Asscher, sluipmoordenaar van de Nederlandse cultuur

Door Joost Niemöller

Ik vraag me af hoe het toch komt dat ik elke keer weer woedender word als ik merk hoe het establishment een onschuldig kinderfeestje criminaliseert, door het voor ‘racistisch’ te verklaren. Is die Zwarte Piet nu zo’n steunpilaar van de Nederlandse cultuur? Zou ik niet zeggen in eerste instantie. In tweede instantie wel. Want het gaat over een belangrijk element van onze cultuur; de speelsheid. Dat is ook het spelen met beelden, zoals dat gebeurt met carnaval. Dat spelen met sjablonen en cliché’s is een essentieel onderdeel van de Westerse maatschappij. Het gaat over iets veel verders dan alleen de vrijheid van meningsuiting. Het is ook de vrijheid om grapjes te kunnen maken, over jezelf en over anderen. Het is het beperken van die vrijheid om eventjes adem te kunnen halen die zo woedend maakt.

Vanavond weer minister Asscher. In De Wereld Draait Door, waarin hij uiteraard een open speelveld had. Nadat een onderzoek van de Telegraaf weer eens had aangegeven dat een overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking het criminaliseren van Zwarte Piet ziet als een aanval op het bestaansrecht Nederlander te kunnen zijn, veegde Asscher dat alles van tafel en kwam aanzetten met een fictief kindje in een supermarkt dat ieder jaar weer op zou zien tegen het Sinterklaasfeest. Vanwege dit door Asscher bedachte zielige kindje, moet het sinterklaasfeest gecriminaliseerd worden als iets racistisch, en moeten de Nederlanders tot racist worden verklaard. Het gaat Asscher maar om één ding: ‘wat dat kind voelt in de supermarkt.’ Welk kind?

Wanneer je zo redeneert, zozeer gebaseerd op selectieve verontwaardiging, zozeer op mythen en beelden, en op basis daarvan beleid wilt maken, dan ben je een gevaar voor dit land. Morgen is er een fictief kindje dat aanstoot neemt van de kerstboom. Of een fictief kindje dat er aanstoot aan neemt dat pappa maar één vrouw mag hebben. Of dat pappa het zusje van het lieve kindje niet mag laten besnijden.  Of zijn er zielige kindjes te vinden die aanstoot nemen aan het zingen van het Wilhelmus bij een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal. Wie zo redeneert geeft zichzelf een vrijbrief voor dictatuur. En voor culturele moord, dat wil zeggen voor identiteitsroof.

Toevallig ken ik erg veel mensen die zich gekwetst voelen en bedreigd door de aanwezigheid van zoveel salafistische moslims in het straatbeeld. Ik ken erbij die daar daadwerkelijk aan onderdoor gaan. Ze voelen zich in hun existentie bedreigd. Ze komen in psychische nood. Maar voor die personen zal minister Asscher het nooit opnemen, omdat hij zijn kwaadaardige multiculturele ideologie erdoorheen wil drammen. Een levensgevaarlijke missie. Wie de ziel van Nederland vermoordt, heft het land op.

Daarom is Asscher, vicepremier van Nederland, en straks mogelijk leider van de PvdA, een levensgevaarlijk man. Laat hem nooit meer aan de macht komen.  Hij is de sluipmoordenaar van de Nederlandse cultuur, die er een is van vrijheid, van speelsheid en van ontspanning. Een cultuur die daarom ook kwetsbaar is en die je nooit te grijp moet geven aan de vernietigers uit andere culturen die zich hier als bezetter gedragen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

56 Reacties

 1. Iedereen van die criminele verradersclub Partij van de Allahaanbidders , is een gevaar voor het land. Ook Aboutaleb, Samsom en zie bijvoorbeeld ook dat mens van Bussemaker. Deze club is al tientallen jaren bezig NL in een politiek correcte DICTATUUR te veranderen. Het is gajes, het is het rotste van het rotste. En dat geldt dus ook voor lieden als Rutte die met deze bende heulen! Het geldt namelijk voor de totale regentenkliek en dat is alles minus PVV. En de media steunen deze kliek!

 2. Ook het kerstkind moet eraan geloven dadelijk, de paaseieren zullen worden vertrapt en het suikerfeest zal een belangrijk gaan worden. Divide et impera. Verdeel en heers. Een bekent gezegde. Komt nog van voor onze jaartelling. Geef een partij binnen het volk meer rechten dan de ander en voila, het volk trapt er in. Het volk is verdeeld, houdt zich niet met zaken bezig die er toe doen. Gaan op de vuist met elkaar. De lachende derde is de elite die de truc bedacht. Een verdeeld volk is een zwak volk. Klaar om vertrapt te worden. Overal op de wereld wordt het toegepast. De Oekraine is er een voorbeeld van. Tevens de z.g. Arabische lente. Wanneer er hier in Europa voldoende verdeeldheid is geschapen, burgeroorlogen een feit zijn, kan Brussel ingrijpen en met ijzeren hand de totalitaire dictatuur gaan inluiden. Dan is er geen linksom meer of rechtsom. Dan is er terreur en bent u uw vrijheid kwijt.

