Rechter legt Nederlandse volk het zwijgen op over Marokkanenprobleem

Door Joost Niemöller

Geert Wilders is leider van de in de peilingen nu grootste Nederlandse partij. Hij stelde een vraag aan zijn achterban en daarmee aan zijn Nederlandse kiezers. Dat zijn er miljoenen. Een groot deel van hen ondergaat last door agressieve Marokkaanse jongeren die crimineel gedrag vertonen. Wilders stelde dit aan de orde, en dat zou zijn goed recht mogen zijn.

Maar de rechter veroordeelde Wilders wegens ‘groepsbelediging.’ Want Marokkanen zouden een ‘ras’ zijn.

De rechter kwam tot de conclusie:

De rechtbank:

verklaart niet wettig en overtuigend bewezen dat verdachte de onder 3 en 4 ten laste gelegde feiten heeft begaan en spreekt verdachte daarvan vrij;

verklaart wettig en overtuigend bewezen dat verdachte de onder 1 primair en 2 primair tenlastegelegde feiten heeft begaan en dat het bewezenverklaarde uitmaakt:

de eendaadse samenloop van:

met twee of meer verenigde personen het zich in het openbaar mondeling beledigend uitlaten over een groep mensen wegens hun ras;

en

met twee of meer verenigde personen het in het openbaar mondeling aanzetten tot discriminatie van mensen wegens hun ras;

verklaart het bewezenverklaarde en verdachte deswege strafbaar;

Daarmee legt de rechtbank dus aan het Nederlandse volk op dat een verlangen naar ‘minder Marokkanen’ niet via democratische weg, dat wil zeggen door de politiek, geuit mag worden.

Wilders, als de gekozen volksvertegenwoordiger, mag van de rechter geen uitingen doen over Marokkanen als geheel.

Daarmee treedt de rechter in de politiek.

Daarmee is het een politiek proces.

Daarmee plaatst de rechtelijke macht het Nederlandse volk onder een dictatuur.

Als we dit pikken zijn we geen knip meer voor de neus waard.

Wij zijn een vrij volk. Maar vrijheid moeten we bevechten. Keer op keer.

Niet door geweld, maar door politici te kiezen die wel de wetten zullen maken waardoor wij ons weer vrij kunnen uiten over de problemen die ons bedreigen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

102 Reacties

 1. Vrijheid. Een woord zonder betekenis. Een definitie er van is onmogelijk. Neem deze rechters en hun uitspraak over woorden en uitwerking. Dan kan je elke christen dominee wel voor de rechtbank slepen. Hun liefde verhaal is duidelijk. De hel als straf ook. Nog niet zolang geleden was geloof een geijkte vraag bij sollicitatie en militaire dienstplicht. Vrij van loondienst en niet mijn vaderland verdedigen zijn stappen in de juiste richting. Maar is door wetgeving geblokkeerd. Dezelfde wetgeving waar deze rechters op terug vallen. Luister en kijk naar hun glorie moment met de naam Prinsjesdag. Hèt jaarlijkse moment van hoop en vrees voor onderhorigen. Kippen, op weg naar de slacht, hebben dezelfde status.

 2. The Cultural Enrichment of Germany:
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=F-LhfKKgncg

  Vervang Germany gerust door the Netherlands

 3. kreeg net deze twit
  Harald Doornbos ‏@HaraldDoornbos 12h12 hours ago
  Harald Doornbos Retweeted Reuters World
  Wie had dat gedacht 15 jaar na 9/11: Na VS druk krijgen Nusra-strijders (AlQaeda) vanuit omsingelde Aleppo vrijgeleide naar Idlib provincie.

  Laat dit eens goed tot je door dringen We wisten dat Amerika , Frankrijk, Israel, Engeland deze mensen, kopafhakkers, hebben getraind, bewapend, bevoorraad en ondersteund. Nu hier dus de feiten voor de ongelovigen die hards. Dit alles op ons Continent Ja ook ondersteund door onze jongens NATO met bombardementen en logistieke ondersteuning
  Daarom maar nu luider “STOP ILLEGAL NATO WARS” – NATO zet de UN (193 landen) buitenspel
  Als druppel, gelijktijdig heeft de EU de sancties tegen Syrië, een autonoom land en lid van de UN, verscherpt Dus de kapotte bevolking word gesanctioneerd
  Pieter Omtzigt heeft er voor gezorgd dat een christelijke Patriarch naar Nederland komt om de 2e kamer toe te spreken en te informeren Eindelijk

 4. Ik zat me te bedenken, terwijl ik over de aanslag las op de Koptische kerk in Egypte, dat als Obama en zijn makkertje Erdogan hun zin hadden gekregen, en wij een Soennitische Syrië zouden krijgen, de Christelijke minderheid in Syrie (die al bestond toen de Godsdienst van huize Obama in zijn jonge jaren en Erdogan wortel schoot), wellicht ook uitgeroeid zou worden als de soennitische rebellen van Erdogan en Obama gewonnen zouden hebben in Syrië en Assad was verdreven. Zo bezien was de Caïro speech van Obama goed te begrijpen. Hij nam al een voorschot op wat zou komen gaan, een heerschappij van de religie die hij helemaal fantastisch vond en vindt. Het is ook opmerkelijk te zien hoe hij gesteund werd tijdens verkiezingen door dezelfde soort mensen die Wilders bashen en zijn mond willen snoeren. Het feit dat aanslagen alleen gepleegd worden op het domme volk komt wellicht doordat de terroristen weten wie ze te vriend moeten houden.

  • Ja ik deel je mening Het is een beangstigende tijd voor ons als Christelijke mensen, gelovig of niet. Ik bekeek gisten een Duitse dame op VPRO die Europa in 10 districten wil verdelen. Immers, volgens haar zijn Nationaliteiten , nationalisme de oorzaak van oorlogen.
   Zet daarnaast de massale goed georganiseerde demonstraties van Moslimvrouwen apart vd mannen, in Londen Amsterdam, Rotterdam en Berlijn .
   De Joodse organisaties die zich zorgen maken over het Moslimgeweld en aan de ander kant Joodse Internationale organisaties die juist Moslims uitnodigen om naar ons land te komen en actief voorstander zijn van Multi-Culti.
   Willen ze alle ingrediënten bijelkaar brengen voor een groot Kerstvuur? Het ergste is dat wij de oorspronkelijke bewoners dit allemaal maar laten gebeuren We staan er een beetje apathisch en lullig bij We willen het toch zo goed doen We wilde ze een stuk van de koek geven maar ze eisen de hele winkel. Orwell ten voeten uit. De varkens liggen al in onze bedden

 5. @Koffij
  .
  “wellicht ook uitgeroeid zou worden als de soennitische rebellen”
  .
  Dat is voor 100% zeker, de Nederlandse pater Frans van der Lugt die onder de Assad’s al 40 jaar werkzaam was in Syrië had toen ook aangekondigd dat als de soennitische “rebellen” zijn stad zouden binnentrekken hij per direct vermoord zou worden, en zo gebeurde het ook. En dan te bedenken dat “onze” leiders die “rebellen” (lees: monsters) steunen in de hoop dat zij het daar voor het zeggen krijgen met volledige steun van “fatsoenlijk” en “empathisch” links die denken en beweren moreel superieur te zijn. Ja.. het is écht te waanzinnig en te krankzinnig voor woorden, het is de wereld op z’n kop. Kan ook niet wachten dat Trump samen met Poetin die koppensnellers terug naar hun schepper trappen.

  • @Hugoden
   .
   “Immers, volgens haar zijn Nationaliteiten , nationalisme de oorzaak van oorlogen.”
   .
   Dat is weer zo’n drogreden van de propagandisten want wanneer Europa één is dan is Europa feitelijk een natiestaat, een supernatiestaat met vlag, lied, munt en volk. En geloof me, zo’n supernatiestaat wordt door andere supermachten als veel gevaarlijker gezien dan een Europa met soevereine natiestaten en daardoor zal de kans op een allesvernietigende oorlog juist groter worden. Zijn deze mensen nou echt zo achterlijk of zwetsen ze bewust uit hun nek denkende dat wij achterlijk zijn?
   .
   Deze mensen/grootkapitaal verlangen juist naar een oorlog met bv Rusland en zijn daarom doodziek van het verkiezen van Trump want die dreigt roet in het eten te gooien door een tegenovergestelde koers te gaan varen. En dat zou heel mooi en een verademing zijn!!

