FBI kapot. Clinton wint. WO III komt in zicht.

Door Joost Niemöller

De FBI sloot het onderzoek naar het mailgedrag van Hillary Clinton zojuist af. De conclusie was dezelfde als eerder: Ze was slordig geweest, maar niet strafbaar. Twee dagen voor de verkiezingen. De FBI is een organisatie die gezag uitstraalt. Voor veel Amerikaanse kiezers is dit belangrijk. Niet voor de diehard Trump aanhangers. Ook niet voor de diehard Clinton aanhanger. Wel voor de groep die geen van beide is. Die groep wordt bestookt met een enorme hoeveelheid ‘nieuws’ en ‘informatie’, waarvan de hardheid niet vastgesteld kan worden. Dus veel van die Amerikanen gaan af op organisaties als de FBI. Die heeft gezegd: Niet strafbaar.

Er is de afgelopen tijd enorme druk op de FBI gezet. Vanuit het ministerie van justitie, door belangrijke personen uit het rechtelijk apparaat. In de Amerikaanse media, minus FOX, klonk grote verontwaardiging door over het besluit van de FBI om zo vroeg voor de verkiezingen aan te kondigen dat er alsnog onderzoek werd ingesteld naar de mails van Hillary. Die verontwaardiging hoor je nu niet meer, terwijl het besluit om het onderzoek te stoppen, twee dagen voor de verkiezingen, natuurlijk net zozeer invloed heeft.

Zet CNN aan en je ziet alleen nog triomfantelijke gezichten. Ze weten dat de verkiezingen voor ‘hun’ Hillary nu gewonnen zijn.

Nu wordt er gezegd: ‘Ja, maar de FBI doet toch nog steeds een onderzoek naar de Clinton Foundation?’ Daar zou ik me maar geen illusies meer over maken met Clinton aan de macht. Na de verkiezingen zal de FBI deels ontmanteld worden en er zullen andere stafleden aantreden. Bovendien: het feit dat er nog steeds een onderzoek gaande is naar de Clinton Foundation, is niet relevant voor deze verkiezingen. Daarbij gaat het om de integriteit van een persoon, niet om de integriteit van een schimmige organisatie, waarbij het dan nog maar helemaal aangetoond moet worden wat de persoonlijke betrokkenheid van Hillary Clinton was. Daar zijn sowieso deze twee dagen te kort voor.

Zeg nooit nooit natuurlijk. Maar deze verkiezingen zijn geregeld. Hillary gaat winnen. Het internationale establishment wint daarmee, want Hillary is het trekpopje in hun handen, en we kunnen ons klaarmaken voor een hele gevaarlijke confrontatie met Rusland. Want Hillary Clinton wordt aangestuurd door buitenlandse krachten zoals het rijk van de Saoedi’s en de Golfstaten  die onder het mom van een godsdienstoorlog tegen de sjiieten een strijd voert om gaspijpleidingen naar Europa, en dat is een strijd tegen Rusland, en mogelijk China. Het draait allemaal om dit enorme gasveld op de illustratie. Een mega  gasveld dat deels door Iran in productie gebracht kan worden, deels door Qatar, maar de gasleidingen moeten hoe dan ook door Syrië. Wie Syrië in handen heeft, die heeft de buit.

U kunt het deels lezen in de mails die via Wikileaks naar buiten kwamen. Maar dat is voor de gemiddelde Amerikaan een te ingewikkeld verhaal en bovendien zijn zaak niet. De gemiddelde Amerikaan is net als de gemiddelde Nederlander. Die kijkt naar zijn portemonnee. Voor wie geen belastingen betaalt, en dat zijn veel immigranten, is gratis gezondheidszorg een bonus. Het legaliseren van illegale familieleden is nog eens een extra bonus. Op de lange termijn zullen ook de immigranten lijden onder open grenzen. Maar dat is een lange termijn verhaal, en mensen kijken niet naar de lange termijn.

Volgens de FBI heeft Clinton niks fout gedaan. Zaak gesloten.

Wat u zegt. Geen prettig vooruitzicht.

En verder krijg ik graag ongelijk over twee dagen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

38 Reacties

 1. De MSM in de VS en ook die in NL hebben zich werkelijk op meer dan schofterige wijze misdragen in hun anti Trump hetze. Ik durf dit zelfs criminele journalistiek te noemen. NOS, RTL ( zie die kop van Mouthaan… ) Pauw, Tan, Van Nieuwkerk: het is bagger uit de diepste lagen van het riool. Dit is riooljournalistiek zoals van de gore nazi Goebbels.

