Wanneer gaan agenten zich aan de wet houden en onze ouderen beschermen?

Door Joost Niemöller

Vandaag weer zo’n bericht dat me witheet van woede maakt: Een 81-jarige vrouw uit Huizen werd beroofd in een winkel in Hilversum. Ze deed aangifte. En de aangifte werd geweigerd.

De details van haar verhaal maken duidelijk wat er speelde:

,,Ik stond bij de kousen, toen kwam ze rechts naast me staan,” vertelt De Queljoe. ,,En bij het ondergoed dook ze weer rechts op. Toen viel het me op. Ik dacht eraan m’n portemonnee van mijn rechterzak naar m’n binnenzak te halen, maar dat vond ik zo hatelijk staan. Ik wil niet discrimineren.”

Wat gebeurde er nadat deze vrouw beroofd was? Ze deed dus aangifte. En daar werd ze door de politie weggezet als een idioot:

Jetske de Queljoe ging meteen daarna naar het politiebureau aan de Groest in Hilversum. Aangifte doen. Daar ging het gesprek ongeveer zo:

De Queljoe: ,,Ik ben gerold, van mijn portemonnee.”

De politievrouw: ,,Wat heeft u gezien?”

De Queljoe: ,,Ik zag wie het deed. Ze was helemaal in het zwart en droeg een hoofddoek. Maar ik kon niet zien of ze Marokkaans of Roemeens was.”

De politievrouw: ,,Wat is er gestolen?”

Jetske de Queljoe vertelt wat er in haar portemonnee zat en zegt tot slot: ,,Die foto van mijn man vind ik het ergste. Maar: ik wil aangifte doen.”

Jetskse de Queljoe heeft daderinformatie. Ze is nét beroofd. In de regel moet zij meteen op het bureau aangifte kunnen doen.

Maar de politievrouw zegt: ,,Dat heeft geen enkele meerwaarde. U kunt beter naar het gemeentehuis gaan, bij de gevonden voorwerpen duikt uw portemonnee vast weer op.”

Nu is mijn vraag dus: Waarom overtrad deze politievrouw zo schaamteloos de wet? (Nog los van het feit hoe ze zoiets in haar hoofd haalde.) Deze politievrouw had namelijk de plicht om de aangifte op te nemen.

Dat staat gewoon in de wet:

Artikel 163 lid 6 Sv luidt (tav de aangifte):

“Tot het ontvangen van aangiften bedoeld in de artikelen 160 en 161 zijn de opsporingsambtenaren, en tot ontvangen van de aangiften bedoeld in artikel 162 Sv de daarbij genoemde ambtenaren verplicht.”

Er moet nu dus aangifte gedaan worden tegen deze agente. Als zij instructies heeft om dergelijke aangiften niet op te nemen, dan zal de agente in kwestie zich hierop moeten kunnen beroepen. Pas dan zullen deze instructies boven water komen. En vervolgens kan aangetoond worden dat deze instructies, informeel of niet, tegen de wet zijn, en moeten verdwijnen.

Wanneer er eindelijk aangifte wordt opgenomen om onze ouderen te beschermen is het probleem natuurlijk nog lang niet opgelost. De politie is namelijk niet gedwongen om werk te maken van die aangifte. Maar dat moeten ze dan wel schriftelijk verantwoorden. En daar kan dan weer op zijn minst een zaak over begonnen worden:

Hoewel de politie verplicht is om de aangifte op te nemen, zijn zij niet onder alle omstandigheden verplicht om in de aangebrachte zaak opsporingsactiviteiten te verrichten. Zij kunnen van (verdere) opsporingsactiviteiten afzien. De politie dient dit dan wel schriftelijk aan de aangever te melden. Tegen deze mededeling kan binnen 3 maanden op grond van artikel 12 Sv een klaagschrift worden ingediend.

Zal er daardoor een eind komen aan het beroven door allochtonen van 81-jarige Nederlandse vrouwen? Nee, natuurlijk niet. Maar de Nederlandse overheid zal op zijn minst gedwongen worden om zich aan de wet te houden in deze.