 3. g.h.m.leferink

  5 november 2016 op 17:48

  Vervolg 1.
  En objektiviteit? Hebben ze lak aan, daar op het Mediapark. Wie regelmatig dat NOSsjenaal volgt moet wel doof en blind zijn om niet te merken dat ze daar tegen Trump en voor Hillary zijn….
  Of neem hun manier van berichtgeving over onze politie! Allemaal héél stiekem en arglistig, “zodat je ze niet voor de rechter kunt slepen”.
  Het is als de wapenhandelaar die adverteert ‘voor wapenverzamelaars’ met : “100 % ongevaarlijk, want de slagpin ontbreekt”! En elders reklame maakt voor ‘een grote verzameling slagpinnen’, met “voor verzamelaars van slagpinnen”.
  Dus ‘Zo glibberig als een paling in een emmer snotter’.
  Anders gezegd: De ‘Farizeeër-coëfficiënt van een aantal mediagluipers is vèr boven de kritische waarde!’ Denk maar aan de vieze rol van die HRM/MSM voordat Pim vermoord werd!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Zat om mensen te waarschuwen en iedere keer te worden weg gezet als “die Indiaan die overal complotten achter ziet”. En het ergste is dat ik nog gelijk kreeg ook. Ik hield altijd ontzettend van dit land maar haat het nu met elke vezel. Omdat ik zie wat de toekomst in petto heeft. En het merendeel van de mensen is geïnteresseerder in GTST of “Voices of…” als wat er om hen heen gebeurt. Ondertussen zie ik het land afglijden en er is niks wat ik er aan kan doen. Die 3,5 week vorig jaar dat ik bij mijn oom was op het Pine Ridge Reservaat. Ik kwam helemaal tot rust en besefte toen pas hóe erg dit land is afgegleden, op alle vlakken. Ik verkies nog liever de bittere armoe daar als nog een dag langer hier te zijn. Want het bestaan hier is een kwelling geworden, met mensen om me heen die niet eens voor zichzelf of het land wíllen vechten. Dat deden de Oglala’s tenminste wel, tot aan de laatste man. Hier is het; “Val me er niet mee lastig.” Treuriger wordt het niet…

  • Sint Nicolaas

   8 november 2016 op 21:40

   Sjefke7807, ik kan mij uw woede en machteloosheid zeer goed voorstellen en heb er alle begrip voor. Sint is jaren geleden al uit NL vertrokken. Destijds voor gek verklaard en nu benijdt door velen. Ik zag de ellende al aankomen en mijn angst bleek volledig gegrond. Met lede ogen zie ik de teloorgang aan van een land waarin ik geboren werd en zelfs ooit trots op was. De smerige linkse landverraderskliek leidt het land steeds verder richting afgrond en de geimporteerde barbaarse achterlijkheid neemt het land over, zich gesteund wetende door diezelfde landverraders. Sint houdt het Haagse zooitje hoofdelijk verantwoodelijk voor de ineenstorting van wat ooit NL was. Overgenomen door een stelltje middeleeuws gestoelde, pedofilie aanhangende soepjurken. Maart volgend jaar is wellicht de laatste kans voor NL. Nog 4 jaar met Prutte zal voor velen van ons de nekslag zijn en de “final sale” van onze cultuur. Veel wijsheid toegewenst Sjefke en NL. Het is al 1 voor 12.

 5. Helaas heb ik maar 1 paspoort en kan ik niet weg. Maar anders had ik dit zinkende schip 15 jaar geleden al verlaten. Toen zag ik het al aankomen. Want ik ben het zat, ik wil niet meer. Mijn oom (volbloed Oglala Lakota) heeft het me meerdere malen gezegd; “Zeg dat ze daar voor hun land en hun vrouwen vechten. Anders gaan ze ons achterna!” En welnu, zie om je heen. Het is zo ver. En mensen als Asscher verdienen een Neurenberg 2.0 voor hun flagrante volksverraderij. Evenzo Maurice de Hond met zijn achterlijke voorstel voor de verkrachting van het Nederlands. Gaan we nu werkelijk onze taal doden omdat we hier hordes analfabeten hebben binnen gelaten die niet eens hun éigen taal kunnen schrijven?!? Vanmorgen op de fiets bij het stoplicht: een NL meisje dat met een afgrijselijk Marokkaans accent in haar telefoon aan het praten was. Mijn maag draaide zich terplekke om! Ik ben het zat om oeverloos tegen de bierkaai te moeten vechten.

 6. Wel Joost, ik ben zo iemand die er aan onderdoor gaat. Gillend gek wordt ik ervan. Ik zie iedere dag hoe dit land en zijn mensen in de zeik gezet worden, hoe de cultuur belachelijk gemaakt wordt. Naar buiten wil ik nauwelijks nog. het enige dat ik hier om me heen zien is het M.O. in al zijn achterlijkheid. Tuurlijk wonen hier ook nog Nederlanders. Maar je ziet het met de dag erger worden. Als Indiaan wordt ik door de Ndrlanders ook wel eens nagejouwd of -gewezen. Ik haal dan de schouders op en loop door. Dit verkies ik vele malen boven de onverholen hatelijke, moorddadige blikken die ik van moslims krijg. Ik haat dit land, ik haat dit land, ik haat dit land. En als ik daarmee klaar ben haat ik het nog iets meer. Omdat men zich zonder slag of stoot laat overlopen in plaats van te zeggen; “En nu is het wel mooi geweest. Je hóeft hier niet te zijn. Als je onder de Shariah wilt leven zijn er genoeg landen waar je terecht kunt. Maar niet híer.”

