Steeds massaler naar Nederland: Algerijnse en Marokkaanse ‘asielzoekers’

Door Joost Niemöller

Het aantal illegale immigranten dat ‘vluchteling’ wordt genoemd neemt steeds meer toe.

Het totale aantal asielaanvragen is in september met 24 procent toegenomen, van 2.505 in augustus naar 3162 in september, blijkt uit cijfers van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Maar, haast de Volkskrant, het valt ook weer mee:

Overigens is dat altijd nog veel minder dan in september vorig jaar, toen het er 8.594 waren.

Ze komen met name steeds meer uit landen waarbij je op je vingers kunt natellen dat het helemaal geen ‘vluchtelingen’ kunnen zijn:

Het percentage asielaanvragen door Marokkanen en Algerijnen is in september flink toegenomen. Van de eerste asielaanvragen is 16 procent gedaan door Marokkanen en 12 procent door Algerijnen.

Marokkanen. Algerijnen. Wat is hen wijsgemaakt dat ze denken in Nederland succes te krijgen in een asielprocedure?

Het kan alleen maar door de waanzin zijn die de EU heet. Voor de kust van Libië liggen militaire schepen van de EU te wachten op illegalen. Ze zijn nauwelijks in hun rubberen bootjes gestapt, of ze worden al opgevist en met de gratis veerdienst naar Europa gebracht.  Want anders verdrinken ze. En dat moeten we niet willen met zijn allen, toch? Het is pure chantage, en het werkt.

Ze worden verspreid over heel Nederland, zodat je het zogenaamd niet merkt. Tenzij het jouw dorp is natuurlijk.

Het heten overigens meestal Syriërs te zijn, maar hoe zeker is dat? De ‘vluchtelingen’ die we in de rubberen bootjes zien, zijn meestal zwart. Het zijn dus geen vluchtelingen uit Aleppo. Het zijn immigranten.

Maar de kranten staan bol van het omgekeerde.

Met een onverdraaglijk zoete saus van sentiment worden ze als ‘vluchtelingen’ aan Nederland verkocht.

En dan al die zielige Afghanen. Zijn dat dan geen mensen?

Nu dus helemaal uit dat enge Marokko en Algerije, waar geen menselijk leven meer mogelijk is! Die arme mensen, wie die niet wil opvangen, die is beestaardig, toch?

Want reken maar, er zitten ook kinderen tussen. Hoog tijd dus voor weer een kinderpardon. Dat eisen ze bij links natuurlijk meteen.

Het gaat zo gruwelijk mis met de massamigratie, hier zijn geen woorden voor. Maar we lijken lamgeslagen door de aanhoudende omvang.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

25 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  12 oktober 2016 op 15:06

  ‘Leo KarelJan’, de oorzaak is volgens mij al eeuwenlang dezelfde: een kombinatie van ACHTERBAKSHEID en LAFHEID. Volgens mij zijn die twee rot-eigenschappen op het moment ‘in de mode’. En ze zijn naar de MSM en het Mediapark overgewaaid vanuit de kwekcafé ’s voor het journaille, ‘de Pels’ en ‘de Zwart’ in Modetjes Madurodam aan de Amstel. Via de MSM, die helaas nog door een groot deel van de Nederlanders geloofd worden.
  Hoe daar wat tegen te doen? Vooral tegengas geven tegen de Achterbaksheid. Wat ik op internet, en soms via ingezonden brieven, al zo’n 20 jaar doe. En de Lafheid? Die wordt, zijnde een tweelingbroertje van de Achterbaksheid, meteen mee bestreden.
  Voorbeeld: Ons leger heeft opeens,zoals nu ook weer, gebrek aan munitie. Dan probeer ik de OORZAAK ervan op te sporen, en kom ik zowat standaard uit bij het STIEKEM besteed hebben van het geld aan andere dingen. En vraag ik me af waar de Kamervragen hierover blijven….

