Voor onze vrijheid moet de boerkini verboden worden

Door Joost Niemöller

Moslimlanden hebben, anders dan in Europa, snel het gevaar ingezien van de islamisering. Het valt me op dat dit meestal niet bekend is. In landen als Tunesië, Egypte, Marokko, Algerije, en het pre-Erdogan Turkije werden islamisten in de gevangenis gezet, hoofddoeken verboden, islamitische teksten verboden, enz. enz. De islamiseringbeweging, die in Egypte opkwam onder Said Qutb en die inmiddels uitgroeide tot het gezwel dat het nu is, werd in de moslimlanden met grote kracht tegen gewerkt. Juist omdat in die landen de essentie van de islam werd begrepen: dit is een verbodsideologie. Onderdrukking is de essentie. Het enige antwoord op onderdrukking is meer onderdrukking.

Daarom is bijvoorbeeld in Marokko de boerkini op het strand verboden.

In Europa wordt dit niet begrepen. Er wordt hier gedacht in termen van ontplooiing en bevrijding, en het multiculturele model kreeg daarin een plaats, nog eens extra aangevuurd door een doorgeslagen interpretatie van godsdienstvrijheid.

Ook in uiterlijk vertoon werd dat de norm. Hier gold de gedragsregel: Iedereen moet zich maar kleden, zoals die wil. De ene vrouw wil graag halfnaakt over straat. De andere vrouw trekt liever een boerka aan. Iedereen zijn smaak. Kijk eens wat een kleurrijke samenleving we daardoor hebben. Kijk eens wat een verrijking.

Daarbij werd een essentieel probleem over het hoofd gezien. Binnen de islam krijgt geen enkele vrouw de vrijheid om halfnaakt over straat te gaan. Moslims tolereren dit alleen maar voor zover ze niet alles te zeggen hebben. Tegen wil en dank, en met toenemende agressie. Want de islam is een verbodsideologie. Het Westen kan daar niets tegenover zetten, behalve: als vrouwen halfnaakt over straat willen lopen, betekent dat niet dat alle vrouwen halfnaakt over straat moeten lopen. Dat spreekt zozeer vanzelf, dat het er niet eens bij wordt gezegd.

Een naakte vrouw stond enige tijd, ook bij links, symbool voor de bevrijding. De beroemde PSP poster uit het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw, is daar een sterke uitdrukking van. Het is ondenkbaar dat GroenLinks nu nog met een dergelijke poster op de proppen zal komen, bang als men daar zal zijn om de moslims voor het hoofd te stoten. En dat geeft aan waar het vrijheidsideaal bij links is omgeslagen in een angstideologie; precies datgene wat de ‘populisten’ wordt verweten.

Dat links van toen reageerde namelijk ergens op. Ooit was het anders met die vrijheid, ook in het Westen. Op het internet circuleren ter herinnering aan die tijden nog foto’s waarbij vrouwen in te naakte badkleding gearresteerd werden. We zijn blij dat we niet meer in die tijd leven. We leven nu, zo heet het, in een vrije tijd, waarin ieder individu zich kan ontplooien. Al zijn er allerlei afbakeningen voor in de plaats gekomen. In het openbaar seks bedrijven is bijvoorbeeld verboden. In het openbaar naaktlopen ook, daar zijn speciale stranden voor. Er zit een zeker spelelement in en de grenzen worden telkens opgezocht, verlegd, en weer terug verplaatst.

Moslims doen voor de vorm mee aan dat spel, en daarom is er nu ineens de boerkini. In werkelijkheid heeft dat helemaal niets te maken met enig spel, maar met de dram- en verbodscultuur die de islam is. Het is een uitdrukking van de moslimideologie, die zegt dat het Westen een verdorven, amorele maatschappij is. De boerkini is niet alleen een uitdrukking van onderdrukking van de vrouw, maar het is vooral een uitdrukking van de neerbuigende houding ten opzichte van het Westen, dat wel misbruikt wordt als voedertrog.

Elke dag komen er van het afdwingen duizenden nieuwe voorbeelden langs. Maar men begrijpt het maar niet. Onlangs werd nog in een interessant interview uiteen gezet hoe het leeg vreten van het Westen door de islam samen gaat met de morele afkeer van datzelfde Westen.

In Frankrijk bestaat er een groter bewustzijn over het belang van de scheiding tussen kerk en staat dan in Nederland en Duitsland, en moeten godsdienstuitingen daarom beperkt blijven. Onder dat mom bestaat er in Frankrijk een boerkaverbod, en is nu ook het boerkiniverbod mogelijk.

Maar de Franse premier Valls heeft eindelijk begrepen dat het bij de islam niet gaat om godsdienst, maar om oorlogsvoering, ook bij zoiets schijnbaar onbenulligs als een boerkini.

Volgens de premier is de boerkini “de belichaming van een politiek project”. “Dat project is bedoeld om vrouwen tot slaaf te maken”, zegt Valls. “Het idee erachter is dat vrouwen van nature onzedelijk zijn en daarom hun lichaam volledig moeten bedekken. Het is een provocatie van de waarden die wij in Frankrijk hanteren. De republiek moet zich hier tegen beschermen.”

Eindelijk. Een klein beetje licht in de verduisterde hoofden van de politieke bestuurders.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

97 Reacties

 1. Religie, in welke vorm ook, is het probleem. Wetgeving is altijd ondergeschikt aan het hocus pocus van gelovigen. Lees hun Europa geschiedenis. Dat is letterlijk zwart.
  Het meest onschuldige is hun kleding. Van de rest lusten honden geen brood. De oplossing is wetgeving tegen mensen die E.T ontmoet hebben. Terwijl hij naar huis wilde, na kennismaking met planeet aarde.

  • Bas,
   Misschien is religie slechts een symptoom, en is het gewoon genetisch aangelegde gekte VAN EEN DEEL VAN DE POPULATIE. Daarom heeft het geen zin om de Arabieren te seculariseren.
   Je zou kunnen denken dat deze theorie niet klopt, omdat de Europeanen WEL verlicht zijn na de duistere middeleeuwen. Maar dat is niet zo. Want niet WIJ (en ook niet de SGP-ers) zijn de directe nazaten van de agressieve middeleeuwse christenen, maar de Linkse Kerk en de Antifa.

 2. Wij krijgen hier ook nog een Sinterklaas-discussie:
  http://www.pi-news.net/2016/08/ralf-jaeger-spd-wer-burka-verbietet-muss-auch-nikolaus-verbieten/

  Nog een opmerkelijk artikel op PI over het oordeel van TOPJURISTEN over Merkels beleid:
  http://www.pi-news.net/2016/08/staatsrechtler-merkels-putsch-von-oben/
  “Diese Migrationspolitik darf nicht die Überwindung des Nationalstaats durch eine multikulturelle Gesellschaft […] anstreben. Die Entstehung ethnisch-religiöser Parallelgesellschaften darf weder geplant noch in Kauf genommen werden.“

  „Die Entscheidung der Bundeskanzlerin, die Grenzen für alle offen zu halten, hat keine demokratische Legitimation.“

  „Die Regierung darf nicht die Identität des Volkes, dem sie ihre Legitimität verdankt, strukturell verändern. […] Indem die Bundeskanzlerin eine Entscheidung trifft, die sich auf die Identität des Volkes und auf den Charakter des Nationalstaates dieses Volkes gravierend auswirkt, ohne das Volk zu fragen, macht sie sich…

 3. T’is niet zo vreemd dat Frankrijk miljoenen (Algerijnse) moslims herbergt. Zie deze interessante link vanaf 1:29:00

  • Foutje, moet zijn 52:00:00
   De Gaulle verklaarde dat alle Algerijnen, Franse staatsburgers zullen zijn. Begin van het einde?

