Kan iemand aangifte doen tegen Mark Rutte? Maakt niet uit waarover!

Door gastauteur Jan van de Beek

Voordat u verder leest: Dit is een satirisch stukje, dat begrijpt u vanzelfsprekend wel. Alhoewel, aangifte doen is tegenwoordig heel gewoon, want mensen zijn snel beledigd. Voor iedere verkeerd getimede scheet of geplette lange teen doet men tegenwoordig al aangifte. Te kinderachtig voor woorden eigenlijk en daarom doe ik er zelf niet aan mee. Vandaar ook mijn oproep aan u om voor mij de kastanjes uit het vuur te halen: doe aangifte tegen Mark Rutte. Ik wil graag een breed publiek aanspreken dus ik geef even wat uiteenlopende gronden voor aangifte. Voor elke wat wils dus.

Allereerst natuurlijk de antidiscriminatie mensen. Volgens Mark Rutte in Zomergasten moeten (sommige) Neder-Turken oppleuren naar Turkije. Hans Janmaat werd meen ik veroordeeld voor “vol=vol” en Geert Wilders wordt vervolgd voor “minder, minder, minder”. Menig antidiscriminatie-activist zou in de uitspraak van Rutte toch een verkapte oproep tot etnische zuivering moeten zien. Dus waarom is die aangifte er nog niet?

Dan natuurlijk de Neder-Turken zelf. Velen van hen zijn volgens mij chronisch beledigd (NB: dit is beslist niet bedoeld als belediging!) en oppleuren klinkt best beledigend. Aangifte doen dus! En trouwens, als Rutte het probleem van de lange arm van Erdogan echt wil aanpakken, kan hij beter niet gaan schelden, maar als een heuse staatsman wetgeving opperen waarmee hij Turkse organisaties in Nederland kan corrigeren als die bijvoorbeeld Nederlandse burgers tegen elkaar opzetten. Daar hebben we meer aan.

Vervolgens de mensen die volgend voorjaar op de VVD gaan stemmen omdat ze graag minder immigratie zouden zien. Het is nu nog te vroeg voor aangifte, maar je kunt er donder op zeggen dat de VVD kiezersbedrog gaat plegen op dit thema. Dat doen ze namelijk bij elke verkiezing. Stoer praten om wat kiezers op rechts te verleiden en na de verkiezingen gewoon weer hetzelfde ongerichte massa-immigratiebeleid. Dus aspirant VVD-kiezer: voelt u zich volgend jaar bedonderd door Mark Rutte, doe dan aangifte vanwege misleiding!

Daarnaast hebben we de mensen die de Nederlandse natiestaat een warm hart toedragen. De Patriotten zogezegd, waar ik mezelf ook toe reken. Die hebben zeker alle reden om aangifte te doen. Want onder de verantwoordelijkheid van Mark Rutte zijn er vorig jaar weer tienduizenden asielzoekers naar Nederland gekomen, waaronder veel Syrische moslims en ongetwijfeld een enkele IS-terrorist. Uit eerdere ervaringen weten we dat een groot deel van de islamitische immigranten er nogal onliberale en antiwesterse ideeën op nahoudt. En ook dat de meeste asielzoekers in de bijstand terecht komen. Het is bijna verkiezingstijd en dus ook de tijd van de oneliners. Hier is er een: “Het migratiebeleid van Mark Rutte is import van achterlijkheid, amok en armoede”. Dus patriotten: doe aangifte wegens het opzettelijk schaden van het Nederlands belang!

Als laatste hebben we de PVV’ers, met Geert Wilders voorop. Mark Rutte beweerde dat het PVV-plan om geen asielzoekers toe te laten een bedreiging is voor de rechtstaat. Onzin natuurlijk, want het is prima mogelijk om binnen de rechtstaat internationale verdragen als het vluchtelingenverdrag op te zeggen. Ongetwijfeld een hele operatie, maar op termijn veel minder ingrijpend dan doorgaan met het huidige onzalige migratiebeleid. En ook eerlijker dan de smerige asieldeal met de democratisch gekozen Turkse president Erdogan. Dus PVV’ers kunnen gerust aangifte doen vanwege laster. Bonus aangiftegrond: ook iedereen die een beetje kan nadenken kan zich beledigd voelen door de stompzinnige poging van Rutte om zich én af te zetten tegen de PVV én ondertussen uit dezelfde electorale vijver te vissen. Doe dus aangifte tegen Mark Rutte!

