT! Keulse politiekommissaris wordt weggestuurd, en de inkapabele politici blijven aan hun stoelen plakken, tegen beter weten in!
  Het lijkt wel of het ‘MOKUMSE DISKRIMINEREN’ van de politie, wat onschuldig klinkend ‘Agentje pesten’ genoemd wordt, is overgewaaaid naar Duitsland!
  Intussen wordt ook PEGIDA (Patriotische Europäer Gegen Islamisierung Des Abendlandes) tegengewerkt. Natuurlijk STIEKEM, zodat het niet erg opvalt…. Door het verbieden van zijn demonstraties, schijnbaat objektieve maar tegen PEGIDA ophitsende publikaties in de Duitse media, enz. Zou de VERGLUIPERING van de politici vanuit Mokum/Drugsdorp aan de Amstel naar Duitsland zijn overgewaaid?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Er zijn trouwens ook mogelijkheden om, zonder wapperende handjes, de samenhorigheid en veiligheid te verbeteren. In Wuppertal besloot de rechter dat mensen met hesjes ‘sharia-politie’ welke mensen aansprak/sommeerde/ed op openbare wegen over een veelheid aan zaken zoals gewenst kledinggedrag, drankgebruik, tempo van lopen etc ..in het geheel niet intimiderend waren/zijn en ondanks dat de politie het vervelend vond ze nergens wetten hadden overtreden (bijv. uniformwet).
  Schept genoeg mogelijkheden voor oerhollandse vrijdenkers om groepsgewijs, met hesjes, kopie verklaring rechten vdmens/geldende voorschriften/oid en wat humor op stap te gaan. IJzeren neuzen zitten in veel werkschoenen/pepperspray mee en in uiterst geval kun je zeggen dat de voorbedachte rade niet was in het plegen van geweld maar, wegens mogelijk ingeschatte militante/domme/humorloze/dus tegenkrachten en daarom alles voor de zelfbescherming -keer ze, niet letterlijk, een keer de wang en het wordt weren tegen…

 3. Waar blijft de woede in NL? Waarom mogen verraders als Rutte, Samsom ( 200.000 geen probleem) en meer van dat soort, gewoon blijven doorgaan met het in gevaar brengen van de NL bevolking? Waarom blijven mensen media betalen die politiek correct de multikul blijven aanhangen?
  Waarom ? Goed, Wilders staat op 41 zetels. Maar dat is niet voldoende. De strijd tegen islamisering, EUSSR en massa import van achterlijkheid en criminaliteit moet ook buiten het stemhokje worden gevoerd. Laat je woede blijken: laat overal je duidelijke mening achter, val Gutmenschen aan, zeg abonnementen op. ( en vertel de reden ) De regentenkliek zal demonstraties tegen werken( zie het getreiter bij de Pegida demonstraties ), maar ga bij elk AZC toch demonstreren.

 4. g.h.m.leferink

  11 januari 2016 op 15:46

  Och, laat ik het nog maar eens herhalen:
  Het is in diepste wezen een kombinatie van ACHTERBAKSHEID en LAFHEID van ministers en mediaredakties, Gevolg van het uitblijven van een duidelijk en krachtig antwoord: er moeten eerst DODEN vallen voordat de EU-regeringen het aandurven om, natuurlijk eerst HALFZACHTE, maatregelen te nemen.
  Voorbeeld, ja schoolvoorbeeld van NIET DURVEN, “Want “jaaaa, uhhhh, maarrrehhh, die bomgordels, hè. Dat is héél eng, hoor!”, is het NIET LUIDKEELS EN FEL PROTESTEREN van het blad OPZIJ. Daarvan had de redactie al mega-suffragette-reacties moeten vertonen! Hebben jullie ze gezien, die felle protesten in de media? Die handtekeningenacties van OPZIJ, met dat aanbieden van het resultaat aan de verantwoordelijke minister. De kwekprogramma’s van Pauwflauw en co. op TV waarin die bewindsfiguur ter verantwoording wordt geroepen?
  Nee, ze zijn drukker met Wilders achterbaks afkatten! Door ONS betaald….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 5. g.h.m.leferink

  11 januari 2016 op 15:28

  ‘Die laten zich echt niet afschrikken door een demonstratie hier en daar, hoe goed bedoeld ook, of een cursusje integratie.’ Nog toevoegen: ‘Of een gezellig stil tochtje, o zo lieflijke kaarsjes branden, bloemetjes-leggen-TVtje-zeggen’.
  Al dat marginale gepruts haalt niks uit.
  Wat mij verbaast is dat er zo weinig ‘Wij zijn het hier en nu goed zat!’-reakties in de media komen. De schuld daaraan: de GEHEIME OVEREENKOMST tussen Jan Slapzak regeringen en glibberige MSM! Van het soort van: “Ik pak jouw eenzijdige Slinks-Linkse informatievoorziening op de Publieke Omroep niet aan, als jij de protesten tegen die zich Herrenvolk wanende en gedragende islamieten in de doofpot stopt”.
  Maar daar hebben de over-ons-zonder-ons-beslissers buiten de waard gerekend: HET INTERNET! Al is de officiële voorlichting nòg zo snel, Facebook en Twitter achterhalen hem wel!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Je moet altijd met woorden bestrijden hetgeen je haat, je moet desnoods met geweld datgene beschermen waarvan je houdt.

 7. Mijn oma had het in een ver verleden er over dat als opa kwaad werd, je het in Keulen hoorde donderen. Gek genoeg, @Koos; weet niemand achter wie leger en politie zich zullen opstellen. Vergeet het maar (zie o.a. Lissabon m.b.t. afschieten van burgers die in een oproer staan) als we naar het verleden kijken dan weten we genoeg. Wie zijn geschiedenis kent, heeft kans op toekomst maar het blijft kans op (een soort loterij). We hebben het nl. over kuddedieren die angst voor hun eigen hachje t.w. inkomen resp. gezin hebben. Dat kun je ze niet kwalijk nemen gezien het gedrag van de rest van Nederland. L’histoire se répète.

