‘Racist’ is nu geuzennaam

Door Joost Niemöller

Het werkelijke probleem bij links is de intellectuele luiheid. Die openbaart zich door het gebrek aan maatschappelijke analyse. In plaats daarvan wordt er gescholden. Het ultieme scheldwoord van links is ‘racisme.’

Het woord ‘racist’ kent als ieder scheldwoord geen definitie. Het uitspreken ervan heeft alleen effect wanneer het met grote ernst en met de juiste timing uitgesproken wordt. Er hoort dus een ernstig gezicht bij, een grote mediadekking, en op de achtergrond een rechter die er een oordeel bij zal uitspreken. Je moet weten: Hier is iets heel ernstigs aan de hand. Dit wordt niet zomaar gezegd, maar bij hele speciale gelegenheid. En de ultieme straf ervoor is maatschappelijke uitsluiting.

Op die manier kon bijvoorbeeld Hans Janmaat voor racisme veroordeeld worden. Hij had gezegd dat hij de multiculturele ideologie wilde opheffen. En dat zou racistisch zijn. Onzin natuurlijk, maar er was in de media genoeg ernst verzameld, en Hans Janmaat was nog maar een enkeling. Janmaat werd verwijderd van de massa en kon zo een slachtoffer worden. Zodoende kon er een waarschuwend effect uitgaan van het ‘racisme’ schelden.

Maar zoiets werkt maar zolang het werkt. Wanneer er te vaak mee gehakt wordt, raakt het wapen bot.

De ultieme straf voor ‘racisme’ is nu nog maar de tijdelijke verwijdering van Facebook. Het racismegescheld in de media klinkt steeds luider en vaker. Je hoort het daardoor nauwelijks nog. De deftigheid is er vanaf.

Wie een kinderfeestje viert, is een racist.

Wie islamkritiek bedrijft, is een racist.

Iedere bakker is racist. (Behalve Turkse bakkers.)

Wie criminaliteit onder allochtonen aan de orde wil stellen, is een racist.

Wie op Wilders stemt, is een racist.

Wie geen Mohammed meer aanneemt bij zijn bedrijf (door slechte ervaringen), is een racist.

Wie geen stelende ‘asielzoekers’ is zijn buurt wil hebben, is een racist.

Wie zijn kinderen niet naar een zwarte school wil sturen, is een racist.

Wie in een blanke buurt woont, is een racist.

Wie in een dorp woont, is een racist.

Wie niet meer naar Pauw kijkt, is een racist.

Kortom; iedereen is een racist.

Alleen de allochtonen zijn vrijgesteld.

 

Tja, dan kan ‘racist’ alleen nog maar een geuzennaam worden. Er zit voor links niets anders op dan een nieuwe naam verzinnen. Iets wat nog erger klinkt. ‘Nazi’, of ‘fascist’ zijn al uitgewerkt en niet deftig genoeg meer. Het moet dus een raar en nieuw woord worden.

We wachten het rustig af. Aan nieuwe woorden geen gebrek bij links.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

51 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  26 mei 2016 op 07:57

  En toen was er weer een ‘daar-moet-je-over-kwekken’ modetje. Kwam natuurlijk uit Drugsdorp aan de Amstelmonding, waar ze niks beters te doen hebben binnen de ringen van stinksloten. En dit kwekkwek-modetje heet Sylvana Simons. Dit trendje/hypeje komt rechtstreeks uit de mediacafé’s daar, ‘Zwart’ en ‘de Pels’.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Een beetje Zuid Afrikaanse humor met wat gezonde zelfspot. Daar zoude die politiek correcte flapdrollen eens naar moeten kijken:
  https://www.youtube.com/watch?v=GgZYCj39M38&index=16&list=RDNCE9-0H5HRQ

 3. Totale Remigratie, minder is Capitulatie!

  • Ik vrees dat grootschalige gedwongen uitzettingen de enige oplossing zijn. Om te beginnen met Sylvana Simons en haar hele familie.

   • Koendekoning

    28 mei 2016 op 18:41

    Ik vraag me af hoe de buitenwereld, de “vijand”, de VS en Brussel in dit geval, zouden reageren als Nederland inderdaad zo’n Zero Tolerance-beleid zou gaan voeren.
    Ik denk eigenlijk dat de VS in samenwerking met Duitsland in staat zou zijn ons land binnen te vallen om gewapenderwijs te zorgen dat wij niet opkomen voor het behoud van onze eigen cultuur.

