Anonieme politiebron: Allochtoons personeel Zaventem danste op tafel bij 9-11

Door Joost Niemöller

Er is een akkoord tussen de politievakbonden en de autoriteiten over de veiligheid op Zaventem. Zo stond in de Vlaamse pers. Maar hoe veilig wordt Zaventem? Dan zullen er toch echt structurele veranderingen doorgevoerd moeten worden in het personeelsbeleid.

Via een mij bekend persoon kreeg ik een getuigenis van een anonieme politiebron. Daaruit blijkt dat er al veel langer sprake is van personeel met openlijke sympathieën voor jihadistische aanslagen. Er werd bijvoorbeeld al op tafel gedanst tijdens 9-11. Deze mensen waren niet op strafblad gescreend en kwamen dankzij positieve discriminatie binnen. Zolang er aan dit beleid niets verandert is het onverantwoord om de vluchthaven weer te openen.

Hieronder de getuigenis.

 

Eén van mijn beste vrienden heeft jarenlang gewerkt bij het bagagepersoneel in Zaventem. Hij heeft gezien hoe de luchthaven – in het kader van de heilige diversiteit – werd volgestouwd met allochtonen. ‘Positieve discriminatie’ noemen ze dat.

Terwijl je in België voor zowat elke job (van poetsvrouw tot directeur) ‘een bewijs van goed gedrag en zeden’  (m.a.w. een blanco strafblad) moet kunnen voorleggen, werd daar in Zaventem niet moeilijk over gedaan. In naam van ‘de multiculturele verrijking’ werd graag een oogje toegeknepen. En als het moest, twee…

Mijn bron/vriend zag met eigen ogen hoe allochtone collega’s er met de kostbare inhoud van koffers van passagiers vandoor gingen…

In dat licht is de beruchte diamantroof op Zaventem interessant en het vermelden waard. Op 18 februari 2013 knipten goed geïnformeerde gangsters een gat in het hek en reden met twee zware wagens, uitgerust met blauwe zwaailichten en politiemarkeringen, tot aan de startbaan. Tot vlak bij een toestel van Swiss-Air/Brussels Airlines dat net geladen werd.

De gangsters – bewapend met machinegeweren – maakten een lading ruwe diamanten buit en verdwenen even snel als ze gekomen waren. Politiebronnen schatten de waarde van de buit op 50 miljoen dollar, maar mogelijk/wellicht lag de reële waarde nog veel hoger. Iets wat de diamantsector liever geheim hield. Volgens de Marokkaanse inlichtingendienst ging het om maar liefst 300 miljoen euro. De Marokkaanse inlichtingendienst, jawel, want nee de daders waren geen Zwitsers. Speurders gingen er meteen vanuit dat de gangsters hulp en informatie van binnenuit hadden gekregen en enkele daders konden later ook opgepakt worden.

In het verleden is al vaker gebleken dat criminaliteit en moslimfundamentalisme/jihadisme soms hand in hand gaan. Dat de overstap snel is gemaakt, of dat jihadisten hun heilige oorlog spekken met misdaadgeld.

Mijn politiebron vertelde hoe hij in Zaventem met eigen ogen de vreugdetaferelen heeft gezien op 9/11. Hoe allochtone collega’s op tafel stonden te dansen toen de WTC-torens brandend zijn ingestort. En hoe dat allemaal met de mantel der liefde werd toegedekt. Nee, de aanslagen in Brussel zijn geen verrassing en kwamen voor mijn vriend ook niet uit de lucht vallen. Het lijdt weinig twijfel dat de massamoordenaars hulp en informatie, steun (actief of stilzwijgend) hebben gekregen van binnenuit.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

12 Reacties

 1. Totale remigratie, vernietig de Heersende Kaste.

 2. g.h.m.leferink

  2 april 2016 op 14:22

  POSITIEVE discriminatie? Die bestaat niet! Het is gewoon weer een soort van DISKRIMINATIE. En tot nu toe dacht ik dat de Belgen daar niet aan deden, dat ze niet besmet waren met het virus Laatstemodetjes omarmeritis. Dat het bij hun niet overgewaaid was uit Trendyisme Town aan de Amstel. Helaas heb ik me vergist…
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. Extremisten onder personeel luchthaven. Ook MIVB in zelfde bedje ziek! In een open brief die de luchtvaartpolitie stuurde, klagen de agenten de manke veiligheid in de luchthaven aan. Zo hekelen ze de gebrekkige screening van het personeel, aangezien er onder het luchthavenpersoneel nog heel wat islamextremisten met IS-sympathieën zijn; wat uiteraard nefast is voor de veiligheid. Helaas lijkt de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB in hetzelfde bedje ziek, zo blijkt uit anonieme getuigenissen van MIVB-personeel aan Vlaams Belang. Geen alcohol meer tijdens recepties, halal in de kantines, intimidatie van niet-moslims,… De klachten over sluipende islamisering bij het personeel van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB zijn niet min, en de situatie is allesbehalve nieuw. Zes jaar geleden reeds ondervroeg Brussels Vlaams Belang-fractievoorzitter Dominiek Lootens over de grote aantalllen allochtoon personeel met crimineel verleden bij de MIVD

