Zo vlucht Nederland voor de Marokkanen

Door Joost niemöller

Ik, Randstedeling, was even een paar dagen in Zeeuws Vlaanderen op vakantie. Er zijn weinig plekken in Nederland waar je zo ver weg kunt zijn en toch nog zo in Nederland. Noord Groningen is die andere optie en deels de Waddeneilanden. Wat me opviel in Zeeuws Vlaanderen, is dat er recent pluksgewijs enorm hoge woontoren zijn gebouwd aan het water. In Breskens. In Terneuzen. Overigens ook aan de ‘overkant’, in Vlissingen. Vanuit zo’n toren kijk je over het water en de polders. Je bent er veilig. Het zijn kastelen. Hier wonen mensen die zich bedreigd voelen. Ze zijn allemaal blank.

In Zeeuws Vlaanderen zijn geen allochtonen. Of nou ja, bijna niet. In Terneuzen, met zijn grote haven, is het tien procent. Om dat soort percentages wordt in de Randstad gelachen. Een blik op de kaart maakt dat gelijk duidelijk.

Er is in Nederland sprake van een witte vlucht, maar die gaat heel stilletjes. Veel Nederlanders zullen zeggen dat ze persoonlijk niets tegen Marokkanen hebben, maar in de praktijk wonen ze liever niet in hun buurt, en als ze de kans hebben dan emigreren ze naar het buitenland, of naar die gedeelten in Nederland waar je de minste kans op Marokkanen hebt. (Of op Antillianen, Turken, Surinamers. Of op andere moslims.) Dit zijn de allochtoon-vrije zones.

Er zijn in de Randstad de gebieden waar de zeer rijken wonen, zoals Aerdenhout en Wassenaar, waar geen sociale woningbouw te bekennen is. De barrière wordt in dit geval gevormd door het huizenaanbod. Er zijn ook zones die door een natuurlijke barrière worden afgesloten, zoals Zeeuws Vlaanderen, waar een breed water ligt, en een eiland als Texel, waar extreem weinig niet-westerse allochtonen zijn. Belangrijk is waarschijnlijk de fysieke afstand ten opzichte van de Randstad: Er zijn gemeenten in Brabant (vooral in het zuidoosten), Groningen en Friesland met zeer lage aantallen allochtonen. Wie afhankelijk is van het werk in de Randstad, heeft daar een probleem, en moet creatiever verhuizen. Wie aan het Marokkaan-rijke Amsterdam wil ontsnappen, en voor wie qua budget Aerdenhout geen optie is, kan kiezen voor gemeenten in het Groene Hart of in de Haarlemmermeer. Waar het woningaanbod overigens beperkt is.

Ook binnen Amsterdam vluchten de Nederlanders en de rijke westerse autochtonen steeds meer naar de allochtoon-vrije zones. Op bijgaand kaartje is goed te zien hoe de segregatie steeds meer toeneemt: Overal ontstaan haarscherpe lijnen tussen het blauwe autochtonen/westerse allochtone gebied en het rode allochtonen gebied.

Iedereen zoekt zo zijn eigen vluchtroute, en zal desgevraagd verklaren geen ‘racist’ te zijn. Een ontwikkeling die steeds sneller zal gaan, en met steeds meer hypocriete uitvluchten ingekleed zal worden.  Want mensen stemmen met hun voeten.

Niemand wil zijn kinderen op een school met Marokkanen.

Niemand wil op hoge leeftijd beroofd worden bij het boodschappen doen.

Geen  vrouw wil voor hoer uitgescholden worden omdat ze een rokje draagt.

Maar heel veel Nederlanders durven dat liever niet hardop te zeggen. Want dat is niet ‘netjes.’ En ze willen Wilders niet in de kaart spelen. Of zoiets.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

59 Reacties

 1. Heb nog enige optrekjes in de aanbieding voor beginners al hier…Wèl bereid zijn om te intregeren,woon in een mixed buurt …..zoals heel Brasil is gevormd,geen gezeur hier……komt nog als jullie niet opstaan.