Er zijn vast nog meer aangifte-waardige groepen die ik vergeten ben te noemen. Ik hoop niet dat die zich beledigd voelen. En misschien heeft er al iemand op bovenstaande gronden aangifte gedaan tegen onze premier. Verontschuldigt u mij, voor dat ik dit stukje schreef heb ik even snel gegoogeld, maar ik kon zo gauw niets vinden.

Tot slot: Geachte Premier Rutte, het is zeker niet mijn bedoeling u persoonlijk te beledigen of te kwetsen met deze oproep. Ik doe alleen een poging om uw gewiekste dubbelhartigheid richting het electoraat bloot te leggen. Als ik u had willen beledigen had ik wel woorden als ‘doortrapt’ en ‘schijnheilig’ gebruikt en dat doe ik niet. Ik wil met dit stukje het Nederlands belang dienen. En als u dat nu ook doet als u volgend jaar onverhoopt weer premier wordt, dan komt alles misschien toch nog goed.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

48 Reacties

 1. West Europa moet zich veel meer gaan bezighouden met de moslim dreiging die nog steeds ontkent wordt. Problemen met moslims worden zo veel mogelijk uit het nieuws gehouden maar op internet zie je dat het steeds meer uit de hand gaat lopen.
  Over de aantallen moslims in West Europa wordt door de overheden en de media gelogen. Er zijn veel meer moslims dan wordt toegegeven. In Frankrijk heeft het hoofd van de veiligheidsdienst aangegeven dat een burgeroorlog zeker niet ondenkbaar is. Dit artikel vermeldt dat men Frankrijk wil schoonvegen. Hoe ze dat willen doen met misschien wel 50% van de bevolking (kijk zelf maar rond in Frankrijk) is mij een raadsel. En indien dit gebeurd breekt er ook in NL (nog meer) de pleuris uit. Dit gaat dus mis.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Operatie-Ronces-Franse-regering-bereidt-zich-voor-op-burgeroorlog-tegen-moslims

 2. Door drie asielzoekers in een verlaten kantoor verkracht worden. Het overkwam een 18-jarig meisje in Ede, maar dat mag u niet weten van de burgemeester. Nee, want stelt u zich toch eens voor, als u geschokt bent door dit soort dingen, dan bent u een foute bruine nazi. Burgemeester Cees van der Knaap van Ede besloot daarom de zaak drie weken onder de pet te houden, om de oppositie tegen meer asielopvang in de gemeente niet in de kaart te spelen. Deugen en meedoen met de asielmaffia is namelijk belangrijker dan het beschermen van de bevolking van de gemeente.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/geef_die_man_een_buurthuis.html
  Meteen ook even aangifte doen tegen deze gemeente ( burgemeester)
  als je je eigen burgers niet kan beschermen heb je gefaald als gemeente en moet je vertrekken wegens wanbeleid…

 3. Abdicatie:Ik zweer aan de volkeren van het koninkrijk dat ik het Statuut voor het Koninkrijk en de Grondwet steeds zal onderhouden en handhaven. Ik zweer dat ik de onafhankelijkheid en het grondgebied van het koninkrijk met al mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen, en tot instandhouding en bevordering van de welvaart alle middelen zal aanwenden welke de wetten mij ter beschikking stellen, zoals een goed en getrouw koning schuldig is te doen. Zo waarlijk helpe mij God almachtig!
  Letter voor letter, woord voor woord is verbroken met de toetreding tot de EU en het illigaal aan nemen van de europese grondwet.
  De EU en onze regering hebben geen mandaat van de bevolking en regeren dus illegaal.
  Dit zijn niet mijn woorden maar ik ben het er wel helemaal mee eens..
  gevonden in de reacties bij xandernieuws.

 4. Wereld oorlog èèn. Frankrijk en hun manier van orde handhaven. Neem het protest van nieuwste lichting soldaten in en rond 1916. Zij zagen de resten van vorige lichtingen en hadden er geen zin meer in. Generaals losten dit probleem door de kogel. Schitterend verfilm in de geschiedenis klassieker, Black Adder. Dit soort oplossingen was het fundament van Europees kolonialisme en andere vormen van macht en ik handhaaf. Vandaag Nederland en leiding defensie. Op TV [ Pauw ] in dialoog met de overwinnaar die al kraaiend, met uitkering, belasting geld, zijn weerzin, tegen het hoofd defensie kenbaar maakte. Dat is geschiedenis wat zich herhaald. Denk 1940. Met èèn verschil. Dat is hun verbazing en pleur op oplossing. Toen deden zij, de regering, dat door op een boot te stappen. Een soort vader in de hemel en wij met de rot op zooi toestand.