 4. Racisme is eigenlijk vooral een zwart verschijnsel. Ze staan er mee op en gaan er mee naar bed. Altijd ras bewust.
  Die Sylvana vertelde bij DWDD dat in het geval Ebru zij zich niet aan de wet van het land Turkije heeft gehouden. Maar Sylvana is vrijwillig vanuit Suriname naar Nederland gekomen dus zal zij en haar hele black power beweging zich ook aan de Nederlandse wet dienen te houden. De Nederlandse wetten en de tradities die we hier hebben en hopelijk houden.

 5. Leo KarelJan

  25 mei 2016 op 16:17

  Linkse Gutmenschen zijn inderdaad lui en totaal ONWETEND. Ze hebben een totaal verkeerd wereldbeeld omdat ze politieke correctheid boven feiten en waarheid stellen. Daarom zijn het imbeciele nitwits, niet doordenkende , stupide idioten.
  Wij moeten ons daar zeer heftig tegen verzetten: door KEIHARDE aanvallen en door de feiten te benoemen. Vergeet beleefdheid en goede omgangsvormen: die zijn aan deze linkse “weg met ons” Gutmenschen niet besteed. Ze zijn de vijand die onze manier van leven en onze vrijheden willen VERVANGEN door de dwang van de politiek correcte DICTATUUR. Kijk maar naar de van politieke correctheid doortrokken koppen van lieden als Asscher, Samsom en Rutte. Aanschouw het GROTE kwaad.

 6. Sylvana Simons is het levende bewijs van het falen va de multiculturele samenleving: Doordat we ooit haar vader met ca. 15 (!!) kinderen ooit hebben binnengelaten, zitten we nu met een multiculturele puinhoop. Als Nederland gewoon nooit de grenzen had geopend voor niet-westers en ander gekleurd volk, dan zou Nederland nu een steenrijke, veilige, rustige en stabiele monoculturele samenleving geweest zijn. Maar dat is in sommige kringen nog steeds heel racistisch om te zeggen.

 7. het gaat eigenlijk alleen maar over gedrag.
  40 tot 50 jaar geleden was er nooit sprake van racisme.dat was er alleen maar in de VS en Zuid-Afrika.hier hoorde je er niks over.
  ook toen er meer marokkanen en turken hier kwamen was er geen sprake van racisme.
  maar wat gebeurde er.
  het gedrag van bijv. deze 2 bevolkingsgroepen ging opvallen en wel op een negatieve manier.
  wat deed de overheid? niks,negeren.
  het gedrag van marokkanen kwam dagelijks in het nieuws en mensen die ervaring daar mee kregen, ontwikkelden een hekel aan dat soort mensen,alleen maar vanwege hun gedrag.de laatste jaren kwam er meer info over turken en toen bleek dat de meerderheid streng in het geloof was en vooral trots was op Erdogan en zijn beleid.
  dat gedrag en daarbij ook nog ,het niet opgaan in deze maatschappij (ze trouwen alleen met hun landgenoten en willen in hun vaderland begraven worden) wordt door vele nederlanders negatief ervaren.
  de overheid negeert alle klachten en roept racisme.
  FUCK en…

 8. D. G. Neree

  25 mei 2016 op 14:48

  Ik ben geen racist, ik heb gewoon een hekel aan iedereen! :p

 9. Lakenvelders, dat zijn mooie koeien.

 10. “Toen Simek het over zwartjes had”
  .
  Simek werd totaal overvallen door de agressie van Sylvana en kon blijkbaar niet meer helder denken want op dat moment zat ie met z’n verhaal en gedachtes bij die arme donders / schatjes / zwartjes die ze net uit zee gered hadden.
  .
  Mensen als Sylvana willen niet meer als neger aangesproken worden maar als zwart (geïmporteerd uit de VS). Het meervoud van zwart is zwarten en het verkleinwoord is zwartjes.
  .
  Het is idee dat Simek het racistisch bedoelde is compleet achterlijk en onlogisch, hij / ze hadden namelijk die arme donders / schatjes / zwartjes nota bene van de verdrinkingsdood gered, verzorgd en opgevangen!!
  .
  Het is jammer dat Simek door die zwarte racist uit het veld geslagen werd want als hij het op dat moment zo had uitgelegd zou direct duidelijk zijn geweest wat een misleide racistische dwaas Sylvana is en hadden we deze situatie en discussie inclusief de toetreding tot denk niet gehad, dan was ze roemloos ten onder gegaan.

