Mocromaffia sloeg weer toe in woonbuurt

Door Joost Niemöller

Gisteravond in een keurig woonbuurtje in het centrum van Amsterdam. Er moest weer eens iets afgerekend worden tussen Marokkanen onderling.

In dit geval was ene Hoessein A. het doelwit. Hij is 25 en komt uit Amsterdam Oost. Is, niet was, want de liquidatiepoging mislukte. Er werd in het wilde weg geschoten. Tientallen kogels uit een semi- automatisch wapen:

Twee jongens met een scooter probeerden A. vrijdagnacht waarschijnlijk met een pistoolmitrailleur te liquideren in het doodlopende deel van de Tweede Wittenburgerdwarsstraat – waar kogels insloegen in ramen en kozijnen van verscheidene huizen en in een garage.
A. wist zich te redden door over een schutting te klimmen en de binnentuin in te rennen van de woningen aan de Poolstraat. Hij klopte daar bebloed aan, aan de achterkant van een woning. De bewoonster: “Hij was gewond aan zijn arm, zag ik. Daar zat bloed. Hij zei ook dat hij in zijn rug was geraakt. Voor ik het wist was ‘ie weer verdwenen.” De politie pikte A. op uit de binnentuin.

Kogels waren links en rechts in ramen terecht gekomen. Voor hetzelfde geld was er een onschuldige passant of een kind in een slaapkamer geraakt. Alsof dat de heren iets kon schelen. Amateurs ook bovendien. Jonge gassies met volwassen wapens, weinig intelligentie, hoog testosteron en een totale onverschilligheid voor de Nederlandse samenleving. Wij, de Nederlanders, zijn voor hen niet meer dan decorstukken. Gaat daar een keer een kogel doorheen, het zal wel.

Mensen die zeggen ‘laat ze elkaar maar afmaken’, lijken niet te begrijpen dat dit soort geflipte idioten ook ons rustige, burgerlijke Nederland omver knallen. Ze maken er een soort sluimerende burgeroorlog van met hun netwerk van afrekeningen, hun telkens wreder wordende fantasiewereld. Hier een afgehakt hoofd op straat, daar wat ramen ingeschoten.  Loop je toevallig in de weg dan ga je er ook aan.

Laten we nu eens eindelijk tot bezinning komen. Pak deze gasten hun Nederlandse paspoort af en stuur ze naar hun vaderland, waar ze wel aan strenge straffen doen. Want enige zinnige bijdrage aan de maatschappij valt niet meer te verwachten van mensen, die, aanhoudend verhit door drugs, in de fantasiewereld van een maffiafilm leven.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

40 Reacties

 1. Janas van Dijk

  11 juli 2016 op 18:08

  Voordat je schutters kunt straffen, zul je ze eerst moeten opsporen en oppakken. En dat is heel gevaarlijk. Misschien nog wel gevaarlijker dan proberen om 4 drenkelingen uit een auto te redden, die te water is geraakt. En dan denkt onze politie gelukkig eerst aan de eigen veiligheid: liever blojan dan dojan. Gelukkig hebben we duikers. Alleen die aanrijtijden!!

 2. P. van Lenth

  11 juli 2016 op 02:13

  Maar je stuurt een jongen die met een machinepistool rondknalt toch niet het land uit?! Die veroordeel je tot levenslang of schiet je ter plekke al af.

  • Rotterdammert

   11 juli 2016 op 09:29

   Waarvoor knalt hij in het rond? Is hij labiel of doet hij dit vanuit religieuze overtuigingen?
   In het eerste geval levenslang (zonder pardonregeling). Bij een dubbele nat. ook, want het ’thuisland’ zit hier niet op te wachten en stuurt hem zo terug.
   In het tweede geval zit het probleem dieper; iemand heeft hem die gedachtes aangepraat. Die moet ook uit het systeem worden gehaald om verdere vergiftiging te voorkomen.
   Om e.e.a. verder te beheren elke ’twijfelachtige’ religie aan strenge banden leggen; je bent vrij om te denken wat je wilt, maar niet overleggen in het geheim, niet in een ‘vreemde’ taal, transparante boekhouding.
   Lijkt mij een goed beginnetje.