 2. Familie in middelburg zegt”probleem vèr van mijn huis”….wie liegen hier??Mart Brasil.

 3. Ik woon zelf tegenwoordig in Zeeuws-Vlaanderen. Zo’n bijna 10 jaar nu, en het bevalt uitstekend. Hoewel je toch langzaam aan hier en daar een allochtoontje meer op straat ziet lopen. Veel gedoe over “vluchtelingen” die opgevangen moeten worden. De meesten willen het niet, maar helaas, de polletiek wil het wel en de naïeve idioten willen het ook (die zetten allerlei symbolische kinderachtige acties op om die “vluchtelingen” allemaal zo lekker “welkom” te heten terwijl ze natuurlijk uiteindelijk stank voor dank gaan krijgen, maar dat weten die naïeve malloten niet.

  Ik kan je wel vertellen dat het in Vlissingen een heel ander verhaal is, daar is het al vergeven van de allochtonen, vergelijk het maar met Den Helder. Ook Middelburg en Goes doen leuk mee. Maar Zeeuws-Vlaanderen is inderdaad zeer prettig vertoeven. Probleem is natuurlijk wel de werkgelegenheid, maar ik heb lekker een baan aan de overkant dus ik vind het allemaal wel prima. Ik hoop dat het nog lang zo blijft.

 4. Zelfs in Friesland en Zeeuws Vlaanderen zijn enorm veel allochtonen in vergelijking met Oost-Europa. Deze zomer ben ik 3 weken in Oost-Europa geweest. Geen enkel hoofddoekje gezien en de enige negers die ik heb gezien waren in de hoofdsteden (waarschijnlijk toeristen uit West-Europa). Heerlijk! Wat een verstand hebben ze daar (iedereen zegt dat ze geen moslims willen).

  • Je hebt niet gezien hoe ze in Praag demonstreren tegen Moslims door met mensen in kooien in oranje overalls rond te rijden Veel quasi IS strijders er bij die met hun Kalasjnikovs zwaaien en de mensen uit de kooien halen en executeren Ha ha Ik zou dit graag in Nederland willen zien Helaas zag ik gisteren in Rotterdam meerde mannen in Moslim kleren (lange jurken) rondlopen Het is al veel te laat

 5. HIer ontbreekt het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen om als natie serieus genomen te worden door andere naties en waarom zou men ook het Nederlandse volk neemt zichzelf ook niet serieus. Een bevrijding van de islam zal dan ook vooral vanuit oosterburen waar men wel zelfvertrouwen en zelfbewustzijn heeft en een duidelijke en eigen culturele identiteit die hier ook ontbreekt. NL is week en verwijfd.

  • Dat kun je wel zeggen. Ik zit hier in zo’n NL enclave. Zitten ze aan de andere kant van de wereld, laten ze hun beslissingen nog steeds afhangen van een paar tientjes pensioen meer of minder. Als mijn vrouw riskante inhaalmanoeuvres maakt, vraag ik weleens: wat gaan we nu in de rest van ons leven doen met die 2 seconden extra? Ons huis in ‘het wild’ is bijna klaar, ben blij als ik van dat hollandse ‘fatsoensvolk’ af ben. Focking weekdieren. Geen wonder dat NL opgevroten gaat worden.

 6. Niet alleen de EU maar ook het hele verschijnsel Nederland is een onhoudbare positie in de overlevingsstrijd van de oorspronkelijke Noord-Europese bevolking. Wat nu NL is zou beter een Duitse deelstaat zijn.

 7. Biden vertelt leugens: ik heb het goed nagezocht: blanken maken nog steeds ruim 70% van de bevolking uit. Verder 13% zwart en 15% latino’s. Ook veel latino’s zijn trouwens blank: bv. Spanjaarden of Italianen. Onbegrijpelijk dat hij met zo’n leugen weg komt.

 8. Voor de verdwaalde moslim die hier af en toe mee leest …..en natuurlijk onze (s)linkse medemensen….
  https://www.youtube.com/watch?v=dSFDvBFur8w

 9. Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 6 sec6 seconden geleden Vertaling bekijken
  #PVV @MinPres WHÀT if THIS was said about #BLÀCKS Joe Biden:Whites’ll be a Minority in US by 2017& that’s a GÓÓD…