   • @Dick.
    Deze mensen zijn besmet met het OPS (Ostrich Parasitic Syndrome) en derhalve niet te helpen.
    Symptomen zijn:
    * Het verwerpen van een realiteit die net zo duidelijk aanwezig is als bv de Zwaartekracht.
    * Het construeren van een alternatieve realiteit Unicornia genaamd.
    * In die wereld doen de Wetenschap, causaal verband, oorzaak/ gevolg, Verklarende/ Mathematische statistieken, een bijna onuitputtelijke hoeveelheid data, data t.a.v. analytische procedures, regels der Logica, Historische patronen, Dagelijkse patronen, en gewoon goed Boerenverstand er niet langer toe.
    * Deze worden vervangen door illusionaire correlaties, niet-bestaande causale verbanden, en Goed-gevoel progressieve platitudes.

    • @Dick. Vervolg:
     OstrichLogic wordt altijd geleverd met een air van hooghartige morele superioriteit. Deze wordt vaak vergezeld van co-morbiditeit in de vorm van het Dunning-Kruger Effect (arrogantie en zelfverzekerdheid t.a.v. de eigen idiotie) en introspectieve blindheid (het niet kunnen herkennen van het feit dat men geïnfecteerd is met OPS). Deze co-morbide factoren gekoppeld aan OPS zorgen ervoor dat er in het geheel geen zinnige dialoog te voeren is met een OPS lijder.
     Met dank aan Gad Saad voor de uitleg:
     http://www.youtube.com...

     Dit is ons grote Probleem. Met een hoofdletter. Want ze zitten voort op alle belangrijke posities. Dankzij deze mensen drijft Europa rechtstreeks een burgeroorlog in en worden moeizaam verworven vrijheden zó de kliko in geworpen. Als je nu al ziet waar het o.a. in Keulen tijdens Oud&Nieuw naar toe gaat. K.n.e.t.t.e.r.g.ek.

 6. @Sjefke. Dit bedacht ik onlangs: Rusland heeft partij gekozen voor de niet-soennitische landen zoals Iran en Syrië, het Westen heeft partij gekozen voor de soennitische landen, waarschijnlijk tijdens de koude oorlog om elkaar op die manier te kunnen bestrijden. De koude oorlog is afgelopen maar Rusland en het Westen hebben nog steeds die banden (ondanks alle islamitische aanslagen in het Westen soennitisch en niet sjiietisch zijn). Wat nu gebeurt in het Westen en waar het anti Rusland sentiment door te verklaren zou zijn is het gevolg van de steeds rijker wordende soennitische landen met als gevolg dat hun agenda steeds meer invloed heeft op de Westerse agenda en zelfs doorslaggevend kan zijn als het aan de eurofielen ligt. Het anti Rusland sentiment heeft eigenlijk niets met Rusland te maken maar met de eeuwen oude strijd tussen de soennieten en sjiieten!! Dat is de werkelijke reden van het anti Rusland sentiment gevoed door eurofielen. Wat denk je van deze hersenscheet?

 7. @Sjefke.
  Btw, deze vrouw zal idd lijden aan datgene wat jij beschrijft. En dat is tevens het trieste want ze weten eigenlijk niet wat echt speelt of wat de werkelijke motieven van hun broodheren zijn en worden ge-cq misbruikt als waterdragers en katvangers maar hebben wel het lot van heel veel mensen in hun handen.

 8. “Wat denk je van deze hersenscheet?”
  Om eventuele misverstanden te voorkomen wil ik er voor de zekerheid bij vermelden dat die gedachte daadwerkelijk bij me opgekomen was maar ik kan het met niets concreets onderbouwen. Het is zeg maar een onderbuikgedachte, vandaar dat ik het gemakshalve een hersenscheet noem.

 9. @Sjefke
  Ben zo vrij geweest de link ook even op DDS te planten. Moeite van et luisteren meer dan waard. Thanx!

 10. @Dick. Uw “hersenscheet” is zo gek nog niet. Maar ik denk dat het veel verder en dieper gaat als u en ik kunnen vermoeden. Het publieke debat is volledig gekaapt door de OPS Brigade. Het merendeel van de bevolking is geïndoctrineerd door de MSM. Het enige dat ik hierbij kan bedenken is het Coudenhove-Kallergi Plan.

 11. @Toetssteen. Geen enkel probleem. Kennis is macht. En hoe meer dat we de kennis die er is delen, hoe meer kans we hebben dat mensen hopelijk nog op tijd wakker worden. Het is een kleine hoop, een long shot zo u wilt. Maar dit is het enige wapen dat ik heb. Deze oude desktop en het Internet.

 12. @Sjefke e.a.

  https://redgreenalliance.com/2016/04/06/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-via-mass-immigration/

  Wordt men reuze blij van…. Not.
  Maar, ik zal wel te rechttoe denken, heeft een elite aan een wereldwijd (aangenomen dat deze waanzin erdoor kan worden geramd) aan een 6 miljard en counting IQ 65? Niks!

 13. Dick,
  Je “hersenscheet”, daar zit wel iets in. Alleen begrijp ik nooit waarom wij onze olie dan niet in Iran en in Rusland kopen. Dan wordt SA vanzelf armer, en verliest aan invloed. Bovendien in Iran veel gevaarlijker dan SA, we zouden Iran dus juist te vriend moeten houden. Maar ik ben bang dat Israel hierin een kwalijke rol speelt, waardoor het moeilijk is de juiste beslissing te nemen.

 14. @Toetssteen. Tot mijn verbijstering zag ik vanmorgen dat de tegel die ik hier en ook op GS geplaatst had weggejorist is? What’s up with that? Om op uw vraag terug te komen; Wat ze bij het C-K Plan proberen is door middel van het massaal importeren van laag I.Q. de nu, voor hen véél te mondige bevolking te “verdommen”. Wat uiteindelijk zou moeten leiden tot een grijze eenheidsworst bevolking zonder trots op familie, afkomst, nationaliteit etc. Een gewillig, makkelijk onder de duim te houden slavenvolk dat ze als goedkope arbeid kunnen inzetten. Terwijl zij zich laven aan luxueuze levens in Gated Communities. Maar ze hebben buiten de islam gerekend, evenals de inheemse Europese bevolking die meer en meer in opstand komt tegen dit onzalige plan. Ze pogen ons onder de duim te houden met valse waarheden en Brood&Spelen, ondertussen onze moeizaam verkregen vrijheden verkwanselend.

 15. @Koos
  Omdat het soennitische SA juist onze vriend is, daarom werd direct verontschuldigingen voor het stickertje van Wilders aangeboden. Met Trump en Wilders lijkt dat gaan te veranderen want die willen vriendschap met Rusland en die zijn op hun beurt bevriend met niet-soennitische landen zoals het sjiietische Iran. Maar idd, met die constructie zullen ongetwijfeld problemen met of voor Israël kunnen ontstaan want hoewel de soennieten met veel meer zijn zijn de Israëliërs banger voor de sjiieten, dat wordt dus interessant en spannend. Ik ben geneigd te zeggen liever met sjiieten dan met soennieten te maken te hebben, mede omdat sjiieten in het Westen geen aanslagen plegen maar uiteindelijk streven sjiieten ook naar een kalifaat en willen het zionistische Israël van de kaart vegen. Een oplossing zou zijn dat het Westen zich een stuk minder met het MO gaat bemoeien, maar dan is de vraag wie in dat gat zal duiken. Het is en blijft een wespennest en een moeilijke kwestie.

 16. Ik ben het volledig met je eens Bij het zien van deze DOCU bedacht ik dat mens is gek Maar wij zijn ervan afhankelijk want zij mag het zeggen en wij ? ons word niets gevraagd. Ik ben sterk voorstander, dat de verschillende belangengroepen, dus de deelnemers , aandeelhouders van deze gemeenschap, maatschappij zich gaan groeperen en hun , verschillende belangen door een aangewezen afgevaardigde in de Senaat laten behartigen In goed overleg met de andere aandeelhouders van deze maatschappij een plan van aanpak gaan opstellen Zonder religieuze , idealistische doelstellingen. Puur zakelijk wat i het probleem en hoe gaan we het aanpakken en wie gaat betalen.