 3. @P. van Lenth
  Wanneer het iemand met en verblijfsvergunning of dubbel paspoort betreft, en er geen doden/gewonden zijn, dan is schade verhalen (evt beslag leggen) en zonder pardon permanent het land uitzetten beter dan de kans dat zo’n figuur over een paar jaar weer op straat staat. Weg is weg.

 4. Minister Schippers wetsvoorstel voor opsluiting van iedereen die het niet eens is met de staat
  http://www.beyondthematrix.nl/2016/07/07/minister-schippers-wetsvoorstel-voor-opsluiting-van-iedereen-die-het-niet-eens-is-met-de-staat/

 5. Het wordt steeds gekker hier in Nederland…. als wij zogenaamd verward zijn ?
  in de ogen van minister Schippers mogen ze ons opsluiten …en behandelen…
  Schippers scherpt wetsvoorstel verplichte ggz aan: Observatiemaatregel voor verwarde personen
  Nieuwsbericht | 07-07-2016 | 13:15

  Er komt een time out-procedure waardoor het mogelijk wordt verwarde mensen die als gevolg van een psychische stoornis gevaarlijk gedrag kunnen gaan vertonen, te observeren. Zo komt er tijd en gelegenheid om vast te stellen wat er nodig is om hen te helpen. Ook wordt de positie en betrokkenheid van de familie van verwarde personen versterkt.
  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/07/07/schippers-scherpt-wetsvoorstel-verplichte-ggz-aan

 6. Helemaal eens met de slotalinea. Voer de uitzetstraf in voor iedereen die door de rechter veroordeeld wordt en een verblijfsvergunning heeft. Volgens deelgemeente Slotervaart heeft de helft van de Marokkaanse boefjes in Nederland zo’n vergunning (en kan in theorie morgen uitgezet worden). Denk aan de “Mondriaan groep” in Amsterdam (2008). Een bende waarvan 80% slechts een verblijfsvergunning had die telkens werd verlengd, ongeacht de ellende die ze aanrichtten. Twee boefjes wiens verblijfsvergunning verlopen was, mochten zelfs alsnog blijven. Tofik Dibi: “…dat die jongens dan maar over de grens worden gekieperd, vind ik wel een brevet van onvermogen (…) Je kunt een ander land daar ook niet mee opzadelen.” Hoog tijd dit strak te regelen, en daarna ook voor dubbel-paspoorters: Op veroordeling (al is het een werkstrafje) volgt meteen én automatisch een uitzetstraf.

 7. Wij zullen zelf actie moeten ondernemen met schrijven alleen komen wij er niet.
  Persoonlijk heb ik echt een pleuris hekel aan geweld en oorlog , maar ik ben mij er ook van bewust dat sommige mensen die geweld niet schuwen alleen te overtuigen zijn met meer geweld ….iets anders begrijpen ze niet , voor rede zijn ze ook niet vatbaar en trouwens er is al genoeg gesproken….er valt niets meer te bespreken.
  Oog om oog tand om tand….wie niet luisteren wil moet maar voelen….
  Zoals altijd is dit natuurlijk mijn persoonlijke mening….

 8. Het is niet erg dat ze elkaar afschieten daar ben ik voor
  Als ze maar geen goede burgers raken.

 9. In Indië werden ze aan hun kippennek mee naar de kali of een greppel genomen en voor hun knar geschoten. Alles kan, je moet het alleen willen. Zodra we zover zijn dat we het echt willen, is het zo afgelopen met dat gezeik.

