‘Vluchteling’ verkracht jongetje in zwembad

Door Joost Niemöller

In de Oostenrijkse media is er momenteel veel te doen over de verkrachting van een tienjarige jongen in een zwembad door een Irakese ‘vluchteling.’ Via de Balkan route was de Irakees vorig jaar 13 september Oostenrijk binnengekomen. In Irak was hij taxichauffeur. Zijn probleem was dat hij al in vier maanden geen seks had gehad, vertelde hij de politie later. Want zijn vrouw was na de bevalling van hun dochter steeds ziek geweest. En hij had nu eenmaal een enorme seksdrive. Hij had de jongen in een WC getrokken en hem daar zo hard anaal verkracht dat het slachtoffer opgenomen moest worden in het ziekenhuis. De Irakees had zich na de verkrachting dood gemoedereerd vermaakt met het springen van de drie meter duikplank.

De verkrachting van de jongen vond al plaats op 2 december vorig jaar, maar de Oostenrijkse politie besloot in eerste instantie het bericht niet openbaar te maken, officieel uit bescherming van het slachtoffer. De politie ontkende met klem dat het er iets mee te maken had dat de illegale immigrant nog maar enkele weken in het land was.

De berichten over verkrachtingen door illegalen zijn in Oostenrijk overigens niet meer zo makkelijk uit de media te houden. Zo werd half januari een meisje verkracht door een Afghaan. Dat kwam wel gelijk in de media, omdat de twee bewakers die ter plaatse waren, het verhaal aan de krant vertelden. Ook de familie van de slachtoffers wil niet langer zwijgen. Vandaag kwam de moeder van de verkrachte jongen met een interview in de krant. Ze was Servische, en in de jaren negentig naar Oostenrijk gekomen.

Haar kind is geestelijk kapot, en huilt ’s nachts alleen maar. Op school zou hij al over zelfmoord gesproken hebben. De vrouw zegt zeker geen racist te zijn, maar de manier waarop de Irakezen uit de wind gehouden worden, vindt ze ongehoord.

Zo komt beetje bij beetje de realiteit binnen over de ‘vluchtelingen’ die ‘uit angst voor oorlog’ hierheen gekomen zouden zijn. En kunnen we weer wachten op de politiek correcte reflex dat heus niet alleen maar ‘vluchtelingen’ jongetjes in zwembaden verkrachten.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

29 Reacties

 1. Ik zou wel eens willen weten waar dit stuk Irakees ongedierte nu verblijft.

 2. Ik vind het kwetsend dat politici dit schorem binnenlaten. Die zich hier steeds sneller en heftiger misdragen omdat ze vinden dat dat mag omdat de een of andere fuckarabier ooit een boekje bij elkaar heeft verzonnen over zo’n arabierengodje van niks. Iedereen die dat normaal vindt, mag van mij hartstikke doodvallen.

 3. De verkrachter zei dat het ‘een seksuele noodgeval’ was. De moeder zegt nu dat ze betreurt aan haar kinderen te hebben verteld dat migranten onze hulp nodig hebben. Ze had hen geleerd om immigranten te verwelkomen.
  De fantasie van het multiculturalisme fantasie botst nu met de werkelijkheid.
  http://www.jihadwatch.org/2016/02/mother-of-boy-raped-by-muslim-migrant-had-taught-him-to-welcome-migrants

 4. Niets nieuws onder de zon. Ik werd aangerand als jonge blonde jongen op vakantie in Tunesië begin jaren 70. In Marokko en heel Noord Afrika is het heel normaal dat jongens worden misbruikt door oudere jongen en mannen. Van Afghanistan, Pakistan tot aan Marokko en Turkije kijkt niemand daarvan op. Ze blijven natuurlijk wél homo’s haten en neuken!

 5. g.h.m.leferink

  9 februari 2016 op 18:52

  Deel 2.
  Bijvoorbeeld door Alternative für Deutschland en Pegida op een glibberige manier, ‘zodat je hun niks kunt aanwrijven’, van kommentaar te voorzien.
  En wéér kom ik bij mijn al vaker geuite konklusie:
  “Het is een venijnig mengsel van FARIZEÏSME en LAFHEID”. Om een maatschappij van binnenuit kapot te maken werkt er geen middel zo effektief als de kombinatie van deze ’tweeling’.
  Het is alsof men nooit van de geschiedenis leert. Voorbeeld:
  Mijn oom Harrie Leferink was in de Meidagen van 1940 Sergeant in het 44e Regiment Infanterie. Hij heeft toen meegemaakt dat een groot deel van de Nederlandse officieren ‘volkomen over de rooie’ was. Konklusie: die waren ONTERECHT op de positie gekomen die ze toen hadden! Een gevolg van hun NEGATIEVE VOORBEELD-gedrag was dat de verdediging van de Grebbelinie niet lang standhield!
  Dus blijft de vraag: HOE waren die aan hun rang gekomen? Hint: “Lik-Lik”…
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. g.h.m.leferink

