Vijftig miljoen moslims in Europa, elke dag een ‘incident’

Door Joost Niemöller

In een trein in Zwitserland stak een man een vrouw in brand. Ook stak hij om zich heen. Zeven gewonden, sommigen in levensgevaar. Hij zou een ‘Zwitser’ zijn, en of het iets met terrorisme heeft te maken? Het zou kunnen, het zou ook niet kunnen, meldt de pers. Beetje bij beetje krijgen we meer te horen. Eerst zou hij met ‘vloeistof’ gesprenkeld hebben, nu weten we dat het gaat om ‘brandspiritus.’ Ook horen we dat zijn mes scherp was. We horen zijn leeftijd. We horen dat de schade aan de trein honderdduizend euro was. Dat er helikopters in de lucht waren. En dat het ‘misschien’ om eerwraak ging.

Maar was het een moslim? Ook een dikke zeven uur na de aanslag is daar nog steeds niets over bekend. Geen indicatie van zijn naam, niets. Veel fantasie is er natuurlijk niet voor nodig. De politie lijkt er zelfs vanuit te gaan dat dit geen terroristische aanslag zou zijn, maar een crime passionele, dit in tegenspraak met alle nu bekende feiten.

Een dag eerder waren er bomaanslagen op Westerse toeristen in Thailand. Ging het om moslimaanslagen? We krijgen er niets over te horen. De autoriteiten in Thailand hullen zich in de grootst mogelijke vaagheid. zelfs of er een link is tussen die bomaanslagen, zeggen ze niet te weten, als de dood voor het verdwijnen van de toeristen:

There has been no claim of responsibility for the attacks yet, authorities say, and it’s not clear whether the bombings were connected.

Een onafzienbare reeks van moslimaanslagen teistert Europa deze zomer. Ook op Schiphol zou een dreigende situatie zijn. Maar de connectie met de islam wordt zo ver mogelijk weggehouden van het publiek. Ook bij grote aanslagen als in Nice moeten we eerst geloven dat het om een gestoorde eenling gaat, en druppelt stukje bij beetje binnen dat het een georganiseerde aanslag betrof, waarbij velen betrokken waren, en dat alle signalen wijzen in de richting van de islam. Maar dat laatste mag u hoogstens zelf bedenken. Net als bij al die aanslagen, middels bommen, steken met messen, onthoofden van priesters, schieten met halfautomatische wapens. Ieder ‘incident’ wordt apart besproken, en gezien als een specifiek geval, aangericht door een al dan niet gestoorde enkeling.

U hoeft maar één relevant feit te onthouden bij al die ‘incidenten:’

In Europa leven vijftig miljoen moslims.

De rest is invulling. Hoe langer er weggekeken wordt, des te groter wordt het probleem.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

101 Reacties

 1. .
  er is nu wel genoeg gediscussieerd,
  wie ’t nog niet snapt zal het nooit gaan begrijpen
  die kiest bewust een andere invalshoek
  .
  van niet kunnen zien door d’oogjes dicht te knijpen
  die verstopt de feiten met abracadabra onder ’n doek,
  zwaait met z’n goochelstaf en telt veel verder nog dan 10 !
  .
  want bij bedreiging wordt ’t immers andere koek
  en is het altijd veiliger veel zaken niet te zien,
  met waarheid-zoekenden gaat ’t nogal eens verkeerd !
  .
  dus voorzichtig wordt er af-en-toe aan noodklokjes getrokken
  maar men kiest voor lol en sport en mijdt de grote klokken…
  .

 2. @ Dick

  Messen zijn pas gevaarlijk wanneer ze vastgehouden worden door mensen die er mee willen steken. We moeten reageren op de bedreiging van vrede en veiligheid in Europa, maar dan wel een beetje intelligent. Als we niet verder kijken dan de moslims koersen we af op de semi permanente burgeroorlog die hufters als Soros voor ons in petto hebben.

  • @Dawg
   “Messen zijn pas gevaarlijk wanneer ze vastgehouden worden door mensen die er mee willen steken”
   .
   Oké, dus moslims zijn in het westen alleen een probleem dankzij Soros? Heeft dus niets te maken met dat een groot deel van de moslims onze manier van leven niet moeten?
   .
   Al die aanslagen en islamitische ellende zijn de schuld van Soros?
   .
   Dus wat wou je gaan doen dan, het niet meer over moslims hebben en aanslagen negeren?
   .
   Stel dat het lukt Soros uit te schakelen, op wat voor manier dan ook, dan zijn de problemen met de islam als sneeuw voor de zon verdwenen?
   .
   Wat zijn je plannen en/of suggesties?

   • Btw
    .
    ““Messen zijn pas gevaarlijk wanneer ze vastgehouden worden door mensen die er mee willen steken””
    .
    Exact, daarom kwam ik ook met dat voorbeeld en noemde het mes de ‘useful idiot’ want enkel een mes is niets, maar desondanks richt in me op het mes wanneer iemand mij zou aanvallen met een mes zodat het mes onschadelijk gemaakt kan worden en de persoon die mij kwaad wil doen het mes daar niet meer voor kan gebruiken.
    .
    Jammer dat je dat niet begreep.
    .
    En verder heb ik eigenlijk helemaal geen trek in dit soort discussies, te vermoeiend, dus sorry dat ik er überhaupt op inging.

 3. @ Dick

  Je moet het één doen en het andere niet laten. Dat is alles wat ik zeg. Toevallig linkt Joost in z’n nieuwste stuk naar een artikel met de invalshoek die ik bedoel:

  http://www.breitbart.com/london/2016/08/14/islam-academic-migrants-want-eurabia-globalists-using-migrants-to-destroy-the-west

  • Als alles kapot gemaakt is …hebben de globalisten toch ook niets meer…?
   in mijn beleving zijn ze zelf dan ook aan de beurt….als hier een sharia wetgeving zou komen is niemand veilig ook niet het koningshuis .. enz enz
   Als echt alles kapot zou gaan worden er geen Porsches , Bentleys meer gebouwd ( bv ) …die moslims gaan ze niet bouwen en de Duitsers straks ook niet meer…( zijn er dan niet meer en die paar die er nog zijn gaan echt niet meer werken om de barbaarse uitvreters te voorzien met van alles en nog wat )

   • @ Cliff

    Ja , dat zijn natuurlijk ook gedachten die mij bekruipen bij dit soort betogen. Het vernietigen van de Europese cultuur lijkt een beetje neer te komen op het slachten van de kip die de gouden eieren legt. Tegelijkertijd zie je de processen die worden beschreven zich voor je ogen afspelen. Niet alleen in Europa trouwens, maar ook in de VS. Denk maar aan dat oppoken van raciale tegenstellingen via Black Lives Matter. Is trouwens ook een organisatie die door Soros gesponsored wordt.

 4. Die moslims uit Noord Afrika en het MO zijn een stelletje dwaze fatalisten. Ik zie ze nog zitten in hun thuislanden. De hele dag in de schaduw op het terrasje van een theehuis. En maar loeren, want een normaal gesprek voeren ze niet, behalve soms wat gekoer en gekwetter. Hun hele leven loeren, wachten op een kans, zoals oog contact met een buitenlander. Dat oog contact betekent een kans voor de moslim en een heel vervelende dag voor die onnozele buitenlander. Hun vrouwen, die bewerken het land, doen het huishouden, voeden de kinderen op. En de moslim man? Die zit op het terras van het theehuis te wachten op een kans. Zijn hele leven lang. Totdat 40 jaar geleden de poorten naar (west) Europa open gingen. Toen werd het theehuis een stationsrestauratie. Wat later werden er eigen theehuizen opgezet en daarmee de “coffee shops” met goedkope hasj uit het thuisland. De woonlocatie is voor velen veranderd maar de mentaliteit niet. Integendeel.