  • Alles wat ons niet zint zomaar af knallen? Tja, ik ben ook wel eens echt boos met overigens steeds grotere regelmaat. Maar zodra de boosheid weer eens wat bekoeld is denk ik, hoe zien we een voetbal stadium met duizenden gewapende fanaten? Wie zal er de baas zijn in de chaos, nadat al het gespuis is af geknald? Degene die het best kan schieten?
   Amerika stevent al af op een rassen oorlog mbv politici en media. De hetze over door politie omgebrachte zwarten klopt niet. Er worden twee keer zoveel witte mannen door de politie doodgeschoten dan zwarten. Wat de machthebbers willen is juist die chaos. Dan komt er “marshall law” en kan Obama tot het einde blijven regeren. Willen wij dat met Rutte & co?

   • Wat nu in de VS gaande is kan je m.i. enigszins vergelijken met wat in Zuid-Afrika gebeurd is na de afschaffing van de apartheid, de blanken zijn onteigend van hun samenleving die ze daar opgebouwd hadden. In Z-A geldt blijkbaar niet ‘de wereld is van iedereen’ en zouden de zwarten recht hebben op Z-A omdat dat deel van de wereld aan de zwarten zou toebehoren. Als je alleen al concludeert dat Europa van oorsprong door blanken bewoond wordt dan kan je alle denkbare en racistische bagger over je heen krijgen.
    .
    We moeten de polariserende en ophitsende liederen, opmerkingen en oproepen van zwarte miljardairs als Beyonce, Pharell Williams, etc.. ook niet te lichtzinnig opvatten want bv de man van Beyonce Jay Z sympathiseert openlijk met The 5 Percent Nation (het zal me niet verbazen als Pharell en veel succesvolle zwarten dat ook doen).
    .
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Five_Percent_Nation
    .
    Die stellen onder anderen dat de zwarten god en de witten de duivel zijn.

    • Dit schiet me opeens te binnen
     .
     http://www.mediacourant.nl/2016/05/sylvana-simons-weet-het-zeker-ik-ben-een-godin/
     .
     Zeker weten doe ik het niet maar het zal me niet verbazen dat ook zij op de hoogte is van The 5 Percent Nation. Dat zou ook kunnen verklaren waarom ze voor het islamitische DENK heeft gekozen.
     .
     En ik moet natuurlijk ook aan Obama denken want dat hij iets met de islam heeft lijkt me duidelijk.

     • @Dick, ik den dat je gelijk hebt. Zeker wat betreft die idiote trut van Denk.
      Ik kan het maar niet vergeten dat vlak na de zo vurig gewenste onafhankelijkheid van Suriname waarbij alle Suries onder het slavenjuk van die verdomde Hollanders uit wilden er van de toen 500.000 inwoners van Suriname er 300.000 voor een Nederlands paspoort kozen. Ze moeten zich kapot schamen. En wij Hollanders laten ons een slavendrijvers schuld aanpraten. Flikker toch op met die onzin.
      Met Obama bedoelen Barak Hussein Obama of wel Barry Soetoro?
      Die man deugt voor geen meter – met zijn Nobel vredesprijs in de hand is hij 5 oorlogen gestart met een miljoen doden, hetgeen hij ontkent want het is zijn goed recht om overal ter wereld democratie en vrijheid te brengen – mbv bommen en granaten. Die gast is een psychopaat. En qua naam lijkt hij idd wel iets met de Islam te maken te hebben…ahum.