   • Edmond V.O. Katusz

    22 augustus 2016 op 02:18

    ‘k Zie zo gauw geen link in uw commentaren, maar ik vermoed dat u op het befaamde “Je vous ai compris” doelt?

    Deze zin?

    “Eh bien ! de tout cela, je prends acte au nom de la France et je déclare, qu’à partir d’aujourd’hui, la France considère que, dans toute l’Algérie, il n’y a qu’une seule catégorie d’habitants : il n’y a que des Français à part entière, des Français à part entière, avec les mêmes droits et les mêmes devoirs.”

    Er zijn op YouTube ook diverse zeer korte versies te zien. 4 Juni 1958.
    Tschüß, Edmond V.O. Katusz

    • Oeps, foutje!
     Uw commentaar is precies wat ik bedoel. Op het moment dat de Franse regering alle Algerijnen als staatsburger gingen beschouwen, is de Noord Afrikaanse poort naar Europa opgezet. Nederland en Duitsland volgden met het deformeren van het begrip gastarbeider, gezinshereniging en Schengen deed de rest. Kijk om je heen en zie het resultaat.

 4. Links vocht voor onze vrijheid tot de jaren 80. Toen kwam de massa-immigratie op gang en de vrijheid onder druk, en heeft links (impliciet) besloten aan de kant van de onderdrukker te gaan staan, doodsbang anders beschuldigd te worden van ‘xenofobie’ (‘moslims zijn de nieuwe joden’). De idealen zijn dus 180 graden gedraaid, maar men schijnt dat nog altijd niet te beseffen. Iemand als Jesse Klaver gelooft waarschijnlijk écht dat hij aan de kant van de vrijheid staat, en niet aan de kant van de onderdrukker. Dat is een teken van onvermogen.

  • Dat soort mensen vertegenwoordigt zichzelf en de eigen achtergrond en bijbehorende belangen. Als je zelf xeno bent is fiel makkelijker dan foob.

  • g.h.m.leferink

   21 augustus 2016 op 19:34

   ‘Rob Dam’: inderdaad is het links in de politiek van de tijd van Willem Drees totaal verdwenen. Van een PvdA die sociaal was is het een KKK geworden. Nee, niet waar iedereen aan denkt, de Ku Klux Klan, maar een Klup Kleffe Karriërekikkers is het geworden, van het soort Marcel van D., grootgrondbezitter in Hulshorst……
   En poepensBANG voor voor “wat die islamieten wel allemaal niet aan hele nare dingen zouden kunnen doen”. Dus staat die klup al met de handen omhoog voordat er zelfs maar een bedreiging geuit is.
   Voor mij is het onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die op die Achterbaksheidpartij stemmen. Op die LLL, Laffe Lamlendige Lamstralen.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 5. vervolg

  Er zou volgens westerse MSM geen kinderarts in Aleppo meer in leven zijn, Sterker nog de laatste overgebleven kinderarts is volgens deze media zelfs meerder malen
  omgekomen. Ja,ja….

  Dr. Zahar Buttal, Chairman of the Aleppo Medical Association, refuted such allegations, noting that Aleppo has 180 pediatricians still working in the city. Of one of the alleged lone he said: “The media says the only pediatrician in Aleppo was killed in a hospital called Quds. In reality, it was a field hospital, not registered.” As for the pediatrician, “We checked the name of the doctor and didn’t find him registered in Aleppo Medical Association records.”

  https://www.sott.net/article/325238-Western-corporate-media-disappears-over-1-5-million-Syrians-and-4000-doctors

  • “volgens westerse MSM geen kinderarts in Aleppo”
   .
   Volgens diezelfde msm zitten al die artsen en apothekers als ‘vluchtelingen’ in Europa, dus er zou een kern van waarheid in kunnen zitten ;-p
   .
   “Het zijn spreekbuizen van de staat geworden”
   .
   De kop van het linkje omschrijft het nog beter; ‘western corporate media’. De msm zijn spreekbuizen van (westerse) corporaties geworden, onze staat en de EU worden gedicteerd door corporaties. Doodeng.
   .
   Kleur, geloof of cultuur maakt corporaties helemaal niets uit zolang het maar volwaardige consumenten zijn. Dat lijkt mooi en ideaal, echter het maakt corporaties ook helemaal niets uit wanneer een kleur (blank), geloof (alles wat niet islamitisch is) of cultuur (westerse) het moet ontgelden of zelfs moet verdwijnen als dat in het voordeel van de corporaties is, het doel heiligt de middelen!!
   .
   Dat systeem heeft m.i. veel overeenkomsten met het fascisme en het verticaal corporatisme, alleen is de huidige vorm nog bizarder, 2.0…

 6. De oorlog in Syrie kan is een textboekvoorbeeld van hoe door en door corrupt de Westerse MSM zijn geworden. Het zijn spreekbuizen van de staat geworden als nooit tevoren. Er wordt geen enkele afstand meer tot het regeringsbeleid gehouden.

  Als je niet beter zou weten zou je denken dat alle artsen en ziekenhuizen in Aleppo inmiddels zijn weggegvaagd Assad en/of Russische bommenwerpers e.d.

  “The presence of not just one, but over 4,100 doctors (source: Aleppo Medical Association) and numerous functioning hospitals in Aleppo — in spite of the criminal western sanctions on Syria and in spite of hospitals having been targeted by terrorists’ bombings.”

  https://www.sott.net/article/325238-Western-corporate-media-disappears-over-1-5-million-Syrians-and-4000-doctors

  Als een freelance journaliste als Eva Bartlett dit soort nieuws boven tafel kan krijgen zou de Staatsomroep met z’n veel grotere staf niet bij achter mogen blijven.

 7. Twan cum suis:
  Zo kereltje, je bent half verbrand, ga maar op die stoel zitten dan maken we een foto. We moeten namelijk haat creëren tegen Poetin, en als de mensen een half verbrand kereltje op hun stoel zien, dan zit hun bewustzijn precies in de goede modus om onze “we moeten Poetin haten” boodschap in hun genen op te slaan.

  Jongetje:
  Maar Twan, lieten jullie ook de beelden zien van de moeders in de Duitse schuilkelders die stierven met hun huilend kindje in de armen terwijl de temperatuur door de fosfor granaten van Churchill opliepen tot 200 graden celcius?
  Twan: Neen, helaas zijn die beelden wel te zien op internet.
  Jongetje: of de beelden van de levend verbrande Japanners na de atoombommen op Hiroshima en Nagusaki, of de bommen op Servie gegooid vanwegen een slachting op 300.000 Kosovaren, later bleek het om enkele honderden te gaan.

  Twan: Nee, mijn taak is het geven van westerse propaganda. Nu stil zitten.

 8. Om ons van de islam te bevrijden moeten wij eerst bevrijdt worden van onze eigen politieke elite. Het is zowat tijd voor een nieuwe 1848.

  • Liever 1795. Jammergenoeg liggen de verhoudingen nu anders en is het het niezen van Washington dat ons verkouden maakt. Men zei destijds, ‘Als Parijs niest wordt Europa verkouden’, of iets dergelijks. Verder kon/kan het ook heel goed zonder de familie van Buren zie Johan en Cornelis de Witt en Van Oldenbarnevelt. Het nadeel van vergelijkingen met historische gebeurtenissen echter is dat het hier en nu andere oorzaken en gevolgen heeft en dus niet te duiden a.h.v. de ‘Franse Revolutie’ of koopmans vernuft.

 9. En intussen gaat het al vele jaren over die islam. Je wordt er ziek van.
  Een leer die geweld verheerlijkt en wij maar in discussie daarover.
  Want ‘verbieden’, dat druist toch tegen onze rechtsstaat in? Terwijl intussen elke leer die het geweld predikt wel verboden is.
  En deze geluiden hoor je dus in heel Europa. Dit forum is niet maar een klein eilandje in deze.
  Een totalitaire, gewelddadige leer prediken die de intentie heeft iedereen daaraan te onderwerpen, desnoods met geweld: dat moet verboden worden.

