Overheid VS moffelt moslimaanslagen weg

Door Joost Niemöller

In New York ontplofte een bom. 29 mensen zijn gewond.

Het was een enorme explosie volgens getuigen:

It was an extremely loud noise, everything was shaking, the windows were shaking, it was crazy,” he said. “It was extremely loud, almost like thunder, but louder.

De burgemeester van New York ziet geen aanwijzingen dat er sprake is van terrorisme. Kennelijk gebaseerd op basis van gegevens van de geheime dienst:

There’s no specific and credible threat against New York City at this time from any terror organization.

Wel geeft hij toe dat de bom die ontplofte, bedoeld was om te ontploffen. Nou, boeiend. Evacuatie was niet nodig, vonden de lokale autoriteiten.  De bom in Manhattan ontplofte enkele uren nadat er een andere bom in New Jersey was ontploft. Door een wonder, samenhangend met het uitstellen van een hardloopwedstrijd waren er geen slachtoffers.

De autoriteiten in New York onderzoeken de zaak nog, maar zeggen nu al dat die twee bommen niets met elkaar te maken hebben.

Officials said the New York explosion was not tied to a blast that happened 11 hours before when an improvised device exploded in a garbage can near the course of a charity race that was about to start in Seaside Park, N.J.

Op basis van wat? Wat hebben we aan dat soort schijnzekerheden?

Enkele straten verder van de bomontploffing in Manhattan werd een andere bom gevonden, die onklaar gemaakt werd. Deze bevond zich in een snelkookpan. Een bekende methode bij moslimaanslagen. Maar, benadrukte de burgemeester, er waren geen aanwijzingen dat er terroristische plannen waren, specifiek op New York gericht.

En dan stak in St. Cloud, Minnesota, in een winkelcentrum nog iemand om zich heen, zeven gewonden veroorzakend. Hij riep iets over Allah en zou op zijn minst een van zijn potentiële slachtoffers hebben gevraagd of die moslim was.

Toevallig op hetzelfde moment? Kan.

Hoe dan ook, twee bomexplosies, een bom niet ontploft, in dezelfde omgeving, ongeveer in dezelfde tijd; we kunnen hier dus spreken van een patroon, en dus waarschijnlijk van een plan. Wat haalt het dan uit om te ontkennen dat hier sprake is van terrorisme, en niet over te gaan tot evacuatie? Misschien is dat bedoeld om mensen gerust te stellen, maar het effect is natuurlijk precies omgekeerd.

Het is gewoon heel dom. Naast de angst voor moslimaanslagen, voedt het ook nog eens de gedachte dat de overheid niet te vertrouwen valt.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

111 Reacties

 1. Umlegen, sonst nichts. Hart wie Kruppstahl. En deze keer geen drank voordat er umgelegt wordt.De enige oplossing als je er echt vanaf wilt komen. Maar daar zijn de geesten nog niet rijp voor. Dan is de kans groter dat booslim-extremisten ooit hun handen op de islamitische bom weten te leggen. Dan moeten we wel.

 2. 1 Europa voor welvaart en veiligheid hahaha wat een giller …en nu onze grenzen dicht, uit de EU en onze eigen binnenlandse problemen eerst oplossen …niks nada geen banen naar Afrika wat een onzin niks geen 2 paspoorten meer….mag je van Turkije je paspoort niet inleveren ? geen probleem lever maar je Nederlandse paspoort in…..
  https://www.smava.de/eurozone-schulden-uhr/
  Ja gaat prima in de EU…dag Brussel …

 3. Schietpartij in Parijs, as I speak. Dit is de reactie van de politie:

  “Het lijkt in eerste instantie niet om terrorisme te gaan”, zegt een woordvoerder van de Franse justitie tegen Reuters”

  • Hier hoor je ook niets van ….toevallig stond er een link in een reactie van een Duitser ..
   of heeft iedereen dit meegekregen behalve ik ?
   http://unser-mitteleuropa.com/2016/09/20/rassenunruhen-und-strasenkampfe-in-katalonien/

 4. Obama, en al die linkse fantasie-types met hem, denken dat je de islam ontwapent door hen met begrip en ‘ontwapenend’ tegemoet te treden.
  De werkelijkheid is natuurlijk alweer heel anders: zulke criminele islamtypes voelen zich juist aangemoedigd in hun acties als zij denken dat zij ‘begrip’ gaan ontvangen.
  Dat wereldbeeld van links: keer op keer blijkt het niet te kloppen.

 5. En ja hoor. In Houston een schietpartij in een winkelcentrum; weerloze burgers zomaar beschoten. Burgers die niemand aan het bedreigen zijn maar gewoon rustig in vrede zijn.
  Dan weet ik intussen genoeg. Weer een moslim aan het schieten, dat durf ik hier gerust te voorspellen. De handtekeningen van de barbaarse islam zijn intussen onmiskenbaar.

 6. Wat gebeurd er in de haat tempels ? kijk en huiver … sorry ik bedoel kijk en geniet Flutte en consorten… dit vinden jullie goed en normaal ? in mijn beleving gaat zo een moskee gewoon dicht wegens ondermijning van de staatsveiligheid en als gevaar zijnde voor de openbare orde en het eigen volk….
  En vriendschap met SA ? haha wat erg huichelen met mensen die ons haten…sjonge jonge …
  https://www.youtube.com/watch?v=USdm7g0p86k&feature=youtu.be
  Welterusten weer… sorry ik bedoel wakker worden en aanpakken …integreren zullen ze nooit ,,,niet in dit leven en ook niet in een ander leven….

  • Cliff, Sint komt regelmatig in Engeland ( voornamelijk Birmingham en omgeving ) en weet zeer goed wat daar allemaal gaande is. Buiten het feit dat Sint daar in diverse voorsteden vaak de enigste blanke is die daar op straat loopt ben je je leven er ook niet meer zeker. De pislimgemeenschap is daar veruit in de meerderheid, er zijn zelfs sharia rechtbanken actief die de Engelse rechtbanken “overrulen” of clandestien vonnisen uitspreken die vervolgens door de pislimgemeenschap worden uitgevoerd zonder dat de Engelse wet er aan te pas komt. Ontkennen heeft geen zin, Sint heeft het in levende lijve mogen aanschouwen. De criminaliteitsstatistieken zijn schrikbarend, het straatbeeld is verschrikkelijk en de problemen ontelbaar. Langzaam maar zeker waait dit over naar NL want ook in NL komen steden en wijken meer en meer onder de invloed van dit ongedierte en wordt de NL’er een minderheid die ongewenst is. Onlangs nog Zaandam met dat zooitje shitfaces die de buurt terroriseren.

   • En van de week nog in Maassluis. De Burgemeestersbuurt die geterroriseerd wordt door een groep marokkaanse zuurstofverspillers. Mensen bedreigd, vuurwerk bij winkels naar binnen geschoten, ramen worden ingegooid in de buurt, tuinen vernield en wat dies meer zij. En wat doet de burgemeester ? die hangt een camera op ! WTF ! Waar is het leger ? Uitkammen die buurt, oppakken die ratten en op het vliegtuig. Enkele reis zandbak en paspoort weggooien. Opzouten met dat tuig ! Sint heeft toevallig kennisen in de buurt wonen en die bevestigden dat het om marokkanen gaat. Toen er een buurtbewoner het buurthuis in wilde om te gaan praten werd die vierkant uitgelachen, uitgescholden en bedreigd. Maar, de burgemeester hangt een camera op. Dat zal ze leren ! Saiilant detail : Op locale infosites wordt wel gemeld dat het om marokkanen gaat zoals omroep west die vervolgens bedreigd werd omdat men had gemeld dat het marokkanen zijn!