 10. Interessant. Eigenlijk zou die Sylvana Simons daar en keer naar gevraagd moeten worden. Inderdaad opmerkelijk dat iedere hint van etnocentrisme in de westerse wereld taboe is terwijl het elders en van niet-blanken politiek correct gevonden wordt. Er lijkt een algemene tendens in opkomst die gericht is tegen blanken, het christendom en de westerse beschaving. Die “5 Percent Nation” is daar een voorbeeld van, maar ook westerlingen van Joodse afkomst winden er soms geen doekjes om. Denk bijv. aan Barbara Lerner-Spectre (die zich ook een godheid waant:), Astrid Kahane (oud Stasi en nu social media censor in Duitsland) en de Duitse (oud DDR-) politicus Gregor Gysi:
  https://youtu.be/qRUL0m9IlFk

 11. Pak deze gasten hun Nederlandse paspoort af en stuur ze naar hun vaderland, waar ze wel aan strenge straffen doen.
  ——
  Al heel vaak voorgesteld, maar komt niet/nooit van de grond.
  Eerst moeten er andere beleidsbepalers aan de touwtjes trekken. Dan moet de hele juridische keten meewerken. met D66 rechters gaat dat niet gebeuren.
  In welk land met dezelfde problematiek lukt het wel?
  Zijn daar voorbeelden van?
  In Turkije lopen heel veel hier veroordeelde criminelen gewoon vrij rond. Dus in dat geval lijkt het beter om hier eerst de straf uit te zitten waarna uitzetting kan plaatsvinden. Ontvangende landen lijken hier niet aan mee te willen werken. Dus wat dan?

  • Rotterdammert

   10 juli 2016 op 14:07

   De kloof tussen ‘arm’ en ‘rijk’ wordt steeds meer evident. Dat er in Nederland steeds meer mocromaffia praktijken zichtbaar is, is m.i. een gevolg van een falende overheid die enkel nog bezig is met zichzelf verrijken.

   Op de vraag of er landen zijn met gelijke problematiek, ik vermoed dat vooral de Noordelijke landen (DK, NO, S) ook te maken hebben met een falende overheid bij een toenemende criminaliteit onder relatief nieuwe inwoners.
   Met het afnemen van het Nederlandse paspoort zouden we de crimineel met een ‘andere’ nationaliteit gewoon kunnen terugsturen. Dat het land daar niet op zit te wachten, jammer dan. Het is immers hún onderdaan. De politiek zou er voor de Nederlanders moeten zijn en ervoor zorgen dat een buitenlander die zich hier misdraagt, berecht, gestraft, terug gestuurd én geweigerd wordt. Het ‘openstellen´ van de grenzen is ergens ook een belachelijk idee; ik doe elke avond netjes mijn deuren op slot. Dit betekent niet dat ik de buren niet vertrouw, …

   • Rotterdammert

    10 juli 2016 op 14:16

    Dit betekent niet dat ik de buren niet vertrouw, dat ik voorbijgangers ervan verdenk crimineel te zijn; ik zorg ervoor dat mijn gezin en goed niets kan overkomen.
    Er komt hopelijk snel een kentering. Een groep realisten die feiten durft te benoemen en bepreken, standpunten durven te herzien als er nieuwe kennis tevoorschijn komt. Die een stevig plan heeft waarin Nederland en haar bewoners voorop staan, er sprake is van rechtvaardigheid en eerlijkheid. Waar harde werkers (ook in de overheid) best meer mogen verdienen, maar verantwoordelijkheid ook betekent dat als je iets fout doet, je niet met een gouden handdruk weg kunt komen. Die ervoor zorgen dat overtreders die een dubbele nationaliteit hebben (wat een gotspe is!)slechts voor één moeten (!) kiezen en zich vervolgens in dat land mogen verantwoorden. Die wetten aanscherpen zodat er géén rekening meer wordt gehouden met niet-Nederlandse verzachtende omstandigheden. Waar blijft die groep?

