Zwijgen over ziekte Hillary desastreus

Door Joost Niemöller

Zojuist kwamen deze krankzinnige beelden binnen. Hillary Clinton komt vandaag uit het appartement van haar dochter Chelsea in Manhattan Ze maakt een rondje op de stoep, zwaait een beetje in het wilde weg en roept tegen de op afstand gehouden pers dat ze zichzelf geweldig voelt, en het bewijs daarvan is dat ze kan lopen en staan. Eventjes. Want ze verdwijnt binnen de minuut in de veiligheid van haar geblindeerde auto.

Daarvoor maakte Hillary de indruk dat het helemaal niet goed met haar ging. Eerst leek er niets met haar aan de hand te zijn, volgens verschillende getuigen. Ineens stortte ze in bij de 9-11 herdenking, waar ook Donald Trump was. Op een andere video is te zien dat ze door een secondante staande werd gehouden tegen een paaltje. Toen de auto langs kwam om haar te hulp te schieten, bleek ze niet in staat om die auto te halen. Ze zakte door haar benen en werd in de wagen getrokken.

Het heette dat ze bevangen was door de hitte. Maar de pers, die haar normaal gesproken mag volgen bij openbare gelegenheden als deze, moest wegwezen. Pas na anderhalf uur liet ze zich eventjes zien. En dat zag er dus heel raar uit.

Dit is dus de Hillary die keer op keer nauwelijks uit haar woorden kan komen door haar aanvallen van ongezond klinkend gehoest. Zoals onlangs weer. En die vaak nauwelijks nog een stem lijkt te hebben.

Er werd steeds weer gezegd dat al dat gepraat over haar gezondheid niets meer was dan samenzweringstheorieën. Maar zelfs de keurige linkse krant The Washington Post, moet toegeven dat die vlieger niet meer opgaat. Clinton moet open kaart spelen:

Well, that is no longer operative. Context matters. A coughing episode is almost always just a coughing episode. But when coupled with Clinton’s “overheating” on Sunday morning — with temperatures something short of sweltering — Clinton and her team simply need to say something about what happened (and why the press was in the dark for so long.)

Of ze doet het niet. En dan is het wachten op het volgende incident. En worden de geruchten nog luider. En gaat Hillary Clinton dus gegarandeerd de verkiezingen verliezen. Want een hoestende, flauw vallende president met een bloedstolsel in haar hersenen, en mogelijk met spastische aanvallen en momenten van hysterie, dat vindt niemand in de VS een geruststellende idee. Vooral niet wanneer er gezwegen wordt over de achterliggende oorzaak.

Hillary heeft een heleboel andere problemen, die misschien op het oog veel ernstiger worden genomen. Maar haar kwakkelende gezondheid, en alle geheimzinnigheid eromheen, is haar allergrootste probleem.

Zwijgen over haar ziekte wordt haar ondergang.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

26 Reacties

 1. Het is al zo vaak vertoond: mooi weer spelen om te verbergen dat je niet capabel bent voor de baan die je ambieert. En nu dit toneelspel weer, uitgedacht door de promotors van ‘dat stomme broekpakfiguur’. Nu begin ik me toch echt af te vragen wat er nog wèl echt, wèl eerlijk gemeend is aan dit ‘Potemkinse dorp’ op twee benen. Je gunt de Amerikanen een president (m/v) van het formaat van Abraham Lincoln of Franklin Delano Rooseveld. En niet iemand die meent het te moeten worden ‘omdat ze vrouw is’. Wat Trump ook al opmerkte.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Voor de geïnteresseerden nog even een link naar de uitleg van de dubbelganger: http://beforeitsnews.com/alternative/2016/09/this-is-huge-is-it-possible-pics-of-before-and-after-clintoncollapse-b-i-g-difference-body-double-video-3411110.html

 3. @Koffij: had het filmpje ook al gezien. Smerig wat er op 5.22 uit haar mond komt. Psycho en satanische Killary is nl. namens de elite (schaduwregering) aangewezen om dit traject te doen. Keuze heeft ze volgens mij niet. Ze werd zgn. naar het ziekenhuis gebracht. Dat is dus het appartement van Chelsy Clinton. De dubbelganger van Clinton heeft getweet met als achtergrond datzelfde gebouw met de melding dat ze ook in de stad was. De Hillary die na 1,5 uur weer fris en fruitig en 20 kg lichter naar buiten stapt is haar dubbelganger.

