Gewond Brussel maakt superkans voor definitief EU referendum in Nederland!

Door Joost Niemoller

De Duitse krant Die Welt kopt vandaag op de voorpagina van hun online versie: Und zurück bleiben die verwirrten Staaten von Europa. De ‘ Verwarde Staten van Europa.’  Treffend. De EU top is een gewond dier. Een elite van bestuurders, goeddeels nooit gekozen, maar alleen benoemd, levend in een glazen stolp, weet zich bedreigd door de Europese volkeren, niet alleen door het Britse volk. Er is een enorme dreun uitgedeeld door Brexit, dat blijkt wel uit de manisch depressieve staat waarin de bestuurderselite zich bevindt. Aan de ene kant wordt er om het hardst geroepen dat de Britten nu maar heel snel moeten oprotten ook, aan de andere kant wordt opgeroepen tot terughoudendheid. Ondanks alle ongetwijfeld klaarliggende plannen, openbaart zich de gevaarlijke stuurloosheid van dat gewonde dier.

Ineens worden er plannen geopperd voor een tweestromen-EU, en aangezien dit uit de koker van Frankrijk en Duitsland komt (die beslissen alles), lijkt dit nog kansrijk ook. Een deel van de EU zou nu moeten kiezen voor een altijd verder sluitende Union, een ander deel zou een EU-light moeten gaan vormen.

De consequenties van dit soort denken zijn nog veel groter dan die van een Brexit.

Het is volstrekt onduidelijk welke regeringen waar voor zouden kiezen. Het is nog veel onduidelijker of de bevolkingen hier iets in te zeggen zullen krijgen. Gaat er een nieuw verdrag komen? Wordt dit voorgelegd aan de nationale parlementen? Moeten er nieuwe nationale wetsvoorstellen komen? In dat geval ligt er een superkans voor een nieuw referendum. En dat lijkt niet geheel ondenkbaar, want hoe zou je zo’n structurele verandering erdoorheen willen jassen zonder een nieuw verdrag.

Hetzelfde bij het plan (dat onderdeel zou kunnen zijn van het idee tot afsplitsing van een EU voor de ‘welwillenden’) om het onzalige, en levensgevaarlijke plan van een EU leger nu nieuw leven in te blazen. Het zou ter sprake zijn geweest bij de informele top van een aantal ministers van buitenlandse zaken in Berlijn gisteren.

De CDU-er Elmar Brok, voorzitter van de commissie buitenland in het Europarlement, stelt dit vandaag voor in een interview met Die Welt:

 “Wir brauchen ein gemeinsames Hauptquartier und eine Koalition der Willigen entsprechend der permanenten strukturellen Kooperation des EU-Vertrags. Aus einer solchen Gruppe heraus könnte langfristig eine EU-Armee entstehen.”

Het kan niet anders, of hierover zal ook een Nederlands parlement moeten stemmen. Zeker, gezien de huidige verhoudingen, met dit Eurofiele kabinet, ligt het voor de hand dat dit parlement instemt. Dan moet het door de Eerste Kamer, langs de Raad van State, en komt er weer die korte periode, dat ‘raam’, waarin een referendum aangevraagd kan worden door het volk. Precies zoals dat gebeurde bij het referendum over het associatieverdrag met Oekraine. Er is nu geen tijd om de referendumwet te veranderen. Er komen bovendien in Nederland verkiezingen aan. Dit zou een heel belangrijk moment kunnen zijn om Nederland los te koppelen van het krankzinnig geworden Brussel.

Eindelijk!

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

33 Reacties

 1. Overigens ben ik van mening dat 1 van de redenen dat er gedurende de menselijke geschiedenis altijd weer oorlogen gevoerd worden is, dat in tijden van vrede een overschot aan jonge mannen ontstaat dat een zodanige druk op de samenleving legt dat die het beste kan worden weggenomen door (een deel van) deze populatie te laten vechten tegen een soortgelijke ‘vijandelijke’ populatie, om zo het bestand aan jonge mannen met een hoog testosterongehalte uit te dunnen. Het is niet voor niets dat er momenteel steeds minder voor wordt teruggedeinsd het woord ‘oorlog’ in de mond te nemen als het gaat om de huidige situatie in Europa.

  • @Rob Dam
   Is het werkelijk? Nou niet dus. Nederland en alle ontwikkelde landen kenden tot voor kort een vrouwenoverschot. Gewoon omdat er meer meisjes de volwassen leeftijd halen. Het verschil is niet echt significant, dus kan feitelijk buiten beschouwing worden gelaten.

