De laatste blanken van East End. Een docu waarvan je hart breekt.

Door Joost Niemöller

Er was veel opwinding in de sociale media over een voor de verandering nu eens relevante documentaire die de BBC gisteravond uitzond. Last Whites of the East End.  In deze prachtige documentaire over de buurt Newham in East End worden de gewone mensen gevolgd. Ooit was dit een typische Britse arbeidsbuurt, met grote onderlinge samenhang. Maar er is niets meer van over. Migranten uit de moslimwereld, die in Engeland heel politiek correct  steevast ‘Asians’ worden genoemd, stroomden tientallen jaren massaal in. En nu heeft niemand daar nog het idee in Engeland te wonen. Voetbalclub kapot, oude Engelse café’s dicht, of leeg, scholen zijn er ieder identiteitsgevoel kwijt. Niet alleen de laatste blanken lijden eronder, ook de paar goedwillende immigranten, die zich juist thuis voelden in die arbeiderswijk. Want ooit was er nog iets om je bij thuis te voelen. Het woord dat dan valt is ‘cockney.’

Wat me vooral trof aan de documentaire was de melancholie. Er is geen woede meer. Er is alleen nog nauwelijks uitgesproken, want verboden, verdriet. Er is passiviteit. De dingen gaan zoals ze gaan, zo wordt het ervaren. De mensen worden ouder, en als ze de kans krijgen, trekken ze weg, met pijn in het hart, maar wat moet je, want je kinderen op laten groeien in een moslimschool, als de laatste blanken, wil je dat?

En ergens, onzichtbaar, bovenin, zitten de multiculturele vernietigers aan de touwtjes te trekken om de Westerse beschaving kapot te maken, met nog meer illegale immigranten, nog meer islam, nog meer geweld. Maar daarover zwijgt de BBC. We zien alleen de slachtoffers. Dat de slachtoffers voor de verandering nu eens blanke slachtoffers zijn, is een klein wonder. Nu kan het. De omvolking is compleet.

De mensen in de documentaire zijn alleen nog maar bang om voor ‘racist’ uitgemaakt te worden. De operatie is geslaagd, de angstige onderdanigheid is totaal.

Kijk hier naar die kapotte levens, de werkelijke multiculturele nachtmerrie.

Een absolute aanrader. Maar je hart breekt.

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

54 Reacties

 1. Het zal in Nederland ook zo gaan…..ik las net dat migranten gezinnen tussen de 3500 en 10.000 euro krijgen om een woning in te richten….en nee ze hoeven geen bonnetje te overleggen….ze kunnen kopen waar ze zin in hebben…
  Gek he dat ons land naar de kloten gaat……

  • @Cliff. Dat is niet nieuw. Ik ben inmiddels ruim 6 jaar met pensioen. Toen was dat al zo. En voor 2000 was die geldlening er om kwijt gescholden te worden. Niets nieuws onder de zon. Er zijn altijd dwazen die de pot vullen en evenzo velen die hem roven.

 2. In mijn eigen beleving ben ik geen racist …racisme is een term die gebruikt wordt door extreem slinks omdat het ze goed uitkomt om te roepen…
  Iedereen ook in Utregg 🙂 is bereid om enkele vluchtelingen te helpen mits het echte vluchtelingen zijn en in de vorm van vrouw met kinderen of gezinnen….en geen honderden mannen alleen ….dat is toch pot verdomme logisch ?
  En als vluchtelingen of gast ( GAST ) arbeiders hier tijdelijk zijn hoeven ze ook geen moskee te bouwen….wie dat toegestaan heeft ooit …is echt een sukkel..
  https://www.youtube.com/watch?v=HlftRLuCGwU
  Nog een liedje om wakker te worden:
  https://www.youtube.com/watch?v=n5XhindgNnk

 3. Die politieke correctheid killed ons. De Christenen uit het midden Oosten die hier zonder mankeren in onze samenleving passen durven we geen voorkeursbehandeling te geven . De Polen die ons ooit nog eens bevrijd hebben en de Turken tegenhielden hebben we op alle manieren uitgebuit idem de O.Europeanen allemaal Christenen zoals wij . Maar Moslims oh nee Bang om als racist weggezet te worden . met het woord Racisme leg je ons Auto immuun systeem lam een soort Sesam open u

 4. http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Sterke-aanwijzingen-dat-verkiezing-linkse-president-Oostenrijk-is-vervalst
  Liegen , bedriegen …verhullen en verzwijgen….welkom in de EU, bij deze voorspel ik dat er geen Brexit zal komen en dat boefje Clinton president wordt van de VS.