Het gevolg is dat dit soort zaken geregistreerd worden en een rol gaan spelen in de statistieken. (Niet alleen vanwege de niet opgenomen aangiften. Ook omdat veel mensen al bij voorbaat niet meer in zullen zien waarom ze überhaupt nog aangifte doen.) Dan wordt het concreet met wat voor maatschappelijk probleem we te maken hebben. We weten dat natuurlijk wel, maar de statistieken geven een vertekend beeld, ook omdat het verboden is om etnisch te registreren.

Allemaal zaken die moeten veranderen.

We zijn er nog lang niet. Maar we moeten beginnen om de wetteloosheid op dit niveau aan te pakken.

Want wat Jetske de Queljoe overkwam, is onverdraaglijk in Nederland. Iedereen met oudere ouders en iedereen die zelf ouder is, moet dit aanvoelen als een dolk in het hart. Zo kan het niet doorgaan.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

35 Reacties

 1. Ik sta hier niets van te kijken. Het hele overheidsapparaat is al enige tijd pro Islam en anti autochtoon. Wie herinnert zich niet dat incident in Amsterdam. Op de Dam stonden hard schreeuwende Moslims de meest hatelijke taal uit te slaan tegen passerende Nederlanders en Nederland in het algemeen. Wacht maar eens tot wij aan de macht zijn, Sharia…..De aanwezige politie trad niet op, of wel; Een Nederlander die het spuugzat was en zich over het gedrag van de Moslims bij die politie ging ging beklagen, werd in arrest gesteld wegens ordeverstoring. Naderhand lieten ze hem vrij, en boden hem een bosje bloemen aan, en enkel en alleen omdat er vele protesten loskwamen door dit politie optreden. Het anti Nederland beleid van het overheidsapparaat zit in de fijnste haarvaten van ons hele systeem. Het is alleen maar aftellen tot de Sharia een voldongen feit is geworden ! Er had allang verzet moeten komen. Verzet door het woord heeft geen zin meer !

 2. Omdat er nu honderdduizend keer zoveel vluchtelingen komen als in 1952, is het vluchtelingenverdrag een absurditeit geworden.
  Om dezelfde reden is de verplichting om aangifte op te nemen van een misdrijf door een allochtoon, ook een absurditeit. Om deze criminaliteit het hoofd te bieden moeten er zwaardere middelen worden ingezet . Ik doe daartoe geen suggesties. Dit om te voorkomen dat ik van internet wordt geband.

  • g.h.m.leferink

   26 mei 2016 op 10:21

   ‘Koos’, je bent toch niet BANG?
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. zien die weigert Ebru op het vliegtuig te zetten, als de rechter oordeelt dat dat moet. Demense zijn niet gek heer leferink. De politie moet niet als veel moslims respect eisen, als ze het niet verdienen en ze slaan de plank op teveel cruciale punten mis. Ik was ooit Marchaussee. Ik moet er niks meer van hebben. Mijn broer is wout. Ik zou willen dat hij een eerzaam beroep zocht. Maar je pensioen he en opgebouwde rechten. Slappe hap.

 4. Sorry hoor, niemand zet de politie in een kwaad daglicht. Dat kunnen ze prima zelf door hun selectieve toepassing van de wetgeving en de politisering EN islamisering die daarin besloten ligt. En dat komt van hogerhand. Kijk maar vandaag: de eventuele uitlevering van Ebru aan de rechter overlaten? Dat is een bedreiging aan ieder van ons. Kritiek op de Islam en islamitische machtspersonen? Kijk maar uit dan ga je op het vliegtuig naar de woestijndespoot en kom je voor het koppensnellersgerecht. Ik dacht altijd dat je niet aan dictators en overtreders van mensenrechten uitgeleverd mocht worden? Geldt dat dan niet voor islamitische mensenrechtenovertreders. Dit is toch precies waar de hele islamitische wereld al jaren van droomt en voor ijvert in organisaties als de VN? Islamkritiek = islamofobie = internationaal arrestatiebevel = enkele reis Rijadh. En het kabinet zet nu een ietsiepietsie klein stapje in die richting. En dan terug naar het topc: ik moet de eerste wout of Marechaussee nog