   China treed het verschil dan weer wel aan het ligt omdat er veel meisjes in wording foets werden gemaakt zodat daar een jongensoverschot is, maar dat is niet natuurlijk. Zelfde geldt voor Afrika, maar dan fokt men daar nog zes kind per vrouw door waardoor het probleem alleen maar wordt verergerd.

   • Ik heb het niet over absolute aantallen, maar over relatieve. Met ‘overschot’ bedoel ik dat er teveel jonge mannen met teveel testosteron in een samenleving rondlopen, en dat die samenleving dat niet aankan. En de situatie in Nederland/ Europa is des te schrijnender, omdat men geen genoegen neemt met de ‘inheemse’ populatie, maar ook nog eens massaal jonge mannen importeert uit landen waar dit testosterongedrag nog vele malen erger is dan in Europa. We lezen momenteel de Kroniek van een aangekondigde ramp.

 2. g.h.m.leferink

  3 juli 2016 op 21:48

  2000 uur het NOSsjenaal gezien, en ik verwachtte niet om OBJEKTIEVE INFORMATIE te krijgen. In deze verwachting ben ik dan ook niet teleurgesteld!
  Wàt een bagger.
  # Dat ze tegen Trump zijn wisten we al, maar dat ze vóór Hillary zijn hebben ze door hun woordkeuze nog eens bevestigd. Hillary is aan de tand gevoeld door de FBI, en het sjenaal meldde dat volgens haar campagneteam ze zich VRIJWILLIG liet ondervragen. Volgens mij hoopt de sjenaalredactie dat de TV-kijker het “volgens het campagneteam” weer vergeet. Wel nog de mededeling dat ‘volgens critici’ (wie zijn dat dan wel?) ze “laks was omgegaan met de staatsveiligheid”. Inplaats van “dat ze lak had aan de staatsveiligheid”. De NOS-bagatelliseerkraan stond dus weer helemaal open….
  # Dienstplicht: ze probeerden Buma zoveel mogelijk af te katten. O.a. met “het kost miljarden”. Een opmerking die ze nooit maken als ze het over de import-tsunami hebben….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Het herinvoeren van de dienstplicht is 1 van de beste ideeën die ik in jaren gehoord heb. Stel je voor, even een tijdje geen tuig in je portiek, straat, buurt of wijk dat je lastig valt, intimideert, bedreigt, berooft, uit de slaap houdt en je dochters lastigvalt. Nederland zou even op adem kunnen komen, terwijl het tuig wat fatsoen en respect voor anderen wordt bijgebracht. Veilig opgeborgen in de kazerne. En als het even meezit melden ze zich na afloop (met enige dwang) aan voor het beroepsleger…

 3. g.h.m.leferink

  28 juni 2016 op 00:38

  “Dit zou een heel belangrijk moment kunnen zijn om Nederland los te koppelen van het krankzinnig geworden Brussel.
  Eindelijk!”
  Helemaal mee eens.
  Goodgopan: Gait H.M. Leferink

 4. De Britten moeten nu de moslims het leven zuur maken, en ze een enkeltje Duitsland aanbieden. Voor straf . En dan bedoel ik dus straf voor Duitsland. Wij stellen de Betuwe-route graag beschikbaar. Duitsland had ons ook alleen maar nodig om gegen Engeland zu fahren.

 5. @ Cliff. Helemaal eens. Een Europees leger is idd levensgevaarlijk. Ik haat overigens het feit dat Brussel het woord Europa heeft gestolen. De Europese Unie heeft het continent Europa grotendeels bezet. Steeds meer Europeanen beginnen zich te realiseren dat ze er in geluisd zijn maar ja, we zijn nu eenmaal Europeanen, toch? Je kunt toch niet tegen Europa zijn? Juist, je kunt niet tegen het continent Europa zijn maar je kunt wel tegen de Europese Unie zijn. Europeanen, ongewild opgesloten in een “Unie” die zich de EU noemt. Een geldverslindende “organisatie” van tienduizenden ambtenaren die zich elke maand van Brussel naar Straatsburg verplaatsen. De idioten.