 7. De familie Asscher had in het verleden ook al wat moeite met andere rassen en meningen. Daar maakten ze toen lijsten van……

  • De maatschappelijke elites staan altijd vooraan om hun eigen volk te verraden in ruil voor privileges van de bezetter. Iedere imperialistisch macht, ieder imperium werkt volgens dat principe :de plaatselijke elite houdt het volk onder de duim, terwijl ondertussen de bezetter het land leeggeroofd wordt. Als nazaten van ex-kolonisten zouden we beter kunnen weten.

  • Ja maar die lijsten maakten ze juist opdat deze mensen niet naamloos zouden verdwijnen. Zo proberen zij recht te praten wat o zo fout is

  • @cruzio25
   Als ik me niet vergis gaat dit lied daar oa over. Voormalig burgemeester van A’dam Cohen heeft een keer zwaar afgegeven op dat nummer, het had volgens hem nooit geschreven en uitgebracht mogen worden. ‘Amsterdam Huilt’ gaat over de joodse raad die de moffen hielp met het opsporen van joden en daar was dan ook ene Cohen lid van de commissie:
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=CsVFOpnZSWo
   .
   Wie dat lied nog niet kennen moeten er effe naar luisteren, top nummer.

 8. De meerderheid zich aanpassen van Asscher. Als je dar niet begrijpt heb je een gebrek aan inlevingsvermogen:

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/asscher-meerderheid-moet-zich-aanpassen-in-zwarte-piet-discussie

 9. Helemaal akkoord met dit artikel. Gisteren zat mijn dochtertje naar Sinterklaas op Nickelodion te kijken met van die blanke Pieten. Tenenkrullend vond ik dat. Deze morgen naar Sinterklaas op VTM met van die bruine Pieten. Iets beter maar toch niet meer het origineel. Op en duur weten de kinderen het ook niet meer. Wat wij wél weten is dat men onze Nederlandse of Vlaamse of Europese cultuur aan het afschaffen is. Alles voor de multicul, dat steeds meer een monocul dictatuur van de andere zijde wordt. Neen, politici die dat steunen mogen nooit meer aan de macht komen. En zenders en winkels die meedoen moeten bagger en boycot over zich heen krijgen.

 10. Zouden Sinterklaas en Zwartepiet eigenlijk ooit met cadeautjes bij kleine Asscher aan de deur geweest zijn, zou kleine Asscher zijn schoentje ooit gezet hebben? Ik weet het niet, volgens mij vieren joden geen Sinterklaas, of wel?

 11. Overigens moet gezegd,dat zonder de medewerking van de disfunctionerende MSM en PO dit soort politici natuurlijk geen poot aan de grond zouden krijgen. Met het verdwijnen van een zekere diversiteit,onafhankelijkheid in de media is onze democratie kapot gegaan, een facade geworden en de opmars van gemaakte nietsnutten als Rutte, Asscher, Balkenende cs begonnen. Andere facties uit de Eenheidspartij hoor je ook niet over Sinterklaas en Zwarte Piet, waar zijn de judassen van CDA en CU, SP zelfs 50+? Omdat journalisten niets meer onderzoeken, kunnen de grote bedrijven hun folders ongestraft aanpassen aan het pc gekkenhuis, waarin we zijn geduwd. Ook de Telegraaf,na deze enquete,onderzoekt niet de lafheid van Blokker,Hema, Kruidvat, Aldi.Lidl, Plus enz . Deze bedrijven willen wel 5 decemberomzet binnen halen, maar in hun folders zie je geen zwarte piet meer, zelfs nauwelijks een afbeelding van Sint. Hoogstens een vage mijter. En de laffe Nederlander slikt tot ie stikt.

 12. De elite wil van het feest af en misbruiken daar een minderheid voor terwijl in de landen van herkomst het feest gevierd wordt met nota bene ZP!
  .
  GS had donaties gevraagd aan de bezoekers zodat de docu Wild Geraas afgemaakt kon worden, dat geld was binnen no time binnen en veel van de donateurs gingen er vanuit dat de docu dan op GS geplaatst zou worden zodat iedereen de waarheid kan zien en dat daarmee de “discussie” voor eens en altijd gesloten zou kunnen worden. Maar GS heeft de docu (nog) niet geplaatst maar wel te koop aangeboden. Misschien dat ze de docu alsnog plaatsen zodat de waarheid omtrent het feest landelijk aanschouwd kan worden, gebeurt dat niet dan is dat op z’n zachts gezegd heel vreemd. Dat de npo het niet uitzendt verbaast niemand want ze schreeuwen bijna vol trots van de daken wat voor verraders het zijn en niet kunnen wachten op het moment dat NL volledig uit handen gegeven is want dat is fatsoenlijk, als je het land uit handen geeft dan deug je.

