De verraders zijn onder ons, leert #Molenbeek

Door Joost Niemöller

“We hebben hier godverdomme een vijfde colonne! Laat ik nu maar alles zeggen! Van mensen die dit land naar de verdommenis willen brengen! En daar ga ik niet voor! Ik zeg u mag hier blijven, maar u past zich aan! Ik moet daar horen ‘Allah is groot’, ‘U ben een vies varken!’ ‘U bent een christenhond!’ Dat zeggen zij! En u vindt dat goed! U laat over zich lopen! En dat doe ik niet meer!”

Steeds weer als ik die video zie, krijg ik de rillingen. Het was het moment van de ultieme waarheid die niet gezegd mocht worden. De ontketende, woedende, Fortuyn, in de nacht gefilmd in een klein zaaltje met het laffe Leefbaar Nederland kader waar hij toen nog, voor het laatst, deel van uit maakte als partijleider.

Ook Theo van Gogh schreef,openlijk (en herhaaldelijk) over de vijfde colonne van geitenneukers:

Terwijl de Vijfde Colonne van de geitenneukers marcheert als nooit tevoren en autochtone Nederlanders massaal de grote steden verlaten, predikt de burgemeester als een soort Don Quichotte de windmolens van een abjecte samenleving, waarin vrouwen-, joden- en homohaters vrij spel krijgen.

Hoe het met Fortuyn en Van Gogh afliep weten we. De angstige rest van ons gaat maar door met krampachtig om de hete brei heen lullen: ‘Het is maar een klein groepje.’ ‘Het zijn terroristen, de islam heeft er niets mee te maken.’ ‘Het zijn niet de moslims, maar de islamisten.’ ‘Je moet niet alles over één kam scheren, er zijn ook welwillende Marokkanen tussen.’

O ja? En waar waren die dan in Molenbeek?

Ik kan me nog goed de keer herinneren dat ik door ditzelfde Molenbeek wandelde, een jaar of wat geleden. Twee dingen vielen me meteen op: 1. Zo overzichtelijk was de wijk. 2. Er liepen alleen maar moslims. Dit was een gesloten gemeenschap. Overal voelde je het wantrouwen en de haat. Ik liep er als enige blanke en ik wist me bekeken. Ik deed er toen geen onderzoek naar, maar het was een heel duidelijk gevoel. Een gevoel dat je ook onmiddellijk krijgt wanneer je als enige blanke door een zwarte wijk in de VS loopt: Wanneer iemand mij hier iets aandoet, zal ik niet geholpen worden. Iedereen kijkt hier weg. De gemeenschapsmoraal geldt niet voor mensen van mijn soort.

Lijkt dat bewustzijn nu, eindelijk eindelijk, ook in België te beginnen? Opmerkelijk genoeg overheerst nu in de Belgische pers niet de opluchting dat Salah Abdeslam opgepakt is, maar wordt het als beklemmend ervaren dat hij zonder enig probleem 126 dagen in Molenbeek kon blijven. Dezelfde Abdeslam, die terreurverdachte nummer één was, verantwoordelijk voor de dood van 126 mensen!

Ja, er wordt dan in de commentaren gesproken van een ‘netwerk’.

Om dat vol te houden, moet hij behoorlijk wat hulp gehad hebben. En dat in het Molenbeek dat de voorbije maanden geregeld op een bezette stad leek, waar de politiepatrouilles over de ­buitenlandse journalisten struikelden en de alertheid op alarmfase zeventien bleef staan. Of hij nu door een goed georganiseerde terreur­organisatie opgevangen werd of door een groep vrienden en sympathisanten, feit is dat hij op een behoorlijk netwerk kon terugvallen. Dat is niet weg omdat hij intussen opgepakt is.

Maar kom zeg, dit was toch echt veel meer dan een ‘netwerk.’ De schrijver Arthur van Amerongen verbleef een jaar lang in deze buurt, schreef er een boek over, en hij spreekt terecht van een ‘omerta’; een zwijgcultuur, zoals je die ook in de maffia hebt. Ook Annabel Nanninga benoemde dat element. En dat was trouwens precies waar dat losse hoofd voor die Marokkaanse hangout in Amsterdam over ging: Mondje dicht tegen de politie!

Maar het gaat niet alleen om de zware misdaad. Er is bij de Marokkaanse gemeenschap geen enkel verschil of het nu gaat om het beroven van een oud vrouwtje, de executie van een andere criminele Marokkaan, of een aanslag op 129 onschuldige burgers in Parijs. De vijfde colonne van onverschillige wegzwijgers opereert steeds op dezelfde wijze: Onderling wordt er over gesproken, naar buiten toe weet men zogenaamd van niets. En stemt men in, zolang het maar geweld tegen ‘ongelovigen’ betreft. Daar ligt precies de grens van het morele besef. Daarom kon de hele familie Abdeslam zwijgen, wat er ook werd uitgevreten. Na het oppakken van Abdeslam ontstond er in Molenbeek direct een gespannen sfeer. Satellietwagens van de media werden bekogeld met stenen. De hele avond was de ME op straat. Overal kwaaie gezichten van rondhangende Marokkanen. Waarom? Omdat hun maatje was opgepakt. Dat is de ongemakkelijke waarheid waarmee men niet wil leven.

Voor mij was dat ooit het moment van wakker worden. Niet eens zozeer de schok van 9-11, maar de daarop volgende enquête onder Nederlandse moslims, waaruit bleek dat er heel veel ‘begrip’ was voor deze aanslag.

En dat begrip is alleen maar gegroeid, blijkt uit onderzoeken. Ook onder de jonge moslims in Frankrijk en andere Europese landen vindt men ISIS een prima zaak. Het is hun cultuur. Sommigen durven meer dan anderen. Dat is het enige verschil. ‘Europa’s meest gezochte man’ werd gisteren alleen maar opgepakt omdat er in het huis waar hij zich bevond op dat moment –gewoon, op de gang!’ opvallend veel pizza’s werden besteld. Abdeslam liep gewoon tussen die andere Noord Afrikanen daar en voelde zich honderd procent veilig.  Kinderen. Vrouwen. Een winkeltje ernaast. Bij de inval stond de moslimbuurman van de apotheek ernaast doodgemoedereerd, en vooral totaal niet verbaasd, toe te kijken. Natuurlijk wist ook hij wat hier speelde en wie er in dat huis zat.

