Brekend onderzoek; Boze Blanke Man achter Trump mediahoax!

Door Joost Niemoller

Al twee dagen worden we via de media murw gebeukt met het beeld dat de aanhang van Trump bestaat uit boze, werkloze, blanke mannen uit de Amerikaanse industriegebieden. Domme, racistische blanke mannen, die bang zijn voor vernieuwing, minderheden enz enz. Vrouwen, latino’s, zwarten, zouden allemaal op Clinton stemmen.

Er is inmiddels onderzoek gedaan naar de exit polls, waarbij gevraagd is waar men op stemde en wie men was. Het beeld van de Boze Blanke Man met de lage opleiding moet danig bijgesteld worden. Ik ga hier maar even wat verder op in, want zoals gewoonlijk zult u hierover via de media niets horen. Die houden het liever bij hun vooroordelen.

Het onderzoek is zeer interessant.

De conclusies:

Zeker, blanke kiezers stemden meer op Trump dan op Clinton. Maar het waren bijna dezelfde percentage als bij Romney bij de vorige verkiezingen.

White non-Hispanic voters preferred Trump over Clinton by 21 percentage points (58% to 37%), according to the exit poll conducted by Edison Research for the National Election Pool. Romney won whites by 20 percentage points in 2012 (59% to 39%).

En al die vrouwen die nu op Clinton gestemd zouden hebben? Dat effect is nul. Vrouwen stemden de laatste jaren altijd al net iets meer op Democraten dan op Republikeinen, en aan die percentages is vrijwel niets veranderd.

Women supported Clinton over Trump by 54% to 42%. This is about the same as the Democratic advantage among women in 2012 (55% Obama vs. 44% Romney) and 2008 (56% Obama vs. 43% McCain).

Op Trump stemden net zoveel mannen als op de tweede Bush bijvoorbeeld.

Trump’s performance among men is similar to that of George W. Bush in the 2004 and 2000 elections, where he won men by 11 points in each election.

Zeker, er is een verschil ontstaan tussen hoog opgeleiden en laag opgeleiden. Negen procent van de hoog opgeleiden stemde meer op Clinton. Dus zo dramatisch is dat nu ook alweer niet. Maar het is beslist meer dan het was. Let wel, we hebben het hier over alle hoog opgeleiden, niet alleen onder de blanken. Dat komt straks en is zeer opmerkelijk.

In the 2016 election, a wide gap in presidential preferences emerged between those with and without a college degree. College graduates backed Clinton by a 9-point margin (52%-43%), while those without a college degree backed Trump 52%-44%. This is by far the widest gap in support among college graduates and non-college graduates in exit polls dating back to 1980. For example, in 2012, there was hardly any difference between the two groups: College graduates backed Obama over Romney by 50%-48%, and those without a college degree also supported Obama 51%-47%.

Zeker, onder de laagopgeleide blanken stemde de overgrote meerderheid op Trump. Maar ook onder de blanke hoog opgeleiden stemde een meerderheid nog op Trump!

Among whites, Trump won an overwhelming share of those without a college degree; and among white college graduates – a group that many identified as key for a potential Clinton victory – Trump outperformed Clinton by a narrow 4-point margin.

Ook daar is het patroon stabiel: Trump won onder blanke hoogopgeleiden ongeveer net zoveel meer als zijn Democratische opponent als zijn Republikeinse voorgangers.

Trump won whites with a college degree 49% to 45%. In 2012, Romney won college whites by a somewhat wider margin in 2012 (56%-42%). Trump’s advantage among this group is the same as John McCain’s margin in 2008 (51%-47%).

En, o ja, hoe zat het met die massa’s latino’s die nu op Clinton zouden stemmen? Zeker, er stemden meer latino’s op Clinton dan op Trump. Maar Clinton slaagde er totaal niet in meer latino’s te trekken dan het gemiddelde bij de Democraten. Sterker nog; ongeveer een derde van de latino’s stemde Trump! En dat is ongeveer net zoveel als bij zijn Republikeinse voorgangers.

While Clinton underperformed among Latinos compared with 2012, Republican Donald Trump won 29% of the Latino vote, a similar share to 2012, when Mitt Romney won 27%, and to 2008, when John McCain won 31%, according to exit polls.

Zo gezien moet je zeggen dat er eigenlijk geen Trump effect was, net als dat er nauwelijks een Clinton effect was. Beide kandidaten trokken ongeveer hetzelfde kiezerspotentieel als hun voorgangers.