  • “Zwartjes” klink misschien een beetje denigrerend, maar voor iemand die het Nederlands niet als moedertaal heeft, is de gevoelswaarde van deze uitdrukking waarschijnlijk anders dan voor een bio-Nederlander. Simek was dan ook met stomheid geslagen. En van van Nieuwkerk is het een omissie dat hij dat niet ter tafel bracht.

   • Hij was een verhaal aan het vertellen dat ze die zwartjes van een verdrinkingsdood gered en liefdevol opgevangen hadden. Dus waarom zou het denigrerend bedoeld zijn in plaats van liefkozend, wat is logischer?! Plus dat hij een zwarte vrouw heeft, en dan toch het nadeel van de twijfel geven omdat het woord zwartjes ook als denigrerend gezien kan worden ondanks de context overduidelijk het tegendeel bewijst.
    .
    Het is onbegrijpelijk dat niet gesproken werd/wordt over het feit dat Simek samen met de dorpsbewoners deze mensen van een verdrinkingsdood gered en opgevangen hadden. Nee, enkel over het woord ‘zwartjes’, en dan uiteraard negatief geïnterpreteerd terwijl het overduidelijk liefkozend bedoeld was, en als ie het over die zwarten had gehad (neger mag niet) dan was het ook denigrerend opgevat. Ik begin zo langzamerhand moedeloos te worden en de hoop in de toekomst te verliezen. Nederland moet omgevolkt worden en daar werkt een groot deel van het autochtone volk graag aan mee.

 11. In de jaren 1960 was racisme nog onnodig, en misschien daarom ook een beetje verwerpelijk. Maar de laatste decennia is racisme pure noodzaak geworden. Het gaat nu om niets minder dan om het behoud van de blanke Helleense cultuur.
  De fout van links is dat ze nog steeds uitgaan van de situatie van een halve eeuw geleden. Dat getuigt van het volkomen ontbreken van ethische flexibiliteit, en van de onwil om te erkennen dat de wereld is veranderd.
  Als het getij verloopt, moet men de bakens verzetten.

 12. Toen Simek het over zwartjes had, kon Silvana ook zeggen dat ze hier niet van gediend was, maar duidelijk te zien is dat ze het heerlijk vond om hier een hele scene van te maken.
  Het beste wat helpt tegen racisme is gewoon negeren dat je een andere huidskleur hebt, juist erover praten benadruk je dat de een anders is dan de ander. Ik heb veel Surinaamse vrienden, en wij hebben het nog nooit gehad over hoe het is om zwart te zijn, of blank.
  Uit onderzoek blijkt dat lesprogrammaas over racisme juist een averechts effect hebben, omdat je daarmee de verschillen in perceptie in stand houdt. Veel beter middels tegen racisme: bijvoorbeeld sneeuwballen gooien of voetballen.
  Hier een interessant artikel: http://www.marcovisscher.nl/wp-content/uploads/Adrian-Hart1.pdf
  “Die vanzelfsprekendheid verandert pas wanneer je ze gaat
  vertellen dat racisme fout is. Want daarmee leg je een concept uit dat ze helemaal
  niet kenden”

 13. Een samenleving ontstaat en gaat zoals die gaat. Discriminatie is van alle dag Het is er gewoon. Bij eventuele problemen is er het wetboek van strafrecht.
  Gisteren werd het volk, dus ik ook, toegesproken door Ascher over ons racisme Hoe dom kan je zijn. Denkt Ascher werkelijk dat het nu ophoudt omdat hij het zegt. Het is contraproductief en zal alleen maar erger worden.
  Ik herinner me de tijd van Pim Fortuyn die geen racist was. Iedereen werd toen uitgescholden voor racist. Waanzin, camera’s trokken de wijk in om dit fenomeen vast te leggen. TV-Rijnmond had in Rotterdam een stelletje volksvrouwen in beeld ze scandeerden weg met die vuile vieze zwarten . Dus overduidelijk racisten. Echter tussen die vrouwen stond ook een Surinaamse die net zo hard meeschreeuwde . De verslaggever vroeg, maar mevrouw u bent zelf zwart waarop de andere vrouwen zeiden Wel nee dat is Truus zij is onze buurvrouw. Alles verklarend Ascher zijn moraliserend toespraak is om hem zelf een image te geven