 5. @Dawg
  Oh ja, ik heb al een tijd terug aangegeven ervan overtuigd te zijn dat de islam als stormram gebruikt wordt om de Europese natiestaten te vernietigen.
  .
  Wat ik toen ook aangaf is dat moslims super materialisten zijn gebleken en dus perfecte afnemers van het grootkapitaal. Over het produceren wat @Cliff aanhaalt, dat gebeurt grotendeels toch al buiten Europa. En er blijven altijd genoeg niet-moslims over die het werk kunnen doen, en dat is dan het “mooie”, dan leven ze in een Europa waar geen alcohol gedronken mag worden, niet gerookt, vrouwen mogen enkel ingepakt over straat, geen feesten en festivals, etc.. Alleen produceren en consumeren blijft over. En dat is de natte droom van het grootkapitaal.
  .
  Maar ik ben het er ook mee eens dat er dan veel meer kapotgemaakt wordt dan men bevroedt en spijt na de zonde gaat krijgen. Maar ja, daar kopen wij geen brood voor. Dus blijven proberen het tij te keren door bijvoorbeeld de islam gelijk te stellen aan het nazisme.

 6. Nieuwe anti-sharia-partij, motto:
  Ze gaan of ze gaan eraan

 7. 50 miljoen muzelmensen in € uropa. Je moet het eens een paar keer lezen om het goed tot je door te laten dringen. 50 miljoen idioten die een ideologie aanhangen waar het bloed vanaf druipt, pedofilie faciliteert en het westen verafschuwt. 50 miljoen, Dat zijn er nog meer dan het aantal inwoners van Spanje. En inderdaad, elke dag een incident. Nou, zeg maar gerust incidenten want het worden er steeds meer en het gros haalt de krant of het nieuws zowiezo niet of wordt verzwegen om de lieve vrede te bewaren en de boel bij elkaar te houden zoals Job Cohen zou doen. Net zoals dat spuugincident waar vrouw Sint bij betrokken was toen we nog in NL woonden. Werd onderweg naar de stad van haar fiets getrokken door een stelletje gebontkraagde riff aapjes en bespuugd. Politie wilde de aangifte niet opnemen omdat ze een rok droeg op de fiets en het dus zelf uitgelokt had. Zo zijn er tientallen zo niet honderden “incidenten” dagelijks.

  • De (s)linkse idioten en gutmenschen lopen met de pluimen in hun reet zo van kijk eens hoe wij die mensen opvangen en de weldenkende, vaderlandslievende medemens wordt met de teringzooi en dreigementen opgescheept en voelt zich meer en meer een vreemde in “eigen”land. En ze blijven komen de soepjurken, de haatpredikanten, de bekopvodde waggelende pinguïns en Prutte en Co zag dat het goed was. De smerige landverraders en volksvernachelaars. En straks, houdt uw hart vast, dan buigt de €U voor het sultanaat Turkije in de vorm van islamfascist Erdogan en stromen de visumvrij reizende Turken de €U binnen. Want “wij” ( wie zijn wij ? ) hebben een vluchtelingendeal en dat was de afspraak. Ziet u het voor u ? In een klap kunnen 70 miljoen extra muzelmensen het reeds 50 miljoen sterke mohammedaanse leger versterken. Dat is de deal die “we” hebben met een land dat zelf een coup organiseert om van zijn tegenstanders af te komen en zich toch democratie pleegt te noemen.

   • Een land dat geen problemen heeft om de leeftijd waarop kinderen seks met volwassenen mogen hebben te verlagen naar 12 jaar. Een land dat dreigt de vluchtelingenkraan weer open te draaien als het zijn zin niet krijgt. Fijn he, zo’n “partner” ? Laat ze die kraan maar open draaien. Dan komt er nog meer onvrede, nog meer onrust, nog meer aanslagen en alles dankzij de €U en de achterlijke idioten zoals Merkel en Prutte . Dat zooitje kunt u bedanken voor het verkrachten ( in diverse gevallen letterlijk ! ) van €uropa en haar bevolking. Dankzij deze egotrippers is de toekomst van uw (klein) kinderen gef*ckt en kunnen zij op de vlucht voor de vijfde colonne. Er zijn al Duitsers die hun land verlaten vanwege de ontstane situatie en het niet willen “schaffen” zoals tante Angela maar blijft volhouden, de bitch. Sint is ook weg uit NL, ik weiger mij te confirmeren aan de landverraderij die Prutte en Samsom voorstaan. Over mijn lijk. Ik moet het tuig niet.

    • @Sint
     Antwoord door een nono op Joop.nl:
     maar vroeger was dat hier ook normaal en in de USA….. Als ik zoiets lees, dan vrees ik het ergste voor de vooruitgang. Men praat dus doodleuk die stap terug in de tijd goed door een dooddoener die kenmerkend is voor lui die in de jaren zestig keihard protesteerden tegen allerlei onrecht. Blijkbaar hebben ze het te snel oid gekregen, geen idee.

     • Hier wil ik even herinneren aan de uitleg vorig jaar oktober die VARA clown en amateur historicus Diederik van Vleuten in DWDD mocht geven toen Merkel een open invitatie had gegeven en de eerste schrik er in zat. De Belgische vluchtelingen van 14/18. Waarom dat geen vergelijking is hoeft niet herhaald te worden. Dit werd als zoete koek geslikt door de goegemeente. Is het een laag IQ, cognitieve dissonantie of beiden?

 8. dat moet ‘beide’ zijn

 9. Staar je niet blind op de moslim. Uiteindelijk zijn zij ook niet meer dan useful idiots die, nota bene onder het motto van ‘diversiteit’ , het breekijzer moeten zijn waarmee de culturele identiteit van de natiestaat wordt ondergraven. En onder het mom van ’the war on terror’ en, god beter het, ‘human rights’ het excuus zijn voor het voeren van neokoloniale oorlogen.

  Onlangs lekten er documenten van Soros’ Open Society netwerk. Hier, kijk maar eens welke soort organisaties deze intrigant in Nederland sponsort:

  http://www.geenstijl.nl/archives/images/OsifeNetherlands.pdf

  De publieke omroep had er weer opvallend weinig over te melden.

  • @Dawg
   Als iemand mij met een mes wil neersteken dan is het mes de ‘useful idiot’ maar ik richt me als eerste toch enkel op het mes zodat ik het mes onschadelijk kan maken en pas daarna, als het me gelukt is het mes onschadelijk te maken, draai ik de persoon z’n nek om.

 10. Ben benieuwd wat de slinkse gutmenschen gaan doen als ze zelf verkracht of aangevallen worden….( of hun kinderen )
  50 miljoen idioten , pedofielen , bloeddorstige asocialen ( op een paar na hoop ik )
  en Flutte en consorten vinden het nog steeds een verrijking voor ons land…

  https://www.youtube.com/watch?v=eU-I25yHiAI
  De eertse de beste idioot die mij of mijn familie lastig valt krijgt van mij persoonlijk op zijn falie …oog om oog tand om tand iets anders begrijpen ze niet.
  Zoals altijd is dit mijn persoonlijke mening….