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. het meest trieste aan dit is dat de regenten in Den Haag totaal ,maar dan ook echt totaal schijt hebben aan de belastingbetaler.
  wat het volk vindt is helemaal niet belangrijk.
  betalen en de kop houden is het motto van Den Haag.
  en die 100 misselijkmakende watjes in de Tweede Kamer slikken alles zolang ze hun baantje houden.
  en wat doen de media? die laten filmpjes van Obama(hun god) of Trump(hun duivel) zien en ouwehoeren over futiliteiten.
  ik denk wel eens dat 2000 goed bewapende troepen hier heel makkelijk de macht kunnen overnemen.ze doen dan toch niks en ze kunnen zelfs niks doen.als het harder gespeeld zou worden schijt heel de politiek bagger.
  niet dat ik wil dat er geweld komt ,maar als gewone belasting betalende burger zie je geen mooie toekomst voor dit land.

 3. De import van achterlijkheid, criminaliteit en armoede is tot absurde hoogten gestegen. Vrijwel allemaal gelukzoekers. En de islamisering gaat maar door. Waar is het einde? Wanneer wordt de meerderheid van de NL kudde nu eindelijk eens wakker? Wanneer stoppen ze nu eens met stemmen op Rutte, Samsom, Pechtold, Buma, Roemer en andere multikul idioten? Wij laten het land veranderen door een totaal achterlijke en heerszuchtige ideologie: wie dit toelaat moet zich laten nakijken en in een dwangbuis opgenomen worden. Stop deze idiotie! Stop deze zelfvernietiging!

 4. Geef Rutte het beheer over de Sahara en binnen 6 maanden zit hij zonder zand. On-ge-lo-fe-lijk, wat een totale volidioten hebben wij in de 2eSlaapkamer zitten. En het ergste is nog dat volgend jaar het klapvee wéér gewoon op diezelfde volidioten gaat stemmen. Ik zie dit land zo hard achteruit boeren, echt verbijsterend gewoon. En men laat het zich allemaal gewillig aanleunen. Het wordt hoog tijd voor een tribunaal wegens Hoogverraad aan de NL bevolking. Ik zou niet weten hoe ik e.e.a. nog aan mijn familie/vrienden in de States moet gaan uitleggen. De waanzin ten top dit. Hoe kunnen wij dit nog stoppen? Er moet iets gebeuren want het alternatief is vele malen onwenselijker!

 5. Het wordt steeds zichtbaarder dat NL bewust naar de klote geholpen wordt, dat is ook de reden waarom er continu op de NL politie ingebeukt wordt, dit land moet kapot (geldt ook voor andere Europese landen). Het is simpel, het is dezelfde tactiek die bv de maffia toepast, eerst slopen ze je toko en daarna helpen ze je de toko opnieuw op te bouwen met dat verschil dat de toko vanaf dat moment van hun is (EU).
  .
  De gasten in die bootjes hebben daar grof geld voor betaald, 10x zoveel als een vliegticket, toch pakken ze de boot. Ik vermoedde al dat deze mensen iets weten wat wij niet weten en dat dat de reden is waarom ze bereid zijn dat geld af te tikken met gevaar op de koop toe. Nu lezen we dat ze 2000 euro krijgen om terug te gaan, hoewel het me niet zal verbazen dat de oversteek meer gekost heeft, dus er speelt m.i. iets anders. Het zal me niet verbazen dat toch (stiekem) asiel verleend wordt aan mensen die daar geen recht op hebben en dat weten ze, dus het risico waard.