 12. Rotterdammert. Waar blijft die groep? Natuurlijk blijf ik daar ook op gefocust. Die groep komt niet. Weer een praatgroep. Weer politiek correct. Weer mee hobbelen. Weer ja en amen. Er zal een revolte moeten plaatsvinden. Anarchie en totale verwarring. Paniek en chaos. Iets anders zal en gaat em niet worden. Wil ik dat? Nee. Niet vanuit mijn hart maar het zijn processen die ik niet kan tegenhouden. Sneeuwbal effect etc. Het begint met iets kleins net als in Rwanda. Etnisch gestoeld. Economisch..wie weet?! Ondertussen gaat het gewone leven door. Eten,slapen,werken,vakantie,opvoeden,relaties,geloof,hobby’s,sporten…etc. Dus ook multiculturele mislukking,copkilling,burenruzie,echtelijk geweld,verkeershufters,dronken doodrijders,sadisten, verkrachters,moordenaars. Echt..de put! De verrotte samenleving. Nee, Nederlanders hebben geen idealen en dromen meer. Geen ruggengraat,alleen een enorme grote mond. Ja, kapiteintjes te over. Ik kan nog zoveel ellende opsommen, laat ik hier maar…

  • Met andere woorden…willen wij deze samenleving, deze Nederlandse samenleving redden dan lukt dat niet meer met de dialoog. Rutte en Timmermans liegen als ze anders willen beweren. Dat weten ze. Die zitten hoog en droog op weg naar Canada als de pleuris uitbreekt hier. Wij hebben de macht niet meer in ons land. Het is te ver. Te lang laten sudderen. Het komt wel goed, het trekt vanzelf weer recht. Nou, vergeet het maar. Zolang het duurt…zolang het niet klapt komen ‘ze’ ermee weg. That’s it. We zijn de weg kwijt. Het gaat alleen nog maar om verrijking en ikke,ikke. Slechts een kleine hoeveelheid doet iets voor een ander en de huichelaars en leugenaars gebruiken dat zelfs als propaganda tegen het volk,zo van, kijk dat kunnen jullie ook betekenen voor een ander. En zo begint het weer van voor af aan. Schuldgevoel, moraal, besef, bewustwording,realiteitszin..etc. We worden vergiftigd. Dagelijks. Qua milieu,qua banken,qua belastingen, qua politieke leugens. En maar roepen, het gaat…

   • Goed met Nederland. We hebben het niet slecht. Nee hoor. Helemaal waar. Ga zo door. Tjonge jonge. We zijn van God los, 35000 echtscheidingen in Nederland per jaar, meer moskeeën dan kerken, 10k voor woninginrichting in b.v. Oisterwijk voor statushouders. Pedofielen netwerken waar je U tegen zegt. Corrupte politie ambtenaren te over. Ach, lees de artikelen van Joost en je wordt wakker, hoop ik. Mijn god, hoe lossen wij dit op? Manifest gelezen van Ánders Breivik? Om maar eens iets te noemen? Weten we nog wie Joes Kloppenburg was? Meindert Tjoelkert? Sanders Vreeswijk? Die smerige Hufter! Google hem maar eens. Het beest. We vergeten alles. Dat is het punt. Waarom loopt die rat die Pim Fortuyn vermoorde nog levend rond? Ja, hoe heet hij ook alweer? Pijnigen jullie hersenen maar eens. Mensen, blijf scherp. En veilig. En normaal! Vooral!

 13. “De kloof tussen ‘arm’ en ‘rijk’ wordt steeds meer evident”
  .
  Die strijd is er altijd geweest, de klassenstrijd.
  .
  Tegenwoordig heeft links van de klassenstrijd een rassenstrijd gemaakt, wit vs zwart. En wie wit of zwart zijn bepalen zij, bijvoorbeeld: wanneer een latino- of aziatische politieagent een neger doodschiet dan zijn de latino- en aziatische politieagent wit en de neger is zwart, wanneer een neger agent een neger doodschiet dan is de neger agent wit en de neergeschoten neger zwart, wanneer een blanke politieagent een aziaat of latino doodschiet dan is de blanke agent wit en zijn de aziaat en latino zwart. Dus alle rassen kunnen zowel wit als zwart zijn, naargelang hoe het in de linkse agenda uitkomt. Op het blanke ras na, die zijn altijd wit en dus altijd “schuldig”.
  .
  En zo probeert dat linkse tuig hun fascistische agenda erdoorheen te jassen. Alleen witten kunnen racistisch zijn, dus antiracist betekent: anti-wit. Ongeacht de klasse, het gaat hun enkel om ras.