  9 februari 2016 op 18:35

  ‘Het probleem is dat er te weinig mensen in met name west Europa zich dit 40 jaar geleden realiseerden. Te weinig mensen begrepen dat politieke correctheid een soort kanker gezwel is. Net als dat roken een tijdbom is; op jonge leeftijd levert het geen probleem op maar na 40 jaar roken is de kans ernstig ziek te worden erg groot. In dit stadium bevinden we ons nu. Die “vluchtelingen” instroom is gepland’.
  ‘Cale’: al maanden probeer ik te achterhalen WIE er achter die Georganiseerde Criminaliteit zit, die ons al die ILLEGALE IMMIGRANTEN door de strot wurgt.
  Waarbij het kennelijk EU-breed GEPLAND is. Waarbij de verantwoordelijke regeringen (op een paar na) en de MSM in eendrachtige samenwerking LEUGEN OP LEUGEN STAPELEN. De laatste tijd merk ik op dat ook de meeste Duitse media ongevraagd hun eigen mening, natuurlijk STIEKEM, door hun schijn-objektieve verslaggeving mengen. Het lijkt wel of ARD en ZDF de ‘weg naar de afgrond’ van het NOSsjenaal hebben overgenomen.
  Verder in deel…

 7. De echte schoften zijn de regentenklieken die deze lieden binnen laten. Deze lieden met de meest achterlijke ideologie die er bestaat en met hun inferieure cultuur. Als je hoort wie er allemaal worden toegelaten: het is niet te bevatten. Niet alleen de misdaden worden zo veel mogelijk verzwegen, maar ook de minimale “eisen” die er aan dit soort lieden worden gesteld om aan een verblijfsvergunning te komen. Er wordt gewoon mee gestrooid. Ik weet dit uit directe bronnen. Het is te absurd voor woorden.
  Het land gaat volledig kapot.

 8. Hier roepen ze massaal op blanke vrouwen te pakken.Walgelijk volk!!!
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6344

 9. https://www.youtube.com/watch?v=iM0LCA12ilk De destabilisering van Europa. De wet van oorzaak en gevolg.

 10. En kunnen we weer wachten op de politiek correcte reflex dat heus niet alleen maar ‘vluchtelingen’ jongetjes in zwembaden verkrachten.
  ____

  Het verschil is dat westerlingen die zich hier aan schuldig maken weten dat ze fout zitten.
  ‘Vluchtelingen’ blijken geen last van hun geweten te hebben omdat het blijkbaar normaal/ legitiem is, in hun ogen.
  Verder is het argument ‘het gebeurt hier ook’ kul.
  Aan wat hier gebeurt hebben we al de handen vol, dus dit hoeft er niet nog eens bij te komen.
  Als het een autochtone Nederlander betreft wordt alles zo breed mogelijk uitgemeten in de media.
  Als het geen autochtone Nederlander betreft hoor je er, als het even kan , niets over als het aan de politiek en media ligt.

  • g.h.m.leferink

   8 februari 2016 op 23:02

   ‘Paul’: Het is inderdaad een kul-argument, dat “Ja maarrrr, wij zijn zeker óók niet volmaakt!” (en variaties daarop. Want de fout van de ene MAAKT DE FOUT VAN DE ANDER NIET GOED! Deze zogenaamde ‘bewijsvoering’ wordt zowat altijd dàn van stal gehaald als de andere dooddoeners gefaald hebben.
   En dat ‘POLITIEK CORRECT’? Zelden zo’n stompzinnige term gezien. Wat ik al jaren daartegen doe? Gewoon links laten liggen.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. Okay, hier het “PC” antwoord dan: als er voor elke seksueel gestoorde Irakees we een ook een Benno L. uit Den Bosch hebben, geheel uit “eigen kweek” of die docent en manager van zwemschool Spaarnwoude, enz enz.

  Maar het is niet moeilijk voor te stellen dat zwembaden nu NOG onveiliger worden met de instroom van ongemoderniseerden, ongeletterden en getraumatiseerden mannetjes.