 5. Terwijl die lui gewoon in overtreding zijn volgens ONS wetboek van strafrecht: straatschenderij! Ze kunnen dus legaal door de politie opgepakt worden.
  Maar we hebben te maken met een linkse burgemeester die natuurlijk weer ‘slachtoffers’ ziet. Dom dom gansje. En natuurlijk: links heeft maar al te vaak de eigen straatschenderij (tijdens aksies en bezettingen) ‘in orde’ gevonden.
  We moeten terug naar law and order, zoals dat bestond voordat de hippies gingen heersen in hun instituties. En van mij mag de politie wat vaker de knuppel gebruiken: de enige taal die zulke crimineeltjes in de dop begrijpen.

  • Het is niet alleen het wetboek van strafrecht waarmee de politie in een gemeente van doen heeft. Iedereen focust zich hierop, tot en met Gerard Spong aan toe. Maar in een gemeente is ook nog een Algemene plaatselijke Verordening (APV) van kracht. Hiermee krijgt de politie extra bevoegdheden om op te treden tegen orde verstoringen. Zie bijvoorbeeld hoofdstuk 2: Openbare orde http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/xhtmloutput/Historie/Zaanstad/279742/279742_7.html
   Zo kun je bijvoorbeeld lezen: Het is verboden op een openbare plaats deel te nemen aan een samenscholing, onnodig op te dringen, of door uitdagend gedrag aanleiding te geven tot ongeregeldheden.
   Dat de politie hiervan nauwelijks of niet gebruik maakt is m.i. vooral te wijten aan de slappe politieke houding van de gemeente en met name die van de Burgemeester. Dat de motie van wantrouwen tegen haar het niet heeft gehaald, zegt genoeg.

   • Precies.
    Zoals ik hierboven al opmerkte. Vroeger was de politie er ter handhaving van de orde. Nu moet elke politie agent het wetboek van strafrecht uit zijn hoofd kennen, zo niet blindelings zijn politiek correcte meerderen volgen. Allemaal onzin. Orde en optreden zodra de orde verstoord wordt. Heb je geen baas voor nodig, lijkt me.
    Maar ja, als er wat meer gezond verstand was gebruikt dan zaten onze steden nu niet vol met moslims.

 6. Op Powned zag ik zojuist een uitzending van gisteren waarbij het wederom misging in Zaandam. Een getinte “huisvader” met vrouw en kinderen die vanaf zijn balkon met glas naar de journalist gooit, vergezeld van schunnige gebaren. “Jongeren” op straat die de confrontatie opzoeken met politie agenten. Er bestaat in het geheel geen ontzag voor het gezag meer bij dat tuig. We wisten al dat de moslim situatie op een “goede dag” uit de hand zal gaan lopen. Als politie en leger niet heel erg snel hun gezag laten gelden nadert deze “goede dag” snel. Zodra de vlam in de pan slaat in andere steden en dorpen hebben we een burgeroorlog tussen autochtonen en allochtonen. Een burgeroorlog; je wilt niet weten hoe smerig en gevaarlijk dat is. En dan is het nog maar de vraag aan welke kant het gezag zal staan…

 7. Die woede van die Hongaarse chauffeur is zo ontzettend goed te begrijpen. Dat tuig verblijft er illegaal, wil illegaal naar Engeland, loopt illegaal op de snelweg en wil illegaal inbreken in vrachtwagens en bedreigt chauffeurs. Het is echt om dol van te worden.
  Hup Orban! Want Koenders wil Hongarije belasteren, maar hij vergeet dat veel Nederlanders Orban waarderen. Nederlanders dus! Ook een vorm van solidariteit., maar dan ‘rechts’.

  • ‘arjen’, het is alsof de Jan Slapzak mentaliteit nu ook heerst buiten Drugsdorp-aan-de-Amstel. Dáár begon het, zoals je de meeste nieuwe smerigheden het eerst dáár hebt. Maar dat heeft zich, helaas, als een besmettelijke ziekte verspreid over de rest van Europa. En de enigen met nog wat gezond verstand zijn Orban, Seehofer en wat Oosteuropes regeringsleiders.
   En Merkel heeft blijkbaar nooit kaas gegeten van economie. Omdat ze met haar domheid van de eeuw, “Ihr seid willkommen”, een economische ramp op termijn over ons heeft afgeroepen!
   Mee schuldig zijn ook de MSM, die met de politiek vaak één grote klup Gluipers vormen.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. Merkels welpjes en knuffel allochtonen op weg naar landen met hoge uitkeringen:

