De heilige moslima Sylvana Simons

Door Joost Niemöller

In de media, waar ze een zeer geliefde gast is, presenteert Sylvana Simons, sowieso al bekend van de tv, zich nadrukkelijk als negerin. Tegelijk is ze kwaad dat ze zo gezien wordt. Dat is een win-win situatie, want deze complexe en intrigerende strategie maakt steeds weer opnieuw nieuws. Iedere keer dat Sylvana Simons op de tv verschijnt als slachtoffer, kijkt ze er een stukje kwaaier bij. Media zijn dol op emoties en Sylvana Simons levert de emoties per strekkende meter, omdat ze nu een doel voor ogen heeft: Een baantje in de Tweede Kamer. Geld dus.

Uiteraard profileerde ze zich op het Zwarte Piet dossier. Want dit blijkt een aanhoudend succesmodel. Een klein groepje extremisten heeft dit dossier opgezet, met name de VARA en de NCRV maakten zich dit dossier eigen en wijdden er programma na programma aan, met de boodschap: Zwarte Piet is kwetsend voor zwarten.

Tot het op was.

Er moest dus iets nieuws verzonnen worden.

Sylvana Simons!

Moslimgroeperingen zagen bovendien een kans om de Westerse samenleving nog eens verder te ondermijnen: Een samenleving waarin plaats is voor rollenspelen, humor, theater, kunst; iets wat in de islamsamenleving allemaal verboden is. Dus ook de moslims waren ineens tegen Zwarte Piet, en verschenen met die boodschap in de dagelijkse kletsprogramma’s.

Op het moment dat Sylvana Simons als een rijpe vrucht in het moslim-netje viel, was het plaatje compleet. Voor moslims is Sylvana Simons natuurlijk gewoon een zwarte slavin. Maar door zich zo woedend als de zwarte slavin van de blanken te profileren, gesteund door machtige mediablanken, konden diezelfde moslims haar naar voren schuiven als een pion tegen het gehate Westen, waarop zo heerlijk geteerd kon worden.

Zoveel hypocrisie is natuurlijk onverdraaglijk voor de gemiddelde Nederlandse tv kijker die over geen stem beschikt. Woede is wat hem rest. Deze woede uit zich op Facebook en daarmee hebben de media weer een nieuw ‘fenomeen.’ Groeiend racisme onder de Nederlanders!

Nu worden dus de Facebookpagina’s aangepakt, want zij vormen het ‘bewijs’ van het racisme onder de Nederlanders. Het OM gaat zich ervoor inzetten om de ‘racisten’ te achterhalen.

En het zou steeds erger worden. Zo valt te horen in de media. Zonder dat daar enig bewijs voor aangedragen wordt. En al helemaal: zonder dat er enige analyse wordt gemaakt over oorzaak en gevolg.

Het gaat in de media helemaal niet over het maken van analyses. Het gaat om het aanjagen van emoties.

In de mediaprogramma’s bespreken vervolgens de blanke ondergravers van de Westerse cultuur, die daar miljonair mee zijn geworden, het zelf opgeroepen ‘probleem’ van het racisme onder de blanke Nederlanders met telkens weer willekeurig bijeen geraapte allochtonen die in schrille tonen de ergheid van het fenomeen versterken. Gewone blanken zijn van het ‘debat’ in de media uitgesloten.

We hebben het hier dus over een door de media zelf gemaakt ‘probleem’ dat kijkcijfers genereert en daarmee nog veel meer geld voor een zelfbenoemde ‘elite’ zonder verantwoordelijkheidsgevoel.

Zij het geld en de roem, wij de schuld en de machteloze woede.

En op de achtergrond gaat de illegale immigratie maar door en door en zakt het oude Europa weg in de multiculturele prut.

Sylvana Simons, DENK, het ‘racisme’ op Facebook, de gekwetste zwarten door Zwarte Piet, het zijn allemaal uitvindingen van de media industrie, bedoeld als afleiding. De toekomst van onze beschaving bevindt zich in de wrakke schepen die koers zetten naar onze wereld om die massaal ten onder te laten gaan, terwijl wij, in Europa, in Nederland, zich onledig houden met schijndiscussies over Zwarte Piet en Facebook.

Sylvana Simons is er ondertussen van overtuigd geraakt dat God in haar woont.

God in Sylvana.

De duivel in de Nederlanders.

Het wachten is nu nog slechts op de bekering tot de islam van Sylvana Simons, in lijn met haar grote held Malcolm X.

Dat zal heel goed zijn voor de kijkcijfers, de groeiende woede op Facebook en voor nog meer kijkcijfers daar weer over.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

57 Reacties

 1. Ik heb een zeer gezonde afkeer van deze nitwit. Net zoals ik een gezonde afkeer heb van linkse vrouwen nitwits. Ik discrimineer dus niet op huidskleur, hoewel dit domme gansje denkt van wel.
  Ik vind blanke linkse vrouwen net zo erg als gekleurde linkse vrouwen!
  En ik walg van moslimvrouwen op dezelfde manier als ik walg van marxistische vrouwen.
  Mijn discriminatie ligt dus op het terrein van de beginselen en NIET op het terrein van kleur en/of sexe!
  Waarvan acte, linkse stupide lieden!