 12. Ziek Europa haalt nog meer zieke geesten binnen. Hoogopgeleide pedofielen hebben wij zelf hier genoeg. Demmink bijvoorbeeld.
  Rutte, van der Steur en Koenders zijn aseksueel. Vreemd dat dit clubje met daarvoor Opstelten en Teeven de zaak Demmink frustreren. Misschien toch niet aseksueel. Ook over van der Steur wordt onduidelijk gedaan. In het FD heeft gestaan dat hij niet meer getrouwd is en op de site parlement.com heeft gestaan dat hij getrouwd is en dat is weggehaald. De voorlichter van het ministerie van justitie zegt dat het niet relevant is voor de bevolking om te weten wat van der Steur prive doet. Maar er staat wel dat hij van wijn, wandelen en koken houdt.
  In deze “open democratie” hebben deze volksvertegenwoordigers een voorbeeld functie en waarom dan stiekem doen over hun seksuele voorkeur. Vooral in deze pedofielen doofpot is het belangrijk om te weten of deze minister van justitie ook van niet geslachtsrijpe kinderen houdt. Het zou wel een hoop verklaren.

  • Volgens Wiki komt van der Steur uit een kleermakersgeslacht . En hij houdt dus van koken!
   Dan weet ik genoeg. Maar waarom zo geheimzinnig? Fortuyn was ook homo.

 13. “Incidentje” nummer zoveel. En stuk voor stuk is het kool op ’t vuur wat “wakker worden!” heet. Onvoorstelbaar dat er nog steeds zoveel mensen zijn die blijven slapen en het léf hebben te roepen dat we een zogenaamde morele plicht hebben om vluchtelingen te helpen en op te vangen. Moeten er nu echt vrouwen (en zelfs nog erger, kínderen) verkracht worden voordat die gütmensch eindelijk héél langzaam aan een keer wakker worden? Het is echt om woest van te worden zo schofterig dat het is, om dit soort “incidentjes” te moeten zien gebeuren en dat er dan nog steeds niemand ter plekke wordt uitgezet.
  .
  Het is gewoon afwachten tot er een knokploeg ontstaat die zelf het heft in handen gaat nemen. En op zo’n moment zou je het niet eens meer knokploeg moeten kunnen noemen, maar heel simpel, een grote groep bezorgde burgers/ouders die hun eigen familie beschermen. De overheid, die laat het namelijk al jaren afweten.

  • De overheid indoctrineert m.b.v. .de MSM (het lijkt op een film), je hoort het opnieuw en opnieuw, het zijn vluchtelingen en al het andere is extreem rechts en nog wat meer van die onzin.
   Kijk naar hoe de structuren zijn en je herkent het fascisme.

   • Het echte facisme wordt je tegenwoordig om de oren geslagen, net als liegen, bedriegen, (ver)draaien en die onderste steen. De overheid schaamt zich er niet eens meer voor, tenzij ze zélf onder vuur liggen (zoals nu het bonnetjes-schandaal en de MH17). De rest kan, op z’n Hollands, de pest krijgen.
    .
    Het is nog nét niet dat de overheid letterlijk iemand bij je langs stuurt om een stem op te halen voor de partij die het meest “pro EU” is.

 14. ““Incidentje” nummer zoveel”
  Zo spreekt de msm ook consequent over een ‘schietincident’ terwijl in NL dagelijks schietpartijen zijn. Zo worden we gemanipuleerd en geïndoctrineerd, zo wordt de kudde gestuurd en bestuurd. Voorheen tijdens de leenheren en lijfeigenen was het helder wie de kudde en de herders waren. Wie zijn tegenwoordig de herders? Dat hebben ze heel sluw weten te verdoezelen dmv een buffer te creëren, dat noemen we de politiek, waarmee tevens de illusie gecreëerd wordt dat de kudde het voor het zeggen heeft en waardoor het mes ook nog eens aan twee kanten snijdt want als het fout gaat dan zou de kudde daar zelf voor gekozen hebben. De politiek en de msm zijn de buffer die de agenda van de herders aan de kudde verkopen dan wel door de strot moeten trappen. Dat dit een feit is begint steeds duidelijker te worden in NL, de intimidatie en newspeak viert hoogtij. Ben ook serieus benieuwd wat ons te wachten voor de aanstaande verkiezingen, zal Wilders dan nog leven?

 15. Even off topic, maar wat wij alternatieve media lezers al lang weten blijkt nu ook doorgedrongen te zijn bij het overheidsgehoorzame NRC handelsblad.
  Schedelmeten schijnt hier een populair woord te zijn dus vandaar hieronder het verhaal.
  De kleine schedels van pasgeboren baby’s door het Zika virus blijkt, schrijft het NRC, waarschijnlijk een Hoax. Ten eerste is het aantal besmettingen van Zika niet zo hoog bij die gevallen (17 bevestigd op ruim 400), maar ten tweede is het helemaal niet logisch, omdat in gebieden waar Zika eerder voorkwam niet meer gevallen zijn ontdekt.
  Maar als klap op de vuurpijl, er zijn waarschijnlijk helemaal niet meer baby’s met kleine schedel. Citaat: In dat onderzoek valt 2/3 af, dat zou het werkelijk aantal 4 op 10.000 brengen, net zo hoog als in Europa’
  Er zijn vele Nederlandse artsen afgereist om vrouwen met Zika te aborteren. Dat worden mooie claims! De farma reageerde ook heftig. Kijken wanneer NOS overstag gaat.