 4. Wat de media niet laat zien over haar toestand: https://www.youtube.com/watch?v=UtJ8hU_zgL0&feature=youtu.be

 5. De VRT zond vanmiddag een stukje uit waarin ze de Trump-stemmers aanviel en dat kan haar ook heel lelijk gaan opbreken.

 6. Op haar rust het voortbestaan van een financieel systeem met de naam quantitative easing. Mogelijk door het digitale tijdperk. In bankieren oude manier, absoluut niet. Geld drukken word gereguleerd door een globale economie. Te vergelijken met een ketting. Een schakel staat bekend als Bilderberg. Wat het veroorzaakte is controleerbaar, tijdelijk, tot een schakel breekt. Oorlog is de volgende stap. Noord Korea is er klaar voor. Gezien de geschiedenis van Irak en Libië begrijpbaar. Vrouwtje Hilary aan de macht zou de ideale persoon zijn. Zij mensen, van nature, weten alles.

 7. Het gedrag van haar staf en beveiligers laat zien: dit is geen geval van “te veel last van de warmte.” Hier wordt iets verborgen gehouden. Er zijn sterke aanwijzingen voor Parkinson: zie ook de verklaringen van artsen.
  Zeer kwalijk dat de waarheid hier wordt achtergehouden. Het zal niet helpen: uiteindelijk zal dit bedrog haar opbreken.

  • Tja Leo KarelJan, dat is nou net de kneep. Het klootjesvolk wordt zo goed als altijd de waarheid onthouden. Politici wereldwijd zijn extreme leugenaars en lullen zoals het hen het beste uitkomt. Vaak jaren later worden er dan dossiers openbaar gemaakt omdat het embargo er op verlopen is. Tja, en dan zijn de personen in kwestie vaak al overleden en blijft het klootjesvolk alsnog in het donker achter. In NL kennen we dat toch ook, iets met de onderste steen en zo ? MH 17, Pim Fortuyn. Er worden verhalen omheen gebreid gelijk een Harry Potter avontuur waarbij de minachting voor het electoraat steeds weer bevestigd wordt. Mocht Hillary echt dement worden of zijn ( wat je absoluut niemand toewenst. Sint heeft met demente patiënten gewerkt ) dan is het inderdaad beter dat zij niet de hand aan de rode knop heeft. De democraten zouden dan serieus moeten overwegen een andere kandidaat voor te dragen en niet met alle geweld zoals Joost al zei in de geschiedenisboeken opgenomen willen worden.

   • In de boeken vanwege de eerste vrouwelijke president. Onzin, het gaat er om ( net als bij alle andere functies van hoog tot laag ) of de persoon in kwestie geschikt is voor de job. Geslacht zou irrelevant moeten zijn. Geen voortrekkerij omdat iemand toevallig vrouw ( of allochtoon ! ) is. Hillary heeft al bewezen dat ze absoluut niet geschikt is voor deze job. Wat zij heeft uitgespookt als minister van buitenlandse zaken , de e-mail affaire, de Clinton stichting is al genoeg om haar niet te kiezen. Weer 4 jaar van hetzelfde laken een pak. Obama 3 maar dan met een mantelpakje aan. Je moet er niet aan denken. Trump gaat dan wel regelmatig met de botte bijl er in, hij zegt tenminste waar het op staat en hij vertegenwoordigd de woede van veel Amerikanen die schoon genoeg hebben van decennia lange politieke correctheid, pappen en nathouden. Net zoals Geert dat in NL doet. En de media ? Ach, dat stelletje makke schappen blaat maar mee. Leve de realisten, dat zal het zooitje leren !

 8. Even terug in Europa, ook hier worden de messen geslepen. Juncker versus zijn voorganger. Wat een schijnheilige en corrupte beerput is dat zootje in Brussel:
  https://www.rt.com/business/359035-eu-opens-probe-barroso/

 9. Er zitten zoveel kneuzen in de politiek: Junker (korsakow), Merkel (alzheimer), Jette Kleinsma, Schauble (rolstoelers), etc. Dit zijn de parapolitics.

 10. Ze kon het ambt van minister van buitenlandse zaken al niet aan. Toen raakte ze ook al een tijdje overspannen. Nu is ze ouder en fysiek niet in vorm om het zware ambt van president te bekleden. Daar had Trump vanaf het begin gewoon gelijk in.
  De enige reden dat de Clintons (en hun aanhang) doorgaan is, dat ze overdreven ambitieus zijn in de wil de eerste vrouwelijke president van de VS te leveren. Dat is de drijfveer: in de geschiedenisboekjes terecht komen als eerste vrouwelijke president van de VS.
  Ik vind dat een zeer slecht motief, om het zacht uit te drukken.