 2. g.h.m.leferink

  27 mei 2016 op 16:10

  Zeg eens, Joost, kwekken ze nou ècht niet over wat anders aan de bars van ‘Zwart’ en ‘de Pels’, daar in Drugsdorp aan de Amstel?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. Ach, racisme is slechts een hot item in vredestijd.
  Als de pleuris uitbreekt, dan zal niemand meer erom malen.
  Denken jullie werkelijk dat toen het Westen in 1940 de handschoen oppakte tegen het Arische ras en de jappen nog iemand in de media maalde om racisme?
  Kraut, Spleetogen, Jappen, de kranten stonden er vol van in het vrije Westen (USA-CAN-UK-Aus etc)

  In slechte tijden laat de mensheid, de goeien incluis, zichzelf pas echt van hun slechte kant zien.
  In vredestijd heerst politieke correctheid in al haar schijnheiligheid, worden de oerinstincten slechts onderdrukt.
  De MSM doen in deze tijden niets anders dan manipuleren en provoceren voor eigen gewin. Tot onze samenleving verzadigd raakt en ontploft.
  De ene dag denk ik, moge dat ons bespaard blijven. De andere dag, teleurstelling dat het nog niet zover is.

 4. Zo zie je maar dat er sinds de tweede wereldoorlog niets is veranderd. De overheid is nog steeds fout. Wordt de blanke Nederlandse bevolking beledigd en vernederd door een stel racistische buitenlandse profiteurs met behulp van de door ons zelf betaalde omroepen en dan roept de overheid: “zie je wel, de blanke Nederlanders zijn allemaal racisten, we gaan ze in de gaten houden”. De overheid staat nog steeds aan de kant van de bezetters, net als in de tweede wereldoorlog.
  Het is uitlokking door de overheid. Wilders wordt er van beschuldigd bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten en haat te zaaien maar de overheid is de echte haatzaaier.

  • Absoluut met je eens. De elitaire overheid is de aanstichter.
   Zolang drie kwart van de Westerling denkt dat onze overheden bestaan uit de door ons gekozen leiders, in een democratische samenleving, zal er ook niet veel veranderen.

   Voor dat betreft zijn de Amerikaanse voorverkiezingen die momenteel gaande zijn, wel heel erg interessant. Het laat ons zien hoe krampachtig zowel de Democraten (kots het woord alleen al) als de Republikeinen, er alles aan doen om de uitslag van de voorverkiezingen zoveel mogelijk te manipuleren door met voorkeurstemmen de wil van de kiezer te negeren, nu dat blijkt dat die niet past in de plannen van de elite. Die regels bestonden al een tijdje maar het valt nu pas echt op.
   Maar zo ook de Referenda in ons land laten dat nu zien.

   De elite is bezig zichzelf te ontmaskeren, vooral door toedoen van de alternatieve media.
   De vraag is niet of het een politieke Tsunami zal uitlokken maar wanneer die zal plaatsvinden

 5. JN: “vervolgens de blanke ondergravers van de Westerse cultuur ….het zelf opgeroepen probleem”.

  Het onderliggende probleem is de schuld bij anderen neerleggen, in het bijzonder een “groep”, de “zwarte piet toespelen”. Dat kan een groep “racisten” zijn, “onderbuikers” of een groep liberalen “knuffelaars”, “multiculti” of anders wel “moslims”.

  Het lijkt alsof de hele maatschappij verdrinkt in het declareren van vijandelijke groepen en allianties. Zo gaat dat als de sociale dwarsverbanden die een maatschappij sterk moeten maken blijven verzwakken, door twijfel, door gebrek aan identiteit en overtuiging, door dom consumeren, door vervlakking, door niet kunnen praten maar moeten schreeuwen enz enz.

  Vooral onze eigen zwakte signaleren en een schuldige voor vinden. Dat is zo 21e eeuws Nederland. Niet kunnen verkroppen dat dingen niet meer zo zijn “over the hill”.

  • Het is heel simpel: je organiseert een feestje en de hele buurt komt. Er zijn er een stel die zich misdragen en die schop je eruit. Nederland is zo’n feestje in het groot: er moeten er onderhand een heleboel uit. Degene die je daarbij hinderen, schop je er ook uit. Het zijn volwassen mensen die hierheen gekomen zijn. Als zij en hun kinderen zich misdragen, gaan ze eruit. Vind ik heel normaal en logisch. Dat is zo klip en klaar daar hoef je niet eens je stem voor te verheffen. Mag niet volgens de wet? Dan die wet veranderen. Mag niet van de EU? Dan een Nexit. Helpt niks, dan het geweld met geweld beantwoorden. Oog om oog, tand om tand. Niemand meer veilig. Last man standing.