    • En NOS ? die schreef ” Inwoners van een wijk die enkele jaren geleden werd gebouwd hebben ruzie met jongeren uit een aangrenzende oudere buurt”. Ook hier, moffel alles maar weg. Stel je voor dat we het probleem benoemen ! Neen, we moeten niet discrimineren maar wegkijken en pappen en nathouden. Hier een van de mailtjes die omroep west ontving : ” doe maar stoer en laat Marokkanen maar bij het artiklel staan, stoere gangsters!! kut racisten jullie tijd komt nog wel, niet van mij hoor!! ik ben te oud, de jongens zijn de nieuwe soldaten . ..achteraf gaan jullie huillie huillie doen kut racisten, Wij zijn hier en zullen hier altijd blijven, accepteer maar, tuig” . Tot zover dit bericht van een volledig geïntegreerde, bij de NL samenleving betrokken zijnde streepjesmedelander. En inderdaad Cliff, integreren doen ze nooit, ze maken kapot waar onze voorouders voor gewerkt en gevochten hebben en schijten op onze normen en waarden. Multi-culti is een leugen, een zeperd.

     • Zolang de gevestigde politiek correcte minnegeesten de dienst uitmaken, samen met de achterlijke gutmensch en (s)linke kerkgangers gaat dit van kwaad tot erger en zal de bom uiteindelijk barsten. Hetzij een bom van islamitische zijde die zich zo getalsmatig gesterkt voelen dat ze de aanval op de autochtone NL’ers verder gaan inzetten en er dus meer Zaandammen en Massluizen komen of een uitbarsting van autochtone zijde die de intimidatie en overlast dusdanig zat zijn dat ze het recht in eigen hand gaan nemen. Dat laatste betwijfelt Sint en is ook niet de juiste manier want dan verlagen we ons tot hun niveau wat lager dan laagst is. Via de stembus volgend jaar kan er wat gedaan worden. De regentenkliek die er nu zit moet weg en dit is uw kans. Een land krijgt de regering die het verdiend indien de niet nadenkende medemens gewoon weer op Rutte en Co. stemt en zich laat inpakken door die twee miezerige tientjes die we er volgend jaar op vooruitgaan. Veel wijsheid allemaal !

 7. Ik ben er weer helemaal klaar mee met multiculti mocht er ooit bij mij in de buurt een sharia rechtbank komen of een haat tempel saboteer ik hem zelf in hoogst eigen persoon moet niet gekker worden in ons land , weg wezen met die pedofiele polygame achterlijken terug naar jullie zandbak ….ga daar maar een moskeetje bouwen dan kunnen jullie elke dag oproepen tot gebed .
  Ik was er al jaren klaar mee…vanwege mijn gezin ben ik jaren geleden al verhuisd van Turkie stad ( Amersfoort ) naar een moslim vrij dorp elders.

  Zoals altijd is dit mijn persoonlijke mening.

 8. Het gaat niet om multi-cultureel. Talloze culturen veroorzaken geen overlast en erkennen de Nederlandse wet,
  Het is de islam. Dat geloof dat geweld predikt. dat is het probleem. Ik ben niet xenofoob. Maar ik haat die arrogantie, de verrotte mentaliteit en het geweld van de islam. Met andere culturen heb ik nauwelijks problemen.
  Maar niksnutten die spugen in het gezicht van hun gastheren en intussen volop profiteren van ONZE vrijheden: dat KOTS ik op. En dat zijn dus bijna altijd islamieten met hun primitieve en barbaarse geloof.

 9. @Sint Nicolaas. Birmingham is een verloren zaak. Evenals andere gebieden in grote steden. Zowel daar als hier. Hier een link t.a.v. die Shariah courts, je tenen krullen om.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3358625/Inside-Britain-s-Sharia-courts-EIGHTY-FIVE-Islamic-courts-dispensing-justice-UK-special-investigation-really-goes-doors-shock-core.html

  En nóg zijn er lichten die al dit soort “diversiteit” helemaal gewéldig vinden. Kijk ons eens lekker inclusief en humáán zijn. Je vraagt jezelf af welke drugs of pillen deze lieden tot zich genomen hebben om dit soort gezwatel als waarheid te zien. Net als die lui die mee liepen in die “allemaal 1” mars gister. Je maag komt ter plekke in opstand van zoveel dom geleuter en zelfverloochening. Het experiment is gewoon geklapt, het werkt niet en we moeten puin gaan ruimen en rap met iets zinnigs komen. Anders zie ik de toekomst heel erg somber in.

  • Goed artikel Sjefke en geen woord van gelogen. Hieruit blijkt weer ( zoals al vaker door Sint geplempt ) dat deze middeleeuwse barbaren in een parallelle samenleving verkeren NAAST die van de onze. Eigen regels, eigen wetten, eigen alles. Logisch ook want van de koran mogen deze lieden niet integreren en ons als vriend hebben : ” Soera 5, vers 51: “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.” Deze sukkels vrezen meneer Alaaf dus houdt het op. Alle koekhap, zakloop, WC-pot gooien integratie projecten ten spijt, men kan en wil niet dus maken deze parasieten het hunne wat van ons is en vreten ze gelijk sprinkhanen onze akkers kaal. zo simpel is het. Te triest voor woorden dat al die sukkels van vluchtelingenwerk, de VN, de gutmensch en noem maar op zichzelf allemaal in de voet schieten en ons mede verraden.

 10. Weerloze en onschuldige voorbijgangers worden zomaar vermoord.
  In 95% van die gevallen hebben we te maken met een moslim van een of andere versie van dat geloof. Dat geloof dat geweld predikt.
  Media kunnen dit verzwijgen en/of verdoezelen; maar internet verdoezelt het niet dus de burger komt er toch wel achter. En de woede zal alleen maar toenemen als de burger merkt dat hij de feiten niet mag weten vanwege een dwaalleer die men ‘politieke correctheid’ noemt en die ‘rechts’ geen gelijk wil geven, en die daarom feiten niet wil benoemen zoals ze zijn.
  Die zijn toevlucht neemt tot vals sentiment; zoals onlangs weer op radio 1 (vara natuurlijk). Een interview met vluchtelingenminderjarigen waar de zieligheid er stevig werd ingewreven, maar waar feiten (waar komen ze vandaan, hoe kwamen ze hier, waar zijn hun ouders, wat willen die ouders, komen ze uit oorlogsgebied, waar waren ze voordat ze in ons land waren) niet aan de orde kwamen.
  We worden bewust belogen met halve waarheden.

 11. Het is ook steeds weer hetzelfde: een Jan Slapzak bestuurder probeert met een sussend slaapliedje de mensen gerust te stellen. Hadden we Rooseveld en Churchill maar terug, inplaats van deze natte dweilen.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 12. Overigens, waar lees je dat de aanslagpleger, volgens de wereldpers in die dagen ‘met Zuid-Amerikaans uiterlijk’, van de schietpartij in Burlington, 5 doden, een 20-jarige Turk blijkt?

 13. Ondertussen gaat het helemaal los in Zweden, as I speak. Het gehoorzame telgje van de uber gutmensch aller menschen, de arrogante ‘lady’ die een heel continent naar de afgrond heeft geholpen, de grootste lieveling van de mainstream media, de media die het volk moet opvoeden, Obama’s pupil Merkel. En ze wordt nog altijd gesteund door bijna 1/3e van de Duitse bevolking!

  Er is een bom ontploft en er is op mensen geschoten. Er zijn gewonden.
  In Malmö.

  • De christelijke partijen blijven trouw aan de macht “moet” Dat heeft veel zwaar gelovigen de das omgedaan in de oorlog

 14. Ondertussen gaat het helemaal los in Zweden ….ja klopt en je hoort en ziet er bijna niets van ….liegen ,bedriegen , verhullen ,verzwijgen en het eigen volk bedreigen dat is waar elke roverheid goed in is …wat een achterlijke wereld ..op CNN (als vb )zijn ze 24uur per dag bezig met onzinnige dingen te analyseren slaat helemaal nergens op bv met een man of 10 evalueren of de politie terecht handelde …uren achter elkaar …dan weer uren lang Killary de hemel in prijzen …omg die vrouw hoort samen met haar pedofiele echtgenoot in de gevangenis….( zie Cinton lolita island )
  Dat er duizenden mensen elke dag slachtoffer zijn van booslims daar hoor je niemand over…( intimidatie , verkrachtingen , diefstal , geweld , enz enz )
  https://www.youtube.com/watch?v=VgPHl0Zr4cU
  Zij er toevallig NL paspoorthouders uit Ede op vakantie in Malmo ? daar lijkt het namelijk erg op ….