  • @Hugoden
   “Zonder religieuze , idealistische doelstellingen. Puur zakelijk wat i het probleem en hoe gaan we het aanpakken en wie gaat betalen.”
   .
   Dat is exact de reden waarom ik wel vertrouwen in Trump heb, ben het dus volledig met je eens.

 17. Moslims die niet begrijpen dat een politieke uitspraak in het parlement besproken moet worden. Die denken dat, als je je ‘beledigd’ voelt, je de rechter achter je hebt staan. Schande dat linkse types hen daarin aanmoedigen.
  Als deze ontwikkelingen niet stoppen, gaan we een burgeroorlog krijgen. Want het islamisme wordt steeds brutaler.
  Het is zoals Cliteur zegt: Wilders c.s. nemen de uitspraken van islamisten serieus.
  Links lacht het weg op een zeer gevaarlijke manier.
  Dat gaat dus nooit goed.
  Dit proces heeft de ergernis en woede over dat weglachen alleen maar versterkt.

 18. Bomaanslag bij Koptische kerk in Egypte, tientallen doden, op de dag dat Juncker eist verder te onderhandelen met de islamofascist annex geitenneuker Erdogan.

  http://nieuws.tpo.nl/2016/12/11/bomexplosie-kerk-egypte-25-slachtoffers/

  Straks als ISIS verslagen is komt er misschien een guerrilla beweging op gang in Europa, vrezen inlichtingendiensten.

  Er zal een tijd komen dat de bevolking zal smeken om minder, maar ze zullen niet hun zin krijgen van de elite, die tot de tanden toe gewapend zal zijn door rechters, en hun beschermengelen, de MSM.
  In wat voor wereld zullen onze kinderen opgroeien? Allemaal dankzij de gutmensch en D66 rechters.

 19. Weet iemand hier iets meer van?:
  .
  https://twitter.com/RijnPatrick/status/807905942989848576?lang=nl

 20. Zoals Wilders zei: “Dit is een ziek land”. Inderdaad, dood en doodziek. Vol met achterlijke Gutmenschen, die overal zitten en zeker ook volop bij de rechters. Een regentenkliek van alle partijen ( minus PVV ) , die gesteund wordt door vrijwel alle media. Een PURE en 100% politiek correcte DICTATUUR.

 21. Het NSB-Handelsblatt toont weer zijn ware aard, door het ene na het andere artikel uit te braken waarin gejuicht wordt over de veroordeling van Wilders: “Bravo rechter, bestraf volksvergiftigiging”, “Het OM blij, de rechters kregen geen last van slappe knieen”, “We geloven nu nog meer in de rechtsstaat”. Laten ze maar niet te vroeg juichen, want Wilders is intussen alweer in de peilingen gestegen, en dat zou ook wel eens iets met die uitspraak te maken kunnen hebben.

  • Janmaat is ook kapot geprocedeerd, als hij won las je niets maar als hij verloor, na de 40’ste rechtzaak, dan gniffelde de hele MSM. Die rechtzaken moeten tonnen hebben gekost, daarom bleef hij straatarm.

   Uiteindelijk veroordeeld wegens de uitspraken: Nederland is vol; Als wij aan de macht komen gaan we de multiculturele samenleving afschaffen. Te gek voor woorden, maar de MSM vond het schitterend.

   De rechterlijke macht is een nuttige tool voor de gevestigde orde en de bescherming van de staatsvisie.

 22. .
  Laat Ons niet versnipperen…
  kies Wilders uit de kippenren !
  .

 23. De Europese- en politieke elite hebben de aanval ingezet tegen lagen van de bevolking die zich verzetten tegen hun streven een groot Gutmensch rijk te vormen, met weer een groeiende bevolking waarmee ze zich op de borst kunnen slaan. Dit kan alleen door de mond snoeren van tegenstanders.
  Deze professor legt het uit:
  http://politiek.tpo.nl/2016/12/10/interview-dr-jordan-peterson-we-vertellen-studenten-leugens/
  “In Canada is dit reeds gaande, Jordan Peterson verzet zich hiertegen, en dreigt zijn verzet te moeten bekopen met een enkele reis theoretische goelag, waar alle status hem zal worden ontnomen en hij zal worden gemarginaliseerd, gedemoniseerd, gehaat en gecriminaliseerd. Uiteindelijk kan hij zelfs in de gevangenis belanden, alleen omdat hij weigert ‘genderneutrale’ aanduidingen te gebruiken. ”
  Dat demoniseren en marginaliseren wordt door de media gedaan. Zij vertellen wel dat iemand is veroordeeld, maar nooit wat zijn forensische bewijzen zijn. De media zijn de executeurs.

 24. Nederland heeft een schijndemocratie.
  Voor demonstraties moeten wij een vergunning aanvragen aan de mensen waartegen we demonstreren.
  Als het wordt goedgekeurd, krijgen we een plekje toegewezen in een hoekje en hermetisch afgesloten door de Mobiele Eenheid waar we mogen roepen.
  Met andere woorden: Willen jullie demonstreren?? GA INDE HOEK STAAN, HOU JE AAN DE TIJD EN HOU DAARNA JE KOP.

  Zo werkt democratie niet.

  Pedofielen zoals Joris Demmink lopen vrij rond. De media liegt ons voor. Ouderen worden aan hun lot overgelaten. Het volk wordt in hun portemonnee verkracht en onze minister-president is een marionet van de elite…..
  …..en dit is nog maar een topje van de Bilderberg.

  Ik ben de schijndemocratie spuugzat!!!

  JF Kennedy zei al eens: Diegenen die een vreedzame revolutie onmogelijk maken, maken een gewelddadige revolutie onvermijdelijk.

  Vooral als de censuur zo doorgaat en ons het zwijgen wordt opgelegd, dan wordt het tijd voor een guerilla.

  • ……als de censuur zo doorgaat. Daar wordt aan gewerkt.

   http://www.zerohedge.com/news/2016-12-10/senate-quietly-passes-countering-disinformation-and-propaganda-act

 25. Ik heb hier voor mij de inauguratierede voor me liggen uitgesproken op 5 september 2014 door prof. mr. Marc Loth.
  De Hoge Raad in dialoog; over rechtsvorming in een gelaagde rechtsorde

  Samenvatting: alle neuzen richting Europa,.
  Ik noem het alle neuzen in de reet van Merkel.

  • Edmond V.O. Katusz

   11 december 2016 op 01:23

   Inderdaad de Hoge Raad orienteert zich op allerlei rechtsorden: “functioneert als een spin in het web van vele rechtsordes”
   Heel goed dat u deze rede naar voren haalt, want deze maakt duidelijk dat de Hoge Raad niet meer bovenaan de pikorde in de NLse rechtsorde staat, maar dat men over de grens kijkt en zich onderwerpt aan andere ordes, dat zal menig NLer niet leuk vinden, omdat hij of zij iets anders verwacht. Net zoals die “ras”-kwestie.
   .
   Voor de liefhebbers hier
   https://pure.uvt.nl/portal/files/10370770/De_Hoge_Raad_in_dialoog.pdf
   te downoaden (PDF-Alert!)
   Salut! Edmond V.O. Katusz

 26. Janas van Dijk

  10 december 2016 op 13:56

  Stel ik wil minder criminele Marokkanen. Mag ik dat zeggen of roepen of vragen?
  Of moet ik dan in een adem erbij vermelden dat ik ook minder criminele Nederlanders wil, zulks om not discriminerend over te komen. Marokkanen hebben immers evenveel recht om crimineel te zijn dan Nederlanders!
  Maar goed ik wil minder criminele Marokkanen en Nederlanders! Hoe kan de overheid daarvoor zorgen? Simpel: De criminele Nederlanders met een dubbel paspoort moet het Nederlanderschap worden afgepakt. En vervolgens moeten alle criminele niet-Nederlanders worden uitgewezen. Gevolg: minder criminele Nederlanders en minder criminele Marokkanen! Wie wil daarvoor zorgen?