 14. Ik kom van de straat, ga om met alle sociale klassen, en zal nooit over me heen laten lopen.

 15. D. G. Neree

  25 mei 2016 op 01:49

  Ik ben geen racist en zal me er altijd tegen blijven verzetten zo genoemd te worden. Maar ik discrimineer wel, dwz, ik maak onderscheid tussen mensen. Dat onderscheid baseer ik op mijn ervaringen met mensen en het gedrag dat iemand vertoont, zijn oogopslag, zijn voorkomen en uiterlijk. zijn /lichaamshouding en gebaren en wat hij zegt en hoe hij dat zegt. Een (voorlopig) oordeel is in een flits, een oogopslag al gemaakt. En ja, daar speelt ook huidskleur een rol in, iemands achtergrond is daar nauw mee verbonden.

  Als je dat veroordeelt, dan veroordeel je dat wat de mens tot mens maakt en doodt je een overlevingsinstrument. Als ik geen onderscheid maak tussen een feestvierende familie en een groep brutale, verveelde en agressieve ruziezoekers met een vocabulaire van 20 woorden (of kreten) dan breng ik mezelf in gevaar en worden al mijn reflexen uitgeschakeld.
  Blijkbaar is dat de bedoeling, Maar bij mij zijn ze te laat gekomen. Ik kom van de straat en ken het klappen van de zweep

 16. Toch is het raar eigenlijk. Je zou toch verwachten dat bij zo’n partijtje (nou ja partijtje…) alleen hoofddoekjes welkom waren. Ach nee, ik voel hem al aankomen die Simons kan straks wekelijks bij de VARA haar racistenverhaaltjes op gaan hangen en Denk (nou ja, denken…) propaganda de woonkamer in braken. Bah, kots, echt eng. Gewoon een slinkse manier om mediatijd te verkrijgen dat partijtje (nou ja partijtje…)

 17. D. G. Neree

  25 mei 2016 op 01:35

  Die Ozturk staat door zijn adviesbureau in contact met de Turkse regering/geheime dienst. Het kan niet anders. Zijn poolhal in Nijmegen suggereert weer andere banden.

  • Die kroeg in Nijmegen, een vreemde kroeg, darten en biljarten, intrigeert mij. Deze kroeg is tot diep in de nacht geopend , darten om 3 uur ’s nachts?

   • Ja, en? Het blijft natuurlijk wel Nijmegen. Daar kwam je de Heikneutert destijds ook tegen tot 5 of 6 uur ’s ochtends. Met de eerste bus naar huis naar bed. Toen ging je op stap van 8 tot 6, niet zoals nu van 11 tot 3. Watjes.

 18. Nou ja, hoe dan ook, het “schuift” wel lekker. http://www.quotenet.nl/Nieuws/Wat-heeft-Sylvana-Simons-aan-vermogen-En-wat-hebben-haar-partijgenoten-178577?utm_campaign=quotenet.nl+mailing+-+2016%2F20+-+Thursday+-+19-05-2016&utm_medium=email&utm_source=newsletter

 19. Technische puntje, Janmaat werd niet voor “racisme” veroordeeld maar via artikel 137d
  “Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, aanzet tot haat tegen of discriminatie van mensen of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie”.
  Dit omdat “afschaffen van het multiculture” door de rechterlijke macht dus gezien werd als een breed voorstel tot ethnische zuivering. Net als “minder minder” Marokkaanse Nederlanders zou kunnen gezien worden als algemene oproep aan een breed publiek.

  Artikel 137d lijkt me voor verbetering vatbaar. Het is deels opgesteld uit angst en schuldgevoel over de rassenleer die in Europa zo breed gedragen werd, 75 jaar terug.

  • @DirkM. Dit omdat “afschaffen van het multiculture” door de rechterlijke macht dus gezien werd als een breed voorstel tot ethnische zuivering. Net als “minder minder” Marokkaanse Nederlanders zou kunnen gezien worden als algemene oproep aan een breed publiek.==Als de rechterlijke macht iets ziet als een voorstel tot iets dan moet de rechter zich o.b.v. de Montesquieu (scheiding der machten) daar niet mee bemoeien en zich niet-ontvankelijk verklaren d.w.z. terug verwijzen naar de 2e Kamer. Het gaat om de feitelijke bedoeling van de wetgever niet om voortschrijdend eigen inzicht van een rechter. Dat u tevens alvast een voorzetje geeft richting een breed publiek, betekent dat u op de stoel van de rechter bent gaan zitten. Dat kan dus want de rechterlijke macht lijkt niet langer onafhankelijk. Als u 137d wilt verbeteren, ga op het Ministerie werken en lobby maar flink.