  • g.h.m.leferink

   26 mei 2016 op 10:18

   ‘heikneuter’ beweert over de politie: “Dat kunnen ze prima zelf door hun selectieve toepassing van de wetgeving en de politisering”.
   Even uitleggen: ‘Heipeuter’, de burgemeester en wethouders bepalen wat de politie in de gemeente wèl en niet mag of moet doen! De politie is UITVOERDER van hun beleid, en van dat wat in den Haag gemaakt wordt. Dus als U wilt afkatten, dan bent U aan het verkeerde adres bij de politie. Ga naar de gemeenteraad en vertel dáár wat uit wat voor opgeblazen kikkers het gemeentebestuur bestaat! Dat die B & W nog niet in staat is om een volkstuintje te managen, en de politie de verkeerde instrukties geeft!
   En ga naar openbare bijeenkomsten waar kwesties van de gemeente aan de orde komen. En verkondig dáár dat de kiezers die op dit gemeentebestuur hebben gestemd blijkbaar stront in de ogen hadden en ook nog dachten met EERLIJKE politici te doen te hebben. Terwijl je EERLIJKE politici met een laserlamp moet zoeken.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 5. g.h.m.leferink

  24 mei 2016 op 19:45

  Wat me onderhand kilometers de keel uithangt is telkens weer, volgens ‘goed Drugsdorpse traditie’ dat schelden op en in een kwaad daglicht zetten van de politie!
  Als er ergens door de MSM het elkaar, uit luiheid of farizeïsche mentaliteit, maar dom nakwekken een MODETJE geworden is, dan is het hier wel!
  Je krijgt zo wel erg sterk de indruk dat de MSM en de criminaliteit hier DIEF en DIEFJESMAAT zijn! Dus journalisten, omroepers, Mediapark-egotrippers en leiders van diskussiepanels die STIEKEM op de hand van de criminaliteit zijn. En je gaat dan o.a. denken aan corruptie of KVP (Kleffe Vriendjes Politiek). Of het in Amstelgluiperdorp steeds maar weer, gewoontegetrouw, afkatten van de wetshandhavers! Wat ze daar in Mokum ‘jennen’ noemen, maar gewoon een vorm van DISCRIMINATIE is.
  Het wordt hoog tijd dat daartegen luid geprotesteerd wordt!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Je hoeft maar regelmatig naar gekkies op de weg te kijken(wegmisbruikers) en daar kan je al heel goed het verschil zien in gedrag van agenten tov autochtonen en allochtonen…waar de blonde bouwvakker met een te zwaar beladen aanhanger de wind van voren krijgt…..mag de bekende bontkraag met meerdere zware levensgevaarlijke acties vrolijk met de ene ziekte na de andere en niet te vergeten dreigementen tegen de zelfde agent tekeer gaan!

 7. Politiek correct optreden. Neem groen en links gekken als voorbeeld. Geen zee te hoog voor hun. Misdaad is net als milieu. De oorzaak is de vervuiler. Neem dat grootste schip en uitstoot. Wakker werden de gekken. Schiphol, met elk vliegtuig dat komt en gaat, vervuilt 100 x en meer. Net als met misdaad, een toestand van gek en gelijk hebben is ook daar aan het werk. Met dezelfde oogklep mensen waar Adolf dankbaar gebruik van maakte.

 8. Leo KarelJan

  24 mei 2016 op 15:07

  Duidelijk is dat ook de politie ( net zoals OM en rechters ) deel uitmaakt van de politiek correcte regentenkliek. Ook die kun je dus niet meer vertrouwen, zeker als het om allochtonen en “multikul” gaat.
  De autochtone bevolking heeft niets meer te verwachten van de overheid: deze is tot op het bot politiek correct. Het is een echte politiek correcte multikul DICTATUUR.

 9. “Wanneer gaan agenten zich aan de wet houden en onze ouderen beschermen?”

  Zodra onze regenten even bang of nog banger zijn voor de autochtonen dan voor de allochtonen. Eerder niet.