  • Sint Nicolaas

   8 november 2016 op 18:28

   Inderdaad Leo KarelJan, de MSM in de VS en NL gedroegen en gedragen zich als een stelletje schoften. Hetzelfde zien we toch in NL met Wilders ? Die schopt tegen heilige huisjes, die benoemt de problemen, is patriot en komt op voor NL . Neen, dat mag allemaal niet. Die gore landverradersclub op het Binnenhof zien het liefst dat NL opgeheven wordt en opgaat in een mohammedaans €uropa, geleid door die smerige imperialistenclub in Brussel. Weg met ons is het devies en hoezee voor de muzelman. Trump ziet ook wat er gaande is in de VS. De teloor en ondergang van het land geregisseerd door de geld en machtsbeluste Clinton/Obama kliek. Sint kan er met zijn mijter niet bij dat hele volksstammen dit LATEN gebeuren en niet in opstand komen. Onbegrijpelijk ! En dan laatst dat stuk van Paul Weston over de “toekomst” van Duitsland. Dit kan net zo goed op NL, Belgie, de VS en welk ander westers land geprojecteerd worden. Wij delven het onderspit en de media is er mede schuldig aan.

   • Sint Nicolaas

    8 november 2016 op 18:42

    Vooral de NOS ( Nieuws Onder Staatstoezicht ) kan er wat van. Je wordt onpasselijk als je die vooringenomen, zelfbenoemde journalisten en presentatoren hun dagelijkse voorgeschreven lading bagger hoort uitkramen. Ze presenteren zich als betrouwbaar en onafhankelijk. Yeah right ! Dat veel gebeurtenissen de media niet halen omdat dit wat lastig uitkomt voor de klant op het Binnenhof wordt er niet bijverteld. Hele hordes laten zich intimideren, hersenspoelen en beïnvloeden en kijken vervolgens GTST en zetten een bakkie. Alles ver van mijn bed. Ze komen er wel achter,sukkels. Als straks hun kinderen en/of kleinkinderen het lot ondergaan dat Paul Weston uitgebreid beschrijft is het te laat. De VS heeft een gouden kans om van de politiek correcte, corrupte, volksverradende machtswellustelingen zoals een H. Clinton af te komen. NL volgend jaar maart. Grijp die kans, weg met Rutte, de PvdAllah en de hele santenkraam landverradende minkukels. De toekomst van NL en uzelf staat op het spel !

 2. De vraag dient zich wel aan wat de FBI wilde bereiken met de drie merkwaardige statements: in de zomer vrijpleiten, eind oktober plots bericht over opnieuw graven en daags voor de verkiezingen opnieuw vrijpleiten!

  Nu kun je natuurlijk de FBI van politiek bedrijven of gestoordheid betichten. Maar er is een alternatief.

  De FBI wist natuurlijk direct om wat voor emails het hier ging. Persoonlijke zaken die Hilary al had gewist naar eigen zeggen en wie weet was het gewoon waar. Maar als ze al zagen dat er geen misdaden instonden waarom toch de tam-tam?

  De enige reden die ik kan bedenken is om bepaalde mensen zsm te laten weten dat ze deze persoonlijke mails hadden en bestudeerden. En dat gegeven publiek maken.

  Dit kun je doen in een politieonderzoek als je druk wilt uitoefenen op ongrijpbare mensen “beyond” HRC. Een hoge boom schudden. Juist tijdens een gespannen periode. En wie weet wat er onder de boom lag in de morgen…

  Was Clinton doel of middel?

  • http://truepundit.com/new-emails-reveal-donna-brazille-leaked-two-more-debate-questions-to-hillary-clinton/

   Niks aan het handje.

 3. @Dick:

  Leuk,wordt hier niet over bericht,heb hem gezien. Trump ligt nu voor bij ‘early voting’in 3 staten. Heel ongebruikelijk, omdat de Democraten het meest massaal aan ‘early voting’ doen! Hillary heeft vandaag ook een overwinningsvuurwerk,morgen, gecancelled

 4. Tja, Bill Clinton deed ook niets “strafbaars” maar hij moest zich toch verantwoorden voor bepaalde ethische zaken en maakte het allemaal nog veel erger door te gaam liegen in de rechtbank, alsof hij nooit iets anders gedaan had.