 14. Sint Nicolaas

  10 juli 2016 op 09:39

  Tja Joost, zie hier weer een van de vele “geneugten” van deze multi-culti bullshit maatschappij. Kom maar binnen met je knecht luidt het devies van onze “volksvertegenwoordiging”. Dat ze hun problemen, achterlijke “cultuur” en ideologie ( lees : Islam ) ook meenemen dat nemen we dan maar voor lief. Dat mag de pret niet drukken. Afrekeningen op straat ? Tja, als er dan een onschuldige burger wordt getroffen is dat “collateral damage” zullen we maar zeggen. En waar is ( was ) de politie ? Die hebben de zaak totaal niet in de hand. Dat dit kan gebeuren geeft al aan dat we het daar niet van moeten hebben. Die hebben het te druk met vooral NIET discrimineren, reorganiseren en het uitbannen van etnisch profileren wat al jaren lang goed werkt en vruchten afwerpt. Nee hoor, dat gebakkie Samsom van de PvdAllah zegt dat het discriminerend is en schadelijk voor de verhouding tussen politie en bevolkingsgroepen. Welke bevolkingsgroepen ?

 15. Waldo Dewanand

  9 juli 2016 op 23:31

  citaat:
  ‘Laten we nu eens eindelijk tot bezinning komen. Pak deze gasten hun Nederlandse paspoort af en stuur ze naar hun vaderland, ‘

  —————
  Ja he, feitelijk is de hele multiraciale maatschappij nu totaal mislukt en failliet. De gewelddadige uitbarstingen liegen er niet om, en de groei is voorbij. Eu valt uit elkaar en langzaamaan komt het einde in zicht.

  Wat is het antwoord van extreem rechts in Nederland??

  PVV is niet klassiek rechts en niet echt Pro White Race.

  Nederland is VOL, laten wij eerlijk zijn. Die hele verstedelijking is extreem onnatuurlijk.

  HEt terug sturen of verpllicht laten remigreren van ruim 4 miljoen niet blanke ingezetenen in Nederland is mogelijk vanuit zuiver technocratisch oogpunt. Ja zeker Technisch gezien kan alles, zelfs Zimbabwe als 99 procent negerstaat kan wegen van klatergoud krijgen als die inheemse (snuggere) negers daar even verder evolueren en werkwoorden uitvinden en het begrip BNP herontdekken.

  • Multiraciaal en multicultureel is het probleem niet.
   Het probleem is
   1) Open grenzen voor illegale gelukszoekers. Trekt ons financieel leeg.
   2) Islam. Dat moordende kutgeloof kennen we intussen wel.. Gooi die pisvlekken d’ruit.

 16. Heb ik als kind ook meegemaakt bij Italiaanse immigranten , in een kleine stad aan zee in de jaren 1980 . Semi-automatische geweer en neerknallen van iedereen aanwezig in een Italiaans restaurantje die er toen kwam eten , meeste gezinnen met kinderen . Maffia afrekening .. Bij Italiaanse immigranten op zijn Siciliaans. Ik was las kind best onder de indruk , maar legde nooit de link met migratie en afnemen van nationaliteit etc… Wij vonden het ook niet normaal maar heeeel al capone . Ik wil de Marokkanen dan ook niet in focus nemen , maar wel de immigratie op zich zoals wij die sinds de jaren 60 kennen. Vele familie leden immigreerde in jaren 1880 en 1910 naar USA en Canada . Velen waren succesvolle en hardwerkende burgers. Want dat moesten ze ook als ze er wilden overleven . En dat wilden ze ook , omdat ze hier niet eens de kansen kregen. Zou het niet altijd zo moeten zijn ? Laat de pampers maar aan de Babies en incontinenten.