 13. Toen ik hem voor eerst als Amsterdams politicus op Tv zag én hoorde , vond ik dat al een zeer onaangename waarneming, omdat ik op het gezicht duidelijk het merk van de onderuit kijkende gluiperigheid,onoprechtheid getekend zag, de tot leven gekomen onbetrouwbaarheid..
  Politiek inhoudelijk heb ik daarna uit de mond van dit gladde verwende moederskind nooit meer iets vernomen, dat mijn huiver en mogelijk vooroordeel weersprak. Hij behoort,met Rutte die erg veel mentaal op hem lijkt, tot de mensen die ik niet meer kan aanzien en aanhoren. Beiden hebben het Sinterklaasfeest een duw de afgrond in gegeven vanwege hun multi culturele agenda, waaraan NL en passant geofferd wordt. Door de ruimte die zij gegeven hebben aan de getinte piet haters is intussen in de Nederlandse winkels geen cadeaupapier met zwarte piet meer te krijgen en ziet u zelfs in decemberfolders nog nauwelijks een mijter van Sint, en al helemaal geen zwarte piet meer. Mede het werk van van die etter Asscher.

 14. Pinokkio Mobama is voor Killary….. vreemd … bijna alle politici zijn leugenaars en landverraders mag toch hopen dat in 2017 wij het volk weer echt aan de macht zijn….
  https://www.youtube.com/watch?v=jLPESWWPUJE

 15. Volgens mij krijgen we door dat Zwarte pieten gezeik juist steeds meer een hekel aan de Quincy’s en de Sylvana’s van dit langzamerhand verziekte land.
  Als de minderheid van dit land elke keer hun wil wil opleggen aan de meerderheid gaat dat eens een keertje heel slecht aflopen, er komt een tijd dat de meerderheid dit echt niet meer pikt

 16. Helaas voor hun is dat een kitscherige wanhopige manier van geschiedvervalsing….
  Het waren blanken en het blijven blanken die de verlichting en de wetenschap naar een hoger niveau brachten. Daarnaast ook wapens, want technologie ging met de zelfde snelheid. De technologische en industriële revolutie was en is een uitvinding van de witte man op een paar details na zoals het buskruit (China)
  ——
  Dit gegeven maken sommigen bitter en krengig. Wanhopig eeuwig opzoek naar eerherstel wat er op dit gebied niet is omdat de geschiedenis is zoals die is.
  Het is juist de goedmens die vanuit superioriteit het zielig vindt en het slachtoffer denken en het “zwarte” minderwaardigheidscomplex voedt en aanwakkert.

 17. .
  Ontken mijn zorgen niet,
  want die zijn heel concreet
  en bewijs jouw menselijkheid
  waar ik soms iets vergeet !
  .
  Ontken mijn angsten niet,
  die zijn niet “maar bedacht”
  en bewijs een vriend te zijn
  in plaats van dat je lacht !
  .
  Ontken mijn woede niet,
  zij is niet op jou gemunt
  maar toon ’t onterechte aan
  als je dàt tenminste kunt !
  .

 18. Maar het is nooit goed!
  Dat zit in een diep gewortelde minderwaardigheidsgevoel.
  of zo u wilt “Complex”
  Pas nog op DWDD en op JOOP.nl:

  DWDD: Kehinde Wiley vervangt de witte macht door zwarte op het doek

  Kehinde Wiley is één van de meest succesvolle kunstenaars van dit moment. Hij schildert voornamelijk historische portretten van adellijke figuren. Maar hij vervangt de blanke machthebbers door zwarte mensen, waardoor het werk een sterke politieke lading krijgt.
  —–
  Zo gaat dat dus in zijn werk: Alle witte personen die zo’n beetje de westerse wereld aan de suprematie geholpen hebben op nagenoeg elk onderwerp worden vervangen door mensen met een donkere huidskleur.

 19. Het valt me op dat integratie voor de “goedmens” vooral aanpassing is naar de nieuwkomer toe.
  Als zwarte piet nou massaal door donkere mensen zouden worden gespeeld of in ieder geval een belangrijk deel is dat toch vooruitgang met integratie. Als je de kleding analyseert dan zie je feestelijke kostbare stoffen en goud.
  Op geen enkele manier kan je dat als armoedige kledij betitelen. Een kindervriend held die vroeger zelfs een opvoedende taak had. Onze donkere medemensen zouden in de rij moeten staan om deze eervolle opdracht te mogen vervullen. Het is leuk en eervol.

 20. @ Cale

  Ben niet zo blij met die ” satanische /pedofiele netwerken” en andere occulte zaken met alleen Alex Jones’ Infowars als bronvermelding. Niet omdat ik met zekerheid kan stellen dat het allemaal niet waar zou zijn, maar meer omdat ze een aanslag op de geloofwaardigheid zijn op wat nu allemaal bekend wordt over de corruptie van de Clintons en hun omgeving. Zie bijvoorbeeld onderstaande leestip naar een artikel dat vandaag op de site van Willy van Damme naar buiten wordt gebracht.