 10. “de statistieken geven een vertekend beeld, ook omdat het verboden is om etnisch te registreren”
  .
  Als de statistieken gewoon de realiteit van het immigratieprobleem zouden weergeven, zou de PVV al lang regeren.
  .
  Of zouden de wegkijkpartijen al heel lang niet meer kunnen wegkijken en gedwongen zijn om maatregelen te nemen, en zou de PVV overbodig zijn.
  .
  Het is mij om het even, hoezeer ik helden als Wilders en Fortuyn ook waardeer, het gaat in deze niet om de poppetjes. Het gaat om het landsbelang.
  .
  Maar dan moet natuurlijk ook de huidige invulling van de EU eraan, want dat gaat natuurlijk finaal in tegen het landsbelang.
  .
  EU en massa-immigratie is van hetzelfde laken een pak..
  .

 11. Deze site begint al aardig op het Parool te lijken. Althans zoals deze in de oorlog was. Een verzetskrant. Echter beste jongens en meisjes. Het Europa van toen, was een bezettende macht. Tegenwoordig is dit Europa (EU) een bevrijdende macht (open grenzen, één munt, één gemeenschappelijke markt, één Leider?). Dus tel uit je winst. Allemaal voordelen. En ach, er zijn altijd wel zeurpieten. En de volgende keer stemmen ze gewoon de Partij van de Dieren, of de SP. Want Wilders? Brrr.. Nee hoor, zo’n enge man!So, who are we talking to?

 12. Bulgaarse en Roemeense zakkenrollers, al een redelijk oud probleem. Iemand met een oogziekte die nog net een hoofddoekje kan uitmaken (zo’n doekje ook zeer gebruikelijk bij Roemeensen) is natuurlijk best kansloos bij een aangifte. Ik weet ook niet hoe zo’n gesprek met die 81-jarige dan precies gegaan is. Je krijgt natuurlijk wel de meest boerse versie terug.

  De vraag is hoe de schrijver zich voorstelt dat de politie mensen beter “beschermt” hiertegen. Hen vragen de portemonnee beter weg te stoppen? (zo ben ik zelf wel opgevoed, zakkenrollers zijn al eeuwen een plaag)

  Sluitende grenscontroles ja ja, maar dat is weer niet een besluit van de politie. Dat is de politiek die het werk van de politie dus bijna onmogelijk heeft gemaakt en je wordt wel hard na de 158e keer iemand beleefd afwimpelen omdat hun portemonnee echt niet terug gaat komen en de rollers al weer elders zitten (die opereren vaak maar kort in een gebied).

  • De clou zit hem in de dubbele standaard. Een tijd terug hadden we zo’n aso op het plein met een hoop kabaal. Dus mevrouw Heikneutert naar buiten of dat niet wat rustiger kon en die kreeg een grote mond en een hoop agressie. Dus de Heikneutert naar buiten wat in een lichte schermutseling eindigde. Komt ’s middags de politie aan de deur: d’r ligt er een met rugklachten op bed en die hebben ons gebeld. Dus de situatie uitgelegd. Dan eindigt het gesprek dat je van alles moet beloven. Maar ik zei dus: ik beloof niks, ik loop hier geen affentheater te maken waar de hele buurt last van heeft, voedt die aso’s liever op. Dan krijg je als commentaar: dat zijn ook mensen. Zal wel, boeien. Ik bedoel: als die lui zich gedragen hoeven wij niet in te grijpen. Dan is er toch niks aan de hand, toch? Waarom moeten degenen die voor rust proberen te zorgen, zich altijd verantwoorden alsof ze criminelen zijn? My home is my castle, op mijn terrein en in een straal daaromheen heerst orde. Punt.

  • We hebben het hier over een 81 jarige vrouw, verdomme. Zullen we deze dame eens een beetje kunnen beschermen en in haar waarde laten ipv haar als een stuk algemeen vee te behandelen? Respect voor de ouderen is nu reeds een taboe. Zelfs bij politie. Het gaat helemaal verkeerd met onze maatschappij. Ik blijf waarschuwen. Een 81 jarige vrouw. Onbegrijpelijk dat deze vrouw niet wordt beschermd – door onze politie.