  Zoiets zie ik nog wel gebeuren. Maar dat is dus niet aan de FBI om nu vlak voor de verkiezingen uit te spelen. Natuurlijk niks strafbaars! Walgelijk, onverantwoord, gevaarlijk en immoreel, maar dat is nog niet crimineel. We praten over Clintionianen met heel veel juridische training en ervaring. Die zetten het natuurlijk wel slim op.

  De vraag is dus wat er gebeurt als het Huis weer impeached. Ze gaan het uiteraard proberen als de rest van het onderzoek naar buiten komt. Maar dat is nog niet hetzelfde als een afzettingsprocedure.

  Maar impeachment lijkt nu het eerste doel.

 5. http://www.tipponline.com. Betrouwbare en serieuze pollsters zelfs voor de NYT, hebben ook de overwinning van meneer Obama goed voorspeld,: Trump leidt met 2 punten over Clinton… nu jij weer Joost. Andere polls hebben voortdurend Trump kansloos gepollt. Rigging heet dat toch, ja ook bij Fox..

  • Joost krijgt graag ongelijk. Overigens zat Joost ook fout met de voorspelling dat Brexit van de baan was, na de moord op….

   • @Koffij
    Ken jij iemand die wel verwachtte dat er voor Brexit gekozen zou worden? Zelfs Farage gaf naderhand toe verbaasd te zijn over de uitslag.
    Wat de VS verkiezingen betreft denk ik dat Trump, zonder twijfel, de meeste stemmen gaat krijgen maar of ie wint is een andere zaak. Het VS kies systeem is bijzonder gecompliceerd en daarom fraude gevoelig. Ook blijkt dat al voor jaren terug er stem fraude heeft plaatsgevonden met het gebruik van stem computers. Soros ondersteund Clinton en heeft in 16 staten de stem computer business in handen. Er schijnen 1 miljoen overledenen nog steeds stemrecht te hebben. Obama heeft illegalen opgeroepen te gaan stemmen. Ze hoeven niet bevreesd te zijn want dit is hun “burger” plicht. Dus ja, hoe ver gaat deze stem fraude? Trump krijgt de meeste “legale” stemmen maar of hij uiteindelijk gaat winnen? Het blijft een raar land.

 6. @veelminder
  Onlangs was Jensen met zijn programma ‘Jensen kiest voor Amerika’ op bezoek bij een man (ik meen een professor) die in de VS door allerlei tv stations en radiozenders gevraagd wordt omdat hij een systeem heeft waarmee je kan voorspellen wie de nieuwe president wordt, dat systeem kan je zelfs met terugwerkende kracht gebruiken. Ze zijn begonnen bij 1912 (waarom bij dat jaartal weet ik niet) en alle voorspellingen zijn uitgekomen behalve die van 1960. Deze man had in maart al voorspeld dat Trump zal winnen. Zo had hij ook op voorhand voorspeld dat Obama, Bush etc.. zouden winnen.
  .
  Jensen heeft door heel de VS gereisd en dan krijg je toch de indruk dat Trump veel populairder is, zijn rally’s worden ook veel beter bezocht. De Trump aanhangers wekken ook de indruk veel meer bevlogen te zijn door zijn plannen dan de Hillary aanhangers, die hebben het eigenlijk alleen maar over Trump en hoe slecht hij wel niet is etc.. Kent iemand de plannen van Hillary überhaupt?

 7. Voor de absolute wereldheerschappij van de islam, het wereld kalifaat ,is het noodzakelijk dat het westen, Rusland en China elkaar vernietigen, want de islamieten zullen militair noooit superieur aan deze landen worden, omdat daar geen originele wetenschappers rondlopen en er geen productie apparaten zijn.
  Heel slim een een warmonger financieel te steunen met olie geld.

 8. Mocht Killary winnen dan zijn in mijn beleving de rapen gaar…mijn voorspelling is : no fly zone boven Syrie , Bill Clinton een hoge functie in de VN en of het witte huis ….bankers nog meer macht enz enz..
  Mocht Trump winnen ?…. geen oorlog ..geen open grenzen …..en hij zal drukker zijn met het binnenlands beleid ….dan met buitenlands beleid….
  lijkt mij ook niet meer dan logisch…… onze politici zijn drukker met 1 EU en
  totaal niet bezig met het Nederlandse volk…. ja nu heel even voor de volgende verkiezingen…sjonge jonge wat een land verraders ….ik heb er geen woorden meer voor …welterusten weer..