  • @Janas van Dijk
   “Marokkanen hebben immers evenveel recht om crimineel te zijn dan Nederlanders!”
   Ja idd, marokkanen hebben evenveel recht om crimineel te zijn dan Nederlanders, in marokko! Herinner je nog de NL voetbalsupporters die ergens in italië een oude fontein gesloopt zouden hebben (wat achteraf aan de hand van oude foto’s niet eens waar bleek te zijn, het was al stuk) toen schreeuwde onze msm schande van eigenlijk alle NL’ers, daar zijn ze erg happig op. Dus stel je eens voor dat massa’s NL’ers in marokko zich zouden gedragen zoals de marokkanen zich in NL gedragen. De NL msm zou totaal uit hun plaat gaan over het NL volk, laat staan hoe de marokkaanse msm zou reageren. En btw, als een NL’er naar marokko migreert dan wordt de NL nationaliteit automatisch ingetrokken dus je zal in marokko nooit gemigreerde NL’ers aantreffen met een dubbel paspoort. Als marokkanen naar hier migreren dan mag dat uiteraard wel, die hebben privileges want ze zijn een verrijking * kuch*

 27. @Janas van Dijk
  Het oneerlijke van de zaak is dat Wilders een lezing van meer dan een half uur hield en expliciet vermeldde dat het hem ging om criminele Marokkanen. De rechtbank nam dat niet mee, zomin als de verklaring pal na de lezing dat het expliciet ging om criminelen.

  http://www.wimjongman.nl/nieuws/2016/justitie-nederland.html

  Ingeval er twee nationaliteiten(vrijwel altijd) zijn, is de oplossing na het uitzitten van de straf simpel naar berberstan. En pak de Nederlandse nationaliteit af. Daar doen ze ook niet moeilijk over als u de Australische nationaliteit (bijvoorbeeld) aanneemt.

 28. Amerika heeft laten zien dat met de media alleen een politiek tegenstander niet kapot geschreven kan worden, zoals eerder Fortuyn heeft laten zien.

  Dus zijn andere middelen geboden.

  De Nederlandse wetgeving loopt al voor op de EU wetgeving. Die wil de rechterlijke macht keihard inzetten tegen politici die hun plannen (dictatuur, omvolking, het volk kapot stampen tot zij murw gemaakt is) dwarsbomen. Ga er maar vanuit dat de rechterlijke macht de vijand wordt van het volk die zijn soevereiniteit terug wil en zijn cultuur wil beschermen.

  De Europese elite schijt op u.

 29. Dat twee advocaten dit proces zo verschillend beoordelen, toont al aan dat we met subjectief juridisch drijfzand te maken hebben. Het communisme grossierde in dergelijke vage beschuldigingen: ‘contra-revolutionair’, ‘reactionair bourgeois’, ‘klassevijand’, volksvijand’, ‘bewandelaar van de kapitalistische weg’.
  Nu beweren socialisten steeds dat socialisme iets anders is dan communisme. Maar het wel opvallend dat socialisten steeds bewondering hebben/hadden voor communistische regimes als die van Chavez, Castro, Mao, Lenin, e.d. Dan zie ik geen duidelijke scheidslijn tussen de twee soorten groepsdunk.
  Wilders dient plannen in in het parlement en het parlement bespreekt die. Dat is de weg. Niet die van dit drijfzand via een rechter.
  Want de linkse kreet “Als iemand zich beledigd voelt is-ie beledigd” opent de weg naar de totale subjectieve willekeur bij de rechtbanken. Worden we allemaal vogelvrij als we kritiek hebben op iets of iemand.

 30. Elsevier is al tientallen jaren een bron van beschaafde ‘rechtse’ geluiden. Pim Fortuyn schreef er zijn artikelen. Eenzame strijder Simon Rozendaal bestrijdt de ‘waarheid’ van het antropogene versterkte broeikaseffect, met goede argumenten.
  En toch speelt ‘links’ steeds de verbaasde: “HUH? Waar komen al die rechtse geluiden ineens vandaan?”
  Kennelijk zijn ze hun eigen propagandamachines gaan geloven bij hun ‘zicht’ op de wereld.

 31. Syp Wynia heeft een uitstekend artikel geschreven voor Elsevier.
  http://www.elsevier.nl/opinie/achtergrond/2016/12/hoe-in-straatsburg-politici-het-zwijgen-wordt-opgelegd-414080/

  Toen ik dat las vielen voor mij heel veel puzzelstukjes op hun plek. Het eerste Wildersproces, de zaak Gregorius Nekschot. Ook de veroordeling van mevrouw Sabatisch-Wolf in Oostenrijk terwijl enige weken daar een Afghaan die een 10-jarig jongetje had verkracht werd vrijgesproken, en zo voorts.

  Herinneren we ons nog dat Wilders werd uitgenodigd door een parlementslid in het VK maar dat hij het land niet inmocht ? Zou voor teveel verdeeldheid zorgen.

  Nu hij veroordeeld is zal hij in veel meer landen niet meer toegelaten worden, o.a. de Verenigde Staten.

 32. Er wordt nogal eens gezucht als we het over EUSSR hebben, maar we zien het voor onze ogen gebeuren: het totalitairder worden van de EU met het begrip ‘gelijkheid’ als uitgangspunt. Dat had de USSR ook. Het hof van Straatsburg speelt hier ook een rol: overtredingen vaststellen buiten de nationale parlementen om.
  Een goedmoedige nationalist is al een racist en doet aan ‘discriminatie’. Zoals het ‘discriminatie werd genoemd toen Duitsland besloot dat Duitsers minder tol zouden hoeven te betalen in eigen land. Het is een glijdende schaal naar de totale verstikking en verstarring.
  Farage ziet dit goed; hij heeft als leermeester de Sovjet- dissident Boekovski die de USSR heel goed kende. Die ziet duidelijke parallellen. Zelfs Rusland heeft het al over het politbureau als men er over Brussel spreekt. En Rusland weet beter als geen andere wat een politbureau is. De EU is de socialistische internationale. De mars door de instituties.

 33. Edmond V.O. Katusz

  10 december 2016 op 01:05

  Na meester Hidema aangehoord te hebben zie ik met vertrouwen het proces tegen dhr. Samson en dhr. Spekman tegemoet. De uitspraak van dhr. Oudkerk is al zo lang geleden gedaan ( U herinnert zich het “kutmarrokanen”, toch wel) dat deze wellicht verjaard is. Eigenlijk wel bijzonder dat deze PvdA-coryfeeën zich zo in de kaart hebben laten kijken.
  .
  Blijkt weer eens hoe rassistisch (ja, nu kunnen we dat zeggen) ze eigenlijk denken en dus alleen maar allochtonenliefde ten toon spreiden ter bevrediging van hun machtswellust. Kiezers trekken hoe meer hoe beter, ook al haat je ze eigenlijk. Zijn er nog mensen van het Marrokaanse “ras” die nog PvdA stemmen? ‘k Zou het niet doen als ik hen was, stemmen op deze crypto-rassisten.
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 34. Los van de vraag of Marokkanen een ras zijn. Wilders beoordeelt Marokkanen niet op basis van hun ras, maar op basis van hun daden.

 35. “…uitlaten over een groep mensen wegens hun ras;”

  In het hoger beroep moet het maar eens eerst en vooral gaan om die belachelijke definitie van ‘ras’. Marokkanen zijn géén ras, punt.
  Ook is het raar dat uitgerekend veel van de mensen die spreken over racisme tegelijkertijd ontkennen dat er rassen zijn. Hoe inconsequent kan je zijn.

  Dan is er nog een ander punt. Zelfs voor de beste rechters die ze maar konden vinden blijkt het te moeilijk om de uitleg die Wilders gaf te accepteren. Ze blijven volharden in de kwaadaardigst mogelijke uitleg van die “minder Marokkanen” uitspraak. Wat mij betreft komt er een wet die het mogelijk maakt mensen te vervolgen die ook na uitgebreide toelichting maar blijven volharden in de kwaadaardige uitleg.

  • Het is wel een ras. Punt 1: het zijn geen blanken, punt 2: ze hebben gemiddeld een veel lager IQ. En dat feit – wat ze zelf ook goed aanvoelen – proberen ze krampachtig te overschreeuwen met hun Übermenschen-ideologie. Je moet toch iets als kneus die niemand wil hebben. Hoe zielig wil je het hebben. “KK-kaaskoppen, als wij met ons tienen zijn stampen we iemand van jullie met gemak in elkaar.” Rasmongolen.

 36. Ik snap het nooit zo waarom de rechtbank en de rechters het zo moeten ontgelden omdat ze iemand z’n zin niet geven en gewoon naar vermogen hun werk doen, met inachtneming van de wet (in tegenstelling tot Wilders dus).