  • De retourticket en 2000 euro zijn voor 100% lokmiddelen om ervoor te zorgen dat de stroom deze kant op blijft komen, ‘ze’ zorgen ervoor dat in het ergste geval de oversteek gecompenseerd wordt zodat het altijd het risico waard blijft. En ‘ze’ hebben het heel listig voor elkaar gekregen hun agenda op de linkse agenda te laten lijken en links is daar blindelings ingetrapt. Dat was noodzakelijk voor ‘ze’ omdat links zich nagenoeg op alle bestuurlijk posities bevindt waardoor dit allemaal mogelijk is en het verklaart waar de politieke correctheid vandaan komt.
   .
   Je zou ‘ze’ kunnen complimenteren met hoe ze het aangepakt hebben, zeker hoe ‘ze’ al die useful idiots voor hun karretje hebben weten te spannen. Maar ‘ze’ hebben het enkel middels list en bedrog voor elkaar gekregen, degene die dat doorhadden hebben ze door de morele gehaktmolen gehaald en tegelijkertijd zichzelf als fatsoenlijk bestempeld. Dus ‘ze’ zijn puur slecht, wat mij betreft de belichaming van het kwaad.

   • g.h.m.leferink

    12 oktober 2016 op 13:52

    ‘Dick’: 100 % met je eens.
    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

    • “‘Dick’: 100 % met je eens.
     Goodgoan: Gait H.M. Leferink”
     .
     Dat doet me goed, en dat meen ik oprecht!!

 6. Misschien vraagt iemand zich af wie ik met ‘ze’ bedoel. Dat is voor het huidige voetvolk / lijfeigenen zoals ik moeilijk te constateren, we kennen ze iig niet persoonlijk maar zullen sommigen ongetwijfeld van horen zeggen kennen maar het is in deze tijd moeilijk te bewijzen dat ze bij ‘ze’ horen, ook al hebben ze bv Bilderberg bijeenkomsten bijgewoond.
  .
  Vroeger wisten alle lijfeigenen wie de leenheren waren, daar hebben ze van geleerd en verschuilen zich nu achter democratie en hun nieuwe kastelen de corporaties. Ik zeg hiermee niet dat democratie per definitie een farce is, als dat wel het geval was geweest dan zouden hun handlangers zoals de msm niet zo’n hetze tegen ene Trump of Wilders voeren. Waar ‘ze’ (de huidige leenheren) dus voor moeten zorgen is dat ze de publieke opinie (de kudde) de voor hun juiste kant op weten te dirigeren mede middels hun sheepdogs (useful idiots). En dat is dus waar we dagelijks mee geconfronteerd worden in de msm en op de staatsomroepen.

 7. g.h.m.leferink

  12 oktober 2016 op 13:49

  ‘Dick’: “… dat is ook de reden waarom er continu op de NL politie ingebeukt wordt”. Gelukkig zie jij het ook!Elke keer weer dat de MSM (voor mij HoofdRioolMedia) over de politie bericht is het op een negatieve manier! En je hoeft geen twee keer te raden waar dit gemene afkatten van de politie vandaan komt: uit Drugsdorp aan de Amstel. Want “daar is het ’traditie’ om elke keer weer aan ‘agentje pesten’ te doen! Al vaker heb ik het opgemerkt: Dit is gewoon een vorm van DISKRIMINATIE!
  En geen Officier van Justitie die hier een aanklacht van maakt…..
  En diegenen die telkens weer de politie stiekem, tussen de regels door, voor de schenen schoppen, dat zijn Ulbe Uitgestrekensmoel, Arnold Achter-de-elleboog en Victor Viezelachje. Ofwel: Farizeeërs. Het is hoog tijd dat dàt soort wordt aangepakt!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink.

 8. Nederland lokt dit zelf uit door de asielzoekers een torenhoge premie uit te keren plus vliegtuigticket. Zij zullen zich steeds vaker melden voor deze geld want dat loont.