  • Uw voorbeeld lijkt me legale migratie: met paspoorten, grenscontrole, visa e.d.
   Ons probleem is de illegale migratie waarbij men bewust met criminelen in zee gaat, zijn gezin bloot stelt aan grote gevaren, bewust illegaal de grens oversteekt en vervolgens verwacht dat de hulpverlening klaar staat. Ongecontroleerde migratie en/of smokkel was juist dat wat een grens moest voorkomen. Want nu weet niemand wie er binnenkomt.

   • Juist. Het verschil was ook dat men toen bij onze voorouders die emigreerden naar Amerika ” moesten zwemmen om er te overleven ” , nu moeten die illegale emigranten ” slechts doen alsof ze verzuipen om hier rijkelijk te kunnen leven “. Groot verschil !

 17. Antillianen hebben 1 paspoort en wel van het Koninkrijk der Nederlanden, dus.

 18. De oplossing ligt daar.
  Als iedere criminele Marokkaan/Turk/Surinamer/Antilliaan na 2 overtredingen zou worden vastgezet en dan de NL nationaliteit zou verliezen,was het vlug rustig.
  Sowieso is dat dubbele paspoort een gruwel.
  Zou alleen voorbehouden moeten zijn aan bevriende EU landen met bijv. uitzonderingen zoals Australië en Canada.

 19. @Cliff,

  Laten we vooral in gesprek blijven met elkaar. Laten we onze menselijke waarden blijven respecteren. Zoals je zelf steeds aangeeft…..Welterusten Nederland. Dag in, dag uit. De ratrace blijft onze prioriteit nr. 1. Voor iets anders hebben wij geen oog. Geen besef. Geen idee. Het zijn sluimerende processen. Sluipend als moordenaars. Ineens, plotsklaps is het te laat. En dan….jammeren en huilen als speenvarkens voor de slacht. Jahaa….wij zullen het nog beleven. Ik heb voor mijzelf al besloten….als het dan toch naar de klote geholpen moet worden (pardon my language) dan maar goed. De hard way. Wij tegen het tuig. Wij tegen het pauper. Wij tegen de haters die ons de ongelovige varkens noemen. En onze vrouwen,hoeren noemen. Onze koppen zullen moeten rollen. We zullen zien….

  • @Bagul,
   De ratrace prioriteit nr. 1 helemaal met je eens…. en dat is precies waarom de mensen
   ( de meeste mensen ) slapen ….en geen flauw idee hebben wat er gebeurd en waarom .
   Even een update voor de slapers onder ons…..en nee nu geen welterusten Nederland…maar wakker worden ….en niet vergeten iedereen wij ….ja wij het volk wij zijn de elite en niemand anders …..zonder ons ….is er helemaal niets nada noppes.
   Zoals altijd is dit mijn persoonlijke mening ….
   https://www.youtube.com/watch?v=zpnZJ9AvWnE

   • Ja Cliff, zo is het! Ik heb het bekeken. Ik had het zelf kunnen samenstellen, zo familair klonk het. Wij zijn verworden tot niets. Systeem slaven. Ik denk iedere dag na over de gang van zaken en observeer daarbij. Letterlijk. Dat gaat van heel klein naar groot. Van beppende huisvrouwtjes op een terras, nippend aan de Chardonnay naar een drugsdeal op niveau. En alles wat daartussen zit. Wat mij fascineert is dat 99 procent ‘het’ niet ziet. Het niet wil zien? Dom? Naïef? Simpel? Bang? Moraal? Het zal ongetwijfeld een rol spelen. In de AH moet je eens kijken. Prioriteit nr. 1. Eten. Als je ziet hoe het er daar aan toe gaat. Gratis toneel voorstellingen. In ziekenhuizen, de manier van contact en conversatie. In het OV. De bus, de trein. Etc. Ik heb als ervaringsdeskundige, lees werk. veel meegemaakt op diverse vlakken. Gezondheidszorg, commercie en zelfs op jonge leeftijd ‘het blauw’. Ik weet wel hoe het werkt nu. Overigens,zit je zelf in een praatgroep? Doe jij iets met jouw…