 4. Even off topic, maar Obama gaat het Ja kamp steunen, nu hun plan om Poetin te pesten gevaar loopt, zie reactie doorspekt met allerlei leugens en verdraaiingen. En natuurlijk heeft Obama al geregeld dat Turkije lid wordt van de EU, een lang gekoesterde wens. En zoals bekend springen de EU leiders meteen in de houding:

  VS steunt ja-kamp referendum
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25522702/__VS_steunt_ja-kamp_referendum__.html
  `
  Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken doet de Nederlandse bevolking er verstandiger aan het associatieverdrag met de Europese Unie te steunen, omdat ons land daar veel profijt van kan hebben.`

  Ja, veel profijt hebben we ook van de deelname van Griekenland.

  ` het logische gevolg van en kan het voor meer stabiliteit en democratie in de regio zorgen.`

  Neen, het zorgt juist voor meer spanningen, precies wat Amerika wil, machtspolitiek bedrijven!

  • Ik ben bang dat je daar gelijk in hebt met Turkije bij de EU De grootse stommiteit ooit Turkije zal alles plat stemmen en met agressiviteit hun plannen blijven opdringen Het grote Ottomaanse rijk herstellen is voor hen prioriteit nr één
   Daarom:
   Genschers Vermächtnis: „Ohne Russland gibt es keine Stabilität in Europa“
   Hans-Dietrich Genscher kritisierte zu Lebzeiten, dass die Nato ihr Versprechen, keine Ost-Erweiterung gegen Russland betreiben zu wollen, nicht gehalten habe. Er war ein Gegner der Russland-Sanktionen. Sein Plädoyer: „Es gibt in Europa keine Stabilität ohne Russland, und erst recht nicht gegen Russland.“

 5. Zoals Cliff al aangaf m.b.t. Frans Timmermans. Dan maar oorlog. Je hebt in elk geval nog een kans. Via de NWO zijn we kansloos en uitgerangeerd, ten dode opgeschreven. Immers, door de verplichte en later versnelde vermenging zullen heel veel vooral mannelijke witmensen moeten sneuvelen- koppie kleiner gemaakt worden zodat de weerstand definitief wordt gebroken. Zoals al eerder vermeld op het internet, quote: zou het geen slechte zaak zijn wanneer tenminste enige politici vervroegd het loodje zouden leggen. Wie het doet maakt niet uit, maar het is voor een goed doel nl. behoud van diversiteit net als waar we stellen naar te streven m.b.t. de dierenwereld. De overblijvenden kunnen hun zonden overdenken en het beleid bijstellen einde quote. Ik heb het kort gehouden, meer woorden moet je er niet aan vuil maken.

 6. Wegwezen.? Hierom? Nooit!

  • Wat is het alternatief? Achter je computer blijven zitten? En protesteren met wel 200 (!) man gedurende een regenachtig Pegida weekeinde? Ik heb die stap van wegwezen al jaren geleden gezet omdat ik zag dat het niet goed ging in Nederland. Ik participeer in deze website omdat ik veel respect heb voor Joost Niemoller. Hij heeft een scherp intellect en veel moed. Ik probeer mijn bijdrage te leveren met advies door mijn visie duidelijk te maken. Indien je verkiest het gevecht in NL door te zetten (welk gevecht overigens?) dan wens ik je het beste. Ik doe het anders. Maar laat het duidelijk zijn dat de rede en discussie tov moslims in Nederland reeds voorbij zijn. Er valt niets te verwachten van de overheid. Er valt niets te verwachten van de Gutmensch. Wat ga je daar aan doen? Roepen: wegwezen nooit! Ok, en dan?

   • Begin een reisburo of een travel blog. ‘Wegwezen met Cale’. Waarom zou ik mij verantwoorden omdat ik blijf waar mijn voorouders al honderden generaties woonden.

 7. Wederom een bewijs dat moslim immigratie en die multiculti-onzin opzet is. Een politieagent die dit niet kan/mag rapporteren, behalve anoniem? Huh? Opzet, we stappen in een val, hoeveel bewijs/terreuraanslagen/ontkenning moet er nog komen? Wakker worden mensen en wegwezen! Dit is geen vlucht maar een wijs besluit, want tegen een corrupte overheid kun je niet vechten, dus het is nu aan jezelf om de toekomst van je kinderen te beschermen. Inpakken en wegwezen! Enfin, wat je ook doet of kunt doen, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 8. Multiculturele verrijking ? wie dat bedacht heeft mag ook met pek en veren het land uit…en ik druk mij nu natuurlijk nog fatsoenlijk uit…zoals altijd …

 9. Persoonlijk had ik ze van de tafel afgeslagen….oeps sorry ik bedoel natuurlijk aangifte gedaan….