Net zoals ze voor die aanslagen in Parijs, hun wapens gewoon hadden opgeslagen in het huis naast de kroeg waar ze met elkaar over van alles en nog wat zaten te ouwehoeren, maar nee hoor, werd dan steevast tegen de pers gezegd, nooit over die aanslagen. ‘Wij weten van niets.’ 

De verwachting dat Abdeslam nu zal praten, is ook klein. Marokkanen bekennen nooit. Ook in de gevangenis leven ze in hun eigen vijfde colonne. Waar wij niet over mogen praten.

Maar eindelijk schrijft De Morgen het dan toch; De hele buurt wist het. En: ‘Er is iets rot in de gemeente Molenbeek.’ Lezen we dan weer in de niet-mainstream pers:

Dat is hét verhaal in het verhaal. Voor die inwoners van Molenbeek is Abdeslam niet ‘de vijand nummer 1’, hij is juist een held. Hun held, die tussen hen verstopt zat in het huis van een bekendegeradicaliseerde familie – in een sociale woning van de gemeente Molenbeek (zoals in De Morgen staat, en Franstalige bronnen al hadden gemeld). Zo wordt de karikatuur volledig. De strijder Abdeslam krijgt een erehaag als hij gewond wordt afgevoerd. Hoeveel meer tekens hebben we nodig om in te zien dat in Molenbeek een hele groep inwoners zich afzetten tegen onze maatschappij, ons samenlevingsmodel, onze manier van leven, tegen ons. Ik vraag me af of de Vlaamse media die de actie gecoverd hebben, VTM zelfs live, of ze van het gejoel en de stenen ook beelden hebben. Die heb ik tot nu toe enkel op de RTBf gezien.

En, nog raarder, zelfs de NOS neemt nu die boodschap over. Nu ja, het gaat over België hè. Dat is ver weg.

Maar als Wilders zegt dat hij ‘Minder Marokkanen’ wil, staat hij voor de rechter. Zo verknipt is onze politiek correcte dictatuur. En zo gevaarlijk. Want de volgende aanslag zit er alweer aan te komen en in de Molenbeeks van Europa zal men dan ook weer zwijgen als het graf en ‘hun’ gevluchte terroristen liefdevol opnemen in die gemeenschap van Europese verraders. Onder ons.  Maar dat mag je niet zeggen. Dan kom je voor een rechter of dan moet je dood.

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

50 Reacties

 1. Lees ook hoe Teun Voeten zich vestigde in Molenbeek (niet al te duur nog) en hoopte op een Multi-culturele gemeenschap met hippe tenten.
  De werkelijkheid ontwikkelde zich anders. De wijk werd steeds mono-cultureler, d.w.z. islamitischer. Een Pakistaan die nog alcohol verkocht, kreeg een brandbom in zijn winkel. Meisjes werden aangesproken op hun ongesluierdheid. Westerse zaken werden steeds meer verwijderd. Molenbeek werd een islamitische enclave met eigen regels. Niks Multi-cultuur. Mono-cultuur was en is hun wens!
  Onbegrijpelijk dat links dit allemaal zo mooi vindt!
  En als IS Europa de oorlog heeft verklaard (wat betekent: weerloze burgers gaan vermoord worden), dan is er geen tijd meer voor allerlei linkse ‘verklaringen’. Dat moet ons politie-apparaat en ons leger ingezet worden om de repressie tegen zulke figuren in te voeren. Politiestaat, nu even wel. Want aan ons is de oorlog verklaard.

 2. robbertdeberk

  21 maart 2016 op 23:35

  Tja Joost,

  het was ooit slechts in jouw beleving een religie.

  Waarschijnlijk weet je nu beter, maar dat zal helaas weinig helpen.

  Zolang je geloof houdt in de Nederlandse ” rechtsstaat ” ben je alsnog verloren.

  Het is als die religie, welke een ideologie bleek te zijn.

  Als die rechtsstaat die een criminele pedo organisatie bleek te zijn.

  Sterkte Joost!!

  ps : blijven lachen is belangrijk!!!

  • Robert de berk
   Het is niet voor niets dat nu socialisten gaan voor islam. Men ziet de ideologie van het socialisme aan flarden worden gereten.
   De meest bizarre is: atheïsme is ook een religie. En bewijs maar dat ik ernaast zit. Eh, moet ik het niet bestaan van vrouw Holle gaan bewijzen?

   Daar valt nog om te grinniken, maar massa’s mensen die zich door religie gedreven aansluiten bij het socialisme (gelukkig gaat het hen niet echt voor de wind), maar meer en meer mensen denken dat (niet in de laatste plaats door import) dat het een recht is om werkenden finaal te pleukken, zal die vuige kapitalisten leren.
   Krijg je kretologie als: basisloon… Mja, dat werkte al niet in een Canadees gehucht.

 3. De invasie is in volle gang: vanuit het Zuid Westen zijn het de Marokkanen. Vanuit het Oosten de Turken en nu ook vanuit het Zuid Oosten, de Syrieers en alle andere bondgenoten.
  Zoals ik al eerder heb aangegeven: zonder geweld gaan we dit niet meer winnen.
  En om naar middelen te mogen grijpen (die zijn volop beschikbaar) zullen eerst met de huidige, laffe, collaborerende machthebbers en profiteurs moeten worden afgerekend. Niets meer en niets minder.

 4. Kom nou Dirk, dat blowen en zuipen zegt helemaal niks. Juist dat maakt dergelijke lieden misschien wel extra gevaarlijk. Want de islam belooft deze onmensen namelijk het eeuwige leven, ongeacht de door hen begane zonden, zolang ze maar sterven voor de jihad. Trouwens, het bestrijden van niet-moslims is voor allah überhaupt geen zonde, lees de koran maar eens.
  Verder: ISIS gedraagt zich precies zoals hun psychopatische massamoordenaar en voorbeeld, Mohammed, zich gedroeg.