  Nogmaals, voor de gezegende tragere van geest: je mag dit soort uitingen in dit soort omstandigheden niet doen over “Marokkanen als geheel” omdat er een wet voor is. De rechters schreven die wet niet maar handhaven en oordelen.

  Joost heeft gelijk als hij zegt: dan moeten er nieuwe wetten geschreven worden door gekozen wetsmakers. Misschien wel ja. Maar je kunt niet TEGELIJKERTIJD de rechters beschuldigen de politiek te betreden als je net toegeeft dat de wet zelf dus niet spoort. Hadden de rechters dan moeten zeggen: tja, die wet is eigenlijk achterlijk. Laat maar gaan dit keer. DAT zou politiek geweest zijn!

  Dit weigeren te zien is domheid op een stokje. En heeft niks meer met politiek te maken. Of het gebruik van de rede.

  • “Maar je kunt niet TEGELIJKERTIJD de rechters beschuldigen de politiek te betreden als je net toegeeft dat de wet zelf dus niet spoort.”
   ,
   Dat een wet wel of niet spoort staat los van de vraag of deze rechtszaak wel of niet politiek gemotiveerd is. Dat drie andere politici soortgelijke opmerkingen gemaakt hebben maar daar niet voor vervolgd zijn en dat iig één rechter als bevooroordeeld gezien kan worden zijn een paar voorbeelden van waarom er mensen zijn die dit een politiek gemotiveerde rechtszaak vinden.

 37. Dat dit soort groepsbeledigen door moslims nooit strafbaar zijn geeft maar aan dat er volledige willekeur en selectieve verontwaardiging is wat betreft ‘aanzetten tot haat’:
  http://media.tpo.nl/2016/12/01/meldpunt-discriminatie-internet-islamitische-homohaat-is-geen-discriminatie-want-islam/

  • Edmond V.O. Katusz

   10 december 2016 op 00:55

   Dank u voor deze link. Als men iets dergelijks leest, iets wat geheel tegen het eigen besef van rechtvaardigheid, eerlijkheid en medemenselijkheid ingaat, dan bezigt men wel eens de uitdrukking: M’n verstand staat hierbij stil.
   .
   In dit geval echter staat het verstand van de MiNDers geheel stil, als er al sprake van verstand is. Het is werkelijk ongelofelijk in hoeveel bochten en in welke krochten van wandenken deze mensen terecht komen om de zaak in kwestie te vergoeilijken. Als een ideologie, en dat zijn godsdiensten per definitie, het vermoorden van mensen toestaat, er opdracht toe geeft, aanmoedigt dan dient daar in Nederland rigoreus tegen opgetreden te worden en niets anders!
   .
   Minder, minder, minder, MiNDers?
   Krijg ik nu het OM, Wouter Bos en Sabina van der Kallen achter mij aan?
   Komt dat schot! Edmond V.O. Katusz

 38. @DirkM. Dat de rechters het moesten ontgelden is niet meer dan logisch. Voordat dit politiek gemotiveerde proces begon heerst er al een zeer anti Wilders sentiment. De hoofdrioolmedia deed uiteraard zijn uiterste best, de elitaire op het Binnenhof deden maar wat graag hun duit in het zakje en natuurlijk de alom gespeelde zieligheid van de zogenaamde “benadeelden”. In dit licht begon het proces waarvan een rechter zich op tv uitermate kritisch over Wilders had uitgelaten en dit feit, in combinatie met de voornoemde stemmingmakerij gaf bij voorbaat al de richting aan van wat de uitspraak zal worden. Het openbaar ministerie heeft zelfs in zijn commentaar gezegd dat de rechter heeft bepaald wat er wel en niet in NL gezegd mag worden. Pardon ? Dat dient in wetgeving vast gelegd te zijn en in dit geval was die wetgeving er niet, die is door de rechters ter plaatse bedacht waarvoor ze totaal geen mandaat hebben !

  • Blijkbaar is men tevens een uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens uit 1976 vergeten dat de vrijheid van expressie óók geldt voor uitlatingen die ‘aanstoot geven, schokken of voor onrust zorgen’. Dank heer Cliteur. Tevens is het zo dat de wet bepaald dat iemand alleen veroordeeld kan worden als hij een uitspraak doet over het ‘ras’, Wat deze rechtbank nu heeft gedaan is dat doorvertalen naar nationaliteit en dat is een uitermate kwalijke zaak. Vooral ook om dat de wet daar niet in voorziet. Er is hier gegoocheld tot en met maar dat pleziert de (s)linkse elite natuurlijk, die soppen in hun verschoning. Die zien graag bloed als het Wilders betreft. Wat ze hierbij over het hoofd zien is dat Wilders, de PVV, het product is van hun eigen falen en hooghartigheid jegens het electoraat die door deze roeptoeters al decennia lang genegeerd en geschoffeerd zijn. Nu doen ze dus aan symptoombestrijding wat ze op den duur zullen verliezen. Wie zijn billen brandt dus.

 39. @Dirk M
  Ah dus een rechter die binnendringt in het politieke bestel is wel normaal?

 40. Jurrien Boiten

  11 december 2016 op 14:59

  Afgezien of de wet wel of niet deugt, de rechters hadden wel degelijk kunnen afwijken van wat die (foute) wettekst zegt. Dat is in het verleden vaker voorgekomen. De laatste keer dat dit gebeurd en tot een nieuwe wet heeft gelijd, was de euthanasie kwestie.
  Rechters gingen de duidelijke wetstekst over actieve levensbeëindiging (doodslag/moord) anders uitleggen als het euthanasie betrof. Uiteindelijk De strekking van de wet werd opgerekt. Uiteindelijk kon de wetgever (Regering enTweede Kamer) er niet meer omheen en werd de euthanasiewet aangenomen.
  Rechters begaven zich dus op het terrein van de politiek. Dat doen ze overigens veel vaker.

  • @Jurrien Boiten
   Het ging over dit wetsartikel:

   http://www.art1.nl/artikel/6557-Uitleg_Internationale_Verdrag_inzake_de_Uitbanning_van_alle_vormen_van_Rassendiscriminatie

   Het probleem is echter dat de rechters alleen 1 accentueerden en 2 en 3 in de prullenmand mikten.

 41. Yet everybody will half a brain can understand, that any limitation to freedom of speech means there is no freedom of speech.

 42. @Heikneuter
  Marokkanen zijn een ras? Meen je dat serieus of ben je aan het dollen? Mocht je niet aan het dollen zijn, laat de arabische marokkanen dat maar niet horen want dan zouden ze van hetzelfde ras als de berbers zijn en dat zullen ze je niet in dank afnemen.
  .
  Nu dankzij de veroordeling van Wilders besloten is dat marokkanen een ras zijn vind ik dat helemaal niet erg want dan zijn Nederlanders ook een ras en via die weg kunnen we dan toch nog ons deel terugeisen. Zeg maar eens wat negatiefs over Nederlanders of witten en je hebt een aangifte wegens racisme aan je broek hangen.
  .
  Btw, een of andere haatsjeik schijnt ondertussen doodleuk in den haag voet aan grond gekregen te hebben, dat kan gewoon in Nederland. Maar goed, ik weet zeker dat de wal het schip vroeg of laat zal doen keren. Echter, hoe langer dat duurt hoe lelijker het zal worden.

 43. In principe ben ik het met de rechter eens: Marokkanen zijn een ras. Blanken zijn het niet. Een beetje een mix, maar geen blanken.

 44. Ik wijs oordelen van D66 rechters af als niet terzake doende.
  Dat is toch een hele prestatie om diverse en complete generaties het vertrouwen in de rechtstaat te doen opzeggen,na al die eeuwen.

 45. Het is heel pijnlijk om te moeten ervaren hoe het Nederlandse ras onteigend en in de uitverkoop gezet wordt door de eigen “elite”. Heb het woord ‘elite’ tussen aanhalingstekens gezet om dat het feitelijk de waterdragers van de werkelijke elite zijn, ze worden als katvanger gebruikt om het Nederlandse ras te verraden. Vraag me af welk ander ras zo’n soortgelijk verraad heeft moeten meemaken.
  .
  Gezien de vreugde toen de duitse bezetter Nederland verlaten had kan je stellen dat toentertijd de meeste Nederlanders voor minder minder duitsers waren, dus als er in die tijd deze rechters waren geweest dan zouden zij als racisten veroordeeld en als onfatsoenlijke haatzaaiers bestempeld zijn vanwege het over een kam scheren van een ras.
  .
  Je wordt van deze waanzin moedeloos en het zal me niet verbazen dat dat ook het doel is. En uiteraard de publieke opinie van het buitenland beïnvloeden want het enige wat daar blijft hangen is ‘extreem rechts’ en veroordeeld voor ‘hate speech’.