  • @Dawg
   Kijk eens naar http://www.stevepieczenik.com/
   Steve Pieczenik is geen “luidruchtige” Alex Jones maar een wetenschapper die zich in de hoogste kringen in Washington heeft bevonden maar zich nu ernstige zorgen maakt en zelfs spreekt over een “silent coup” en “contra coup” die momenteel in Washington zou plaatsvinden. De website geeft veel interessante informatie maar ook zijn youtube kanaal, waarin korte duidelijke video presentaties te vinden zijn. Ook daar wordt het Clinton pedofilie netwerk genoemd. Een aanrader.
   En ja, realiteit is vaak erger dan fictie.

   • @ Cale

    Ik heb de bekendmaking door Steve Pieczenik en z’n telefoongesprek met Alex Jones gezien. Fascinerend, maar ook iets om niet zomaar in mee te gaan. Pieczenik is een zeer intelligente en ongewoon veelzijdig getalenteerde man, maar ook een insider van de inlichtingendiensten met psyops als zijn specialisatie. Met zijn oproep zou Pieczenik zomaar een soort burgeroorlog overde VS kunnen afroepen en wie is dan de derde hond die er met het been vandaar gaat? De FBI haalt momenteel materiaal boven water dat ondersteunt wordt door de onthullingen via Wikileaks en dat is allemaal al schokkend genoeg. Als er ook maar iets waar is over de avonturen van geile Billy en de Lolita Express ed. komt ook dat boven water als de tijd er rijp voor is.

    • Die Lolita express bestaat. Eigenaar Epstein is er reeds voor veroordeeld. Dat er nog meer “gasten” bij betrokken zijn blijkt ook uit diverse door Wikileaks gelekte emails. Enfin, dat hele Clinton circus is te gek voor woorden. Een schandaal dat zijn weerga niet kent en dit alles wordt allemaal onderschreven door gelekte emails. FBI boss Comey heeft HRC al schuldig bevonden maar vond het niet nodig om haar te vervolgen omdat er geen “opzet” zou zijn, hetgeen onzin is en tegen alle jurisprudentie in gaat. Gelukkig heeft Comey hier op terug moeten komen.
     Het beroerde is dat Assange zegt in een interview met John Pilger, dat het niet toegelaten zal worden dat Trump deze verkiezingen gaat winnen. (Vandaag op RT tv en RT.com) Dat klinkt beangstigend en hieruit blijkt dat er heel grote krachten achter de Clintons staan die deze macht niet willen verliezen maar ook omdat ze een heel grote berg boter op hun hoofd hebben. En zo is de cirkel weer rond. Nu de media nog…

     • Inderdaad Cale…de realiteit is erger dan de fictie in vele gevallen. Wie de puntjes verbindt van de pedo schandalen overal ter wereld die de laatste pakweg 20 jaar naar boven gekomen zijn, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat de hoogste echelons er overal ter wereld gelijkaardige hobbies als pedo sex op nahouden. De PV’s van de X-getuigen in België zijn op het internet te vinden. Stephen King zou dergelijke gruwel nog niet uit zijn duim hebben gezogen. De kans dat de correlatie tussen de verschillende X-getuigen louter op toeval berust wordt door statistici op kleiner dan 1 op 3 miljoen geschat.

     • Krijg zo langzamerhand de indruk dat pedofilie een belangrijke functie heeft bij het chanteerbaar houden/maken van politici. Mijn punt is dat als je dat pedofiele/occulte circuit je belangrijkste talking point maakt je aan je poten van je eigen geloofwaardigheid zaagt. Zeker als je alleen Alex Jones als bron noemt, want bij Jone s komt van alles voorbij: van rijp tot groen. En dat is jammer, want er begint zo langzamerhand een berg aan belastend materiaal over de Clintons naar buiten te komen. Noem in ieder geval ook de verwijzingen naar de mails uit de wikileaks

   • @ Toets

    Ik heb er ’t een en ander over gelezen:

    “The new leaks being released this week will provide documents in the form of emails, pictures, and videos. Within these will be evidence of Bill Clinton, as we as at least 6 other Government officials, taking part in sexual acts with minors. As well as evidence of Human trafficking that also include minors.”

    http://www.silverbearcafe.com/private/11.16/evidence.html

    Gefilmd door de usual suspect, de butler (Mossad ) Dit weekend zou het bewijs openbaar worden gemaakt.

    Indien waar zouden heel veel puzzlestukjes van de diehard conspiracy denker in elkaar vallen. Israel heeft het Witte Huis dan bij de eh… ballen. Dat zou dan door chantage gewongen de extremistische sunni’s van SA en Quatar steunen in een alles vernietegende oorlog tegen de shiiten van Iran.Met Israel, volgens de doctrine van het Yinon plan, als lachende derde. We gaan het zien.

    • @Dawg
     Ik laat hem er even in staan, maar ik moet naar bed. Het is hier bijna midnight. Tanden poetsen en neus omhoog.

 21. vervolg

  “John Podesta, gewezen stafchef onder Bill Clinton van het Witte Huis en nu de campagneleider van Hillary Clinton heeft er geen problemen mee om de public relations van Saoedi Arabië in de VS te verdedigen. Een land dat naast een hondsbrutale dictatuur ook nog massaal wapenleverancier is aan ISIS, al Qaeda en ander tuig. De man zit wel netjes in het pak.”