  Dirk jongen, kom niet op deze site met dit soort argumenten, daar trappen we hier niet in.

 5. Net even op de Joop zitten lezen:

  http://www.joop.nl/nieuws/afgehakte-zwijnenkop-gedumpt-bij-moskee-lansingerland

  Mijn haren staan nu nog overeind na het lezen van de comments van ene Karimforpeace. Waanzinnig gewoon! 90% van de rest heeft er ook een paar los liggen, maar die mafketel spande de kroon.
  Enfin, hij geeft dan weer wel een mooi inkijkje in de moslimgemeenschap; voor zover we dat al niet wisten.

  • Sint Nicolaas

   21 maart 2016 op 13:34

   Beste Toetssteen, er zullen er nog duizenden en duizenden volgen. De islam ellende zal zich gelijk een olievlek verder verspreiden over de €U. Toevallig gisteren journaal gezien ? Ondanks de “afspraken” met de €U en Turkije kwamen er weer legio bootjes aan op Lesbos. Afgeladen bootjes waarin men de Iphones trok toen de landing aanstaande was. Het aan land gaan moest gefilmd worden, selfies werden gemaakt zo van, YES ! Lachende gezichten en ziezo, we zijn er en zie nou maar eens van ons af te komen ! Natuurlijk kwamen de onschuldige kindertjes weer voluit in beeld. Was het niet Erdogan ? Die heeft niet voor niets gezegd dat “Europa overwonnen zal worden door baarmoeder van onze vrouwen” Het gelijk komt ( helaas ) steds meer aan zijn zijde te staan !

   • @Sint
    Ik kijk zo min mogelijk tv. Radio1 is me al een kwelling, maar ja mijn vrouw staat op een dosis zelfkwelling.
    Samenvattend, we worden zoooo bedrogen dat het een soap waard is.
    Erdogan, gesteund door het IMF kan lekker doorgaan Koerden bij tienduizenden te vermoorden/ Idem de Arabische hobbytuin in Jemen. Berichten? Pwah, ze zijn er zat, maar niet via de geëigende kanalen.
    Erdogan is een sukkel met grootheidswaanzin hetgeen de megalomane banksters die werkelijk menen dat ooit de wereld aan hun voeten zal liggen (ging al fout bij de megaframe Waterloo waar de Warburgs/ Rothschild co. de winnaar waren en de duizenden lijken bijzaak).

 6. @ DirkMWat ISIS uitdraagt is een idee dat redelijk los staat van mainstream islam of Arabische cultuur.
  ——
  Onzin natuurlijk, IS kopieert exact hoe er volgens Mohammed geleefd moet worden.
  Een goed moslim volgt het leven van Mohammed. De grote heilige voorganger met anderen uitmoorden die niet volgens zijn regels leeft. alle verderfelijke regeltjes staan keurig opgetekend in het grote wonderboek van de doodcultuur waar niets uit verandert mag worden. Een vrouw is bezit en gaat van man naar man. Archaïsch denken en doen, stammenoorlogen, de islam is de meest verderfelijke ideologie die er ooit bestaan heeft.

  • Eens. ISIS is zuivere islam. De rest van de diaper-heads heeft geen controle over die club en daarom moet ISIS in de verdomhoek worden gezet. Want dat hebben ze allemaal gemeen: ze willen niet alleen de gelovigste zijn, maar ook de baas. Als je niet de baas bent, moet je maar afwachten of de mensen aan de top je een keer een overtreding in de schoenen schuiven om je te kunnen mollen. Echt waar dat hele geloof en zijn aanhangers: ik veeg er mijn reet mee af. Respect? Van je never nooit niet.

 7. “Nieuwkomers moeten gewoon worden geaccepteerd, vindt Denk.” En daarmee weet je alles wat je al wist en hoeft te weten over de Turkse partij van de voormalige PvdA’er Kuzu en Snorremans. De twee afsplitsturken voeren in Nederland een Erdogan Light-agenda uit met 1 hand op de Koran en 1 hand op het partijprogramma van de AK-partij. (GeenStijl). Op de achtergrond (foto GS) zien we Marcouch die (als Marokkaan) voorstander is van meer allochtonen bij politie en recherche. We kunnen natuurlijk blijven praten dat de nieuwkomers problemen geven, maar de oudkomers dekken dat af. Alle Turken en Marokkanen in Nederland, om het beperkt te houden, zijn in principe geen vluchteling maar arbeidsmigrant. We ruilen ze in voor Syriërs die hier tijdelijk mogen blijven en zich dienen aan te passen anders vervalt de regeling. Na enige jaren schoonmaak in Syrië kunnen ze allemaal terug. Morgenavond op NPO een bijdrage over de tijdelijke komst van Molukkers.zie tevens ook: https://youtu.be/n9y2Vyda5Yw

 8. Deel II

  Dagelijks is Pim Fortuyn postuum getuige hoe de dictatuurstaat in ontwikkeling is en een volksvertegenwoordiger als Geert Wilders ook gedemoniseerd word .

  Jawel , voor een paar woorden als minder minder minder Marokkanen gaan zij een heuse rechtbank optuigen om de heer Wilders een toontje lager te laten zingen , ( hoe verzin je het ) maar het is echt waar .

  De heer Wilders word al meer dan 10 jaar beveiligd en beschermd ook privé .
  Om te voorkomen dat hem hetzelfde overkomt als wijlen Pim Fortuyn en Theo van Gogh .
  Krankzinnig gewoon dat het anno 2015 / 2016 nog veel erger kan gelet op de recente aanslagen door Islam terroristen in Parijs / Frankrijk .

  Vandaar dat Molenbeek als voorbeeld zeker recht doet aan de kop van dit artikel en een ieder zich een keer extra achter de oren mag krabben als er weer een geitenneuker partijtje mag opstarten .

  Bron : http://www.telegraaf.nl/binnenland/25433772/__Partij_Denk_is_tegenverplichte_integratie__.html

  • Vandaar dat Molenbeek als voorbeeld zeker recht doet aan de kop van dit artikel en een ieder zich een keer extra achter de oren mag krabben als er weer een geiten neuker partijtje mag opstarten .