  • Sint Nicolaas

   9 december 2016 op 18:50

   Beste Dick, u heeft het over publieke opinie. Welnu, wat las Sint vandaag op de NRK nieuwssite hier in Noorwegen ? Geert Wilders veroordeeld omdat hij 2 jaar geleden tijdens een verkiezingsbijeenkomst Marokkaanse immigranten zou hebben uitgemaakt voor “Avskum” wat vrij vertaald “tuig van de richel” betekent op zijn Noors. NEEN ! en daar gaan we weer, Geert heeft de vraag gesteld of wij minder Marokkanen willen waarop het antwoord ( logisch ) was MINDER. U ziet, ook hier wordt met de waarheid gegoocheld naar eigen believen. Uiteraard heeft Sint een smerige mail naar de journalist in kwestie gestuurd met het vriendelijke doch dringende verzoek de waarheid te publiceren. Het wachten is op reactie.

   • @Sint, dat is exact wat ik verwachtte. Ik krijg onderhand wel een beetje door hoe dit smerige spelletje gespeeld wordt.
    .
    Op joop staat een artikel over een onderzoek van rtl dat zou aantonen dat witte Nederlanders witte mensen eerder zouden helpen. Volgens de nieuwe richtlijnen die we aan de veroordeling van Wilders te danken hebben is dit een dubbele groepsbelediging en dubbel racisme. Eigenlijk zou hier heel hard werk van gemaakt moeten worden door bv voor ingevulde aangiftes beschikbaar te stellen zodat de bal die ze zelf gecreëerd hebben keihard teruggekaatst kan worden. Een site als GS zou hier ideaal voor zijn maar ik vrees dat zij hier niet aan gaan beginnen omdat ze…. ja.. gecontroleerde oppositie zijn en het niet te dol mogen maken? Net zoals dat ze geweigerd hebben Wild geraas uit te zenden terwijl ze nota bene geld bij de bezoekers opgehaald hadden zodat die docu afgemaakt kon worden.
    .
    Maar goed, wie gaat hier werk van maken? De tegenpartij lukte het wel.

    • Marokkaanse criminelen overvallen altijd witte bejaarden, nooit Marokkaanse. Racisme in de puurste vorm. Ik ben er inmiddels wel zover klaar mee met de eenrichtingsverkeer in de “racismediscussie” dat ik in staat zou zijn zo’n valse racismeschreeuwer met mijn blote handen te wurgen en te kijken hoe het licht uit de ogen gaat. Wit, zwart, man, vrouw, oud, jong, maakt me niet uit. Extremisten mollen, daar kun je goed oud mee worden, heb ik bij mijn vader gezien. Ik zou die jankers aanraden een beetje te dimmen, want de vlam slaat echt een keer in de pan. En dan gaat het zeer doen.
     Op het moment dat GS wist dat GP de politiek inging, kwam meteen het eerste artikel om de PVV en PVV’ers af te branden. Nogal kinderachtig en in hindsight doorzichtig. Het is met GS net als met Wilders, er is (voorlopig) niks beters, voorlopig doen we het er maar mee voor een stukje nieuwsgaring. Ik zit nog te prakkedenken of ik lid wordt van GP.

 46. Ja, zo werkt de MSM, met halve waarheden met als belangrijkste taak: ‘Opvoeder van de staat’. Op heel veel onderwerpen is de MSM eerlijk, en belicht de zaken van verschillende kanten. Sommige onderwerpen echter, daarover liegt zij, onderwerpen waarover wij geacht worden de staatsmening te ondersteunen. Ik zou hiervan veel voorbeelden kunnen geven, ook voorbeelden die mij niet populair zullen maken bij vele lezers van deze site.

  Het grote gevaar van de MSM is: Internet, alternatieve media. Vandaar dat ze nu bezig zijn diens mond te snoeien onder het kopje: Bestrijden van fake nieuws.
  In werkelijkheid worden op internet feiten gepresenteerd waarover de MSM hun kaken stijf op elkaar houden, of worden die feiten verdraaid door halve waarheden en verzwijgingen.

  Ik roep iedereen op, mocht er weer een ‘heks’ veroordeeld worden vanwege overtreding vrijheid van meningsuiting, ga zelf op zoek wat zij dan zegt en op basis van welke onderzoeken, er gaat een wereld voor u open!

 47. Deze rechters dienen subiet uit de rechterlijke macht ontzet te worden wegens moedwillige ondermijning van het rechtsstelsel.

 48. Door “Marokkanen” als ras te bestempelen heeft de juridische macht feitelijk Marokkanen tot het “Herrenvolk” gebombardeerd. Iedere kritiek op Marokkanen geldt dus als een uiting van racisme en kan worden aangeklaagd bij de rechter. Marokkanen zijn hierdoor ONAANTASTBAAR geworden voor de wet.

 49. Hinder, hinder, hinder Marokkanen

 50. Sowieso is het begrip ‘groepsbelediging’ een juridisch monstrum. Een kleine groep doet aangifte, maar de meesten van de groep halen hun schouders op of voelen zich helemaal niet beledigd. En daarmee is dus feitelijk NIET de hele groep beledigd.
  Zich beledigd voelen is een eigen keuze. Het is daarmee totale willekeur.
  Willekeur mag geen juridische basis zijn.
  Maar dit drijfzand schijnen we te danken aan een juristennest in Straatsburg dat een sovjet-jurisdictie wil invoeren buiten de nationale parlementen om.
  En wat een verspilling van tijd en geld, dit proces. Want eigenlijk gaat het nergens over. Men zal Wilders op zijn daden moeten beoordelen en op zijn voorgestelde maatregelen; en daar hebben we dus het parlement voor, om dat te wegen en in stemming te brengen.

 51. Edmond V.O. Katusz

  9 december 2016 op 16:57

  Hè, hè, komt door de bewaking heen. Het woord RAS verandert in Ras; idem voor RASSEN, dat moest Rassen worden. Hoofdletters waren hier ook verdacht. Dus u moet die hoofdletter-schreeuw er maar even bijdenken.
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 52. Edmond V.O. Katusz

  9 december 2016 op 16:54

  Ras
  Rassen
  Rassenwaan
  RASSENWAANZINNIG
  RASSENWAANZINNIGEN
  Rechters herschrijven de wetenschap der biologie.
  Komt dat Schot! Edmond V.O. Katusz
  PS
  Sjeez, zeg voor het bovenstaande zonder dit PS, kreeg ik de waarschuwing dat het op Spam lijkt. Nog eens proberen.
  Nee, gaat weer niet

 53. Neem je status. Dat is Marokkaan en gelovig. In zijn handboek staat geschreven dingen die voor ongelovigen onbegrijpelijk zijn. Deze rechterlijke uitspraak bijvoorbeeld. Heb ik altijd geëerd gaat vlekkeloos over van Spanje naar Marokko. Bij twijfel lees 1940, Nederland,rechters, en hun eerbied voor Duitsland.

  • @Bas
   Het is inderdaad ook niet het ras/volkslied van het Nederlandse ras maar het lijflied van de oranjes die van het duitse ras zijn, dat ze helemaal niets en zelfs een bloedhekel hebben aan het originele Nederlandse ras komt steeds pijnlijker naar buiten. Over racisten gesproken!!

   • Inderdaad: “Wilhelmus van Nassauwe, ben ik van Duitsen Bloed.”
    Maar bloedverwantschap heeft er volgens de rechters niets meer mee te maken. Je paspoort maakt je nu blijkbaar tot een ander ras.