 5. Tienduizenden linkse kiezers blijken hoogstwaarschijnlijk niet te bestaan. In één kiesdistrict waren 3518 stemgerechtigde burgers, maar werden maar liefst 21.060 stemmen geteld, waarvan 14.533 voor Van der Bellen .

  Het gebeurde al eerder in Schotland, waar in 2014 de uitslag van het referendum over afscheiding van Groot Brittannië volgens diverse waarnemers ter plekke werd vervalst, zodat de EU niet het risico zou lopen dat het land als eerste weer onafhankelijk van Brussel zou worden. Nu zijn er sterke aanwijzingen voor eenzelfde, zelfs erg opzichtige manipulatie van de verkiezing van de nieuwe president van Oostenrijk. Dat is nu de links groene pro-Europese Alexander Van der Bellen geworden, terwijl eigenlijk de EU- en immigratie kritische Norbert Hofer zou hebben gewonnen. In Oostenrijk lijkt de onrust onder de bevolking om zich heen te grijpen, nu men ook daar beseft dat democratie in de EU geen enkele betekenis meer heeft, en zelfs schaamteloos met de voeten wordt getreden.

  • g.h.m.leferink

   27 mei 2016 op 16:20

   ‘Cliff’, hierover las ik niets in de HoofdRioolMedia. En ook over fraude bij het Schotse referendum, geen letter! Bedankt voor je info.
   Het bevestigt mijn ervaring dat je geen sekonde kunt inslapen, vertrouwend op de politiek, ‘die het allemaal wel eerlijk voor ons zal regelen’. Integendeel!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. g.h.m.leferink

  26 mei 2016 op 11:43

  Deel 2.
  Wat voor soort vrijheid is een vrijheid waarin burgers leven met de angst om als misdadigers te worden behandeld, of zelfs te worden aangeklaagd en te worden veroordeeld? Wat voor soort vrijheid is een vrijheid waarin men behalve ideeën ook emoties wil censureren en zodoende wil bepalen van wie ik moet houden en wie ik moet haten. Dus als ik de Amerikanen en Israeliërs haat, kom ik in de hemel, maar als ik niet van moslims houd, dan kom ik in de hel? Dat is volgens mij antivrijheid. Een bespottelijke schertsvertoning…
  Goopdgoan: Gait H.M. Leferink

 7. g.h.m.leferink

  26 mei 2016 op 11:42

  Oriana Fallaci zei het beter dan wie ook, in haar “De Kracht van de Rede”:
  in een afwijkende mening verboden is, waarin die wordt afgestraft en wordt omgezet in een misdaad? Wat voor soort democratie is een democratie waarin niet geluisterd wordt naar burgers, maar waarin ze het zwijgen wordt opgelegd, en waarin ze aan de vijand worden uitgeleverd en bloot worden gesteld aan machtsmisbruik en intimidatie? Wat voor soort democratie is een democratie waarin theocratie wordt aangemoedigd, ketterij en onmenselijke bejegeningen weer worden ingevoerd, en burgers naar de brandstapel worden gestuurd? Wat voor soort democratie is een democratie waarin de minderheid daarvan profiteert door de baas te spelen?
  Dat is volgens mij een antidemocratie. Dat is leugen en bedrog. Wat voor soort vrijheid is een vrijheid waarin het verboden is te denken, te praten, tegengas te geven, in opstand te komen en verzet te bieden tegen diegene die ons land binnendringt en ons knevelt?
  Zie 2.

 8. De filmmakers in Hollywood hebben ons al vaker de toekomst voorgespiegeld waarin je de multiculturele samenleving in de toekomst ziet als een grote chaotische massa waar dood en verderf zegeviert met af en toe een inval van de politie van de onzichtbare totalitaire regering. Je denkt bij die films vaak hoe de scenaristen het konden weten, zoveel de tijd vooruit. Ik moet dan denken aan de toekomstige Europa die waarschijnlijk zo zal moeten uitzien als je de huidige ontwikkelingen volgt. Overspoeld door moslim migranten/bezetters die ons terug in de tijd werpen door hun achterstallige cultuur gebaseerd op godsdienst uit het jaar nul. Dit alles onder het brede medewerking van huidige regeringsleiders die bang zijn voor racisten te worden uitgemaakt en dus liever liezen voor politieke correctheid. Degene die nog wel durft te praten krijgt het predicaat Hitler en kan het verder vergeten. Op naar de volgende film.