 8. De macht wordt al tijden uitgevochten op straat. Wie bezit de straat of de brug . Het begon al met de Kosovo Moslims die zich , altijd in groepen, bepaalde gebiedjes opeisten of bij de ingang van de Metro Vrouwen werden tegengehouden en moesten vertellen of ze een vriend hadden etc. Wij wisten, weten dat allemaal en we hebben toen niets gedaan Het enige antwoord is ook om groepen te vormen en de straat op te eisen. Maar wij hebben wel wat anders te doen en de veiligheid op straat is door de Politie gegarandeerd . Het nadeel is dat de Moslims thuis niet gaan klaverjassen of stratego’en nee ze gaan Nee thuis bij de vrouwen dan ben je heel erg diep gezonken. Nee met de jongens de straat op en elkaar onzinverhalen vertellen. U dacht toch niet dat zij naar Paul de Leeuw kijken of naar welke Nederlandse zender ook Ze kijken naar TV -moslim. Toen op de Beligische TV gezegd werd dat alle scholen gesloten werden kwamen de Moslims gewoon opdagen Wat TV? nee

 9. Zie deze videoclip op Geenstijl; zijn dit nu onze heldhaftige jonge mannen die vastberaden zullen optreden igv nood? Moeten onze vrouwen hier op vertrouwen? Verwende kwasten zijn het, zelfs indien deze video in scene is gezet, dan nog. Misselijk makend.
  http://www.geenstijl.nl

 10. Politieke correctheid heeft toegeslagen tot alle lagen van de bevolking. Men is bang geworden voor eigen mening uit te komen want de stempel van racist e.d. krijgt men snel toegediend vanuit de machtige linkse hoek die alle media beheerst. Men is bijna monddood. Maar elke actie gaat uiteindelijk een reactie veroorzaken. En een beetje volkswoede zou de politiek kunnen de goede richting duwen. Maar er zijn velen die nog altijd denken wij hebben het nog goed. Daar komt vroeg of laat einde aan als wij zo blijven denken.

 11. Deze aanrandingen over heel Duitsland schijnen centraal georganiseerd te zijn.
  Wie dit georganiseerd heeft is onbekend of wordt dit ook weggemoffeld?
  Verder verwacht ik dat ook georganiseerd en op het zelfde tijdstip over heel Europa aanslagen gepleegd gaan worden. Dan wordt de chaos nog groter en kan de EU regels instellen zodat de hele EU onder de een soort mandaat valt. Dit schakelt de lokale regeringen uit en kan zonder veel tegenspraak een soort dictatuur ingesteld worden.
  Of zijn dit spinsels in mijn gedachten?

  • Geheel mee eens. Brussel is een vasal van Washington. Washington wordt gecontroleerd door neo-cons. Er bestaat denk ik nog een hoger level. Verdeel en heers, een eeuwenoude strategie, begint met het creeren van chaos. Kijk om je heen. De meeste mensen zien het gewoon niet. Maar het patroon lijkt me nu wel duidelijk. Dit als aanvulling op je bovenstaand commentaar.

 12. Kleine correctie op het verzekeringskantoor Rotterdam.
  Er stond ‘Alles van waarde is weerloos’. Maar dat terzijde.

  Ik ben woedend over alle gebeurtenissen de afgelopen 20 jaar, maar deze jaarwisselingsactie heeft me echt gegrepen. Ik heb 3 dochters en zie het zwart in voor hen. Gelukkig zijn ze niet naief, maar het kost me mijn nachtrust.

  Duitse volkswoede lijkt me heel nuttig, maar ook uiterst gevaarlijk want moslims zullen terugslaan als er volkswoede ontstaat. Die blijven niet als konijnen in het licht zitten beven. Nee, dan is echt het hek van de dam.

  Ik hoop dat 2016 een kanteljaar is waarbij alle ogen van (linkse) wegkijkers geopend zullen worden.

 13. Murw geslagen, dat zijn wij. En dit betreft niet alleen de ongeregeldheden in Keulen. Hier gaat jarenlange linkse doctrine aan vooraf. Het pappen en nathouden principe. Een cultuur waar de dader uit alle richtingen gratis hulp krijgt aangeboden inclusief een gratis vakantie. In alle Europese landen zie je minderheden prominent bovenaan alle lijstjes staan die als negatief bestempeld kunnen worden, zonder enige uitzondering. En wij gaan daar maar in mee, het is natuurlijk ook gigantische industrie die draait op integreren, resocialiseren en rehabiliteren. En maar wegkijken natuurlijk, bang om “fout” te zijn. Bang dat white supremacy de overhand gaat krijgen.

 14. …opgetreden?
  Voor ons zullen geen absurd rijke oliesjeils met een oliedollars lopen wapperen om ons eruit te kopen.

  In Rotterdam stond een verzekeringskantoor met een tekst op de facade: alles van waarde is kwetsbaar.
  Wij, het europese volk is kwetsbaar en dient te worden beschermd door de instanties, Justitie, politie, leger en politici, waar wij ons heel leven voor betalen.
  En ja, ik vind dat Merkel verantwoordelijk dient te worden gesteld voor deze misstanden. En ja ik geloof dat dat best zal helpen om andere beleidsbepalers, zelfs de trekpoppen van de EU zoals Rutten, op andere gedachten te brengen.
  Wat dacht U dan?