Het grote verschil zit in de extra kiezers die Trump wist te trekken onder de laag opgeleide blanken. Maar dan hebben we het dus zeker niet over alle kiezers. Of over de essentie. En ook niet alleen over laag opgeleide blanke mannen, maar over mannen en vrouwen. Het kleine verschil tussen mannen en vrouwen is namelijk zoals gezegd het traditionele verschil tussen Democraten en Republikeinen. En, dat is het belangrijkste; we hebben het hier over een relatieve verschuiving.

De Domme Boze Blanke Man achter Trump is dus een uitvinding van de media. Zeker wanneer je er de kwalificatie laag opgeleid aan toevoegt. Want, zoals gezegd; Er stemden dus meer blanke hoog opgeleiden op Trump dan op Clinton. Mannen en vrouwen!

Maar ja. Het bekt zo lekker he. Boze Blanke Man. We zullen het dus nog vaak horen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

57 Reacties

 1. Hahaha sorry dit is de laatste ….ja klopt het is eigenlijk niet om te lachen maar intens triest… zou het hier ook zo zijn met onze jeugd ? of met de allochtone jeugd ?
  https://www.youtube.com/watch?v=mwsdj5p8KEY

 2. Baanbrekend onderzoek 🙂 haha sjonge jonge……… jonge Amerikanen hersendood.
  https://www.youtube.com/watch?v=Zp6PKA_QXQ8

 3. Domme jonge vrouwen stemden massaal op Clinton…
  https://www.youtube.com/watch?v=oKosd0xJadE

 4. Ik meen me te herinneren, dat Joost samen met Martin van Amerongen op Joost zijn oude weblog al de geuzennaam Boze Blanke Mannen hadden aangenomen. Of was het Boze oude blanke mannen?
  Ik weet het niet meer. Tegenwoordig moet het trouwens Boze WITTE man zijn geloof ik voor de politiek correcten. Boze autochtoon klinkt trouwens ook wat te aantrekkelijk. Mag niet.

 5. @ Dick:

  Vind je dat stuk vergif van een de Wijk nu echt een kuiken, dat net uit een ei is gekropen? Iemand, die zo kwaadaardig,onbetrouwbaar is ?

  Als ik Breitbart mag geloven, zelfs ten dele, dan hebben de voeders van de huidige rellen van anti Trump activisten, nl. de MSM in casu CNN. CNBC met name helemaal niets geleerd van hun rioolgedrag de afgelopen periode. Trump wordt door deze Amerikaanse VARA’s weer op dezelfde wijze benaderd als in de campagnetijd en met op de achtergrond allerlei gewelddadige protesten tegen de verkiezingsuitslag(!) is dat blijven spelen met vuur. Eerst maak je via vervalste peilingen die mensen wijs,dat Clinton gaat winnen, vervolgens kunnen die dit mentaal niet aan -immers er was een zekere overwinning door de MSM beloofd van Clinton – en dus ga je vrolijk verder met de demonisering van Trump om die protesten ahw te vergoelijken en straks nog aan hem en zijn kiezers te wijten ook.
  Dit soort schurken zit ook in Hilversum,nietwaar Gelauff?

  • @veelminder
   Daarmee bedoel ik niet te zeggen dat de Wijk onschuldig is en niet vals kan zijn maar dat hij een man van de theorie en Trump een man die door de praktijk gepokt en gemazeld is, de Wijk weet wat dat betreft van toeten noch blazen dus hij is de laatste die Trump aangaande dat soort zaken de maat kan nemen.

 6. .

  Wij zijn de handlangers/knechten, van Uw NPO
  moeten daar dus van eten en dat proef je zó,
  je ziet het, je hoort het in ieder geluid…
  dus wie hart en verstand heeft, draait die omroepknop uit !
  .
  Jasterke
  .

 7. Rob de Wijk doet ook weer eens een duit in het zakje. Voor een ieder die eens lekker over zijn nek wil gaan geef ik maar even de link: http://www.trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/4413396/2016/11/11/Trump-zal-ontdekken-dat-eenvoudige-oplossingen-onmogelijk-zijn.dhtml

  • @Nico Spaak
   Mensen als de Wijk die groot geworden zijn onder de politiek correcte sluier waar het goed toeven is wanneer je de broodheren naar de mond praat, dit soort types hebben geen flauw idee, je kan ze vergelijken met een kuiken die net uit het ei gekropen is. Dit soort mensen zijn zo misleid dat ze daadwerkelijk geloven dat ze een decennia lang gerenommeerd zeer succesvol internationaal zakenman die tig internationale zakenoorlogen op het hoogste niveau in zijn voordeel heeft weten te beslechten wel even kunnen vertellen wat problemen zijn terwijl ze zelf net hun eigen veters kunnen strikken. Deze mensen gaan heel hard op de feiten geduwd worden wanneer de politiek correcte sluier waaronder ze zich veilig waande verleden tijd is. Voor die mensen doet de waarheid pijn, tot die tijd zullen we nog geconfronteerd worden met hun onnozele hersenscheten.
   .
   Het zijn ook deze mensen die niet doorhebben dat juist links polarisatie creëert want zonder racisme hebben ze niets.