  • Ja klopt maar er is ook een nieuwe film om mensen wakker te maken….
   Hollywood en consorten waren tegen deze film…
   https://www.youtube.com/watch?v=eCoJ7GvOHL8

 9. Ik zag gisteren een programma van Danny Ghosen over onze laatste blanken in de Utrechtse wijk Overvecht. Door hem worden de laatste blanken als racisten, gemene en slechte blanke mensen neergezet. De mensen die jaren en jaren hebben aangezien hoe hun wijk is veranderd in een getto door de komst van vooral Marokkanen. De enorme toename van criminaliteit waar de politie niets aan doet. De mensen die geen uitweg meer zien en ook niet hebben om uit hun ellende te vertrekken en geen toekomst hebben. Echt om kots misselijk van te worden om die mensen als een stel slechte racistische blanke Nederlanders af te schilderen. Alleen omdat ze het zat zijn en niet nog meer moslim profiteurs in de vorm van een AZC in de wijk willen. Die Danny mogen ze van mij uitzwaaien samen met SS uit Suriname.

 10. Ik heb één minuut van de documentaire gezien: Een man en vrouw, met kopvod, en 5 kinderen die er achteraan komen. Walgelijk. Vervangingspolitiek pur-sang.

  Ik denk dat gedwongen remigratie onvermijdelijk is als we Europa ooit weer willen herstellen. Jammer voor niet-westerse allochtonen die hier al lang leven en zich gedragen, maar willen we Europa weer Europees maken dan kan dat alleen maar met zeer grootschalige gedwongen uitzettingen naar Afrika.

  • g.h.m.leferink

   26 mei 2016 op 07:51

   Het is al een aantal keren vaker vertoond in de geschiedenis van Europa: zo gauw er vrede is gaat de volgende generatie op de lauweren rusten. En gluiperigheid, samen met luiheid en lafheid, nemen de plaats in van moed en doorzettingsvermogen.
   Anders gezegd: Egoïsme vervangt solidariteit, (kijk maar naar Wim K., ex premier).
   Nog anders gezegd: de mensen vallen terug op de rot-eigenschappen in het ‘reptielen-deel’ van de hersens, en gebruiken het ‘zoogdieren-deel’ en het ‘primaten-deel’ veel te weinig.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. g.h.m.leferink

  25 mei 2016 op 23:15

  ‘Cale’, en de anderen, behalve die ‘DirkM’: En weer zeg ik het: de mentaliteit die dit alles veroorzaakt is die van Arie Achterbaks, Kloris Klef, Gijs Glibber, Ali Achterdeelleboog, Victor Viezelachje, Duran Dubbelmoraal. Ofwel: Farizeïsme.
  En weer herinner ik aan Adolf H., Jozef S., Saddam H., Mao Z., enz., die allemaal zo in-gemeen waren omdat ze die ene eigenschap ‘gemeen’ hadden: ACHTERBAKSHEID. Voorbeeld van deze gluiperigheid: ex-premier Balk-ellende die de ontworpen Europese Grondwet, door ons met duidelijke meerderheid weggestemd, STIEKEM toch invoert! Via een achterdeurtje, dat Verdrag van Lissabon!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 12. Outin Theopen

  25 mei 2016 op 23:09

  Mensen, het is tijd om het zinkende schip te verlaten. Europa is niet meer te redden. Het net sluit zich om ons heen. Geweldloos verzet is volstrekt zinloos. Het enige wat het tij nu nog kan keren is een beleid van volstrekte meedogenloosheid: grootschalige etnische zuiveringen en alle verraders tegen de muur. Echter, daar wij blanke lafaards niet langer bereid zijn om onze vijanden (foreign and domestic) te laten bloeden is Europa een verloren zaak. (Ik denk aan het lot van Rhodesië en de Boeren in Zuid-Afrika.) Ik ben zelf ook een slappe zak. Ik kan geen bloedvergieten. Daarom verlaat ik het schip voordat het te laat is. Ik ben mijn emigratie reeds aan het voorbereiden. (Het verlaten van Europa voelt als verraad, maar wat voor toekomst biedt dit continent aan de volgende generatie? Ik voorzie een totalitaire hel. Dat wil ik mijn kinderen besparen.)

  • @Outin Theopen. Je bent geen slappe zak. Dat bloedvergieten moet je over kunnen laten aan de overheid, die dat dan ook al jaren erg goed doen in bijvoorbeeld het MO. De politie moet Nederlanders beschermen. Dat doen ze niet. Je mag ook jezelf en je gezin niet verdedigen want dan draai je als racist de bak in. Er rest je dus nog maar een mogelijkheid: Vertrekken, omwille van je gezin. Elke man als gezinshoofd heeft dit als eerste prioriteit, het gezin beschermen, dat is geen decadente westerse opvatting, dat is een natuurwet anders waren we al lang geleden uitgestorven. Je doet er dus goed aan. En geloof me, uit eigen ervaring; emigreren is minder eenvoudig dan het lijkt. Ik wens je veel sterkte en het allerbeste.