 15. Kom nou Joost. Ik ben best met je eens dat West Europa niet louter uit helden bestaat. De babyboom generatie heeft nou eenmaal veel softies voortgebracht en hun nakomelingen dragen de sporen (van softdrugs?) in hun DNA.
  maar de echte reden dat Europeanen nog niet massaal aan het slaan zijn geslagen ligt toch echt aan het feite dat als wij iets proberen te ondernemen dan worden we wel gelijk keihard aangepakt en zwaar gestraft. Ik ga niet verder dan zaterdag in Keulen toen 3000 mensen vreedzaam trachten te demonstreren. In opdracht van die Keulse Burgertruut, waarvan in deze regios tig van rondlopen (Culemborg bv)
  stond de oproerpolitie massaal direct klaar om met waterkanonnen in te grijpen.
  In tegenstelling tot onze vijanden, hebben deze demonstraten wel een baan, of ze ambieren een. Hebben ze gezinnen en een maatschappelijk positie en kunnen zij zich niet permiiteren om dagen in de gevangenis door te brengen. Of dacht je niet dat het volk best weet dat tegen hen wel gepast wordt…

  • Even terug naar die bewuste avond. Waren in al die Duitse steden slechts jonge vrouwen aan het feesten? Waar waren de blanke jongens? Waarom zijn er, als onmiddellijke reactie op dat handtastelijk tuig, geen vecht partijen uitgebroken tussen jonge Duitsers en die handtastelijke gelukzoekers, die een grote klerezooi van dat Nieuwjaars feest aan het maken waren? Ik vraag me af waarom westerse mannen hun vrouwen niet meer durven te beschermen. En je kunt er op wachten dat als er achteraf, zoals nu gebeurd is, een paar niet blanken ad hoc in elkaargeramd worden, de politie ingrijpt. En terecht. Maar ondertussen komen die rel schoppers er mee weg. Omdat de blanke man niets durft te doen. DAT is beangstigend.

 16. Gisteren werd Mark Rutte in Buitenhof geinterviewd.
  Ik wist al dat hij les gaf, maar nu blijkt: Op een zwarte school.
  Vraag:
  Kan leraar Rutte leuk ontspannen voor de klas verschijnen als hij daags daarvoor als MP Rutte iets onaardigs over moslims heeft gezegd?

 17. Er zijn wel 6 Pakistani inelkaar gelagen, vermoedelijk door Bioduitsers.
  Dat is dus SYMBOOLGEWELD.
  Maar het is een begin. Ik hoop dat dit flink gaat escaleren. Nu is het nog te winnen.

  Vanavond protesten bij “informatieavond” in utrecht overvecht.
  http://www.bd.nl/algemeen/binnenland/overvechters-protesteren-tegen-vluchtelingenopvang-1.5611164

 18. Ik sta volledig achter de acties tegen de losgeslagen Moslims en vindt dat we met alle kracht deze groep moeten afwijzen. Maar met deze woede en chaos liften vele gevaarlijke mensen mee Lees door jouw genoemde New York Times die deze waanzin uitbuiten om hele andere redenen. Bovendien het vluchtelingen probleem is een Europees probleem we hebben de NYT niet nodig om ons nog even georganiseerd op te laten fokken voor hun doel. En ook zij bepalen niet of Merkel weg moet zo dadelijk sturen ze de NOG’s uit Kiev nog op ons dak

 19. @Paul
  11 JANUARI 2016 OM 08:50

  Erectie..ehhe …sorry, correctie:
  Gisteravond gebeurt en meteen in het nieuws, het hoefde in dit geval geen vier dagen te duren,…. want nu zijn het immers Syriërs en Pakistanen het slachtoffer, en dan kun je niet snel genoeg zijn.

 20. Angriffe in Kölner Innenstadt: Unbekannte verletzen mehrere Ausländer

  http://web.de/magazine/panorama/angriffe-koelner-innenstadt-unbekannte-verletzen-auslaender-31266140

  Gisteravond gebeurt en meteen in het nieuws, het hoefde in dit geval geen vier dagen te duren,…. want dit nu het immers Syriërs en Pakistanen het slachtoffer, en dan kun je niet snel genoeg zijn.
  De toedracht hoeft blijkbaar niet eerst onderzocht te worden, zoals de oudjaarsaanrandingen waar onschuldige meiden door duizend erecties werden ‘belaagd’.

 21. Breinbrouwsels

  11 januari 2016 op 08:15

  ‘Go, Mofjes, go!’ gelieve te lezen als ‘Ho, Mofjes, ho!’ anders is het opruiend en staan de wouten hier weer voor de deur.

 22. Breinbrouwsels

  11 januari 2016 op 08:12

  Het begint! In Keulen sloegen ze afgelopen nacht met ploegen van 10 man per dobbervingeraar er wat fatsoen in, via het ziekenhuis. Go, Mofjes, go!

 23. Het italiaanse woord voor “el-taharrush gamea” luidt “marocchinate”.

  • @Alpi
   Ik vrees voor mijn kleindochters en ben blij dat ze in een dorp met best veel kinderen, hun jeugd kunnen genieten.

 24. Robert Lopes Cardozo

  11 januari 2016 op 00:41

  Dus moet wereldwijd op sociale media bekend worden dat alle illegalen in Nederland (Europa) hardhandig door onze marechaussee naar de opvang op een Grieks eiland worden gebracht, waar ze bed, bad, brood, bibliotheek en prikpil krijgen. Overbevolking is het probleem van onze eeuw. In Afrika en het Midden-Oosten moeten stamhoofden en ayatollahs zelf tot een één-kind politiek besluiten. Europa (Amerika) mag daar geen mening over hebben, omdat de koloniale tijd voorbij is. Die landen mogen het overbevolkingsprobleem niet door emigratie (naar bijvoorbeeld Europa) verzachten, want dat is, inshalla, de juiste theologische oplossing niet.

  • Dat klinkt allemaal heel redelijk, maar kost oneindig veel tijd. De immigranten zullen op korte termijn het tempo en de richting van de ontwikkelingen bepalen. Of anders gezegd: deze situatie is al vergaand buiten controle geraakt en de dynamiek van het geweld zal het voortouw gaan nemen. Pas na een heleboel ellende komt de ratio pas weer aan bod. Kijk ook maar naar links, policolor en Rutte: ondanks de afgelopen maanden en de recente voorvallen in Duitsland hebben die nog geen mm aan zinnige inzichten verworven. De ontkenning gaat gewoon door. Misschien dat Rutte de BTW op glijmiddel gaat verlagen. Dat zou hij nog wel durven, de lambal. Veel meer is van hem niet te verwachten.