 8. Ach Joost, je hebt het nu over de VS. Het beeld in NL is toch precies hetzelfde ? Hoe worden de aanhangers van de PVV het liefst in de media omschreven ? Als een stelletje laagopgeleide blanke Tokkies toch ? Zoek het verschil en kleur de plaatjes. Dat is typisch hoofdrioolmedia. Trump aanhangers worden in een hokje geplaatst, Geert aanhangers worden in een hokje geplaatst. Niks nieuws onder de zon wat dat betreft een ook voor NL geldt : Gelul ! Aanhangers van Geert zijn niet allemaal boze, blanke tokkies, net zo min als Trump aanhangers dat zijn. Dat de hoofdrioolmedia ons dat wil doen geloven bevestigd alleen maar weer de minachting die ze hebben richting voorgenoemde groepen en hoe vooringenomen het zooitje is. Maar ja, NOS ( Nieuws Onder Staatstoezicht ) heeft vrachtwagens boter op de kop en dramt maar door. Ram het er maar in, ze geloven het toch wel. NOT ! Het volk heeft andere bronnen tot zijn beschikking en komt er zelf wel achter hoe er gemanipuleerd wordt.

  • Het is allang duidelijk dat een steeds groter worden groep de vloer aanveegd met de vooringenomenheid van de media en de zogenaamde onafhankelijkheid die men pretendeerd. Ze hebben het zelf bewezen de afgelopen maanden hoe belachelijk ze Trump steeds maakten en nu trekt hij in het Witte Huis. Sta je dan voor paal ? Heb er nog geen een excuses horen maken zo van, sorry, we zaten fout. Neen, zal niet komen ook. Ze zijn alleen maar verbaasd, geschokkeerd en van hoe konden we het zo fout hebben. Krokodillentranen heet dat. Ga je schamen stelletje idioten. Hoe groot moet de wake up call zijn eigenlijk voordat ze een wenkbrauw bewegen ? Mag hopen op een soortgelijke aardverschuiving volgend jaar maart in NL. Dat de stille meerderheid ook hier afrekend met de volksvernachelaars en landverraders op het Binnenhof. Rutte en Samsom voorop maar ook de rest van de politiek correcte teringbende ( Pechtold, Klaver etc. ) dient aan de schandpaal genageld te worden. Go Geert !

   • @Sint
    Heb gisteravond even naar cnn gekeken omdat ik het bezoek van Trump aan Obama wilde zien en de presentatoren waren toch al stuk milder over Trump, zoals ik verwacht had. Ze moeten ook wel want Trump is zeer professioneel, heeft heel beleefd over het gesprek met Obama gesproken, gaf ‘m zelfs een paar complimentjes en het maakt niet uit of het wel of niet gemeend is want Obama op zijn beurt moet dan ook professioneel handelen met als argument dat het belang en het welzijn van de VS boven alles gaat en zei dus ook dat hij hoopt dat Trump het goed gaat doen want dan gaat het goed met de VS en daarbij zelfs wil helpen. Dus wie zijn de msm dan nog om tegen Trump te blijven schoppen want de VS moet het nu met hem doen of ze het leuk vinden of niet. Daarom is de opstelling van Trump subliem, deze man begrijpt het. Onze msm daarentegen kan nog wat langer tegen Trump aanschoppen maar hoe langer ze dat doen hoe meer ze in hun eigen vlees snijden, dus vooral doorgaan msm 🙂

    • Zouden ze zich niet realiseren dat ze zichzelf afbranden?
     Ik denk dat ze gezien vanuit een zekere overeenkomst tussen Trump en Wilders als konijnen in de koplamp van aanstormende verandering kijken.
     Daarom aan alle heulers met de islam: blijf die koran maar in je reet steken.