 9. Onze 2e kamer is zo ontzettend capabel Elke Marokkaan die hier komt en aub vrijwillig weer teruggaat krijgt 1950,- EURO mee Dat is omdat de Marokkaanse overheid nooit meewerkt bij het terugsturen van hun landgenoten.
  U begrijpt wat er gaat gebeuren Alle Marokkanen komen even langs om die 1.950,- op te halen en met hen de vrijwillig vertrokkenen nu ingewijden die weten hoe je dat doet. Die deze keer niet terug wil naar Marokko Weet u nog die Roma die hier hun toelagen op kwamen halen . Onze bestuurders mensen zonder enig verstand en ze zijn er niet eens aansprakelijk of verantwoordelijk Nu zitten ze gezellig te meuten over ons Koninklijk huis

  • g.h.m.leferink

   12 oktober 2016 op 13:37

   ‘Hugoden’, bedankt voor je kommentaar! Het is een grof schandaal dat zoiets gebeurt!
   Dat zich ‘bestuurders’ noemenden deze blunder niet voor het eerst maken herinner ik me van zo’n 40 tot 50 jaar geleden. Toen de gemeente Kampen dezelfde blunder uithaalde. Elke woonwagen van het plaatselijke woonwagenkamp kon een vertrekpremie krijgen van tientallen guldens…. Het gevolg was dat de kampers elkaar opbelden en masaal naar Kampen kwamen, om direkt na ontvangst van de vertrekpremie weer het kamp te verlaten.
   Dus stel ik voor om deze suffe volksvertegenwoordiging in het vervolg aan te duiden als Tweede Slaapkamer. En de uitbroeder van deze blunder, de Rijksambtenarij, uit te dunnen. Want van die door-geklets-elkaar-van-het-werk-houders zijn er toch al te veel…. , op onze kosten!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 10. Wilfred Bakker

  12 oktober 2016 op 08:01

  Zoek de vrouwen en kinderen….

  https://www.youtube.com/watch?v=RqfzEtUAM6s

  https://www.youtube.com/watch?v=LCoooi4-SyI

 11. g.h.m.leferink

  11 oktober 2016 op 21:32

  Deze import-waanzin gaat nèt zo lang door tot de wal het schip keert. Maar iets anders is er van dat snelratelende domm konijn Rutte ook niet te verwachten. Pinokkio produceert elke keer weer een woordenbrij-in-noodtempo, alsof hij nog nèt de trein moet halen. En bij al die woorden is hij de meest NIETSZEGGENDE premier die ik me kan herinneren. Oplossingen nu dat echt hard nodig is? Vergeet het, fantasieloosheid is troef.
  Maar er is een ‘lichtpunt’: Pinokkio gaat in het Guinness Book of Records eindigen bij de top 10 van snelliegers! Dan staat hij met o.a. Goebbels op één lijst.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 12. Vraag maar eens aan de Fransen, hoe fijn het is je land te vullen met Algerijnen, altijd nog een treetje erger dan Marokkanen. Een uiterst foute,moedwillig toegelaten ontwikkeling door Rutte en Dijkhoff,met hun roversnest COA,immers dit is een creatie van de politiek. Als ik dan weer denk aan die gluiperige bek van Rutte met z’n eigen rechtse statement,dan weet ik weer zeker dat we in het Westen door oplichters en kwaadwillenden geregeerd worden.Rutte en Merkel staan hier symbool voor. Politiek uitschot is het,allebei. Helaas krijgt die kaste om de vier jaar van de betrokken kiezers een soort groen licht om ons aan de krokodil te voeren. Het is een rampzalige spiraal: een kwaadwillende, onmeedogende perverse ‘politieke elite’ en een merendeels argeloos,dom, geindoctrineerd kiezersvolk dat zucht onder agitprop en dit na zovele jaren nog steeds niet doorheeft. Behalve brandende straten,doden en bloed,zie ik hiervoor geen andere shocktherapie meer. En dat komt.

