Brekend! Bilderbergconferentie gehackt.

bilderbergDoor Joost Niemöller

Het is echt waar.

 1. Ga naar de Wikipediapagina van de Bilderberg conferentie.
 1. Klik onderaan die pagina de link naar de officiële pagina van de Bilderbergconferentie aan.

Dan ziet u, althans op het moment van dit schrijven, deze tekst verschijnen (zie ‘spiegel’ afbeelding hierboven) van een groep genaamd:

0x? HackBack movement 

AnD AnonyMous 

Volgens de tekst op de site kunnen de leden van de Bilderberg groep er nu vanuit gaan dat de elektronische kant van hun leven ook gehackt is.  Ze hebben een jaar om hun leven te beteren. Ze dienen dan niet langer nog hun private doelen na te streven, niet langer zich actief te maken voor hun lobbygroepen, maar moet zich inzetten voor het heil van de wereldgemeenschap.

Dear Bilderberg mEmBers, From NoW(), each OnE of you have 1 year (365 days) to truly work in faVor of HumaNs and not youR private interests

Each TopIc you disCuss or work you achieve thRough YoUr uber privAte meetinGs should from now benefit WORlD population and not X or Y groUp of people

Doen ze dat niet dan zal de controle over de hele elektronische kant van hun leven worden overgenomen door de HackBack movement:

OtHerWIse, we will FinD you and we Will hAck you MiNd the cuRrent situation: We conTrol your expensive connected cars, we control your connecteD house security devices, we control your daughter laptop, we control your wife’s mobile,  we tape YoUR seCret meetings, we reAD your emaiLs, we control your faVoriTe eScort girl smartWatch, we ARe inside your beLoved banks and we Are reading YoUr assets
You wont be safe anywhere near electricty anyMore
We WiLL watch yOu, from NoW on you got to WoRk for Us, Humanity, the People

Of de hackersgroep dit dreigement waar kunnen maken is natuurlijk zeer de vraag. Maar het is niet vreemd te veronderstellen dat door het hacken van de website privé informatie achterhaald kan worden. We hebben daar in het verleden aardig wat voorbeelden van gezien. En het kan dus best zo zijn dat deze informatie vandaag of morgen via Wikileaks gaat verschijnen. Om maar iets te noemen.

Hoe dan ook, het hacken van deze officiële website is bepaald spectaculair.

Het nieuws is terug te vinden op twee websites. (Waarbij het opvallend is dat de site van Russia Today momenteel ook niet bereikbaar is.)

Volgens de Website InfoWars (voor wie Bilderberg corebusiness is) valt niet precies vast te stellen wanneer de site voor het eerst gehackt is, maar wordt als vroegste datum 22 december gemeld:

It currently remains unclear how long the Bilderberg website has been under the control of the hackers. A tweet from Guardian journalist Charlie Skelton reveals the manifesto was present on December 22. A snapshot of the site hosted on archive.org displays an unaltered homepage on December 19.

De Mainstream Media hebben er verder geen aandacht aan besteed.

Enig commentaar van de Bilderberg organisatie zelf ontbreekt ook. Maar gezien de gesloten zwijgzaamheid van die club hoeft niemand zich daarover te verbazen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

14 Reacties

 1. Het probleem is echter: wat kunnen we met deze informatie? En weten we dit niet al langer?
  De elite is schaamteloos en niets deert hen. Ze worden immers niet alleen gesteund door de Imbeciele massa”s maar beheren werkelijk alles wat met macht te maken heeft:
  Politiele partijen
  Regeringen
  Legers
  Justitie
  MSM

  Wat heeft Wiki Leaks nu precies bereikt met bv het uitlekken van de malafiede praktijken van de Clintons of de Democraten in de USA?

  Het maakt allemaal niets uit, wie en of wat er uitlekt.
  Obama leverde (levert?) wapens aan terroristen, die het vervolgens aan IS verkopen. Tja, met ruwe olie kun je nou eenmaal geen oorlog voeren. En dan? Zit deze Arabische Lente Mastermind al achter slot en grendel?
  Nee, hij probeert nog ff een oorlog met de Russen uit te lokken.

  Kijk om je heen zou ik zeggen. Hiernaast bv.