 6. “door gebrek aan identiteit en overtuiging”
  .
  Ik weet donders goed wie ik ben, wat ik ben, waar ik vandaan kom, waar ik naartoe wil, en het belangrijkste: aan welke kant ik sta!!
  .
  Probeer jij eens antwoord te geven op de super simpele vraag aan welke kant je staat?!
  .
  Nee, dat ga je niet doen want dat kan of durf je (hier) niet uit te spreken.
  .
  Ergo, mensen als jij zijn volgens jouw eigen redenatie het probleem. Zowaar sla je voor de verandering de spijker eens een keer keihard op z’n kop. Chapeau, je maakt progressie!

 7. En hoe staat het nou in Nederland met Racisme, het moet wel heel erg aanwezig zijn.
  Zwarte en gekleurde buschauffeurs die door blonde neo nazi’s of nog erger PVV aanhangers overvallen worden en in elkaar geslagen.
  Feit??
  Nou nee, net andersom Blanke bus chauffeurs worden continu belaagd en overvallen door de gekleurde medemens (wellicht te veel Marokkanen?)
  De gekleurde diamanthandelaar/horlogeshop wordt continu overvallen door neonazi’s/PVV die het niet kunnen verkroppen en twee vliegen in 1 keer slaan. Kleurling pakken en geld op de koop toe?
  Feit??
  Nou nee, net andersom zoals het nieuws continu laat zien en programma’s die de daders zoeken.
  De oude zwarte die al onder het slavenbestaan zo geleden heeft wordt de pinpas gestolen door meerdere neonazi’s/PVV.
  Feit??
  Nou nee, Het zijn de(onze) blanke ouderen, bejaarden die op mensonterende manier continu overvallen worden door onze gekleurde medemens.
  Zwarte buurten worden door PVV/NeoN> aanhangers overgenomen…

  • En zo kan je eindeloos doorgaan.
   Ik durf de stelling aan dat racisme hier niet voorkomt omdat je er nooit over hoort.
   Niet van blank naar zwart tenminste.
   Van zwart en gekleurd naar blank komt het ieder kwartier voor in Nederland.
   Of naar joden, Homo’s
   Verder wordt er wel wat geschreeuwd en geroepen, maar hoeveel zwarten/ gekleurden worden hier hun huis uit gejaagd of door groepen belaagd door de zogenaamde rechtse medemens??
   Een beetje vuurwerk naar een asielzoekers centrum gooien is het ergste. Het is een wonder dat er geen knokploegen zijn die de overvallen, het in brand steken van hun auto en alle ander straatterreur van onze gekleurde medemens zat zijn en er een paar aanpakt.
   Het gebeurd amper omdat dit land en de bewoners buitengewoon vredelievende mensen zijn waar racisme niet in opkwam totdat ze van een niet bestaand racisme beschuldigd werden. Zelfs een sprookjesfeest voor kinderen die nationaal gevierd wordt is een doelwit om kapot te maken. Walgelijke zeurpieten.

 8. Het AD bericht net. Abou gaat voor lijsttrekkerschap in fopwedstrijd met Asscher. Asscher weet nog niet of hij zich zal aanmelden. De dagen van Samsom zijn geteld (voorwaarde Abou). Dit wordt het alternatief voor Denk. Men vecht elkaar straks de Kamer uit met het kromzwaard. Eindelijk wat reuring in die tent.

 9. g.h.m.leferink

  26 mei 2016 op 22:02

  …en de PvdArglist. Terwijl anders een minuut reklame bij de STER duizenden euro’s kost.
  Onno: Maar er vielen me wat dingen op.
  Remco: Fetellop.
  Onno: Over de stakingen in Frankrijk waren ze meer dan 3 minuten bezig, over die in België 10 sekonden. Hoe kan dat?
  Remco: Dat weet je best: ze kicken bij het sjenaal op ordinaire RELLEN. Daar worden ze geil van. En wat had je nog meer?
  Onno: Bij dat getrein hadden ze het over de aansluiting op het Duitse spoorwegnet. Daarvan viel mijn mond open! Dat die nòg niet klaar is?
  Remco: Die had al in 2003 klaar moeten zijn, ligt er nòg niet, en die Betuwelijn heeft 2½ miljard meer gekost dan begroot. Tel uit je winst, eh, verlies. En dat liep toen totaal uit de hand, onder Tineke Netelenbos.
  Onno: Oh die? Van welke partij is die?
  Remco. Dat is, het spreekt vanzelf, de PvdAchterbaksheid. Tot hoors.
  Onno: Ook zo, op zijn Zweeds: okso.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 10. Dat mens is volledig geschift.

 11. g.h.m.leferink

  26 mei 2016 op 21:45

  Ter afwisseling: Onnmo en Remco bellen elkaar over het NOSsjenaal.