  https://www.youtube.com/watch?v=382njADcWvE&feature=youtu.be

 9. Kijk naar de inwoner dier van de bio industrie. Vergelijk zijn bestaan met de mens. Wat opvalt. De overeenkomsten. Voedsel afhankelijk als belangrijkste. Met als tweede overeenkomst, geen vrijheid van handelen. Lees uw gemeentelijke wetgeving als inleidend bewijs. Dit is een Europees eind resultaat van mens boerderijen met de naam land. Het failliet was de ik val aan volg mij tijd periode. Vijfhonderd jaar van succesvol boeren, met witte mensen, kwam tot een full stop. Een fijne tijd met veel hoogtepunten. Wat het Europees vee ook had geleerd was het belang van de juiste huid kleur. Dat was de meetlat voor mens IQ inhoud geworden. Onbekend in de duizend jaar christendom religie gestuurd boerderij Europa daarvoor. Het resultaat van vijftien eeuwen Europees mens boeren heet de samenleving vandaag. Met als belangrijkste thema, uw dood is hun, de boer, orgaan leven. Kleur of religie is niet meer belangrijk.

  • ‘Bas’, nu heb ik ontdekt uit welk land jij afkomstig bent: RAASKALLISTAN!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 10. Schengen is NOOIT bedoeld om illegale reizigers vanuit niet-oorlogsgebieden ongehinderd toegang te verlenen. Maar Brussel doet steeds alsof de neus bloedt.
  Brussel verhindert STEEDS haar eigen beginselen. (eigen broek ophouden, Dublin, subsidiariteit, bewaakte buitengrenzen).
  En intussen lacht iedereen die streeft naar de islamisering van Europa,
  En stapje voor stapje gaat die islam ruimte eisen. Nu weer met die emoticons. Die waren vooralsnog geheel gespeend van welke religie of overtuiging dan ook. Maar dan moeten er nu tekentjes komen die islamitisch zijn. Wat is dat voor totale waanzin? Gereformeerden hebben nooit gevraagd om gereformeerde emoticons.
  Ik walg van dat geloof en die arrogantie van die dombo’s en die gewelddadige nitwits.

  • Schengen, liever de gehele EU is opgericht om een heel andere reden. Ik denk dat de meeste mensen die reden wel vermoeden maar uit angst voor de waarheid hier liever niet aan denken. Het is al een paar maal genoemd door verschillende mensen op deze site. De huidige EU is een blauwdruk van een nazi plan voor een verenigd Europa uit 1942 waarin gesteld werd dat mochten de nazi’s de oorlog verliezen, dan moet dit plan uitgevoerd worden. Wel nu, hier zijn we dan. Een nieuw soort 1000 jarig Reich. Een centrale (ongekozen) regering in Brussel (Berlijn maakt overigens de dienst uit), de Euro, de ECB, het EU gerechtshof, het EU leger en vul maar in. Allemaal volgens plan. We zijn dit keer niet militair maar economisch door Duitsland ingenomen.
   Lees de publikaties van Dr. Rath maar eens. Eenvoudig op internet te vinden. Zie ook deze link: http://langleveeuropa.nl/2015/01/de-oorzaak-is-in-de-oorsprong-van-de-europese-unie/

 11. Aangifte doen tegen mensen die zichzelf zien als een geschenk van boven levert niets op. Geschiedenis, geschreven, praat van wat wel effectief is. De beeldenstorm bijvoorbeeld. Die happening leverde letterlijk goud op. Vandaag onmogelijk door een grondwet die dit verbied. Mensen die op jonge leeftijd uitvinden dat zij door E.T gezonden zijn gaan zonder uitzondering in wat zij noemen, de politiek of religie. Zij hebben gemeen de drang om u te vertellen hoe om te leven, en voor hun te zorgen. Bij de èèn onder de vlag belasting, de ander collecte. Hun uiteindelijk doel is wat geschiedenis koning zijn noemt. Omringt door getrouwen, voetvolk, en idioten, samen een democratische meerderheid, doen zij hun ding wat leiding geven word genoemd. Altijd naar een afgrond wat zij crises of oorlog noemen. Daar kan je geen aangifte tegen doen. Het is een soort software mens fout.