 15. @Koffij

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/09/26/no-go-zonen-schwedische-polizei-verliert-kontrolle/

  Een van de weinige bronnen die er over informeren.

 16. https://flyingcuttlefish.wordpress.com/tag/paul-craig-roberts/

  Ik val van de ene verbazing in de andere! Is de wereld echt zo rot?

  • Volgens nobel prijswinnaar Joseph Stigliz gaan wij allemaal door het putje als Europa de Euro wil blijven redden, en dan te bedenken dat Rutte ESM heeft getekend zodat ook Nederland helemaal leeg getrokken gaat worden. We hebben nu eenmaal een premier zonder ballen.

   Als dat gebeurt kan Rutte beter emigreren.

   We zijn verkloot door de banken en werkgevers.

   https://www.ftm.nl/artikelen/de-euro-zelfs-joseph-stiglitz-zoekt-nooduitgang
   De euro-realistische Franse econoom Jaques Sapir heeft recent berekend dat het prijskaartje van zo’n  transferunie voor Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Finland zou uitkomen op circa 300 miljard euro — per jaar wel te verstaan. Kortom, in zo’n gecreëerde (structurele) transferunie zal als gevolg van de euro de in Zuid-Europa ontstane armoede — in een algehele spiraal omlaag — over alle eurolanden worden herverdeeld.

 17. Mohammed liet ook spotters en critici van zijn religie vermoorden:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26675690/__Jordaanse_schrijver_vermoord__.html
  Jordaanse schrijver Nahed Hattar vermoord
  AMMAN – De Jordaanse schrijver-journalist Nahed Hattar is zondag in de Jordaanse hoofdstad Amman doodgeschoten toen hij op weg was naar een rechtbank. Hij zou daar terechtstaan wegens belediging van God en de islam omdat hij medio augustus op sociale media een karikatuur had verspreid.

 18. Nog een mooi policor voorbeeld bij de NOS.

  Vandaag:
  “Het gaat om een man van 20 uit de plaats Oak Harbor, zo’n 50 kilometer ten zuidwesten van Burlington. Daar is hij ook opgepakt.”
  http://nos.nl/artikel/2134286-man-die-vijf-mensen-doodschoot-in-winkelcentrum-vs-gepakt.html

  Gisteren:
  “De politie zoekt met een helikopter en verschillende teams naar de man, die een Zuid-Amerikaans uiterlijk heeft. ”
  http://nos.nl/artikel/2134172-vijf-doden-bij-schietpartij-vs-dader-nog-voortvluchtig.html

  Zijn uiterlijk is hij opeens kwijt. Verder heeft Breitbart het tenminste nog over de vermeende dader.

 19. En weer doen ze het. Maar dit keer snijden ze zichzelf (nog verder) in de vingers.

  http://www.breitbart.com/big-government/2016/09/24/arcan-cetin-burlington-shooter-id-immigrant-turkey/

  De schietpartij in “Burlington mall” werd heel lang toegedicht aan een “hispanic”. Blijkt nu een Turk te zijn met permanente verblijfsvergunning. Zo te lezen o.b.v. beschikbare informatie betreft het geen jihadi. Dit keer is het waarschijnlijk wel een verward persoon (met een relationele achtergrond, de ex-vriendin werkte in het winkelcentrum).

  Door het spastische gedrag van overheid en MSM zullen veel Amerikanen dit niet geloven.

 20. Toen Rutte won van Verdonk (weinig weten dat zij van de Euro af wilde) is de weg geopend voor de EU om via Rutte de Nederlandse soevereintiteit te vernietigen in naam van de Euro en de omvolking in een hogere versnelling te brengen. Reken maar dat de champagne fles bij Merkel en Juncker opengaan als Rutte de verkiezingen opnieuw wint met het veinzen van populisme, en vervolgens zal Rutte de feliciaties van Obama in ontvangst nemen

  Politici, werkgevers en Mainstream media, samen met de rechterlijke macht, gaan hand in hand met hetzelfde doel. Ze trekken niets aan wat u ervan vindt, u bent minder dan stront voor ze.

  Het waren overigens niet de VVD kiezers die Rutte kozen, die waren voor Verdonk, het waren de VVD leden die Rutte kozen en het pad effende om Nederland op te heffen en om te volken.

  Het spel is denk ik uit. Ik begin pessimistisch te worden.

 21. Merkel heeft al jaren gelden gezegd dat multiculti mislukt is…..( 2010 )
  https://www.youtube.com/watch?v=BE6dR7T-zIQ

 22. @ Dick

  Terechte vraag, lijkt me zo. In aanvulling daarop kan je je net zo goed afvragen waarom het nu net Europa (en Noord Amerika) zijn die zo hoognodig op de multiculturele toer moeten.

  • @Dawg
   “In aanvulling daarop kan je je net zo goed afvragen waarom het nu net Europa (en Noord Amerika) zijn die zo hoognodig op de multiculturele toer moeten.”
   .
   Uitgaande van die opmerking vermoed ik dat je het linkje niet bekeken hebt.
   Of hetgeen wat die persoon verkondigt daadwerkelijk de waarheid is weet ik niet. Maar ik moet heel eerlijk bekennen dat die gedachte weleens gepasseerd is want als je naar motieven gaat zoeken dan komt het vanzelf voorbij vanwege bepaalde uitspraken van bepaalde personen maar ik realiseer me ook dat je je dan op heel dun ijs begeeft, one way or another.

   • @ Dick

    Het filmpje rept over wraak door de Joden vanwege de holocaust. Maar die verklaring heeft wat onbevredigends. Amerikanen waren min of meer de overwinnaars van het nazisme, toch moeten zij ook geloven aan de leer van de multikul. Misschien moeten we het meer zoeken in de richting van de Frankfurter Schule en het cultureel marxisme.

    • @Dawg
     In de blanke Europeanen worden ook wel de nazi’s gezien, en ik denk dat je zelfs helemaal terug moet gaan naar de tijd van de Romeinen en ze;fs verder. Er is een filmpje waar je een jood hoort vertellen over de oude Egyptenaren en Romeinen met de triomfantelijke vraag en antwoord: ‘En waar zijn zij nu? Zij zijn verdwenen en wij zijn er nog steeds (big smile)’. Maar goed, of dat ook daadwerkelijk de drijfveer is achter de ‘vluchtelingencrisis’ weet ik niet, het blijft speculeren, maar het was wel een antwoord op je vraag. En misschien dat het een samenloop van verschillende agenda’s is, zoals links en moslims.

     • ps
      .
      Je hoort die man ook vertellen over boeken die geschreven zijn door een jood (ben z’n naam effe kwijt) waarin hij zijn haat jegens de christenen en met name de katholieken ventileert. De christenen en katholieken zijn de uitvloeiselen van de Romeinen. Die gasten houden zich vast aan 6000 jaar overlevering, dat is hun leven. Ik ben vroeger op de kiboets geweest en op de muur van de eetzaal stond hun hele lijdensweg t/m de oude Egyptenaren afgebeeld. Vergeten zijn ze het zeker niet en het zal waarschijnlijk met sommige joden net zo zijn als met sommige negers die nog steeds wraakgevoelens hebben vanwege de trans-atlanstische slavernij. Wij kunnen ons daar geen voorstelling van maken maar als je dat van kleins af aan opgelepeld krijgt dan wordt het verleden, hoe lang geleden het ook is, het heden. Oftewel brainwash, indoctrinatie, etc..

 23. Oh ja @Dawg, dit is misschien ook wel interessant om te vertellen:
  .
  Een tijdje terug ging ik wat lezen over dat Kalergi plan, tot mijn grote verbazing bestond het pan-Europese plan al een flink aantal jaren voor Hitler (bv Churchil was fan van dat plan). De eerste vraag die spontaan bij me opkwam was ‘zou Hitler een reactie op dat plan zijn geweest?’, want Hitler streefde exact het tegenovergestelde na. Je zou denken dat als dat zo is het wel ergens bekend moet zijn, maar aan de andere kant weten we ook dat de overwinnaar de geschiedenis schrijft. Kijk eens naar wie na Hitler allemaal die Kalergi prijs hebben gekregen en hoever het plan onderhand gevorderd is.
  .
  Het spookt af en toe nog steeds door m’n hoofd want als Hitler idd een reactie op Kalergi was dan is wat Hitler gedaan heeft opeens een stuk logischer. Daarmee zeg is niet dat hij gelijk had en terecht gehandeld heeft, maar het zou wel het een en ander verklaren en in een ander daglicht plaatsen. Bizar allemaal.