  Onno Onschuld: ’n avond Remco, vond jij van het NOSsjenaal om 8 uur wat ik ervan vond?
  Remco Rechtdoorzee: Als je bedoelt: Fantasieloos, Sluikreklame makend, onderwerpen uitrekkend, stiekem stokend tegen de koning, en dat soort dingen, dan weet ik zowat zeker dat we op één lijn zitten.
  Onno: Ja, dat zitten we. Maar verklaar je toch maar nader.
  Remco: Enorme stennis over vliegtuiglawaai, dus JSF-gezeur; teveel treinen-met- gevaarlijke-stoffen gezeur, met zelfs een door de sjenaalredaktie zèlf uitgevonden “EXPERT”; bellen-op-de-fiets gezeur, en ook nog over de koning, dat die vlieglessen neemt. met ‘heel toevallig’ het noemen van de prijs van de Boeing en die van de goedkopere konkurrent…..
  Onno: Als dat noemen van die prijzen toeval is heet ik Aboutaleb en vreet ik een bezemsteel op!
  Remco: Nou je het zegt, wat ik nog niet noemde is de gratis reklame van het Oh-zo-objektieve sjenaal voor Aboutaleb en de…

 12. Straks ook geen stageplaatsen meer voor negers. Is dat wat ze wil? Mijn probleem is dat niet. White privilege, remember?

 13. Ik stop met het terrarium. Die rimboekikkers vreten me arm.

 14. g.h.m.leferink

  26 mei 2016 op 21:27

  De komkommertijd is dit jaar wel erg vroeg begonnen, als in zowat alle media dat grietje naar voren geschoven wordt.. Tekenend voor de fantasieloosheid van menig hoofdredakteur.
  Of nee, het is natuurlijk hèt kwekkwek-onderwerp aan de bars van ‘Zwart’ en ‘de Pels’ in Modetjes Madurodam aan de Amstel!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 15. Als Sylvana straks echt in de Tweede Kamer komt, maakt ze in ieder geval een ding duidelijk: als je niets kunt, kun je in Nederland nog altijd politica worden!

 16. Eigenlijk ben ik wel heel blij met Denk. Twee klikturken, een Marokkaan met een kort lontje en nu ook de relnegerin Sylvana zorgen er eindelijk voor dat het ‘racisme’ onder autochtonen de kop op steekt. Godzijdank! De geest is uit de fles en blijft er uit!

  • Outin Theopen

   26 mei 2016 op 19:10

   Inderdaad! The cat is out of the bag, and it won’t get back in! Ik hoop al langere tijd op de komst van een allochtone Wilders om de zaken eens goed op scherp te zetten. Ik pleit voor een absolute polarisatie. Twee kampen, recht tegenover elkaar. Let the match begin!

   • Ondertussen op joop.nl:

    http://www.joop.nl/opinies/grootste-probleem-nederland-racisme-is-ontkenning

    Ik ontken gvd helemaal niks meer! Ik ben trots op mijn geuzennaam!

    • Er stonden gisteren 7 nieuwe artikelen over racisme op Joop. Je kunt wel spreken van een fixatie.

 17. Outin,
  Let the match begin. Wie zal aan welke kant vechten? Hoe zit het met ONS leger? Worden de vluchtelingen die nog in de opvang zitten bewapend door onze bestuurders? Zou zomaar kunnen. Wat kunnen wij nog? Tijd voor patriottische vrijkorpsen? Als daar nu geen begin mee wordt gemaakt, worden we in de pan gehakt.

 18. Sint Nicolaas

  26 mei 2016 op 18:58

  Indien dat Simons mens denkt dat ze indruk maakt op Sint dan heeft ze het goed mis. Dit mokkeltje is slechts een scheet in de wind, geboren in Paramaribo ( dus bij voorbaat al kandidaat voor de welbekende slachtofferrol ) in NL opgegroeid en deed de ballet en kappersschool. Vervolgens op TV verzeild geraakt waar ze zo prima het multi-culti plaatje van de MSM invulde. Buiten het feit dat ze baggerprogramma’s maakte doet ze nu dus een gooi naar de politiek waar ze zich tot het uiterste zal inspannen om de NL normen, waarden, tradities en gewoonten nog meer ter discussie te stellen en zo mogelijk ook nog af te laten schaffen. Dat ze als lichtekooi door de muzelman hiervoor gebruikt wordt wordt heeft ze waarschijnlijk zelf niet door maar dat even terzijde. Sint kan echter wel stellen dat hij een echte racist is. Hij houdt ( hield ) van NL zoals het ooit was, Zwarte Piet, Negerzoenen, zwarte koffie, kerstboom op school, korte rokjes in de zomer, de vlag uit met koningsdag.