 6. De EU kan de EU niet eens behoorlijk leiden…( alleen met een lange ij )
  Een Europese Unie die geen Unie is maar meer een kalifaat van dictators en despoten,
  zakkenvullers , leugenaars die zo vaak gelogen hebben dat zij in hun eigen leugens zijn gaan geloven….sprookjesvertellers die helemaal geen benul hebben hoe de werkelijkheid voor een groot deel van de bevolking er uit ziet…
  Het Europarlement staat ook op de verkeerde plek ( in mijn beleving dan )
  en zou eigenlijk in Parijs moeten zijn of liever in Calais ( om hun ogen te openen )
  en waarom in Frankrijk ? …..omdat deze zakkenvullers een leven hebben als god in Frankrijk …daarom.
  En wat dat EU leger betreft ….Frankrijk heeft een EU leger …maak dat leger groter en dan is het meteen klaar…waar heb ik het over ? over het vreemdelingen legioen..
  Welterusten weer..

 7. Een Europees leger is alleen levensgevaarlijk als het in handen van gekken is.
  Maar uiteindelijk is een Europees leger, en zeker als we ons van de VS los willen maken, noodzakelijk. Tegen een mosliminvasie (buitengrensbewaking), en tegen een moslimopstand binnen de eigen grenzen. Tegen de Russen is achterhaald. Eerder zal “ons” leger met de Russen kunnen samenwerken tegen de barbaren.
  Als de EU wordt bestuurd door de verenigde patriotten, NA Neurenberg 2.0, kan dit alles worden gerealiseerd.

  • Nu begrijp ik opeens waarom al die moslim mannen hier komen …ze gaan het Europese leger in om voor de EU te vechten….( ja grapje )
   Wat moet de EU met een leger ? er zijn geen grenzen om te bewaken ….en de vijand wordt bij wijze van spreken persoonlijk opgehaald en gepamperd..
   En persoonlijk ben ik echt niet van plan om onze eigen jongens 1 of andere nutteloze oorlog in te sturen om Brussel of de VS te behagen.
   De migrant mannen lekker thuis op de bank hangen en onze jongens een gewisse dood en ellende insturen ? dacht het niet…
   Welterusten weer…of beter gezegd wakker worden !!

 8. Zijn hier nog mensen:
  – Lid van de werkgevers, degene die samen met de banken, ons de Euro hebben opgedrongen en ervoor gezorgd hebben dat de grenzen verdwenen en wij te maken kregen met een grote stroom immigranten, goedkope arbeidskrachten maar ook mensen met een andere cultuur en diens problemen worden afgewenteld op de mensen in de achterstandswijken
  – Lid van de MSM, die haat zaait tegen Rusland en in extase applaudiseert voor Juncker als hij meldt Engeland zoveel mogelijk te willen beschadigen door ze geen geordende aftocht te gunnen.

  Deze 2 partijen, samen met de banken, hebben voor een groot deel alle ellende waar we nu mee kampen op u afgewenteld, en het enige wat ze nu doen is spugen naar mensen die protesteren, ze afschilderen als xenofoob, extreem rechts of islamofoob. Hun oplossing: Meer, sneller immigratie schotten weg tussen de grenzen. Schauble heeft onze toekomst al geschetst, Merkel gaat het uitvoeren en Rutte regelt het voor Nederland.

 9. De media is al, samen met de politiek en de elite, bezig een haat campagne op te zetten tegen Eurocritici en de Brexit voorstanders. De telegraaf weet al te vertellen dat Brexit mislukt is, in opdracht van de banken waarschijnlijk, en wat die teweeg kunnen brengen weten we uit de jaren 30:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26089379/__Londen_stuurloos__.html

  Complete bullshit natuurlijk. De telegraaf is hier echt bezig met hersenspoelen en demagogie. We zijn pas een paar dagen verder en de Telegraaf begint al hysterisch te roepen dat Engeland de afgrond in lazert.

  We worden weer gehersenspoeld, Rutte wil linksom of rechtsom Nederland opheffen. We vechten tegen de eltie en de MSM. De MSM is altijd de grote duivel geweest als het aankomt op het propaganderen van oorlogen en creëren van vijandschap..
  Merkel ziet er ook te zelfverzekerd uit. Ze zal Engeland desnoods kapot maken om haar doel te bereiken. De bitch van de 21e eeuw.

 10. Met alleen Wilders gaan wij geen Nexit krijgen. Geen enkele andere politieke partij vertelt hier het eerlijke verhaal.

  Tenzij. … tenzij Omtzigt een groter podium krijgt.