 24. En dan zal er gedacht worden: ‘ja maar Hitler was toch op goede voet met moslims?!’. Ja, dat is idd zo maar het Kalergi plan betreft niet speciaal, of eigenlijk helemaal niet, moslims/religieuzen, het is een rassen ding. En ik denk nu dat de huidige uitvoerders van dat plan de grote vergissing hebben gemaakt het overgrote deel van de naar hier trekkende migranten moslims te laten zijn want als het geen moslims waren geweest dan hadden ze dat plan nagenoeg geruisloos kunnen uitvoeren, maar moslims doen overal moeilijk waar ze komen en dat creëert weer tegenstand. Dus nu komt de ironie: misschien dat we achteraf god op onze blote knieën danken dat de uitvoerders van het Kalergi plan uit gemakzucht het merendeel van de migranten moslims lieten zijn waardoor ze uiteindelijk spaken in hun eigen wiel hebben gegooid (er vanuit gaande dat we het tij nog gaan keren).

 25. @ Dirk

  Herken veel in de vragen die je jezelf stelt, o.a. met betrekking tot die Kalergi en de Joodse dimensie in de geopolitieke ontwikkelingen.

  Zie de massaimmigratie naar Europa hoe dan ook steeds meer als een doelbewuste en gecoordineerde poging onze cultuur op te blazen. En dan is het niet meer dan logisch dat je jezelf gaat afvragen ‘who’s pulling the strings’?

 26. De Engelsman Davis Irving heeft meer dan 30 boeken over dit item geschreven Hier een lezing van hem in Cincinati USA waar hij volle zalen trekt https://youtu.be/jgGP_evkvOk
  U moet zich goed realiseren dat het in Duitsland borrelt. Nog steeds bestaat de Kanzler akte waarin der Kanzler trouw moet zweren aan USA t/m 2099 Duitsland is nog steeds niet autonome en heeft nog steeds een Amerikaanse bezettingsmacht met vergaande bevoegdheden. Media etc
  Ik heb dit zelf mee gemaakt tijdens mijn NATO dienst in M Gladbach

  • Ik kan het niet bewijzen maar het is een gegeven dat Merkel niet lang geleden afscheid wilde nemen van de naïeve Multi culturele samenleving. Ik denk dat Obama keihard wilde terugslaan en haar het ‘Yes we can’ of te wel ‘Wir schaffen das’ door de strot heeft geduwd.

 27. Ik vraag me al een tijd af hoe het mogelijk is dat bepaalde vooraanstaande joden zoals Barbera Spectre, Soros, Roth, etc.. zulke grote voorstanders zijn van de massale instroom van niet-westerlingen in Europa terwijl een groot deel van de joden in Europa daar zelf zwaar onder lijden. Ik ben blijkbaar niet de enige die zich dat afvroeg.
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

  • Soros financiert ook organisaties al Black live Matters, om olie op het rasisties vuur te gooien, de bedoeling is inderdaad om ook van Europa 1 grote puinhoop te maken, heeft hij en zijn maatjes ook met Oekraïne geflikt.
   500 miljoen om vluchtelingen binnen te halen, rellen veroorzaken etc etc
   http://www.infowars.com/soros-invests-500-million-for-refugee-crisis-he-helped-create/

 28. Duitsland moet kapot luister wat Ursula Haverbeck “The Hooton Plan And The Migrant Crisis” hier over zegt Dacht u echt dat die mensen zo maar ineens hierheen kwamen? Dachten jullie dat godsamme echt Syrie moet leeg https://youtu.be/P7rMVuETAy0

  • @Hugoden
   Zo, dat was heftig. In je reflex zou je het als onzin af willen doen, waarschijnlijk omdat er dingen gezegd worden die je niet wil horen of wil weten. Dankzij het interview van 2010 met Barbera Spectre vrees ik dat we deze vrouw serieuzer moeten nemen dan we misschien uit reflex zouden willen.

   • Barbara Spectre is niet de enige hoor. U hebt gelijk niemand wil ellende en men weigert het zien toch hoef je alleen maar je hoofd buiten de deur te steken Hoe dan ook FEIT is dat er zwermen ongewenste Moslims in Europa zitten die door allerlei organisaties georganiseerd hierheen gehaald worden die krijgen wij er niet meer uit. Ook dat we een hekel hebben aan Christelijke Polen en O.Europeanen Hier zit toch iets goed fout lijkt mij. Ik ben voorstander van directe samenwerking met de Europese christelijke Russen en dat wil Amerika kost wat kost voorkomen Hellup

 29. PvdA gaat 170000 banen scheppen ? voor ons ? nee natuurlijk niet ….ergens in Afrika dat is toch logisch …
  Wat een onzin wat een flauwekul kom gvd eens op voor je eigen volk !
  Jullie kunnen banen scheppen wat je wilt ( lukt toch niet en daar hoef je geen helderziende voor te zijn ) ze gaan er toch niet werken en komen allemaal naar Europa als ze de kans krijgen ….sjonge jonge ..hoe naief en dom kun je zijn ?
  laat ons lekker barsten…ja natuurlijk..wij hebben geen behoefte aan banen ,woningen en zorg voor onze ouderen en ga zo maar door ….wij het volk hebben geen behoefte aan slinkse domme gutmenschen flikker toch op ….als dat zo doorgaat met ander volk eerst dan wordt het in mijn beleving tijd om jullie
  weg te moffelen om het zo maar te zeggen….zoals altijd is dit mijn persoonlijke mening…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/pvda_gaat_170000_banen_scheppe.html

 30. Welke lamzakken hebben toestemming gegeven om een moskee te bouwen in de buurt van onze commando’s ? wie ? wie in hemelsnaam ?…. bestaan er in ons land alleen maar achterlijke bestuurders…???? de slinkse personen die dit goed vonden (vinden)
  mogen wat mij betreft meteen mee met de volgende missie van onze jongens …wacht even nog beter zij mogen er eerst heen en dan komen onze jongens wel een week later…sjonge jonge …
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/heldhaftige-mariniers-roosendaal-worden-knettergek-van-gebedsoproep-moskee-en-komen-in-actie/

 31. En dat is dan de toekomst van de vaderlandse journalistiek. Nieuwsuur weidde afgelopen zondagavond een item aan het gevaar van social media. Twan Huys keek met een gezicht als een zuurpruim toen hij de volgende tekst moest oplezen. Het leek even alsof hij zich besefte welke propagandistische rol hij vervult. [Citaat] “Het aantal mensen dat dagelijks een krant openslaat, dat daalt, maar de nieuwsconsumptie via social media, die blijft stijgen. Meer dan de helft van de mensen onder de 35 jaar gebruikt wekelijks Facebook om op de hoogte te blijven van het nieuws. Via social media is iedereen in staat zijn eigen nieuwsaanbod samen te stellen, maar dat heeft ook een keerzijde zo blijkt uit onderzoek.” Welk onderzoek Twan?