  • Sint Nicolaas

   26 mei 2016 op 19:09

   Dat krijg je tegenwoordig, als je vaderlandslievend bent en je eigen normen, tradities, waarden en gebruiken wilt behouden, dan ben je racist. dan blokkeren ze je op FB, halen ze commentaren weg op internet en krijg je een IP-ban aan je broek. Big brother is watching you of moet dat zijn big muzelman en de zwartjes are watching you ? Mag Sint dat allemaal wel schrijven ? komt nu de politie aan de deur, of meneer Asscher ? klote dat van de Bellen in Oostenrijk heeft gewonnen ! Ocharme, een geitenwollensokken president in Oostenrijk. en dan nog het lef hebben om te zeggen dat, indien de FPÓ de grootste wordt hij geen opdracht aan hen zal verstrekken om een regering te vormen. Daarmee dus de hele toekomstige verkiezingsuitslag al bij voorbaat negeert. We worden geregeerd, NEE ! Gedicteerd door een gevaarlijk stelletje slinkse gutmenschen die onze hele samenleving te grabbel gooien, schijten op eigen landen volk ten favoore van de muzelmens en streepjespersoon.

   • Sint Nicolaas

    26 mei 2016 op 19:16

    zoals Outin Theopen al schreef, laat het escaleren want hoe meer van deze landverraderij en schoffering van het volk, des te hoopvoller wordt de verkiezingsuitslag in maart volgend jaar in NL. Overal in €uropa komen de patriotten ( of racisten, zoals u wilt ) steeds sterker te staan. Front Nationale, Lega nord, PVV, AfD. Laat de regenten maar hun eigen graf graven, ze komen zich vanzelf wel tegen. Leve Zwarte Piet, de Jodenkoek en de Negerzoen.

    • Lega Nord lijkt me essentieel. NU worden er dagelijks 3000 dobbernegers OPGEHAALD door de Italiaanse “kustwacht”, zeg maar verraders.

 19. @Sint,
  helemaal mee eens….

 20. Outin Theopen

  26 mei 2016 op 17:38

  Misschien is het voor ons autochtonen juist gunstig dat deze kwestie nu zo op de spits wordt gedreven. Het toxische multiculturele experiment is gedoemd om te falen, maar hoe langer het duurt voordat het giftige mengsel ontploft, hoe meer schade wij eronder lijden. Dus, hoe eerder de boel het kookpunt bereikt, hoe beter. Nu vormen wij autochtonen in Nederland nog een meerderheid. Dat betekent dat de zaak nog niet verloren is. (Zodra wij in de minderheid zijn rest enkel nog een scenario à la Rhodesië.) De massa komt pas in beweging wanneer de woede en de frustratie ondragelijk zijn geworden. Men moet zich lijfelijk bedreigd voelen. Dan komt de onvermijdelijk en langverwachte ontlading. (Oh, happy day!) Daarom is het goed dat autochtonen nu continu worden geaffronteerd en geprovoceerd. Laat de maatschappelijke spanningen toenemen! Wij moeten de brand niet blussen, maar opstoken. Hoe kunnen wij ertoe bijdragen dat deze situatie totaal escaleert?

  • Kom om te beginnen eens naar de Pegida-demo’s. Daar komen een armzalige 50 personen. Als dat er 50.000 zouden zijn, dan zou er hoop zijn op escalatie.

 21. Dat bijna al haar exen zo wit zijn als Sinterklaas…daar hoor je Denk niet over….nee nadenken is ook een vak….
  Denk bedankt was leuk en nu opgerut ….houdoe en bedankt …

 22. Afrika. Het continent van wijsheid. Neem uitdrukking, uit de boom. Een blanke uitvinding. Die ooit, niemand weet wanneer, ook uit bomen kwamen. En, net als vandaag, er een teringzooi van maakten. Het enigste verschil is tijd, in jaren. Neem de waag als voorbeeld. Nakomelingen van die tijd zijn vandaag leidinggevend door de macht van het democratisch aantal. Hun herverdeling van uw bezit is boom bewoners filosofie. Zij noemen Afrika corrupt. Terwijl uw gasbel in Groningen verdeelt werd door,… juist, de boom wijsheid. Modern, de Kamp manier, ik een beetje meer, enz. Menselijk gedrag.

  • Ja @Bas, zo is Zuid-Afrika na het afschaffen van de apartheid en de machtswisseling een waar paradijs op aarde geworden die het Hof van Eden doet verbleken dankzij die wijsheden. Dat het de meeste verkrachtingen ter wereld heeft en de blanken wegens zwaar racisme en masse het land moeten ontvluchten als ze daar de middelen voor hebben daar hebben we het maar niet over, dat zijn immers nietszeggende details waar enkel een negatieve fascistisch aangelegde kniesoor op let. Laten wij nou eens een voorbeeld nemen aan die Afrikaanse wijsheden en in hun voetsporen treden want de Afrikaanse wijsheden staan namelijk garant voor het paradijs op aarde, de voorbeelden daarvan zijn begrijpelijk niet eens op twee handen te tellen, zo’n enorm succes, zulke geweldige welvarende en hartverwarmende samenlevingen. Dat moeten wij hier ook willen, gelukkig zijn ze al een tijdje druk bezig Afrika naar hier te halen.
   .
   Of bedoelde je wat anders?? 🙂