 25. Ik heb een van mijn vrouwelijke Duitse contacten gepolst, maar die is toch behoorlijk ‘sauer’, ook op Merkel. Zoals zij het zegt: Merkel kan wel zeggen dat we dat gaan “schaffen”, maar ze heeft nog niks gezegd over HOE dat zou moeten gebeuren. Zelf was deze dame trouwens ook al lastig gevallen op een parkeerplaats, buiten de ‘feestelijkheden’ om, dus in het normale dagelijkse leven. Zij noemde dat ‘ein Erlebnis der dritten Art’. Voorvallen die natuurlijk helemaal verzwegen (moeten) worden. Ik wil t.z.t. graag vooraan staan bij de executie van de mensen die opdracht geven voor die manier van ‘seponeren’. Ik wil hun bloedspetters op mijn gezicht.

 26. Tja, zwangerschap verlof voor mannen, papadagen, wasjes doen en niet te vergeten van je geëist worden om zittend te pissen eisen zo hun tol van mannen, waarschijnlijk denken zij en masse bekijk het maar, jullie wilden toch gelijk zijn.

 27. Robert Lopes Cardozo

  11 januari 2016 op 00:30

  5) Grenzen hoeven niet bewaakt en Schengen blijft, maar op illegaliteit wordt streng gecontroleerd. 6) De PVV benadrukt waarom dit plan menslievender is dan het huidige beleid: – geen verdronken bootvluchtelingen meer, – geen Europese burgeroorlog na het instorten van onze verzorgingsstaten na de komst van een miljard mensen uit de Derde Wereld, – hoop voor migranten om het eigen land op te bouwen na oorlog. (Na 1945 lag Europa in puin en waren er miljoenen ontheemden. Die wilden graag naar de USA, weg van de ellende, maar dat mocht niet, Amerika gaf Marshallhulp. Gedwongen moesten wij onze eigen landen weer opbouwen, en dat lukte omdat het niet anders kon. Daarom is het immoreel om ongelukkige mensen uit Afrika of uit Moslimlanden hoop te geven op een toekomst in Europa. Dat ondergraaft de overlevingskracht in die landen).
  Dus moet wereldwijd op sociale media bekend worden dat alle illegalen in Nederland (Europa) hardhandig door onze marechaussee naar de opvang op een Grieks eiland…

  • Grenzen moet dicht en agressieve losers moet aangepakt worden. Dat is de enige en natuurlijke oplossing. Ophouden met academisch gezwets. Laat je vuisten zien! Verdedig je vrouwen, potdorie! Verder mee eens, terugsturen die moslims, binnegekomen vanf 1970. Ze horen hier niet thuis. Ze willen hier niet thuishoren. Ze willen slechts onze welvaart. En nu ook onze vrouwen. De schoften. Hulp geven in hun thuisland, jawel natuurlijk ,dat doen we echter al jaren. Hoeveel ontwikkelingshulp hebben we al niet gegeven aan die gasten die er alleen maar een zootje van maken en nu onze vrouwen aanranden? Ophouden met zwetsen en boos worden. Daar hebben we gewoon recht op – sterker dat is onze plicht.

   • Of ze zich in Nederland thuis voelen, speelt geen enkele rol. In deze Hidjra is het voor deze Mujahireen de heilige opgave deze Dar al-harb te veranderen in een Dar al-islam. Daar komt bij dat zij zich in hun reeds veroverde islamitische wijken al lang thuis voelen.

 28. Andre van Delft

  11 januari 2016 op 14:34

  “Grenzen dicht” is een loze kreet; om alles potdicht te houden zouden honderdduizenden mensen nodig zijn; en goedwillenden moeten zich weer schikken aan ongemak. Waarom zouden we ons zo laten beetnemen; het vernederende gedoe op Schiphol is al erg genoeg, en bij een goed beleid is al deze energieverspilling helemaal niet nodig. Zorg ervoor dat het onaantrekkelijk wordt voor die lui om naar Nederland te komen. Zoals Robert zegt: maak illegaliteit strafbaar. Een praktisch voorstel:
  Iedere illegaal die hier tegen de lamp loopt wordt een paar weken vastgezet, zonder comfort: strobed, water, brood, appelen, soms een stuk spek; niks halal, wifi of GSM. Als hij daarna nog niet vrijwillig vertrekt en wegblijft, de volgende keer een wat harder regime.

 29. Andre van Delft

  11 januari 2016 op 14:40

  Uitstekende voorstellen van Robert. Nu maar hopen dat de PVV meeleest. Ik heb wel een aanvulling: asielzoekers die de afgelopen jaren met bootjes zijn aangekomen, moeten in principe ook weg; statushouders incl; alleen degenen die slachtoffer zijn van de islam, en zelf niet islamitisch zijn, kunnen blijven.

 30. Robert Lopes Cardozo

  11 januari 2016 op 00:28

  Pas op Joost! Volkswoede helpt ons niet verder. Na dom geweld kan het NOS-journaal en de VARA weer in eindeloze herhaling de gevolgen van volkswoede in beeld brengen; en kan Rutte goedlachs met vage praatjes blijven komen terwijl de immigratie gewoon door gaat. Beter is als de PVV nu tot rust rond AZC’s oproept en met een beter plan komt. Namelijk: 1) Nederland is geen immigratieland; 2) een monoculturele samenleving is beter dan een multiculturele; 3) een mild dekolonisatiebeleid, in de geest van Gandhi, is nu nodig. 4) Alle illegalen worden teruggestuurd naar het land van herkomst, en als zij dat niet willen of kunnen als asielzoeker opgevangen in door Nederland beheerde kampen. Eerst op een Grieks eiland, later op gehuurde terreinen in Afrika en het Midden-Oosten. 4) Nederland doet dit samen met bijvoorbeeld Denemarken en Zwitserland, om het schuchtere Duitsland het goede voorbeeld te geven. 5) Grenzen hoeven niet bewaakt en Schengen blijft, (zie vervolg)

  • Joost Niemöller

   11 januari 2016 op 01:25

   Het gaat er mij niet om of we er verder mee komen. het gaat mij erom dat je na zoiets als dit een natuurlijke reactie verwacht. woede. die zie ik nauwelijks. Dat vind ik benauwend.