  • @arjen
   Ik ben het helemaal met je eens, bv zwartepiet heeft aantoonbaar niets met slavernij te maken, toch wordt ieder jaar om een verbod gevraagd mede omdat de msm daaraan meewerkt. Maar diezelfde mensen hoor je met geen woord over de slavendrijver die als profeet aanbeden wordt en ‘m nota bene de perfecte mens noemen.
   .
   Onlangs waren activisten in het nieuws omdat ze eisen dat een straatnaam veranderd wordt want de persoon waarnaar de straat vernoemd is had met de VOC te maken, maar diezelfde activisten hoor je met geen woord over de mensen die een massa moordende slaven drijvende pedofiele struikrover als profeet aanbidden en ‘m nota bene de perfecte mens noemen, etc
   .
   Zo zal je de msm wel negatief over bv zwartepiet horen spreken maar absoluut nooit negatief over die massa moordende slaven drijvende pedofiele struikrover, en wij kunnen er enkel over discussiëren.
   .
   Hoe dat kan? Omdat het volk de macht niet heeft, en degenen die de macht wel hebben die omarmen de islam!

 10. Niks ludiek, er valt niets te lachen het gaat hier om territorium.

  • Ik denk dat je de intentie niet goed begrijpt, ik omschreef de actie als ‘sympathiek en ludiek’ en schreef het op die manier omdat het alles behalve sympathiek en ludiek is maar onder die noemer verkoop je het. Je kan het vergelijken met een ouder die zijn kind betrapt met roken en ipv weer zegt nooit meer te mogen roken het kind het hele pakje laat oproken, wie niet leren wil moet maar voelen. Hoe zal het die maand zijn als alle vrouwen gekleed in boerka over straat en naar hun werk MOETEN!! Geloof me, dan gaat de lol er heel snel vanaf, helemaal wanneer ze volgens de sharia gestraft worden als ze weigeren.
   .
   Nu zien ze het opnemen voor die “zielige mensen” als middel zichzelf te profileren, ongeacht het leed wat erachter schuilt.
   .
   Nogmaals, als een maand alle vrouwen in NL alleen in boerka over straat en naar het werk mogen dan wordt pas duidelijk wat voor horror het is, helemaal wanneer de weigeraars volgens de sharia gestraft worden. Pas dan zal het kwartje vallen.

   • O op die manier. Nou ja, Sjaron Dijkstra in een boerka is so-wie-so een vooruitgang. Mijn excuses.

 11. We moeten iets ‘ludieks’ bedenken zoals bv ‘de boerka en boerkini maand’, in die maand moeten/mogen alle(!!) vrouwen alleen in boerka de deur uit en in boerkini zwemmen, de vrouwen die niet aan deze ‘sympathieke en ludieke actie’ meedoen worden dan gestraft volgens de sharia.
  .
  Want het probleem in het westen is dat voornamelijk vrije vrouwen die niet lijden onder islamitische dogma’s het opnemen voor die dogma’s zonder er zelf (vooralsnog!!) slachtoffer van te zijn en dus middels deze ludieke en sympathieke actie aan den lijve kunnen ondervinden waar ze zo voorstander van pretenderen te zijn om daarna hun meningen en argumenten opnieuw te evalueren, vooral de vrouwen die de boerka en boerkini weigerden en volgens de sharia gestraft werden.
  .
  Dit lijkt me een serieus plan om over na te denken, en ik ben helemaal benieuwd hoe links tegenover de ‘boerka en boerkini maand’ zal staan, want als ze het geen goed idee vinden dan ben ik heel benieuwd naar hun argumentatie!!

 12. Even off topic, maar ik erger me steeds meer aan de demonisering van de NOS van Poetin en Rusland. Gisteren bij nieuwsuur een halfverbrand jongetje uit Aleppo, en er werd gesuggereerd dat Poetin dat gedaan heeft. Vervolgens een hele tirade over de daden van de Russen, een andere journalist: De Russen ontkennen altijd alles, m.a.w. het zijn leugenaars.
  Steeds meer deskundigen wijzen naar het beleid van Obama waardoor potentiële terroristen voorzien werden van wapens, die vervolgens overliepen naar ISIS.

  Maar Obama is het liever knuffelbeertje van de NOS. Een icoon, een heilige.

  De media vervult zijn rol van propagandist en oorlogsretoriek zoals zij al eeuwen doet. Gelukkig hebben we internet, nog wel.

  • Geheel mee eens. Bovendien heeft Merkel weer eens aangekondigd dat de sancties tegen Rusland niet opgeheven zullen worden. Het waarom hoor je niet. Dit is een absurde politiek opgedrongen door Washington en bovendien economisch zeer schadelijk voor de meeste Europese landen.

  • Ik begrijp er ook helemaal niets van…en ik snap ook niet waarom Nederland Clinton geld heeft gegeven …
   http://hermanvogel.nl/sharon-dijksma-3/

  • In Nieuwsuur van zaterdag werd aan een Amerikaanse mediadeskundige de vraag voorgelegd of de Amerikaanse pers soms partijdig, voor Clinton was. De man antwoordde dat de pers toch het recht heeft om de waarheid aan het licht te brengen.
   De nieuwsuur-presentator liet hem daarmee wegkomen.

 13. Voor onze vrijheid moet boerkini verboden worden ja klopt en een boerka verbod en dit vind ik persoonlijk ook niet normaal en niet gewenst .

  https://www.youtube.com/watch?v=flavuOBy4IU

 14. Nee hoor het heeft helemaal niets met Islam te maken …gewoon weer een verwarde man …. allahu akbar…. nee heeft er echt helemaal niets mee te maken…welterusten.
  https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=rabbijn%20neergestoken

 15. Wij hadden een bouw vergunning aangevraagd,voor de bouw van een huis.
  Het zou 40 meter breed en 100 meter hoog worden.
  Er waren 9 torens van verschillende hoogte gepland.
  Ook zouden er rondom ramen over het hele gebouw komen.
  Het zou de kleur krijgen parel groen.
  Buiten wilde wij een luid entertaiment sount systeem laten aanleggen.
  Er was een parkeer plaats voor zo-n 200 auto-s naast het gebouw geplant.

  DE GEMEENTE WEIGERDE DE BOUW VERGUNNING!!

  De gemeente vroeg of wij wel goed bij ons hoofd waren!!!

  Daarna de aanvraag opnieuw ingediend.
  Maar deze keer hebben wij het woord huis verandert in Moskee!!!

  MAANDAG BEGINNEN ZE MET DE BOUW!!!
  Gevonden tussen de comments….
  https://fenixx.org/2016/04/19/mega-haat-kazerne-enschede-gaat-er-gewoon-komen/

  • Inderaad, zijn ze wel goed bij hun hoofd. Met twee maten meten ten nadele van de inheemse bevolking. Er kan al gauw een hoop als er thee gedronken moet worden.