   • Hier een Afrikaan, een Zuid Afrikaan. Met intelligente humor en realistische zelfspot. Geweldige man. Heeft zich opgewerkt uit een krottenwijk bij Johannesburg. Heeft geen wroeging, integendeel, hij is een harde werker, geen tijd voor Zwarte Piet onzin. Hij komt binnenkort naar NL, 4 juni geloof ik, en heeft vele youtube videos. Prachtig. Misschien moesten onze zwarte vrienden en vriendinnen in NL hier eens naar kijken, ipv van zich bezighouden met misselijk makende onzin? Verwende krengen. Onze NL maatschappij had veel harder moeten zijn.
    https://www.youtube.com/watch?v=v76B8GUYflk

 23. Excellente tekst Joost. Dank! Op ThePostonline ook interessante teksten gelezen over de woede van Sylvana Simons over zwarte mannen. Uit het archief van 2001. Het kan verkeren.

 24. 2
  We die hetze van al die jaren (eeuwen) los laten. En ons consentreren op ieder recht om te leven op onze mooie aardbol. Als Sylvana in de politiek wil om verdeeltheid te zijen (i.p.v ieder godelijke recht) verkoopt zij haar god aan de verdeelheid, intriches,uitbuiting,cantage,koopbaar,veroordeel van haar eigen mening. Zij is niemand meer en anders dan wie dan ook die nu (en sommige al jaren waar mensen al jaren op stemmen om hun eigen ik vertegenwoordigt wil zien in hun eigen gedachtegang recht) in de politiek zit. En zij mag daar zitten, als zij dat wil.Laat haar. Maar geef deze politieke mensen geen stem recht meer.Om onze eigen hart te behouden, liefde voor ons zelf en medemens om op deze aarbol te leven.
  Groet line

  • Outin Theopen

   26 mei 2016 op 18:31

   Individuen zijn niet gelijk. Groepen zijn niet gelijk. Belangenconflicten tussen verschillende etnisch-religieuze groepen zijn een universele en alledaagse realiteit; of het nu gaat om politiek-sociale invloed of economische aangelegenheden, conflict is onvermijdelijk. Dat is altijd al zo geweest, en dat zal altijd zo blijven. Waar een onomwonden uitgesproken wederzijdse afkerigheid duidelijkheid zou scheppen en het ontstaan van onenigheid enorm zou verminderen, leidt de misplaatste behoefte om alles en iedereen te egaliseren en te “verbroederen” juist tot frictie en conflict. Het is een kwestie van duidelijke grenzen stellen: tot hier en niet verder, of anders. Neem een voorbeeld aan Abraham en Lot. Zij erkennen de onverenigbaarheid van elkaars belangen en scheiden vervolgens hun wegen. In plaats van tegen beter weten in en in strijd met elk historisch precedent te trachten om een wankel “samenleven” te bewerkstelligen, komen zij tot een realistische oplossing: apartheid.

 25. dat de overheid zich hierin belachelijk gedraagt wordt nogmaals bevestigd

  http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4308265/2016/05/26/Bezorgd-OM-neemt-contact-op-met-Sylvana-Simons.dhtml

  het feit dat een 50 tal Marokkanen in Ede heel veel rotzooi maakt interesseert de overheid niet.
  niemand wordt bestraft.

 26. heerlijk dat gedoe allemaal.
  ik denk dat veel mensen langzaam tot het besef komen dat er eigenlijk helemaal niks aan de hand is.
  ja,aandacht proberen te trekken en zielig doen.
  dat is alles wat dit soort types doen.
  een probleempje is, dat de “kwaliteits- media” er aandacht aan besteden wat gelijk hun “kwaliteit” ondermijnt, wat ze echter niet beseffen.

 27. B.E. Slagen

  26 mei 2016 op 15:55

  De ironie zal zijn dat mw. Simons niet de PVV, zoals wellicht gehoopt maar de gevestigde orde zal slopen met haar deelname aan DENK. Bijvoorbeeld: GroenLinks trok natuurlijk nogal wat PvdA moslims nadat Jesse Klaver (met Marokkaanse achtergrond) fractievoorzitter werd. Deze moslims rennen straks naar DENK. Idem dito met onze gekleurde Medelanders, maar dan van verschillende gevestigde politieke partijen. Ik zeg laat maar draaien die carrousel. De PVV zal er alleen maar sterker en groter van worden.