 20. Ik ben een zoon van een van de laatste generatie koloniale krijgers die de bruintjes nog uit de bomen schoot. Ik zit er niet mee, de meeste daarvan waren bovendien nog moslims ook. In hindsight +1. Die hebben zich alvast niet voortgeplant. Goed gedaan, ouwe. Dan ben ik een gewetenloze superracist dus. En nu? I don’t give a shit.
  SS is een jankorgel en iemand waar het slaafse blijkbaar nog volop in zit. Kom op, vrijwillig voor het karretje van die 2 Erdo-knuppels? Get a life. Debiele trut.

 21. Beste neger, turk, marokkaan (etc), ik ben een racist. Blijkbaar nogal een grote, want hoewel ik iedereen ongeacht huidskleur of afkomst altijd met dezelfde hoeveelheid respect behandel, ben ik tóch een racist. Omdat ik, na eindeloze en continue ervaringen met die situaties, vind dat bepaalde bevolkingsgroepen een te groot aandeel in de criminaliteit hebben. Of een te grote aanwezigheid hebben bij het “iedere blanke is racist” vinden. En dat deze “te grote aanwezige groepen” van mij wel eens een toontje lager mogen zingen en gewoon zélf eens respect en fatsoen dienen op te brengen.
  .
  Maar blijkbaar is het probleem bij naam noemen, en verwachten dat ook deze groepen zélf eens werk maken aan hun éigen houding en anders beter kunnen migreren waar onfatsoenlijkheid wél wordt gerespecteerd, niet toegestaan. En iets niet mogen doen en het tóch doen, betekent per saldo “u bent racist”. Tja… dan ben ik inderdaad een grote. En in dát opzicht ben ik er trots op ook.

 22. Soms denk ik, laat maar gaan laat maar waaien. Het zal mijn tijd wel duren. We blijven nl. alsof we alle tijd hebben, semi-intellectueel bespreken hoe ernstig het is dat vreemden onze huizen in de fik willen steken terwijl de brandweer enkel pyro halve maantje mag spelen. Onze kinderen maken zich er niet druk om, waarom ik dan wel? Het moet eerst een puinhoop worden, wil je iets kunnen opbouwen. En daarna? Van voren af aan steeds veel van hetzelfde.

 23. g.h.m.leferink

  24 mei 2016 op 20:01

  “Wie zijn kinderen niet naar een zwarte school wil sturen, is een racist.” In dat geval kan ik iemand racist noemen die landelijk bekend is: Wouter Bos!
  Al eerder haalde ik het geval aan van een Oegandese die gereageerd had op mijn raamadvertentie om een schoonmaakster: Ze wilde het alleen ZWART doen, waarop ik zei: “Nee, niet de kleur van je gezicht.” Waarna we beiden hartelijk lachten.
  Kan dat zich vooroplopend wanende Slinks-Linkse volkje nu nòg niet de humor van dit soort situaties inzien? Dan is het in- en indroevig gesteld met de soepelheid van hun grijze massa!
  En heeft de Dominee van de streng-geREformeerde gemeente op de Veluwe of Tholen meer geestelijke lenigheid dan die lieden. Want die zijn ouderlingen van de nòg rechtzinniger SlinksLinkse geDeformeerde super-politiek-correcte Onverdraagzaamheidsgemeente.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 24. Nederland als zodanig opheffen en overgeven aan de allochtone minderheden is op zich al gaande dus wat wilt men nog meer? Maxima had toch gelijk toen zij zei dat de Nederlander niet bestaat.

 25. De kern van de zaak: Gekleurde huid verwijt blanke huid dat ze blank is.
  Wetenschap: gewoon een genetische eigenschap ontstaan door evolutie: Blanke huid kan beter vitamine D aanmaken bij minder zonlicht.

  Neger: Neger is afgeleid van het Spaanse en Portugese negro, wat zwart betekent (het is niet duidelijk of het daarvoor een afgeleide was van het Latijnse niger of het Griekse necro).
  Ook in die term is geen enkel racistisch element te vinden behalve dan een huidtype.
  Sommige indianen werden roodhuiden genoemd. Nou en?
  Het is een merkwaardige politieke correctheid om maar weer ergens in mee te gaan om van het gezeur af te komen.
  Alleen: Blank blijft blank en donker donker. Voor zover ik weet is donker dominant. De blanke huid bestaat ook nog niet zo lang. Blanke huid kan er ook niets aan doen dat blanke huid nogal succesvol is. Ook dat is genetisch zo bepaald.
  Misschien omdat de out of Afrika types ondernemender waren dan de thuisblijvers, en meer moesten overwinnen.