   • Hoe trots zijn we op onze geschiedenis dat we gedurende de 80-jarige oorlog de Spanjaarden hebben verdreven. Hoe trots is Spanje op het feit dat ze in 1492 de laatste moor het land hebben uitgeschopt. Hoe blij waren we dat Napoleon en Hitler opgerot waren? Zomaar een greep uit de populaire geschiedenis. Waarom mogen we ons nu niet meer verdedigen tegen een moslim invasie? De bende van Brussel met hun nationale regeringshoeren zijn onze vijand. En ieder die daar in meegaat is heel erg fout. Frankrijk staat al maanden in de fik. In Brussel waren er grote demonstraties. Bijna niets in de media. En TPO.nl bericht hier wel over maar veroordeelt het en benoemt de demonstranten als links agressief gajes. Ja er zijn excessen. Jammer. Maar zo ziet een revolutie er nu eenmaal uit. Waarom zijn er al twee maanden lang tienduizenden gewone burgers aan het demonstreren in meer dan 50 Franse steden? Voor de lol? Waarom wordt dit zelfs door de alternatieve media veroordeeld? Zorgwekkend.

 13. @Cale,
  daar sluit ik mij bij aan…en de eerste de beste die mijn gezin iets wil aandoen is de sigaar ……ik heb er helemaal geen moeite mee om mijn gezin te beschermen.
  De eerste de beste rechter die zegt dat ik dan fout ben ..zal ik er op wijzen dat iedereen in mijn beleving voor zichzelf en voor hulpbehoeftigen moet opkomen het is niet meer dan een plicht om zwakkeren te beschermen tegen de verloedering van deze maatschappij of het nu je gezin is of een oud vrouwtje wat lastig wordt gevallen …als wij niet opkomen voor elkaar …is het eind zoek.

  • Ik begrijp je denkwijze en ben het met je eens. Maar die rechter gaat niet naar je luisteren en dat zodra jij in het gevang zit kun je je gezin niet meer verdedigen tegen eventuele wraak acties van de agressors of hun families. Dit is geen laf praatje maar werkelijkheid. Indien ik er van overtuigd zou zijn dat de meeste Hollanders jou standpunt innamen, kwam ik terug, om mee te helpen aan het terug opbouwen van de samenleving. Maar dat zijn ze niet, het gros is tegen je wanneer je een mocro schoft aanpakt. De afbraak gaat gewoon door. Kijk eens naar Zweden waar de Zweedse maatschappij van justitie en politiek de schuld krijgt van het criminele gedrag van “asielzoekers” Ongehoord maar waar. En waarom durven die politici dit soort gevaarlijke kul te verwoorden? Omdat ze zich nog steeds gesteund voelen door de meerderheid van de bevolking. In NL is het niet veel anders.

   • @Cale,

    kwam ik terug ? waar zit je dan..?
    De politici zullen hun mening pas veranderen als hun eigen vlees en bloed wordt lastig gevallen of verkracht …en dan zullen ze nog niets doen..
    Als mijn vrouw belaagd wordt en ik zou lijdzaam toezien Cale en er niets tegen doen….dan kan ik beter nu dood omvallen….ik zou mij letterlijk en figuurlijk dood schamen…

 14. Outin Theopen

  26 mei 2016 op 09:13

  Het is mijn bedoeling om uit te wijken naar Australië, waar reeds familie van mij woont. In het gebied waar zij wonen strijken nu steeds meer Afrikaners neer omdat de situatie in hun eigen land onhoudbaar aan het worden is. Opvallend is dat deze exodus niet uitsluitend bestaat uit individuele gezinnen die op eigen initiatief vertrekken; in enkele gevallen zijn het wel drie of vier gezinnen die gezamenlijk de onderneming wagen. Omdat ik in Australië in eerste instantie neerstrijk bij familie (en meteen aan de slag kan in het familiebedrijf) is de situatie voor mij een stuk minder onzeker dan voor menig ander die de sprong waagt. Misschien moeten we gaan nadenken over het stichten van Nederlandse koloniën en mensen stimuleren tot emigratie en het hele proces begeleiden. Dat is exact wat onze eigen overheden op dit moment doen met de instroom van migranten uit de derde wereld. Het wordt aangemoedigd en gefaciliteerd… op onze kosten. Wij “racisten” hebben meer solidariteit nodig.

 15. Al 100 jaar staat de East End voor armoede, overbevolking, ziektes en criminaliteit. De onderklasse en kansarmen, of de absolute beginners, komen daar dus al te vaak terecht. De blanke bevolking “schuift op” en heeft iets beters inmiddels. Dus ruimte voor een nieuwe shit klasse!