 11. Op YouTube zijn diverse filmpjes te zien waaruit zonneklaar blijkt dat Hillary PARKINSON heeft en niet zo’n klein beetje ook. Dat de Nederlandse pers dit gewoon dood zwijgt is op het misdadige af.
  Maar ja, als je al gezondheidseisen gaat stellen voor politici! Stel je voor. Voor je het weet moet er een psychiater aan te pas komen en dan zit half Den Haag zonder werk en ergens opgesloten. Zouden ze met bepaalde redacteuren van Joop.nl ook moeten doen.

 12. Rillerie speelt de zieligheidskaart waardoor alle naar zieligheid en jankprikkels hunkerenden nu echt op haar stemmen.

 13. Hahaha, wat een flauwekulletjes weer. Dick Cheney had vóór 2000 4 hartaanvallen en dat hield hem ook niet tegen om daarna 8 jaar lang de president van de VS te zijn.

  • Appels met peren. Bij Parkinson kun je geen betrouwbare beslissingen nemen, het is een show stopper voor een verantwoordelijke klus.

   Bij andere ernstige ziekten, zoals darmkanker of hartproblemen, tast niet het denkvermogen aan en zou je wel kunnen functioneren.

   Bovendien blijkt uit de uitgelekte email berichten dat ze medicijnen slikte die met name gegeven worden bij Parkinson of andere neurologische ziekten.

   De media doet alleen aan onderzoeksjournalistiek bij republikeinen.

 14. Ja, en hier de beelden in link van hoe ze de wagen binnen werd geholpen na de verschijnselen.
  http://russia-insider.com/en/politics/hillary-clinton-just-became-unelectable/ri16385

 15. Zwak, ziek en misselijk…. och, als Tim Caine, de kandidaat-vicepresident maar gezond is. Dat hij, net als Clinton een beetje corrupt is, het mag de pret niet drukken.
  Maar serieus, als het uitkomt vóór de verkiezingen dat en welke ziekte zij heeft, gaan de ‘Democraten’ grandioos het schip in. Prima toch!

 16. Op de alternatieve media hebben gepensioneerde artsen al lang uit de doeken gedaan wat er aan de hand is.

  Hillary Clinton heeft Parkinson, hetgeen wij zien: Het hoesten, de overdreven mimieken worden veroorzaakt door haar ziekte en haar medicijnen dat te verbergen.

  De deskundigen zeggen dat zij met deze ziekte geen president kan worden.

  Hier wordt het uit de doeken gedaan. Without a shadow of a doubt, ze heeft Parkinson:
  http://www.infowars.com/hillary-clinton-has-parkinsons-disease-doctor-says/

  • Mc cain werd het hemd van zijn lijf gevraagd door de media m.b.t. zijn gezondheid, dat was tot nu toe niet het geval bij Hillary, want de journalisten zijn hier niet degene met als taak de waarheid naar boven te halen, het zijn haar fans.

   Zie ook het insinuerende NOS commentaar.

   Men zou zich moeten afvragen of zij wel president MAG worden. Ik hoop overigens dat ze doorgaat want dan gaat Trump met een straatlengte winnen.

   http://stateofthenation2012.com/?p=48397
   DOCTOR CONFIRMS HILLARY CLINTON HAS PARKINSON’S DISEASE
   Physician Identifies the Major Medical Components of Parkinson’s Disease Which Have Been Observed from the Public Record

 17. Wow. Hoe de NOS dit brengt: http://nos.nl/artikel/2131441-wankelende-clinton-voer-voor-trump-kamp.html

  Vol in de aanval voor Hillary.

  • De Washington Post en vele andere betrouwbare internet sites bewijzen dat het NOS journaal niet alleen zeer policor is en dus aan gekleurde berichtgeving doet maar ook achter loopt met haar “nieuwsberichten”. Wat een gevaarlijk achterlijke vertoning is dat journaal geworden.
   Als ie niet vermoord wordt gaat Trump winnen.
   Een doodzieke Clinton en een vermoorde Trump plus een nieuwe 911 zullen de elite, zijnde de grote banken en de militaire industrie met hun puppie Obama, dmv Marshall law aan de macht blijven. Laten we hopen dat dit niet gebeurd.
   Zie documentaire film Fahrenheit 911:
   https://www.youtube.com/watch?v=Rf5iyZ6A-eI

 18. Het is echt ontoelaatbaar Maar wel op andere landen schelden waar de berichtgeving door de staat gecontroleerd wordt