  • Inventiviteit scherpt het verstand. Je moet wel om te overleven in een moeilijke leefomgeving. Overbodig om nog maar eens te herhalen dat de de gehele mensheid uit Afrika afkomstig is waar nog steeds de meeste genetische diversiteit is te vinden.
   Meer dan in de rest van de wereld. Wat apart is gezien de uiterlijke verschillen.
   Om racisme in een sprookjes figuur als zwarte piet te zien kan je niet om klukkluk heen of pipo. Klukkluk was de nogal onnozele indiaan met een bekend verhaspelend Nederlands. Zo’n type lijkt niet meer te kunnen. Worden de native amerikaanse bevolking even racistisch neergezet…Maar wat dan te zeggen van de witte blanke man die als pipo de clown werd neergezet. Sapperdeflap wat racistisch toch?
   De racisme mekkerende zeurtrol kent geen humor en ziet overal slavendrijvers.
   Overigens waren de slaven houders de elite, de gewone man/vrouw was lijfeigene dus niet veel verschil. Bizar om blank daar verantwoordelijk voor te houden.

   • Misschien is Sylvana Simons een Ork?
    Wie zal het zeggen. Of mag dat weer niet
    De overeenkomsten zijn duidelijk:
    mensachtig postuur, maar vaak krom lopend.
    klein, van vingerlang tot maximaal anderhalve meter
    vooral overdag leven ze ondergronds, gewoonlijk in holen of half-ondergrondse ruw gebouwde huizen in verlaten gebieden
    dom
    onbeschaafd tot grof of ruw
    zwijgzaam, of moeilijk en krom sprekend
    zelden neutraal van karakter: de meeste typen zijn slecht geluimd, egoïstisch of hebberig tot ronduit kwaadaardig, maar zorgeloze en koddige, ietwat onnozele aardmannetjes/vrouwtjes zijn ook wel te vinden.
    nachtactief
    solitair of in kleine groepjes levend
    geen aandrang tot het grootse: eten, drinken en slapen zijn de voornaamste besognes. Soms ook nog ruziemaken, stelen en mensen lastigvallen.
    vooral bij de kwaadaardige types zien we weerzinwekkende kook- en eetgewoonten, Daardoor kunnen ze soms smerige en giftige brouwsels maken.
    …Zou…

 26. In ieder geval pro-actief zijn, vooruitdenken en samenwerken om de volgende winter te overleven.

 27. Die twee turken van denk waar deze zwarte raciste nu voor werkt zijn soennitische moslims en aanbidden dus mohamed als profeet én als de perfecte mens.
  .
  Mohamed was niet alleen een massa moordende pedofiele struikrover, hij was ook slavendrijver!!!!!!!!
  .
  Hoe gaat ze daar mee om, wat heeft ze daar op te zeggen? Wat heeft ze te zeggen over het feit dat haar bazen een slavendrijver aanbidden als hun profeet en de perfecte mens noemen??????
  .
  Ik kan niet wachten op het moment dat haar die vraag gesteld gaat worden want hoe zal ze dan gaan kronkelen?? (helemaal gezien de arabieren dé slavendrijvers van zwarten bij uitstek waren, en als toetje ze ook nog allemaal castreerden, allemaal!!)
  .
  Ben benieuwd hoelang deze verwende over het paard getilde zwarte narcist die altijd met fluwelen handschoentjes door de blanken op handen en voeten gedragen werd het gaat volhouden bij deze islamitische patriarchen.

 28. Tja, maar het grote probleem in deze kwestie is nu juist dat niemand haar die vraag gaat stellen. Dus kan SS doorrazen en raakt ze, bij gebrek aan tegengas, meer en meer overtuigd van haar gelijk. Bij Pauw of DWDD wordt echt geen moeilijke vraag gesteld, dat is bekend.

  De waarheid over Mo de slavendrijver wordt niet verteld in de media, nooit. Sterker nog, die waarheid moet ten koste van alles verborgen blijven voor het klootjesvolk. De DENK-Turken lachen zich intussen gek om zo’n naief wicht, die ook nog eens stemmen gaat trekken. Domme Nederlanders genoeg die erin trappen.