 11. Al eens eerder over nagedacht: Hoe het nu verder moet met de EU talen is mij een raadsel. Politici met een beetje opleiding in Brussel, geen idee hoeveel dat er zijn, spreken over het algemeen wat steenkolen Engels en dat kan nu niet meer – not done- begrijpt U? De internationaal erkende communicatie taal is het Engels en die taal wordt nu verbannen in de EU? Welke taal gaan piloten bezigen vliegend over de EU?
  En de rest van de 27 EU talen, hoe zit het daar mee? Spraakverwarring all over, maar dat was eigenlijk al zo vanaf het begin van de EU. Gewoon stoppen met dat onzin circus waar 750 parlementariers en een zooitje commissarissen heel erg bezig zijn elkaars taal niet te spreken, laat staan de taal van het volk. Misschien moeten we allemaal maar Oekraïens gaan leren want Poroschenko heeft al aangegeven het Brexit vacuüm op te vullen. Probleem opgelost.

  • D. G. Neree

   28 juni 2016 op 12:51

   lol, je hebt gelijk. Maar waarschijnlijk zal het Engels wel aangehouden worden, zodat de Amerikanen een oogje (en een duim) op het proces kunnen houden. Stel je voor dat Obama niks meer begrijpt van wat er besproken wordt….. o, wacht….

 12. Als je de nieuwsberichten leest gaat de EU nog een tandje hoger, gesproken wordt over een eigen fiscale instantie, een eigen leger nog meer centralisatie op zijn Verhofstadts.

  En reken maar dat Rutte al getekend heeft, als hij op de bank ligt begint hij te lachen, want alleen een referendum kan dit tegenhouden maar dan moet de PVV de absolute meerderheid halen, en dat gebeurt niet.

  Merkel weet, Rutte en Nederland zitten al in de tas.
  Merkel weet dat ze moreel gelijk heeft, en als je moreel gelijk hebt dan win je altijd. Mensen die moreel gelijk hebben zijn het meest gevaarlijk voor de burgers want zij gaan altijd over lijken. Ze zegt: het is mijn verdomde plicht. Een dwangneurose die ten koste gaat van de burger.

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/06/frabnse-willen-de-eu-verder-versterken-321344/

 13. De Europese Unie heeft een voorlopig akkoord aangekondigd over pensioenwetgeving voor alle lidstaten. De bekendmaking kwam zoals voorspeld een dag na het Britse referendum.

  Vorige week kwam aan het licht dat het akkoord over de pensioenfondsrichtlijnen al klaar lag in Brussel, maar de EU-politici zich stil hielden tot na het referendum, om de uitkomst ervan niet te beïnvloeden.
  Zó democratisch is de EU. Ze maken een wet en houden hem stil. Wachten tot de inspraak termijn voorbij is en melden dan dat u voor een voldongen feit staat. Dat Nederland in 2014 nog een ‘gele kaart’ trok voor precies deze wetgeving doet er niet toe. Onder voorzitterschap van datzelfde Nederland is die kaart door de shredder gehaald.
  Welterusten weer ….en nu graag een Nexit en onze grenzen terug…

  • Ja die Nederlandse pensioen fondsen gaan de EU “verrijken”, of te wel nivelleren. In zuidelijke landen zoals Frankrijk, Spanje, Italie en waarschijnlijk de oost Europese broeders, bestaan er nauwelijks pensioen fondsen. Alle overheidsuitgaven, inclusief pensioenen worden uitbetaald met geleend geld. En zuidelijke banken die nog iets aan pensioen fondsen hebben, staan op springen. Zo ook de Deutsche bank, overigens. Die heeft zichzelf met een ongekend grote derivaten schuld opgescheept, vele malen groter dan het NBP van Duitsland. Ongelooflijk hoe het zo ver heeft kunnen komen. Deze situatie zal ons op een kwade dag wakker schudden op een heel vervelende manier. En de ECB, met goedkeuring van Brussel, heeft dit allemaal laten gebeuren. Wat goeds heeft die EU ons eigenlijk gebracht? Gemakkelijk op vakantie vanwege geen paspoort controle en de Euro? Dit “gemak” zullen we duur betalen…