 16. g.h.m.leferink

  19 augustus 2016 op 10:19

  “Eindelijk. Een klein beetje licht in de verduisterde hoofden van de politieke bestuurders.”
  Och, het inslapen terwijl ze klaarwakker zouden moeten zijn is al zo oud als de mensheid. Toen Churchill premier werd van GB, op 10 Mei 1940, hadden de soldaten van de kustwacht 5 (ja, VIJF!) patronen bij hun geweer…..
  Doet me denken aan de situatie nu bij onze Landmacht. Laatste tanks wegbezuinigd, enz. En waar NIET op bezuinigd is? Ambtenaren op het ministerie van Defensie!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 17. Sjonge jonge …wat een sukkel (s )
  Vluchtelingen die voor wantoestanden zorgen, moeten verkassen. Niet terug naar waar ze vandaan komen, maar naar een ander verblijf in Nederland. Het zogeheten ‘aso-asielzoekerscentrum’. Staatssecretaris Dijkhoff ziet dit wel zitten:
  En welke gemeente ziet dit ook zitten ? en waar komt zo een azc ? waarom niet naar een gevangenis en op korte termijn uitzetten ? dit is vragen om nog meer problemen.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/03/nee-dijkhoff-lastpakken-moeten-niet-naar-het-aso-azc-maar-terug-naar-huis/

 18. @arjope

  Figuren als Asscher en Rutte – verder ook hun equivalenten in de westelijke wereld- zijn een groter probleem, dan de hun kansen grijpende invasoren en islamieten. Je weet wat je aan islamieten hebt en je weet dan ook,dat je je land voor hen niet kunt openstellen. Je weet ook dat ze ooit zullen moeten remigreren. Maar Asscher, Rutte en de Merkels,Obama’s en Hollandes cs zijn verraders in de meest letterlijke zin des woords, ze zetten hun verwrongen,krankzinnige beleid als een mes in onze ruggen. Ik zie deze lieden als politieke misdadigers,niet integer en te kwader trouw. Iets wat ze dagelijks bewijzen en tonen aan den volke. Die horen wil…

 19. lees net dat het kabinet geen boerkini verbod wil.
  de naam boerkini is al ongepast,het zou schaampak moeten heten.
  de meeste moslims kunnen niet zwemmen.dat is een feit.
  moslima’s die met kleding aan zouden willen zwemmen zijn er ook nauwelijks.
  waarom doe je dan zo’n boerkini aan?
  juist om te provoceren.
  waarom ga je naar het strand als je niet kunt zwemmen en waarom doe je dan ook nog bedekkende kleding aan.
  ze willen gewoon een stuk strand claimen waar niemand anders mag komen(zie in Corsica)
  ik had niks anders verwacht van ons droomenwegkijkkabinet.

 20. Nou, ik bedoel dus te zeggen dat we af moeten van politici als Obama, Merkel en Juncker, want die zitten helemaal vast in de mantra ‘islam is lief, islam is vrede’, en dat we toe moeten naar politici in de trant van Trump, AFD, Wilders en Le Pen. Waarbij het nog zeer de vraag is of dat wel lukken gaat, want alle grote media propageren nog steeds het idee dat de islam een religie is als alle andere en dat het heel humaan is om miljoenen islamitische vluchtelingen op te nemen. Belangrijk is daarnaast dat er in die grote media net zo openhartig en diepgaand gediscussieerd kan worden over de islam als dat we dat gewend zijn te doen over bijvoorbeeld het christendom. Het grote publiek weet nog heel weinig van de islam, hoewel al die aanslagen de mensen wel wakker maken denk ik.

 21. Het multiculturele faalproject van links is even belachelijk als wanneer het IOC vandaag zou bekendmaken dat alle balsporten voortaan allemaal ‘balsport’ heten en dat die tegelijkertijd op eenzelfde veld gespeeld gaan worden. Punten worden gescored door lief te zijn voor elkaar en de scheidsrechter. Wie niet lief is raakt zijn balken kwijt.

 22. g.h.m.leferink

  18 augustus 2016 op 15:54

  Toegevoegd, deel 4.
  En nu zien we weer hetzelfde bij de ‘Sprookjesgelovigen’:
  # Het niet willen geloven dat de islam het nòg niet geleerd heeft! Bij Geschiedenis in de spijbelbus gezeten, dus niet wetend dat daar in 732 door Karel Martel de verovering van Europa door de islam gestopt werd. En dat het ook het begin was van de terugverovering (Reconquista genoemd in Spanje) van het al bezette deel van dit continent. Tot tenslote in 1492 de sleutels van Granada werden overhandigd aan Isabella van Castilië en Ferdinand van Aragon.
  En evenmin wetend dat een Osmaans leger in 1683 door een verbond van Europese staten werd verslagen.
  Zodat deze zich progressief noemende Druiloren weer dezelfde fouten maken als al eerder in de geschiedenis: NAÏEVE ARGELOOSHEID tegenover de islam, en ook nog eens WANTROUWEN tegenover de klokkenluiders die waarschuwen voor het gevaar! Een LEVENSBEDREIGENDE kombinatie!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 23. g.h.m.leferink

  18 augustus 2016 op 15:24

  Deel 3.
  Angst is een eigenschap die iedereen heeft. Maar angst waaraan ONTERECHT wordt toegegeven wordt LAFHEID. En die is mee de oorzaak geweest van de 2e Wereldoorlog.
  Voor wie het nu nog niet weet: dat was een zee van ellende en een oceaan vol tranen, wat Churchill kernachtig uitdrukte met zijn “Blood, sweat and tears”. En niet hij had het zover laten komen, nee, de LAFBEKKEN Chamberlain en Daladier, die daardoor deels ook schuld dragen aan die 60 miljoen doden…..
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 24. g.h.m.leferink

  18 augustus 2016 op 15:17

  Deel 2. En bij degenen van de Slinks-Linkse kant gaat dat samen met Achterbaksheid!
  Die twee rot-eigenschappen zijn vanuit Drugsdorp-aan-de-Amstel overgewaaid naar het Mediapark, en vandaar naar de rest van Nederland. En de laatste tijd is b.v. ook de Duitse TV besmet geraakt! En laat men daar ook de oren hangen naar dit ‘Laatste Modetje’. Zonder zich af te vragen waarheen dat leidt…… Dus blijft het nodig om daar tegenin te gaan, tegen Arie Achterbaks, Sammy Stiekem, Gijs Gluiper, Glenn Glibberig, Arnold Achter de Elleboog, Ulbe Uitgestrekensmoel en Victor Viezelachje. Zie deel 3.

 25. g.h.m.leferink

  18 augustus 2016 op 15:07

  “En dat geeft aan waar het vrijheidsideaal bij links is omgeslagen in een angstideologie; precies datgene wat de ‘populisten’ wordt verweten.”
  Precies wat ik al meer dan 10 jaar probeer mijn kennissenkring, en de lezers van mijn stukken op internet, aan het verstand te peuteren:
  Het is gewoon LAFHEID, en dan vaak samen met het tweelingbroertje ervan, ACHTERBAKSHEID.
  Waarbij ik ontdekte dat lafheid een besmettelijke ziekte is! Een ziekte die zich als bosbrand in een kurkdroog bos verspreid heeft. En daarbij vooral politiek LINKS heeft aangetast.
  Zie deel 2.

 26. Geef ze geen hand, geen baan, geen stage, niks. Fuck iedereen die ze de hand boven het hoofd houdt. Dat kutgeloof heeft niet alleen in Nederland niks te zoeken, maar op de hele wereld niet. Weg ermee. Wij doelwit van 0 tot 90, zij doelwit van 0 tot 90. Collateral damage bestaat niet, alleen treffers.

 27. Dit is zijn onze Duitse buren….een prachtig kort filmpje met Duitsers die voor migranten zijn en dan jaren later in de gaten krijgen dat het niet werkt.
  Ook de uitspraak van deze salafist laat niets te wensen over ( 6:42 )
  daar zegt hij dat er straks geen enkele Duitser meer is in Duitsland en dat is prachtig toch, Duitsland is niet voor Duitsers…. ben benieuwd wie er dan voor huizen en uitkeringen zorgt ….de salafisten in ieder geval niet dat is zeker…wakker worden Duitsland ..die moskee dicht die salafist opsluiten en dat hek weg…sjonge jonge.
  https://politikstube.com/neue-asylwohnungen-in-regensburg-neben-radikaler-moschee/

  • Wat betreft de islam worden we geregeerd door mensen die volkomen zwakzinnig de etnocidale en imperialistische islam importeren en loslaten op de oorspronkelijke bewoners van de moderne westerse cultuur. Ik hoop van harte dat er binnenkort een aardverschuiving plaatsvindt in de politiek en dat heel die politiek correcte psychose wordt afgevoerd naar een psychiatrische inrichting. Waarna politici die het wèl goed voor hebben met de moderne westerse cultuur, maatregelen kunnen nemen om die criminele islam terug te dringen.