 9. De man was een dwaas: dat was voortdurend de grondtoon als Nederland informatie kreeg. Maar het is niet nieuw: bij Reagan zag je precies hetzelfde. Ook deze man werd voortdurend als een dwaas gepresenteerd. Intussen zien we dat het anders was.
  En als ik de “analisten” hoor: men probeert het begrijpen vanuit psychologie en categorie (een categorie die als 1 man zou denken). Dat hele volksstammen andere meningen kunnen hebben, dat hoor ik maar zelden bij al die ‘analisten’.
  En dan is er nog een eenvoudiger verklaring: Hillary zou 4 jaar extra Obama betekenen. Mensen wilden verandering en hopen dat een recht-voor-zijn-raap doener, die lef heeft, iets kan veranderen. Ik hoop het ook, zeker als om de verhouding met Rusland gaat.

 10. Dick, het is opvallend hoe veel meer je nu leest over de partijdigheid van de media tijdens de verkiezingscampagne in de VS. En niet alleen in de VS was het een schaamteloze vertoning die partijdigheid, ook in het buitenland was het tenenkrommend te horen en te lezen hoe men tegen Trump ageerde. Vooral bij de NOS die Twan Huys was helemaal om te kotsen. Hij is normaal sowieso al niet onpartijdig en een onbeschofte hork maar nu droop het er vanaf. Wat denkt die gozer nou eigenlijk ? Kijk eens naar mij, ik weet wat goed en fout is ? Zo’n figuur hoort niet op de buis, en die andere zemelaars als een Marielle Tweebeeke en die horken bij DWDD. Walgelijk ! De ( inter ) nationale media moet zich kapot schamen + legio politici in binnen en buitenland die Trump allemaal uitkotsten en nu met hem te doen krijgen. Een beter rotklap had Trump niet kunnen uitdelen aan de zelfingenomen, achterbakse, corrupte linkse minnegeesten wereldwijd. Dat deze vonk van vrijheid €uropa maar mag besmetten.

 11. Nog een cijferdingetje, het is helemaal niet zo dat Trump gewonnen heeft omdat hij immens populair zou zijn ondanks een ongekende campagne heeft hij minder stemmen ontvangen dan zijn kleurloze voorganger in de presidentsverkiezingen Romney, 60,1 mln. vs 60,7 mln. Trump heeft gewonnen omdat Clinton heel veel stemmen minder heeft gekregen dan haar voorganger Obama, nl, 60,5 vs 65,9. Er zijn dus 5,4 miljoen stemmers weggelopen bij de Democraten. Als nu blijkt, met dank aan de analyse die Joost hierboven schetst, dat de verdeling van de bevolkingsgroepen in de stemming min of meer gelijk was, heeft Hillary haar verlies helemaal aan zichzelf te danken, aan haar onvermogen om grote groepen kiezers naar de stembus te trekken.

  • @Realist
   Toch spreken ze over een landslide, als je naar de rode en blauwe staten kijkt dan is ruim 2/3 rood. Het punt is dat Hillary in Californië en de staat New York het overgrote merendeel van de stemmen heeft gekregen en dat zijn gebieden met heel veel inwoners. Om die staten niet volledig bepalend te laten zijn voor het hele land hebben ze het kiesmannensysteem bedacht (wat ik begrepen heb). Dat mensen zijn weggelopen bij de democraten heeft Hillary aan zichzelf te danken maar ook aan de msm en niet te vergeten aan Obama die niet de beloofde messias bleek, veel “boze witte mannen” hadden op Obama gestemd.

 12. Ik raak steeds meer overtuigd dat Trump de hele wereld versteld zal laten staan, deze man gaat datgene verrichten wat niemand voor mogelijk hield, mede omdat ze vanuit die gedachte het niet eens geprobeerd hebben. Waarom ik steeds meer overtuigd raak van Trump komt ten eerste omdat hij al decennia met politiek bezig is, ik meen in ’87 vroeg Oprah of hij president wil worden waarop hij antwoordde dat hij hoopt het niet te hoeven doen. Nu bijna 30 jaar later en hij ondertussen 70 is is het water zo hoog geraakt dat hij als bejaarde, die genoeg geld heeft om een eigen eiland te kopen en elke dag een ander wijf te neuken, zich toch in dat smerige wespennest gegooid heeft, hij wist dat hij door de msm zwaar door het slijk gehaald zou worden maar daar heeft hij maling aan want er moet wat gebeuren met de VS. Zijn ego, zijn wil om te winnen, het logisch denken, zullen ertoe leiden dat het onmogelijke gaat gebeuren en de VS laat ademen door het verdwijnen van de verstikkende PC.