 28. Jammer dat dit zo naar buiten gebracht wordt en aan gehaald wordt en waar Sylvana Simons zich zelf voor uitleent. Om haar stand punt duidelijk te maken. Als zij de tekst van Paravisie zich echt tot zich zelf neemt, mag het woordje onverzettelijk weg. Want god is in mijn ogen niet on-verzettelijk.Maar gelijkwaardig aan ieder mens, ongeacht de media hetze en de politieke idologie van links of rechts. En haar eigen uitingen Ik vind het zo raar dat we al die benamingen van tegenwoordig tijd er zijn.Dit gaat aleen maar om de grote schreeuwers die in gezet worden en woorden. Om verdeeltheid te zijen.En om ons al jarenlang in hokjes te laten plaatsen en te laten stemmen voor die hokjes. Ik wil dit en de ander wil dat. Maar willen we allemaal niet hetzelfde in ons hart, recht om gewoon te leven zonder strijd? Ongeacht wat voor geloof dan ook. Die is jaren lang misbruikt (geloof/politiek in ieder land). De aardbol is van ons allemaal.Stop ermee om elkaar te veroordelen, die dit die dat. Laten 2

  • D. G. Neree

   26 mei 2016 op 19:27

   Je hebt helemaal gelijk, alleen is een groep mensen het niet eens met je voorlaatste zin. De aarde is alleen voor hen en ze zullen dat met alle macht proberen voor elkaar te krijgen, Daardoor zullen we ons eigen deel van de aardbol moeten verdedigen, juist om je mooie uitspraak werkelijkheid te laten zijn. Het is een paradox, maar bittere werkelijkheid en in de werkelijkheid zijn er geen paradoxen.

 29. De berichten in de media dat het racisme van de blanke Nederlanders tegenover de allochtonen alsmaar toeneemt, doet me niets meer. Of toch, een beetje. Ik vind het eigenlijk wel goed nieuws!
  Dat is dus het effect van de krankzinnige immigratiepolitiek.

 30. Zwarte piet was voor de late middeleeuwers een reëel verschijnsel, deze moslims kwamen slaven halen tot in IJsland aan toe, totale geschatte aantal slachtoffers 1 miljoen.
  Zwarte piet was dus een slaven haler, een slaven drijver, die z’n waar verhandelde in Casablanca .
  Ouders konden stoute kinderen daarmee effectief bang maken.
  De islam en de koran juicht slavernij toe, het is een bijproduct van de jihad die nooit eindigt.
  Het westen heeft gedurende 2 eeuwen de slavernij gekend, maar ook weer afgeschaft , in de islamitische wereld bestaat ze al 1400 jaren, en is ze springlevend, maar wordt in de gelijkgeschakelde pers en in schoolboeken verzwegen.
  De islamitische slavernij was oneindig veel wreder, zwarte mannen werden gecastreerd door de ballen te pletten tussen 2 stenen waarbij 90% omkwam, zwartevrouwen werden sexslavin waarvan de kinderen altijd gedood, daarom geen nakomelingen van negers in de islamitische wereld, wel in het westen waar gezinsvorming was toegestaan voor…

  • Denk heeft dus de eerste sexslavin gescoord, in de hoop dat de discussie nooit over de nog steeds bestaan de islamitische slavernij practijk zal gaan.
   Daar is zwarte piet dus alweer nuttig, omdat de idee bestaat dat het om een negerslaaf zou gaan en niet om een Moorse slavenhaler met gouden ringen in de oren.
   Een slaaf zou zich hiermee direct kunnen vrijkopen.

 31. Leo KarelJan

  26 mei 2016 op 15:17

  Kotsmisselijk: het OM vraagt bezorgd aan Simons “of ze eronder lijdt” en gaat op een fascistische heksenjacht naar blanke racisten. Tegen autochtonen en hun tradities en waarden mogen “minderheden” ongestraft aanschoppen. Maar autochtonen moeten hun bek houden, racisten als ze zijn. De verraders zijn de regentenkliek van Gutmenschen en hun onderdrukkingsinstituten zoals OM, rechters, politie enz.
  En de media staan aan het begin van alle rotzooi: zie Zwarte Piet. Elke autochtoon die nu nog abonnee is op de media, financiert zijn vijand.

 32. Interessante invalshoek, racisme als verdien model.
  Het was me al duidelijk dat er flink verdiend wordt aan de zielige moslim tsunami, door bouwbedrijven, sociale “hulp” verleners, gelegenheidspolitici en ga zo maar door.
  Lekker kortzichtig allemaal, leuke salarissen nu, maar wat voor wereld laat je achter aan je kinderen. Kan de meesten geen zak schelen, vermoed ik.

 33. Ha, precies zoals ik erover loop na te denken de laatste dagen. Als geenhoofddoek hebbende wordt Simons alleen gebruikt. En wanneer die Simons DAT nu eens in de gaten zou hebben dat ze alleen gebruikt wordt en voor het bekende slavenkarretje wordt gespannen, heeft ze echt een reden om te janken. Maar haar wachtgeld lonkt, en slaven doen alles voor geld.