   • @Joost
    Behalve van de AFA kliek en NVU, maar die club stemt SP/ en is zo marginaal dat het het vermelden niet echt waard is. Nee, dan de vuistenclub van AFA en Antifa! Socialisten die het rode vaandel volgen en als het zo uitkomt het vaandel van de gruwel sharia. En dat alles onder het mom: vrijheid van religie.
    Men is echt ver gekomen na de vrijheid van de jaren zestig. Baas in buik, bra op de brandstapel en gogogo women!
    In veel landen is het gelukkig wel aangeslagen. Daar zitten nu veel vrouwen in de top. Door hun opleiding en vastberadenheid. Love it!.

    Kortom, ik mis de inzet van de vrouwen en ik gruw van dat softe nu groen linkse gezweef. Vrouwen die Jesse zo’n stuk vinden…. Kuch. Economisme? Dat is net zo’n term als neoliberalisme. Ja ik weet wie de term lanceerde, maar die bedoelde er echt heel wat anders mee! http://www.paulcraigroberts.org/2015/02/23/whatever-became-economists-american-economy-paul-craig-roberts/

 31. Robert Lopes Cardozo

  11 januari 2016 op 04:12

  Ik niet. Onze Westerse opoeding is in orde. Ouders hier leren hun kinderen bescheiden te zijn, kinderen weten namelijk weinig. Maar ze mogen altijd iets terugzeggen als ze het beter weten. Soms weet een kind het beter en krijgt het een compliment. Bij ons wordt kinderen voorzichtigheid en vrijmoedigheid aangeleerd. Elk kind mag hier opvallen met originaliteit, kennis, bekwaamheid of initiatief. Kinderen mogen het kortom beter weten, eigen ruimte claimen. In Patriarchale landen wordt eigenwijsheid van de jeugd niet gewaardeerd. Getalenteerde kinderen daar mogen de Koran uit hun hoofd leren, een eigen mening over die tekst mag niet. Zonen moeten daar gehoorzaam zijn aan hun vader en mogen hun zusjes en moeder tot de orde roepen; jongens onderling vechten daar machtsstrijd uit. Die jongens minachten de zachte kracht van Merkel omdat ze het niet begrijpen. Daarom ben ik voor dekolonialisatie, remigratie. Dat regelen wij via verkiezingen. Die wint de PVV met een zacht verhaal.

 32. Ik geef al een tijdje aan dat ook de publieke omroep aangepakt moet worden. Zij brengen net zoveel schade toe als de politiek. NPO is politiek.
  Van mij mag de RTL ook gelijk op zwart. Weg ermee.

 33. OK, ik heb geen playmobiel., dus nogmaals de Asterix en Obelix uitleg. De Romeinen staan bij het Gallische dorpje en de Galliërs doen een uitval. Roept de centurion naar de soldaten: verspreiden! Roept een van de soldaten terug: dan worden we verspreid vermoord.
  De jarenlange links policolor dwang heeft den Nederlander verspreid. Als zich meer dan 2 kritische mensen verzamelen, moeten die geïntimideerd en terechtgewezen worden. Kijk destijds naar de Lonsdale-jeugd, kijk naar de preventieve politiebezoekjes, pardon gestapobezoekjes, bij kritische mensen in recente tijden. Kijk naar je eigen familie: onze zwager knikkerde ons eruit omdat we kritisch waren op de lopende immigratiegolf. Moet hij weten, ik hoop dat hij net zo de tering krijgt als zijn broer, kan hij ook met 1 long verder. Maar OK.
  Wat we moeten leren is elkaar te vinden tegen de verdrukking in. En kill the messenger, figuurlijk dat is: mensen die voor de uitverkoop zijn, moeten dat gaan bekopen met onaangename momenten.

 34. Net nog een stukje Duitse TV gezien waar Pegida gelijk gesteld wordt met de verkrachters en er zelfs gezegd wordt dat ze die PEGIDA klootzakken niet het land uit kunnen sturen.>>>> Nog ergers dus als de islamverkrachters en en aanranders.

  Vergeet niet dat Wilders ook als VEEEL erger gezien en gedemoniseerd wordt dan de fundamentalistische islam. Dan is het van: Wilders en de PVV meelopers worden steeds extremer….
  Vaak gehoord.
  Niet de dader, maar het slachtoffer en de hulpverlener wordt als onmens weggezet. Wilders kan geen eigen leven leiden en moet elk uur, elke dag voor zijn leven vrezen. En zijn vrouw?? Wat als hij kinderen heeft??

  Als de islam nog wat meer tekeer gaat zie ik 50 zetels als mogelijk.
  Duitsland heeft niets.
  Feitelijk lopen we hier 15 jaar voor op Duitsland en de grote Nederland verkoper en verrader trekt hier aan de touwtjes. Maar Rutte en zijn VVD smelten snel weg.
  Misschien dat de politieke ommekeer in Duitsland zich in heel rap tempo manifesteert.

  • Wat Rutte niet helemaal lijkt te begrijpen is, dat als vrouwen menen in een existentiële crisis te verkeren, dat ze dat niet kijken naar een apaiserende aap om hen te redden, maar naar een Bokito.

   • Niet alleen Rutte. IK zag net een herhaling van WNL met Buma /CDA die het uitsluit om met de PVV te reageren zoals de meeste reden: Hij scheld en loopt weg, met Wilders kan niet geregeerd worden. Hij heeft zo z’n best gedaan, maar Wilders wilde steeds meer, enz…

    De rest van de ” Leiders” denken er niet veel anders over.
    IK weet niet wat het breekpunt zal zijn om wel te samenwerken. Moet de PVV 3x zo groot worden als nummer 2? ….50 zetels? 60 zetels?
    Om het existentiële verschil te harmoniseren?