  • Overigens heb ik dit niet zelf bedacht, dit komt van Martin die een zeer scherpe kijk heeft op zaken die ik bewonder, zie hier de link.
   http://www.beyondthematrix.nl/2016/09/20/nieuwsuur-je-moet-geen-nieuws-op-social-media-meer-lezen-dat-is-slecht-voor-je/

 32. Religie en gelovigen. Pakweg 2000 jaar terug en ook daarvoor geen punt voor de sterkste stam. Elkaar de hersens inslaan voor mèèr is menselijk gedrag. Bloed lijnen worden daardoor vernieuwd als belangrijkste plus punt. De sprong vooruit was de religie introductie. Vrij vertaald was dat E.T ging beslissen wie, wat, en hoeveel. Niet de VOC was de eerste international maar christendom. Met als belangrijkste kenmerken, liefde en onderdanigheid voor uw baas koning. De woordvoerder, zelfbenoemd, van E.T.
  Zijn stoel, paleis, heet Vaticaan, tot vandaag. De eerste en grootste bedreiging werd wereld concurrentie religie mo. Dat veroorzaakte oorlogen met namen als kruistocht. Soldaten, uw voorouders, vochten gemotiveerd tegen mo in hoop op een grote bonus beloning. De grondslag van de Europa adel bloedlijn. Hun kenmerk was over lijken gaan voor mèèr. Bij twijfel lees wereld oorlog èèn en de oorzaak. Vandaag staan zij bekend als overheid, boven, en Bilderberg mens.
  Geen nieuws op planeet…

 33. Gadverdamme, in elk opzicht een demoraliserende video. En zo zal ie ook wel bedoeld zijn.

 34. Bronnen onderaan deze link
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Zweedse-TV-campagne-tegen-bevolking-Er-is-geen-weg-terug-u-moet-integreren-met-moslimmigranten

  • Met dank aan de opdrachtgevers van Volkert van de G.
   https://www.youtube.com/watch?v=YwFIMF8K2fg

 35. Overheden kunnen leuteren wat ze willen, uiteindelijk blijkt toch steeds weer dat het een terroristische aanslag is, gepleegd door een of meer moslims. De Blasio en in mindere mate Cuomo hebben zich dus alweer belachelijk gemaakt en het vertrouwen van de gemiddelde Amerikaan in zijn/haar overheid weer een stukje laten afbrokkelen.

  Naturalized US citizen from Afghanistan sought in NYC blast

  https://www.yahoo.com/news/authorities-probe-ties-between-blasts-devices-two-states-060032685.html

 36. Die Zweden zijn tot de totale sukkels geworden dankzij links. Een land dat zelfs het onderscheid tussen de geslachten uit de taal wil verwijderen, pleit ineens voor de islam. Hoe getikt kun je zijn?
  Opvallend: de boodschap is vooral gericht tot de oorspronkelijke Zweden. Terwijl je een boodschap van integratie VOORAL moet richten tot de moslims! Want vrijheid betekent wederkerige vrijheid. Jij vrijheid, IK OOK vrijheid. En daar gaat het dus mis bij de islam. Het geloof wil geen democratie. Dat geloof haat democratie. Dat geloof haat persoonlijke vrijheid. Dat geloof haat het christelijk en Joodse geloof. Dat geloof wil GEEN scheiding van kerk en staat. Waarom ziet Zweden dat niet?? Ze knopen hun eigen strop. Sukkels.

  • @arjen . Zweden beschouw ik als een verloren zaak, ténzij de Zweedse mannen héél snel collectief hun ballen gaan terug vinden en orde op zaken gaan stellen. Wie eens wat in het rond YouTube-t op “Sweden – rape” zal zich kapot schrikken van wat daar op dit moment allemaal gaande is. Hele woonwijken, en soms steden die veranderd zijn in regelrechte oorlogsgebieden. En de Left Wingers soppen op hun stoelen want kijk ons eens deugdzaam zijn, en humáán. Dat hele landen op dit moment veranderen in een noordelijk gelegen M.O. zal ze aan de derrière oxideren. Hun eigenpijperij is het allerbelangrijkst. De “Likes” op FB en andere social media, de virtuele schouderklopjes maakt dat ze zowat de broek volspuiten van genoegen want wij zijn zó deugdzaam. Dat gister in Berlijn de far Left ook weer enorm gewonnen heeft maakt me nog somberder. De plaat die sommigen voor de kop hebben is zo’n beetje formaatje bunker.

   • @Sjefke
    Uhuh, socialisten menen dat islam macht zal dele. Macht die ze kwijt zijn geraakt door het mondiger (en geschoolder) worden van de nazaten van den arbeider.
    Resultaat zal zijn, dat zij die vluchten kunnen, de elite, de kuierlatten zal nemen en rest over zal blijven met de brokstukken.
    Ach na verloop van tijd zal men het blamen aan extreem rechts, immers zo is het ook mogelijk geworden dat nationalistengroet, het rode vaandel en het nationaal socialisme (hoe bestaat het!) naar rechts werd gebogen. Extreem rechts zelfs, zo rechts dat u uitkomt bij Ayn Rand. Mja en dan begrijpt een weldenkend mens dat er iets niet klopt.

 37. Helemaal mee eens, bedankt.

 38. In een nieuwe TV-campagne in Zweden wordt de autochtone bevolking vertelt dat de massale immigratie en islamisering van het land onomkeerbaar is. ‘Er is geen weg terug. Zweden zal nooit meer zoals vroeger zijn.’ De Zweden moeten daarom integreren met de vele moslimmigranten. Tekenend voor wat dat voor de toekomst inhoudt, is het laatste beeld van het TV-spotje: een Somalische, in hijab geklede moslima, met de woorden ‘Het Nieuwe Land’ in beeld. In de rest van Europa, inclusief Nederland, gaat het hard dezelfde kant op, ondanks het feit dat de overgrote meerderheid van de bevolking dat helemaal niet wil.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Zweedse-TV-campagne-tegen-bevolking-Er-is-geen-weg-terug-u-moet-integreren-met-moslimmigranten
  Wakker worden Zweden ..wakker worden…wakker worden …pfff als jullie blijven slapen blijven jullie in die nachtmerrie …sjonge jonge.

 39. Overheden en de media moffelen van alles weg.
  Gisteren werden zogenaamde vluchtelingen gevolgd met de camera, even een vals paspoort halen ….en niemand zegt: He wacht even dat mag niet dat is fraude en strafbaar !!! niemand ….echt iedereen vind het maar normaal …persoonlijk zou ik deze personen alsnog vervolgen maar ja wie ben ik ….
  Deze is ook leuk …welkom in de VS het land van leugens en bedrog het land met de meeste gevangenen in de wereld …de American dream ? ja die was er ooit… dat waren de indianen die met de natuur in harmonie leefden.
  https://www.youtube.com/watch?v=h4at3XCC3SM

 40. De overheid zal zich moeten realiseren dat de islam een gewelddadige kant heeft en hoe je het wendt of keert beter kunt benoemen dan verbloemen.
  Dat haalt de druk van de ketel. Snelkookpan, snelkookpan.
  Zo’n ding heeft ook een veiligheidsventiel., veiligheidsventiel.

 41. Tja, zolang de baas van die overheid glashard liegt dat al dat terrorisme niets met de islam te maken heeft, valt er weinig te vertrouwen..

  “Het is gewoon heel dom. Naast de angst voor moslimaanslagen, voedt het ook nog eens de gedachte dat de overheid niet te vertrouwen valt.”

 42. Edmond V.O. Katusz

  19 september 2016 op 00:21

  Even off-topic
  .
  Curieus. Op nos.nl is alleen een bericht uit 2015 over de Prinsjesboekenprijs te vinden. Het is nu zaterdagav… Uh… Oh, nee, zondagochtend vroeg al en niets daarover.
  .
  Zou het er mee te maken kunnen hebben dat in de ogen van de NOSführertjes er twee boeken bij zijn die niet in hun politiek correcte denken passen?
  .
  Overigens het boek Weerbare Democratie De Grenzen van Democratische Tolerantie van Bastiaan Rijpkema heeft gewonnen. Doorwrocht werk, hoort in iedere boekenkast thuis bij mensen die willen nadenken over weerbare(!) democratie.
  .
  Ex-Minister Donner zou het boek minsten 10 keer met potlood voor straf over moeten schrijven. Zonder vlekken en gumvegen!
  ‘k zal maar denken dat een zeer goede tweede het boek van ons aller Joost Niemöller is. Spijtig, maar in iedergeval was uw boek een der drie genomineerden.
  .
  Ben benieuwd wat onze pers van de keuze gaat zeggen.
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 43. Elk slachtoffer van geweld is er een te veel Maar… ik heb de oorlog, bevrijding, de hereniging van Duitsland meegemaakt iets dat volgens mijn vrouw nooit zou gebeuren en toen de ineenstorting van de Sovjet Unie Ik hoop nog mee te maken de totale ineenstorting van Staten van Amerika die naan mijn mening de meeste, diepste ellende in de wereld blijvend hebben veroorzaakt incl WOI en II Ik heb nog even en wacht af