 10. Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen
  Ook op Corsica is te zien waar het pro-islamitische massa immigratiebeleid in heel Europa op zal uitdraaien. Onlangs vonden daar opnieuw massale straatgevechten plaats tussen autochtone bewoners en Marokkanen, wier criminele bendes de straten al jaren onveilig maken. Corsicanen zijn dat spuugzat, en beginnen in verzet te komen. De gevechten vorige week ontstonden nadat moslims agressief werden omdat Fransen op het strand foto’s aan het nemen waren.
  In Engeland moet het verzet tegen de onderdrukkende islamitische Sharia wetten uitgerekend van andere Europeanen komen. In Luton bestormde een groep Roemenen met knuppels een moslim kapsalon, en sloegen de eigenaar, Mohammad Abbas-Khan, het ziekenhuis in. In het afgelopen jaar waren de spanningen tussen beide groepen hoog opgelopen, omdat de moslims van iedereen de naleving van de Sharia in hun wijk eisen.
  http://xandernieuws.punt…

 11. .
  Wij zeggen ’t hier niet graag hardop
  maar Marokkanen zijn doorgaans een strop
  een constante bedreiging
  waardoor onschuld voorbijging
  ‘n soort moordenaarshand aan de knop !
  .

 12. “….minste kans op Marokkanen hebt. (Of op Antillianen, Turken, Surinamers. Of op andere moslims.”

  Maar Antillianen hebben als burgers van het Koninkrijk der Nederlanden natuurlijk wel de Nederlandse nationaliteit en zijn merendeel van huis uit rooms-katholiek. Zij zijn verweven met onze vaderlandse geschiedenis en horen niet in zo’n rijtje thuis. Behalve als men een zelfhatende Nederlander is die zijn eigen geschiedenis zou willen herschrijven.

  Surinamers zijn weer een ander verhaal: Creolen, Indianen, Javanen, Hindoestanen, en zelfs Chinezen kwamen over. Allemaal als onderdeel van onze wordingsgeschiedenis als Nederland met gekleurd verleden. Je mag het allemaal haten maar erg nationalistisch is het niet.

  Dus wat doen deze Nederlanders in het rijtje van de angst? Jammer want het maakt de rest van het verhaal tot het geraaskal van een bange man die niet eens begrijpt waarom die mensen in die woontoren wonen: het was gewoon elders te druk!

  • “Dus wat doen deze Nederlanders in het rijtje van de angst?”
   .
   Aha, dus bijvoorbeeld Aboutaleb is volgens jou geen Nederlander.
   .
   “het verhaal tot het geraaskal van een bange man”
   .
   Aha, dus volgens jou bestaan er geen witte wijken in Nederland.
   Er bestaan in Nederland wel zwarte wijken waar witte mensen uit vertrokken zijn. Waarom zijn witte mensen uit zwarte wijken vertrokken? Om naar andere zwarte wijken te vertrekken? Want witte wijken zijn er volgens jou niet, dat is geraaskal van bange mannen.
   .
   Oké, je draait bij, er zijn wel witte wijken. Zou het zo kunnen zijn dat witte mensen uit zwarte wijken vertrokken zijn om zich in witte wijken te vestigen? Ja hè?! Waarom doen ze dat dan volgens jou? Tsja.. je kan van alles roepen behalve dat ze dat doen om bepaalde bevolkingsgroepen te ontlopen want dan ben je een bange man volgens jouw redenering.
   .
   Het hypocriete en schandalige is natuurlijk dat witte wijken vol zitten met vingerwapperende politiek correcte…

   • Eens met DirkM: Aboutableb is geen Nederlander, zelfs 2e, 3e, 4e generatie Turken en Marrokanen zijn voor mij geen Nederlanders. Dat hele gemak waarmee de politiek het mogelijk heeft gemaakt dat die lui zich hier zo makkelijk breed konden maken, is nooit breed gedragen door ‘gewone’ mensen, in ieder geval nooit door iemand die ik ken. Het feit dat dit met de ‘vluchtelingen’-crisis nu ook nog in het kwadraat gebeurt, zit op het randje en begint te knagen aan de grondwettelijke rechten en wellicht ook mensenrechten van de oorspronkelijke bevolking. Als je zo omgaat met de rechten van welk ander volk op deze wereld, staan al die fatsoensrakkers op de barricades. En ja, Antillianen, Surinamers, Indische mensen en Molukkers zijn onze mensen en ONS probleem als er een probleem is. Die fuck,moslims zijn dat niet. Maar als hier ooit de poep de ventilator raakt, sta ik als eerste bij de landverraders op de stoep. De viezerikken daaronder wurg ik met mijn blote handen als het moet.