    De druk van de burgers zal uiteindelijk de doorslag geven. Zal wel moeten Denk ik. Anders blijft dit anti democratische geluid etteren, en zeuren…

    • Laat de bokito’ s dit gedrag tentoon spreiden in een dorp en ik garandeer hen een ehhhh, nou ja, een babbeltje met wat Seven Up oid. Maar in de grote steden is dat niet meer mogelijk, zie Keulen/ Parijs/ Amsterdam/ Rotterdam en vul maar in.
     Tja en dan word je als uitwijkeling weggezet als xenofoob (hé zeg, mijn eigen bloed heeft wat Koptisch en mijn zoon is gehuwd met wat Chinees!), maar ja als Brussel het dicteert (iemand iets met Stalin), bent u geen goed burger.

 35. Sorry maar dat is onzin. Als man kies je ervoor om aan de zijlijn te staan, en als je je door een platte toverspreuk (racist) uit het veld laat slaan en je vrouw(en) laat verkrachten, dan is er echt iets goed mis met je.

  • Carolien, dit is nu precies wat ik bedoel. Mannen staan hulpeloos aan de zijlijn. Als een soort van excuus voor hun lafheid. Walgelijk. Ik ben een aantal keren in de situatie geweest dat ik mijzelf en de mijnen moest verdedigen. Ik praat er nooit over. Maar het wordt tijd dat wel te doen. Ik spring er blind in. Ik weet een beetje van meppen. Maar vaak is dat niet eens nodig omdat aanvallers (het zijn er altijd meer dan een) ALTIJD bang zijn. Laat je aanvaller of die van je vrouw, zien dat je niet bang bent en je hebt de eventuele volgende vechtpartij al met 75% gewonnen. Aan de zijlijn??? Ik ontplof zowat.

 36. Ik begrijp dat laffe gedrag van die mannen ook niet. In eerste instantie vroeg ik mezelf af “Waren er dan alleen maar vrouwen op dat/die plein(en)?

  Later kwam het besef dat het allemaal watjes zijn, gemaakt door de policor… ongelofelijk dat het zover is gekomen.
  Je laat die meiden toch niet bepoteld worden door dat tuig? Je springt er op en maakt ze af! Zo ben ik opgevoed en ook opgeleid. Dan maar problemen met justitie (Bewust niet met een Hoofdletter 🙂
  Je pikt het gewoon NIET! Je zou toch ’s morgens niet meer in de spiegel durven kijken…
  Ja, ik wordt ook racist genoemd, dan zeg ik “JA” tegen diegene. Soms heeft die een kleurtje en dan zeg ik JIJ NIET? en dan kijken ze meestal beschaamd de andere kant op…
  Cultureel Marxisme, Socialisme… ik heb er maar 1 vinger voor De Middelvinger!!!

 37. Wederom een soort van glimlach bij de vele reacties en dan met name aangaande de zogezegde ‘lafheid’ van ‘mannen’. Ik betwijfel de moed en doorzettingsvermogen van een aantal reaguurders niet maar, wens toch even duidelijk te maken dat er imo lekker simpel gedacht wordt: In echte opstootjes geven maar verrassend mensen thuis, tegen een overmacht of onmachtig is al helemaal niet eenvoudig, slachtoffers (dwz ook de mannelijke) een trap na geven over lafheid is imo misplaatst. Wie weet hebben alle relaties, zelfs de getrainde vechterbaasjes, daar meer laten zien dan allleen de bokitotaal die we hier lezen maar, was het beschonken en in de minderheid snel entscheiden.
  Uberhaupt is het voor diegene die netjes meelopen in het systeem heel goed bekend dat dit precies ook een straf is, politie/justitie/onderwijs/werkgevers/groot gedeelte soc.omgeving keurt op allerlei manieren weerbaar gedrag af, ga er maar aanstaan.

 38. Ik moet de laatste tijd vaak denken aan de koloniale tijd. Toen was er het bewustzijn dat wij kolonisatoren heersten, bestuurden. En die inlanders moesten met hun poten van onze vrouwen afblijven. Dat gevoel van in stand houden van de eigen soort is weg. We worden geacht vriendjes te zijn van iedereen. Dat die iedereen vervolgens wel neemt en niet geeft, ontgaat ons. Toen ik in de Ned Antillen werkte, was het mijn vrouw die me erop wees, dat voor de lokale bevolking een relatie met een blanke de hoofdprijs is. Ik stond er niet zo bij stil, maar toen ik het zag, zag ik ook dat het klopt.
  Maar omdat we niet mogen discrimineren, kunnen we onze vrouwen niet meer beschermen, al te snel zal je worden uitgemaakt voor racist. En tegen dat verwijt bestaat bijna geen verweer. Dus we staan als mannen wat hulpeloos aan de zijlijn.

 39. De losbandige jeugd voelt zich nog niet onveilig zolang de heersers die dit veroorzaken zich nog veilig voelen.

  Het kan aan mij liggen, maar ik ben kwaaier op degenen die dit hebben veroorzaakt als op die verdwaalde zielen op dat plein daar. Het vervelende van het onthutsende besef daarvan komt neer op opstaan tegen mensen die je buren kunnen zijn.

  Vraagt u zich ook nog af hoe in Joegoslavië mensen die jarenlang samenleefden elkaar ineens met bommen en granaten te lijf gingen ? Balkan dan wel Beirut achtige taferelen staan ons te wachten. In Ierland noemen ze het “the troubles”. Ik denk ook dat we moeilijkheden tegemoet gaan. Niet dat ik ernaar uitzie.

 40. De Duitsers moeten zich ook realiseren dat doordat ze hun leider blijven steunen in feite veel schade aanrichten aan omringende landen en daarvoor opnieuw rekenschap moeten afrekenen.