  • @Bas. Ik ben het gedeeltelijk met u eens maar:
   “Ik zweer dat Ik de onafhankelijkheid en het grondgebied van het Koninkrijk met al Mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen, en tot instandhouding en bevordering van de welvaart alle middelen zal aanwenden welke de wetten Mij ter beschikking stellen, zoals een goed en getrouw Koning schuldig is te doen.” Daar verzaakt onze koning dus hard.
   Want: we hebben hier ongewenste inmenging vanuit o.a. Turkije en Marokko. Met name Turkije laat nu, na de coup, heel duidelijk zien hóe ver de Lange arm van Ankara reikt. Verder zie o.a. Zaandam: inheemse Ndrlanders worden op hun eigen(!) grondgebied verjaagd en er wordt op YT filmpjes actief tot het vermoorden van k.k.Kazen opgeroepen. Wat niet minder is als het aanzetten tot geweld en openlijk RACISME.

   • Deel 2:
    Kunt u het zich voorstellen? Dat u of ik naar China zouden gaan en zeggen; “Ik vind het hier wel erg Chinees. Er moeten meer Ndrlanders komen en het moet hier Nederlandser worden.” Hoe denkt u dat de Chinese regering reageert? Op de enige juiste manier. Ons met een enorme laars in de kont de grens over trappen. Daarom is het misschien, hoe kansloos ook, niet eens een heel gek idee om e.e.a. eens voor het gerecht te dagen. Wilders moet voor zijn “minder, minder, minder” voor komen terwijl hier in YT filmpjes openlijk tot het doden van Ndrlanders wordt opgeroepen etc. en de regering op haar handen blijft zitten. Het is gewoonweg niet langer uit te leggen.

    • Precies Sjefke 7807, u heeft het helemaal begrepen. En blijkbaar is het helemaal niet zo erg om minder minder te willen. Onze eigen meneer Prutte zei op tv toch ook laatst “Mijn primaire eerste gevoel is: lazer zelf op. Ga zelf terug naar Turkije. Pleur op”. Zoek het verschil en kleur de plaatjes zou Sint zeggen. Maar hee, als Mark het zegt dan is het ok, dan wordt er geen aangifte gedaan en liggen de formulieren dus niet voorbedrukt klaar. Maar als Geert het zegt, nou nee, maar dat kan niet, aangeven die vent ! Alleen in de kamer werd er iets van “foei toch” van gezegd tegen Mark, een premier onwaardig. Was een foei voor Geert dan niet voldoende ? Blijkbaar niet. En meneer Aboutaleb, die moslim burgervader van Rotterdam. Wat zei die ook weer ? Was dat niet iets van oprotten ? Is er aangifte gedaan tegen deze krotenkoker ? Neen ! Maar ach, hij is een moslim en dus zielig en bovendien PvdAllochtonen coryfee dus ook hier geen voorbedrukte aangifteformulieren.

     • Dat hele teringzooitje in Den Haag is zo corrupt, zo in en in verrot, zo ongelooflijk met eigen belang bezig. Het belang van de staat en het voortbestaan daarvan is irrelevant voor deze graaigrage landverradersbende. Zij zijn niet degene die de ellende van de multi-culti bullshit samenleving dagelijks aan den lijve ondervinden. Die gaan allemaal s’avonds naar huis in de wetenschap dat er rond de 20e van de maand een vet salaris op de bank wordt bijgeschreven, die maken zich geen zorgen over het eigen risico van € 385,00. Die zetten hun kids niet in door moslimtuig geïnfesteerde scholen, die wonen niet in wijken zoals Poelenburg in Zaandam of de Bijlmer. Nee, dat stelletje wereldvreemde eikels kijkt alleen naar cijfertjes, hoe en waar kunnen we nog meer bezuinigen, hoe kunnen we de ouderen en zieken het leven nog ellendiger maken, wat kunnen we nog meer aan Brussel overdragen, hoeveel AZC’s zullen we de gemeentes nog meer door de strot duwen ? Tuig van de richel zou Mark zeggen.

 12. Zeg eens, ‘Bas’, doe je mee aan de wedstrijd ‘Meer Onzin per minuut?’
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 13. Wat Rutte en zijn voorganger(s) gedaan hebben is inderdaad niets minder als verraad aan de eigen inheemse bevolking. En ze zijn er nog trots op ook. Er wordt een referendum uitgeschreven. Eerst wordt dat op alle mogelijke manieren gesaboteerd en getorpedeerd. Als dat niet het gewenste effect heeft omdat de uitslag alsnog een dikke “NEE” is, wordt deze achteloos onder in een bureaula geschoven. Verder hebben ze onze soevereiniteit zónder enige volksraadpleging overhandigd aan Brussel. Evenals onze pensioenen, die op een achternamiddag werden verkwanseld aan de EU. Genoeg redenen om naar een internationale rechtbank te stappen lijkt me.