    • Kennis? Ik zou weleens willen praten met gelijkgestemden. Individuen die ze op een rijtje hebben in hun bovenkamer. Die zich niet willen verrijken of op zoek zijn naar macht. Die nastreven een beetje geluk met gunning en zonder op hun hoede te hoeven zijn gewoon gelukkig willen zijn. Utopia? Misschien wel. Het is verdomd moeilijk ze te vinden. De bekende ‘needle’. Ik lees iedere dag de stukken van Joost. Hoe zou hij hiermee omgaan? Hoe verwerkt hij al deze malversaties en misstanden? Ja Cliff, er is nog een berg werk te verzetten.

     • @Bagul,

      Helemaal met je eens, en inderdaad er is nog een berg werk te verzetten.
      Met gelijkgestemden praten ? ja goed plan misschien kan en wil iemand iets organiseren.

 20. Spot-on analyse. Het begint hier surrealistische vormen aan te nemen: aan de ene kant de orgie van geweld van marokkaans en ander etnisch geprofileerd tuig, aan de andere kant de officiële kanalen en media die doen alsof hun neus bloedt. Zo’n wereldvreemd figuur als van der Laan met zijn uitspraak: “Daar zijn we hier te lief voor”. In wat voor universum leeft die man eigenlijk? Duurt niet lang meer tot ze niet meer hoeven te doen alsof: dan bloedt hun neus écht. En niet alleen hun neus…

 21. Check dit:
  http://www.colorofcrime.com/2016/03/the-color-of-crime-2016-revised-edition/

  Als je het in detail leest is dat wat men ‘white privilege’ noemt, eigenlijk ‘white trustworthiness’.
  (And proud of it, by the way.)
  Citaat:
  “Both violent and non-violent crime has been declining in the United States since a high in 1993. 2015 saw a disturbing rise in murder in major American cities that some observers associated with “depolicing” in response to intense media and public scrutiny of police activity”.

  Met andere woorden: maak de politie niet vleugellam. Dooien vallen er toch door al die gewapende criminelen. Als een gemeenschap geen zelfreinigende werking heeft, moeten ze maar klappen vangen als ze zich niet gedragen. Onverbiddelijk. En voor NL/Europa: als islam er niks mee te maken heeft, houd het er dan helemaal buiten, ook bij de strafmaat. Schaamtecultuur, my ass. Onze cultuur is superieur, handhaaf die.

 22. Ach, van de overheden en autoriteiten hoef je niets te verwachten, sterker nog dit vinden ze prima ontwikkelingen want dit zien ze als medicijn tegen het (blanke) ‘nationalisme’ wat ze in de EU een kankergezwel noemen. Nee, dat de hier wonende en geboren dubbele paspoorthouders wel zwaar nationalistische gevoelens hebben voor het land van het andere paspoort waar ze geboren zijn of waar hun ouders of grootouders vandaan komen dat is weer helemaal prima. Steker nog, dat is juist het medicijn tegen blanken / witten die van hun vaderland houden, want dat is foei!!
  .
  Wat een land is Nederland geworden, en de vraag is natuurlijk waar dit eindigt?

 23. Helemaal mee eens , paspoort afpakken en het land uit …en wat mij betreft mag meteen de hele familie weg…dan zullen ze zich wel 2 x bedenken om crimineel te worden cq te zijn .
  De ouders van deze boeven weten donders goed wat hun kroost uitspookt…
  Wat mij betreft elke buitenlander er uit als hij voor de tweede keer met justitie in aanraking komt…en ook geen halal voedsel meer in de gevangenis …gewoon eten wat de pot schaft en anders eten ze maar niets …