  Als de Duitser dus niet opnieuw de paria willen zijn van Europa dan moeten ze eerst afrekenen met Merkel. Merkel moet weg. Nieuwe verkiezingen. En dan oplossingen die echte oplossingen zijn, ook al is dat niet conform de internationale wetten. En met oplossingen bedoel ik: migranten moeten op termijn terug!

 41. Decennia aan hersenspoeling van de publieke omroepen het onderwijs en de overige media hebben hun uitwerking niet gemist. Hetzelfde zie je in het zo mogelijk nog politiek correcter Zweden. In Nederland hebben we al een Fortuyn gehad, wij zijn al door die fase heen. De media heeft decennia lang mensen kunnen demoniseren en na Fortuyn werkt dat niet meer.

  Duitsland heeft de Fortuyn fase niet meegemaakt, Frankrijk en België wel. Wellicht dat het daarom daar niet gebeurd is.

  En Duitsland is in feite al vernietigd door Merkel. Ik vind haar wel een beetje op onze voormalige koningin lijken, die verbetenheid. Als je simpele rekensommetjes maakt, en alles blijft zoals het was, dan valt via een snel rekensommetje uit te rekenen dat in de worse case scenario er 10 miljoen immigranten komen die blij zijn hun leven lang verzorgd te worden maar in feite een diepe afkeer hebben van de samenleving. Die zullen ze daarom ook veranderen op termijn. Merkel haat haar eigen volk.

  • @ Koffij

   “Merkel haat haar eigen volk”

   De Duitse vlag in ieder geval:
   https://www.youtube.com/watch?v=uZEcT6OsJg4

 42. “In Nederland hebben we al een Fortuyn gehad” Geheel eens met je commentaar maar je vergeet Zweeds PM Olaf Palme, als Fortuyn, ook op straat vermoord.
  Het gaat om de NWO en het plan verloopt voorspoedig, let maar op. Kijken naar de individuele voorvallen is de norm. De voorvallen met elkaar in verband brengen is wat we wat meer zouden moeten doen. (connecting the dots…)

 43. Olaf Palmer was extreem links en waarschijnlijk vermoord door iemand uit Zuid Afrika. Hij steunde met geld en wapens het ANC dus terrorisme.

 44. Niek Verheyen

  11 januari 2016 op 00:51

  ‘Het probleem zijn alle slapende jihadstrijders die op commando zulke vreselijke dingen gaan doen waarbij een aanranding niets is. Heel Europa zit vol met duizenden jihadstrijders. Neem alleen al het gemak waarmee de gecoördineerde aanrandings misdaden gepleegd werden.’

  Inderdaad Pieter, Keulen was erg maar niets met wat wij nog kunnen verwachten. Ik vraag mij af hoe weinig mensen dit eigenlijk wel beseffen.

 45. >> 2
  Het probleem zijn alle slapende jihadstrijders die op commando zulke vreselijke dingen gaan doen waarbij een aanranding niets is.

  Heel Europa zit vol met duizenden jihadstrijders.
  Neem alleen al het gemak waarmee de gecoördineerde aanrandings misdaden gepleegd werden.

  NIEMAND zag het aankomen. Ondanks de vele miljoen die aan beveiliging gespendeerd worden. Ook al zijn er ik weet niet hoeveel problemen met de vijandige horde in alle AZC. die daar ook de meest vreselijke dingen doen zoals gebruikelijk is in een islam samenleving. Alles onder het tapijt.
  Alles onder het tapijt om rechts geen munitie te verlenen.
  Rechts is 10000 keer erger dan islam is de houding.
  Voordat de echte realiteitszin doorbreekt en het islam probleem aangepakt Moet Merkel weg en totaal andere politici aan het roer komen.
  Deze oorlog tegen de islam wordt niet met de huidige elite gewonnen.
  Het is volksverraad maar het wordt als beschaving gebracht.
  De waarheid zien betekent een cultuurschok…

 46. De volkswoede?
  Totaal gepreoccupeerd op neo nazi, rechts extremisme, vreemdelingen haat.

  Wie verwacht dat die 60 jarige volk verkokering van de ene op de andere dag verandert snapt er niets van. Nu nog steeds maakt de gemiddelde Duitser zich veel meer druk over de reactie van RECHTS. Daarom kon Merkel haar waanzin doctrine van wereld vrijhaven doorzetten. Ze is knettergek net als 90% van de Duitsers.
  Een totaal gebrek aan realiteitszin leeft bij nagenoeg alle Duitsers. Men denkt zwart wit. Voor vluchtelingen:Goed…. Tegen vluchtelingen fout, neo nazi enz.

  Je hoort het constant. Geen enkel land ter wereld is zo politiek correct als Duitsland. Waardoor het de meest makkelijke prooi is die er is. Rijk en oneindig naïef. Zelfs de daders lachen de politie uit en zeggen: Merkel heeft me uitgenodigd dus je kan me niets maken. Vergrijpen aan vrouwen is in eigen islam land al geen probleem, laat staan in klaar om verkracht te worden Duitsland.
  Dit is echter het probleem niet.>>

 47. Weet je waar dit soort massale vrouwen aanrandingen NOOIT zal plaatsvinden? In Israel. Daar worden jongens en meisjes geleerd zich te verdedigen. Een ieder die zich misdraagt in die samenleving en daarmee de Israelische bevolking bedreigt wordt aangepakt. Aangepakt door wie? Door jonge mannen EN vrouwen. Ga je schamen Nederland en Duitsland en alle andere West Europese landen die democratie hebben verward met lafheid.

 48. Onze jonge mannen zijn zeer beschermd opgegroeid. Geweld was verkeerd. Beetje sportschool maar dat is voor “the good-macho-looks”. Echt geweld daar zijn de meeste mannen bang voor. Zo zijn ze opgevoed. Dat hebben wij ouderen gedaan en nu schamen we ons. Ik heb in militaire dienst gezeten. Ik heb alle oceanen bevaren en vele landen bezocht, waar het veilig was en waar het niet veilig was. Ik was voor de duvel niet bang. Deze massa aanrandingen zij georganiseerd met de wetenschap dat onze jonge mannen bange sukkels zijn, daarom. Er zijn er maar weinig die voor hun leven hebben moeten vechten, want praten en ontkennen is veel verstandiger, werd hun geleerd. Wel, zie het resultaat. Mannen beschermen hun vrouwen niet meer. Tevens vinden sommige vrouwen dit heel normaal. En de politieke kliek ziet dat het goed is. En de massale migratie gaat gewoon door. Er staat ons nog wat te wachten.