  Het is van alle eeuwen. Ook het zwartmaken van wat onderaan bungelt. Het omega-complex. Juist in die zwakke positie zijn ze makkelijk te slachtofferen en door de criminaliteit en extremisten die onvermijdelijk groeien in zo’n incubator is dat ook nog eens te “rechtvaardigen”. Zo zaten in de Joodse gemeenschappen in de jaren ’30 daadwerkelijk veel communistische militanten en terroristen die echt gevaarlijk waren. Alleen weten we nu dat je dat niet alle joden aan mag rekenen. Dat vinden we nu vanzelfsprekend. Ook omdat joden niet meer in die klasse vertoeven. They moved up in the world.

  • Luister nou toch eens beste DirkM. West Europa, inclusief het VK zijn eeuwenoude christelijke civilisaties. Dat er wat moslims binnenkwamen was van alle tijden. Geen probleem. Maar dat nu hele stadswijken door moslims bezet worden en dat er steeds meer moslims in de overheden terechtkomen is iets wat de autochtone burger nooit om gevraagd heeft en ook niet wil. Mogen wij niet meer over eigen huis en haard beschikken? Het gros van die moslim bevolking draagt niets bij aan de economie. Erger nog is dat er een hele hoop extra criminaliteit is ontstaan hetgeen voorheen niet in ons straatbeeld bestond. Jawel er zijn genoeg autochtone criminelen maar dat wil niet zeggen dat we er nog meer moeten binnenhalen. Dan de religie. Wat heeft het westen op met islam? Helemaal niets. De meesten van ons zijn niet eens praktiserend gelovig meer. Maar we moeten ons nu wel aanpassen aan de islam? Wat is dit voor kul?

   • Dat er “wat moslims” binnen kwamen, was wel een probleem: Moslims krijgen heel veel kinderen. De verovering van Europa door moslims komt niet door geweld, maar door geboortecijfers. Geboortecijfers van autochtonen opschroeven is geen oplossing, want het middel overbevolking is net zo erg als de kwaal islam. De enige oplossing is gedwongen remigratie en grenzen sluiten.

 16. Je vergeet nog een belangrijk voordeel als gevolg van deze ontwikkeling @DirkM, de serie Eastenders hoeft niet meer op locatie en in het Engels opgenomen te worden, het kan opgenomen worden in elke islamitische wijk ter wereld van pakistan tot bos en lommer. Ik vraag me alleen af waar die serie dan nog over zou gaan.. allah dit.. allah dat.. haram zus.. haram zo..
  .
  Onlangs werd op tv ‘Het leven in de Schilderswijk’ uitgezonden, en uitgerekend bij wie waren ze thuis aan het filmen? Exact, bij de enige overgebleven autochtone Schilderswijkers. Waarom? Als ze bij allochtone “Schilderwijkers” hadden gefilmd – waar die wijk voor 98% uit bestaat!! – dan had het net zo goed marrakech of ankara geweest kunnen zijn. Mooie ontwikkelingen vind je niet @DirkM. Toch vraag ik me af, waarom ben jij voeger niet naar bijvoorbeeld Pakistan geëmigreerd als je het zo fantastisch vindt, waarom heb je al die jaren in ellende gewacht totdat het naar hier kwam, en dat wist je toen nog niet eens zeker.

 17. @Arjen. Zoals niet alle islamieten terrorist zijn, zijn ook niet alle Joden goed. Dat blank wordt aangevallen door gekleurd (neem Sylvana S) betekent dat de blanke van zich af wil c.q. moet gaan slaan. Door het weg met ons idee kan dat enkel met woorden en soms lijkt dan de nuance niet geheel aanwezig. Dat is ook logisch. Als u met een slagersmes wordt aangevallen, moet u zelf niet met een aardappelschilmesje aankomen. Overigens valt het allemaal best mee want je lijkt sneller racist te zijn dan dat je door rood licht rijdt. We zijn, helaas, op een punt aangekomen (veroorzaakt door derden buiten de macht van hen die het aangaan) dat er keuzes gemaakt moeten worden die we vroeger bij beperkte aantallen tegenstanders (zo noem ik ze als ze geen medestander zijn) niet zouden nemen. Het gaat op termijn (los van een forse oorlog) om survival. Dat is logica van de koude grond. Oorzaak en gevolg om het simpel te houden.

 18. Hoewel ik een afkeer van de islam zeer deel, wil ik er wel voor waarschuwen dat we een “blank” verleden niet moeten gaan idealiseren. Ik wil maar zeggen: de Schilderswijk in Den Haag was al zeer berucht toen de bevolking aldaar vooral bestond uit ‘blanke’ tokkies. De ‘blanke’ asocialen waren en zijn net zo berucht als hun Noord-Afrikaanse nieuwkomers.
  Laten we nooit de feiten vergeten; feiten voorkomen massale hysterie.
  Dat verontrust mij wel op deze site: een soort ‘blank’ superioriteitsgevoel en dan vooral verkondigd door losers.
  Dat is net zo ’n kwaadaardige bodem als de islam.
  Ook verbaast het mij keer op keer dat ‘rechts’ zich blijkbaar geheel kan vinden in het linkse anti-semitisme. Want anti-Joodse geluiden lees ik hier ook. Zal de islam wel blij mee zijn.