 54. “Elk nadeel heb zijn voordeel.”
  Deze rechterlijke uitspraak zal nog Meer Nederlanders bewust maken van de klassejustitie die ons de mond wil snoeren.
  Wilders gaat in hoger beroep, wat kan leiden tot vrijspraak. De komende maanden tot aan de verkiezingen blijft dit actueel, wat alleen maar voordeel oplevert voor de PVV en andere partijen zoals Forum Voor Democratie, die in deze zaak Wilders volop steunt.
  Alle wetsartikelen over (on)vrijheid van meningsuiting, belediging, aanzetten tot haat, discriminatie enzovoort moeten geschrapt worden. Uitzondering: oproepen tot geweld. We zullen op vreedzame wijze Nederland veranderen tot het weer een onafhankelijke autonome staat is, waar we ons thuis voelen, veilig zijn en een levendige democratie hebben.

  • Aanzetten tot geweld… Wat nu als er een tijd komt dat alleen nog geweld de enige optie is? Zitten we dan dus opgescheept met een wet die dat oproepen onmogelijk maakt.
   Een artikel dat oproepen tot geweld verbiedt heeft zeker wel zijn plek in het wetboek, maar ook dan is de context weer essentieel.

 55. Hier zie je het probleem met buitenlandse rechtspraak dat boven onze wetten staat. Vreemde rechters leggen een ruim geformuleerde verdragstekst uit, naar de normen van kosmopolieten. En je kan er niets aan veranderen. In Nederland is het nog zo dat de wetgever uiteindelijk de wetten bepaalt. Nu kosmopolieten meer vertrouwen hebben in een Europese rechtbank, wordt dat gedachtengoed opgedrongen aan niet-kosmopolieten. Dat is onwenselijk. Het is te bindend en cultuurvreemd. De uitspraken van de Hof voor mensenrechten zou hooguit een adviserend karakter moeten hebben. Onze wetgever moet kunnen uitmaken wat onder ras verstaan wordt als de rechter een verkeerde interpretatie geeft.

 56. Wat ook grappig is; pvv’ers worden vaak nationalisten genoemd en dat zou zeer kwalijk zijn (hoewel ik die opvatting sowieso al krankzinnig vind) maar vanaf nu is het geen nationalisme meer maar opkomen voor het belang van het Nederlandse ras en wat is mis met het opkomen voor een ras, en zeker wanneer het een ras betreft die leeft op het stukje aarde waar dat ras van oorsprong ontsproten is? Echt, op dat ‘ras’ moet doorgeborduurd worden want daarmee hebben ze de poten onder hun eigen stoelen vandaan gezaagd. Nationalisme zou fascisme in de hand werken en als argument krijg je uiteraard wo2, maar niemand kan het fascistisch noemen wanneer je opkomt voor een ras en zeker niet wanneer het een oerbewoner/oorspronkelijk/autochtoon ras betreft. Zie je het al voor je dat bv indianen of aboriginals voor fascisten worden uitgemaakt?!
  .
  Nee, dit kan nog leuk worden. Laten we de islam ook eens verder onder de loep nemen met hun racistische praatjes over het niet-moslim ras.

  • Sint Nicolaas

   9 december 2016 op 15:59

   Ach beste Dick, u hoeft slects de koran Soera 98, vers 6 op te slaan: “Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.” Zo zijn er tientallen dood en verderfverwensingen in dit vod te vinden. zoals al eerder door Sint geplemt, er is geen koran light. De aanhangers van dit geschrift lopen vrij rond en kunnen het inzien en aanhangen zoals het hen betaamt. Wat als wij mijn Kamp van Hitler als levensbegeleiden werk gaan zien. Dan is het hier te lang en daar te breed terwijl de koran er niet voor onder doet. Maar de koran mag in knolletjesland, Mijn Kamp liever niet. Hoezo met twee maten meten ?

 57. Friezen,Brabanders en Zeeuwen zijn dus eigenlijk nu ook een ras,om van de groepen bewoners in onderscheidene buurten in de steden maar niet te spreken.
  LInks heeft van West Europa en de VS een compleet gekkenhuis gemaakt en met links bedoel ik de verantwoordelijke Socialisten, ‘Liberalen’ en de grootste judassen met hier voorop Henri Bruls : de giftige Christen ‘Democraten’.
  Hier resulteert links denken en handelen al jaren in policor getinte rechtspraak, dus het vernietigen van de Trias Politica en het installeren van een politiek correcte geestelijke terreurstaat in alle bestuurslagen.
  De Amerikanen hebben nu op de valreep laten zien,dat het nog anders kan.Doen wij dit niet, en de Fransen straks ook niet door in de Fillon val te trappen en de Duitsers door eens iets te doen aan die onvoorstelbaar beschamende 15% voor AfD ,ja dan krijgt een volk toch echt waar het om vraagt: degeneratie,knechting en ausrotting,zoals onze buren dat zo pijnlijk konden formuleren.

  • @veelminder,
   Vergeet niet dat Nederland Brabonegers rijk is, bekent van youtube en tv. Het probleem voor justitie is dat je die goeie knullen (en dat meen ik oprecht), broers en vrienden, met geen mogelijkheid groepsbeledigd kunt krijgen. Da’s dus een verschil tussen het Mocro-ras en het Braboneger-ras. Want het Marokkaanse ras weet, in tegenstelling tot normale Nederlanders en Brabonegers, wat “groepsbelediging” betekent en maken daar gretig gebruik van. Groepsbelediging is dus een soort Marokkanen privilege. Onze elite heeft in paniek haar verstand verloren.

 58. Tim Pietersen

  9 december 2016 op 14:36

  EUSSR rechters, weg met dat haatzaai nonsens artikel!

  deze rechters en het OM willen alleen maar MEER MEER MEER CRIMINELE TERRORISTISCHE ISIS MAROKKANEN

 59. Als lid van het Nederlandse ras zal ik a.s. maart stemmen op een partij die de belangen van het Nederlandse ras behartigt, zoals ik het logisch vind dat bv iemand van het Belgische ras zal stemmen op een partij die de belangen van het Belgische ras behartigt. Ik hoop dat de partij waarop ik ga stemmen het groeiend racisme in NL met wortel en tak zal uitroeien want zo is bijvoorbeeld op zwarte scholen het woord ‘Hollander’ een scheldwoord, aan deze haat zaaiende groepsbelediging en intens racisme moet per direct een einde komen zeker gezien het Hollandse ras, zoals ook het Nederlandse ras, de oorspronkelijke bewoners van dit stukje aarde zijn.
  .
  Btw, mijn spellingscontrole keurt het woord ‘groepsbelediging’ niet goed, heb het daarom even opgezocht, en: ‘heeft geen uitgebreide woordinformatie en komt niet voor in de woordenlijsten die zijn goedgekeurd door de Taalunie.
  Ook op encyclo.nl zijn geen resultaten gevonden voor `groepsbelediging`.’
  .
  Is dat niet vreemd?

 60. Het begrip groepsbelediging is zo subjectief als het subjectief kan zijn. Daarmee kan je letterlijk elk snufje kritiek op een groep veroordelen. Alleen dan wel ZONDER die groepen die de politiek gekleurde rechtbank als onaantastbaar beschouwd. Ik bedoel de groep PVV is loslopend wild terwijl de groep islamaanhangers en bepaalde politieke partijen alle vrijheid hebben om wie dan ook te beledigen met goedkeuring van de rechterlijke macht.
  Dit heet: kiezers monddood maken. Lukt het niet met een kogel of mes, dan met de D66 inquisitie. Het effect zal zijn: Ook al ben je tegen de PVV zal je toch opkomen voor het recht van vrijheid van mening. Dus PVV stemmen. Daarmee is de 50+ zetels voor de PVV geen utopie meer. Wat heet een pyrrusoverwinning.

 61. “Een gekozen volksvertegenwoordiger en medewetgever die een te respecteren plaats in de Nederlandse democratische rechtsstaat inneemt onwaardig.” Zo noemde de rechter de twitter berichten van Wilders tijdens het proces. De rechter geeft hiermee gewoon zijn eigen politieke mening weer over wat voor een twitter berichten een politicus wel en niet zou moeten plaatsen. Het is wel duidelijk dat dit een politiek proces was. Ook de opmerkingen van Corsten s in het AD zijn in feite gewoon de persoonlijke politieke meningen van een jurist.

 62. Dus volgens dit vonnis zijn Nederlanders vanaf nu een ras? Interessant. Het gaat nog druk worden bij de Rechtbank de komende jaren.
  Afijn, we laten ons nooit de mond snoeren en zullen strijdbaarder zijn dan ooit: Je maintiendrai!