  …Seksaanslagen op jonge Europese vrouwen….
  We weten het. Ook wie de daders zijn maar zij worden beschermd. MERKEL
  We kunnen met praten(schrijven)…

 2. Angst en beven. Heel goed. Blijf wakker!
  Joost begint dit artikel met: “Het is echt waar.”
  Grappig.
  Voor het geval je het niet wist:
  Al zijn schrijfstukjes en boeken zijn waar.
  En nu gaan we ons best doen.
  2017 zal Le Pin aan de macht brengen, Rutte van zijn podium doen vallen en Merkel, weet ik niet, die Duitsers zijn vreemde denkers.
  Laten we hopen dat er een gedegen oppositie in ons buurland komt.
  Terug naar de eeuwen oude goede betrekkingen met Rusland.
  Trump zal de wereldhandel gezond maken.
  En onze (klein) kinderen zullen weer eerlijke geschiedenisboeken lezen.

  • Mooi gesproken.
   Als het over Bilderberg gaat dan moet ik altijd denken aan complotdenkers. Ik houd van theorieën, maar ben ook een beta man, theorieën moeten goed gefundeerd zijn. Natuurlijk zijn de Bilderbergers een raar clubje, ben benieuwd of er nog mailtjes bekend zijn van Rutte of Pechtold. Ik zie het als een moderne vorm van vrijmetselarij.

   Op oudjaarsdag is MASH acteur William Christopher overleden, de wereldberoemde serie die nog in de jaren 70 speelde. Het liedje is indrukwekkend, deprimerend maar ook troostrijk. Voor de vijftigers onder ons:
   https://www.youtube.com/watch?v=xIIqYqtR1lY

 3. Ja, een gelukkig nieuwjaar, zeg ik met angst en beven.

  In Engeland is een dader van hate crime omgekomen in zijn cel, hij had 1 jaar gehad in Engeland.Thans blijkt wat die hate crime was, hij had een broodje varkensvlees naar een moskee gegooid. Dat zal ongetwijfeld weer inspiratie bieden voor het Europese hof en Nederlandse nep rechters, die zich schuldig maken aan hate crime t.o.v. het gezonde verstand.

  Voor de rest begon het nieuwe jaar waar het oude is geëindigd, zie aanslag in Ankara.

  Maar laten we hopen dat de partijen gaan winnen die niet geadviseerd worden door de Vara cabaretiers, de NPO en de MSM. Partijen waarvan nep rechters vinden dat die verboden moeten worden.

  Dat is mijn wens voor 2017, Amerika heeft precies het goede voorbeeld gegeven.

 4. Hou vol Joost! Iedereen een goed nieuw jaar toegewenst en blijven vechten! Ga ik ook doe ik beloof het.

 5. Edmond V.O. Katusz

  31 december 2016 op 16:36

  Geachte heer Niemöller, beste Joost,
  .
  Hartelijk dank voor alle moeite in inzet.
  Een Voorspoedig Nieuwjaar!
  .
  @Bilderbergers
  Ik wens u allen zeer veel “Interessante Tijden” toe.
  .
  Ah! ça ira, ça ira, ça ira,
  Edmond V.O. Katusz

 6. Hacking is te vergelijken met het ouderwetse kind spel, belletje trekken. Vervelend voor de eigenaar maar niets meer. Wat wel gevaarlijk is zijn manipulaties van enkelingen die als effect hebben dat u op tijd gemolken word. Huis en auto eigenaren kennen dat gevoel van onmacht als onbekenden mededelen dat het extra melktijd is.
  In Amerika was het Enron die dè weg wees om hoe de laatste druppel er uit te krijgen. Dat was geen hacking maar iets anders. Niet voor niets zijn ambtenaren de eerste slachtoffers. Lees de 4% vermogen oplossing voor 2017, en een zinkend gevoel. Bilderbergers zijn als èèn man afhankelijk van de U.S politiek. Niet alleen financieel maar meer drastisch. Voorouders noemden dat, verkocht aan de duivel en in ruil, veilig voor eeuwig. Zielige club mensen, angst was hun leidraad.

 7. 3e generatie Bilderberger, koning Willem, zegt dat angst een slechte raadgever is. Weet je, dat klopt niet.
  Angst is een heel goede raadgever daarom hebben mens en dier dat gevoel. Het effect kan je leven redden!
  Angst is niet namelijk niet hetzelfde als laf wegkijken…
  Alles wordt weer eens omgedraaid, trap er niet in mensen!
  Verder wens ik Joost en alle reageerders een voorspoedig 2017 !!