   • Dus u vertrouwd erop dat degenen die het probleem in de eerste plaats hebben laten ontstaan het nu voor ons op gaan lossen als we maar genoeg willen met meer van hetzelfde ?
    Het spijt me, maar ik deel dat optimisme niet.

 28. Boerka en boerkini verbod is urgent noodzakelijk, de radicale Islaam wil de vrouwen in boerkine tot voorbeeld stellen aan alle Moslimas en zo groepsdwang uitoefenen met pestgedrag, treiteren en uitschelden voor afvallige aan de meisjes en vrouwen die geen religeus voorgeschreven kleding wensen te dragen. Dat is het hele punt, uit die overweging zou ook de hoofddoek in het publieke domein verboden moeten worden als zijnde religieus fanatisme en groepsdwang om de Moslimas die zich wel aanpassen aan wat in het Westen te doen gebruikelijk is te intimideren. Het is een typisch 5e kolonne gedrag van de parallelle moslim samenleving. Wij Moslims scheiden ons af van de Westerse verdorvenheid en beschermen onze vrouwen tegen de westerse cultuur want wij hebben het ware geloof en hun zijn Christenhonden

 29. “Eindelijk. Een klein beetje licht in de verduisterde hoofden van de politieke bestuurders.” Het is alleen zo jammer dat er eerst zoveel bloed moet vloeien voordat dit gebeurd.

 30. g.h.m.leferink

  18 augustus 2016 op 00:13

  Prima stuk, Joost.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 31. Excuus, ging iets mis met de vertaling. Bovenstaande tekst is afkomstig van de Hongaarse premier Victor Orban. Tekst afkomstig uit een artikel van FW Engdahl.
  Kun je je nog voorstellen dat je onderstaande tekst in een Nederlands dagblad of periodiek zou lezen?

  Will Hungary Be Next to Exit the EU?

  Will Hungary be the next nation to exit the dysfunctional European Union? The question isn’t at all as far-fetched as it might seem. On October 2, voters in Hungary will participate in a nationwide referendum to vote whether they agree to the forced settlement of migrants in Hungary by the EU or not.

  verder lezen op:

  http://journal-neo.org/2016/08/17/will-hungary-be-next-to-exit-the-eu/

 32. Minister president Rutte vanavond op een lezing in Heerjezusveen:

  “On the war refugee issue Rutte minces no words: “The Netherlands does not need a single migrant for the economy to work, or the population to sustain itself, or for the country to have a future,” he said in a recent interview. On the contrary, he stated, “Every single migrant poses a public security and terror risk. This is why there is no need for a common European migration policy.” Whoever needs migrants can take them, but don’t force them on us, we don’t need them.” As far as the Netherlands are concerned, he stated in an interview with RT, “migration is not a solution but a problem…We don’t need it and won’t swallow it.” The Netherlands insists that the right to decide refugee issues should be reserved exclusively for national governments”

 33. De Islam is een krijgsreligie. De opdracht is de wereld te onderwerpen aan de wil van Allah. Dus, om in een land dat nog niet islamitisch is (dar al-harb) middels de Jihad, zo snel mogelijk de Sharia (islamitische wetgeving) in te voeren. Dat gaat uiteraard verder dan alleen een politiek project. Maar ik geef toe, het is een mooie aanzet.
  En natuurlijk horen bij krijgers ook uniformen: https://islamitischekleding.nl/nl/156-zomer-2016-collectie Waar een niqab of boerka natuurlijk ook onder vallen. Maar ook de mannen die hun baard laten staan. Allemaal uitingen dat deze mensen niets op hebben met onze democratische verworvenheden. En om deze zo snel mogelijk ten grave te dragen.. Dat een overheid dit tolereert en in veel gevallen zelfs aanmoedigt door subsidies en andere positieve discriminatie is uiteraard een gotspe. Onze “leiders” moeten wel beseffen dat ze door dit beleid de goedwillende moslims van wie dit allemaal niet zo hoeft, vooral in de steek laten.

  • @NicoSpaak De islam is een woestijnroversideologie die in belangrijke mate kenmerken vertoont van fascisme, nazisme en maffia. De islam vermoord critici en andersdenkenden en vernietigt niet-islamitische cultuur door uitbuiting en etnocide. Er zijn geen aanwijzingen dat Mohammed ooit bestaan heeft, de Koran lijkt bedacht vanuit Bijbelteksten en Midden-Oosterse mythen, en algemeen lijkt de islam bedacht als instrument voor roof en moord. Karl Popper wees er op dat in de moderne open samenleving een open discussie over eventuele vijanden van die moderne open samenleving mogelijk moet zijn voor het behoud van juist die moderne open samenleving. We zien evenwel al jaren dat die discussie over de islam niet mogelijk is, althans niet in de grote media. Zoals men ons ook steeds probeert te verzekeren dat de islam een religie van de vrede is. Het is een waan die moeilijk vol te houden is tegenin de lawine aan islamgerelateerde terreur.

 34. Even heel iets anders maar wel erg belangrijk: Indien onze politici niet ophouden met Nato agressie en sancties tegen Rusland en “open grenzen” politiek voor moslim/losers en hand op houders, dan gaat het helemaal verkeerd.
  Eurazie. Daar draait het om. En als dit niet ingezien wordt dan loopt het verkeerd met Nederland met Europa in z’n geheel af. Al dat gelul over die kut Marokkanen of Turken is slechts een afleiding. Ze zijn vervelend, dragen niets bij en zijn daarom onbelangrijk. Punt.
  Nu worden wereldmachten als Rusland en China in het verdoem hokje gestopt. Het totaal failliete Amerika wordt aanbeden alsof het onze laatste hoop is. Mensen denk toch eens na! Wij zijn deel van het continent Europa wat grenst aan Azie. Gaan we willens en wetens deze natuurlijke kans missen? Hoe dom kun je zijn. http://sputniknews.com/politics/20160817/1044370521/eurasia-north-south-corridor-integration.html?

  • Klopt helemaal mee eens….en de VS is in mijn beleving een corrupt boeven land die al decennia het volk voorliegt , bedriegt en naar de klote wil helpen…( en de rest van de wereld )
   vooral de cia heeft overal lak aan en doet gewoon waar ze zin in hebben..
   http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Oekrane-probeert-opnieuw-namens-NAVO-oorlog-met-Rusland-uit-te-lokken

   • Niet zo vreemd! Mi het logische gevolg van totale ontheemdheid. De VS zijn gemaakt, en de mensen die er wonen niet minder…
    Hetzelfde geldt voor de vreemdelingen die zich hier niet kunnen/willen aanpassen. De cultuurshock is gewoonweg te groot! Het begint al met het klimaat: ik zag laatst een afrikaan op een fiets. Het was warm, maar hij droeg een winterjas. Wat gebeurt er wel niet met de hormonen in zo’n lijf, dat gewend is zich door hoge temperaturen te laten temperen? …
    En dan zijn er de islamitische vrouwen, waar ik helemaal niets van snap! Iedere dag verplicht kamperen in zo’n tent, voor manlief?!
    In het kader van de veiligheid, die nu hoog in het vaandel schijnt te staan, lijkt het mij zeer effectief om burka’s, burkini’s en wat al dies meer zij, als de wiedeweerga te verbieden. Je kunt er meer onder verstoppen dan in een rugzak.
    http://www.nu.nl/terreur-in-europa/4250321/stel-rugzakverbod-in-bij-vlaamse-festivals-vanwege-terreurdreiging.html

 35. Een land cq strand moet z’n eigen regels maar regelen. Wat betreft de onzen:

  “.. betekent dat niet dat alle vrouwen halfnaakt over straat moeten lopen.”