   Geiten neuker om dit woord te gebruiken in de context zoals Theo van Gogh het bedoelde .

 9. De verraders zijn onder ons, leert #Molenbeek
  Partijvoorzitter Selcuk Öztürk (links) en lijsttrekker Tunahan Kuzu van de nieuwe politieke partij Denk willen zich niet uitspreken tegen de beknotting van de persvrijheid in Turkije en is tegen verplichting integratie .
  De nageboortes van de PVDA zijn een soort gezwel die hun uitzaaiing stevig in ons landje gaan vestigen .
  Als wij niet uitkijken en de grijze wollen sokken brigade ( PVDA ) uiteraard hun kiezers dagelijks zien toe nemen door het foute en verkeerde asielbeleid , gaan wij nuchtere Hollanders raar op ons neus kijken als dit soort clubjes als partij Denk het gaan maken en regelen in dit verscheurde landje .
  Pim Fortuyn zal zich in zijn graf omdraaien als hij ziet hoe zinloos zijn gevecht is geweest voor al die jank smoelen van zijn uitvaart die postuum alsnog een dolk in zijn rug steekt .
  Dagelijks is Pim Fortuyn postuum getuige hoe de dictatuur staat in ontwikkeling is
  deel I word vervolgd deel II

 10. Vijfde colonne? Alleen was de beruchte en past gearresteerde terrorist Frans-Marokkaanse Salah Abdeslam niet bepaald een geitenneuker. Hij blowde, zoop en gokte er op los, stond er bekend om, ook al lang voordat hij geradicaliseerd zou zijn. Hoewel hij misschien gokschulden had en daarom mee deed, wie weet. Wat ISIS uitdraagt is een idee dat redelijk los staat van mainstream islam of Arabische cultuur. Het trekt als een magneet diverse suïcidale en militante figuren aan als een uitweg. Dat kan het doen in elke cultuur en dat gebeurt ook op grote schaal, vooral als er veel wanhoop, armoede en woede heerst in een gemeenschap.

  Het is cruciaal dit te begrijpen in plaats van te jammeren over islamitische cultuur. De verkeerde vijanden aanvallen en misplaatste oplossingen maken het gevaar alleen maar groter. De westerse politiek is in de 20e eeuw de meest moordlustige en gestoorde geweest. Zo wat? 20 jaar moslimterrorisme vegen niet zomaar twee wereldoorlogen, Vietnam en A-bommen uit.

  • @DirkM
   .
   “Hij blowde, zoop en gokte er op los”
   .
   Ah, nu kom je vertellen (zoals isis) dat het geen echte moslim is?!
   .
   “Hoewel hij misschien gokschulden had en daarom mee deed”
   .
   Gokschulden? iig niet aan moslims want je vertelt net dat moslims die zich bezighouden met gokken geen moslim zijn. Aan welke kant sta je eigenlijk?
   .
   “Het trekt als een magneet diverse suïcidale en militante figuren aan als een uitweg”
   .
   Exact, dat is één van de grote problemen van de islam, het is een doodcultus, het martelaarschap is het hoogst haalbare binnen de islam.
   .
   “De westerse politiek is in de 20e eeuw de meest moordlustige en gestoorde geweest”
   .
   En daar heb je het kastijden weer, wat zal jij het zwaar hebben als in het westen geboren witte. Enniewees.. is dat misschien de reden waarom het ‘duivelse’ westen zo’n enorme aantrekkingskracht op moslims heeft, zo enorm dat ze zelfs het leven van hun kinderen is de waagschaal zetten? Zo niet, wat is dan de reden?

 11. Sint Nicolaas

  20 maart 2016 op 09:13

  Sint heeft het al eerder geplempt hier bij Joost, afgelopen week nog. ”
  de muzelmens leeft NAAST ons, niet MET ons”. Zoals Joost haarfijn uitlegt en de vinger op de zere plek legt “het is een gesloten gemeenschap” Ons kent ons en vreemden komen er niet tussen. Ze leven in een parallelle gemeenschap die zich , wel of niet voor het blote oog, afzet tegen de westerse maatschappij. Diezelfde westerse maatschappij die ten onder dreigt te gaan dankzij de landverraders van de linkse kerk en de hordes gutmenschen die het geteisem geen strobreed in de weg legt want neen, als we iets zeggen dan zijn we discriminerend bezig ! En nu het ergste nog want we zijn er nog niet ! Neen ! De 28 €u-leiders hebben ondertussen een akkoord met de Turken. Een akkoord gesloten met potentaat Erdogan en zijn corrupte regeringskliek. Oh, wat zullen die in hun broek gezeken hebben van het lachen ! De €U is door de knieën gegaan voor een islamitische dictator die als klap op de vuurpijl ook nog beloond wordt !

  • Sint Nicolaas

   20 maart 2016 op 09:21

   6 miljard €uro krijgen ze en voor elke terug genomen goudzoeker en gelijktijdig kunnen ze er een met een enkele reis richting €U kan uitbonjouren ! Mijn GVD hemel ! Hoe verzin je het ?! Dit is de waanzin ten top en wederom worden de €uropeanen op een gigantische manier geschoffeerd en aan de kant gezet.
   Niemand maar dan ook niemand wordt ook maar iets gevraagd wat men hier van vind, laat staan of men het er mee eens is ! Brussel rules en het gepeupel heeft het nakijken en wordt straks getrakteerd op een never nooit opdrogende stroom gelukzoekers, nog meer asieleissers, nog meer multi-culti, nog meer criminaliteit, nog minder woningen, nog meer verloedering en afbraak van NL en ga zo maar door. De uitbreiding van de 5e colonne komt in een stroomversnelling. Op legale wijze worden de soldaten van Allah, nota bene met het vliegtuig !, naar het westen verscheept. En dan dacht men hiermee dat de stroom ellendelingen zou opdrogen ? Nee hoor, er staan er nog een paar miljoen in Afrika !