 29. De openingszin van dit artikel is prachtig: “Het werkelijke probleem bij links is de intellectuele luiheid.” Bam, die zit! Eigenlijk is alles hiermee gezegd.

 30. Ik vind links eigenlijk geestelijk gestoord,dus wat die mensen aan -ismen en -oben,foben uitstorten, is voor de voetzolen bestemd. Verder grimlach ik om mokkeltjes als Sylvana en die uitgekotste haatzaaier kario. Beiden dienen te beseffen,dat de zenithstand van policor multicul tijdelijk is -niets is overanderlijk -en dat met extreme regeringsvormen zoals de huidige zelfvernietings’democratie’, en de EU,alsmede de daaraan ten grondslag liggende ziekelijke normering, altijd wordt afgerekend. Dat moment nadert en hoe langer het duurt, hoe dieper de pijn zal zijn. Dat zal de Wiener Oostenrijker ook nog wel leren na zondag.

 31. In mijn beleving zijn de meeste moslims racisten…
  https://fenixx.org/2016/05/20/hier-een-video-voor-sylvana-simons-kijk-je-even-schat/
  Als iemand mij ooit voor racist uitmaakt ga ik ook gewoon aangifte doen…

 32. Nu ik toch een racist blijk te zijn 🙂 wil ik graag weer negerzoenen, zwarte piet , kerststol en alles weer terug zoals het was voor de EU….en een beetje opschieten graag ….ik begin namelijk mijn geduld te verliezen….grijns…

 33. Kan ‘negerinnen witten’ nu ook niet meer? Daar had een vriend van mij bij de marine het over als hij naar de West ging.

 34. P. van Lenth

  24 mei 2016 op 21:36

  En nu Van Muiswinkel weg is, stel ik voor dat de sollicitatiecommissie een nieuwe Zwarte Piet aanneemt die de Nederlandse taal niet echt machtig is, dus die zo’n eigenlijk hardstikke leuk accent heeft. In feite was Van Muiswinkel een heel eigenaardige, veel te Hollandse en dus onnatuurlijke Zwarte Piet. Blij van hem af te zijn.

 35. Outin Theopen

  24 mei 2016 op 18:20

  Het is nu enkele jaren geleden sinds mijn publiekelijke “coming out” als racist. Wat een verzuchting om jezelf niet langer te hoeven verloochenen! Geen verontschuldigingen meer voor een “fout” woord of een verkeerde oogopslag! Vele jaren heb ik geleden onder allerlei vage klachten. Stress, zo werd mij verteld. Hoezo? Zelfverloochening! Nu ik mijn gevoelens niet langer ontken en onderdruk kan ik weer vrij ademen. Ik voel me bevrijd. Mensen die mij kennen weten heel goed dat ik anderen niet “haat” vanwege hun etnische achtergrond. Het is nu echter voor iedereen duidelijk dat ik niet bereid ben om de onteigening en degradatie van mijn eigen volk toe te juichen en aan te moedigen, laat staan actief verder te helpen. Tot mijn verbazing blijkt dat juist de allochtonen binnen mijn sociale kring deze houding begrijpen. Zij hebben meer respect voor mijn assertiviteit dan voor de vernederende zelfkastijding en misselijkmakende onderdanigheid van zoete lieve christenen en witte weldoeners.

  • P. van Lenth

   24 mei 2016 op 21:32

   Over dat gevoel van je bevrijd voelen heb ook ik een aantal keren geschreven. En zojuist noemde ik in mijn blog al die ‘racistische’ woorden op die Facebookpagina uitingen van mensen die het een en ander zwaar beu zijn en deze woorden gebruiken om hun hart te luchten opdat de emoties maar niet tezeer worden opgekropt, want dat is immers slecht voor het hart volgens menig huisarts. En ik meen het nog ook eigenlijk.

 36. Ik krijg altijd spontaan overgeefneigingen als ik SS zie, Sylvana Simons. Wel een goede zet van die DENK Turken door SS erbij te betrekken. Ze hebben nu 2 DENK Turken en een DENK SS-er uit Suriname en een DENK voorbeeld Marokkaan.
  Samen strijden tegen de autochtonen die allemaal “racisten” zijn. Zullen ze wel eens in de spiegel kijken.

 37. Aan creativiteit ook.