 9. Joost lijkt me pessimistisch nu, maar er is wel grootschalige stemfraude mogelijk. Meer dan 1 miljoen doden, die kunnen gaan stemmen! Mensen, die in méér dan 1 staat kunnen gaan stemmen, gaat zeker om 2 miljoen stemmen. Welke partij profiteert van deze lang bestaande omstandigheden het meest (al jaren)?
  De rigging van de MSM is ongelooflijk en echt vuil. misdadig. Het schorem van Soros/CNN, dat aan het bestuur van de Democraten vraagt, welke vragen gesteld kunnen worden aan Trump in een interview. Zie Breitbart.com. Het doet je denken aan het partijbestuur van de PvdA, dat ook bepaalt wat in Hilversum kan en niet .
  Wat Joost niet moet onderschatten,is die niet gepeilde ,voor het eerst in jaren weer ter stembus gaande kiezer. Die mensen zijn niet vertegenwoordigt in de altijd in Trumps nadeel gemanipuleerde peilingen. We noemden dat hier vroeger de ‘gordijnbonus’ en Joost, die kan nu in de VS ,ondanks fraude en oplichting, verpletterend zijn. Ik wacht toch maar even af.

  • En mensen in de gevangenis mogen niet stemmen en na hun straf ook niet meer in de meeste gevallen….. hey wacht even dat is een goed idee voor Nederland …dan kunnen de meeste Allochtonen niet meer stemmen…
   ja allochtonen , buitenlanders …dubbele nationaliteiten …enz ..ben ik nu een racist ? nee gewoon een realist ..ik heb ze toch geen aapje genoemd ? of woestijnratjes ?

 10. Pinokkio Mobama met zijn man Michael eh sorry ik bedoel natuurlijk met zijn vrouw Michelle ….
  https://www.youtube.com/watch?v=jLPESWWPUJE

 11. Ik ben er helemaal niet zeker van dat Clinton wint.
  Zij en het systeem is corrupt wat wel erg veel inwoners in de VS willen veranderen.
  Niet de toplaag die zich rond clinton scharen wat weer een reden is om niet op haar te stemmen. Dat ze onderdeel van het systeem is maakt haar kwetsbaar.
  Zij is de verpersoonlijking van een corrupt systeem.
  Nou horen we weer dat haar dochters trouwdag volledig gefinancierd is door de Clinton foundation. Geplaatst door de telegraaf die net al de rest van de MSM alleen maar negatief schrijft over Trump en Clinton ophemelt.
  Er is op internet wel erg veel negatief nieuws over Clinton.
  VEEEEL met dan Trump.
  Wel heel erg spannend deze keer.

 12. De soep wordt zelden zo heet gegeten als dat ze opgediend wordt. Vandaar vind ik hoe de kandidaten roeptoeteren, hoewel zeer onbetamelijk en respectloos, niet relevant en typisch het amerika van vandaag afspiegelend.
  Daarentegen , nu de FBI (een paar dagen voor de verkiezing) duidelijk geplooid is onder de druk van de Clinton foundation (kan je heel globaal en ruim interpreteren), vermoed ik , zoals Trump trouwens keer op keer herhaald, dat de verkiezingen nu “gemaakt” zijn en Hilary Clinton al bij voorbaat haar overwinning gekocht heeft.
  Indien niet , dan zou dat wel een goed teken zijn voor de rechtvaardige kiezers wereldwijd en de democratie. Dat zou betekenden dat de linkse politiek correcte kolonne met haar financiele foundations het niet voor het zeggen heeft, maar nog steeds de burger. Jij en ik !
  De uitslag van deze VS verkiezingen zijn voor de wereld bangelijk belangrijk !

 13. Het is maar goed dat mensen niet in de toekomst kunnen kijken, hoe goed de analyses van het heden ook zijn. Iedereen voorspelde dat ‘remain’ zou winnen bij de Brexit en iedereen voorspelde dat het referendum in NL niet zou worden gehaald. Sterker nog: de hele wereld en zijn moeder voorspelde, dat Trump nooit door de voorrondes zou komen en de republikeinse kandidaat zou worden.
  Ondanks de massale manipulatie van de publieke opinie is de opkomst bij Trumprallies enorm en het is de kiezer die bepaalt….. als het systeem tenminste niet is gecorrumpeerd. We gaan het zien. Maar dat dit een gevaarlijke tweesprong is is zeker.