   • Sint Nicolaas

    20 maart 2016 op 09:24

    het getijsem zal op zoek gaan naar andere routes. Het zal weer druk worden op Lampedusa en bij de straat van Gibraltar en worden ze dan ook linea recta terug gestuurd ? Hahaha, neen. Het zooitje zal uit het water worden gevist en aan land gebracht, in de €U ! En dan ? Raak je ze nooit meer kwijt. De €U is gezwicht voor chantage en heeft hiermee het doodvonnis alvast voor zijn inwoners en lidstaten getekend. Wij als €uropeanen hoeven niets te doen, slikken of stikken is het devies. En dan zijn we er nog niet want straks komt er een vrij reizen voor alle Turken naar de €U. Geen visum meer nodig. Ziet u het voor u ? 80 miljoen islamieten die geen strobreed in de weg gelegd zullen worden op hun weg naar het beloofde land ? Hoe zeer kun je een volk, nee, een heel continent (!) bedriegen, verraden, vernederen, schofferen en lak hebben aan driekwart van het NL electoraat die vind dat het genoeg is geweest ? Hoe diep kan een dictatoriaal gedrocht als de €U zinken ?!

    • Sint Nicolaas

     20 maart 2016 op 09:26

     De €U trekt zijn inwoners mee met de zuiging van dit zinkende schip. Ik heb er geen woorden voor. En dan ook weer gaan praten over toetreding van Turkije tot de €U ???? Wij zij met zijn allen verraden door Rutte, Merkel, Junckers, Tusk en noem het hele zooitje maar op. Zo’n 3 tot 400 jaar geleden zouden ze op de brandstapel zijn gezet wegens landverraad. Nu lopen dezelfde landverraders rond in driedelig grijs en mantelpakjes in Brussel en ze komen er nog mee weg ook ! Schandalig ! De zogenaamde staatsmannen en vrouwen hebben hun ziel aan de duivel verkocht !
     Sint kan slecht blij zijn dat hij de €U al jaren geleden achter zich heeft gelaten maar heeft te doen met de achterblijvers.
     Ocharme !!!!

     Med vennlig hilsen / Best regards

     • Connecting the dots?
      Het is algemeen bekend dat de NSA Merkel’s telefoon jarenlang heeft afgeluisterd en van nog veel meer politici. Dat gebeurd natuurlijk niet zonder reden. Washington blackmailed/koopt om? Journalist Udo Ulfkotte heeft beschreven dat hijzelf en de meeste van zijn collegas beinvloed worden door de CIA om hun artikeltjes “aan te passen”. Dat zou deze krankzinnige politiek kunnen verklaren: Washington wil de EU en Rusland de baas blijven en dus verzwakken. En demedia werkt daaraan mee. Wat Rusland betreft lukt deze onder de gordel politiek niet maar de EU is helaas door de knieen. Voor mij is het duidelijk.

 12. Wat had ’t in Nederland en de Nederlandse politiek mooi geweest als Fortuyn nog geleefd had. Dan hadden we ten minste echt een policitus en partij die zich wél in zet voor het volk, ons welzijn en de Nederlandse staat. Die wél eerlijk is en dingen benoemd voor wat ze zijn.
  .
  Maar hoe dan ook, hij heeft een beweging in gang gezet die niet meer te stoppen is. Ja, het gaat te langzaam. En ja, er zijn nog veel te veel (güt)mensen die hun kop in het zand steken. En ja, er zijn óók steeds meer politici die liegen en draaien. Maar toch… heel (tergend) langzaam aan, groeit de groep mensen die wakker aan het worden is. Kleine partijen die groter worden (VNL, Wilders e.d.), óók internationaal.
  .
  Nadeel wel weer is dat ik niet aan het gevoel kan ontkomen dat we aan de vooravond staan van een oorlog. Ik ben de grootste schijterd als ’t aankomt op bloed en moord, maar tóch denk ik dat een oorlog ons enige redmiddel is om onze cultuur te beschermen. En als ’t moet, dan vechten we daar voor.

 13. Voor degenen die nog twijfelen; neem even de tijd om dit interview met Theo van Gogh terug te zien:
  https://www.youtube.com/watch?v=MxqAEMdVQeQ

  • Dank voor deze link. Had dit interview nog niet eerder gezien. Tja, de Vijfde colonne. De tirade van Fortuyn tegen het laffe Leefbaar Nederland onder leiding van Jan Nagel. Dezelfde wiens ponem je nu steeds terugziet bij de ouderen partij (50+). En ach we zijn zo tolerant en vrijdenkend. Dus alles moet kunnen in de zogenaamde multiculturele samenleving. Alleen de nieuwkomers moeten wel de waarden van het vrije westen met ons delen. Zoals bijvoorbeeld de vrijheid van meningsuiting, scheiding van kerk en staat, mensenrechten en gelijkheid van man en vrouw. Maar daar wringt nu steeds de schoen.

 14. @DirkM

  Ik weet niet wat ik over Molenbeek moet denken. Dat gezochte criminelen tussen normale mensen kunnen leven is bekend. Het is geen bewijs voor de oogluikende toestemming van de hele buurt. Dat is een implicatie puur op gevoel maar de geschiedenis leert toch anders.

  Het ligt toch net iets anders.
  Jaren terug schreef v Amerongen al over Molenbeek dat het er helemaal misging.
  Hij woonde en leefde met de mensen. Iedereen wist ervan. Geen implicatie op gevoel, nee men weet het en vindt de jihadisten helden of steunen ze indirect door mondje dicht te houden.
  http://www.canvas.be/video/de-afspraak/voorjaar-2016/woensdag-16-maart-2016/molenbeek-een-multiculturele-droom-het-is-een-rotwijk.

  Conclusie Marokkanen en islam. Geen Chinezen of Turken.
  Twee zaken die je niet mag benoemen of waar deze wereld een stuk beter beter van zou worden. Geen islam, en minder Marokkanen in ons land. Of Belgie wat dat aangaat. Minder Syriërs daar zorgt Rutte al voor!?