 16. Wat een walgelijk nieuws en even zo walgelijk dat dit soort misdrijven het nieuws niet “mogen” halen. En wellicht een nog grotere vorm van walgelijkheid zijn diegene die dit soort berichten systematisch bagatelliseren of komen met totaal ongepaste vergelijkingen van honderden jaren geleden.

 17. Als je een jongetje een passend alternatief vindt voor een vrouw spoor je sowieso niet. Had dan een geit genomen als het je nix uitmaakt!
  Elk AZC zou een aantal geiten in dienst moeten nemen! Een kinderboerderij als het ware.

  • Naast Heumensoord in Nijmegen lopen regelmatig schapen te grazen, ook een idee?

   • Het Nipo moet maar eens onderzoeken welk dier ze het lekkerst vinden. Project “lekker dier”.
    http://www.npogeschiedenis.nl/andere-tijden/afleveringen/2000-2001/Lekker-Dier.html

 18. Verzwijgt de politie dit uit eigen beweging, of wordt dit zwijgen van hogerhand opgelegd?
  Het is hoe dan ook een vorm van volksmisleiding. De verkiezingen worden erdoor beinvloed.
  Wat we nodig hebben is een meldpunt waar slachtoffers hun zegje kunnen doen.

 19. Beetje bij beetje komt de realiteit binnen. Een global bank die westerse regeringen adviseert, UBS, propageert om drogredenen een nog ruimer immigratie beleid dan de vluchtelingen horde die al onderweg is. Liberale politici die het over verdeling van deze horden heeft. Links dat vanuit folklore en oude loopgraven de grip op de realiteit kwijt is en met onrealistische plannen komt. Burgers die door Volkert v d G types worden belaagd onder toeziend oog van de ME. Iedereen maakt elkaar over en weer voor fascist uit. En wie zich in social media bezorgd of kwaad uit krijgt de politie.aan huis. Totale waan-zin alom. Ik heb kinderen en wil dat zij een toekomst hier hebben zonder deze verziekte toestanden.
  .” I demand a better future. Or I might just stop loving you.” Om met de onlangs overleden David Robert Jones te spreken.

  • Het probleem is dat er te weinig mensen in met name west Europa zich dit 40 jaar geleden realizeerden. Te weinig mensen begrepen dat politieke correctheid een soort kanker gezwel is. Net als dat roken een tijdbom is; op jonge leeftijd levert het geen probleem op maar na 40 jaar roken is de kans ernstig ziek te worden erg groot. In dit stadium bevinden we ons nu. Die “vluchtelingen” instroom is gepland, zoals U hierboven al opmerkte. Het plan is Europa in chaos te brengen en Rusland kapot te maken mbv Navo en valse propaganda. Washington wil Eurasia controleren en daarom moet de Europa-Rusland verhouding verstoord worden. Helaas is dit alles al zo ver gevorderd en zijn bijna alle politici deelgenoot in dit gevaar, dat Uw kinderen (en de mijne) blij mogen zijn uberhaupt een toekomst te hebben. En dan durf ik niet te voorspellen wat voor soort toekomst dit zou kunnen zijn. Helaas.

   • Wel, dat er zaken lopen volgens een agenda is idd niet vergezocht. Hoedt u echter voor de aandrang een onmiddelijke verklaring te vinden.
    Het volstaat om te onderkennen dat iets niet in uw of andermans belang is, dat er zaken gebeuren die niet logisch lijken en al helemaal geen navolging of volharding verdienen.
    Zelfs dit soort berichten over ernstige vergrijpen durf ik,met alle misleiding, niet onmiddelijk voor waar over te nemen. Daarmee zeg ik niet dat het niet gebeurt is zoals staat opgetekend, al helemaal niet dat het niet mogelijk zou zijn en dus ook behoort tot realistische zorgen -ook verschrikkingen als de Dutroux affaire behoren tot de realiteit. Wel vind ik de voorstelling zoals opgetekend opmerkelijk. Een openbaar zwembad, ik beeld me in met douche- en toiletgelegenheden zoals de meeste moderne zwembaden hebben dwz vrij open, dan zo’n brute verkrachting en een totaal achteloze dader. Schokkend(!), niet onmogelijk, tevens koren op de molen, wat er dan ook gebakt moge…

 20. Helaas moet ik de islam voor fascisme uitmaken , hun grote leider Allah nietwaar?
  Verder ben ik van mening dat de overheid dit alles in onze samenleving probeert te laten wortelen.