  • Die bouwen geen moskee , verkrachten geen vrouwen en hebben geen kindbruidjes.

 19. Oh, er zijn ook blanke hufters. Goed om te weten. Dan houden we maar allemaal weer onze mond dicht. Mijn credo: beter een blanke hufter dan een achterlijke idioot zoals jij die met dit soort dooddoeners komt. Man, man. En misschien is blanke superioriteit geen gevoel, maar een feit. Daar wel eens aan gedacht. Denken mag je namelijk alles. Voor wat je in de praktijk brengt, daar zijn wetten voor. Maar die worden niet gehandhaafd als het om islamitische tokkies gaat. Die kunnen al dreigend en jankend doen waar ze zin in hebben. En dat hangt de meeste mensen mijlenver de strot uit.

 20. @arjen
  In België hebben ze Dutroux en als ik jouw manier van redeneren doortrek dan moeten Belgen niet klagen wanneer alle pedofielen van de over de hele wereld die kinderen ontvoeren en misbruiken zich in België vestigen en uitleven want dat hebben de Belgen verdiend. Zo zit het toch volgens jou @arjen?!

 21. Zoals constateerde John Cleese een paar jaar geleden al dat Londen geen Engelse stad meer was. Een vriend van hem uit LA kwam hem bezoeken en ging even wandelen in Londen, toen hij terug kwam vroeg hij aan cleese waar zijn de Engelsen. Ach ja ga maar eens in bijna elke grote stad in west Europa . Het is eigenlijk overal hetzelfde, een grote multiculti puinhoop.

 22. Ik heb de documantaire niet gezien, en eerlijk gezegd hoeft dat ook niet. Ik bedoel, kijk om je heen, kijk naar buurten en steden waar deze omvolking al jaren plaats vindt, en je ziet hetzelfde.
  .
  Maar het legt wel het probleem nog maar eens bloot: de elite beleidsmakers zitten in hun ivoren toren idealistische ideetjes te bekokstoven, soms vást met de beste bedoelingen (en vaak ook niet in mijn ogen). Maar ze vergeten vaak voor het gemak dat die plannetjes wel echte mensen beïnvloed. Hun levens, hun eigen wensen, hun verwachtingen van o.a. hun buurt en land, en ook hun eigen beeld van de toekomst van “hun” land. En alles wordt kapot gemaakt omwille van dat idealistische “idee”.
  .
  Dat is ook het grootste probleem nog: dat elite tuig besluit, dendert door, en negeert de problemen in de praktijk. En dan is dit wat je er voor terug krijgt.

  • Die passiviteit die je dan onder de burgers krijgt, is de verslagenheid. Jarenlang genegeerd worden, jarenlang geforceerd worden maar “open”, “tolerant” en wel meer van dat soort onzin door je strot geduwd krijgen. En jarenlang te horen krijgen dat áls je een keer kritisch bent (in een vrij land), of áls je een keer vragen stelt, dat je dan een racist bent die alleen maar het eigen volk eerst wil.
   .
   Dat woord racist, dat heeft bij mij ’t effect dat m’n haren overeind gaan staan, en dat ik ter plekke een minachtende blik naar die “racismekaartspeler” werp. Want dat soort mensen zijn tegenwoordig geen knip meer voor de ogen waard: je pikt ze er namelijk zo uit. De Quincy’s, de Sylvana’s, de Islamieten… allemaal meezeilen op het zinnetje “je bent een racist als je geen respect voor me hebt”. Alsof ze daar ook ooit hun best voor hebben gedaan om te verdienen…

 23. @Cale. Heeft iemand een idee hoe onze regenten deze toekomst zien? ==Het interesseert ze geen ruk. Het is niet hun toekomst want die ligt elders.

 24. Stel je eens voor dat onze moslim medemens in de meerderheid komt. En dat gaat gebeuren als de bende van Brussel haar zin krijgt. En dan? Gaan die moslims werken voor onze welvaart staat? Gaan zij onze pensioenen, etc. verzorgen? Gaan zij de maatschappij voorzien van goed opgeleide, ervaren en verantwoordelijke professionals? Heeft iemand een idee hoe onze regenten deze toekomst zien?

 25. Ik dacht dat de Engelsen zo aan tradities hechtten. In dit soort wijken wordt de ultieme traditie: het “Engels zijn”, volledig vernietigd.