 13. @DirkM
  Zozo, wat denkt u? Laat ik maar eens wat entiteiten uit de kast trekken, die bij elkaar schuiven om er wat zinnigs van te trachten te maken en aangezien dat overduidelijk niet lukt de ‘bange man’ uit de kast rukken. Nou ik sta perplex inzake zoveel bullshit.

 14. Dirkm, eens! En goed dat je het schrijft.

  • PvanLenth
   Echt, serieus, rooms, heus waar? Ow my er is iets hevig misgegaan bij de lessen geschiedenis.
   Mag ik u bijlichten? de oorsprong op de indonesische eilanden is en was boeddhistisch. Ja islam kwam binnen en dan moet de kop omlaag, maar laat onverlet dat de basis nog immers is zoals het was.
   Ow my, en nu moet dat ook maar opzouten voor de eer en glorie van de lul die de zon niet in het water kan zien schijnen.
   Laat de feministen opstaan en een vuist maken, laat ze protesteren.

   Al wat ik hoor is: ies toch ook vrijheid,,,

   • Laten we het simpel houden, ipv elkaar verbaal in de haren te vliegen. Moslims horen niet thuis in Nederland. Ze willen en kunnen zich niet aanpassen. Ze willen zich slechts vermenigvuldigen tot een dwingende meerderheid en ons land consumeren. Daar blijft het bij. Uitzonderingen vormen de regel.
    Van de 500.000 Surinamers kozen er destijds, na de zo fel begeerde onafhankelijkheid van Nederland, 300.000 voor een Nederlands paspoort. Daar kun je dus ook vraagtekens bij zetten.

    • Het is wel van belang om de Surinamers en Antillianen aan onze kant te krijgen, mochten de moslims massaal gaan rellen.

 15. Beste Joost,
  Onlangs gebouwde woontorens in Breskens en Terneuzen?
  ‘Port Scaldis’ in Breskens staat er al sinds begin van de jaren negentig vorige eeuw.
  Terneuzen precies zo met wat meer recente bouw in de laatste 10 jaar.
  Wij woonden enkele jaren in Zeeuws-Vlaanderen maar daar is werkelijk niets te halen wat werk betreft. Huizen worden de laatste 10 jaar merendeels verkocht aan Vlamingen. Die werken in Vlaanderen en wonen in Nederland. Nederlandse jeugd heeft in ZV niets te zoeken dus trekt weg.

  Wij wonen nu in Drenthe en dat is ook nog grotendeels allochtonen vrij (behalve de wat grotere gemeenten als Hoogeveen, Assen en Emmen. Ditzelfde verschijnsel zie je overal buiten de Randstad. Daarom is er ook een gestage stroom van autochtonen naar deze contreien.

 16. Overigens is Zeeuws Vlaanderen een treurig deel van het land. Er is nauwelijks werk te vinden voor de jeugd; de jeugd heeft er geen toekomst en trekt weg.
  Misschien een idee om van dat Zeeuws Vlaanderen een groot pensionado-resort te maken? Een soort Florida? Voor iedereen die rust wil en geen Randstedelijk gezeik?
  Ik zie hier mogelijkheden, want het gebied is weids en rustig.

 17. We krijgen zo no go areas in Osdorp en de Bijlmer, de Schilderswijk, Crooswijk, het Oude Westen en allerlei wijken in de andere grote steden.

 18. @Dick:

  Correct. Die mensen zijn ziek,doodziek zelfs, en projecteren dat op anderen nota bene, de kwaadaardigheid in het kwadraat.

 19. De afgelopen decennia zijn miljoenen naar het westen gevlucht/gemigreerd omdat het hier blijkbaar beter toeven is dan in de landen waaruit ze gevlucht/gemigreerd zijn.
  .
  Logischerwijs zou je denken dat er dan alles aan gedaan wordt die westers cultuur en manier van samenleven te behouden want dat was immers voor miljoenen de reden om naar hier te komen.
  .
  Maar nee, als je dat voorstaat dan ben je een racistische fascistische intolerante xenofoob en onfatsoenlijk. Je bent “fatsoenlijk” als je er voorstander van bent de ellende uit de landen waaruit de mensen gevlucht zijn naar hier te importeren. De wereld op z’n kop.
  .
  Dat is het ongelofelijke aan dit hele verhaal, het raakt kant noch wal. We cijferen onszelf, onze cultuur en manier van samenleven weg om de ellende te importeren waarvoor de vluchtelingen/migranten hun land verlaten hebben en naar hier gekomen zijn. Hoe achterlijk kan je zijn?
  .
  Die politieke correctheid is een massa psychose, die mensen zijn echt ziek.