 14. Ik eis ook de 1000 euro die hij me beloofd heeft tijdens zijn vorige verkiezingscampagne.

 15. Hoe zit het eigenlijk met de aanklacht van Wlders tegen Rutte wegens het moedwillig overtreden van de Referendumwet (het “zo spoedig mogelijk”)?

 16. Het lijkt me geen probleem om aangifte te doen tegen de heer Rutte. Deze beroepsleugenaar heeft zich meerdere malen schuldig gemaakt aan kiezersbedrog. U weet wel de € 1000,00 die we never nooit gezien hebben maar wel beloofd was, ons geld dat nooit meer naar Griekenland zou gaan, de hypotheekrenteaftrek. Allemaal loze beloftes die het electoraat op het verkeerde been hebben gezet en als lokaas dienden om toch vooral maar VVD te stemmen. Ergste is nog dat meneer sorry heeft gezegd en over ging tot de orde van de dag alsof er niks aan de hand was verder. Zichzelf respecterende politici zouden dan hun verantwoordelijkheid moeten nemen en af moeten treden. Je zat fout Rutte, leugenaar, volksvernachelaar en meneer gaat vrolijk verder. Misleiding van het volk heet dat. U beloofd wat en komt het niet na. Als je een product koopt wat niet doet wat het beloofd hen je recht het terug te brengen. Kunnen we Rutte ook retourneren ? Neen, die doet niet aan garantievoorwaarden. Sorry, that’s it.

  • Deze Pinokkio zoals Geert hem treffend wist te benoemen heeft zich ook schuldig gemaakt aan landverraad. niet alleen Pinokkio, ook diverse voorgangers en kornuiten zijn hier schuldig aan. Immers, in artikel 93 van het wetboek van strafrecht staat indien het rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij wordt gebracht of een deel ervan wordt afgescheiden wordt bestraft met levenslange gevangenisstraf cq. geldboete van de vijfde categorie. Tevens is het zo dat, indien soevereiniteit van NL wordt overgedragen, dan moet hiervoor de grondwet worden aangepast, daarna verkiezingen worden uitgeschreven en daarna moet er nog een meerderheid in de kamer zijn om de wijzing daadwerkelijk door te voeren. Ondertussen hebben we al zoveel van onze soevereiniteit en bevoegdheden aan Brussel overgedragen en is daar ooit een grondwetswijziging voor aangenomen ? Dacht het niet ! Stilzwijgend en geniepig wordt het allemaal bekokstoofd, zo illegaal als de neten.

   • Niet alleen de heer Rutte kan het beklaagdenbankje in, ook koning Pils kan er wat van. Herinnert u zich nog wat hij zei tijdens zijn inhuldiging ? “Ik zweer aan de volkeren van het Koninkrijk dat Ik het Statuut voor het Koninkrijk en de Grondwet steeds zal onderhouden en handhaven”. Yeah right ! Wat heeft die gozer er aan gedaan ? Geen reet ! en dan deze passage ; “Ik zweer dat Ik de onafhankelijkheid en het grondgebied van het Koninkrijk met al Mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen, en tot instandhouding en bevordering van de welvaart alle middelen zal aanwenden welke de wetten Mij ter beschikking stellen, zoals een goed en getrouw Koning schuldig is te doen”. Welke onafhankelijkheid ? Brussel rules, niks onafhankelijk. Welke vrijheid en rechten ? Als je eerlijk durft te zeggen dat NL naar de klote gaat door al dat moslimtuig wordt je van Facebook gegooid en wordt je aangegeven !

    • Instandhouding en bevordering van de welvaart ? We worden en zijn overspoeld met duizenden en duizenden ( islamitische ) uitkeringstrekkers, miljarden gaan er naar Brussel en idiote integreringssubsidies die voor geen meter werken. Ouderen die aan hun lot worden overgelaten, overvolle klaslokalen, verloederde steden en buurten, criminaliteit, elkaar te lijf gaande groepen Turken, respectloosheid en noem het allemaal maar op. Welke welvaart ? En Rutte zegt dat hij nog niet klaar is ! Die rust pas als NL een echte vazalstaat is van Brussel, waar de sharia stevig geworteld is en alle onderste stenen zijn weggegooid. Inderdaad, aangeven die labbekak. Achter de tralies en sleutel weggooien. Maar ach, velen zullen het sorry van meneer wel schattig vinden en gewoon weer stemmen op het gevestigde ouwe politiek correcte corrupte ouwe jongens krentenbrood zooitje. Het is zo vertrouwd nietwaar ? Om verraden, geschoffeerd en bestolen te worden.