  Citaten uit:
  Hillary Clinton en haar salafistische vrienden

  https://willyvandamme.wordpress.com/2016/11/05/hillary-clinton-en-haar-salafistische-vrienden/

  In de VS is het onderzoek naar de handel en wandel van het echtpaar Clinton en hun omgeving opnieuw geopend. Wat nu al uit dit onderzoek en de Wikileaks naar buiten komt is adembenemend. Ondertussen blijven de Nederlandsche politieke elite en de publieke omroepen onverdroten de rol van juichaapjes voor Clinton spelen in de campagne om het Amerikaanse presidentschap.

 22. Leestip

  “Dus terwijl Hillary Clinton en de Clinton Foundation, de zogenaamd humanitaire stichting van Bill en Hillary Clinton, beweren wereldwijd te streven naar meer rechten voor vrouwen en homo’s is haar rechterhand gelieerd aan salafisten pur sang.”

  “Maar er is nog meer in dit dossier. Zo blijkt er officieel een stroom ter waarde van tientallen miljoenen dollars te zijn vanuit de Arabische salafistische woestijnstaten richting de Clinton Foundation.”

  “Zo gaf Saoedi-Arabië tussen de 10 tot 25 miljoen dollar, de Saoedische Vrienden van Saoedi-Arabië tussen de 1 tot 5 miljoen, Koeweit 5 tot 10 miljoen, Qatar 5 tot 10 miljoen en de Verenigde Arabische Emiraten een gelijkaardige 5 tot 10 miljoen. Vraag is hoeveel er eventueel stiekem naar de Clintons vloeide.”

 23. Citaat uit xandernieuws:
  “De openlijk uitgesproken hoop van Nederlandse politici zoals vicepremier Asscher dat Hillary Clinton president wordt, is een dan ook een aardige indicatie in welke geestelijke hoek we de meeste politici en politieke partijen in ons land dienen te plaatsen. Zij lijken er duidelijk geen enkele moeite mee te hebben dat een vrouw die in het centrum staat van een intens occult, satanisch en pedofiel misbruiknetwerk de machtigste persoon op Aarde wordt.”
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/WikiLeaks-onthult-bizar-satanisch-en-pedofiel-netwerk-rond-Hillary-Clinton

  • Klopt …ik begrijp er ook niets van.. Clinton heeft ook miljoenen euro’s van Nederland ontvangen …???????
   Als deze bipolaire geen geweld schuwende pedofiele vrouw ( relatie met Huma oa ) aan de macht komt samen met de bankiers en S. Arabie is het einde zoek …o nee wacht even ik bedoel in zicht…
   Het eerste wat ze gaat doen is haar pedo man een functie geven en een no fly zone boven Syrie aankondigen…om oorlog met Rusland uit te lokken…
   De Amerikanen begrijpen niet dat een stem op Killary een verloren stem is..het eigen volk interesseert haar geen enkele moer …alleen Globalisme en natuurlijk geld … heel veel geld…persoonlijk zou ik niet weten wat ik met honderden miljoenen euro’s moet beginnen met een leeftijd van 69 jaar…van elke dollar die het boeven echtpaar ontvangt houden zij 85 cent.
   Pay to play …corrupt tot het bot…welterusten V.S

   • Zoals Assange het zo duidelijk uitlegt, HRC is ziek, ziek van machtswellust.
    Op RT is momenteel het interview van John Pilger met Julian Assange te zien, ook op RT.com. Dit interview duurt 25 minuten.
    Zeer interessant.

 24. Zo deze is voor Flutte …even goed opletten Mark … ja heb ik je aandacht ?
  Bij deze wil ik graag dat het suiker feest verboden wordt …
  Suiker mag niet geassocieerd worden met feest …te veel suiker is namelijk slecht voor de gezondheid …. dus niet alleen het woord verbieden maar ook het feest zelf…als allochtonen zich met ons gaan bemoeien doen wij dat ook met hun gewoontes en mogen wij die ook afschaffen …begin maar een groente feest of zo….en de ramadan ook graag verbieden …dat is ook niet gezond …en zo kan ik nog uren , dagen doorgaan… welterusten weer..

 25. Diversiteit = iedereen die ene toegestane politiek correcte mening van de culturele marxist van wie ieder woord altijd het omgekeerde betekent van wat het suggereert.

 26. De PvdA in 1972:
  Gastarbeiders, dwz Marokkanen en Turken mochten blijven incl. gezinshereniging. De meeste Spanjaarden en Italianen gingen als volgens afspraak, gewoon terug naar huis.
  Suriname moest onafhankelijk worden en meer dan de helft van de Surinamers kozen voor een NL paspoort en kwamen in de Bijlmer terecht. En zie het gevolg van deze desastreuze politiek.
  Hier een ander goed artikel van Martin Sommer:
  http://www.volkskrant.nl/opinie/politieke-correctheid-is-aanhoudend-op-kousen-lopen~a4409129/?hash=38114b4a9f6ca649b6d7a9a997c19ab8d366e9a9

 27. Sjonge jonge ik had toch bijna mijn televisie gisteren het raam uit gegooid wat een mafkees die Asscher…. bloedzuiger ….
  Gelukkig betekend dit het einde van zijn politieke carriere … deze man begrijpt niet wat het inhoud om het volk te vertegenwoordigen…oprutten en wel meteen… als deze man weer een podium momentje krijgt bedenkt hij misschien ook nog dat Sinterklaas maar eens een zwarte man moet zijn voor de verandering….ga weg Asscher ver weg je bent nu echt gezakt …heel erg diep gezakt in mijn beleving dan…

 28. Een multiculturele maatschappij is de natte droom van types als Asscher. Maar dan wel zonder die vervelende, saaie en natuurlijk racistische NEDERLANDSE cultuur!