   • Je hebt gelijk. En dat gaat niet alleen over crimineel gedoe. Ik heb dat bij m’n vader gezien: die heeft op het eind nog 2 jaar in zo’n ’tehuis’-toestand gezeten. Wat een triestigheid, altijd 1 of 2 man personeel voor zo’n hele toko. Persoonlijk contact nada. Dat was in de tijd van mijn oma toch anders, dan was er altijd personeel PER GANG. Na zijn dood heb ik mijn abonnement op de blauwe enveloppen opgezegd en ben vertrokken. Dan vragen mensen serieus aan je: en je zekerheid dan? En dan antwoord ik: zekerheid?. als zelfstandige? De zekerheid om te betalen tot mijn laatste werkdag zonder ooit ergens recht op te hebben en dan te eindigen zoals die ouwe na pakweg 56-57 jaar belasting betaald te hebben? Fuck Nederland. Als mijn vrouw voor mij gaat en ik ben nog fit, dan kom ik terug en is de boot aan. Het is hoog tijd dat een aantal mensen eens een paar flinke klappen voor hun bek krijgen. Dat parlementaire systeem is zo dood en corrupt als een pier.

    • Helemaal eens. Ik bevind me in precies dezelfde situatie. Ik zal zo terug gaan en een strategie uitzetten tot het vernietigen van de huidige regenten kliek. Maar je kunt het niet alleen of met slechts een paar man. Er moet een beweging op touw komen. Zie wat er momenteel gebeurd in Frankrijk. Daar pikken de burgers de sociale ellende niet meer. Wat weet NL hiervan? Helemaal niets omdat de NOS het niet uitzend. Waarom weet ik dit wel? Omdat ik internet gebruik. Blijkbaar zijn er nog niet genoeg onafhankelijk denkende Hollanders, of ze zijn bang. Maar zodra er een tendens komt met een duidelijke anti-regenten strategie, dan sluit ik me bij je aan. Ik ben en blijf een Hollander. Tot mijn dood.

    • @Heikneuter. Dat parlementaire systeem is zo dood en corrupt als een pier. Het is hoog tijd dat een aantal mensen eens een paar flinke klappen voor hun bek krijgen==In principe juist. Hitler die, na Napoleon, de aanzet maakte tot de EU werd verdreven met geweld. Desondanks hebben de volkeren van Europa, mede met dank aan “bevrijder” VS met de dubbele agenda, weer een Hitlergroep toestemming gegeven om een recht en orde idee te geven. We zitten in een tussenfase naar de NWO. Hier gaat de eenvoudige zich niet voor opofferen; laat staan of die het begrijpt. De idee die weer heerst: liever levend onder de knoet, dan dood in de rouwstoet. Ziet u vergelijkingen met het verleden? Uitstel is enkel mogelijk via het elimineren van bepaalde figuren maar dan nog leidt dat niet tot afstel. Verdeel en heers en de mentaliteit van het kuddedier zitten dicht op elkaar. Als een enkeling zou kunnen frauderen dan heeft een staat of groter meer mogelijkheden. Eerlijk duurt te lang.

 13. Voor mij begon multicul begin jaren 60 toen wij een straat Molukkers voor onze snufferd kregen. De marokkanen van die tijd, altijd herrie zoeken en altijd de racismekaart trekken als ze tegengas kregen.. En ook toen was de politie al zo. Die dachten echt dat je als gezin van 6 met zo’n hele straat ruzie loopt te zoeken omdat je een racist bent. Anyway 55 jaar dat gezeik ondertussen. Nota bene mijn broer is wout geworden. Maar goed, die kon ook niet leren zoals al die dodo’s. Het is gewoon geen eerzaam beroep meer. Als je nu nog bij de politie blijft, ben je fout, een loser of een prutser die niks anders kan of durft. Voor 1500 euri’s in de maand de toekomst van je eigen volk verkloten. Bah. Zoek een fatsoenlijke baan en hinder je eigen volk niet in zijn zelfverdediging.

 14. In een stad in Duitsland kon ik direct nadat ik beroofd was van mijn portemonee, aangifte doen bij een politiebureau naast het station. De dienstdoende agent nam er alle tijd voor (uiteindelijk zit je er een uur), maar alles werd serieus behandeld. Ook werd mij gevraagd naar het ’type’ : Noord-Afrikaans, Afrikaans, Oost-Europees, Turks.
  Na een paar maanden kreeg ik netjes bericht dat men de zaak gesloten had: men verwachtte niet meer dader en/of portemonnee nog te vinden. Ik vond het allemaal zeer correct.
  “Kleine” criminaliteit moet ernstig worden genomen. Verwaarloost men dit dan wordt al die ‘kleine’ criminaliteit de betonrot van de samenleving; het ondermijnt elk onderling vertrouwen, en een maatschappij verliest beschaving en menselijkheid. Bovendien worden ‘kleine’ criminelen langzaam maar zeker grotere criminelen, als ze door die laksheid van de politie steeds ongehinderd hun gang hebben kunnen gaan.