 13. hij vertelt precies waar links in de fout is gegaan.
  geen speld tussen te krijgen
  https://www.youtube.com/watch?v=GLG9g7BcjKs

 14. Wilfred Bakker

  11 november 2016 op 12:10

  https://www.youtube.com/watch?v=dYjgh5243eg&feature=youtu.be

  Dat dit artikel mag bijdragen aan ons gezonde verstand; aan jouw relativerende blik op het ‘officiële nieuws’ dat je dagelijks onder je neus geschoven krijgt. Inclusief wat je hier op de site leest, hoort het nieuws wat je leest, een keuze te zijn van jezelf en van niemand anders. Wanneer jij je autonome positie daarin gaat verliezen, ben je een prooi.. Een prooi voor bijvoorbeeld (om maar eens wat te noemen…) de ‘krachten achter de schermen’, die via propaganda-verpakt-in-nieuws jouw mening willen beïnvloeden, manipuleren, om hun eigen belangen te ‘verkopen’. Feitelijk kijk je daarmee niet naar nieuws, maar naar pure propaganda.. Laten we er maar weer een voorbeeld uitkiezen.

 15. Wilfred Bakker

  11 november 2016 op 11:59

  Dit is ook leuk, knap gemaakt!
  https://www.youtube.com/watch?v=I-Y_Rfad3X4&feature=youtu.be

 16. Wilfred Bakker

  11 november 2016 op 11:05

  Hebben we al aangifte gedaan ? Lol, gewoon omdat het kan.

  http://www.petities24.com/aangifte_tegen_mevrouw_sylvana_simons_wegens_haatzaaierij

 17. Andre van Delft

  11 november 2016 op 10:29

  Sinds 2 dagen bestaat het concept van de Blije Blanke Man.

 18. Dan nog een gratis advies voor de Linkse medemens.
  Jullie zien dat overal patriottische, populistische partijen en personen aan de macht komen. Kennelijk doen jullie iets verkeerd.
  Luister goed. Het is géén winnende strategie om de helft van de bevolking (jullie voormalige kiezers notabene, de ruggengraat van de samenleving) constant weg te zetten als racisten, seksisten, xenofoben, achterblijvers of halvegaren. Nogmaals: het is géén winnende strategie. Doe ermee wat je wilt, natuurlijk. Doe je niet aan die zelfreflectie, dan zullen de consequenties daar zijn. President Trump. Premier Wilders. Vul het rijtje maar aan. Het is aan jullie!

 19. Je hebt gelijk, Joost. Keiharde feiten. Meer blanke hoogopgeleiden hebben op Trump gestemd! 33% van de latino’s. 40% van de vrouwen. Dat is een genuanceerder beeld, dan wat ons wordt voorgeschoteld. En het zijn feiten waarmee het complete wereldbeeld van Links zou instorten. Dat weten zij ook. Daar mag dus niet over gepraat worden. Je ziet nu al dat ze zich in Amerika nog autoritairder, intoleranter en agressiever gaan opstellen. Al die Hillary-supporters die de uitslag niet accepteren. Dingen in brand steken, Trump-supporters in elkaar slaan. Het is geen fraai beeld. Het is anti-democratisch, vergelijkbaar met de reactie op het Brexit. Hun wereldbeeld stort in! En de massamedia is daar ook debet aan, door Trump steeds als het grote gevaar af te schilderen. En de ironie is dat achter die protesten een multimiljardair zit, om de boel op te stoken. Als ik Links (à la Twan Huys) zou zijn, zou ik me ernstig afvragen waar ik eigenlijk voor sta!

 20. De Amerikaanse en Nederlandse MSM voorspelden vooraf de verkeerde winnaar en achteraf weten ze precies waarom de terechte verliezer verloren heeft.

  Gezever, alleen maar gezever. en niets dan gezever.

 21. Wilfred Bakker

  11 november 2016 op 09:57

  Voor de doorzetters onder ons,
  https://www.youtube.com/watch?v=P4stOh622L8

  • Veel Trumpstemmers beseffen heel goed dat Trump niet de Messias is (velen geloven in de echte Messias).
   Maar vooralsnog is het grote verademing iemand aan het roer te hebben die niks heeft met politieke correctheid (die links is) en de moed heeft dat aan de kaak te stellen. Iemand die vooral een pragmaticus is en dat hebben we heel hard nodig. Linkse dromen maken, ondanks de schijn van moraliteit, veel kapot. Voorbeelden te over: USSR, DDR, Oostblok, Mao, Cambodja, Venezuela, Zimbabwe..