  • Ook hier weer, hoe werkt dat in het hoofd van de pc-mens? Die redeneert dat die mensen hierheen kwamen omdat wij hier wel tolerant zijn in tegenstelling tot hoe het is in hun thuisland. Maar ja, dan moeten we ook echt tolereren, want anders zijn we geen haar beter, zo concluderen de pc-mensen.
   Allerlei verworvenheden van de Verlichting zijn door hen uit hun verband gerukt. Ze snappen hun eigen cultuur gewoon niet echt.

 20. g.h.m.leferink

  23 augustus 2016 op 23:15

  Beter had ik het niet kunnen zeggen, ‘Dick’.

 21. http://antivenin.blogspot.nl/2009/04/pesten-en-treiteren-voor-allah.html

  En lees vooral dit artikel: http://www.pvv.nl/index.php/in-de-media/interviews/1913-professor-bob-smalhout-over-moslimmigratie.html

  en dit boek:
  Modern Day Trojan Horse: Al-Hijra, The Islamic Doctrine of Immigration, Accepting Freedom or Imposing Islam? (Paperback)
  by Sam Solomon (Author), E Al Maqdisi (Author)
  Paperback: 160 pages
  Publisher: ANM Press (29 Jan 2009)
  Language English

 22. Waarom is Soros voorstander van massale emigratie en open grenzen ? Is het niet vreemd dat iemand met heel veel geld dus macht de politiek in Europa dus onze toekomst bepaald Waarom zitten er zoveel Nederlandse Politici in Soros zijn Open Democraty NGO’s Josua Live stro, Michiel van Hulten etc Dus werken voor hem Waarom kon Soros the regime change in Kiev Oekraine tewerkstellen en was hij van alles op de hoogte??? zie de gelekte files Soros via Wikileaks

  • Soros bedenkt dat niet alleen…. 1 x per jaar hebben ze een Bilderberg meeting om hun beleid uit te stippelen ….ja gewoon in het openbaar iedereen weet waar ze die dagen aanwezig zijn ..en natuurlijk worden deze boeven op kosten van de gemeenschap afgeschermd en mag niemand weten wat er wordt besproken cq afgesproken….en ra ra wat hebben Rutte en consorten er te zoeken ? helemaal niets in mijn beleving dan ….wat mij betreft moet dat verboden worden om deze meetings te bezoeken…voor onze politici.
   https://www.youtube.com/watch?v=_aT_Qqva4cM

   • Amerika freedom of speech is grondwettelijk vastgelegd: Voor ons is dat soms onbegrijpelijk omdat je hier Europa gewoon opgesloten kunt worden als je iets onwelgevalligs zegt Hoe hard wij hier ook protesteren vergeleken met Amerika is dat niks. luister https://youtu.be/jgGP_evkvOk Vergeet nooit dat men daar Kennedy heeft afgeknalt om dat hij de internationale ons kent ons bende wilde oprollen

 23. en hoe veel moslims, die daarom wel over de waarheid moesten beschikken; en ook over hoeveel materiële voordelen de islam wel niet bracht. Vaak ging het ook om fysiek geweld; jongens maakten ruzie, en groepen jongeren belaagden en bedreigden individuele Zoroasters. Ze amuseerden zich ook door in de plaatselijke stiltetoren te klimmen en deze te ontwijden, en misschien zelfs in de vuurtempel in te breken om de heilige vlam te vervuilen of te doven. Degenen met criminele neigingen vonden ook dat een religieuze minderheid aanlokkelijke kansen bood voor diefstal, om iets van het land mee te pikken, en soms voor verkrachting en brandstichting. De Zoroasters die deze druk weerstonden, gaven er uiteindelijk vaak de voorkeur aan om hun bezittingen te verkopen en weg te trekken naar een plek waar hun geloofsgenoten nog relatief talrijk waren, en waar ze in vrede konden leven, en op die manier was weer een dorp voor het oude geloof verloren gegaan.