 15. In Ede toen de dame van powned werd gestenigd door moslimtuig reed de politie (ook) weg toen op het raampje van de politieauto getikt werd voor gerechtigheid. Ze reden weg ipv op te treden, m’n bek viel letterlijk open, heb in heel mijn leven nog nooit zoiets meegemaakt en ik had het absoluut niet geloofd als iemand dat voorspeld had. Skinheads zouden een moslima moeten stenigen, moet je opletten hoe dan opgetreden en gereageerd wordt!!!! Daaruit moet ik concluderen dat het autochtone volk vogelvrij en derderangs is, vraag me alleen af hoelang het moet duren voordat ook agenten niet meer met zichzelf kunnen leven. Maar goed, kijk naar bijvoorbeeld @DirkM, geef ze paar zilverlingen en ze verkopen hun ziel en de hele teringzooi.
  .
  Als dit zo doorgaat dan breekt vroeg of laat de pleuris uit, het zal wel zo zijn dat degenen die het dan opnemen voor een beroofd oud vrouwtje door de politie gearresteerd wordt en door de msm bestempeld zal worden als guur rechts, fascist, racist, etc.

  • shariaantje

   23 mei 2016 op 17:45

   Het is gewoon een kwestie van overleven door deze “regering” tot de verkiezingen en daar kunnen ze geen ellende bij hebben. Alle ambtenaren, zeker ook die in gemeentes waar azc’s en dat zijn een hoop, moeten komen, zijn op instructiecursus “Hoe zeik ik netjes de sufferds af”. Ben zelf ambtenaar geweest , dus ik weet hoe het er dan aan toegaat! Maar gelukkig zijn er tot nu toe alleen hoogopgeleiden ons land binnengekomen, dus de ambtenarensekte zal ook eens worden vervangen. En dan blijkt voor het door hun geleverde “werk” er slecht één derde nodig., waarvan de helft alleen parttime in dienst zal zijn. Ik spuug op ze!

   • @shariaantje. Ook ik ben ambtenaar geweest. Zo denk ik dat in geheel ambtenarenland hetzelfde spel wordt gespeeld omdat de ambtelijke top meer politiek geëngageerd is dan de massa van de zeg schaal 3 tot en met 11. In Oostenrijk stond de vermeende rechtspopulist 144,000 stemmen voor totdat er nog wat poststemmen geteld moesten worden. Weet u al op welk stapeltje uw stem in 2017 zal worden gelegd? Nog beter, weet u zeker dat die verkiezingen zullen doorgaan? Ik gok op uitstel om een demissionair kabinet Rutte nog even de nekslag te kunnen laten uitdelen. Ik heb in het verleden in Leiden getracht aangifte te doen wegens bedreiging via internet en stalking. Na veel gezeur bleef het bij een rapportje waarvan ik geen afschrift kreeg. Afgelopen week schade door een aanvaring waarbij werd doorgevaren. Next time: steen er op. Eens verdwijnt ook mijn laatste restje sociaal gevoel.

  • @Dick,

   helemaal mee eens….

  • Het was onder de USSR communisten al stelregel: wie niet voor ons is, is tegen ons. En wie tegen ons is, is een fascist. Dergelijke stupiditeit is, bewust of of onbewust, gewoon overgenomen door het linkse volk in Nederland. Een erfenis van de USSR dus; niet iets om trots op te zijn, op de miljoenen die moesten sterven omdat het communisme ze als ‘fascisten’ beschouwde.
   Heel veel links denken valt te herleiden naar de USSR. Onnozele broeders en zusters zullen geen idee hebben (nuttige idioten) maar de voortrekkers weten dit zeer goed.
   Zelfs het EU-project lijkt meer op de USSR dan op de VS.