 49. Volkswoede? Je roept “minder, minder” en de voorgedrukte aangiftes liggen klaar op het politiebureau. De bevolking is sinds decenia onderhevig aan politiek correcte propaganda. Dit is een maatstaf geworden waaraan iedereen moet meedoen, zoniet wordt je uitgekotst of erger. Sommigen, zoals Joost, durven ondanks deze propaganda en sociale druk eea kritisch te beschouwen. “Het volk” kan en durft het gewoon niet. Wellicht is men wat verontwaardigd over deze massa aanrandingen maar daar blijft het bij. De jonge mensen die ik ken, leven geheel in ontkenning. “Er zal wel een oorzaak zijn, of zoiets” dat is wat je krijgt te horen. Vrouwen worden aangevallen, vrouwen vormen de basis van een samenleving. Waar zijn de mannen? Maar zelfs vrouwen ontkennen. Men is bang, onwetend en naief – dit is de volgorde. Angst is het wapen der macht. En ondertussen gaat de migratie golf gewoon door. We moeten echt wakker worden voor het te laat is. Even onze angst opzij zetten.

 50. Waar blijft de Nederlandse woede eigenlijk?

 51. Breinbrouwsels

  10 januari 2016 op 21:40

  Die volkswoede wordt gekanaliseerd op de reactiepanelen, de twitters en de facebooks. Er worden opruiende stukjes gepubliceerd en er komen demonstraties zodat iedereen denkt dat een ander het wel zal oplossen. We tuigen petities op en grommen ons richting stemhokjes. En op het eind van de dag is de angst nog groter geworden en janken we om Merkels en Ruttes om ons te beschermen. Die volkswoede van weleer is niet meer. Petje af voor het gajes.

 52. De Duitsers zijn als geen ander volk psychisch kapot gemaakt. Schuld, schuld, schuld en nog eens schuld, en boete nooit genoeg. En dat terwijl er toch nauwelijks nog een Duitser in leven zal zijn die een belangrijk aandeel in het Hitler-regime heeft gehad.

  De Duitser is wijsgemaakt dat hij van nature zo slecht is (al die eeuwen grootheid, gedichten, muziek en pure briljantie doen er niet toe) dat hem weinig anders rest dan de wereld van zijn aanwezigheid te verlossen. Liever laat hij zich verslaan, dan te doen wat de Duitser ook zo goed kan: vechten dus.

  Ze zien het gewoon niet blijkbaar, dat ze weer een regime hebben dat slechts in bloed kan eindigen, ze zien het echt niet, dat Merkel genetisch net zo verknipt in de weer is als Hitler cs ooit. Met hetzelfde fanatisme waarmee eerder de Untermensch eraan moest, moet dat nu blijkbaar met de Ubermensch (ja, ik vind Duitsers heel bijzonder) gebeuren.

  Ik hoop dat de Duitsers dit keer tijdig wakker worden.

  • Genialiteit kan alleen overleven in een genenpakket dat ook de bereidheid tot geweld bevat. Jammer dat die laatste genen nu uitgemendeld worden.

 53. g.h.m.leferink

  11 januari 2016 op 17:30

  ‘Caroline’, als iemand die woont in Duitsland is mijn ervaring dat het ‘psychisch kapotgemaakt zijn’ wel meevalt. De tijd heeft ook die wond voor een groot deel geheeld. En elke jaar heeft de jongere generatie er minder last van. De Duitser van nu kijkt verbaasd naar ‘die eerste 12 jaar van het Duizendjarige Rijk’ en snapt niet waarom de generatie van toen massaal achter die ‘Huis en Decoratieschilder uit Braunau’ aan is gelopen.
  Wat ik in Oostenrijk in 1960 meemaakte in een internationaal bouwkamp voor jeugdigen van de UNA (onderdeel van de UNESCO) komt nu niet meer voor:
  Een van de Oostenrijkse bouwvakkers denkt dat ik uit Groot Brittannië kom, en zegt tegen de huiseigenaar die we hielpen, dacht dat ik geen Duits verstond: “Das ist wohl ein Engländer, was? Lass er sich dort am Balken mit diesem Seil aufhängen!” Dat soort dingen komt nu niet meer voor.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Eerlijk gezegd denk ik dat het met dat kapot gemaakt zijn nu juist niet meevalt, en dat dat ‘niet meevallen’ blijkt uit onder meer het feit dat de grenzen nog niet gesloten zijn, en Merkel nog niet in de gevangenis gegooid.

 54. Ik denk dat het met die volkswoede wel goed komt hoor. Elke stoommachine heeft tijd nodig om op stoom te komen.

  • In de wijk Connewitz in Leipzig is de woede onder hooligans al losgebarsten.
   http://www.ed.nl/algemeen/buitenland/er-gaan-al-ramen-aan-diggelen-in-nachtelijk-leipzig-1.5621106
   Schandalig dat dit is gebeurd, werkelijk vreselijk. En het is koren op de molen van links. Dit doet de zaak van fatsoenlijk rechts geen goed. Walgelijke acties.

 55. Die stoommachine gaat op stoom komen hoor. Hoorde van een Duitse kennis dat er de laatste dagen in veel grote Duitse steden er s’avonds “blanke” verzetstrijders de straat opgaan en dan elke, maar dan ook elke mohammedaan die zij tegen komen het “Krankenhaus” in rossen. Uiteraard is hiervan / over niks te lezen in de Duitse
  ( Europese) MSM. (blijft lastig, Falafel door een slangetje.)

  Gr Porta

 56. Totale Remigratie