 8. Ach ja, iedereen is in een jubelstemming. Trump president. Onze Putin blijft vaderlijk rustig na allen Obomba dreigementen. Volgend jaar verkiezingen. Het kan niet op. Populisten , Realisten, Nationalisten, Anti Globalisten, Conspiratisten en Conservatieve Christenen, allen juichen. We winnen van de elite. Weg met de globalisatie, weg met de moneymakers, weg met die wellustige plunderaars van banken. Weg met de Rothschilds van deze wereld. Het volk laat de tandjes zien. Ja, zelfs Bilderberg gaan we te grazen nemen, en wel door ons eigen Anonymus.
  Mijn oude krakershart slaat op hol. Strike! Verzet!
  Zullen we nu echt..?
  Jongens en meisjes. De elite heeft al jaren de beste psychologen in huis. Heeft een brok van duizenden jaren ervaring. Ervaring in het bankwezen. Ervaring in oorlogsvoering. Ervaring met macht. En ervaring met het gepeupel wat af en toe langs de zijlijn blert en roept. (vervolg)

  • (vervolg) In Den Haag en Brussel zijn ze al lang blij dat er niet tienduizenden, nee honderdduizenden staan met hooivorken, bijlen en duizendklappers. Plan A was Clinton met oorlogsdreiging, plan B is Trump. Een mongool kan zien dat vanaf de verkiezingen de verhoudingen binnen het volk meer en meer op scherp gezet worden. Dit alles onder de bezielende leiding en geld van Soros. Overal wordt de zelfde truckendoos uitgehaald en groepen worden opgehitst. Plan B hoort daarbij. In Amerika zijn volgens de Democraten de schuldigen: De Russen, want die hacken, Anonymus, want die hackt nu ook. Conspiratisten, want die volgen, Populisten, want die houden de globalisatie tegen en last but not least de Christenheid die massaal op Trump stemde.
   Vanwaar dit verhaal? Wat heft de elite in petto nog voor ons, zij liggen immers bijna op de rug?
   (vervolg)

   • Plan B is voorzien. Men weet de stappen die gemaakt moeten worden, en wij helpen er zelf aan mee. De elite lacht de ballen uit de broek, want ze liggen op koers en wij trappen er in. Komende jaren onder Trump en wellicht na de verkiezingen hier in Europa zullen de Populisten enz. nog verder bekritiseerd worden. De verhoudingen nog meer op scherp gezet worden door de media. En na enkele jaren gaat de stekker uit het financiele systeem. Gecontroleerd en wel door de elite. Een grotere crisis zal aanbreken die we ever nog nooit meegemaakt hebben. En wie krijgen er de schuld? Wie worden er uitgekotst? Precies. De hooivorken die wij nu zullen moeten gebruiken worden tegen de bovengenoemde groepen gebruikt, door het andere deel van het volk. Raad eens wat er gebeurd. Geen centjes meer, geen voedsel, geen centjes meer om vluchtelingen op te vangen (en die worden boos hoor dan… die slaan aan het plunderen)

    vervolg

    • Eindelijk is dan in de wereldwijde chaos de ruimte voor de elite om het financiele systeem op de schop te gooien. Contant geld er uit. Een Europees leger wat in moet grijpen in de chaos. Anders denkenden als anti globalisten, christenen en nationalisten krijgen de schuld en kunnen achter de tralies.
     Hoe simpel is het. Johan zei: Je ziet het pas als je het doorhebt.
     De elite ligt dan op koers voor hun totale globalisatie. Een sterke en z.g. vrede brengende leider zal op kunnen staan en ons voedsel en vrede gunnen. Maar dit alles zal ten koste gaan van uw vrijheden. Newspeak zal de toon zijn wat enkel nog op internet te lezen en te delen zal zijn. De tekenen zijn er reeds. (fakenieuws)

     Gelukkig nieuwjaar allemaal en geniet!

     • Conclusie van dit verhaal: Wij moeten de elite een stap voor blijven.
      IT is voor de meeste figuren uit de elite iets raars met een beetje geluk is Anonymus ze met deze hack zelfs een paar stappen voor.
      We gaan het meemaken.
      Mensen, alvast het beste voor 2017, wat wel eens een episch jaar kan gaan worden!

 9. Dank voor het plaatsen!
  Dit artikel van RT lijkt het wel te doen: https://www.rt.com/usa/372312-bilderberg-website-hacked/ .
  Opvallend is ook de slotalinea aldaar:
  A cryptic note at the end of the hackers’ statement praises Phineas Fisher as the “greatest human alive.” Fisher is a self-described hacktivist who claimed responsibility for hacking the British-German surveillance company Gamma International in 2014 and cracking the Hacking Team in 2015. He also took credit for taking more than 300,000 emails and documents from Turkey’s ruling AKP party in June 2016; the documents were subsequently published by WikiLeaks.

  Het zou dus zomaar kunnen dat als de Bilderbergers zich niet aan de eisen voldoen dat er volgend jaar wat interessante weetjes naar buiten komen via WikiLeaks.

  Er lijkt in de hoofdletters een boodschap te zitten maar verder dan de eerste zin “SIC ATM CRC” is er weinig zinnigs van te maken.