 11. g.h.m.leferink

  21 augustus 2016 op 19:54

  ‘Sint Nicolaas’: Die SLinkse Gutmenschen, daarvoor zou ik nog respect hebben als ze zèlf en uit eigen middelen een of meerdere ‘asielzoekers’ zouden onderhouden. Dus ze bed, bad en brood te geven. Maar néééé, het gebeurt, via het belastingbiljet, op ONZE kosten! Want politiek SLinks heeft alleen maar een stortvloed van gekakel, via hun vrindjes bij de Hoofd Riool Media, maar wenst aan echte hulp op eigen kosten een broertje dood. Hulp die ook nog eens misplaatst is, omdat opvang van (natuurlijk ECHTE) vluchtelingen in de eigen regio maar zo’n 10 % kost van dezelfde hulp als die hier gegeven wordt. Maar over dat laatste hoor je de Volkskrant, Nieuwsuur, HP de Tijd en andere ‘progressieve’ media nooit!
  Zodat er maar blijven komen en dit toch al overvolle land nòg meer zieligdoenden over de vloer krijgt……

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 12. Die honderden dagelijkse incidentjes komen weliswaar niet in de krant, maar wel in het stemhokje.

 13. En precies datzelfde soort gooit bommen op ziekenhuizen. Heel bewust. Zelfs geen respect voor zieken, waaronder zieke kinderen. Wat een totale verrotting.

 14. Ik heb nu geen zin om er uitgebreid over te schrijven,maar een paar maanden geleden was ik getuige in de Arnhemse Bakkerstraat (centrum)bij de Duitse Bakker daar van een agressieve,niet ongevaarlijke attitude van een islam-fundamentalist,die aanwezigen onderwerping beloofde binnen 10 jaar en geen citaten van de eigenaar van de winkel duldde uit de bijbel,terwijl hij naar een intimiderend hoogtepunt ging van zijn tirade. Ik hoorde en zag het op de drempel van de winkel,waar ik tot ongewenst bezoeker werd verklaard. Had geen telefoon bij me,wilde de politie waarschuwen(hoewel:krijg ik de schuld) ivm dreigende situatie,wilde zelf niet ingrijpen omdat ik geen wapen of anderszins bij me had en niet wilde gokken of de opgefokte ergens een bom om had , machete of mes bij zich had. Arnhem 2016,type bericht dat u nooit in een krant zult lezen,maar nu hoort bij de dreigingen en afnemende veiligheid in deze rottende policor samenleving,ook op lokaal niveau, nietwaar B&W van Arnhem?

 15. Zojuist van mijn schoondochter vernomen dat er in Elden (Arnhem) een vrouw verkracht is door een asielzoeker. Deze asielzoekers verblijven in een voormalig bejaardentehuis in Elden.

  • Persoonlijk zou ik de gemeente ( burgemeester ) aanklagen.
   Als een gemeente niet garant kan staan voor de veiligheid van zijn inwoners moet je ook geen asielzoekers willen ( barbaren ) nu niet en nooit niet.
   Elke verkrachting , beroving , intimidatie enz is er 1 teveel …. en kan niet getolereerd
   worden …prachtig toch multiculti in een welvarend en veilig Europa / Nederland
   ik hoor het ze nog zeggen…alleen maar ellende en nog meer ellende brengt het ons.

 16. Geen grenzen…. nee klopt is helemaal nergens voor nodig toch ?
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/nederlandse-audi-bende-terrorriseert-duitse-grensprovincies/
  Goed bezig EU …..vooral zo doorgaan…sukkels.

 17. Het grootste deel van de politieke elite – policor maffia – verdient zelf de aanraking van de machete of bijl van hun binnenwandelende clienten in plaats van al die aangevallen onschuldigen. Hersenziek ‘beleid’ onze ondergang te laten binnenwandelen, erger nog, godverdomme, ophalen en vissen uit de Middellandse Zee om hier hun gang te kunnen laten gaan. 48% van de Duitsers zegt nog steeds Merkel te steunen,nou bekijk het dan ook maar, stik dan maar in je eigen policor vuil. Als ik naar de stad ga,neem ik pepperspray mee. Bedankt Anton Rutte, je naam is een schandvlek,kwaadaardig symbool en vloek geworden .En niet alleen die van jou.

 18. Weer een verwarde man doodgeschoten door de Belgische politie
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26415503/___Schietpartij_centrum_Gent___.html

  • En in Duitsland was het weer bijltjes dag….
   http://www.welt.de/vermischtes/article157667875/Axtangriff-und-Schuesse-in-Innenstadt-von-Koeln.html

 19. Het ziet ernaar uit dat deze aanslag wel gepleegd is door een verwarde einzelganger, in deze link ook een foto
  http://www.20min.ch/schweiz/news/story/-Simon-S–fuehrte-ein-extrem-isoliertes-Leben–23824620.

  De man had geen vrienden en leefde zeer teruggetrokken. Kon geen sociale contacten maken en reageerde schuchter als mensen hem begroette.

 20. g.h.m.leferink

  15 augustus 2016 op 19:54

  “Hoe langer er weggekeken wordt, des te groter wordt het probleem.”
  Joost, ik stel voor om voortaan dat woord ‘wegkijken’ te vervangen door LAFBEKKERIJ. Omdat dat beter de gemoedstoestand aangeeft van hen die ‘wegkijken’.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 21. Het is om depressief van te worden, dat we zulke sadisten hier hebben rondlopen. Als je leest over die twee agentes in Charleroi, die zijn met een machete in gezicht en hals bewerkt. Terwijl het eerste nieuws meldde dat de agentes ‘neergestoken’ waren. Het is dus veel erger en lijkt zelfs op een poging tot onthoofding.
  Het is verschrikkelijk, er zijn geen woorden voor. En ja: islam is de oorzaak.
  Een geloof dat mensenoffers en zoveel wreedheid goedkeurt hoort hier niet.

 22. Islamofobische moslims? Inderdaad. De man die de 40 jarige islamitische winkelier Asad Shah in Glasgow met meerdere messteken om het leven bracht, was zelf een moslim. En daar waar in de media oeverloos lang werd gespeculeerd over wat toch zijn motief kon zijn, maakte de dader, de Soenitische moslim Tanveer Ahmed, dat nog eens heel goed duidelijk in de rechtszaal, toen hij schreeuwde dat hij het allemaal ‘voor de profeet’ had gedaan.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Islamitische-islamofobie-Moslims-beginnen-nu-ook-in-EU-moslims-te-vermoorden

 23. Veenbrand, burgeroorlog, de ondergang van het avondland. Er valt alleen nog te herhalen wat al gezegd is.

 24. Sharia politie, niet in Pakistan, maar in Hamburg. De auto’s van de moslim ‘agenten’ hangen vol met islamitische- en ISIS symbolen . Eerder dook een Sharia politie al op in Düsseldorf en Wuppertal. Straks ook bij ons?