  Wie islam zaait, zal sharia oogsten.

  • @Antivenin
   Ik hoop het ooit mee te maken dat men inziet dat islam (katholicisme zie ik trouwens als een mislukte voorloper, maar nog immer veel te machten en nu collaborerend) de rot aan de wortel van het menszijn is.
   Religie doodt het denken, knecht de filosofie, beknot de mogelijkheden van de mens.

 24. Zo ging dat in het oude Perzië ook al:

  …en over het algemeen lijkt de opmars van de islam over de vlakte, hoewel gestaag, meer door langzame erosie dan door woest geweld te zijn veroorzaakt. Het proces was nog steeds gaande in de jaren zestig van de 19e eeuw, en daardoor was te zien hoe het zich voltrok. De ene keer vestigden zich enkele moslims aan de rand van een Zoroastrisch dorpje, de andere keer bekeerden een of twee Zoroastrische families zich tot de islam. Wanneer de dominante religie eenmaal een bres had geslagen, drukte ze meedogenloos door, als een opkomend tij. Er kwamen meer moslims, en al spoedig werd er een kleine moskee gebouwd, die weer anderen aantrok. Zolang de Zoroasters in de meerderheid bleven was hun leven draaglijk, maar wanneer de moslims eenmaal talrijker waren ontstonden al gauw kleine maar alomtegenwoordige pesterijen. Die waren deels verbaal, met schimpscheuten over het aanbidden van vuur, en opmerkingen over hoe weinig Zoroasters er in de wereld waren,

 25. Dit systematisch op de vlucht jagen van de autochtone bevolking is al 1400 jaar aan de gang en wordt door onze islamitische gastarbeiders/medelanders/vluchtelingen/bezetters doelbewust uitgevoerd.

  Een voorbeeld: waarom kunnen islamieten moeiteloos hun vrouwen afgezonderd houden, hun dochters gedwongen uithuwelijken aan een tandeloze oude neef uit het thuisland, maar zijn ze absoluut niet in staat om tienjarige zoontjes in te tomen die de ongelovige buren lastigvallen? Misschien omdat ze niet willen? Misschien opdat die ongelovige buren uiteindelijk opzouten zodat hun plek kan worden ingenomen door een islamitisch gezin? Zodat er huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk islamitische enclaves kunnen ontstaan die dan langzaam tot `no-go-areas’ worden waar de sharia heerst?

 26. Ik vind niet dat je iemand een racist kan noemen als de aversie tegen bevolkingsgroepen op feiten gebaseerd is. Als je zegt “ik vind negers dom volk”, dan ben je in mijn ogen racist.
  .
  Maar iemand die zegt dat veel Marokkanen, Turken, Syriërs (en wel meer van dat soort volken) veelal onbeschoft, anti-westers, anti-democratie, anti-integratie, en zich bovengemiddeld schofterig gedragen… dat is geen racisme. Dat is gewoon een feit, en dat is ook de reden dat veel mensen verkassen naar een vriendelijkere omgeving. En die vriendelijkere omgevingen zijn inderdaad vaak blank(er).
  .
  Ik vind mezelf namelijk absoluut geen racist, maar heb wel een ontiegelijke hekel aan het hierboven omschreven volk. Juist omdát ze zo anti-alles zijn, en letterlijk schijt op en aan alles hebben waar o.a. Nederland voor staat… of hoort te staan, als je kijkt hoe ontwijkend de politiek en media zich gedragen richting de problemen. En ik zou ook nóóit in de randstad meer willen wonen dankzij dit (veelal)…

  • @Joram,
   Ik identificeer mezelf tegenwoordig openlijk als racist. Niet omdat ik alle allochtonen “haat,” maar omdat de Gutmensch zich geen raad weet met zo’n onomwonden stellingname. Kijk, in de ogen van de Gutmensch is een ieder die kritisch is ten opzichte van de multiculturele samenleving per definitie een xenofoob en een racist. Derhalve is het beargumenteren van ketterse opvattingen volstrekt zinloos. Alles wat je zegt wordt tegen je gekeerd. Het is alsof je al pleitend wegzakt in drijfzand. Waarom dan in allerlei bochten gaan liggen om je genuanceerde opvattingen te verdedigen? Wat je ook doet of zegt om het tegendeel te bewijzen, voor de Gutmensch ben je gewoon een racist. En dát is wat ben en dát is wat ik blijf: een racist.