 14. De positieve kant aan Brexit is dat er nu minder moslims in de EU zijn, aldus Geert Wilders.

 15. Sint Nicolaas

  26 juni 2016 op 18:25

  Wat nu gebeurd is in het VK is de verdiende loon voor al die potentaten in Brussel. Jaren en jaren hebben ze zonder aanzien des persoons in de lidstaten de ene na de andere ( bizarre ) wet opgelegd, ongevraagd een munt door de strot gedrukt, grenzen open gegooid, honderdduizenden goudzoekers binnen gelaten, de islam vrij spel gegeven en ga zo maar door. Het voetvolk had ( en heeft ! ) het nakijken en staat machteloos. Tot vrijdag ! Plotseling gloort er hoop. via een referendum in het VK spreekt een meerderheid zich uit tegen de onderdrukking, tegen de dictatuur, tegen je moet dit en je zult dat. Bijna iedereen ( de wedkantoren incluis ) ging er van uit dat het een gelopen race was en dat het zo’n vaart niet zou lopen en zie daar, men stemde “OUT”. Wat een triomf, Dit is democratie pur sang. Het volk sprak en wil niet meer gebukt gaan onder de €uropese dictatuur. Baas in eigen land, over grenzen, over wetten, over financiën etc. etc.

  • Sint Nicolaas

   26 juni 2016 op 18:39

   Wat een welgemikt schot hagel in Brussel kwam er uit de loop van het Engelse geweer. En inderdaad, de €U is aangeschoten. Aangeschoten dieren plegen te overleven maar in verzwakte vorm en vallen meestal ten prooi aan een roofdier omdat ze zich niet meer kunnen verdedigen zoals ze gewend waren te doen. Laten wij, het volk, onze kans pakken en als een roofdier referenda eisen, de dictators ter verantwoording roepen en het aangeschoten dier zo veel mogelijk het leven zuur maken. Geen genade met een instituut dat €uropa door de jaren heen stelselmatig heeft afgebroken en de inwoners monddood heeft gemaakt, geschoffeerd en verraden heeft. Ze zijn al in paniek en maken hier en daar een rare sprong, een tweestromen €uropa, een hervormd €uropa, Tusk riep al we gaan verder, de ene zegt rustig aan met de exit, de ander zegt sodemieter gelijk maar op. De tekenen zijn er. De geest komt uit de fles bij het voetvolk en her en der hoort men het woord referendum vallen.

   • Sint Nicolaas

    26 juni 2016 op 18:52

    Dit gaat nog een staartje krijgen en de €urofielen schijten zeven kleuren stront want hun speeltje wordt aangevallen. Waar blijft het NL referendum ? Geert maakt zich er sterk voor en het is een uitstekend punt voor de komende kamerverkiezingen. Het VK heeft het goede voorbeeld gegeven en goede voorbeelden verdienen navolging. Het aangeschoten wild dient verder opgejaagd en wat Sint betreft afgeschoten te worden. De €U is in NL al twee keer met een referendum afgeschoten ( Grondwet en Oekraïne ) tijd voor het genadeschot, driemaal is scheepsrecht. Landverrader Pechtold zou zeggen nee, de €U is veel te gecompliceerd om een referendum over te houden. Met andere woorden het volk is te dom en begrijpt het toch niet. Fout beste, in het VK wist men maar al te goed waar de €U voor staat en dat was niet in het voordeel van het electoraat maar in het voordeel van de op macht en geld beluste dictators. Het VK kon het, NL kan het ook. kom op Markje en Co. Op met dat referendum !

 16. Lachwekkende paniek onder kleinzielige eurofiele politici.
  Als alles wat ons lief is bedreigd wordt door een tsunami van 3000 vluchtelingen per week, leunen ze rustig achterover; maar als een land aankondigt over ruim twee jaar de unie te verlaten, dan moet er met spoed – ze kunnen zelfs niet wachten tot na het weekend – actie ondernomen worden.

 17. Met dank aan het Engelse volk.
  En, hoe bestaat het, zou het dictatoriale anti-democratische EU-bewind in chaotische toestand besluiten kunnen nemen tot voordeel van het Nederlandse volk en zelf sterven.
  Net als de fruitboom die z’n einden voelt naderen en nog eenmaal een laatste extra rijke oogst voortbrengen (voor de nakomelingen) – zo gebeurt het in echt in e natuur.

 18. Ja, HerrJunker und Frau Merkel, wissen Sie wer auch dachte, dass er die Weisheit mit Löffeln gefressen hatte und sich einen Dreck scherte um sein Volk und es gewissenlos opferte für seine “Ideale”? Der Führer. Der hatte wenigstens noch ein eisernes Kreuz. Sie wissen auch wo der abgeblieben ist. In einem 30 cm Grab. Benzin drüber und wooosch! Ende gut, alles gut.