 14. Opvallend blijft de oorverdovende stilte rond de salafistische achtergrond van Clinton vertrouwelinge Huma Abedin:

  https://willyvandamme.wordpress.com/

  • Een stilte die moeilijk te begrijpen is in het licht van vragen zoals gesteld door Jill Stein:

   If Saudi Arabia funded 9/11 and ISIS too, why does Obama protect them, Clinton arm them, & Podesta lobby for them?

   https://twitter.com/DrJillStein/status/795068270198091776

 15. Als Trump had gewonnen dan was ook de MH17 waarheid op straat gekomen, en dat zullen de trekpoppen van Rutte ook niet leuk gevonden hebben.

  Wat dat betreft zijn het geruststellende dagen voor de NOS. Die kunnen hun oorlogsretoriek tegen Poetin, opgediend met de nodige propaganda en peuter slachtoffers voortzetten en kunnen zich verder verkneuteren over de grenzen die verdwijnen en het klootjesvolk die weer keihard de hoek in getrapt wordt. Desnoods gooien ze er weer een foto tegenaan van een aanspoelende dode peuter, en de Wilders daarvan de schuld geven.

  Het valt ook niet mee om verkiezingen te winnen terwijl de MSM in de tas zit van de globalisten en de NAVO lobby.

  • @Koffij
   “Als Trump had gewonnen dan”
   .
   Pardon? Trump gaat winnen, en niet een klein beetje, hij gaat gigantisch winnen. Het bericht van de fbi zal de Trump stemmers alleen maar meer overtuigen van wat Trump al die tijd gezegd heeft: Hillary is een lobbyist voor super corporaties en financiële mega entiteiten. De kans is groter dat hierdoor (bepaalde) Hillary stemmers (die eigenlijk Sanders zouden stemmen maar dmv fraude weggestemd werd ten gunste van Hillary) overstappen naar Trump dan andersom. Wij leven niet in de VS. De rijken, vips, en sommige stedelingen in de VS kunnen het veroorloven de kop in het zand te steken en op Hillary te stemmen. De rest van de mensen worden dagelijks geconfronteerd met de neerwaartse spiraal waarin de VS zich bevindt, bij veel mensen staat het water tot de lippen, ze kunnen er niet omheen. Trump is republikein noch democraat, ze zien zichzelf als een beweging ten gunste van de VS zoals die bedoeld zou zijn, dus voor iedere amerikaan.

   • @Dick, ik hoop dat je gelijk hebt, vergeet echter niet de enorme stem fraude waar over gesproken wordt. Kijk eens naar de peilingen. Als je die vergelijkt met de opkomst getallen bij de verkiezings bijeenkomsten dan heeft Trump 35 maal zoveel bezoekers als HRC. Ik hoop ten zeerste dat Trump wint want dan is de kans groot dat ook de ellende met de EU, illegalen, omgekochte politici en media en ga maar door opgelost gaat worden. Duitsers hebben er ook genoeg van en willen nu massaal illegalen met hun boortjes terug naar land van herkomst sturen. Zucht, eindelijk. Maar Merkel zal dit niet toelaten, onze redder zal dus Trump moeten zijn.
    Ook gaat er een nieuwe muur in een Berlijnse wijk komen, tussen een AZC en woonwijk. Fijne oplossing…
    https://www.rt.com/news/365600-germany-wall-refugees-migrants/

    • @Cale
     Het wordt inderdaad spannend, wat op zich wel leuk is. Maar heb me al voorgenomen na de verkiezing sites zoals bv Joop niet meer te bezoeken, en als Trump verliest dan zit ik er serieus over te denken om het hele internet voor onbepaalde tijd te laten voor wat het is. Een site als deze vind ik een goede site maar heb regelmatig een smerig gevoel overgehouden na een middagje internetten want het is niet normaal meer wat er allemaal verkondigd wordt. De debilisering en de massa psychose lijkt nauwelijks nog te stoppen, ben ervan overtuigd dat propagandaleugens als ‘islam is vrede’ daar flink aan hebben bijgedragen want als dat soort leugens verkocht kunnen worden dan is het hek van de dam en kan iedere leugen als ‘deugen’ verkocht worden.
     .
     Dus, misschien hoop ik stiekem dat Trump verliest zodat ik me niet meer hoef op te winden over internet en kan ik stilletjes genieten van de door politiek correct links gegraven kuil waar ze zelf massaal in zullen vallen 🙂

     • Grappig, ik denk er precies zo over en heb dat een paar dagen geleden nog met mijn vrouw besproken. Op een paar goede sites na, zoals deze, heb ik zoveel bagger en duivelse smerigheid op het internet gezien, hetgeen ik de laatste weken behoorlijk intensief gevolgd heb omdat ik denk dat wat er nu met die verkiezingen in de VS gebeurd erg belangrijk is voor de toekomst mijn kinderen (en andere jongeren natuurlijk), dat ik ook een beetje internet moe geworden ben. Wel een wat lange zin, maar het staat er op.