   • Racist als geuzennaam.
    Ik zeg altijd dat ik discrimineer tussen goed en kwaad, tussen slim en dom.
    Gewoon onderscheid maken, meer niet.

    • “Racist als geuzennaam.”
     .
     Ik vind ‘racist’ niet echt een goede geuzennaam want ten eerste zijn de meesten van ons absoluut geen racist en zijn juist degenen die ons racist noemen de werkelijke racisten. Dus ik ben niet echt gecharmeerd van ‘racist’ als geuzennaam.
     .
     Wat ik wel als geuzennaam zou zien zitten is ‘islamofoob’, omdat ‘islamofoob’ een totaal onzinnig woord is, maar desondanks geeft het min of meer wel aan hoe ik over de islam denk; een verwerpelijke en verderfelijke haat zaaiende sekte.

     • Het is veel belangrijker een goed scheldwoord voor de linksidioten te bedenken. Bijvoorbeeld dmv een prijsvraag

 27. Wat mij het hardst tegen de borst stuit zijn de autochtonen die pro multiculti-islam-allochtonen propaganda verkondigen en opdringen maar zelf in hagelwitte wijken wonen. Als je denkt dat dat vreemd is, het wordt nog vreemder; door pro multiculti-islam-allochtonen propaganda te verkondigen kan je een plekje in een hagelwitte wijk veroveren en veroorloven.
  .
  Maarrr.. als het op de huidige voet verder gaat dan zullen die hagelwitte wijken op termijn niet meer hagelwit zijn, en sowieso geslachtofferd worden door mensen uit de niet-hagelwitte wijken. De met kostbaarheden behangen hagelwitte wijken zullen de ‘jachtvelden’ van de ‘buitengesloten slachtoffers zonder stageplek’ worden (in hoeverre dit nu al niet het geval is).
  .
  En wat gaan ze dan doen, emigreren? Waar naartoe? En dan, wederom pro multiculti-islam-allochtonen propaganda verkondigen zodat het weer van voor af aan kan beginnen? En dan, weer emigreren, of dan uit pure wanhoop en angst maar bekeren?!

 28. Ik zou Wilders maar heel goed in de kaart spelen want dat is de enige die iets aan die ellende kan doen.

 29. Volgens mij wil de gemiddelde ‘vluchteling’ best toegeven dat hij/zij een woonomgeving wil waar niet de meerderheid allochtoon is. Het wordt ze alleen nooit gevraagd.

 30. Kill them all and have a ball and end the fucking crisis. Dat vind ik ervan.

 31. g.h.m.leferink

  22 augustus 2016 op 14:26

  Deel 2.
  In die 60er jaren maakte ik het mee dat de groepsdwang onder studenten in studentenhuizen er zó groot was dat je bijna gedwongen werd om ook iets anti-Amerikaans achter het raam van je studentenflat te hangen. Achter mijn raam zette ik de tekst: ASVA = LINKS SNOBISME. De ASVA was toen de door links beheerste Algemene Studenten Vereniging Amsterdam. Die bepaald niet uitblonk in verdraagzaamheid tegenover andere meningen dat die van het-laatste-modetje….

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 32. david_rolinger

  22 augustus 2016 op 14:24

  De vraag is hier wat valt er onder niet westerse allochtonen? Want als hier geboren Marokkanen en Turken niet worden meegeteld zijn de cijfers veel hoger.

 33. g.h.m.leferink

  22 augustus 2016 op 14:16

  Zoals zowat alle nieuwe dingen begon die ‘bewondering voor de islam’ in Drugsdorp aan de Amstel. Bevlieging-zonder-logika nummer zoveel van de daar rijkelijk aanwezige laag personen van het soort kip-zonder-kop-en-te-weinig-nuttige-bezigheden. Zoals ze enorme stampij maakten over de V.S. in Vietnam in de 60er jaren. Die heeft de oorlog daar met geen dag verkort….
  Dit soort gekkigheid krijg je als je het verstand op nul zet, wat in dat Vooroplopersveen eerder regel dan uitzondering is. En de zich graag ‘progressief’ noemenden kun je proberen iets aan het verstand (àls dat al aanwezig is) te peuteren, zoals “kijk uit voor hun Taq’qi’jeh”, of “ze hebben een Herrenvolk-mentaliteit”, maar dat lukt gewoon niet. Want ze laten hun ‘Oh, wat interessant toch’-dromen niet verstoren.
  Pamela Hemelrijk heeft die mentaliteit goed beschreven toen ze zei dat je, als je je niet aanpaste aan het nieuwste trendje in de café’s daar, er niet bij hoorde.
  Zie deel 2.