 22. his voters toke him serious but not litteraly, the press toke him litterally but not serious ………

  De hele msm is verblind door hoogmoed en eigendunk. Zijn niet in staat waar te nemen wat er werkelijk aan de hand is en als ze dat wel doen hebben ze hun jargon bij de hand om te framen. Ook na het bezoek van Trump aan Obama stonden ze verbaasd over z’n positieve uitlatingen over Obama. Verwachten ze soms een onbehouwen of lompe opmerking. Wat een sukkels zijn het toch.

 23. Wilfred Bakker

  11 november 2016 op 09:49

  Nog meer info, neem rustig de tijd, ook Trump is een puppet, maar we zijn wel even lekker tevreden gesteld, het is waanzin.
  http://www.democratsagainstunagenda21.com/

 24. Waar is objectieve journalistiek gebleven? Links moralistische leugens van de liegende Media hebben haat aangewakkerd tussen de bevolkings groepen.
  Feitelijk hetzelfde wat hier ook gebeurd met de opruiing van Zwarten door de Vara programmas DWDD en Pauw tegen het SinterKlaas feest.

  • Hear hear!
   (ik moet er wat achter schrijven anders is mijn reactie te kort voor de site.)

 25. Domme Boze Blanke Man achter Trump is een uitvinding van de media, met sausje van laag opgeleid er overheen, klaar! Dit is al de gehele campagne van Trump het leidende motief in alle Media, kranten, TV stations, Clinton voegde daar zelf nog de ‘deplorables’ aan toe. Opiniemakers maakten er grappen over en heel de USA linkse elite werd er mee vergiftigd, de college Millenials, maar ook zwarte bendes met gewelddadig karakter lopen nu in de straten te demonstreren en Trumpstemmers in elkaar te slaan. Zo gevaarlijk zijn de liegende media die op de stoel van het electoraat is gaan zitten en de mensen dwingend wil voor schrijven op wie ze moeten stemmen. Het is niet gelukt, de frustraties van gehersenspoelde massas komen nu bijeen voor de Trump Tower. De opruiing van de linkse meelopende massas is goed gelukt omdat ze weigeren zelf na te denken. Waar is objectieve journalistiek gebleven? Links moralistische leugens van de liegende Media hebben haat aangewakkerd tussen de bevolkings…

 26. Wilfred Bakker

  11 november 2016 op 09:42

  Het verbaasd mij echt, gevoelsmatig sta ik achter Trump, maar als ik even doorvoel kom ik er achter dat dit ook weer een vette leugen is , er zijn enorme machten gaande, daar gaat Trump helegaar niks in veranderen , het is net als wilders een grote hema worst die ons voor word gehouden, trap er niet in mensen ! Iemand al eens van agenda 21 gehoord?

  Anti-V.N. Agenda 21 activiste Rosa Koire zegt: ”Het is de blauwdruk, een actieplan, om al het land, het water, alle planten, alle mineralen, alle constructies, alle dieren, alle productiemiddelen, alle energie, alle informatie en alle mensen in de wereld te inventariseren en te controleren. Het is een volledig alomvattend plan, globaal en lokaal geïmplementeerd. Het is in elke stad overal in de Verenigde Staten en over de hele wereld.”

  https://www.youtube.com/watch?v=0K6CACOGdEM

  • Soms is er maar een klein tikje nodig waardoor de zaak gaat kantelen. Ook agenda 21 hoort bij de machinaties van de schaduwregering die alleen kan opereren als die gefaciliteerd wordt door de openlijke. Trump heeft het volk achter zich en ik denk dat hij ook bij veel tegenstanders populair gaat worden. Bovendien heeft de POTUS veel macht, zeker als hij het congres en de senaat achter zich heeft