  O, en wie een multiculturele maatschappij wil, moet vooral massa’s moslims importeren. Kijk maar hoe multicultureel 100% islamitische landen als Saudi-Arabië en Afghanistan zijn. O, wacht…

 29. Wat ik merk, o.a. op mijn werk, is dat niemand op discussies over zwarte piet zit te wachten. Het wordt echter jaar-in-jaar-uit opgerakeld door de media. Als er zo een grote meerderheid voor zwarte piet is, waarom dan zo enorm veel aandacht voor die paar tegenstanders. Of moet de media ook hier weer een sturende en opvoedende rol vervullen?

  • Exact. En terwijl iedereen elkaar de tent uitvecht over zwarte piet verhoog je, bijvoorbeeld , geruisloos de AOW leeftijd met drie maanden.

  • g.h.m.leferink

   5 november 2016 op 17:34

   ‘Koffij’, dat komt volgens mij doordat de HRM (HoofdRioolMedia) elkaar treffen in een paar café’s. ‘De Zwart’ en ‘de Pels’ in dat Modetjes Madurodam-aan-de-Amstel, en ‘de Schouw’ in de grote concurrent van dat gat, Rotjeknor. het is gewoon ongelooflijk hoe LUI de gemiddelde sjoernalist is, die intussen verdomd goed weet dat hij Macht zonder Verantwoordelijkheid uitoefent!
   Bij beschuldigingen van partijdigheid staaat dat soort direkt klaar met gekwek over “Vrijheid van Meningsuiting”, en komt er dan vaak nog onderuit ook.
   Na doorzakken in een mediacafé weten ze weer ‘waar je het over moet hebben’, en wordt dit ons in de krant, op radio en TV voorgezet. Lekker makkelijk. Vergelijk het maar met het NOSsjenaal van 1800 uur: Afraffelen voorgeprogrammeerd…. Waarbij Jeroen Overbeek er zelfs trots op is dat hij zo snel kan ratelen….. En je soms de indruk krijgt dat ze nog nèt de trein moeten halen.
   Zie Vervolg 1.

  • Sint Nicolaas

   7 november 2016 op 18:57

   Inderdaad Koffij, wie zit er op een discussie over het uiterlijk van Zwarte Piet te wachten ? Zwarte Piet is een essentieel onderdeel van de NL cultuur, net zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag, Sinterklaas, Kerstmis en oud-en nieuw. Door de eeuwen heen heeft onze cultuur zich ontwikkeld en is het fundament van wat wij als ( ex in Sint zijn geval ) Nederlander zijn, doen en denken. Dat figuren als een Asscher een podium aangeboden krijgen ( haha, bij de NOS, allicht !!! ) om onze cultuur te bagatelliseren en daarmee de overgrote meerderheid van de bevolking schoffeert en wegzet als discriminatoir is onvergeeflijk en toont weer eens aan hoezeer de politiek schijt heeft aan eigen volk en dweept met de geïmporteerde IQ-gebrekkige bezetter. Dat je als politicus je eigen land en volk verraad is blijkbaar geen probleem voor het establishment , ook al wek je de woede en onbegrip van miljoenen op. Neem nu vandaag weer ook. Anti Zwarte Piet activist Jerry Afriyie.

   • Sint Nicolaas

    7 november 2016 op 19:10

    Die Afriyie vind het blijkbaar onbegrijpelijk dat in veel steden en dorpen de Pieten zwart of bruin blijven. So what ! Gelukkig lieten de Sinterklaascomité’s in grote getallen weten dat deze discussie bij de meesten helemaal niet speelt en Piet dus gewoon zwart/bruin blijft. En daar kwam meneer Afriyie weer aan met te zeggen dat we plotseling alle normen en waarden aan de kant zetten om het sinterklaasfeest te vieren. Welke normen en waarden meneer Afriyie ? Uw normen en waarden of die van de onze ? Onze normen en waarden zijn Sinterklaas vieren, net als kerst en Pasen. Heeft u daar een probleem mee ? Mag de kerstman straks ook niet meer ? Stel je voor zo’n oude man op een open slede in de kou. Nou ja, dat kan toch niet ! Dat is ouderenmishandeling ! en de Paashaas dan ? Al die eieren. Dat kunnen we de veganisten toch niet aandoen ? Meneer Afriyie, omdat het wellicht niet aan uw normen en waarden voldoet dan heeft Sint goed nieuws : U hoeft hier helemaal niet te zijn !