 15. Dat proces van Wilders is eigenlijk een proces tegen de Nederlandse bevolking die geen criminelen wil van Marokkaanse afkomst.
  Je mag blijkbaar als Nederlander zijnde je niet uitspreken over het feit dat je het zat bent om dit soort signalementen al 30 jaar lang te lezen:
  “Ziek geweld tegen jonge vrouw in Amsterdam: verkracht en mishandeld door ‘licht getinte man’ “.
  ” Het signalement van de verkrachter luidt: licht getint, slank postuur
  tussen de 180 en 185 centimeter lang, droeg lichte spijkerbroek en donkerkleurige jas”.
  Wanneer wij niet mogen zeggen dat wij minder willen is dat een vorm van onderdrukking van de Nederlandse bevolking.

 16. Onze regering heeft ons verkocht en verraden…..rekenen kunnen ze ook niet …tja dat komt ervan als je geschiedenis leraar bent Mark.
  Bij deze voorspel ik helaas een enorme toename van illegale en semi legale migranten
  ( in mijn beleving is 95 % illegaal en ongewenst ) dankzij het akkoord met de (lachende) Turken , ik heb er geen woorden voor ….hoe dom kun je zijn als leiders van Europa ?
  En wat de Marokkanen betreft ( en andere buitenlanders) ik ben zelf opgegroeid in de jaren 70 en heb alles van dichtbij kunnen mee maken ….in Amersfoort en Amsterdam, echt heel erg triest wat er de afgelopen jaren is gebeurd vooral voor de Nederlanders die zich niet goed kunnen verweren letterlijk en figuurlijk.
  Om Molenbeek hoort een heel groot hek met 1 ingang en ( nood ) uitgang ,iedereen die er in of uit wil moet streng gecontroleerd worden…..ja klopt…dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening..

  • in grote lijnen mee eens @Cliff…. op 1 knap belangrijk verschil na…:
   het is/was nooit een kwestie van “Leiderschaps-domheid”, maar steeds opnieuw weer een heel afgewogen ( dus bewuste) keus….laten we dat niet vergeten, want het komt tóch ooit op afrekenen aan…..nou, mijn Archiefje is actueel !!!

 17. Wie iets durfde te zeggen, was een bange blanke man – Luckas Vander Taelen:

  Wie iets durfde zeggen was een bange blanke man, een islamofoob of een provincialistische Vlaamse angsthaas die van het leven in de grootstad Brussel niets had begrepen. Maar nu heb ik het wél begrepen. Ca suffit, j’en ai marre. Ik ben het beu. Mijn gevoel van droefheid heeft plaatsgemaakt voor één van woede. Ik wil niet meer wegkijken en gewoon worden aan een gevoel van onbehagen in mijn stad.

  Uit: http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/opinie/1.2605158

  (Luckas Vander Taelen schrijft regelmatig met een scherpe pen over Brussel en multiculturele discussies. Hij is gewezen parlementslid voor Groen, muzikant en freelance journalist.)

  UIt:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/awel_zunne_zijt_gij_dan_geen_policormormel_meer.html#comments

 18. “Overal voelde je het wantrouwen en de haat. ”

  De kans is groot dat je vooral het wantrouwen en de haat proefde die je zelf meenam in de wijk. Het is niet objectief, een gevoel zoals je zelf benadrukt. Maar slechte raadgever in veel gevallen.

  Ik weet niet wat ik over Molenbeek moet denken. Dat gezochte criminelen tussen normale mensen kunnen leven is bekend. Het is geen bewijs voor de oogluikende toestemming van de hele buurt. Dat is een implicatie puur op gevoel maar de geschiedenis leert toch anders.

  Maar dat er veel te veel slecht geïntegreerde mensen leven in Belgische voorsteden is ook geen schok. En mensen vervreemd van hun eigen cultuur én die van ons, dat is een recept voor problemen. Deze grote groep demoniseren gaat ook niet helpen, integendeel. Deporteren kan niet om heel veel redenen. Je zult dit zelfgemaakte probleem als land moeten oplossen maar Fortuyn en van Gogh wisten het ook niet. En demagogie blijft een gevaarlijk vak.

  • @DirkM, ga maar eens praten met autochtone Nederlanders die hun wijken in bv Amstedam west of de Schildersbuurt reeds jaren geleden ontvlucht zijn. Die kunnen je haarfijn uitleggen waarom dat onbestendige gevoel dat je krijgt als je in een moslim wijk rondloopt werkelijkheid is. Aanrader is ook het bovengenoemd boek van Athur van Amerongen eens te lezen; een eye opener.
   Van Amerongen zelf ziet geen oplossing: Vertrekken naar een beter oord is zijn advies, zoals overigens al vele Nederlanders doen of reeds gedaan hebben. In NL zal er geen oplossing komen zolang het probleem niet benoemd mag worden. Zie Wilders’ tweede rechtszaak. En ik denk dat het voor NL al 12 uur geweest is. Jammer van mijn mooie landje. Zon en palmbomen vervangen niet maar maken wel een hoop goed.

   • Sint Nicolaas

    21 maart 2016 op 13:15

    Tja Cale, vertrekken naar een beter oort is wellicht geen gek idee en kan ik de reeds vertrokkenen in het geheel niet kwalijk nemen. Sint zit voor werk in het buitenland en heeft gezien de ontwikkelingen in NL en de €U absoluut geen behoefte meer om terug te keren. De emigratiecijfers liegen er niet om alleen is het des te zorgelijker te zien wat er voor terug komt. Ondanks deze schrikbarende cijfers hoor je op TV en in Den Haag niemand daar over praten. Blijkbaar is het niet interessant te weten dat steeds meer autochtone Nederlanders het land verlaten. Wat wel interessant is zijn de beweegredenen van deze mensen. Wij weten ze uiteraard wel alleen op TV in Den Haag praat men daar liever niet over want de waarheid doet pijn nietwaar ? Af en toe is er dan het programma “ik vertrek” waarin we getrakteerd worden op een “NOS” gecensureerde versie. Toevallig trof Sint de deelnemers van een aflevering hier te lande. Hoe anders was het verhaal toen !

  • DirkM,
   Demagogie is alleen gevaarlijk als het door de verkeerde mensen wordt gebezigd. Zoals door Samsom, Rutte, Pechtold of Junckers.
   In de juiste handen noemen we het LEIDERSCHAP. Zoals Fortuyn, Wilders, of Pegida-voorman Ed.