  Eerder dit jaar werd in Glasgow een 40 jarige moslim winkelier zijn eigen zaak brutaal doodgestoken. De media speculeerden onmiddellijk dat het wel eens een religieus gemotiveerde ‘islamofobische haataanval’ kon zijn, natuurlijk geïnspireerd door ‘extreemrechts’. Wel, het bleek inderdaad een religieus gemotiveerde islamofobische haataanval, maar niet van een nationalistische Brit, maar een andere moslim, die vond dat de winkelier ‘de profeet niet respecteerde’. In Duitsland werd de moord op een voor de overheid werkende Syrische tolk op bevel van Berlijn juist uit het nieuws gehouden. Reden: de daders waren juist de Syrische moslimmigranten waar de tolk voor werkte.
  Bron: xandernieuws

 25. Veenbrand, burgeroorlog , de onderg

 26. Dit is ook wel een mooi lijstje. Alle in Nederland gevestigde en door Soros gesponsorde organisaties die zich, onder namen die precies het omgekeerde suggereren, bezig houden met het oppoken van tegenstellingen tussen bevokingsgroepen in Nederland.

  http://www.geenstijl.nl/archives/images/OsifeNetherlands.pdf

 27. Via Geen Stijl

  “Het gehele dossier is hier te lezen (pdf). Nederlandse MEPs die door Soros’ club met naam en foto in het rapport zijn gezet (pagina 74 t/m 79) en als ‘betrouwbare bondgenoten’ gezien worden, zijn Dennis de Jong (SP), Sophie in ’t Veld (VVD66), Agnes Jongerius (PvdA), Anne-Marie Mineur (SP), Kati Piri (PvdA), Judith Sargentini (GroenLinks), Marietje Schaake (VVD66), Hans van Baalen (VVD66), Cora van Nieuwenhuizen (VVD66) en Lambert van Nistelrooij (CDA). Ja, dan voel je je als burger en kiezer toch wel heel klein, nietig en vooral nutteloos in zo’n enorm apparaat, waar het miljardairsgeld van Soros veel meer agenda’s kan beïnvloeden dan 1 stem in een EU-verkiezing die eens in de 5 jaar gehouden wordt. Hier nog een door Reddit uit de SorosLeaks geplukte “Full list of Soros NGOs manipulating elections in all EU member states”.

  http://www.geenstijl.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

 28. Geef ze geen hand, baan of stageplaats meer. Je moet ergens beginnen. Behandel ze als het vuil dat ze zijn. En doe dat ook met wegkijkers en faciliteerders. Laat ze knokken voor hun belachelijke gedrag. Pik niets van die lui, zelfs niet als het je familie is.

 29. Je ziet in de hele westerse pers eigenlijk hetzelfde beeld opdoemen: men draait en spint het nieuws zodat het past in de standaard mal die de traditionele journalistiek heeft afgesproken met elkaar. Daarin is o.a. afgesproken dat moslims niet als collectief mogen worden aangesproken voor de wandaden van hun geloofsgenoten. Voorts worden moslim moordenaars steevast als ‘lone wolves’ of ‘verwarde personen’ aangemerkt.

  Soms kan men er niet omheen (zoals in Parijs of België) en dan moet men wel spreken van ’terroristen’, maar het woord ‘moslim terrorist’ of ‘islamist’ valt zelden. Het is een gevaarlijke ontwikkeling. Zelfs regeringsleiders weigeren man en paard te noemen en hullen zich in allerhande geheimtaal en eufemismen.

  Moslimmannen zijn sneller genegen tot geweld. Ze zijn heet gebakerd en hebben een kort lontje. Dat zit in hun cultuur. Het zit ook in hun geloof. Bovendien leiden ze aan een vreemd minderwaardigheidsgevoel. Een gevaarlijke mix in het tolerante…

 30. Een typische Zwitserse achternaam, schreeuwt de wereldpers. Maar ziet hij er ook Zwitsers uit? Oordeel zelf
  http://meteon.org/2016/08/13/a-hatosagok-szerint-a-kessel-es-benzinnel-tamado-terrorista-sem-terrorista/

  • Dus zo ziet een typische Zwitser eruit……zijn ze wel erg veranderd de laatste jaren 🙂
   Het kan natuurlijk dat de ZwISISche dader per ongeluk een flesje met spiritus, dat hij toevallig bij zich bleek te hebben, over de vrouw morste, en haar kleren met een brandende lucifer probeerde schoon te maken. Toen dat mislukte en ze in brand vloog, probeerde hij te voorkomen dat andere passagiers gewond raakten door hen met zijn mes, dat hij eveneens toevallig in zijn achterzak had zitten, op afstand te houden.
   http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Moslimmigrant-valt-passagiers-Zwitserse-trein-aan-steekt-vrouw-in-brand

 31. Is dat de de Zwitserse dader met z’n typisch Zwitserse naam? Ik heb geprobeerd het te lezen maar ik word er geen wijs uit, wat voor taal is dat?

  • Ik weet het al, het is Hongaars.
   .
   “Vreemd” dat onze msm het nog “niet” opgepikt heeft…. *PROEST*

 32. De dader heet Simon S, maar het schijnt dat de foto van de Hongaarse krant, die op vele sites staat, niet bij de dader hoort.

  http://de.s4.webdigital.hu/nachrichten/amoklauf-in-salez-sg-falsches-taterbild-kursiert-in-sozialen-medien

  • Ergens was ik daar al bang voor want ik twijfelde direct of het over dat voorval ging daarom vroeg ik in welke taal het geschreven was zodat ik het kon vertalen, later kwam ik het ergens anders tegen en het bleek idd over dat voorval te gaan, maar nu blijkt de foto niet kloppen? Ja, en dat krijg je dus als ze weten wie het is maar geen info vrijgeven, daarom zei ik gisteren dit al:
   .
   ‘Maar stel dat het wel een niet bekeerde autochtoon was, waarom laten ze dat dan niet weten? In de hoop dat mensen al denken te weten hoe de vork in de steel zit (islam) en volledig onterecht losgaan zodat dat als bewijs van islamofobie aangevoerd kan worden?”
   .
   Schijt msm ook met hun smerige spelletjes. Het wordt met de dag erger en erger.

 33. Van een oude rot in het vak:
  http://www.esquire.nl/mantertainment/longform/a4944/er-is-een-veenbrand-en-die-woedt-van-jewelste/?visibilityoverride

 34. Nou, voordat het weekeind voorbij is, nog een leuk feestje:
  https://www.rt.com/news/355925-france-gunfire-juan-les-pins/

 35. Hier nog een leuk voorbeeld.
  Als dat op mijn feestje was gebeurd dan leefde die Irakees niet meer.
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2830747/2016/08/14/Dolle-Irakees-met-machete-hakt-vingers-af-van-man-in-Friesland.dhtml?

  • Verwarde man zeker weer…. bedankt Flutte en consorten…. ben benieuwd wanneer jullie zelf een verwarde man tegenkomen … o nee wacht even jullie hebben natuurlijk gepantserde auto’s wonen niet naast of tussen verwarde gelukszoekers , hebben persoonsbeveiligers…..en ga zo maar door… persoonlijk zou ik mij niet verbazen als jullie ondanks jullie privileges en ivoren torentjes zelf eens geconfronteerd worden met jullie eigen moslim import….welterusten weer..

 36. Zweden kan als verloren worden beschouwd omdat haar policor of liever feminist wegkijk regenten het probleem niet willen zien. Wie volgt? Genoeg kandidaten zoals Duitsland, Denemarken, Nederland, Belgie en Frankrijk. Slaap zacht mensen, zolang het nog kan…
  https://www.rt.com/news/355645-sweden-malmo-cars-burning/

  • “Swedish police puzzled for motive ”
   .
   Alleen in 2016 zijn in A’dam-Noord al ruim 150 auto’s afgebrand, dat haalt amper of niet het landelijke nieuws want het zouden incidenten zijn. Echter, dat gebeurt overal in bepaalde wijken van Europese steden. Het zal me niet verbazen als dat mede als doel heeft het systeem over te belasten in de hoop ‘falende staten’ te creëren. Dat zou een reden kunnen zijn waarom diehard links hand in hand gaat, met waarschijnlijk de illusie uit de chaos een links Utopia te creëren (waar ze echter volledig aan voorbij gaan is dat chaos het enige is wat ze kunnen creëren).
   .
   Misschien moet de Zweedse politie deze optie eens serieus bekijken.