 44. De Leugenpers heeft een nieuwe tactiek verzonnen om alle aandacht van Islamitische terreur af te leiden. Nu vermelden ze of de dader banden heeft met IS. Heeft de dader geen banden met IS, dan is het volgens de leugenpers geen terreur en is er geen verband met de Islam. Dit terwijl Islamitische terreur helemaal geen banden met IS hoeft te hebben. Het zijn gewone moslims in het Westen die nu opeens sympathie hebben voor IS en zonder enige band met IS bereid zijn aanslagen te plegen. Er is dus maar één ding relevant bij elke aanslag. Namelijk betrof het een moslim. In dat geval is er 99 procent kans dat de aanslag gepleegd werd uit naam van de Islam. Al dat er bijslepen van banden met IS etc. is alleen maar om de aandacht af te leiden en pure propaganda om de Islam buiten schot te houden…

  • @Freelux
   “Heeft de dader geen banden met IS, dan is het volgens de leugenpers geen terreur en is er geen verband met de Islam”
   .
   Sterker nog, volgens de politieke correctheid heeft IS niets met de islam te maken, en zo is het balletje rond. Echter, geen normaal denkend mens die daar nog intrapt, ze verkondigen het ijskoud maar de meerderheid weet ondertussen beter. Ik ben ervan overtuigd dat dit soort propaganda in hun eigen nadeel gaat werken want mensen gaan steeds meer zien hoe opzichtig ze door de arrogantie van de macht voor gek verklaard worden.

   • Het is nog sterker. IS is niet eens een terroristische organisatie zoals de leugenpers het de hele tijd noemt. Terroristische organisatie veroveren geen hele gebieden. Terroristische organisatie plegen hier en daar een aanslag bij gebrek aan mankracht. IS bestaat echter uit tienduizenden mensen, veroveren hele gebieden, hebben een eigen staat en een eigen economie, een minister van oorlog, een minister van propaganda. Ze zijn daarom nog het best te vergelijken met de nazi’s. Maar ik heb de nazi’s ook nog een terroristische organisatie genoemd zien worden. Dat IS steeds als terroristische organisatie wordt weggezet is om de aandacht af te leiden van wat ze werkelijk zijn. IS is een hele grote groep godsdienstwaanzinnigen gedreven door de Islam die gewoon voorkomt uit de gewone bevolking. Deze bevolking werd door dictators onder de duim gehouden. Maar nu de dictators zijn weggevallen hebben godsdienstwaanzinnigen uit de gewone bevolking de macht gegrepen en sluiten steeds meer moslim…

 45. In ieder geval is de dader van de steekpartij in Minnesota wel van ISIS, is zojuist bekend geworden en tevens ook bevestigd door ISIS.

 46. Sorry dat ik ff veel plaats mensen, maar ik ben pissed met uw welnemen, hier, stuitend.
  https://www.youtube.com/embed/9pk2UMqqyfY?vq=highres

  • @Wilfred Bakker
   .
   Wat de dame in het filmpje zegt heb ik toentertijd letterlijk zo voorspeld: toen mensen verkondigden dat de toename van allochtonen drastisch wordt werden die mensen uitgemaakt voor paranoia racisten, ik voorspelde toen al dat wanneer het niet meer ontkend kan worden het dan als een feit gepresenteerd gaat worden (dus dan slaan ze plots 180 graden om als een blad aan een boom) en degenen die daar niet blij mee zijn zijn dan weer de racisten. M.a.w. je bent altijd de ‘racist’. Maar ook hier geldt, mensen zijn niet achterlijk, de een doet er wat langer over dan de ander. Aan het einde van dat filmpje hoorde ik ook maar 1 persoon klappen

   • Klaar voor een coup?
    https://opiniez.com/2016/09/18/is-nederland-klaar-voor-een-coup/

    • Rasmussen EX NATO top man pas in de krant zegt We moeten Amerika accepteren als de enige Wereldmacht Hiermee is een complot theorie waar ik nooit in geloofde De New World Orde dus toch een feit Ik bekijk de FEMA kampen in Amerika nu ook met andere ogen
     Het meest agressie en verwoestende land ter wereld NWO nee dank u
     Heel erg vreemd dat de weerstand in Amerika tegen de NWO vele malen groter is dan hier bij ons Ingedutte ouwen van dagen land Als Amerika onze bevrijders het zeggen dan is het goed??? Onze media nemen de Amerikaanse artikelen van NYT, Washington Post slaafs als slaven over

 47. Wat een onnozele slinkse mensen bestaan er op deze aardbol OMG zelfs als hun dochters , vrouwen verkracht worden of hun mannen vermoord door verwarde mensen zullen ze er nog in geloven …triest triest en een hele grote schande, mag toch hopen dat de AFD het in Duitsland voor het zeggen krijgt.
  Kunnen de slinkse gutmenschen meteen met de barbaren opzouten…
  Natuurlijk wil ik niet iedereen over 1 kam scheren maar van de 1,5 miljoen migranten en 400.000 illegalen in Duitsland zijn er in mijn beleving 90% door en door slecht en ja klopt dat is mijn mening.
  https://politikstube.com/mannheim-vier-schwarzafrikaner-pruegeln-und-treten-39-jaehrigen-brechen-ihm-kiefer-und-nase/

 48. Wilfred Bakker: Wat die dame van Slinks Linkse daar uitbraakt, dat grenst aan het ongelooflijke! Je vraagt je af of ze verdwaald is, onderweg ergens een verkeerde afslag genomen heeft. En inplaats van in het centrum voor ZWEVERS, dus zweefvliegcentrum Terlet, in dat parlement terechtgekomen is. En je vraagt je af of ze lijdt aan de besmettelijke Ziekte van Merkel: Naivität in Überdosis! Bij die zijn er zelfs méér dat twee op de loop. Zodat je tegen haar zou zeggen: “Mensch, geh doch Radfahren!” (“Mens, ga toch fietsen!”)
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 49. Ik heet Wilfred Bakker ben geboren in Haarlem op 2 januari 1958 (hallo Joost)
  Ik was een DJ in de Smedestraat in Haarlem, de Why Not genaamd.
  Ondergetekende was fel tegen discriminatie en omdat ik de tent vol wist te krijgen met de opkomende disco en de omzet flink wist te verhogen liet de eigenaar Fred toch maar de allochtonen binnen , geheel mijn schuld, het duurde geen twee weken toen de pleuris uitbrak en ik Gerrit de portier moest inschakelen om de heren in de Smedestraat terug te laten flikkeren, vervolgens was ik mijn leven niet zeker, 2 keer met een mes bedreigt en 3 maanden lang moest mijn geliefde portier Gerrit mij thuis afzetten voor mijn huis, die lui stonden mij op te wachten
  Most ik ff kwijt.

  • Wilfred Bakker: Het doet me goed dat er hier tenminste nòg iemand is die ook gewoon zijn eigen naam durft te gebruiken!
   En ook vraag ik me al jaren af wat toch in de meeste mensen gevaren is, dat ANGST in hun leven zo’n overheersende rol speelt? Hoewel ik 8 jaar geleden een aanwijzing kreeg. Door een tiener die 2e jaars politicologiestudent was in Vooroploopveen aan de Amstel. Zijn overheersende kenmerken? ACHTERBAKSHEID en LAFHEID.
   Die twee rot-eigenschappen hebben zich als een inktvlek verspreid over de rest van NL, en nu zijn andere landen in Europa ook al vergiftigd.
   Mijn gevolgtrekking daaruit: Dit gaat de verkeerde kant uit! Als Reginald Rechtuit vervangen wordt door Gloriant Glibberig kunnen we het schuddden. En als dat in functies met MACHT gebeurt kun je erop wachten dat het mis gaat! Zoals met Mao, Stalin, Hitler en Saddam Hoessein.
   Mijn inschatting nu: we zijn al een heel eind op de verkeerde weg!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   • correct, het is niet alleen een probleem in ons kleine landje, wereldwijd is er een agenda zich aan het afspelen, er is niet zo veel tijd meer om de boel om te kunnen gooien, maar ze zijn wel erg bang voor de nieuwe media, misschien word het nog wat, wie weet.
    Kijk, ze schijten in hun broek al wat jaartjes.
    https://www.youtube.com/watch?v=LyjnEm8DZkI

 50. En voor de bühne doet Merkel een stap terug, trap er niet in mensen, trap er niet in, wat kunnen we wel doen? kom met plannen tezamen.
  http://www.wiwo.de/politik/deutschland/fluechtlingskrise-angela-merkel-will-wir-schaffen-das-nicht-wiederholen-/14556964.html

 51. Elke gek of minder bedeelde weet bij nou dat religie, toen en nu, verantwoordelijk is voor ellende op planeet aarde..
  Nadat Romeinen naar huis gingen nam religie over. Met als direct resultaat wat geschiedenis vandaag donker noemt. Een tijd van achteruitgang. Met hoogtepunten als kruisvaarder strijders. Beter IQ bedeelden stuurden dit proces van belazerd worden aan. Hun belang, net als nu, bouw en leger wapen opdrachten. Kijk en bewonder de kathedralen die gebouwd werden, toen, als direct resultaat. Van heks tot slaaf behandeling werd goedgekeurd door Europese religie waanzin. Bewijs zijn de heilig verklaringen, zonder E.T, goedkeuring vandaag. Het is pompen of verzuipen voor eerbied en respect van religie terreur. De ongelovige mening, toen en nu, speelt geen rol.