  • g.h.m.leferink

   19 maart 2016 op 19:53

   ‘DirkM’, werk je soms voor het NOSsjenaal?
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • @DirkM
   .
   “Dat gezochte criminelen tussen normale mensen kunnen leven is bekend”
   .
   Ik zou je weleens willen horen als bijvoorbeeld een kamper 130 moslims afslacht in een moskee en maanden in bijvoorbeeld Duindorp heeft kunnen onderduiken. Ik zou je dan weleens willen horen, als je nagaat dat de msm en het parlement al helemaal uit hun bol gaan omdat Nederlandse voetbalsupporters geld naar bedelaars gegooid hebben (zonder de context te kennen).
   .
   Ik begrijp mensen zoals jij gewoon niet, waar wil je naartoe en wat zijn je drijfveren, welk doel denk je te bereiken? Het is toch krankzinnig wat er allemaal gebeurd is?! Maar ja, alles went zal ik maar denken, dat afgesneden hoofd wat onlangs voor die waterpijptoko geplaatst is daar weten we ook wel een excuus voor te bedenken of te bagatelliseren en voordat je het weet vinden we dat ook de normaalste zaak van wereld. Maar…. what’s next? En misschien nog belangrijker, waar eindigt het?

  • Het woord objectief is een kunstmatig begrip, gebruik dus objectiverend als je wat wil zeggen, en lees Arthur van Amerongen, participerend onderzoek namelijk, van grote waarde.

 19. Leo KarelJan

  19 maart 2016 op 17:15

  De politieke correctheid tegenover de islam van de gore regentenkliek en de meeste media is krankzinnig. Geen islamiet zal een islamiet verraden aan christenhonden en ongelovigen. Hun clubjes doen zich zogenaamd netjes voor, maar deugen voor geen meter. Het is één grote vijfde colonne van haters van het Westen. Om tactische redenen wordt soms de “gematigdheid” gepredikt: zolang ze nog een minderheid zijn. Liegen en bedriegen van ongelovigen mag immers van de islam.
  De Gutmenschen die Wilders verketteren en de islam knuffelen zijn totaal imbeciel en doen aan zelfvernietiging. De prijs zal ongekend hoog zijn.

  • g.h.m.leferink

   20 maart 2016 op 18:53

   ‘Leo KarelJan’, met Uw betoog ben ik het 100 % eens!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 20. met alle respect Joost Niemöller…. NIET EXPLODEREN…. we hebben je broodnodig
  !!!
  .
  Jasterke
  .

 21. De mantra dat je moslims niet over 1 kam mag scheren is nog een beetje begrijpelijk als het gaat om moslims die hier al lang wonen. Maar als er duizenden moslims per dag de EU binnenrollen, en 10% daarvan is crimineel, dan is het idioot dat je de honderden criminelen die dan per dag worden aangevoerd, voor lief neemt. Dan is er maar 1 redelijk standpunt, en dat is: geen enkele moslim meer binnenlaten.

  • Tuurlijk mag je alle moslims over een kam scheren. Hebben we 50 jaar met de Duitsers gedaan. Als er gegronde redenen zijn, waarom niet? Het laatste positieve moslimnieuws kan ik mij niet heugen. Alleen ellende, gezeik, gezeur, moorden en het eeuwige slachtoffer uithangen, van Marokko tot in Indonesië, het ene land na het andere. En mocht er iets positiefs langskomen, dan zijn we inmiddels allemaal zover bekend met hun modu operandi dat we denken: dat is gelogen. We hebben helemaal niks aan die mensen. Opzouten ermee en verder niks.

 22. Merkwaardig toch.
  Rutte, Merkel, en hun kompanen “REGELEN” minder, minder Syriërs die deze kant op komen en de MSM vindt dat een zeer goede deal.
  Kosten 6 miljard en nog meer islam deze kant.
  Minder Marokkanen uitspreken daarentegen geeft aanleiding voor vervolging.
  Trouwens hier voor me licht het boekje van Fleur Jurgens met als titel: Het Marokkanendrama. In opdracht geschreven voor de politie! en wetenschap.
  In 2007 geschreven..
  Ook weer aan Geert Wilders gemaild.
  Feitelijk konden alle aanslagen en gedoe met de islam gemakkelijk voorkomen kunnen worden door een veel strengere controle op wie hier allemaal binnen komt. 40 jaar lang de islam input geen strobreed in de weg zitten is zelfmoord plegen. Het is dweilen met de kraan open. Met medewerking van de bevolking die nog steeds niet massaal op de juiste personen stemmen om het tij te keren.
  Dat is nog het meest frustrerende. De kop in het zand en de remedie demoniseren en monddood maken.
  Krankzinnig toch?

 23. Mijn vader kon als Indiëganger en inlichtingenman vrij aardig voorspellen wanneer de Molukkers weer iets ‘groots’ van plan waren. Dan ‘broeide’ het in die gemeenschap en dat pikte hij op. Maar die gemeenschap was gesloten. Nederland merkte het pas als het te laat was. De ‘correcte’ Nederlander die vindt dat je niemand mag discrimineren, vindt onderhuids eigenlijk dat dergelijke gemeenschappen hulpbehoevende, DOMMIGE stumpers zijn. Ga er maar vanuit dat gemeenschappen als de islamitische slim zijn en genoeg financiering vinden voor hun SLIMME strategie zonder dat die DOMMIGE hollanders iets in de gaten hebben. De islam heeft 1400 jaar ervaring in de infiltratie van andere culturen. Denk je dat dat niet in hun genen zit zoals bij ons de christelijk-joodse denkwijze? En ze bijten niet in de nuttige-idioten-hand die hen voedt. Daar moesten o.a PVDA en UvA-“wetenschappers” eens over nadenken. Of ze soms niet heel doelbewust aangestuurd worden door hun protegees. Stasi-style.