  • Geheel mee eens. Wat je waarneemt met dit soort politie optreden is sharia. Sharia is meer dan moslim rechtspraak. Het is de islam way of life. En onze regenten hebben dit al aangenomen. Maar het gaat veel verder. Er is een plan, een heel verdorven plan. Dat heet de Nieuwe wereld orde waar slechts een kleine groep de wereldmacht naar zich toe trekken. De meeste mensen lachen hierom. Maar trek je conclusies en kijk eens om je heen. Je ziet het gebeuren. Justitie, politie, politiek, educatie (Polen gaat nu op scholen een paar uur “Navo” lessen geven), het wordt steeds gekker. We zullen eindigen in een totale chaos, mbv die moslim-tsunami in Europa en dan komt die NWO bende met een oplossing en iedereen zal weer blij zijn. Maar ondertussen wel je vrijheid kwijt. Het gaat fout met onze maatschappij, mensen. Heel erg fout. Kijk eens wat er in Frankrijk aan de hand is. In bijna alle grote steden zijn er grote demonstraties, al twee maanden lang. Waar blijft het nieuws?

   • @Cale,
    klopt helemaal, hoor je eigenlijk helemaal niets van…persoonlijk zou ik niet naar Frankrijk gaan het is er nu echt een pleuris bende…
    En het verhullen liegen en bedriegen gaat gewoon door…gelukkig zijn er nog mensen die de waarheid durven te schrijven…

    http://pamelageller.com/

 16. shariaantje

  23 mei 2016 op 17:20

  Het gaat er steeds meer op lijken dat onze dienders en abtenaren geïnstrueerd zijn door hogerhand en hoger om alles wat negatief over hoofddoekjes en meer van dat soort , en dat is niet zo moeilijk, wordt gezegd daar geen, maar dan ook helemaal geen, ruchtbaarheid aan mag worden gegeven. Want stel je eens voor dat de Autochtoon in opstand gaat komen. Het zou eens goed zijn als er eens een advocaat hier op in zou springen. Een Anker ofzo. Oké, het zijn wel geen “misdadigers”, geen maatjes, waar ze wel hard voor lopen, maar het zou van goede wil getuigen.

  • “Het gaat er steeds meer op lijken dat onze dienders en abtenaren geïnstrueerd zijn door hogerhand”
   .
   Dat kan niet anders, daarom vroeg/vraag ik me af hoelang het nog duurt voordat het de agenten ook teveel wordt. Het probleem is natuurlijk dat ook zij een hypotheek e.d. hebben waardoor ze feitelijk gedwongen worden de bevelen van hun broodheren uit te voeren en zullen ze wel hopen ‘na mij de zondvloed’. Maar goed, ze hebben ook kinderen, dus…. Ik kan me best voorstellen dat veel van de agenten zich in een spagaat bevinden, laten we hopen dat ze op tijd zullen inzien dat de toekomst meer is dan alleen een maandelijks loonstrookje want zonder toekomst ook geen loonstrookjes meer. Ik wens de agenten héééél veel wijsheid toe, doe je het niet voor de burgers of voor jezelf, doe het voor je/het nageslacht want wat er anders gaat komen dat hebben ze absoluut niet verdiend.

 17. En zo gaat het bijna overal tegenwoordig…zodra het iets met een hoofddoekje , migrant , gelukszoeker , moslim , buitenlander…enz te maken heeft kun je bijna geen aangifte doen…en in Duitsland al helemaal niet….
  Als de politie zich niet aan de wet houdt ? wie zijn wij dan om het wel te doen…vroeg ik mij vandaag even af.

 18. Dit en openlijk partij kiezen voor allochtone en moslim agressors ondergraaft de rechtstaat, en brengt eigenrichting en burgeroorlog dichterbij.
  Waarom houden politie en justitie zich niet aan de wet wanneer de daders allochtoon of moslim zijn?
  Bang voor escalatie zoals burgemeester El Aartsen?

 19. Zoals eerder gezegd; voor elk gemeentehuis in NL een guillotine plaatsen, op hetzelfde moment. Je zult onze regenten in hun broekjes zien plassen want het zijn allemaal lafaards.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