 34. Daar hadden van Kooten en de Bie in 1981 al een oplossing voor.

  https://youtu.be/oXT4d_DWkLw

 35. Blanken zijn de minderheid in de VS vanaf 2017. Zegt vice-president Joe Biden. En het is “a good thing”.

  https://www.youtube.com/watch?v=kAGhyFHnuv8

  • Wat Biden daar zegt is inderdaad té bizar voor woorden. Had ‘wit’ door iedere andere kleur vervangen en de aarde zou van schrik een slag om z’n as vergeten. Maar dit kan gewoon, dat is blijkbaar politiek correct. Dat houdt in dat in de toekomstplannen van de elite de witte mens afgeschreven is, anders zou zijn uitspraak niet politiek correct zijn.
   .
   Het is té bizar voor woorden, ik kan nauwelijks bevatten dat hij daarmee wegkomt, hij is ook niet de eerste hooggeplaatst persoon die dit verkondigt. Zou hij zoiets over de zwarte mens zeggen, dan zal de aarde in z’n voegen trillen, en het hardst aangezwengeld worden door witte mensen. Maar wanneer dit over witte mensen gezegd wordt dan zwijgen diezelfde witte mensen. Als zoveel witte mensen zelfmoord willen plegen, dan is het nauwelijks tegen te houden, arme schapen. Doet me denken aan die sekte waarvan de leden massaal zelfmoord pleegden, op de leiders die de massale zelfmoord in gang hadden gezet na!!

   • Verplaats je eens in een blanke die perse niet wil discrimineren… Die ziet zichzelf dan dus als gewoon een mens en ontkent gewoon tot zo’n nadere groep te horen. Zo iemand vat Biden’s uitspraak op als “it’s a good thing, because we’re all just human”. En daarmee is voor zo iemand de kous af. Ziedaar hoe politiek-correct denken werkt.

 36. Michael Jacobs

  22 augustus 2016 op 13:28

  Als beschaafde mensen hebben wij ons de meningsvrijheid die het gevolg is van de 18e eeuwse Verlichting zóver eigen gemaakt dat wij geen godsdienstoorlogen meer voeren. Dan moeten we ons ook niet daartoe laten verleiden door de Arabieren die juist een dodelijke hekel hebben aan de vrijheid van overtuiging. Om destijds de oorlog tegen het nazisme te winnen (slechts 10% van alle Duitsers waren overtuigde nazi’s) hebben de geallieerden grote delen van Duitsland platgebombardeerd. Ook in onze tijd moeten wij niet het symptoom maar het syndroom bestrijden. We moeten onze vijand bij zijn eigen naam gaan noemen. Het zijn de Arabieren en hun bondgenoten.

 37. Ook in het Oosten is nog wel veel ‘autochtoon’ gebied, altijd buiten de grotere steden zoals Arnhem of Enschede ,zelfs Apeldoorn is besmet. In mijn ‘verzamelgemeente’ (38000 inwoners,helaas fusiekandidaat) bedraagt het allochpercentage 3%.
  Overigens houdt dit niet in de bevolking of autochtone inwoners ‘alert’ zijn,men stemt zwaar policor en zelfs in krappe meerderheid (50,6%) voor het Ukraine verdrag. In mijn omgeving wapperen bij drie provocateurs of profiteurs de EU vlaggen in de tuin naast of voor hun villa’s.
  Hoewel ik graag terug naar de kust zou gaan, zou ik nog steeds het zeer autochtone Castricum (ook 97% autochtoon) niet meer aandurven om die reden. Familie woont in Hardinxveld Giessendam, in de rook van Rotjeknor, en tot mijn verwondering is allochpercentage daar zelfs maar 2/ 1/2 %.
  Dat we ons niet meer vrij voelen in de keuze van domicilie in eigen land,geeft aan dat de politieke ‘elites’ onze grootste vijanden zijn. Het is de totale verwording van politiek.