 13. Marokkanen en Algerijnen etc. Aldat verdomde criminele volk dat zich hier op hun gemak een jaar laten verwennen in een AZC waarbij ze ondertussen tonnen bijeen roven en er vele zijn die bij familie of boevenmaatjes onderduiken. Allemaal door de fantasielose bureaucratie en ambtelijke luiheid aangestuurd door de traagste protocollofiel van Rutte II: Dijkhoff. Het fenomeen is al sinds de Turkse asielstromen bekend. Marokaantjes nemen het vliegtuig naar Istanbul en gaan met de stroom mee naar Noord Europa. Toen al werd gezegd er moet een 3e loket komen voor dit soort vakantie criminelen die willens en weten op deze manier de visumplicht omzeilen. Onmiddelijk weer terug retour met vrachtvliegtuigen, repatrieren deze parasieten van de vluchtelingen stroom. Maar Dijkhoff laat rustig de hele procedure doorlopen met alle vertraging door de grote aantallen. NL moet het vluchtelingen verdrag (1951) opzeggen het is een graf dat we voor onszelf graven.

 14. U moet de Marokkanen de schuld niet geven Ze pakken dat wat ze krijgen kunnen Gelijk hebben ze Het zijn onze schatbewaarders onze overheid die de voor de belangen van Nederland de Nederlanders moeten opkomen. We moeten ze allemaal ontstaan wegen totaal ongeschikt Helaas is het het ergste dat hen kan overkomen dat ze door het stof moeten Ha ha of ze worden Burgemeester Maar berecht wegens niet goed op de staatskas letten Niks niets

 15. Als de aantallen maar groot genoeg worden nemen ze Nederland over. Kijk hier maar eens naar wat in andere Europese landen gebeurt. http://beforeitsnews.com/eu/2016/10/something-youve-never-seen-is-happening-in-europe-migrant-crisis-ww3-sweden-invasion-video-2613159.html

  Gaat hier ook gebeuren mits we niet door Obama een WW3 met Rusland ingerommeld worden. http://beforeitsnews.com/politics/2016/10/u-n-security-council-accuses-obama-of-war-crimes-u-s-media-silent-videos-2848690.html

 16. Dat zijn allemaal zwaar verwarde mannen met verdwaalde zielen want NL is een in en in racistisch land volgens sites als Joop, die hebben altijd gelijk * kuch* en zullen het dus absoluut eens zijn met preventieve detentie voor deze mensen ivm hun eigen veiligheid, dat is fatsoenlijk want deze zwaar verwarde en verdwaalde zielen moeten tegen zichzelf beschermd en dus ver van het racistische NL gehouden worden. Toch, Joop?!
  .
  Btw, DENK wil straatnamen van mensen als Michiel de Ruyter verbieden. Ik weet niet eens wat die man fout gedaan heeft, hij heeft NL met zijn vloot beschermd tegen Engelsen, Fransen, etc.. Oh hij heeft ook gevochten tegen de barbaarse zeerovers die blanken tot slaaf maakten. Is dat wat ie volgens die berber fout gedaan heeft? Ik wil het niet eens weten.
  .
  Het wordt hoogtijd dat het aanbidden van mohamed verboden gaat worden want hij was een massa moordende slavendrijvende pedofiele struikrover en desondanks wordt ie aanbeden als zijnde de perfecte mens.

 17. Maar het meest irritante is Hoe het COA hier mee omgaat.Ze willen hier accuraat en voorzichtig in zijn.Belachelijk.
  Waarom zo langzaam?
  Deze mensen hebben geen recht om van asiel gebruik te maken.Dat is glashelder.
  Na afwijzing gaan ze ondergronds en omdat Jan Mulder eens zei:niemand is illegaal blijven ze hier.
  Er is geen beleid maar wel is er a.tijd genoeg geld voor deze puinhoop.

 18. Het is wel duidelijk dat het de ‘beleidsmakers’ te doen is om het binnenhalen van zo veel mogelijk islam.
  Luister eens naar deze moedige vrouw:

  https://www.youtube.com/watch?v=auKNi4mRSZA

 19. Het zal niet stoppen. Het blijft DOORGAAN. Bewapent u.