 26. Een vriend van mij uit Cowley Oxford vertrok daar wegens de Asians. Hij woont al jaren in een voorstadje van Birmingham. Het gevoel is hetzelfde.

 27. Leo Karel Jan:

  helemaal eens met je conclusie. Asscher is hét voorbeeld van de met de paplepel ingegoten policor leer, daarna in de kruiwagen van mammie en/of pappie geworpen en samen met en op de familienaam carrière makend in het policor machtscircuit,waar mammie ook al tentakels heeft uitgespreid. Tel daar een melkmuil van gespeelde onschuld bij op,Twan Huys, de hele PO incl Buitenhof en de MSM aanbidding, dan zie je hoe een kleffe,naar blijkt,perverse nobody en NL-traditieuitverkoper minister van Sociale Zaken werd en één van de ergste Merkel adepten in de rotzooi,die zich regering hier noemt Om diep uit te kotsen.

  • g.h.m.leferink

   25 mei 2016 op 22:52

   ‘veelminder’: helemaal eens met Uw betoog!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 28. Heel herkenbaar, de staatsomroep zou hier een dergelijke uitzending nooit maken.
  Er zijn te veel wijken in Nederland waar hetzelfde speelt, Bijlmer, 020 west, 010 zuid, Schilderswijk .
  Als ze er al eens komen wordt het beschreven als een succes, maar dat succes bestaat in het echt niet.
  In feite is links doortrokken van racisme tegen de eigen bevolking, we zouden er eigenlijk niet moeten zijn, te veel succes, en dat is ongelijkheid ten top.
  Maar daarmee hebben de grote sociaal democratische partijen hun eigen basis opgeblazen .
  In een uiterste poging toch aan de macht te blijven willen ze nu ook het onderwijs in geschiedenis, geografie en natuurwetenschappen afschaffen, en vervangen door politiek correcte prevelementjes, zodat een debat over de echte problemen onmogelijk wordt.

 29. Geschiedenis van dat land. Draai de klok 300 jaar terug. En volg de witte Engelsman op zijn weg naar nu. Dan moet je denken aan de naam van èèn van de boeken van J.H Chase. Dat las als volgt, you got it coming. Met andere woorden, wat u niet wil, enz.

  • @Bas.
   Ik neem aan dat je doelt op de voormalige heerschappij van GB? Ik ben in diverse landen geweest waar de Engelsen ooit de dienst hebben uitgemaakt maar ik heb nergens typisch Britse wijken gezien zoals bijvoorbeeld East End, zelfs niet in India. En nu komt het punt dat ik veel belangrijker vind: werden we maar door allochtonen / moslims aan- en binnengevallen zoals de Engelsen dat toentertijd bij die landen deden, dan had ik me op wat voor manier dan ook kunnen verdedigen zonder voor racist etc.. uitgemaakt te worden. Of zouden er toentertijd ook Indiërs zijn geweest die andere Indiërs voor racist fascist xenofoob etc uitmaakten die niet blij waren met de Engelsen? Dat is nu het grote probleem, we moeten het lijdzaam toezien want “onze” leiders staan aan de kant van de bezetter, geholpen door hun nsb’ers.
   .
   Werden we maar aangevallen zoals de Engelsen dat deden, dan konden we ons tenminste met man en macht verzetten, en had je pech als je verloor. Nu worden we verraden.

   • Dick@, GB had als drijfveer mèèr. Vandaag, en toen. Bij twijfel lees Europa voor Columbus. Hij ging echt niet op pad om te ontdekken. Roof was het instinct. Zijn ontdekking was de weg naar wereld Britse wijken . Lees hun geschiedenis. Met als mooiste, voor honden en chinezen, verboden toegang. Apartheid was een nakomer. Geboren uit domheid. Een Nederlandse eigenschap.

    • @Bas. Je mist de insteek. Ik heb absoluut geen behoefte om de rooftochten en plunderingen van de Ottomanen, Dzjengis Khan en andere grootmachten uit het verleden recht te praten of te bagatelliseren.
     .
     Ik mis in de voormalige koloniën van GB de typische Engelse wijken zoals door heel de westerse wereld sinds enkele decennia typisch islamitische wijken aanwezig zijn. Dus ik begrijp niet waar jouw opmerking ‘you got it coming’ op slaat, tenzij je gaat beweren dat we in oorlog zijn met degenen die het ons nu ’terugbetalen’.
     .
     Dat ik dat bedoelde was moeilijk te vatten voor je begrijp ik. Zoals Cruyff zou zeggen: elk voordeel heb z’n nadeel. Zo’n enorme hersenmassa als die van jou kan soms ook in de weg zitten :-))

     Btw, apartheid is geen Nederlands maar een Afrikaans woord. Dus geen Nederlandse aangelegenheid. Als je graag wilt zeiken, doe het dan enkel tegen je eigen been, svp.