 27. g.h.m.leferink

  12 november 2016 op 19:42

  Neu, ‘Wilfred Bakker’, nog nooit van gehoord. En ook nog nooit wat van gemerkt. Of het moest de kontroleerzucht zijn van de ambtenezen die onze ministeries onveilig maken…. DIE zie ik eerder als een gevaar! Omdat ze vaak proberen om de minister een soort Jan Klaassen te laten zijn. Die treedt in het openbaar op, maar ZIJ trekken stiekem, achter de schermen, aan de touwtjes!
  En als de minister toch meent dat’ie de baas is en daarnaar handelt? Dan wordt er, alweer stiekem, voor de minister ongunstige info gelekt naar de media. Om hem te laten afgaan door een motie van wantrouwen in de Kamer!
  Beter zou zijn dat elke nieuwe minister zijn/haar eigen ambtelijke top op zijn/haar ministerie benoemt! Zodat Ambteneesje Achterbaks en Kantoorklerk Klef hem niet meer in de wielen kunnen rijden.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 28. Links doet steeds alsof links de vooroordelen bestrijdt. Maar veel vooroordelen komen juist van links. De term ‘zwarte school’ begon bij links. Ze hebben het over ‘de arbeider’ (alsof die allemaal hetzelfde denken). Ze hebben het over ‘vrouwen’ alsof dat een homogene categorie is. Ze introduceerden de term ‘populisme’ alsof dat een rechts fenomeen is. Ze hebben het nu over ‘de boze blanke man’ alsof dat een categorie is. Ze staan heel snel klaar om grote groepen ‘racist’ en ‘fascist’ te noemen. Ze spuugden op de term ‘commercieel’ alsof dat 1 groot kwaad is. Klaver heeft het over ‘economisme’ alsof dat een groot kwaad is. Enz enz.

  • Ze introduceerden de term ‘islamofoob’ als je kritiek op de islam hebt. Ze noemden rechtsen snel ‘xenofoob’ als men kritiek had op criminele buitenlanders en grensbewaking voorstond.

   • En als je op Hillary moet stemmen omdat ze vrouw is, is dat ook een vorm van seksisme: links seksisme.

 29. g.h.m.leferink

  12 november 2016 op 19:32

  ‘arjen’, bijzonder goed gezegd!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 30. “Hoog opgeleiden” die op HCR hebben gestemd hadden er baat bij dat de democraten aan de macht bleven of geloven heilig in wat de media hen voorschotelt hetgeen hen dus zeer domme hoog opgeleiden maakt of ze zijn te lui om eens op internet te kijken. De rest van die Hillary stemmers zijn hysterisch verwende slechte verliezers.
  Op xandernieuws wordt Trump’s 100 dagen plan duidelijk uiteen gezet. Donald Trump is gewoon een verstandige man.

 31. Aangevoerd door Soros gaan de linkse terroristen helemaal los: http://www.nowtheendbegins.com/george-soros-declares-war-america-violent-moveon-org-protests-fill-streets/

  • Hopen dat de protesten een beetje aanhouden.
   .
   Ben heel benieuwd wanneer de ‘gewone’ zero-tolerance justice-warriors/systeem-politie, doen wat ze vaker doen in filmpjes op internet, lekker ‘amerikamanazi’ los gaan, op eender welke protester, arrestant of agitator.

 32. MH 17 en media reporting. Dat resulteerde in nietes welles. Keurig begeleid door de verdeel en heers media. Vragenstellers werden in een hoek gezet door puur dogmatisch en gereguleerd media geweld. Keurig verweven in een pakket van charisma gezichten zonder verstand. De vrouwtjes vooral vielen er voor. Aardige mannen die met gladgestreken gezichten een misdaad lieten onderzoeken door een verdachte [ Ukriane ]. Dank zij de media een daverend succes. Alles onder toeziend oog vanuit de U.S politiek en hun media. Dit zootje clown en hansworsten staan nu ook met hun broek op enkels.

 33. Domme mensen en hun kansen op aarde. Zij hebben iets wat knappe mensen niet hebben. Het word een knappe neus genoemd. Bij instinct of met ruiken zijn het dè getrouwen van wat heel lang geleden geboefte werd genoemd. Wat in loop der eeuwen veranderde in kasteelheer, ridder, en later koning. Na de uitvinding religie iets wat vandaag elite heet. Domme mensen zijn hun fundament waarop kerk en land gebouwd werd. Hoogopgeleide domheid is te vergelijken met goede hond training. Trouw tot in den dood noemden voorouders dat. De denkende mens is hun vijand. Door regel en wetgeving beschermd domheid zich compleet af en noemt zichzelf, de goed mens. Hij en zij goed zien zichzelf als gezonden en uniek. Hun opdracht is voor u zorgen. Met de beroemde verdeel sleutel van, ik een beetje meer als jij, als beloning. Nooit èèn slag gewerkt, leven als G.. in Frankrijk, is hun kenmerk.