    • Sint Nicolaas

     7 november 2016 op 19:22

     Als u, meneer Afriyie, moeite heeft met onze tradities, gebruiken, normen en waarden dan zit er slechts een ding ding op en dat is opsodemieteren. zoals gezegd, u hoeft hier NIET te zijn. Dit is NL. Niet mee eens ? Dan is daar het gat van de deur meneer Afriyie. Wat zal Sint te wachten staan als hij in Zandbakkistan gaat lopen roeptoeteren dat het afgelopen moet zijn met die Mohammed verering omdat het een pedofiel is die geweld verheerlijkt. Daar al tegen geprotesteerd ? Meneer Asscher misschien ? Pedofilie is strafbaar volgens de wet. Ach nee, meneer Asscher heult met de mohammedanen, knuffelt ze te pletter. Dat het land ten onder gaat aan terreur, overlast en het straatbeeld langzamerhand de vorm van een Marokkaanse rommelmarkt aanneemt mag de pret niet drukken . Wilders zei het al laatst, we moeten NL bevrijden. Bevrijden van deze landverraders als Asscher, bevrijden van roeptoeters als een Afriyie en een baggerprogramma’s producerende Sylvana Simons. Opzouten kunnen ze.

 30. Breinbrouwsels

  5 november 2016 op 06:30

  De arrogantie van de macht, verpakt in zalvende woorden. Opvallend dat het ze ook geen bal lijkt uit te maken dat het hele koor telkens uit de koets valt. Dan denk je echt dat je Justin Bieber bent.

 31. Een aantal activisten makken stampij en bestuurders glijden mee in die stampij.
  Die bestuurders hebben daarmee aangetoond, dat ze hun werk niet aankunnen en aan de kant moeten worden geschoven.
  Weg met Asscher, deze man heeft een lange termijn visie, die in fantasie gekopvod is.
  Het woord verbinden zal hij nooit meer mogen uitspreken.

 32. knotsgekke land. (stond daar met nog 7 karakters beschikbaar..)

 33. Natuurlijk is die Asscher een vies gluiperdje die nooit politieke macht had mogen hebben, maar datzelfde geldt zo’n beetje voor alle politici uit de ‘oude’ partijen van de laatste, pakweg 40 jaar.
  .
  Allemaal hebben ze bijgedragen aan de vernietiging van Nederland door massa-immigratie toe te laten en weg te kijken bij integratieproblemen en hun EU gerichtheid en het daarom willens en wetens, maar altijd stiekem, willen opheffen van de natiestaat. De kruiperige linkse media doen juigend hieraan mee.
  .
  De zwarte piet discussie is een van de kwalijke gevolgen hiervan. Het komt voort uit ondankbaarheid, en eigenlijk racistische haat, van buitenlanders die een stok zoeken tegen de autochtone Nederlander.
  .
  Waarschijnlijk komt die haat voort uit een minderwaardigheidsgevoel dat met behulp van linkse krachten gestimuleerd is uit te groeien tot pure racistische haat.
  .
  Mijn woede komt voort uit het omdraaien van deze racistische realiteit, en het er mee wegkomen in dit knotsgekke…

 34. Ongelooflijk dat mensen die zich SOCIAAL-DEMOCRAAT noemen de wil van de MEERDERHEID aan hun laars lappen. Ja, de meerderheid heeft de plicht ervoor te zorgen dat minderheden niet onrechtvaardig behandeld worden en moet klachten van minderheden serieus overwegen. Maar als de meerderheid vervolgens toch besluit niet aan de eisen van een minderheid tegemoet te komen, dan is dat haar goed recht. Dat zou wat zijn als dat niet haar recht was, zeg. Dan is de democratie echt om zeep geholpen.

 35. Mijn eerste reactie is niet goed doorgekomen.
  De regering (woordvoerder Asscher), Willem-Alexander en media hebben Zwarte Piet al in de ban gedaan. Het gepraat over hoe leuk en onschuldig het is dat Zwarte Piet nu met allerlei kleuren mag rondlopen, moet verdoezelen dat wordt toegegeven aan de onzinnige beschuldiging dat èn Zwarte Piet èn de meeste Nederlanders racistisch zijn. Dit is de achtergrond van de aanvallen door zwarte mensen op dit kinderfeest en de laffe capitulatie door de Goedmens. Hierom zijn de mensen zo kwaad. Maar hierover durven de Asschers de discussie niet te voeren.
  Het gaat over “diversiteit”, een vage term voor het binnendringen van on-Nederlandse waarden en culturen. Overal moet diversiteit komen in plaats van samenhang, harmonie, geborgenheid. Diversiteit is de bijl aan onze cultuur, aan een coherente vreedzame samenleving.

  • Diversiteit is synoniem met ondergraven van de sociale en culturele cohesie van de Europese volkeren; en laat dat nu net datgene zijn dat de EU wil afschaffen om tot één groot, totalitair EU rijk of beter dictatuur te komen. Coudenhove- Kalergi doctrine full speed de laatste jaren. Er is dringend nood aan een grote tegenbeweging.

 36. De regering, Willem-Alexander en media hebben Zwarte Piet al in de ban gedaan. Het gepraat over allerlei kleuren moet verdoezelen dat wordt toegegeven dat èn Zwarte Piet èn de meeste Nederlanders racistisch zijn.”Diversiteit” is de bijl aan onze cultuur, aan een coherente vreedzame samenleving.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