 30. Leo KarelJan

  25 mei 2016 op 15:59

  Dit is vervanging van de superieure Westerse cultuur door een achterlijke, vooral islamitische cultuur. En wat deze islamitische cultuur voortbrengt is onvrijheid, achterlijkheid en achteruitgang. Zie de praktijk in vrijwel alle islamitische landen. De autochtone bevolking zal zijn angst moeten verliezen: de angst om door die gore regentenklieken van Gutmenschen voor “racist” te worden uitgemaakt als je islamkritiek hebt en de import van achterlijkheid wilt stoppen. En de vieze media aanpakken en uitkotsen met hun dagelijkse politiek correcte indoctrinatie. Doet men dit niet dan resteert onvrijheid, achterlijkheid en discriminatie van alles wat blank is. En verdwijning van onze waarden en tradities. Ik zag die door politieke correctheid vertrokken kop van Asscher ( over dat geval Simons ) : dit soort lieden zijn de ware vijand.

  • “door die gore regentenklieken van Gutmenschen voor “racist” te worden uitgemaakt”
   .
   Ook uit deze docu blijkt overduidelijk dat dit het gevolg van beleid is, bedacht moet zijn en dus de bedoeling is. De goedmensen helpen daar enkel bij als de ware losers die het zijn, verder stellen ze niets voor. Daarom vraag ik me af wie nu eigenlijk daadwerkelijk achter deze omvolking zitten en waarom? Voor het waarom kan ik wel wat antwoorden bedenken zoals het streven naar de Verenigde Staten van Europa die in de autochtonen de vijand zien, verdeel en heers. Maar wie zijn nu degenen die achter de tekentafel van deze omvolking zaten en zitten? Clans zoals bijvoorbeeld de Rothschilds, de Rockefellers etc.. die bijeenkomen op gelegenheden zoals de bilderbergconferenties? Of zijn we opgekocht door rijke islamitische olielanden? Wat speelt er in godsnaam?
   .
   Wat ik misschien beter niet kan zeggen maar toch doe; degenen die dit op hun geweten hebben vervloek ik uit het diepste van mijn hart.

   • Als je je laat informeren door alternatieve media weet je dat het inderdaad gewoon georchestreerd wordt door de door jouw genoemde clans van families en Bilderberg meetings. Maar als je dat aan het door MSM geïndoctrineerd volk probeert uit te leggen moet je weer een rol aluminiumfolie halen….

 31. g.h.m.leferink

  25 mei 2016 op 22:49

  ‘Dick’: De ellende begon in 1975 met het GEHEIME overleg van Europese ministers met de olielanden. Om een eind te maken aan de olieboycot! Wat daaruit voortkwam was de Resolutie van Straatsburg, die ook GEHEIM gehouden is. Onder andere Pamela Hemelrijk heeft erover geschreven, een artikel dat ‘Oil for immigration’ heet. Waarin ongehinderde immigratie werd beloofd, in ruil voor het weer opendraaien van de oliekraan….. Graag zou ik de namen te weten komen van de GLUIPER-politici die dit op hun geweten hebben!
  Het is de zoveelste keer dat ik maar weer hamer op de twee ROT-EIGENSCHAPPEN van veel politici, eigenschappen die naar mijn vaste overtuiging de diepste oorzaak zijn van die Resolutie van Straatsburg: Achterbaksheid en Lafheid. Het lijkt wel een besmettelijke ziekte die vooral in de politiek voortwoekert.
  En dat smerige POLITIEK CORRECT, dat mee de rotzooi veroorzaakt? Dat zou beter aangeduid kunnen worden met POLITIEK BEHEKST!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 32. Helemaal mee eens…

 33. Waldo Dewanand

  25 mei 2016 op 15:56

  na een genocide is er alleen verslagenheid, lotsaanvaarding, berusting en apathie. Arabische moslims zijn hier wereldkampioen mee geworden. Ergste is dat de geschiedenis boeken leugens bevatten en vervalst zijn na WOII. Adolf HItler krijgt de schuld van alle historische zonden, vanaf de hele islam begon in de zevende eeuw en men zwijgt in alle talen over het bloedbad dat Arabisch islamitische legers aanrichtten, met minimaal 500 miljoen slachtoffers, incl vermoorde en verkrachte meisjes, vrouwen en embryo’s.

  ‘Islam is puur survival of the fittest and strongest muslim apes.’

  In islam geldt altijd het alleenrecht van de sterkste clan van kleingeschapen, besneden moslim mannen.
  NOg even en de europese tent zal gesloten worden en plaats moeten maken voor islamitische krotjes van kamelen poep.