 16. Begin maar met NOS en RTL te boycotten

 17. @observer59
  “Begin maar met NOS en RTL te boycotten”
  .
  Dat doe ik al geruime tijd, en dan heb ik het over een totale boycot. Het is zelfs zo dat wanneer af en toe de radio aanstaat ik het geluid uitzet als het nieuws komt. Ben daar echt totaal klaar mee, ben er bijna allergisch voor geworden want wilt iemand bijvoorbeeld toch dwdd, nieuwsuur, pauw, rtl late night etc.. kijken dan ga ik wat anders doen, kan er absoluut niet meer tegen.

 18. Barack- en Michael Obama zijn nu eenmaal de lievelingen van de MSM.

 19. Ik denk toch dat 9 november nog een hele grote verrassing kan worden.

 20. Wilfred Bakker

  7 november 2016 op 08:56

  Moorden, verkrachten, verduisteren, etc etc
  Deel dit zo veel als mogelijk mensen, gisteren uitgebracht.

  https://www.youtube.com/watch?v=NUQv9AxO1tk

 21. Een zilveren rand. Een gaand onderzoek, met Trump als winnaar, zou ook problemen hebben gegeven. Na de verkiezingen is andere koek. Meer Interessant is nieuws over vote machines die een stem zien als een fractie van èèn in optel mode. Die software slaapt tot moment X. Na gedane zaken delete het prog zichzelf. Dit soort regulerende software word sjoemel genoemd. Een zusje van malware en virus.
  Toezicht houdende mensen hebben een enorm hoog eigendunk. Zij weten en begrijpen alles. De auto industrie en democraten had en heeft hun als vriend.

 22. Corruptie wint en dat is een heel slechte zaak, niet alleen voor de VS maar voor de gehele wereld. Zoals het artikel afsluit – laten we hopen dat we het mis hebben maar ik ben bang van niet. Assange zei het ook al in zijn laatste interview – het zal niet worden toegestaan dat Trump wint. Ik vrees het ergste.

 23. Comey is blackmailed of bedreigd met moord op hem en zijn familie.Is voor HRC niet ongewoon gezien de bijna 190 doden die direct gerelateerd waren aan de familie Clinton. Het is veel groter dan men denkt. De halve wereld zit in die pedofiele kringen. Lees: http://www.tomheneghanbriefings.com/
  Ben benieuwd: http://beforeitsnews.com/alternative/2016/11/so-obvious-obama-regime-planning-massive-false-flag-terror-attacks-on-monday-to-halt-a-trump-victory-and-save-democrats-from-being-indicted-3434751.html
  Het spel is nog niet gespeeld aangezien er onderhuids veel meer aan de hand is dan wat de idiote MSM hier in Nl ons wil laten geloven. Killary wordt hier als bijna een heilige neergezet. Als je snel een WW3 wil moet je dat mens president laten worden. Ik denk dat er veel geweld los komt tijdens de komende dagen. Civil unrest maar misschien ook een counter coup.

 24. De grote vraag is natuurlijk waarom Comey deze zaak wederon aangekaart heeft vorige week en dan nu ineens weer zegt dat er verder niet wordt vervolgd. Hij heeft zichzelf, en de FBI, alleen maar belacheljk gemaakt. Nogmaals, waarom?? Hier zit meer achter, wat ik U allen brom.

  • Een iteressante theorie is: opdat Obama haar geen pardon kan verlenen. Na de verkiezingen is Obama uitgespeeld.

 25. Nav :
  FBI heropent onderzoek naar Hillary Clinton e-mailschandaal.
  Vermoedde ik dit:
  .
  ‘Zou er een tactiek achter zitten van de Clinton-fanaten ?
  Om op de valreep Clinton, na dit onderzoek, zogenaamd, schoon van deze E-mail malversaties te kunnen verklaren, zodat er een laatste ‘positieve’ indruk blijft hangen in het stemhokje?’
  ________
  Ik ben bang dat dit uitkomt

  • Dat noem ik een goed doordachte voorspelling! Inderdaad opmerkelijk. Ik had hem nog niet eerder gehoord en hij komt nog uit ook.

   Een complot kan ook een echt complot zijn, heel soms.