 19. Maxicosi Europa voor de bottlefed babies van mutti merkel. Weg ermee. Voordat totaal vergeten is wat democratie en politieke participatie betekenen omdat de EU ze verder uitgehold heeft en voordat de mtv kijkers vergeten zijn dat er andere waarden zijn dan de aaibaarheidsfactor bij een nieuws item en de omvang van het achterwerk van een celeb. De jongeren zouden zich van hun toekomst beroofd voelen door Brexit, andere demografische aspecten zijn even nieuwswaardig. De uitslagen van het ‘witte’ Castle Point in Essex, 73% Leave en de londense migrantenwijk Lambeth 22% Leave. Het beeld dat er geen noemenswaardig aantal jongeren vóór Leave zou zijn klopt niet. Dat er een verband is tussen migranten en verdere immigratie en Brexit is duidelijk.

 20. Hoogmoed komt voor de val, Juncker is daar een typisch voorbeeld van.
  Het boegbeeld van de Europese Unie is regelmatig publiekelijk dronken maar nu is zijn overwinningsroes voorbij, de kater met hoofdpijn is ingetreden. Maar pas op! Een kat in het nauw is gevaarlijk. En dit onbetrouwbare heerschap is naar eigen zeggen een totalitair dictator – “een democratisch proces past niet in deze unie” – aldus deze burger hater. Laten we hopen dat er nog iemand met een klein beetje gezond verstand rondloopt in Brussel. Die zullen we hard nodig hebben.

 21. In 1954 is ook al een keer geprobeerd tot een Europees leger te komen, toen is de EDG verworpen door de Fransen.
  De EU als gecombineerde bezetting door Duitsland en Frankrijk samen van Europa, wil kennelijk het karwei van hitler en napoleon afmaken, daar hebben ze dat euro leger voor nodig, en natuurlijk om afscheidingsbewegingen van onwillige volkeren de kop in te drukken.
  De EU wordt zo 1 grote volkeren gevangenis.

 22. De volgende verkiezingen zouden moeten gaan over het vertrek van Nederland uit de EU. Eén politieke partij voert dan een one issue campagne. Een stem voor die partij is een stem voor Nexit. One Issue, One Vote. Duidelijker kan niet.

 23. shariaantje

  26 juni 2016 op 13:37

  Een tweestromen Europa? Simpeler gezegd het ene deel gaat nu duidelijk betalen voor de andere helft? Zou het ook betekenen dat de ene helft ( zelfs driekwart ondertussen) geen asielzoekers meer opneemt en het andere kwart, Nederland en Duitsland, net als de EU kan ik ook niet rekenen, alle pareltjes? Dit gaat ons, belastingbetalers en gepensioneerden, , een hoop eurootjes kosten. Heel, heelveel. Ik hoop op een anti EU uitslag bij de verkiezingen volgend jaar. Maar ik ben bang dat de zetelplakkers zichzelf hebben vastgezogen. Wie wil er nu € 16.000.=, en alles belastingvrij, per maand inruilen voor een modaal in Nederland? Niemand toch. Maar ik ben van nature een optimistisch mens, dus op naar de Nexit!

  • Ze hebben ook besloten om 11 miljard euro steun aan Oekraine te geven…???
   Waarom ? waarvoor ? hoezo ? en dat wordt dan besloten door mensen die ongeveer 7 x modaal per maand verdienen en geen enkel benul hebben van de armoede van het eigen volk….( de ouderen , werkelozen en ja ook mensen die werken …)
   Welterusten weer…

 24. Nederland in glorie E.U tijd 1914/18. Dat was centje verdienen periode op zijn best. Schatrijk Nederland ging na die moord en slachtpartij genieten van de opbrengst. Wilhelm was van harte welkom. De imbeciliteit van die dagen werd door koning en kerk gecontroleerd en gereguleerd. Dat resulteerde in de vraag, heel belangrijk, was het een appel of Eva voor mannen broeders, het CDA, vandaag. Door het Vaticaan begeleid. Met als opmerking dat de klas mens arbeider, toen, niets in melk te brokkelen had. Vandaag. Een kleine honderd jaar verder, word Europa media gestuurd en belazerd vanwege democratie en arbeiders aantal. Dat is de negatieve kant. Positief, in vergelijk met toen, moord partijen onderling zijn onmogelijk geworden. Er is absoluut en definitief niets in het verleden om heimwee naar te krijgen, buiten jeugd en jaren. Domheid, links, groen, dus gek, als religie uitzondering.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