  Maar dat is nu juist de perceptie en dat is geen “religeus project” – het is een culturule norm, verwezen met smaak, soms traditie al dan niet vertegenwoordigd door een voorschrift uit heden of verleden. In het Westen lopen vrouwen semi-naakt vergeleken met vroegere tijden toen het beeld nog veel te opwindend was. Het is geen mysterie behalve voor mensen zonder historisch besef.

  De Nederlandse burger wordt trouwens “truttiger” in veel opzichten. Heeft. niks met “angst voor Islam” te maken. Ook dat zijn culturele verschuivingen in eigen land die al langer gaande zijn en redelijk bekend moeten zijn.

  Natuurlijk is dit allemaal niet bekend bij mensen die alles aangrijpen om een grote groep mensen te demoniseren en liever een soort van “oplossing” voor hen bedenkt, een manier dat zij er niet kunnen of mogen zijn…

  • Volgens mij is de mate van ingepakt zijn van islamitische vrouwen in boerka’s, sluiers, hoofddoekjes, enzovoort, in samenlevingen omgekeerd evenredig met aandacht voor wetenschap en mensenrechten en kritische zelfreflectie, en is het recht evenredig met onderdrukking van vrouwen, een zeer schraal intellectueel klimaat en zeer geringe persoonlijke vrijheden. Zoals wetenschappelijk is onderbouwd met bijvoorbeeld de Gender Gap Index en de Arab Human Development Index. Maar bepaalde mensen willen daar niets van weten en denken dat het moreel superieur is om tolerant respectvol te kijken naar cultuur waarin de vrouw structureel is achtergesteld ten opzichte van de man, en gezien wordt als slavin en huisvee, zoals in die cultuur ook wordt aangeraden die vrouw elke dag te slaan.

   • Dan vergeet u duidelijk ons eigen verleden: nonnen met kappen, gereformeerden met hoofdbedekking en dik ingepakte vrouwen voordat de hippies de naties veroverden.
    Engeland floreerde onder het zeer preutse victoriaanse tijdperk.amerika floreerde als een preutse protestantse natie.
    Onze Gouden Eeuw kenmerkte zich door dik ingepakte vrouwen.
    De zeventiger jaren bloeiden economisch en de vrouwen werden steeds bloter.
    Zedelijke bekleding voor vrouwen was HOT in de tijd van de verlichting!
    Het zit’em dus niet in de kleding voor vrouwen.
    Het zit’em in het geweld dat wij vermoeden achter die moslimbedekking.
    Als wij een moslimhoofddoek zien denken we gelijk aan het grove gweweld van die islam.
    Als wij nonnetjes zien met kappen, denken wij aan de vrede van Christus en de lieve bescheiden vrouw die Maria was.
    Het zit’em dus in de associaties.
    Een bruin hemd roept geen associaties op, behalve wanneer de eigenaar de hitler-groet gaat brengen.
    Zo is het ook met een islam- hoofddoek…

    • @ Arjen. Aardig dat je dit inbrengt. In veel wetenschappelijke publicaties wordt geen enkel onderscheid (meer?) gemaakt tussen correlatieve verbanden en oorzakelijke verbanden. Bij onze media is dit onderscheid al helemaal vreemd, laat staan wanneer we het over de politiek hebben.
     Even een klassiek voorbeeld. Wanneer de straten nat zijn, zie je opmerkelijk veel paraplu’s. Dat correleert met elkaar , maar het oorzakelijk verband is natuurlijk dat het regent. Omdat het binnen de sociale wetenschappen uiterst moeilijk is om oorzakelijke verbanden boven water te krijgen schermt men vaak met associaties zoals jij dat noemt, Want, dat scoort zo lekker. Oppassen dus.

    • Als het er om gaat om vrouwen in de islamitische wereld te ondersteunen in hun emancipatie uit een verstikkend slavenbestaan, dan moeten zij daarvoor niet zijn bij de ‘moreel superieuren’ in de westerse wereld, want die gunnen de islamitische cultuur een groot respect en afschermen tegen islamkritiek, opdat de islamitische vrouw ook in de westerse cultuur haar verstikkend slavenbestaan kan voortzetten, volledig gehuld in een boerka, zo’n stoffen stinkend omhulsel, en vlag van de haters van vrijheid en rationaliteit en humaniteit.

    • @Arjen Ik suggereer een samenhang tussen radicaal islamitische kledingvoorschriften en grote verschillen in status tussen man en vrouw, wel of niet openheid voor wetenschap en niet-islamitische ideeën, wel of niet persoonlijke vrijheden, enzovoort. Volgens mij is het een ervaringsfeit dat overal waar fundamentalische vormen van islam dominant worden, dat dan ook de vrouwen steeds meer gehuld in lappen over straat moeten, dat de mannen baarden kweken, dat het bidplekje op het voorhoofd een statussymbool wordt, enzovoort. Dit fenomeen is waar te nemen in bijvoorbeeld Iran, Turkije, Egypte en Indonesië, waar in de afgelopen decennia de modern-westers geklede vrouw steeds meer heeft plaats gemaakt voor spookachtige wezens die met een hoofd vol stockholmsyndroom door de straten schuiven. Honderden miljoenen vrouwen in de islamitische wereld leven onder het juk van een slavenbestaan, maar in de westerse wereld is het blijkbaar politiek correct om dat prima vinden.

  • “De Nederlandse burger wordt trouwens “truttiger””
   .
   Hahaha.. toch weer niet te geloven dit, hij verzint het ter plekke. Ik weet niet in welke bunker jij leeft maar onlangs waren nog wat zaken in het nieuws zoals gemeentehuizen waar de daar werkzame vrouwen niet te korte rokjes en te hoge laarzen mochten dragen, scholen die meisjes met te korte broekjes en rokjes naar huis wilden sturen. De burgers zijn helemaal niet truttiger geworden, integendeel. Het zijn mensen zoals jij die van bovenaf de burger bepaalde kledingvoorschriften willen opleggen, en vaak heeft dat met die ene religie te maken. Hoe noemen ze dat soort onzin als feiten verkopen ook alweer.. oh ja.. gaslighting.
   .
   Over de boerkini, van mijn part geef je ze een boerinistrand zoals nudisten. Maar eigenlijk moet eerst eens uitgelegd worden waarom mannelijke moslims geen boerkini dragen want als het met ongelijkheid te maken heeft dan is het einde oefening, punt.

 36. Verbieden is lastig te handhaven. Er worden nu alleen maar boetes uitgedeeld.
  De rechter heeft geoordeeld dat het een uiting/verheerlijking van terrorisme is. Behandel dat dan ook zo: Oppakken en berechten voor (uiting van) deelname aan een terroristische organisatie.
  Kortom, veroordelen als terrorist. Eens zien hoe snel die portable iglotentjes dan van de straat verdwenen zijn.

 37. Moslims aanbidden een god die hen beveelt te moorden en te vernietigen. En diezelfde god beveelt ook te liegen en te bedriegen. En zo komt het dat er zovele mensen zijn die denken dat islam liefde is en vrede en barmhartigheid. Zoals diezelfde mensen politiek correct dermate zijn gehersenspoeld, dat zij alle kritiek op de islam zien als islamofoob en verzonnen door extreem-rechts. Als het eenmaal mogelijk wordt om een openhartige discussie te hebben over de islam en de intenties van deze 7e eeuwse woestijnroversideologie, dan zal direct blijken hoezeer gevaarlijk de islam is voor de westerse cultuur. Maar het ziet ernaar uit dat een dergelijke discussie dermate taboe is, dat we nog decennia zullen meemaken van islamaangedreven criminaliteit en terreur.