 17. Alleen dit, zowel Hitler als Erdogan zijn NIET democratisch aan de macht gekomen, nooit hadden ze een meerderheid in het parlement, dat bereikten ze pas na het elimineren van de opositie na de Rijksdagbrand en een zogenaamde coup.
  Komt mooi overeen, zeker als men bedenkt dat Erdogan een fan van hitler is.

  • Eindelijk eens het echte verhaal ! Inderdaad heeft Hitler nooit een meerderheid in het parlement gekregen. Dus dat het volk hem aan de macht geholpen zou hebben, is een historische leugen. Die macht kreeg H. alleen maar door manipulatie en straatterreur en ……. omdat de socialisten in het parlement te bang waren tegen hem in te gaan en alleen aan hun eigen hachje dachten . Het was voor hen slechts uitstel van executie.

 18. ‘sprx’: hier moet ik U korrigeren. Hitler is wèl demokratisch gekozen! Maar zijn ware gezicht liet hij pas zien toen hij aan de macht was. Maar toen was het te laat….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Leferink
   Nope, Hitle had verre van een meerderheid achter zich als het gaat om stemmers. Hij had de poseurs van het bedrijfslever achter zich, de banksters en een totaal seniele Hindenburg (president).

 19. Behalve tegen leugenaar en verrader Rutte, zou er ook aangifte gedaan moeten worden tegen die kiezers die KEER OP KEER zich laten bedriegen en laten verraden. En weer op die politiek correcte islamknuffelende regentenkliek stemmen. Aanklacht tegen deze kudde : verregaande stomheid, onwetendheid, luiheid en ruggengraatloosheid.

 20. Er zijn nog meer voorbeelden, zoals het bekende Geenstijl referendum – genegeerd voor een groter belang. Zelfs de aangifte door Baudet werd uiteindelijk op de lange baan geschoven.
  De onderste steen van MH17, waar blijft ie? Ook op de lange baan voor een groter belang.
  Enfin het is oh zo duidelijk dat vele zaken die met het volk, de kiezers, te maken hebben worden genegeerd als het de regering niet goed uitkomt (voor het grotere belang, begrijpt U?), dat de kans groot is dat dit na de verkiezingen weer gaat gebeuren.
  Het zou strafbaar moeten zijn om verkiezingsbeloftes niet na te komen.
  Het zou voor politici strafbaar moeten zijn, wijzend op referendum wet, om de wet niet na te komen.
  En nog even over dat moslim tuig.
  De politie zegt binnen het raam der wet slechts beperkt te kunnen optreden.
  Onzin.
  Vroeger trad de politie op om de orde te handhaven, waarom nu niet?
  Nu mag je ludiek, op een politie auto springen?
  Niks grapje, dit is pure gezagsondermijning.

  • ‘Cale’, beter had ik het niet kunnen zeggen. Bedankt.
   Maar volgens mij werkt het zo: In Drugsdorp aan de Amstel, door sommigen hardnekkig Amsterdam genoemd, is het ’traditie’ om de politie brutaalweg te DISKRIMINEREN. Heb het daar zelf een aantal keren meegemaakt, zoals schelden in de vorm van “had je maar een vak motten leren”, enz. Kortom, wat een agent(e) in dat dorp per jaar aan beledigingen naar het hoofd krijgt geslingerd, daarvoor is een meer-dan-doorsnee incasseringsvermogen van de politie nodig! En de Hilvogluipers die onze NOSuitzendingen verzorgen, die doen dáár hun ‘inspiratie’ op, in de mediacafé’s Zwart en De Pels. Want de Hilvogluipers menen, kritiekloos, dat in dat Vooroplopersveen alle ’trends’ geboren worden. Zodat het ‘agentje pesten’ zich momenteel o.a. via de TVschermen, verspreidt over Nederland. Helaas. De wetshandhaving zie ik een zware toekomst tegemoet gaan.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 21. Edmond V.O. Katusz