  • ‘Bas’: Kwekkwekkwekkwekkwek……..
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   • Kleuter, typisch Nederland, reactie. Werken voor brood gaat hand in hand met handel. Amerika doet dat met rijk tot zeer rijk gelovige mo landen. Nederland, Europa doet dat ook. Door emotioneel correct optreden zou die handel in gevaar kunnen komen.

 52. er is een religie is die precies aangeeft wat je moet eten en hoe je je dient te kleden.
  deze religie vertelt ook precies hoe de rolverdeling in een gezin moet zijn en wat de bijbehorende ethiek dient te zijn.
  ook vertelt deze religie precies wie de vijand is , hoe de mensheid ontstaan is en waar het einddoel ligt.
  je kunt ,als je deze feiten ziet niet ,meer spreken van een religie maar van een ideologie.
  en een verderfelijke ideologie kun je bestrijden met geweld.

 53. Het spreekt boekdelen als je deze filmpjes bekijkt van Hillary en Merkel, we zijn zo ontzettend de sjaak als er niets veranderd. Oordeel zelf.

  https://www.youtube.com/watch?v=_Rcc7xgD2dM

  https://www.youtube.com/watch?v=nCP3HIhQgLI

  • Joost sorry, herstel het was een honeypot ingezoemde camera bij Hillary

   https://www.youtube.com/watch?v=h9PiJHRIV9I&feature=youtu.be
   Merkel is wel echt.

 54. Overheden proberen overal alles weg te moffen….sorry moffelen…. in Nederland , Duitsland , Frankrijk echt niet normaal meer.
  Wat ook niet normaal is : In Duitsland moeten ouderen die hulp behoeven verhuizen om plaats te maken voor migranten …wat een schande zeg…. je vader en of moeder zou het maar overkomen…..
  https://politikstube.com/altenpflegeheim-kaufungen-senioren-muessen-asylbewerbern-weichen/

 55. Overheid ? welke overheid o ja die die al jaren de boel aan het flessen is ….
  en als er ooit iemand aan je vraagt ben je een moslim ? dan kun je 2 dingen doen ..
  ja zeggen en hopen dat hij je niet neersteekt of wat ik zou doen meteen op zijn nek springen en hem dat mes afpakken ….(proberen in ieder geval )
  http://pamelageller.com/2016/09/jihad-knife-rampage-at-st-cloud-mall-8-stabbed-muslim-asked-victims-in-they-were-muslim.html/
  Obama de moslim steunt wanneer hij maar kan Killary oeps ik bedoel Hillary ook schept hij dag en nacht op wat hij zogenaamd bereikt heeft…. wat heeft hij eigenlijk gedaan ? O ja nu weet ik het weer hij heeft in 8 jaar tijd de staatsschuld verdubbeld….verder helemaal niets…( niets positiefs )

  • ‘Cliff’, was jij het niet die voorstelde dat de reageerders van deze webpagina elkaar ergens zouden ontmoeten? Heeft die ontmoeting al plaatsgehad? Ik heb wel belangstelling om wat van de anderen te leren kennen.

   • Nee ik was het niet maar ik vond het wel een heel goed idee, als ik mij goed herinner was het bij van der valk de witte bergen Hilversum.
    Dan hebben wij onze eigen meeting net zoals de oplichters van de Bilderberg bezoekers.
    En persoonlijk denk ik toch echt dat wij de elite ( het volk is de elite in mijn beleving) er zelf iets aan moeten doen als dit zo doorgaat hier in Nederland.

    • ‘Cliff’, er was in de 60er jaren van de 20e eeuw een Duitse film, getiteld “Wir Wunderkinder” in de Nederlandse bioskopen te zien. Daarin werd een sluwe meeloper, Bruno Tiches, tegenover de integere Hans Boeckel geplaatst. De eerste weet na W.O I via zwarte handel veel te verdienen, de ander wordt journalist. In W.O. II is Bruno lid van de Nazipartij en Hans dienstplichtige in de Wehrmacht. Waarbij er een soort herhaling plaatsvindt en Bruno weer op slinkse wijze zich naar boven werkt. Maar hij, voordat hij gedaan krijgt dat Hans ontslagen wordt omdat die hem ‘ehemaliger Nazi’ heeft genoemd, niet let op het bordje dat waarschuwt dat de lift gerepareerd wordt, en komt daardoor aan zijn end.
     Maar ook nu zijn er veel te veel ‘Bruno-Tiches-figuren’, die zich op slinkse wijze naar boven geklauwd hebben. En kunnen we ons niet permitteren om ook maar een minuut in te slapen, omdat ‘het immers goed gaat’.
     Zie deel 2.

     • Deel 2.
      Een voorbeeld: De PvdA onder Drees en nu. Wàt een hemelsbreed verschil! Van een zuinige premier die zelf het voorbeeld gaf en voor wie sociaal en socialistisch samenvielen tot den Uyl die de aardgasbaten van Slochteren erdoor joeg….. En snelratelaars als Samsom, waarbij je denkt aan holle vaten die het hardst klinken.
      Mijn konklusie is al lang geleden getrokken. Wat mijn moeder zei leidt direkt naar de kern: “Wil je weten of iemand betrouwbaar is, kijk hem in de ogen. Dan weet je hoe die persoon eraan toe is.” Waarbij de ogen van veel politici vandaag me helemaal niet bevallen.
      Anders gezegd: Bestrijd je Farizeeërs, dan bestrijd je meteen de kern, dus de DIEPSTE OORZAAK van de ellende in de wereld.
      Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 56. Dit is de gore politieke correctheid: de islam uit de wind houden. En zorgen dat Trump geen munitie krijgt. Gaat niet werken: uiteindelijk komt de waarheid altijd uit.

 57. Het is ook erg toevallig dat het gebeurt net na de verschrikkelijke bombardementen van de VS op de troepen van Assad, waar Assad ISIS aan het bevechten is. Kortom, de VS trad op als luchtmacht van ISIS, en dát mag natuurlijk niet uitkomen.

 58. OudeNederlander

  18 september 2016 op 13:53

  Dit benadrukt nog eens dat we hier met een globaal plan te maken hebben.
  In alle westerse landen speelt hetzelfde:
  – moslims worden massaal binnengehaald en geen strobreed in de weg gelegd
  – eventuele aanslagen of andere ongein wordt verzwegen
  – patriotten die er tegen in opstand komen (hetzij als leider van een partij, of demonstratie, of op twitter of facebook) worden geisoleerd en gedemoniseerd
  – landen die nog 2 werkende hersencellen hebben en niet “meewerken” worden zwaar onder druk gezet
  – media speelt overal dezelfde kwalijke rol van doodzwijgen, bagatelliseren , feiten verdraaien, goedpraten

  Kortom, of je nu in Nederland, Belgie, Zweden, Duitsland, Frankrijk, de US, Canada of (in mindere mate) Australie woont, overal hetzelfde draaiboek.