 34. “in lijn met haar grote held Malcolm X.”
  .
  @Joost, wist je hier het bestaan van? https://nl.wikipedia.org/wiki/Five_Percent_Nation
  .
  De rapper en man van zangeres Beyoncé – samen goed voor ongeveer een miljard dollar – werd een keer gesignaleerd tijdens een bijeenkomst met het logo van die groepering aan een ketting om z’n nek. Onlangs was Beyoncé in opspraak omdat ze tijdens een optreden in de pauze van een sportevenement kleding droeg van de Black Panthers. Voor mij is 1+1=2. En ik weet zeker dat mensen zoals Sylvana dat op de voet volgen en er door beïnvloed zijn. Ik weet niet meer precies wanneer het was dat ze tegen Mathijs in DWDD vertelde dat haar ‘soortgenoten’ haar verweten (te) ‘wit’ te zijn, maar vanaf dat moment heeft ze een omgekeerde metamorfose ondergaan, ze veranderde van een vlinder in een akelige wurm.

  • “De rapper en man van zangeres Beyoncé”
   .
   Jay Z

   • Klopt helemaal, Sylvana refereerde daar ook aan in een iedere uitzending van DWDD. Niet beseffend of gewoon onwetend dat mensen als Beyonce volledig in dienst staan van de elite en alles volgens hun agenda dienen uit te voeren. Net als dat BlackLivesMatter een George Soros front is. Verdeel en heers strategie waar een Sylvana volledig intuint en nog steeds als slaaf wordt opgevoerd.

 35. Koendekoning

  28 mei 2016 op 20:30

  The Five Percent Nation van Malcolm X? Wat een idiote denkbeelden zijn dat, ik heb ze net gelezen. Heel hoogdravend. Klinkt net als Kwinsie en Afriyie, die laatste heeft zich ook zo’n pretentieuze rappersnaam aangemeten. Typisch de zwarte mens die iets wil voorstellen, belangrijk wil zijn, en probeert blanke wetenschap en blanke geschiedenis te claimen.
  Het ironische ervan is, voor zo’n levenswijze die al zo’n 50 jaar aanhangers heeft en tot doel heeft de zwarte mens tot een soort supreme being om te vormen d.m.v. wijsheid, oplettendheid, wiskundig inzicht enz. enz. hebben ze niet erg veel succes gehad. Waar zitten de meeste zwarten in de VS? Onderaan de maatschappelijke ladder. In de slums en vooral de gevangenis.

 36. “Dus ook de moslims waren ineens tegen Zwarte Piet”
  .
  Wanneer worden moslims eindelijk een keer aangesproken op het feit dat hun profeet een slavendrijver was? Hun profeet was gvd een slavendrijver, waarom hoor ik daar niemand over in de media?? Dat die massa moordende pedofiele struikrover een slavendrijver was is tot daar aan toe, maar die gasten aanbidden hem en noemen ‘m de perfecte mens!! Wanneer wordt dat een keer uitgebreid in media en in de talkshows besproken en algemeen bekend gemaakt??

  • @Dick,

   dat wordt natuurlijk nooit bekend gemaakt, dat hebben ze onder het Turkse tapijt geveegd..
   Wacht even ik til hem even op …haal jij het dan even snel te voorschijn.. ja grapje moet kunnen op zijn tijd ….
   Wat ik eigenlijk ook een belediging vind is dat moslims ons ongelovigen noemen…in de meeste gevallen is dat een leugen…..en nee ..klopt hoor je ook niemand over..

 37. shariaantje

  26 mei 2016 op 14:12

  Nooit! Never nooit. In de eerste plaats zullen een heleboel gutmenschen daar niet van terug hebben en zich moeten verontschuldigen. Ziet u het gebeuren? Tweedst. Een populatie dat niets anders heeft dan hun barbarij, de koran, om op terug te vallen, verder hebben ze niets te melden maar dan ook werkelijk helemaal NIETS, deze populatie en vooral de mannen zullen zich daartegen met letterlijk hand en bomgordel verweren. Driets. Totdat de financierder van deze populatie, wij, niet luid en duidelijk onze “racistische, fascistische “en noem maar op afkeer van deze populatie uitspreken en ons verweren tegen deze populatie, zal welk een untermensch zich heer en meester hier voelen. Met alle gevolgen vandien. Het wachten is nu nog alleen maar op…..

 38. Op DIT moment… in 2016… is er in landen als Saoedi-Arabië en Qatar nog steeds slavernij, hoor!
  Dat is daar nog helemaal niet voorbij.
  En als al die jankerds over het slavernijverleden… en over de trauma’s… die ze zogenaamd na 4 generaties nog hebben… daar écht zo faliekant op tegen wáren…
  dan zouden ze dáár NU actie tegen voeren…
  demonstreren bij de betreffende ambassades..
  petities aanbieden..
  maar NIET schetteren over Zwarte Piet, die in de verste verte niets met slavernij te maken heeft.