   • “Alleen in 2016 zijn in A’dam-Noord al ruim 150 auto’s afgebrand”
    .
    Dat is dus al jaren dagelijkse kost in A’dam, en het lijkt erop dat het nu van A’dam-Noord is overgewaaid naar A’dam-West aangezien daar de laatste tijden ook al tig auto’s zijn afgebrand zoals wederom vannacht. Maarrrr… volgens de raketgeleerden cq spindoctors van A’dam heeft het na honderden(!!) auto’s die al jaren(!!) dagelijks(!!) afbranden nog steeds alles weg van incidenten, sjongejonge.. hoe blind WIL je zijn??
    .
    http://www.at5.nl/artikelen/159282/twee-autos-vlak-na-elkaar-in-vlammen-op-in-nieuw-west

 37. “Turkse ultra-nationalisten”
  .
  Ja, en dat waren moslims, dus!!
  .
  “Zwitserse treinincident”
  .
  Daarvan weten we nog niet wat de motivatie en/of hij wel of geen moslim was, dus??
  .
  Ze weten wie de dader is en ook al weten ze z’n motivatie nog niet, ze weten wel of het wel of geen autochtoon was die wel of niet bekeerd was. En stel dat het een niet bekeerde autochtoon was waarom hebben ze dat dan nog niet vrijgegeven zodat niet meer gespeculeerd en ook niet onnodig naar een verkeerde hoek gewezen kan worden, zoals jij doet? Dat doet vermoeden dat het een allochtoon en/of moslim moet zijn. Maar stel dat het wel een niet bekeerde autochtoon was, waarom laten ze dat dan niet weten? In de hoop dat mensen al denken te weten hoe de vork in de steel zit (islam) en volledig onterecht losgaan zodat dat als bewijs van islamofobie aangevoerd kan worden?
  .
  Wat is het, welk scenario lijkt het meest logisch?
  .
  Dat is het probleem, van logica kan allang niet meer gesproken worden.

 38. Ik heb mijn uiterste best gedaan meer te weten te komen over de Zwitserse aanslag, zelfs geprobeerd informatie vergaren op Zwitserse fora maar dat valt niet mee, want ik ken geen Frans.
  De zaak wordt steeds vreemder. Mogelijk een crime passional, maar volgens de politie is er geen bewijs dat de dader een van de slachtoffers kende.

  Verder wordt ook nergens gezegd dat er –geen– sprake is van een moslim achtergrond, hetgeen ook te denken geeft, want als die er niet is dan hadden ze het zeker gemeld. Dat hij een Zwitserse naam heeft, en geen immigrant achtergrond zegt ook niet zoveel, hoeveel zijn er van de derde generatie en opgegroeid in een gemengd gezin?
  De politie heeft de woning onderzocht van de dader maar wist daarvoor al dat er geen sprake was van terrorisme en houdt zijn kaken op elkaar over de identiteit, maar blijkbaar sijpelt er ook niets door via facebook cum suis want anders zouden we al weten wie. Zou het een einzelganger zijn?

 39. Juist het Zwitserse treinincident en de Thaise bommen zouden mensen eraan moeten herinneren dat de wereld groter is dan hun moslimfrustraties en dat het echte gevaar het achteruitgaan van het gezonde verstand is. Of dat er teveel extreme kliekjes met gewetenloze plannen bestaan in het samenlevingen die wellicht te vrij of gewoon ontregeld zijn.

  In 2015 en andere jaren gingen ook bommen in Thailand af en daar zaten geen moslims achter of terrorisme (waar anders de claims?). Wellicht Turkse ultra-nationalisten voor een wraakoefening. Volgens onderzoek.

  En toch lees je in dit blog de spin dat ook deze incidenten iets te maken hebben met 50 miljoen moslims in Europa. Wat bekende propaganda is omdat dit inclusief Europees Rusland en Turkije is. En ook van oorsprong islamitische landen zoals Albanië & Kosovo . Zo kom je al snel op 30 mlj gewoon oorspronkelijke bewoners! In 2010 waren er 19 miljoen in de EU (3.8%). Het is veel — maar begin met de feiten!

  • Ga eens een kijkje nemen in Frankrijk wat werkelijk vol zit met moslims. Ik schat dat het er daar veel meer zijn dan de 11% waar al jaren over gesproken wordt. Zelfs in de kleinere stadjes wemelt het er van. Of in de de grote steden van west Europa, inclusief het VK, 25 – 50% op z’n minst. Dan kom je al snel tot de conclusie dat we Turkije niet nodig hebben om tot die 50 miljoen moslims te komen. Gewoon oogkleppen af doen, als je tenminste de moed kunt opbrengen.

 40. Ach jeetje, daar is de betaalde ‘debunker’ annex islamlover weer.
  .
  En wat zei het schaapje, ja meh meh maar wat zei het schaapje nog meer?
  .
  “dat de wereld groter is dan hun moslimfrustraties”
  .
  “http://nieuws.tpo.nl/2016/08/14/islamistische-rebellengroep-adf-doodt-zeker-36-mensen-congo/
  .
  Meh meh..

 41. Hey @DirkM, gabber tijger. Heb je de foto van die “Zwitserse” dader al gezien?!
  .
  Daar sta je dan weer met al je demobandjes…. meh.. meh..

  • Nou @DrikM, de foto blijkt niet te kloppen. Dat had ik al voorspeld als ze weigeren te melden om wie het gaat. Dus we zijn weer terug bij af, ik weet niet hoe het zit en jij weet ook niet hoe het zit. Ben benieuwd of het ooit nog bekend wordt gemaakt.

 42. Ongelofelijk dat we nog steeds niets essentieels weten over de aanslagpleger in Zwitserland, behalve dan dat ie dood en 27 jaar is en een typisch Zwitserse naam zou hebben, ze weten dus wie het is maar waarom geven ze z’n naan niet en of ie eventueel bekeerd is, etc..?
  .
  Dit vind ik ook bizar, in Duitsland is brand uitgebroken in een asielcentrum en in het korte berichtje staat tot twee keer aan toe dat het waarschijnlijk niet om een bomaanslag gaat, maar hoeveel bomaanslagen op asielcentra zijn er dan geweest? Ze doen net alsof dat dagelijkse kost is zoals aanslagen gepleegd door moslims, de msm wordt smeriger en smeriger, het is niet normaal meer. Ik vraag me af hoe de mensen die voor de msm werken dat goedpraten voor zichzelf, zien ze niet in dat ze niet alleen zichzelf maar ook hun kinderen en kleinkinderen verraden?
  .
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26407660/__Brand_in_Duits_vluchtelingenkamp__.html

 43. “een typisch Zwitserse naam ”
  Bijvoorbeeld Mohamed

 44. Een groot deel van de asielaanvragen van migranten uit Syrië en Eritrea wordt geaccepteerd, omdat het gaat om mensen die zijn gevlucht van oorlog. De Belgische regering vindt het daarom niet meer nodig om die mensen maandenlang in opvangcentra te houden, en stelt voor om ze na vijf à tien dagen al te laten verkassen naar appartementen.
  Kan het nog gekker ? nog even en ze krijgen als ze opgehaald worden meteen een huissleutel…een bankrekening een creditcard , alles natuurlijk ingericht ….en arme Belgen krijgen ????? yep nada nopes natuurlijk….
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/syrische-asielzoekers-mogen-in-belgie-opvangcentra-overslaan-338369/

  • @ Cale

   De VS/EU bewapenen extremisten in Syrie en Jemen, dus dan is het logisch dat als daar hordes mensen op de loop gaan ze hier asiel krijgen. Humanitaire redenen, weet je wel. Henk en Ingrid moeten er maar begrip voor hebben dat zij of hun kinderen wat langer op een huis moeten wachten, hun leefomgeving islamiseert en dat er af en toe een verwarde man aan het moorden slaat .

   http://www.novini.nl/diverse-europese-landen-verdienen-aan-wapenhandel-islamisten-syrie/

   De grootste vijand van ons zijn echt onze eigen bestuurders aan deze en eigen kant van de Atlantische Oceaan.. Wat je verder ook van de islam mag vinden.