 34. Edmond V.O. Katusz

  11 november 2016 op 01:16

  I.v.m. het bovenstaand van mijn hand.
  .
  “Nu weet ik niet wat ik tegen mijn dochters moet zeggen”. Column Sheila Sitalsing
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/nu-weet-ik-niet-wat-ik-tegen-mijn-dochters-moet-zeggen~a4411439/

  Natuurlijk werd mijn reactie niet geplaats.
  Dus bij deze m’n beste Volkrant-student-censureerdertje:
  .
  U weet het niet, dan hierbij een beetje hulp.

  Herinner u zich deze uitspraak: “We came, we saw, he died, haha” Dat is de mens Clinton, vernietiging, moord en oorlog propagerend, het ultiem vertegenwoordigen waar absolute machtswellustelingen voor staan. Spijt me maar houdt in geopolitiek verband onmiddellijk op met geklets over vrouwen.

  Ooit Madeline Albright: “I think this is a very hard choice, but the price – we think the price is worth it.” (Over 0.5 millioen kinderslachtoffers, sancties tegen Irak).

  Goddank hebben we nu niet zo’n moordvrouw.
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

  • Leuk dat de Volkskrant geen enkel probleem heeft met het door jou Edmond genoemde. Het lijkt op een voetbalwedstrijd tussen 500.00 kinderen en die ene op het strand van Turkije.
   De Volkskrant speelt voor scheidsrechter. Ze hebben op de redactie van die krant hun kop erg scheef staan.

 35. Niet alleen de media, ook de politiek spreekt denigrerend over de boze blanke man. En de blanke man/vrouw wordt de witte man/vrouw. De homo correctus wordt met de dag correcter – tot in het absurde. Verschillende kranten en andere media onder aanvoering van de Volkskrant schrijven en spreken voortaan over “witte” Nederlanders in plaats van “blanke”. Want de ‘blanke’ is een racist, kolonialist, onderdrukker.
  Het is geen woordspelletje. Het is een nieuwe racistische rassenstrijd van zwarten tegen blanken om onze cultuur te vernietigen, gesteund door moslims en ultra correcte blanke Nederlanders als vijfde colonne.
  We laten het niet gebeuren!
  Ik ben er trots op blank te zijn!

  • Je moet eens goed kijken naar die types, die jou blanke man noemen, hun koppen staan een beetje scheef en ze hebben een lange nek waarmee ze denken boven iedereen uit te torenen. Ik ben voorstander van twee reactievormen op die loze agressie van de scheve kop. Nummer 1 is de inhoudelijke zoals Joost beoefent, waardevol natuurlijk. De andere is die ik vorm probeer te geven, maak de scheve kop nog schever. Tot hij uiteindelijk eraf valt. Wat trouwens een leuke is, probeer het eens uit tijdens een gesprek met zo’n scheve kop, hou het hoofd een beetje schuin dan vergeet hij je nooit meer!

 36. Edmond V.O. Katusz

  11 november 2016 op 01:08

  Shit, zit ik weer mee, tel ik weer niet mee. Ben blank, boos tot zeer razend en nog redelijk oud ook. Mmm. Opleiding is wel OK. Nou, ja, dan maar niet.
  .
  Moet eigenlijk de hele Pauw van eergisteren nog bekijken, maar moest wel naar bed. Maar aan het begin sprong Clarice Gargard er wel uit en nu lees ik op twitter ook weer haar verhaal met o.a. “een (weliswaar) doorgewinterde politicus met kennis ervaring, discipline en gedrevenheid”
  .
  Dit gewauwel nu zo vaak gehoord.
  .
  Al die ervaring, discipline, al die kennis en gedrevenheid hebben vooral geleid tot moord en doodslag, zoals ze samen met andere oorlogshitsers Libië om zeep geholpen hebben. Gaddhafi was een dictator, jawel zo kennen we er nog wel meer en als anarchist heb ik weinig met ze op, maar de Libiërs hadden het niet slecht. Wat is er nu van over. Ach ik hoef de teringzooi , alle doden en nabestaanden niet te schetsen. Dat heeft m.n. dat wijf, die oorlogsmisdadigster op haar geweten.
  Salut! Edmond V.O. Katusz

 37. Zie en hoor de laatste dagen vooral veel Boze Blanke Mannen bij de NPO, Mooi man.

 38. Ik weet zeker, dit haalt de gelijkgeschakelde leugen pers niet.
  En dat is misschien ook maar goed, ze weigeren te leren en de werkelijkheid onder ogen te zien, dit heeft 2 voordelen: de halfwaardetijd van hun belang wordt sneller bekort, en ze misleiden hun eigen aanhang/lezers die je ook niet wijzer moet maken dan voor stemvee noodzakelijk is.