 59. ‘OudeNederlander’, precies mijn konklusie. Dat van dat “doodzwijgen, bagatelliseren , feiten verdraaien, en goedpraten”, daar schrijf ik ook al jaren tegen. Met als gevolg dat tot in mijn kennissenkring en familie er personen zijn die me niet ernstig meer nemen. Het is blijkbaar zo dat ze dat wat op het TVscherm verschijnt, zoals het NOSsjenaal, bolstaand van eenzijdigheid en halve waarheden, nog geloven ook!
  De MSM zijn een verlengstuk van de Haagse leugenfabriek geworden.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Hallelujah vriend, mijn familie en vrienden trekken me ook niet meer zo goed, We zijn verzeild geraakt in een grote leugen, Heb jij een website waar je dingen opschrijft, er moet wat gebeuren.

   • Als je mij bedoelt, een eigen webpagina heb ik niet. Mijn bijdragen gaan voor het merendeel naar ‘De nieuwe Realist’.
    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

    • De MSM zijn een verlengstuk van de Haagse leugenfabriek geworden.
     Goodgoan: Gait H.M. Leferink
     Ok dank voor je antwoord, dit is in deze ook interessant om over na te denken naar aanleiding van je comment, groet
     Wilfred
     http://www.beyondthematrix.nl/2016/09/22/burgerwachttegen-molsims-onderdeel-van-het-verdeel-heers-masterplan/

 60. De NPO is zelfs zo ver heen dat ze een aantal afleveringen gaan uitzenden om de angst voor de arabische wereld weg te nemen en zodoende de arabische wereld in het zonnetje te zetten.
  .
  Woorden schieten me tekort want hoe ver kan deze waanzin gaan?? Aan de ene kant maken ze enkel programma’s over hoe slecht en verderfelijk de westerse wereld is, hoe racistisch NL is en dan met name het autochtone volk maar ze gaan wel de arabische wereld de hemel in prijzen terwijl daar de meest bizarre en onmenselijke zaken plaatsvinden? En dan nog het aller bizarste, ze gaan de arabische wereld de hemel in prijzen maar tegelijkertijd moeten we van de NPO onvoorwaardelijk ‘vluchtelingen’ uit die wereld opnemen en degenen die dat geen goed idee vinden worden voor fascist en onmenselijk uitgemaakt omdat het daar de hel op aarde zou zijn. Hoe krom wil je het hebben, hoe krom kan het zijn, kan het nog krommer?? Het wordt gekker en gekker, het intellect begint al in rap tempo te devalueren.

 61. Het binnenhalen van de islam betekent dat de overheid een keuze maakt voor meer arbeidspotentieel en de gewelddadige kant van de islam aan het volk toevertrouwt.
  Hoe primitiever het volk hoe makkelijker je dat volk kunt beheren zullen we maar zeggen.

 62. ‘OudeNederlander’, je slaat de spijker op zijn kop! Vooral “media speelt overal dezelfde kwalijke rol van doodzwijgen, bagatelliseren , feiten verdraaien, goedpraten” is iets wat ik al meer dan 10 jaar bestrijd. Meestal op internet, omdat dat het laatste vrije medium is. En mijn konklusie is dan ook al jaren geleden getrokken: Zodra de leiding van een medium in handen is van ‘Arie Achterbaks, Sammy Stiekem of Glenn Gluiper kun je objektieve berichtgeving vergeten. Hei is iets dat ik dan ook nogal eens ter sprake breng als ik merk dat één van Hitlers uitspraken nog steeds geldt:
  “85 % van de mensen gelooft alles wat er in de krant staat”. En maar een doodenkele keer lukt het me om Alois Argeloos en Godelieve Goedgelovig aan het nadenken te zetten…. Zoals in Duitsland de meesten wel weten dat de Bildzeitung liegt dat het (letterlijk) gedrukt staat, maar toch die geestelijke milieuvervuiling nog koopt ook…..
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 63. Niet alleen vertrouwen de mensen de overheid niet, ze vertrouwen steeds minder de gelijkgeschakelde MSM. Uit een peiling blijkt dat het vertrouwen in de MSM in Amerika nog nooit zo laag is geweest. De MSM is steeds meer een tool van de overheid, voor min control.

  En voor wat betreft die snelkookpan, wie zegt dat niet gewoon geprobeerd is op afstand te koken middels een aansturing van een mobiel?

  Overigens, de reactie van Hillary geeft nieuwe voedingsbodem over haar gezondheid: https://www.youtube.com/watch?v=oQZyQC2Mr5k

  • Ik heb me lang afgevraagd hoe dat kon, in de VS, omdat de media daar privaat zijn en daarmee niet de directe spreekbuis van de overheid zoals hier bij ons. Nu blijkt het zo te zijn dat de media in de VS in handen zijn van een handvol grote mediaconglomeraten die uiteraard op hun beurt weer dikke vriendjes zijn met vooral de democraten. Het is een oligarchie, niet zozeer van families (ofschoon het met Bush en Clinton daar wel op begint te lijken), maar van big business en big government.

   En ze willen allemaal een wereldregering. Ik vermoed dat ze islam vooralsnog niet als een groot probleem zien omdat die momenteel onvoldoende politieke slagkracht hebben. Eerder zien ze de populisten als een bedreiging. Brexit was een heel gevoelige klap voor ze. Vandaar dat hun aandacht vooral uitgaat naar het intellectueel en moreel kaltstellen van diezelfde populisten.

   • Het is veel massaler en wereldwijd https://youtu.be/Z1UA765rIrE

    • Alsjeblieft zeg. Dat er over de Holocaust het nodige te zeggen valt en dat er stevige kritiek mogelijk is op de officiele versie daarvan, dat wil ik best geloven; maar dat alles, sinds WW1 en mogelijk al eerder, het gevolg is van een joodse samenzwering komt op mij nogal krankzinnig over.

     • Je wordt in Duitsland zelf met 5 jaar gestraft als je er aan twijfelt of er vragen over stelt Het waren vooral Engelse Wetenschappers die dit openlijk als een HOAX betitelde In Amerika, Freedom of Speech, reist David Irving rond die dit tot de bodem onderzocht heeft hij trekt volle zalen Denk er maar van wat je wilt Feiten blijven feiten

 64. ‘Keinstein’: Een Joodse samenzwering? Hoe verzinnen ze het? Hoewel Joodse mensen netzomin als wij heiligen zijn, dat van het veroorzaken van een Wereldoorlog vind ik nog ongeloofwaardiger dan uitspraken van ‘de ratelmachine’. En daarmee bedoel ik die premier die nooit eens rustig spreekt. Alsof’tie ‘elke keer weer nog nèt de trein moet halen’. Mark R.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 65. Feiten blijven feiten daarmee ondersteun ik alle Duitsers Gewoon geweldige mensen met een prachtige cultuur daar passen Joden niet in Ja vernietig de Duitsers maar maar met hulp van USA maar blijf hier weg Ja Wij hebben de mooiste menselijke cultuur Sovjet Unie 1917 etc is jullie cultuur The German culture will prevail always

 66. Je moet je ook afvragen, wie zijn de sponsoren van de grote media concerns, Uit welke landen komt het geld vandaan.

  Geldt niet hier het spreekwoord: Wiens brood men eet wiens woord men spreekt.

  • Klopt ….wie zijn de sponsoren van de grote media concerns… dat zijn de personen die de macht hebben om geld te drukken zomaar uit het niets..deze personen kopen bijna alles op met gebakken lucht…( niet gedekt door goud )
   bijna alle wereldbanken , IMF , federal reserve , CNN , presidenten , regeringen , Europarlement alles wordt bepaald door een hele kleine groep mensen op deze aardkloot …het maakt hen ook niet uit wie er president wordt in de VS ….zij bepalen toch alles ….van oorlogen tot migratie …
   Merkel zei in 2010 dat multiculti mislukt was ( is ) en vijf jaar later zegt ze kom maar allemaal naar Duitsland wir schaffen das …onze leiders doen ook precies wat hun wordt opgedragen en dat is niet wat wij willen..wij wilden geen EU …werd ons gewoon door de strot geduwd…referenda worden gemeden ..en als wij nee zeggen wordt het genegeerd …en later vertaald in een ja…..
   https://www.youtube.com/watch?v=cDY-1yyiFG8