 45. Nee, onze echte vijanden zijn degenen die het al 40 jaar lang ok vonden dat die moslims Nederland en de rest van west Europa gingen bevolken. Wij hebben dit zelf veroorzaakt. Zoals hierboven al vermeldt, die 50 miljoen moslims zijn niet de laatste 2 jaar binnengekomen maar de laatste 40 jaar. Met goedvinden van (bijna) iedereen. Dus wat betreft die grote moslim populatie zeg ik; eigen schuld. Daarom heb ik in de jaren 80 Europa al verlaten. Ik en wat anderen zagen die waanzin gebeuren. Maar je werd uitgekotst als je over dit gevaar sprak. En nu is het plotseling de schuld van de regering? Wie hebben er 40 jaar lang op die politici gestemd?

  • Als het echt zo simpel was had Fortuyn nooit als een komeet op kunnen komen. Toen in Nederland 2/3 van de bevolking tegen het grondwettelijk verdrag van de EU stemde was 80% van de TK voor. In soortgelijks zie je ook mbt massa immigratie en multikul.

   • Klopt, maar waar blijven de reacties? Fortuyn is vermoord en de Nederlandse referenda tegen de EU grondwet (nu verdrag van Lissabon) en onlangs het referendum tegen het verdrag met Oekraine (waar zijn onze gestolen schilderijen?), het walgelijke optreden van onze regering wat betreft MH17 (193 Nederlanders vermoord). Waar blijven de reacties. Weet je, Rutte & co kunnen zich dit soort walgelijke politiek veroorloven omdat ze weten dat ze er mee wegkomen. Die gasten zijn niet dom. Ze weten precies wat ze doen. Ze hebben de media in de pocket en calculeren de lakse apathie van het volk in. Ik heb wel waardering maar geloof niet in Wilders en zijn PVV. Ik geloof al helemaal niet in “peilingen”. Jullie moeten wat gaan doen jongens, daar in NL, anders ben je verloren.

 46. @ Cale

  Hoe kun je maatschappelijk ongenoegen om te zetten in concrete actie als de instututies die daar nu net ooit voor in het leven zijn geroepen hun missie verzaken. Dan is het wachten tot de bom barst. Aan onze bestuurlijke elite gaat het niet liggen. Ze zullen doorgaan tot het gaatje:

  Wat is het dat deze lul nu nog niet oppikt?:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-13/german-president-booed-attacked-after-claiming-people-are-problem-not-elites

 47. Een journalistenteam van het Britse Sky News besloot onlangs om zelf poolshoogte te gaan nemen op de Balkan, en te zien wat er klopt van de verhalen dat criminelen en terroristen in Europa massaal illegale vuurwapens inslaan. Na maanden onderhandelen stemde een Roemeense bende erin toe om de journalisten te ontvangen en filmopnames te laten maken.

  De Roemeense bendeleden bevestigden dat het kinderlijk eenvoudig is om voor weinig geld halfautomatische AK-47 geweren (slechts € 1700,-) en ander vuurwapentuig uit Oekraïne naar Europa te (laten) smokkelen. Vooral (moslim)terroristen in de EU weten zich op deze simpele wijze tot de tanden toe te bewapenen. Criminelen maken volgens de bende namelijk nauwelijks gebruik van AK-47’s.
  Wat is er met dat associatieverdrag gebeurd Flutte ? nee is nee weet je nog ?
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Officials-ISIS-heeft-eigen-geheime-dienst-in-AZCs-al-honderden-terreurteams-opgericht

 48. De Duitse krant Bild meldt dat onder meer Opel, Volkswagen en Siemens zijn uitgenodigd voor een gesprek. Uit een enquête van de regionale krant Frankfurter Allgemeine blijkt dat bij de grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland maar zo’n 55 migranten zijn aangenomen. Daarom wees Gabriel de bedrijven aan als boosdoener: grote organisaties moeten veel meer doen om migranten aan te nemen.
  Hahaha wat een giller nu moeten de bedrijven het oplossen voor Merkel….gaan ze de gelukszoekers dwingen om te werken ?
  Bron: elsevier

  • Ik vind dat een soort omgekeerd racisme: dat je andere kleuren MOET aannemen, alleen vanwege de kleur van de huid.
   Waarbij elk onderzoek van de cijfer-onderzoekers, naar het WAAROM helemaal buiten beschouwing blijft. Ik noem dat onwetenschappelijk. ECHTE wetenschap betrekt ook de vraag naar het waarom bij de conclusies.
   Minder vaardigheden kan wel eens een heel belangrijke oorzaak blijken te zijn, waar zulke polcor-wetenschap slechts blijft steken in het kleurtje.
   Wacht u voor vele alfa-wetenschap: hun conclusies zijn zelden in een laboratorium herhaalbaar. En het onderzoek zelf sluit andere mogelijkheden al uit.

 49. Ik word een beetje moe van iedere keer hier reageren als er een stukje verschijnt over foute,ellendige,stoute, lelijke,stinkende,moordende,afgrijselijke,domme moslims. Er gaat geen dag voorbij of ze flikken iets. Van agressief gedrag tot aan moord van schijnheilige vriendelijkheid tot aan haat zaaien. Altijd wat! Opgezadeld met dit volk tot en met mijn dood ben ik! Vluchteling, terrorist, gelukzoeker,oplichter het maakt mij niet meer uit. Ik ben er mooi klaar mee en mijn familie ook. En waarschijnlijk ook al die honderdduizenden families in Nederland die zich ‘Jansen’ of ‘Van den Heuvel schrijven. Iedere dag tikken wij veilig vanachter onze computers onze commentaartjes. WANNEER DOEN WIJ ER NOU EENS IETS AAN? Waarschijnlijk zal het blijven voortkabbelen zoals het nu gaat met af en toe excessen. Natuurlijk kan de bom ook barsten maar die kans acht ik aanzienlijk kleiner gezien het intellect anno nu. Dus ja, we gaan gewoon door met leeglopen en onze gallen spuwen. Ook ik. Tja…

 50. “Een dag eerder waren er bomaanslagen op Westerse toeristen in Thailand. Ging het om moslimaanslagen? We krijgen er niets over te horen. De autoriteiten in Thailand hullen zich in de grootst mogelijke vaagheid”
  .
  Dat de Europese leiders de islam een hand boven het hoofd houdt kan ik enigszins begrijpen omdat ze die ellende met volle kracht aan het importeren zijn. Maar waarom een land als Thailand de islam een hand boven het hoofd houdt is mij een compleet raadsel, waarom doen ze dat?
  .
  Het lijkt wel alsof de hele wereld de islam een hand boven het hoofd houdt, waarom is dat, wat is er in hemelsnaam aan de hand??