 38. Hetzelfde met baarden natuurlijk. Een duidelijke uiting van extreem religieuzen, dit zie zowel in Israel als bij IS en zou vrboden moeten worden. En zeg nou zelf, met een baard heb je duidelijk iets te verbergen. Vrouwen hebben geen baarden en daarom wordt er met de baarden ook duidelijk de mannelijke superioriteit aangegeven.

  Hoe duidelijk het met baarden is, is het met de boerkini’s natuurlijk net iets anders. Veel vrouwen willen niet dat er mannen op het strand zitten te geilen op hun kamelenteen. Die houden er niet van dat hun dochter op haar 13e zich door heel Renesse vol laat blaffen en dat hun man liever porno kijkt en naar de hoeren gaat dan dat ze liefdevolle sex binnen het huwelijk hebben…

 39. Een linkse Franse regering heeft de moed om over de ‘Franse cultuur’ te praten. Moet je in Nederland eens proberen. De haatcampagnes zijn dan niet van de lucht.
  Interessant overigens, deze informatie. Islam moet de seculiere staat erkennen; dan is het zeer uit de lucht.
  Wat ik ook vond op de interwebs: in Qatar bestaat een westers symfonie-orkest en men speelt er Bach. Daar sta je echt van te kijken.
  Dat laat onverlet dat velen, te veel (!) onder dit geloof, een agressieve verovering willen van hun geloof, met al het geweld en het sadisme jegens gewone burgers.
  Te veel haatzaaiers moeten bestreden worden.

  • Ik ben niet onder de indruk van een miljardair die een westers orkest op de payroll heeft als blijkt van beschaving en goede smaak. Vredelievend, gematigd of Islamist, feit blijft dat iedere moslim dat boek in het hoofd heeft en daarmee zijn keuzes gemaakt die moeilijk of niet te verenigen zijn met de lokale cultuur. ‘Duurzame maatschappelijke ontwrichting’, is er ooit voorspelt en dat was ook meteen het laatste verstandige dat de VVD over het onderwerp heeft gezegd.

 40. Welkom in Gouda ….waar de jeugd een juist beeld geeft van de islam, sjonge jonge je zou ze bijna wat aan doen en dan bedoel ik niet een Replay jasje.. 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=Hd_5KVwkPkc

  • @Cliff,
   Leuke video… 4e generatie schat ik in. Overtuigd moslim. Zwaar accent. Leren ze dat op school? Is dat wat jonge jongens tegenwoordig bespreken? Dat je meer moet bidden en dat leuke dames op straat zich met kopvodden moeten behangen? Je zou toch denken dat jongens op die leeftijd nieuwsgierig zijn/worden naar het andere geslacht. Feestjes bouwen, stiekem wat te veel drinken en een vriendinnetje proberen te scoren. Deze gastjes (en de meesten van hun soortgenoten ben ik bang) lijden aan een ruim minderwaardigheids complex, ze weten dit natuurlijk en daarom is het verschuilen achter een agressieve religie hun oplossing. Dat is dan wel weer begrijpelijk want vroeger op de kermis waren degenen die met te veel drank op gingen motten, altijd degenen die geen meisje hadden weten te versieren. Geen succes bij de vrouwen maakt mannen vaak agressief. Moslims weten blijkbaar niet hoe met vrouwen om te gaan. Dat is frustrerend en maakt ze dus agressief. Stumperds.

   • Tja ik neem aan dat ze het voorbeeld thuis hebben met hun vader en moeder ,
    zegt al genoeg toch ? over integreren ….gaat hem echt niet worden.
    En deze jongen mag alles zeggen ? Als ik dat tegen een Marokkaanse agent zou zeggen kreeg ik eerst een pak slaag en kon meteen mee naar het gevang…
    https://www.youtube.com/watch?v=pgn9nkPr3no

    • Dit is dus weer een (groot) gedeelte van het probleem. Marokkaan met brutale bek tegen de politie. Die politie agent doen een beetje koel en lacherig. Dat is fout. Die gast hadden ze vanachter het stuur vandaan moeten trekken en op moeten sluiten vanwege belediging van een ambtenaar in functie. Dat gebeurd dus niet. Na deze tv uitzending is deze Marokkaan de held van de dag onder zijn soortgenoten. De politie agenten worden als mietjes gezien. Dit is een goed voorbeeld waarom Marokkanen geen enkel respect voor de Nederlandse maatschappij hebben. En dit politie optreden is hier medeschuldig aan.

     • Politie is ook verworden tot boetecollectant.
      Ze mogen en kunnen niets meer van hogere hand (korpschefs, managers, etc.)
      Een keer zo’n onbeschoft stuk vreten duidelijk maken wat de regels in NL zijn en je mag voor een (D66) rechter komen uitleggen waarom jij fout zat, in plaats van de brutale vlegel.

   • Jonge jochies dus. Waarschijnlijk hier geboren. En ze praten met groot gemak over “de ongelovigen”. En dat zijn dus ook de vijanden in hun beperkte ogen.
    NUL integratie.
    We moeten de term ‘ongelovigen’ natuurlijk vertalen in “mensen met andere opvattingen”. Want ook binnen de islam vermoordt men elkaar wegens “ongelovigheid” en/of het beledigen van de profeet (die kennelijk onmachtig is zelf in te grijpen). Zulke jochies moeten dus leren dat “anders geloven” in deze democratie is toegestaan!! Het is zelfs de basis van onze democratie! Leren ze dat??? Op welke school???

    • @Arjen “Leren ze dat??? Op welke school???”
     Precies.
     Hoe kunnen dit soort jochies op school van klas naar klas overgaan met dit soort taalgebruik. Het is zeer slecht grammaticaal Nederlands en ze spreken met een zwaar Marokkaans accent. Welke school accepteert dit niveau? Is dit normaal? Is dit tegenwoordig de norm? Of worden de leerkrachten geïntimideerd? Of zijn de leerkrachten geïndoctrineerd? Waarschijnlijk beide. Het resultaat is ten hemel schreiend. En dan heb ik het nog niet over de moraal. Want dan gaat de echte Marokkaanse beerput open en ben ik bang dat ik dit zelfs op grote afstand kan ruiken. Geen zin in. Wat een ramp.

     • Edmond V.O. Katusz

      18 augustus 2016 op 03:24

      Ik ben al vele jaren uit het onderwijs, maar ik herinner mij nog een inspecteur die ons team op de kop gaf omdat we geen “Eigen Taal en Cultuur”-lessen gaven. Was speciaal onderwijs voor zeer gestoorde kinderen en daar hadden we eigenlijk geen tijd voor; ook niet aan gedacht, eerlijk gezegd.
      .
      Mijn spotane reactie was: “Wat eigen taal? Ze moeten Nederlands leren!” U begrijpt het een overdaad aan rapen waren gaar, wat heet, aan pap gekookt.
      .
      Maar ’t kon mij niets schelen, want ik had mijn eerste messenstekende Turkje eind zeventiger jaren al meegemaakt. Dat deed mij de zaak onderzoeken, want ik vroeg mij af waar komen die kinderen ineens vandaan?
      Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 41. “Het is ondenkbaar dat GroenLinks nu nog met een dergelijke poster op de proppen zal komen, bang als men daar zal zijn om de moslims voor het hoofd te stoten. En dat geeft aan waar het vrijheidsideaal bij links is omgeslagen in een angstideologie; precies datgene wat de ‘populisten’ wordt verweten.”

  Exact. Typerend voor het taalgebruik van de culturele marxisten, waar alles altijd het omgekeerde betekent van wat wordt beweerd.