  13 september 2016 op 12:51

  Dhr. Rutte heeft op het ogenblik een ernstig probleem met zijn woordenkeus. In zijn misplaatste verlangen om populair te doen gebruikt hij termen die een minister-president van een land onwaardig zijn.
  .
  Of het nu over de coup-effecten op mensen alhier gaat of over jongvolwassenen die die er een agressieve, inproductieve en destructieve dagbesteding op na houden ten detrimente van hun buurtgenoten, maakt niet uit; hij behoort zich staatsmannlijk gedragen!
  .
  Kortom heer Rutte: Gedraagt u!!
  Пока! Edmond V.O. Katusz

 22. Edmond V.O. Katusz: Вы из Ροссиы?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 23. Ik kan er nog wel een verzinnen en dit is misschien wel de aller belangrijkste. Meneer en consorten hebben land(hoog)verraad gepleegd door onze soevereiniteit over te dragen aan misdadig EU. We hebben niets meer te zeggen in eigen land. Zelfs de EU bepaalt over alles wat ons zelfbeschikkingsrecht betreft. Zo ook met onze pensioenen. De kamer had totaal geen recht om dit over te dragen aan de EU, want het is ons eigen geld. En wat dat ene kansje in maart 2017 betreft: ik eis een complete en gegarandeerde goede controle over de uitslag van de stemmen. In dit corrupte land geloof ik heilig dat er met de uitslagen gemanipuleerd wordt en niet zo’n beetje ook. Het establishment moet kostte wat kostte blijven zitten nl.

  • @MareJane. Helemaal mee eens.
   Soevereiniteitsoverdracht kan slechts door de grondwet aan te passen. Dat is nooit gebeurd, voor zover ik weet. Bovendien heeft Nederland tegen de EU grondwet gestemd, welke uitslag is genegeerd.

 24. Het valt mij op dat begrippen door elkaar worden gehaald. In dit verband wil ik er vriendelijk op wijzen dat soevereiniteit (zelfbeschikkingsrecht) uitsluitend betrekking kan hebben op het individu (vandaar het woord ‘zelf’). Dit recht is niet overdraagbaar. In nationaal verband kan men spreken over volkssoevereiniteit (volkswil).

  Wat betreft de strekking van uw commentaar is er sprake van verlies van onafhankelijkheid. Als zodanig is deze actie in de grondwet gedekt door dominantie van internationale verdragen die de grondwet overstijgen, zonder dat er sprake is van een internationale rechtsorde. Dit is een systeemfout die de rechtsstaat buiten werking stelt.

  In morele zin is er sprake van hoogverraad, echter niet in juridische termen. Hier ligt het strijdperk; de disfunctionele rechtsstaat Nederland.

 25. Ja, MareJane, dat heeft vroeger de partij van Janmaat gemerkt….! Bedrog door de gemeente den Haag….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 26. BondOverheidszaken NL

  13 september 2016 op 12:38

  OPROEP!!! BESTE NEDERLANDERS, DE NATIONALE DEMOCRATISCHE BOND VOOR OVERHEIDSZAKEN ZIJN EEN NATIONALE COLLECTIEVE AANGIFTE & AANKLACHT AAN HET VOORBEREIDEN TEGEN DE STAAT DER NEDERLANDEN, VVD, PVDA, D66, DENK EN GROENLINKS. WIJ HOPEN OP UW COLLECTIEVE STEUN, OM SAMEN EEN EINDE TE MAKEN AAN HET ONDEMOCRATISCHE WANBELEID DIE VELE SLACHTOFFERS MAAKT IN ONZE SAMENLEVING… LATEN WE ALS COLLECTIEF DE VERKIEZINGSCAMPAGNE VAN DEZE SCHANDALIGE POLITIEKE PARTIJEN ERNSTIGE SCHADE TOEBRENGEN EN NIET LATEN WEGKOMEN MET LEUGENS & BEDROG!
  MET VRIENDELIJKE GROET, BONDOVERHEIDSZAKEN.NL

  • Je kan beter je site erbij zetten: http://bondoverheidszaken.nl/index.html
   Heb ik dus maar even gedaan:-)

 27. BondOverheidszaken NL

  13 september 2016 op 13:25

  http://www.bondoverheidszaken.nl

 28. BondOverheidszaken NL,
  De meest effectieve aanklacht is een stem op de PVV in maart, zodat er een andere overheid komt.

 29. OudeNederlander

  13 september 2016 op 12:08

  Mooi stukje.
  Maar geloven in een premier van het establishment die de boel gaat fixen is luchtfietserij.
  We hebben nog 1 kansje, in maart, om een partij & premier te kiezen die ons uit de EU haalt.
  Zo niet, dan is de Nederlandse staat letterlijk én figuurlijk failliet.