 51. Misschien moeten we het woord ‘moslim’ maar vervangen door het woord ‘incident’, dan worden woorden als ‘schietincident’ ‘steekincident’ etc.. een stuk begrijpelijker. En het praat misschien ook wat makkelijker: ‘wat was er nou gebeurd in die trein? Ach, je weet wel, het was weer een incident (die uiteraard niets met incidenten te maken heeft 🙂

 52. Naast het verzwijgen van terroristische aanslagen gaan we straks ook nog een heleboel statistische manipulatie krijgen waarmee een beeld zal worden geschetst hoe goed ‘de vluchtelingen’ het wel niet doen. Een beetje zoals de niet aflatende stroom berichten waarin voortdurend wordt uitgelegd dat de economie weer aantrekt.

  Het komt uiteraard niet goed, zelfs als islamieten de islam afwijzen, omdat een laag-IQ populatie (ca 85 voor de Maghreb) nooit succesvol gaat zijn in een hoog-IQ populatie (102 in Nederland). Geweld en wreedheid zijn de enige opties die ze hebben en daar gaan we veel meer van zien.

  Ik vrees dat de omvolkers deze wetenschappelijke feiten niet helemaal meegekregen hebben. Evenmin het verband tussen intelligentie, maatschappelijk succes, beschaving, de afwezigheid van geweld en vrede in het algemeen. Ik vermoed dat onze omvolkers nog denken dat je zo iets met een cursus of extra component in het onderwijs kunt oplossen: homo’s en joden zijn ook mensen hoor.

 53. Het verzwijgen van de echte feiten is gewoon dagelijks onderdeel van de overal heersende politiek correcte DICTATUUR. Die knuffelt de islam en bevordert de import van achterlijkheid. Erger is dat er nog altijd geen grote meerderheid is, die daar doorheen prikt. Die zich maar LAAT INDOCTRINEREN. Ik walg van de stomheid, onwetendheid en ruggengraatloosheid van de kudde. Haast iedereen is tegen Trump, maar niemand kan een zinnig woord zeggen over zijn visie. Alles is gebaseerd op een paar minuten NOS en RTL journaal. Ik walg van die domme kudde.

 54. De eerste 25 asielzoekers hebben maandag hun intrek genomen in de voormalige Bijlmer bajes in Amsterdam. Ze zijn ondergebracht in twee torens en kantoorgebouwen van de voormalige gevangenis.
  Uiteindelijk komen er ruim duizend mohammedaanse uitvreters te wonen die geheel en al door ons verzorgd worden en geeft onze overheid ze alle mogelijke middelen om hun jihad tegen ons te plannen en uit te voeren.
  Naast studentenwoningen …..ik begrijp er helemaal niets meer van hoe naief kun je zijn als gemeente ?
  https://fenixx.org/2016/08/09/amsterdam-geeft-asieljihadis-de-gedroomde-uitvalsbasis-op-de-duurste-a-locatie-van-het-land/

 55. Een politieman in Kiel werd zwaar mishandeld door een Turk . De agent is nu met een hoofdwond en diverse fracturen aan de neus en oogkas opgenomen in het ziekenhuis. De officier van justitie ziet echter geen reden om de ‘vermeende’ dader(s) te arresteren . Er was volgens hem niet voldoende grond voor detentie.
  https://fenixx.org/2016/08/09/turk-slaat-duitse-politieagent-ziekenhuis-is-justitie-ziet-geen-enkele-reden-om-deze-turk-te-vervolgen/

 56. Duizenden strafbare feiten per dag waar je niets van hoort in Duitsland gepleegd door duizenden illegale criminele buitenlanders…en Merkel , Flutte , Brussel gaan gewoon door ….met onze normen en waarden te verkwanselen….

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/grenzenlos-kriminell-es-wird-ein-grausames-erwachen-geben.html

 57. BINGO

  De politie mag van de Merkel maffia niet zeggen hoe hij heet, maar inmiddels is de aanslag opgeeist door ISIS en zijn naam, volgens de politie een naam die gangbaar is in Zwitserland, (als je dat op je puntje van je tong proeft dan weet je het eigenlijk al met dit soort staatsmedia verhullend taalgebruik) is Mohammed

  De elite liegen en liegen en liegen dat het gedrukt staat.
  .
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3739003/Man-injured-seven-Swiss-train-passengers-fire-knife-rampage.html
  ISIS claimed responsibility for the attack and later released footage of the 17-year-old axeman, named as Muhammad Riyad, being gunned down by armed police after fleeing the scene.

  • Oei, ik was iets te snel. Het artikel beschrijft ook een vergelijkbare aanval in Duitsland, die wel opgeeist is door ISIS. We moeten nog even geduld hebben.

   • Internet vergeet niet:
    http://www.thelocal.ch/20150115/isis-video-encourages-swiss-terror-attacks

 58. “De rest is invulling. Hoe langer er weggekeken wordt, des te groter wordt het probleem.”
  .
  Nou, hou je hart dan maar vast, want dit probleem gaat nog véél groter worden. Nog beter zelfs: dit probleem gaat zo groot worden dat het te laat wordt om op te lossen. Met dank aan politici.
  .
  Het klinkt wat negatief en dat is het natuurlijk ook, maar het is wel wat er gaat gebeuren. Om de een of andere onbegrijpelijke reden laten politici hun eigen burger in de steek. In het begin dacht ik dat het kwam omdat ze koste-wat-kost de “minderheden” wilden beschermen of misschien wel bang waren voor de Islam. Maar de laatste tijd gaat ook die vlieger niet meer op. Ik denk dat het pluche gewoon zelf al niet meer weet hoe ze dit moeten oplossen, ook al is de oplossing zelf heel simpel.
  .
  ’t Vertrouwen in de media overigen is al niet veel beter, maar dat komt meer omdat men daar hun eigen vakgebied kwijt zijn geraakt. Journalisten zijn nu veelal veredelde en gütmenscherige Twitteraars…

 59. Het feit dat gezegd wordt dat er geen sprake is van immigrant achtergrond, zonder dat er benadrukt wordt dat er geen sprake is van een moslim achtergrond, gecombineerd dat de politie weet waar hij woont (huiszoeking) en wie hij is maar weigert de (voor) naam te geven kan maar tot een conclusie leiden, verhullen van de achtergrond. Als dat zo is zal het vertrouwen in de media nog verder afnemen.