 42. Geen boerka , geen boerkini , geen moskee , geen f.cking uitnodiging voor gebed met luidspreker , geen kindbruidjes , geen hoofddoeken op het werk…. , geen halal voedsel in de gevangenis , geen 2 nationaliteiten , geen meerdere vrouwen , geen kinderbijslag naar het buitenland , geen voorrang op Hollanders , geen stemrecht , geen Nederlandse nationaliteit geven , geen mensen met 2 nationaliteiten in onze regering, geen vrij reizen voor miljoenen pedofielen uit Turkije , geen verdrag met Oekraine , geen TTIP , geen troep van Monsanto , geen politici die naar een Bilderberg meeting gaan om zich te laten hersenspoelen door lobbyisten van banken en grote bedrijven, geen EU ( in ieder geval niet op deze manier ) , enz enz.
  Multiculti ? sorry geprobeerd en nee het lukt gewoonweg niet…EU ja ook geprobeerd ( werd ons opgedrongen ) en ook mee stoppen…
  https://www.youtube.com/watch?v=eU-I25yHiAI

  .

 43. In Frankrijk is er de in de grondwet verankerde laïcité waardoor zo’n verbod mogelijk is en waarop men zich kan beroepen. Hier krijgen/houden steeds meer bijna volledig bedekte arabische e.d vrouwen arbeidsplaatsen bijvoorbeeld als dokters- of apothekersassistente. Ik begrijp niet waarom je je wel als potentieel homocidale pinguïn in het openbaar mag vertonen terwijl kenmerken van andere intolerante levensovertuigingen zoals het Nationaal-Socialisme uit den boze zijn.

  • en dat noemt men integratie …..als ik een pinguin wil zien ga ik wel naar een dierentuin.
   Als mensen hier niet willen integreren hebben ze hier ook niets te zoeken….
   en als onze flutte regering vind dat het allemaal maar mag en kan dan kan en mag een indianenstam uit zuid Amerika hier zeker met een lapje en een pijl en boog rond lopen…een echte vluchteling zal zich hier aanpassen en dankbaar zijn….

 44. De totalitaire islam hoort niet thuis in het Westen: helemaal niet. Deze ideologie is door en door verrot en achterlijk. Dus mag de islam ook niet de vrijheden hebben die andere ideologieën hebben.
  Wat ook weg moet: de door en door verziekte en verrotte politiek correcte Gutmenschen als Rutte, Samsom en Pechtold en ander islamlikkend gespuis.

  • Dat is het probleem. Die ideologie is dus niet achterlijk, wel door en door verrot.
   Wat het verder ook is? Doortrapt, gehaaid. Onder het label “religie” de westerse wereld naar de hand zetten omdat deze zo stom zijn om regelgeving mbt godsdienst niet aan te passen.

 45. In Zweden is er volgens de politiek ook niets aan de hand. In tegendeel, de verrijkende multicultuur viert hoogtij. Dat wordt sinds het begin van de zomer gevierd met dagelijkse auto branden. De politie heeft nog geen arrestaties verricht want die haatdragende blanke politie agenten mogen deze schattige moslim feestjes niet verpesten. De Zweden zijn echt helemaal gek geworden.
  http://sputniknews.com/art_living/20160817/1044347564/sweden-car-arsons-violence.html?

 46. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/sharia_in_groningen.html

  Dit wordt dus door onze slapende “regering” in Den Haag getolereerd. On-be-grij-pe-lijk! Het lijkt wel of ze collectief het verstand verloren zijn. Er moeten nu spijkers met koppen geslagen worden, anders zie ik het heel somber in. Ik schaam me kapot voor wat er van mijn land geworden is. De collectieve gekte lijkt wel de norm te zijn geworden. Net als de pedo partij Martijn moet de islam als zodanig gewoon pér direct verboden worden, er is geen andere optie. Het alternatief is vele malen onplezanter, dat uiteindelijk ook die veilige “gated communities” zal bereiken. Want de islam is slechts tevreden als ze álles in handen heeft. En dan is NL verworden tot zo eenzelfde shithole als al die landen in het M.O.. Met weemoed zal de inheemse bevolking dan terugdenken aan wat ze verloren is en hoe ze daar zelf schuldig aan is door maar te blijven wegkijken en gedogen. Om te janken dit.

 47. DE SOENNAH komt eraan en iedereen wordt afgemaakt!

  • “DE SOENNAH komt eraan en iedereen wordt afgemaakt!”
   .
   Hè? Of bedoel je de ummah?

   • Nee, bedoeld worden de Soennieten – helemaal losgeslagen. Men vuurt ze op de wereld af om van 7 miljard op 500 miljoen aardbewoners uit te komen.

 48. “gedacht in termen van ontplooiing en bevrijding, en het multiculturele model kreeg daarin een plaats”
  .
  Dit filmpje is daar een mooi voorbeeld van, de naïviteit en zelfoverschatting van de autochtone dame die in haar hoofd nog in de periode van de psp poster leeft en denkt dat iedereen die naar hier komt deze vrijheid nastreeft. Bij de vraag of iedere vluchteling welkom is zie je de naïviteit in de calimero ogen opleven en wordt met een volmondig JA beantwoord. Maar dan slaan de ogen over in stress want de voormalig vluchteling(!) denkt daar zelf totaal anders over (haha), je ziet tevens de verwarring want hoe moet ze hier nu op reageren? Als het een autochtoon was geweest dan was het appeltje eitje, dan had ze in razernij kunnen uitbarsten en met termen als racistische fascistische intolerante xenofoob kunnen smijten. Nu niet, en daar schuilt m.i. een heel groot gevaar.
  .
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/26425004/__Vluchteling_wil_minder_vluchtelingen__.html

  • Edmond V.O. Katusz

   18 augustus 2016 op 03:12

   Alleen al dat: “Als ik het voor het zeggen in een ideale wereld, zou iedereen mogen blijven”
   .
   Mevrouw in kwestie begrijpt helemaal niet dat een zinnetje als dat geheel gebakken lucht is. Het zegt niets en is geheel gespeend van enige realiteitszin. D’r is geen ideale wereld en die zal niet gauw tot stand komen en zij zal het helemaal nooit niet voor het zeggen krijgen.
   .
   Natuurlijk bewijst zij er wel mee hoe ontzetten goed zij eigenlijk is. Soort van op de borst klopperij, alleen heeft zij dat, spijtigerwijs, zelf niet door.
   Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 49. Het toestaan van religieus/ideologisch verordonneerde kledingvoorschriften van moslim vrouwen, verklaart westerse vrouwen vogelvrij, immers de moslim mannen beschouwen onbedekte vrouwen als hoeren, waarbij schijnbaar alles is geoorloofd.
  Dit schreef ik al begin jaren ’90 en de logica van de constatering heeft zich gematerialiseerd .
  Westerse vrouwen worden nu inderdaad massaal aangerand en verkracht.
  Het toestaan van kopvodden en burkas moet worden teruggedraaid om de vrijheid en veiligheid van alle vrouwen te garanderen.
  Bovendien draagt deze kleding een staatkundig streven uit, en dat is in de wet nog steeds verboden.
  In Egypte zag je in de jaren ’60 geen kopvodden in het straatbeeld, je kunt dus heel goed moslim zijn zonder, het is dus geen beperking van de godsdienstvrijheid.
  Overigens moet van moslims in het westen geëist worden dat ze het suprematisme van de islam , de jihad en het verbod op apostasie,afzweren, anders kan er van deelname aan de godsdienstvrijheid geen…

  • sprake zijn.
   Boven dien mogen geen eisen gesteld worden voortkomend uit de islam, aan niet islamieten.

  • In de jaren 80 was Tunis, de hoofdstad van Tunesie , een redelijk moderne stad, zeker het zaken centrum. Daar zag je Tunesische mannen en vrouwen op terrasjes in moderne westerse kleding. Daar begon ook die krankzinnige arabische lente. Opzet natuurlijk. Toerisme begon aan te trekken. Moet je nu kijken, wat een puinhoop.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