 24. g.h.m.leferink

  19 maart 2016 op 15:31

  Over LAFHEID: Die is er de hoofdoorzaak van dat:
  # De OORZAAK van het ‘rokjesverbod’ in Drugsdorp Nieuw West niet genoemd wordt in de LAFFE MSM: de islam dus!
  # Bij verichten over weer een moord, roof, enz. alleen bericht wordt over een ‘Amsterdammer’, ‘inwoner van Gouda’, enz. Maar als het een enkele keer een autochtone blanke is wordt dat wèl voluit vermeld!
  # Bij misbruikzaken in de R.K. Kerk het NOSsjenaal wèl vol op het orgel gaat, maar bij b.v. dat wat Marokkaanse loverboys uithalen de taal opeens héél anders is!
  # De pias van de Linkse Kerk, Freek de Jonge, tijdens het bezoek van Johannes Paulus II op allerlei manieren de R.K. Kerk onder de gordel trapte, maar na het bloedbad bij Charly Hebdo opeens zei “Je HOEFT niet te beledigen”.

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 25. Waar je niemand nog over hoort in de media is dat als de Turken visumvrij mogen reizen dat niets ze tegenhoudt om op grote schaal aan gezinsvorming te doen.

  Merkel knielt en buigt voor Erdogan, een islamofascist die al heeft aangegeven dat de Islam Europa zal veroveren door immigratie, dat moskeeen de kazernes zijn van het haatleger van Allah en zegt dat atheisten terroristen zijn. Die debiele haat uitdrukking in zijn gezicht, waarschijnlijk veroorzaakt door inteelt, zult u nog vaak moeten zien. Rutte heeft hem alles gegeven om het gezicht van Merkel, de meest schadelijk Duitse leider ooit, te redden.

  En deze islamofascist heeft de meerderheid van de Turkse kiezers in Nederland achter zich, want die schijten op uw normen en waarden, behalve die voor sociale voorzieningen.

  Merkel heeft Nederland, samen met schoothondje Rutte, te grabbel gegooid.

  Mag ik het zo zeggen. IK HAAT MERKEL.

  • Precies. Vlak voordat mijn vader stierf, had hij een schrikmoment. Ik ben opgegroeid aan de rand van een Molukse wijk waar wij in mijn jonge jaren continu herrie mee hadden. Alleen aan hem hadden ze een verkeerde, marinier, Indiëganger en als inlichtingenman vaak zat de vijand opgespoord en vervolgens met het stootpeloton geruimd in hun schuilgebieden. TNI, Mashumi, Hezbollah, the works. Maar professioneel, geen gerommel met gevangenen, als het iemand was die de dood verdiende (Bersiap) een clean schot door het hoofd. Hij had een hekel aan ‘extremisten’ bij de tegenpartij met hun gemartel en gemoord.
   Dat was voor hem een choquerend moment vlak voor zijn einde bij een gesprek over moslims: dat hij met dat eeuwige geherrie in onze buurt vroeger in mij een extremist had gekweekt die haat zonder wroeging en zijn best moet doen om niet over de schreef te gaan. Soit. Anyway, in de zon onder de palmboom kan ik het redelijk loslaten nu. Het ga jullie goed in NL. Als de rook getrokken is.

 26. g.h.m.leferink

  19 maart 2016 op 15:20

  ‘Er is iets rot in de gemeente Molenbeek.’ Ja, helemaal juist. En Joost, de reden dat ik regelmatig op ‘De Nieuwe Realist’ zit is precies dat je DURFT te zeggen waar het op staat. Dat in tegenstelling tot een puber die ik in 2008 in Taganrog, Zuid Rusland, heb leren kennen. En wat ik over dat knaapje al eerder schreef: Hij was ACHTERBAKS en LAF! Maar ja, “hij had ook al een jaar aan de UvA (Universiteit van Drugsdorp) Politicologie gestudeerd”…. Waarop ik dus zei: “Oohh, erger kàn niet!”
  Door wat de snotaap zei ben ik na meer dan 10 jaar nòg sterker van leer getrokken tegen de Farizeeërs. Een soort waarvan er, helaas, in de politiek veel te veel rondlopen. Want als die mentaliteit, die van Glenn Gluiper, Arthur Achter de Elleboog en Ulbe Uitgestrekensmoel, gemeengoed wordt, dan voorzie ik een ramp, en wel: Het EINDE van de VRIJE en DEMOCRATISCHE BESCHAVING.
  Dáárom ga ik voluit en al meer dan 10 jaar in tegen DIE ROTMENTALITEIT!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 27. Dit soort crisis schudt de elite niet wakker. Van de week zag ik commentaar van de voormalige EU leider, Barosso. Met een bijna satanisch genoegen vertelde hij dat de oplossing van de migratie crisis ligt in meer, meer, meer Europa, en minder minder minder democratie. Begripvol aangestaard door Twan Huys. De elite en de MSM kijken neer op dat klootjesvolk. Hun logica is: Meer EU minder klootjesvolk minder Wilders. De elite leeft in een superieure utopie. Ze geloven echt dat als je moslims een paar knuffels geeft hun hartje smelt.

  Een Verhofstadt kwam van de week ook met zijn recept. Als types als Verhofstadt die migratie crisus zien dan denken ze niet: Gaat dit wel goed, neen, ze lachen hun spleetje blood en denken, he, weer een mogelijkheid om soevereiniteit te vernietigen en het klootjesvolk de hoek in te trappen.
  In een vorige posting heb ik een linkje gedropt naar een statisticus. In 2020 is meerderheid jongeren Duitsland moslim. Het is afgelopen. NOS/elite bedankt!

 28. Wat wij aan Fortuyn nog konden hebben beseft halve Nederland nu nog niet eens. Een ziener revivalist die dingen op lange termijn zag gebeuren en ook voorspelde. In tegenstelling tot onze politici die hooguit alleen korte termijn oplossingen kunnen bedenken. Zo iemand die hoogstens een keer per eeuw opstaat moest nodig gedemoniseerd worden en daardoor doelwit gemaakt voor een gekke activist. Die schoot maar de bloed van Fortuyn kleeft aan de handen van de linkse kerk. Zo gaan nu onze politici een probleem op kort termijn oplossen zoals zij hopen en intussen hebben zij Europa op lange termijn min of meer weggegeven. Ja die Vijfde colonne is er en wordt steeds groter. Als iemand het akkoord met de Turken goed idee vindt moet eens nog goed nadenken.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