 60. WIE ISLAM ZAAIT ZAL TERREUR OOGSTEN.
  Dixit Hans Jansen.

 61. g.h.m.leferink

  13 augustus 2016 op 23:40

  ‘Zeven gewonden, sommigen in levensgevaar. Hij zou een ‘Zwitser’ zijn….’ Joost, denk jij ook dat de ziekte van de LAFHEID zich als een epidemie heeft verspreid onder het journaille? Dat LAFHEID al ver is doorgewoekerd onder het mediavolk, dat zie ik dagelijks op tv, hoor ik op radio, lees ik in ‘progressieve’ kranten en bladen.
  Het journaille DURFT de zaken NIET bij de naam te noemen….. Remedie: van die slappe BEDPLASSERS, die al in doodsangst raken bij een Damschreeuwer en in paniek wegrennen aanpakken. Door dat soort media te negeren, dus van die krant het abonnement op te zeggen, enz.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 62. g.h.m.leferink

  13 augustus 2016 op 23:24

  “Laten we aannemen dat 1% van die moslims labiel is. Of een ander soort geestelijke conditie heeft.” ‘Cale’, de echte oorzaak is de in die koran verankerde ‘HERRENVOLK-mentaliteit’. Waardoor wij en alle niet-moslims worden beschouwd als UNTERMENSCHEN. De vorige keer dat we met zo’n mentaliteit te maken hadden heeft het 60 miljoen doden gekost! Om Hitler-Duitsland op de knieën te krijgen! Het verschil met de Nazi-mentaliteit toen is alleen het gebruik van andere woorden. Inplaats van Untermenschen heten wij voor de aanhangers van die ‘VOLMAAKTE’ pseudo-religie nu DHIMMY’S. Dat er zoveel achter die ‘profeet’ aan lopen komt door het goede sociale systeem van de Zakat. De verplichting om elkaar in nood te helpen. Waarbij die Zakat ALLEEN GELDT VOOR MOSLIMS ONDER ELKAAR! Waarbij wij als tweederangs wezens beschouwd worden…. Ofwel: DIT IS 100 % ARROGANTIE. Tegenover ons Dhimmy’s/Untermenschen ….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 63. g.h.m.leferink

  13 augustus 2016 op 23:08

  Sinds 2008, tijdens een werkkamp voor de Bouworde in Taganrog, Rusland, weet ik de oorzxaak van dat ‘wegkijken’! Door een teenager, Gijs Corstens, die “al een jaar Politicologie gestudeerd had aan de Universiteit van Amsterdam”. En daat verschrikkelijk trots op was. De blaag had TWEE KENMERKEN: hij was ACHTERBAKS en LAF.
  Mijn konklusie was dat deze twee rotdingen dus ‘de nieuwste trendjes’ waren in dat Vooroploopveen-aan-de-Amstel, en dat ze zich over de rest van Nederland zouden verspreiden. En nu geven de feiten me, HELAAS, gelijk!
  Dus noem ik dat wat politici en Hoofdriool Media tegenwoordig doen niet ‘wegkijken’, maar gewoon wat het is: LAFHEID! En dat is iets dat gewoonlijk samengaat met het broertje dat ACHTERBAKSHEID heet.
  Als deze twee rotdingen, die nu in de MSM en op het Binnenhof blijkbaar ‘IN’ zijn, niet sterk verminderen verandert er niets! Of de volgende verkiezingen moeten een aardverschuiving te zien geven.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 64. 50 miljoen moslims in Europa? 11% moslims in Frankrijk volgens internet informatie. Bezoek Frankrijk en gij zult overal vele moslims zien. Het zijn er dus veel meer. En het aantal groeit gestadig en snel door gezinsuitbreiding, veelwijverij, gezinshereniging, illegale immigratie en open grenzen politiek.
  Maar goed. Laten we aannemen dat 1% van die moslims labiel is. Of een ander soort geestelijke conditie heeft. Dat betekent 500.000 loslopende gekken, bovenop de autochtone idioten. Het valt me daarom mee dat er niet veel meer “incidenten” plaatsvinden. Of worden die uit de media gehouden?

  • Die paar aanslagen van de afgelopen tijd zijn mensen die niet konden wachten. Het hoofdkantoor in IS heeft ze waarschijnlijk niet allemaal voor 100% in de hand.

 65. Gewoon een verwarde man die geheel verward brand spiritus had voor de bbq en de fles per ongeluk over iemand liet vallen terwijl hij een goocheltrucje wilde doen met een lucifer doosje om een meisje te imponeren. Voordat hij het besefte vloog alles spontaan in brand. Verward wilde hij de brand doven door hard om zich heen te slaan.
  Ongelukkigerwijs had hij een mes in zijn hand waar hij geheel onverwacht en zeer tegen zijn wens in per ongeluk omstanders mee verwondde. De pechvogel.
  Dit is de wet van Murphy. Als er iets fout kan gaan gebeurd het een keer.
  We kunnen het niet genoeg zeggen: Dit heeft niets met terreur of de islam te maken, maar met domme en verwarde pech. Niets anders.

 66. Eerwraak richt zich toch op één persoon? Dit lijkt meer op een massa slachting. De politie zegt dat er mogelijk sprake is van een crime passional.

  Zijn er voorbeelden van crime passional waarbij zoveel mogelijk slachtoffers gemaakt worden?

  Daar zal toch wel iets meer achter steken.

 67. Steeds meer Duitsers ontvluchten de immigratie waanzin en vetrekken naar Hongarije. Kijk in deze link naar de “Google-link” en zie de huis prijzen.
  https://fenixx.org/2016/08/13/christenen-vluchten-uit-duitsland-voor-agressieve-moslim-invasanten/

  • Zolang 47% van de Duitsers achter Merkel blijft staan zal ze doorgaan dit hele continent in het verderf te storten. Als de Duitsers zich massaal zouden afkeren is het zo afgelopen want politici zijn opportunisten. Het zou overigens wel afgelopen zijn met Merkel.

   Zo bezien is de Duitse bevolking medeplichtig wat er nu in Europa gebeurt. Dat klinkt hard maar is wel zo.

   Maar misschien geldt dat voor ons ook, verschil is dat hier de PVV tenminste veruit de grootste is terwijl de AFD in Duitsland nog altijd een splinter is.

   De Duitser denkt misschien, kijk ons eens goed zijn, maar heeft niet door dat de mensen in omringende landen het omgekeerde denken, namelijk dat de Duitsers juist gezien worden als medeplichtig.

   • “Zo bezien is de Duitse bevolking medeplichtig wat er nu in Europa gebeurt. Dat klinkt hard maar is wel zo.”

    Ik zou ze niet zo hard willen vallen. De misleiding en desinformatie die dagelijks op het publiek wordt losgelaten door de propaganda van de MSM is zo alomvattend en niet aflatend dat we bespeeld worden als een viool.

    ‘k Weet niet of je een beetje bekend ben met de oorlog in Syrie. ‘k Volg dat de laatste tijd een beetje en dan schrik je toch nog weer kapot van de eensgezindheid en het raffinement waarmee de MSM ons voor het karretje van wat gewoon een neokoloniale oorlog van VS/EU genoemd moet worden. Dagelijks en onophoudelijk. Onlangs schreven een aantal zogenaamde artsen uit Aleppo een brief aan Obama. Leerzaam om eens te lezen welke machinaties er achter zo’n brief schuilgaan.

    http://www.moonofalabama.org/2016/08/aleppo-six-killed-pediatricians-sign-letter-to-obama-.html#more

    We weten niets en als het aan de MSM ligt blijft dat zo.

    • Ook morgen zullen de Duitsers zeggen: wir haben es nicht gewusst.
     Een ezel stoot zich ……

     • Het overgrote deel van die moslims zijn gedurende de laatste 40 jaar binnen gekomen, niet de laatste 2 jaar. Maar (bijna) iedereen vond dat prima, want (bijna) iedereen was politiek correct. Gelukkig zien we nu een omslag. Ongelukkigerwijs is het nu te laat. Hoe krijg je 50 miljoen (plus) moslims Europa uit? Dit hadden we dus 40 jaar geleden moeten bedenken, ipv mijzelf en anderen racisme te verwijten.

 68. Cale,
  Hoe krijg je 50 miljoen (plus) moslims Europa uit?
  Dat kan alleen met behulp van de grote ondernemingen. En zolang die in private handen zijn gaat dat niet lukken.
  Het redden van ons volk is een extreem linkse aangelegenheid.