 63. Helaas kan mijn stem niet naar de heer Baudet: ben genoodzaakt op de heer Wilders te stemmen.

 64. Een Pyrrhus overwinning van de Gedanken-Gestapo (lees MSM/ en de door en door corrupte D’66 magistratuur). Nog meer ogen zijn vandaag geopend. Op het armetierige Staatsblog Joop.nl -een haatblog dat wij (anno 2016!) nog steeds gedwongen worden te financieren- wordt nu gejubeld en gejoeld . Maar dat deden ze eerder. En toen kwam Brexit, en toen kwam Trump en toen…
  Ik ben wel blij met dit vonnis; voor iedereen is nu zichtbaar geworden dat de geperverteerde NL’se rechtsspraak volledig opgeschoond dient te worden. De rechtsstaat is op sterven na morsdood. De Orwelliaanse magistratuur als vehikel voor het islamisme.
  En de antidemocraat Peggol draait weer een wellustig pirouette voor de spiegel. terwijl de MSM-clowns hun handjes blauw en beurs klappen…
  Wat een land.

 65. Middels deze juridische jihad poogt men de Nederlanders het zwijgen op te leggen die zich verzetten tegen de genocidale omvolking en islamisering van het land.
  De wetten die dit mogelijk maken moeten direct ingetrokken worden en geschrapt uit het wetboek van strafrecht .

  • Tsja, dat krijg je ervan als we de UVRM centraal stellen. Die moet nodig herzien worden, want er zitten ‘weeffouten’ in die anno 1953 en de jaren daarna niet opvielen, maar die in de decennia daarna mazen in het net bleken te zijn waar heel veel ‘slachtoffers’ dankbaar gebruik van hebben gemaakt, waardoor we anno nu heel grote problemen hebben gekregen.

 66. Mijn kritiek op de uitspraak van de rechtbank:
  1. Het woord minderwaardig is niet gezegd en niet bedoeld door Wilders.
  2. Het woord ras wordt door het Hof van Straatsburg ruimer opgevat, namelijk ook inhoudende nationaliteit. In het Nederlands heeft ras een engere betekenis zonder ook nationaliteit in te houden. Bij vertaling van een woord van de ene taal (b.v. Engels of Frans) in een andere (b.v. Nederlands) kunnen betekenisverschillen optreden. Het Hof van Straatsburg heeft niets te zeggen over de Nederlandse taal en de betekenis van Nederlandse woorden.
  3. Dat het criminele Marokkanen bedoeld zijn blijkt uit het verkiezingsprogramma van de PVV en uit de toelichting die Wilders naderhand heeft gegeven.
  4. Wilders had het over meer of minder Marokkanen. Dat is wat anders dan wel of geen Marokkanen. Het gaat dus duidelijk niet om alle Marokkanen, zoals de rechtbank beweert.
  5. De bijna 6500 „benadeelden” zijn niet ontvankelijk verklaard. Kun je dan nog wel van groepsbelediging…

  • 5. De bijna 6500 „benadeelden” zijn niet ontvankelijk verklaard. Kun je dan nog wel van groepsbelediging spreken? Betekent het niet, dat zij zich niet beledigd moeten voelen, dus ook niet gediscrimineerd? Dan heeft Wilders dus niet opgeroepen tot discriminatie.
   Wilders had mijns inziens moeten worden vrijgesproken.

 67. Jullie begrijpen wel tegen wie ik pleur op roep.

 68. Een 12 jaar lang zwaar beveiligde politicus (en vrouw) veroordelen voor het feit dat hij roept om minder criminele Marokkanen die zijn potentiele moordenaars zijn.
  Dat mag dus niet in Nederland.
  Na maart 2017 mag dit wel.

 69. .
  De Rechter had (lijkt het) geen ruimte om te kiezen
  de kaarten waren door ’t proces alleen al vast geschud
  Geert had dat uiteraard al lang ook in de smiezen
  dus in die zin had het gebeuren weinig nut…
  en is er hooguit politiek een nieuwe stap gezet
  hoewel de Rechter het verkiest dat te ontkennen
  maar Geerts Haagse taak is Goddank niet belet
  en iedereen heeft fijn weer wat te pennen 😛
  Hoger Beroep ‘t volgend te verwachten doel
  dus half Nederland blijft op ’t puntje van zijn/haar stoel…
  .

 70. ..wegens hun RAS…
  waarmee deze rechtbank de uitlatingen van Wilders op hetzelfde niveau van de aktiviteiten zoals gepleegd door ‘zwarte piet’ relnegerTs plaatst.
  Maar..: Marokkanen zijn geen ras. Duitsers of Belgen zijn dat ook niet.
  A° 2016 een lulverhaal om er een punt achter te draaien want de aardappel is té heet voor de D66 rechters blijkbaar.
  Zo komt het stinkende gedrocht vanzelf wel ergens hogerop, want niemand kan hiermee leven.

  next please.

  .

 71. Dit is de toekomst. Onder het kopje ‘bestrijden van nepnieuws’ mag je straks alleen door de EU goedgekeurde meningen verkondigen, of het nu over vaccinaties gaat of over de geschiedenis of over onderwerpen als omvolking, u dient wel de staatsevangelie te volgen.

  Dit vonnis zet weer andere aanklachten in werking door minderheden.

  De EU wordt een groot rijk, geleid door gutmenschen met als doelen: Omvolkingen en lobbygroepen tevreden stellen, alsmede een groot rijk vormen waar de burgers zich moeten schikken naar de staatsevangelie en voor de rest geen klap meer te vertellen hebben.

  Dit vonnis wordt ook gewild door de Europese unie. Zij willen het burgerlijk verzet vernietigen. Rutte is een nuttige tool ervoor, Merkel de grote roerganger en de media de applaus machine.

 72. Voelt u zich ook verraden?

  • Sint Nicolaas

   9 december 2016 op 14:56

   Verraden is nog zacht uitgedrukt beste Jos Arends. De uitslag van deze politiek getinte rechtsdwaling stond bij voorbaat al vast. Veroordeeld door rechters waarvan er tenminste een zich op tv (!) uitsprak tegen wilders en die vervolgens gewoon blijft zitten. Vervolgens ventileert de rechter dat er grenzen zijn aan de vrijheid van meningsuiting. Wat zijn die grenzen ? Waar zijn die wettelijk vastgelegd ? Heel simpel, die zijn niet vastgelegd en zijn tijdens deze poppenkast voor het gemak maar even uit de duim gezogen en worden verder niet gedefiniêerd door deze neprechtbank. Niet alleen Wilders is veroordeeld, ook zijn aanhang is bij het grof vuil gezet door deze uitspraak. En wat wordt bedoeld met ” een hele bevolkingsgroep buitenspel gezet” ? Als hier iemand buiten spel wordt gezet dan is het wilders en zijn aanhang die blijkbaar niet mogen zeggen wat zij vinden van het mrokkoprobleem. De groep waar het over gaat volgens de rechter staat helemaal niet buitenspel. Integendeel.

   • Sint Nicolaas

    9 december 2016 op 15:09

    Die groep doet volop mee hier ! Ze leven welliswaar in een eigen wereld maar via Opsporing verzocht doen ze toch maar wat graag van zich spreken. Het openbaar ministerie is ook tevreden blijkbaar. Dat de rechter heeft aangegeven wat je wel en niet in NL mag zeggen. Precies ! Zoals hier boven geplempt, er is niets wettelijk vastgelegd ! Nee, in dit geval is de rechter even op de stoel van de wetgevende macht gaan zitten. Dat kan allemaal maar in knolletjesland. Overal klinkt er tevredenheid en wordt er druk ingestemd met het vonnis. Prima mensen, hoe meer het volk geschoffeerd en afgeserveerd wordt, des te groter wordt de PVV aanhang. En ach, de heren Roemer en Pechtold zullen vandaag niet reageren op het vonnis. Allicht, die hebben het te druk met de natte vlekken in hun pantalon weg te poetsen. Nederland is ziek zei Geert. Dat wist Sint al jaren. Rutte zegt van niet. De rechtsstaat funcioneert goed. Behalve als je buiten de lijntjes kleurt. Dan ben je ” dead meat” bij voorbaat !

 73. Ja !!! Maar met zo’n uitspraak over Wilders verwondert mij niets meer in dit land

 74. We gaan aardig het Turkije van ene Erdoğan achterna.